Зарядний пристрій для мобільного телефону Ikea. Як створити зарядну станцію своїми руками

Table of Contents

Спати краще з саморобною зарядною станцією

Як тільки моя молодша дитина почала спати вночі, я подумала, що і я теж. Після трьох дітей і чотирьох років, коли принаймні один з них прокидався всю ніч, я думала, що нарешті настануть роки хорошого, якісного сну.

Я навіть думала, що почну старіти навпаки, тому що (звичайно) сон відіграє величезну роль у тому, як я виглядаю і почуваюся.

На жаль, у мого тіла були інші ідеї. Я звик не спати всю ніч безперервно. Я звикла дивитися телевізор під час годування дитини о 1 годині ночі, а діти заповзали до мене в ліжко о 3 годині ночі.

Коли справа доходила до сну, мій організм був збитий з пантелику.

Я працювала над собою, щоб навчитися засинати. Я перестала пити кофеїн опівдні. Я встановив для себе суворий режим відходу до сну о 10 вечора. Я зробив нашу спальню розслаблюючою і спокійною обстановкою.

І все одно щоночі прокидався о 2 годині ночі. не міг заснути.

Нарешті, я зробив останній крок у своєму тренуванні сну, видаливши всі Телефон телефони та електронні пристрої зі спальні.

Не буду брехати, це було важко. Я думав, що це буде важко, тому що я більше не міг тягнутися до нього, коли прокидався о 2 годині ночі, або перевіряти, як справи у світі, коли прокидався вранці.

Я мав рацію. Важко було зламати ці звички.

Що я не очікував, так це практичних проблем, які усунення мобільний телефони принесли.

  • Тепер у мене є ліхтарик старої школи поруч з ліжком (замість того, щоб використовувати ліхтарик на телефоні) на випадок, якщо я буду потрібен дитині опівночі.
  • Я встановив стаціонарний телефон телефон поруч з моїм ліжком, щоб люди могли додзвонитися до мене в разі надзвичайної ситуації. Або. Ти ж знаєш. Я можу сам покликати на допомогу.
  • Я виніс наш старий будильник, оскільки телефон більше не робив цього для мене. (Хоча. Кого я обманюю?? Наші діти будять нас перед будильником кожного дня тижня.)

Результати?

Я сплю краще, ніж будь-коли. Прибирати мобільний телефони зі спальні означають, що я більше не тягнуся до телефону і не затягуюся, коли прокидаюся посеред ночі. А більшість ночей я взагалі більше не прокидаюся.

Я також відчуваю, що мені трохи спокійніше, коли вранці вітаюся з родиною, перш ніж встигну прочитати погані новини, що сталися напередодні ввечері, або побачити драму в соціальних мережах. Дуже, дуже приємно не читати світові новини до першої чашки кави вранці.

Знаєте, що ще мені подобається?? Зарядна станція “зроби сам”, яку я створив, щоб розмістити всі наші електронні пристрої, поки ми спимо.

Ми більше не маємо справу з незарядженими пристроями, не шукаємо зарядні пристрої та не з’ясовуємо, хто і де залишив iPad.

Навіть мій чоловік використовує його, щоб зарядити свій телефон на ніч. що було величезним кроком!

Чи безпечно залишати телефон заряджатися на ніч?

Повна зарядка смартфона займає всього кілька годин, тому, коли ви залишаєте телефон на бездротовому зв’язку зарядний пристрій поки ви спите, пристрій продовжує заряджатися в середньому 7 або 8 годин, що набагато довше, ніж потрібно.

Що ж відбувається, коли ваш телефон працює на 100%?? Чи продовжує зарядний пристрій споживати струм і генерувати більше тепла, щоб пошкодити телефон??

Що відбувається, коли ваш телефон досягає 100% заряду?

Сучасний мобільний телефон недарма називається “смартфоном”. Різні мікросхеми всередині смартфона виконують різні функції, а так звані “захисні мікросхеми” захищають телефон автоматично. Ваш пристрій знає, коли він досягає 100%, і досить розумний, щоб припинити приймати більше заряду, ніж потрібно, таким чином запобігаючи перегріванню та іншим проблемам. Захисні чіпи стали стандартом сучасних смартфонів.

“Не потрібно турбуватися про перезарядку, оскільки сучасні пристрої правильно завершують заряд при відповідній напрузі”, – говорить Джон Бредшоу, менеджер з маркетингу компанії Cadex Electronics, світового піонера в галузі управління акумуляторами та технологій.

Що відбувається із зарядним пристроєм, коли ваш телефон досягає 100% заряду?

Зарядка – це не одностороння передача. Ваш смартфон може захистити себе, але як щодо зарядного пристрою, який подає енергію? Будь-який якісний зарядний пристрій також оснащений захисними мікросхемами. Коли зарядний пристрій виявляє, що приймач, а саме ваш телефон, перестає брати на себе відповідальність, він припиняє віддавати енергію.

Дротові та бездротові зарядні пристрої використовують різні технології. Бездротові зарядні пристрої використовують котушки для створити електромагнітне поле і передає струм на котушку приймача. Але це працює так само, як і дротовий зарядний пристрій щодо зарядки акумулятора в цьому випадку. Коли ваш телефон більше не споживає струм, бездротова мережа зарядний пристрій перестане подавати струм.

Тому ви можете залишати телефон на бездротовій зарядній станції на ніч і спокійно спати, знаючи, що ваш пристрій не перезарядиться.

Чи варто залишати iPhone заряджатися на ніч?

Дискусія вище зосереджена на питаннях безпеки, але коли справа доходить до тривалості життя вашого телефонакумулятора, це вже інша історія.

Чи шкодить нічна зарядка акумулятору телефону?

Тепер ми знаємо, що залишати телефон заряджатися на ніч безпечно, проте дебати про те, чи варто це робити, не припиняються.

Коли заряд акумулятора досягає 100%, зарядка припиняється, але телефон продовжує працювати. Принаймні, чіп або датчик продовжує працювати, щоб контролювати заряд акумулятора, а програми продовжують працювати у фоновому режимі. Отже, через деякий час батарея втратить частину заряду і буде споживати струм від бездротової зарядної станції, поки знову не зарядиться повністю. Це так званий “краплинний заряд”, який може статися з вашим телефоном кілька разів, поки він заряджається протягом ночі.

Дехто вважає, що “крапельна зарядка” підвищує температуру телефону і піддає його певному стресу від високої напруги, оскільки батарея повинна підтримувати свій повний заряд. З іншого боку, серед деяких аналітиків переважає думка, що “ефект крапельної зарядки” не шкодить телефону або акумулятору, оскільки виробники телефонів спеціально розробили акумулятор таким чином, щоб він не заряджався постійно і не завдавав шкоди самому собі. Неясно, чи всі телефон компанії-виробники акумуляторів передбачили таку функцію у своїх батареях. Навіть якщо це не стосується акумулятора вашого телефону, ви навряд чи помітите шкоду від нічної зарядки до того, як батарея почне деградувати.

Що робити, щоб мінімізувати можливий вплив нічної зарядки?

Немає конкретних доказів того, що нічне заряджання впливає на ваш телефон, але ніколи не можна бути надто обережним. Якщо ви не можете встояти перед зручністю нічної зарядки, робіть це правильно.

По-перше, не кладіть зарядний пристрій і телефон на ліжко або в інше місце з поганою вентиляцією. Накопичене тепло вплине на час автономної роботи телефону, тому чим прохолодніше, тим краще. По-друге, закривайте фонові програми та сервіси на телефоні, які вам не потрібні, поки ви спите. Таким чином, ви можете зменшити енергію, яку ваш телефон тим прохолодніше, щоб скоротити час “крапельного заряду”.

Крім того, використовуйте бездротовий зарядний пристрій замість дротового під час нічної зарядки. Це тому, що бездротова зарядка заряджає телефон повільніше, ніж дротова. Він заряджається довше, щоб досягти 100%, тому буде менше “краплинних зарядів”. Допомагає підтримувати ємність акумулятора в межах 50%-80%, що є найкращим для тривалості роботи батареї. Крім того, бездротова зарядка передає енергію, не торкаючись жодних відкритих електричних роз’ємів. Іншими словами, це зменшує ймовірність розриву з’єднання та ураження електричним струмом. Подвійна безпека.

Чи ідеально підходять бездротові зарядні станції для зарядки на ніч?

Бездротова зарядка зручніша, ніж зарядка телефону за допомогою кабелю, і більш безпечна для акумулятора в певних ситуаціях, особливо при зарядці на ніч. Тим не менш, не обійшлося без проблем.

Як згадувалося раніше, якісні зарядні пристрої досить “розумні”, щоб визначити потужність, необхідну приймачу. Отже, вам потрібен надійний бездротовий зарядний килимок для зарядки на ніч. Велике занепокоєння викликає те, що якщо ваш телефон не буде точно розміщений на бездротовій зарядній станції, є велика ймовірність того, що вранці він розрядиться. Бездротова зарядка можлива завдяки електромагнітному полю, яке створюється котушками. Котушки не можна розмістити скрізь, тому на більшості бездротових зарядних пристроїв є лише певне місце для зарядки, і іноді важко знайти ідеальне місце для зарядки вашого телефону.

Якщо ви маєте намір залишати свій iPhone на бездротовій зарядній станції на ніч, обирайте надійний варіант, який дозволить вам заряджатися більш вільно і не обмежуватиме положення зарядки. Air Omni, зарядна станція 6 в 1 – ідеальний вибір.

Дизайн ланцюгової котушки

На відміну від більшості бездротових зарядних пристроїв, які припиняють зарядку, коли пристрій зміщується від центру, бездротові зарядні пристрої PITAKA, включаючи Air Essential, Air Tray та Air Omni, розроблені з вбудованою котушкою ланцюгового типу, яка дозволяє вільно заряджати ваші пристрої без необхідності ретельного позиціонування. Серед цих зарядних пристроїв Air Omni є найпотужнішим, який може заряджати до 6 пристроїв одночасно.

Тримайте свою тумбочку організованою

Функція бездротового заряджання зарядної станції 6 в 1 позбавить вас від безладу кабелів на тумбочці. Крім того, він настільки потужний, що ви можете заряджати все на одній станції, поки спите. Шість пристроїв, один зарядний пристрій. Крім того, прихована шухляда на бічній панелі пропонує безпечне місце для зберігання дрібних аксесуарів.

ikea, мобільний, телефон, зарядний, створити, зарядка

Підсумок

Заряджаємо мобільний телефон нічна зарядка стала нормою для багатьох, оскільки це час, коли ми нарешті відкладаємо свої телефони в сторону. Цілком зрозуміло, що нічна зарядка не “перезарядить” ваш iPhone, незалежно від того, використовуєте ви бездротовий чи дротовий зарядний пристрій, але існує ймовірність того, що нічна зарядка може погано вплинути на час автономної роботи вашого телефону.

ikea, мобільний, телефон, зарядний пристрій, створити, зарядка

Щоб насолоджуватися міцним сном вночі, залишайте свій телефон або інші пристрої на надійній бездротовій зарядній станції. Незважаючи на те, що вибір бездротових зарядних пристроїв досить великий, ми настійно рекомендуємо Air Omni за його надійність і універсальність.

ikea, мобільний, телефон, зарядний пристрій, створити, зарядка

Ikea випустила в Німеччині новий портативний бездротовий зарядний пристрій Nordmärke

Всі знають ІКЕА завдяки її популярним магазинам, але компанія час від часу випускає деякі електронні пристрої. Згідно з повідомленням Mobiflip, Ikea щойно випустила новий портативний бездротовий зарядний пристрій Nordmärke. Що дивно, так це те, що на німецькому ринку його випустили без зайвого галасу.

Nordmärke – це бездротовий зарядний пристрій з підтримкою технології Qi

Можливість заряджати телефон або пристрій на ходу завжди була благом для технічно підкованих користувачів, а бездротова зарядка тільки допомагає. Ця нова бездротова зарядна панель використовує технологію бездротової зарядки Qi, і вона поставляється з вбудованим акумулятором пристойного розміру.

На нижній стороні пристрою ми бачимо технічні характеристики. На борту встановлений літій-іонний акумулятор ємністю 6500 мАг і потужністю 5 Вт. Nordmärke заряджається через USB-C, а збоку є світлодіодні індикатори, щоб ви знали, наскільки він заряджений.

Він поставляється з зарядний пристрій і настінного адаптера в коробці

Зараз ми вже не так часто отримуємо зарядні пристрої в комплекті з нашими пристроями. Зображення на Mobiflip показує нижню частину коробки, і воно показує вміст. На щастя, тут чітко видно, що портативний зарядний пристрій Nordmärke дійсно поставляється із зарядним пристроєм. Шнур – типовий USB-A до USB-C зарядний пристрій, і він підключається до типового настінного адаптера.

З якихось причин портативний зарядний пристрій Nordmärke був таємно запущений на німецькому ринку. Як таємно? На момент написання цієї статті Ikea навіть не вказала його на своєму офіційному сайті.

Наразі ми знаємо, що люди можуть придбати портативну зарядку Nordmärke в магазинах у Кельні, Німеччина. Люди можуть забрати їх лише у фізичному магазині, а не онлайн. Ikea компанія Nordmärke не повідомила, чому вона вирішила так зробити. Коштує він 20 євро, що в перерахунку на гривні становить приблизно 22.57.

Ще один зарядний пристрій від Ikea перетворює майже будь-яку поверхню на бездротову зарядну панель

Ми всі знаємо про бездротові зарядні панелі, які інтегровані в стільниці в кав’ярнях. Ikea є спосіб зробити це вдома. Компанія пропонує Sjömärke, бездротову зарядку для смартфонів зарядка накладка.

Відмінність цього пристрою полягає в тому, що він може заряджати ваш пристрій через поверхню. Ви можете прикріпити цей пристрій до нижньої частини столу або робочого столу, і коли ви покладете на нього свій телефон, він буде заряджатися. Поверхня не може бути більше, ніж.31 -.87 дюймів завтовшки. На відміну від Nordmärke, Sjömärke насправді є на сайті, і ви можете придбати її за 39.99.

Copyright ©2021 Android Headlines. Всі права захищені.

Ця публікація може містити партнерські посилання. Дивіться нашу політику конфіденційності для отримання додаткової інформації.

Підключений до мережі Qi

Я виявив, що викидаю сірий, з дивною текстурою чохол Qi щоразу, коли мій телефон закінчувався зарядка.

IkeaЗарядні панелі використовують бездротовий стандарт Qi, і багато чудових телефонів підтримують його – крім Apple. Щоб змусити мій iPhone 6 працювати з лампою та панеллю, мені довелося зняти свій яскраво-синій прогумований чохол і замінити його на пластиковий Qi-адаптер Vitahult від меблевого виробника, який був кремового кольору і об’ємний знизу. Це один з найбільших недоліків зарядних меблів. Є деякі телефони на Android, наприклад, мій старий Samsung Galaxy Note II, які також потребують іншої підставки або приймача, щоб скористатися перевагами. Я виявив, що викидаю сірий, з дивною текстурою чохол Qi щоразу, коли мій телефон закінчував заряджатися – здебільшого тому, що я навіть не міг підключити навушники. Додатковий зразок пластику зробив роз’єм занадто далеко, хоча я не користувався навушниками для iPhone. Крім того, чохол був марним, якщо я хотів зарядити свій телефон звичайним способом, тому що він не підходив до мого кабелю Lightning.

Зарядка легкої бригади

Після того, як мій телефон був належним чином одягнений, я міг просто покласти його на основу лампи або зарядну панель. X досить добре позначав місце, і я майже завжди миттєво встановлював зв’язок. Було лише пару разів, коли мені довелося трохи поворушити телефоном, перш ніж він почав заряджатися. Оскільки мій телефон завжди на вібрації, я трохи хвилювався, що дзижчання сповіщень і текстів виб’є його в зону без заряду, але цього ніколи не траплялося.

Загалом, зарядка за допомогою накладки або лампи зайняла лише на кілька хвилин більше, ніж за допомогою мого кабелю. Наприклад, коли мій телефон мав 79-відсотковий заряд батареї, мені знадобилося 30 хвилин, щоб зарядитися до 98 за допомогою лампи, тоді як за допомогою шнура він заряджався на всі 100 відсотків. Деяким недоліком було те, що мені доводилося наводити курсор на лампу, коли я отримувала повідомлення, щоб не переривати процес заряджання. Так, шнури – це поводок, але вони принаймні дають вам деяку свободу дій. Я ніколи не міг читати в ліжку на майже розрядженому телефоні, використовуючи Ikeaна майже мертвому телефоні, використовуючи технологію. Тим не менш, я не торкаюся свого телефону, коли сплю, а саме тоді я заряджаю свій телефон найчастіше.

Одним з побічних ефектів бездротової зарядки є те, що вона нагріває ваш телефон. Півгодини з зарядка підвищила температуру мого телефону до 98 градусів, зробивши його теплим, але не настільки, щоб викликати тривогу.

Висновок

Покращуйте свою гру та отримуйте максимум від свого обладнання за допомогою наступних додаткових функцій, підібраних нашими редакторами:

iXCC Lightning Cable (починаючи з 8) Ваш кіт теж їсть ваші кабелі??

LAMPAT Dimmable LED Desk (40) Лампа з бездротовою зарядкою

Якщо ви схильні прикрашати навколо своїх розеток, бездротова зарядка Ikea зарядка меблі не вирішать вашу проблему. Меблі, будь то просто подушка або ціла тумбочка, все одно потребують розетки для досить громіздкої вилки. Але це звільнить вашу стільницю і, можливо, навіть дасть вашому коту на один дріт менше, щоб гризти його. Користувачі iPhone, застереження: Це додасть певної ваги цьому пристрою, оскільки пристрої Apple просто не працюють з технологією Qi. Багато смартфонів на Android мають перевагу в цьому питанні.

Як користувач iPhone, я не був повністю проданий. Але якби мені не довелося постійно міняти чохол для телефону, привабливість бездротової тумбочки стала б набагато зрозумілішою. Як моя тумбочка.

Leave a Reply