Цілісний павербанк. 30 коментарів

Колекційний павербанк APOWA V2 з підігрівом капсул APOWA V2.C1.03

Колекція капсул Heatable Capsule втілила в собі передові технології в дизайні одягу з вбудованою системою підігріву. Дві зони нагріву стратегічно розміщені в одному місці. в області нирок і передньої панелі. і можуть регулюватися за допомогою декількох рівнів інтенсивності через додаток. Теплозберігаючі тканини, такі як підкладка з овечої вовни, коркова ізоляція та теплопровідна підкладка, рівномірно розподіляють тепло для максимального комфорту.

Деталі

Киньте виклик холоду з власним зовнішнім акумулятором AlphaTauri x Deutsche Telekom. Маленька APOWA, захована в спеціальному відділенні на нижній частині спини, живить куртки-бомбери та жилети з колекції Heatable Capsule Collection.

Доступно тільки в Австрії, Німеччині та ШвейцаріїВага: 175 гРозміри: 80x80x25mm10.000 мАг, літій-іонний акумуляторВхід USB-C (PD): DC 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5AВхід USB-C (PD): DC 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A, 5V/4,5A (SPC)Вихід USB-A (QC 3).0): DC 5V-6,5V/3A, 6,5V-9V/2A, 9-12V/1,5AOусього: DC 5V/3A, 22.5W maxWEEE-Nr.: DE 14120388Акумулятори не можна викидати разом з побутовими відходами. Здайте акумулятор у громадські пункти прийому або в пункт продажу

Контакт

Доступно та безкоштовно для клієнтів з Австрії, Німеччини, Швейцарії, Франції, Нідерландів, Бельгії, Великобританії, Італії, Іспанії та Японії.

Базове використання павербанку

Павербанки, як правило, дуже прості у використанні і, як правило, відповідають деяким простим правилам, особливо щодо роз’ємів.

Зазвичай роз’єми павербанків мають окремі функції, і два роз’єми, що використовуються для цих функцій, дуже відрізняються, що дозволяє легко їх відрізнити.

  • Micro USB (іноді mini-USB): Найчастіше павербанк використовує мікро-USB для зарядки. Це дозволяє використовувати стандартні кабелі USB A до micro-USB для заряджання павербанку. Часто можна використовувати той самий провід, який використовується для зарядки мобільного телефону або іншого пристрою.
  • Роз’єм USB типу A: Більший роз’єм USB типу A використовується для включення живлення банк для зарядки інших пристроїв. Це означає, що можна використовувати стандартні зарядні кабелі, що постачаються з більшістю телефонів та інших пристроїв. Звичайні зарядні пристрої USB мають роз’єм типу A, від якого подається заряд.

При використанні павербанка, як правило, необхідно лише підключити до нього мікророз’єм USB з живленням, щоб він отримував заряд.

Залежно від потужності банк ємність акумулятора, рівень його заряду, а також зарядний пристрій, температура навколишнього середовища тощо., для завершення зарядки може знадобитися досить багато часу.

Як приклад, номінальна потужність 1500 мАг банк має займати приблизно стільки ж часу, скільки заряджається звичайний смартфон. Для більших живлення банки, цей час може бути значно збільшений. це може зайняти два три, чотири. в рази.

Павербанки мають електронне управління акумулятором, яке включає захисне відключення для запобігання перезарядки та перегріву. Однак, коли це можливо, найкраще зняти живлення банк від зарядного пристрою, коли він заповнений. принаймні уникайте залишати його підключеним надовго після його повного заповнення.

Однак при використанні павербанка для зарядки електронних пристроїв, дроти повинні бути підключені, і, як правило, необхідно використовувати кнопку на павербанку, щоб увімкнути зарядку. Це необхідно, оскільки ланцюг сортування на виході павербанку може генерувати багато тепла і, можливо, призвести до загоряння або вибуху павербанку.

Це запобігає натисканню клавіш у s (якщо потужність банк носять у руках та інших металевих предметах, що може спричинити випадкове коротке замикання, і вихід зазвичай потрібно увімкнути перед використанням.

Часто потужність банк має простий світлодіодний індикатор, який показує рівень заряду, коли зарядка увімкнена або коли він заряджається. Ці індикатори часто вимикаються через деякий час, щоб зберегти заряд павербанка.

Ємність заряду павербанка

Одним з ключових аспектів при покупці павербанка є забезпечення його достатньої ємності для забезпечення заряду пристрою, що заряджається.

Одне з найпоширеніших застосувань павербанків – заряджати мобільні телефони в дорозі, коли навряд чи знайдуться відповідні точки зарядки.

Оскільки сучасні внутрішні акумулятори мобільних телефонів тепер можуть зберігати велику кількість заряду (деякі з них перевищують 2500 мАг), необхідно, щоб павербанк мав більшу ємність, якщо він хоче забезпечити повний заряд акумулятора мобільного телефону.

Також необхідно пам’ятати, що процес зарядки не є ефективним на 100%. частина енергії, що подається, розсіюється у вигляді тепла і т.д.

Як результат, павербанк повинен мати трохи більшу ємність, ніж акумулятор телефону, щоб забезпечити його повну зарядку.

Якщо потужність банк має меншу ємність заряду, ніж телефон, він зможе лише частково зарядити його. це може бути прийнятно в деяких випадках, якщо павербанк потрібен лише для підзарядки основного акумулятора телефону.

Догляд за павербанком: поради щодо використання, рекомендації

Для того, щоб отримати максимальну віддачу від будь-якого павербанку, є кілька рекомендацій, які допоможуть забезпечити максимальну продуктивність від павербанку протягом якомога довшого часу.

  • Зберігати при кімнатній температурі: Найкращі показники можна отримати від потужність павербанку, якщо він зберігається при кімнатній температурі. Хоча це не завжди можливо, розумно використовувати це як загальну рекомендацію. Технологія акумулятора, що використовується в павербанках, – літій-іонна, і ці акумулятори не люблять надмірного охолодження, як і надмірного нагрівання. Одна з ключових речей, яку слід пам’ятати, – це те, що їх не можна залишати в автомобілях. Влітку на сонці температура всередині автомобіля може перевищувати 50°C, а взимку автомобілі не опалюються, коли вони не використовуються, тому в деяких місцях температура може опускатися дуже низько. Будь-який сценарій не підходить для літієвих акумуляторів.
  • Заряджайте перед першим використанням: Виробники завжди рекомендують повністю зарядити новий павербанк перед використанням. Внутрішні схеми відсікають надлишковий заряд, але завжди розумно довести його до певного стану перед початком використання.
  • Тримайте батарею зарядженою: Це може здатися очевидним, але павербанк не приносить користі, якщо він не заряджений. Допомагає звикнути заряджати його якомога швидше після того, як він був використаний. Таким чином він завжди буде готовий до використання.
  • Заряджайте павербанк, якщо він не використовується протягом певного періоду: Літій-іонні та літій-полімерні акумулятори не люблять, коли їх залишають у повністю розрядженому стані на тривалий час. Оскільки акумулятори з часом завжди трохи розряджаються, найкраще періодично перезаряджати павербанки, якщо вони не використовувалися протягом певного часу. Це означає, що вони готові до використання, а батарея знаходиться в оптимальному стані. Ідеальний стан для літій-іонного акумулятора – ні повністю заряджений, ні розряджений, тому, якщо можливо, тримайте його приблизно в стані середнього заряду, якщо ви збираєтеся залишити його на тривалий період.
  • Використовуйте павербанк лише за призначенням: Це може здатися очевидним, але павербанк слід використовувати лише для заряджання того типу пристрою, для якого він призначений. Деякі пристрої можуть мати різну напругу, хоча, якщо вони мають USB-з’єднання, цього не станеться. Крім того, великі пристрої можуть споживати занадто багато струму від маленького павербанку і т.п.
  • Тримайте подалі від вологи: Павербанки – це електронні пристрої, і тому вони не люблять воду, або навіть вологу. Один ключ шматок порада при використанні павербанків – завжди тримати їх сухими. Зважаючи на велику потужність павербанка, волога може завдати йому значної шкоди.
  • Не тримайте в сумці та не пакуйте разом з металевими предметами: З огляду на кількість енергії, що міститься в павербанках, і можливість короткого замикання, одним з дуже важливих аспектів використання павербанків є переконання, що вони ніколи не будуть закорочені. Хоча павербанки зазвичай мають кнопку, яку потрібно натиснути, щоб увімкнути живлення на виході, завжди краще бути обережним і переконатися, що вони ніколи не розміщуються в такому положенні, де металеві предмети можуть закоротити вихід. Класти їх поряд з ключами – це однозначне “Ні, ні, ні”.”
  • Не кидайте його: Павербанки включають друковані плати, а також акумулятор. Як і з будь-яким іншим елементом електронного обладнання, з ними потрібно поводитися з певною обережністю. Падіння може пошкодити корпус, друковану плату або навіть сам елемент літієвої акумуляторної батареї. Будьте обережні при поводженні з ними.

Акумуляторні батареї Power Bank дуже прості у використанні. При дотриманні кількох розумних запобіжних заходів вони дійсно зручні і забезпечують додатковий заряд, коли ви перебуваєте в дорозі і не маєте доступу до електромережі.

Один з головних моментів, який слід пам’ятати, – це тримати їх зарядженими. Це іноді легше сказати, ніж зробити, але немає сенсу мати його, якщо його не зарядити якомога швидше після використання.

Крок 4: Вийміть USB-роз’єми з плати Power Bank

Це дуже складний крок.

Спочатку зніміть гніздовий роз’єм USB типу A.

  • Видаліть якомога більше припою з основних контактних точок, для цього вам знадобиться дріт для відпаювання;
  • Виберіть канцелярський ніж або шматок і помістіть його між платою та роз’ємом, як на фото нижче.

По-друге, вийміть гніздовий роз’єм micro USB типу B. Це найскладніше, тому що роз’єм приклеєний до плати дуже міцним клеєм.

  • Спочатку видаліть весь припій з основних роз’ємів за допомогою паяльника;
  • Другим способом нагрійте весь роз’єм і спробуйте акуратно потягнути його вгору;
  • Якщо ви не можете зняти роз’єм за один раз шматок легко, просто розріжте його на невеликі шматочки за допомогою бокорізів.

Якщо ви видалите паяльні прокладки, не лякайтеся, оскільки плата має спільне заземлення, і ви також можете знайти позитивний (основний) сигнал з одного з конденсаторів затримки. Дивіться фото.

Оскільки місця всередині корпусу дуже мало, і ми зберігаємо сліди замість того, щоб збривати їх і замінювати перемичками, нам потрібно трохи більше місця, щоб помістити нашу плату, а також відрізати місце для повзункового перемикача.

Для цього кроку вам знадобиться: Канцелярський ніж та файли, також необхідна пара захисних рукавичок.Розміри та місця для розрізів ви можете побачити на фото.

Тепер, коли ми підготували нашу плату і корпус, час припаяти всі основні компоненти разом.

  • Насамперед зніміть з кабелю гніздовий роз’єм USB типу A і зніміть зовнішню оболонку, обірвавши її на 50 мм завдовжки.

Чорний дріт заземлений, червоний позитивний, зелений і білий дроти даних.

  • Покладіть кабельний сальник. Ви можете повторно використати одну з кабелю живлення SteUp;
  • Одягніть термоусадочні трубки на дроти передачі даних;
  • Припаяйте позитивний провід від USB-кабелю до центру повзункового перемикача, також не забудьте покласти термоусадочну трубку перед пайкою;
  • Припаяйте ще одну ніжку вимикача до живлення банк позитивна контактна колодка (див. на фото);
  • Скрутіть два дроти разом і припаяйте один до гніздового роз’єму USB, а інший – до повзункового перемикача.

Це дозволяє перемикатися між живленням від акумулятора та USB.

  • Припаяйте другий кінець від скрученого дроту до позитивної контактної площадки плати;
  • Тепер ми можемо припаяти заземлення, оскільки воно розподілене по всій платі, ви можете зачистити провід заземлення посередині і припаяти його до контактної площадки на платі та до роз’єму USB типу A;
  • І наостанок припаюємо батарею до плати. Ви можете знайти точки пайки, відповідним чином позначені на самій платі.

Крок 10: Висновок

Тут я повинен сказати, що через низьку ємність батареї її важко використовувати зі звичайними смартфонами, які вимагають тонни енергії, а це означає, що вона не може працювати без підзарядки power bank безумовно, може дати трохи заряду смартфону, але тільки в дуже невеликій кількості, в той же час це може бути корисно для невеликих пристроїв, таких як: Bluetooth-навушники, бездротові миші, смарт-годинники, фітнес-трекери, ви навіть можете живити ним Arduino.

Тим не менш, цей проект доводить, що сьогоднішньої ємності акумулятора або, краще сказати, ефективності співвідношення розміру до ємності недостатньо для живлення смартфона.

Гаджети, які ми беремо з собою в кожну подорож

Ми протестували сотні гаджетів, спакували (і перепакували) десятки подорожей, пролетіли сотні тисяч кілометрів і працювали віддалено з усього світу. Але вам не потрібно бути цифровим кочівником або технічним експертом, щоб подорожувати як він. Ось кілька гаджетів та аксесуарів, які зроблять вашу подорож максимально безболісною в літаку, поїзді чи автомобілі, а також у пункті призначення.

Найнеобхідніше

Добре упакувати – означає взяти з собою лише найнеобхідніше. Обирайте легкі, міцні та універсальні пристрої.

Якщо ви берете з собою кілька зарядних пристроїв, настав час придбати щось краще. Один багатопортовий зарядний пристрій USB може швидко заряджати всі ваші пристрої одночасно, і він ледь більший за той, що йде в комплекті з планшетом. Деякі можуть навіть заряджати ноутбук.

Багатопортовий зарядний пристрій USB

Якщо ви пакуєте кілька зарядних пристроїв, настав час придбати щось краще. Один багатопортовий USB-зарядний пристрій може швидко заряджати всі ваші пристрої одночасно, і він ледь більший за той, що йде в комплекті з планшетом. Деякі з них можуть навіть заряджати ноутбук.

Доступний, швидкий і компактний, цей чотирипортовий 40-ватний зарядний пристрій USB-A чудово підходить для використання вдома або в дорозі.

Доступний, швидкий і компактний, цей чотирипортовий 40-ватний зарядний пристрій USB-A чудово підходить для використання вдома або в дорозі.

Цей зарядний пристрій вирізняється тим, що має два порти USB-C і два порти USB-A в компактному корпусі для подорожей.

Цей зарядний пристрій вирізняється тим, що має два порти USB-C і два порти USB-A в компактному корпусі для подорожей.

Подовжувач, який перетворює одну розетку на три, – це простий спосіб швидко подружитися з потенційними ворогами в аеропортах, хостелах та інших місцях, де розетки в дефіциті.

Портативний живлення розетка

Упаковка потужність Подовжувач, який перетворює одну розетку на три, – це простий спосіб швидко подружитися з потенційними ворогами в аеропортах, хостелах та інших місцях, де розетки мають підвищену напругу.

Цей компактний пристрій має три розетки змінного струму та два порти живлення USB, але при цьому не займає багато місця в сумці та не обтяжує її.

Цей компактний пристрій забезпечує три розетки змінного струму та два USB-порти, але не займає багато місця в сумці та не обтяжує вас.

З 3 розетками змінного струму, 2 портами USB-A та 1 USB-C, цей компактний маленький кубик має подовжувач довжиною 5 футів і легко заряджає навіть живлення-голодні MacBook. Зарядний пристрій розміром з тенісний м’яч легко поміщається в ручній поклажі та має 18-місячну гарантію.

Цей компактний зарядний пристрій має 3 розетки змінного струму, 2 порти USB-A та 1 порт USB-C, подовжувач довжиною 5 футів і легко заряджає навіть вибагливі до енергоспоживання MacBook. Приблизно завбільшки з тенісний м’яч, він легко поміщається в ручній поклажі та має 18-місячну гарантію.

Завдяки чотирьом адаптерам змінного струму, двом портам USB, чотирьом міжнародним вилкам і номінальною напругою від 100 до 250 вольт зарядний пристрій PowerCube є зручним варіантом для закордонних подорожей.

Завдяки чотирьом адаптерам змінного струму, двом USB-портам, чотирьом міжнародним вилкам і номінальною напругою від 100 до 250 вольт зарядний пристрій PowerCube є зручним варіантом для закордонних подорожей.

Павербанк гарантує, що ваш телефон ніколи не розрядиться, коли він вам потрібен.

USB-павербанк

Павербанк гарантує, що ваш телефон ніколи не розрядиться, коли вам це потрібно.

шматок, живлення, банк

Цей павербанк невеликий, легкий, і його легко засунути в. і має порти USB-C та USB-A.

Це павербанк невеликий, легкий, і його легко засунути в. і має порт USB-C та USB-A.

Ваші пристрої не принесуть вам багато користі, якщо у вас немає правильних кабелів для їх зарядки. Ми рекомендуємо пакувати запасний комплект для будь-якого критично важливого обладнання (в окрему сумку, якщо це можливо) на випадок, якщо ви його загубите.

Кабелі та адаптери для ваших пристроїв

Ваші пристрої не принесуть вам багато користі, якщо у вас немає правильних кабелів для їх зарядки. Ми рекомендуємо пакувати запасний комплект для будь-якого критично важливого обладнання (в окрему сумку, якщо це можливо) на випадок, якщо ви його загубите.

Кабелі PowerLine Lightning від Anker швидкі, міцні та недорогі, до того ж вони мають довічну гарантію. 6-футова версія чудово підходить для подорожей, коли зручно розташованих розеток не вистачає.

Кабелі PowerLine Lightning від Anker – швидкі, міцні та недорогі, до того ж вони мають довічну гарантію. 6-футова версія чудово підходить для подорожей, коли зручно розташованих розеток не вистачає.

Корисні речі

Для тривалих поїздок і міжнародних подорожей ось кілька додаткових предметів, які допоможуть вам залишатися на зв’язку, бути організованими та розваженими.

Якщо ви хочете знайти свій багаж на випадок, якщо авіакомпанія загубить вашу сумку або ви випадково її десь залишите, Bluetooth-трекер допоможе вам стежити за вашими речами.

шматок, живлення, банк

Bluetooth-трекер

Якщо ви хочете знайти свій багаж на випадок, якщо авіакомпанія загубить вашу сумку або ви випадково її десь залишите, Bluetooth-трекер допоможе вам стежити за вашими речами.

AirTags використовують величезну мережу пристроїв Apple для відстеження загублених речей, і вони вражаюче точно визначають точне місцезнаходження предмета.

AirTags використовують величезну мережу пристроїв Apple для відстеження загублених предметів, і вони вражаюче точно визначають точне місцезнаходження предмета.

Tile Mate має великий радіус дії і практично не займає місця у валізі. Його мережа не така широка, як у Apple, але це найкращий Android-сумісний трекер, який ми протестували.

Tile Mate має великий радіус дії і практично не займає місця у валізі. Його мережа не така широка, як у Apple, але це найкращий Android-сумісний трекер, який ми тестували.

У сумці кабелі, адаптери, ключі та дрібні електроприлади завжди будуть під рукою і легкодоступні.

Сумка-органайзер для кабелів

У сумці ви зможете зберігати кабелі, адаптери, ключі та дрібну електроніку акуратно та легкодоступно.

Дрібна сітка дозволяє легко побачити, що міститься в цих сумках на блискавці (хоча вона не є водонепроникною), а сумки доступні в двох розмірах і кольорах, тому ви можете створити модульну систему для своїх кабелів, косметики або чогось іншого, що вам потрібно.

Дрібна сітка дозволяє легко побачити, що міститься в цих сумках на блискавці (хоча вона не є водонепроникною), а сумки доступні в двох розмірах і кольорах, щоб ви могли створити модульну систему для своїх кабелів, косметики або чогось іншого, що вам знадобиться.

Хороший рюкзак захистить ваш ноутбук від пошкоджень, а всі ваші речі будуть впорядковані та легкодоступні для пошуку.

Рюкзак для ноутбука

Хороший рюкзак захистить ваш ноутбук від пошкоджень, а всі ваші речі будуть упорядковані та легкодоступні для пошуку.

Вишукані деталі, включаючи шкіряні акценти та металеву фурнітуру, підкреслюють простий силует цього зручного для подорожей рюкзака.

Вишукані деталі, зокрема шкіряні акценти та фурнітура кольору металу, підкреслюють простий силует цього зручного для подорожей рюкзака.

Більшість сучасних електронних блоків живлення можуть працювати з напругою від 100 до 250 В, але вам все одно знадобиться адаптер для розетки, якщо ви подорожуєте за кордон.

Адаптер для подорожей

Більшість сучасних електронних блоків живлення можуть працювати з напругою від 100 до 250 В, але вам все одно знадобиться адаптер для розетки, якщо ви подорожуєте за кордон.

Невеликий, простий і дешевий, цей набір ідеально підходить для тих, хто хоче носити з собою лише необхідний адаптер і вже має багатопортовий настінний зарядний пристрій USB, який йому подобається.

Невеликий, простий і дешевий, цей набір ідеально підходить для тих, хто хоче носити з собою лише необхідний адаптер і вже має багатопортовий настінний зарядний пристрій USB, який йому подобається.

блок, живлення, банк

Якщо у вас є ноутбук, який не заряджається через USB, зарядний пристрій зарядить його (і всі ваші USB-пристрої також).

Портативний акумулятор змінного струму

Якщо у вас є ноутбук, який не заряджається через USB, блок живлення змінного струму зарядить його (і всі ваші USB-пристрої також).

Цей компактний, легкий портативний зарядний пристрій має розетку змінного струму, порт USB-C PD і два порти USB-A, і може заряджати навіть найбільш потужність-“голодні” ноутбуки під час роботи. На відміну від багатьох конкурентів, він також постачається з настінним зарядним пристроєм потужністю 45 Вт.

Цей компактний, легкий портативний зарядний пристрій має розетку змінного струму, порт USB-C PD і два порти USB-A, і може заряджати навіть найбільш енергоємні ноутбуки під час їх використання. На відміну від багатьох конкурентів, він також постачається з настінним зарядним пристроєм потужністю 45 Вт.

З електронним рідером або планшетом ви можете насолоджуватися нескінченними розвагами – книгами, коміксами, фільмами чи іграми – у тонкому корпусі.

Читалка для електронних книг або планшет

З електронним рідером або планшетом ви можете насолоджуватися нескінченними розвагами – книгами, коміксами, фільмами або іграми – в компактному корпусі.

Leave a Reply