Inmotion power bank 5000mah. Дизайн: Привабливо, але з деякими нюансами

Table of Contents

Часті запитання про сонячні батареї | HetoGrow

Сонячна батарея потужність часто задані питання про банк. Розбираємося з найпоширенішими запитаннями та відповідями про телефонні акумулятори, павербанки та сонячні зарядні пристрої для телефонів. Плюс більше!

  • Остерігайтеся шахрайства з доменами в китайському реєстрі
  • У мене є мільйон найр. Який бізнес може заробляти на сонячних батареях?.
  • Який павербанк хороший, літій-іонний або літій-p.
  • Чи варто замінювати акумулятор телефону через два роки?
  • Чи може павербанк вибухнути без будь-яких причин?.
  • Скільки разів заряджається портативний зарядний пристрій?
  • Чи можете ви залишити енергію банку на зарядці, коли ви не в у.
  • Чи шкідлива розмова по телефону з низьким зарядом акумулятора.
  • Чи будуть у вас проблеми з акумулятором при переході через 500 л.
  • Як часто потрібно заряджати павербанк, якщо я.
  • Якщо підсилювач занадто високий на виході, чи спричинить це.
  • Як утилізувати старий павербанк або акумулятор?
  • Які корисні поради щодо використання павербанка?
  • Скільки часу заряджається акумулятор на зарядному пристрої? 5000mAh сонячний павербанк потреба.
  • Що означає 7800 мАг для телефону живлення банк ча.
  • Чи правда, що фірмовий павербанк не вибухне??
  • Чому мій зарядний кабель micro USB заряджається зі швидкістю.
  • Мій Samsung Note 4 розряджає акумулятор. Що таке зарядний пристрій?.
  • Чи можна користуватися смартфоном під час заряджання??
  • Як я можу дізнатися свою банк живлення Чи заряджається павербанк без підзарядки?.
  • Якщо я не заряджаю павербанк перед використанням, що мені робити?.
  • Я спробував зарядити свій Power Bank. Світлодіодні ліхтарі були.
  • Скільки часу потрібно для зарядки павербанка 20000mah.
  • Чи сумісні павербанки з пристроями, що підтримують 4G?
  • Яка потужність банк найкраще підходить для мого смартфона з 2.
  • Чому сонячні павербанки?
  • Як відрізнити підроблений павербанк від справжнього??
  • Акумулятор телефону швидко розряджається: чи потрібен мені живлення.
  • Отримати посилання
  • Як розпізнати підроблений павербанк?
  • Інші програми

Чи може павербанк вибухнути без жодного пускового фактора?

Хороший павербанк не вибухне, якщо з ним немає проблем. Це пояснюється законом інерції.

Перший закон Ньютона (закон інерції) стверджує, що тіло, яке перебуває у стані спокою, залишатиметься у стані спокою, якщо на нього не діятиме зовнішня сила; а тіло, яке рухається зі сталою швидкістю, залишатиметься рухатися прямолінійно, якщо на нього не діятиме зовнішня сила.

Але, чи є ймовірність того, що не буде пускового фактора (зовнішньої сили)?? Ну… мабуть, ні. Кожен електронний гаджет має потенційний ризик вибуху. Особливо при неправильному використанні. Навіть якщо він не буде використаний, важливо розуміти, що може бути “димлячим пістолетом”, тому що він все одно може вибухнути. Кілька років тому я бачив у новинах, як будинок у США повністю згорів протягом звичайного дня. Слідчі встановили, що причиною пожежі стали розряджені батарейки, які залишилися у шухляді.

Проблема була не в батарейках. Причиною поломки став контакт між позитивним і негативним кінцями, а “доказом” – дротяна вата, яка також залишилася в шухляді. Дротяна вата проводить електрику і може легко спалахнути, якщо її потерти об металеві предмети.

4 фактори, які можуть спричинити вибух павербанка

  • якість електроенергії підставка
  • стан контуру внутрішнього контролю
  • неправильне використання або зловживання продуктом
  • задуха

Тому важливо знати, як правильно зберігати та використовувати свій power bank. Основна інформація, яка вам потрібна, повинна міститися в інструкції з експлуатації павербанка. Є й інші фактори, які я виклав у деяких публікаціях, які, на мою думку, пов’язані з цим питанням; які, на мою думку, варто коротко розглянути:

Дейв Ебі – найпопулярніший автор статей про павербанки на Quora. Приєднуйтесь до HetoGrow в Instagram G або LinkedIn

Підставка для ноутбука

Підставки для ноутбуків не тільки звільняють місце на робочому столі, але й покращують ергономіку. Ваш ноутбук повинен мати таку висоту, щоб запобігти горбитися і поганій поставі, особливо якщо ви довго вчитеся і виконуєте домашні завдання. Це робить налаштування двох екранів на окремому моніторі трохи простішим. Найкраще те, що підставки для ноутбуків не дорогі, і ви навіть можете підібрати щось ультракомпактне, це дійсно чудово. Якщо ви живете недалеко від дому, то варто скористатися послугами старших людей, які піклуються про себе зараз. З часом ваше тіло нагадує про дискомфорт, і ви отримуєте великий рахунок.

Купити складну та портативну підставку для ноутбука Tonmom, 10 євро.

потужність, банк, 5000mah, дизайн

Клавіатура Bluetooth

Плутанина в кабелях може бути найкращим виправданням – особливо якщо ви застрягли в маленькій кімнаті, яку ділите з кимось ще. Bluetooth-клавіатура з підтримкою декількох пристроїв економить місце на робочому столі і дозволяє швидко переключатися між ПК, планшетом і телефоном. Хороший легкий варіант, такий як Logitech MX Keys Mini, також можна знайти в дорозі. Ви плануєте виїхати з міста? Більш жорсткі моделі з механічними перемикачами, як у Keychron, призначені для тривалого набору тексту.

Переходьте до USB-клавіатури з клавішами Logitech MX.

Віддайте клавіатуру для бездротової клавіатури, 100 доларів.

Навушники з функцією шумозаглушення дозволяють активувати галасливий шум.

Хороша пара навушників з функцією шумозаглушення може підвищити вашу працездатність під час навчання, зберігаючи при цьому спокій у переповненому будинку і в гуртожитку. (Якщо це не спрацює, у вас буде багато критики.) Оскільки всі навушники мають більш надійний час автономної роботи, топові моделі, такі як Bose QuietComfort 45 і Sony WH-1000XM5, працюють до 30 годин, що робить їх кращими для тривалого відтворення або ситуацій, коли у вас немає можливості заряджати їх так часто, як зараз. Навіть моделі, які коштують вдвічі дешевше, наприклад, Ankers Soundcore Space Q45, прослужать так довго, як і раніше, якщо вони будуть звучати досить добре.

В даний час навушники ANC дуже добре подорожують, що полегшує їх використання для більш коротких, але частих поїздок. А Bose QuietComfort Earbuds II, Sony WF-1000XM5 та Apple Airpods Pro, несвідомо, мають ще кілька варіантів.

Придбайте Anker Soundcore Space Q45, 150 доларів, навушники з шумозаглушенням якого коштують 150.

Отримайте Apple Airpods Pro, 200 доларів.

Планшет

Спеціальний планшет можна використовувати різними способами, включаючи другий екран для вашого ПК, цифровий блокнот для базового розуміння класу та читання підручників. Це чудове доповнення до комп’ютера, особливо якщо у вас є комп’ютер. iPad є популярною функцією для багатозадачності, як і лінійка Galaxy Tab S, але якщо ви любите трохи навантажувати очі, вам слід спробувати таку модель, як Onyx Boox Note Air 2, яка все ще використовує Android, але має екран E-INK.

Отримайте iPad (10-го покоління) і 400.

Купуйте Samsung Galaxy Tab, 8, 565 доларів.

Найкращі павербанки 2022 року

Вибір павербанка може бути мінним полем. Є дешеві, є дорогі, а іноді ви платите просто за ім’я – але пошук ідеального портативного зарядного пристрою – це набагато більше, ніж просто погляд на ціну.

Серед інших факторів, на які варто звернути увагу, – швидкість заряджання підключеного пристрою та перезаряджання акумулятора, коли він розряджається. Ємність також важлива: вона має бути достатньо великою, щоб ви могли працювати цілий день із запасом соку – навіть ділитися ним – і при цьому не обтяжувати себе чи сумку.

Порти та з’єднання теж мають значення. Що ви заряджаєте? Телефон, ноутбук, годинник? Кількість і діапазон портів має важливе значення, і якщо ви хочете уникнути носіння декількох кабелів, тоді ви можете шукати версію з вбудованими кабелями або бездротовою зарядкою.

Хоча ми дбаємо про дизайн, це насправді набагато нижче в нашому списку пріоритетів, ніж те, що ми згадали вище – якщо, звичайно, нам не потрібна особливо міцна модель або щось, що підтримує сонячну зарядку, тому що ми збираємося бути далеко від електромережі протягом тривалого періоду часу. Це не означає, що ми не будемо цінувати додаткові функції, такі як РК-екран і водонепроникність – хіба ви не хочете отримати найкрутіший і найзручніший павербанк за свої гроші??

У наш час навіть можна орендувати павербанки, коли вони вам потрібні (перевірте ChargedUp). Приголомшливо. Щоб переконатися, що ви отримаєте найкращий павербанк для ваших потреб, незалежно від того, як вони виглядають, прочитайте докладніші поради щодо купівлі під нашою таблицею.

Найкраща потужність банк огляди

Zendure SuperMini X3 – найкращий павербанк на 10000 мАг

Zendure SuperMini X3, безумовно, не найдешевший павербанк на 10000 мАг, але він компенсує це своїми характеристиками.

Заголовок – 45-ватна зарядка USB-C PD – як для входу, так і для виходу. Це означає, що ви можете перезаряджати його банк Він не тільки повністю заряджає акумулятор всього за годину, але й забезпечує максимальну швидкість заряджання більшості телефонів Apple і Samsung, а також може підтримувати роботу багатьох ноутбуків.

Той самий порт також підтримує стандарт PPS зі швидкістю до 33 Вт.

Також є два порти USB-A, один на 18 Вт, інший на 15 Вт, і ви можете використовувати всі три порти одночасно зі швидкістю 15 Вт від кожного.

Невеликий РК-дисплей для відображення рівня заряду акумулятора, а також легкий і компактний дизайн (в діапазоні чотирьох кольорів, не менше), і легко зрозуміти, чому ви можете захотіти витратити трохи більше за SuperMini X3.

Charmast 10 400 мАг Power Bank – найкращий павербанк з рідкокристалічним дисплеєм

Був час, коли павербанки з РК-дисплеями були досить дорогими, але зараз вони подешевшали, оскільки екрани стали доступні навіть для таких недорогих моделей, як цей.

Павербанк також має три виходи, що стане в нагоді, якщо у вас є кілька пристроїв, які потрібно зарядити. Є два повнорозмірних USB, а також порт USB-C PD, який може працювати і як вхід, і як вихід, і всі три підтримують швидку зарядку потужністю 18 Вт – хоча і тільки по одному за раз.

Збоку є додатковий роз’єм Quick Charge 2.0-сумісний Micro-USB, який також можна використовувати для заряджання банку. Заряджається приблизно за 3.5 годин з адаптером швидкої зарядки / PD, але близько 5.5 годин зі стандартним зарядним пристроєм потужністю 10 Вт.

Недоліком Zendure є те, що дизайн це те, що він трохи більший, ніж багато супертонких моделей аналогічної ємності на ринку. Цей чармаст приблизно такої ж ширини, як телефон, але трохи коротший і трохи товстіший. Він важить 228 г, що, можливо, більше підходить для сумки, ніж для вашої руки

Charmast постачає м’який сітчастий чохол для перенесення та короткий кабель USB-A до USB-C у коробці, приємний штрих.

Zendure SuperMini Go

  • Цікавий дизайн, натхненний камерою дизайн
  • Підтримує бездротову зарядку 15 Вт
  • Потужна підтримка пристроїв
  • Доступний тільки через IndieGoGo (поки що)
  • РК-дисплей трохи тьмяний, і його може бути важко читати

Zendure SuperMini Go – це дещо інше: павербанк, який дуже намагається не виглядати як павербанк.

Zendure’s дизайн натхненний класичними фотоапаратами, що, крім усього іншого, є цікавим способом вбудувати велике кільце, необхідне для бездротової зарядки – яке тут розташоване прямо там, де мав би бути об’єктив фотоапарата. Замість видошукача на задньому РК-дисплеї відображається відсоток заряду батареї – хоча зауважте, що він досить тьмяний і його важко читати.

Він доступний у сріблястому та чорному кольорах, а також у більш популярному градієнті “Sunset Cyan”.

SuperMini Go – це не тільки зовнішній вигляд, і він має деякі солідні технічні характеристики, щоб відповідати. Загальна ємність складає 10 000 мАг, і на додаток до бездротової зарядки потужністю 15 Вт (з магнітом, щоб утримувати телефон у вертикальному положенні), є зарядка USB-C потужністю 20 Вт і 22.5 Вт зарядка USB-A.

Сумісність також вражає – він не тільки працює з пристроями на iOS та Android, але й у режимі “X-Charge” може заряджати пристрої з меншим енергоспоживанням, наприклад, навушники, які підтримують не всі павербанки.

SuperMini Go вже доступний для спонсорів на IndieGoGo зі зниженою стартовою ціною від 44 (порівняно з офіційною ціною 69), але, враховуючи досвід Zendure, дуже ймовірно, що незабаром він з’явиться в магазинах, включаючи Amazon.

JIGA 30 000mAh Power Bank – найбільш універсальний павербанк

JIGA – нове для нас ім’я в світі павербанків, але його 30 000 мАг потужність Павербанк цікавий з багатьох причин – і не в останню чергу величезною ємністю, яка стане певним комфортом у поїздках далеко від електромережі.

Хоча це щось на кшталт повернення до павербанків пару років тому, з його вбудованим світлодіодним спалахом (безумовно, корисним для походів) і міцним, але пластичним корпусом дизайн, також повертає нас до часів, коли не потрібно було жертвувати портами заради портативності.

FAQ

Якої ємності павербанк мені потрібен?

Не потрапляйте в пастку, думаючи, що павербанк на 3000 мАг дасть вашому смартфону з акумулятором на 3000 мАг повну зарядку, а павербанк на 9000 мАг банк зарядить його тричі. Жоден портативний зарядний пристрій не працює зі 100% ефективністю. Насправді, більшість з них мають середній показник від 60 до 70%, а найефективніші моделі можуть досягати 80 або 90%. Моделі з бездротовою зарядкою можуть бути менш ефективними.

Щоб визначити, який павербанк вам потрібен, спочатку перевірте характеристики пристрою, який ви хочете зарядити, щоб дізнатися ємність його акумулятора, а потім вирішіть, скільки разів ви хочете мати можливість заряджати його. Для приблизної оцінки розрахуйте ємність акумулятора підключеного пристрою х кількість перезаряджень х 1.6 = Мінімальна ємність павербанка, на яку варто звернути увагу при покупці.

потужність, банк, 5000mah, дизайн

Як правило, акумулятор ємністю 5 000 мАг банк це пристрій з одним зарядом, 10 000 мАг – це золота середина між ємністю і портативністю, а для ноутбука ви хочете шукати щось ближче до 20 000 мАг. У нас є кілька таких павербанків великої ємності – просто не намагайтеся запхати будь-який з них у свій ноутбук !

Скільки часу потрібно для зарядки павербанка?

Час, необхідний для підзарядки павербанка, залежить від його ємності, від того, що ви використовуєте для підзарядки акумулятора, і від того, розряджений він чи ні.

Для найшвидшої зарядки вам слід звернути увагу на нову породу павербанків, які підтримують графенову технологію і заряджаються через вхід постійного струму (наприклад, Chargeasap Flash Pro – банк на 25 000 мАг, який може зарядитися до 80% за 45 хвилин і до 100% за 70 хвилин), але вони, як правило, коштують дорожче.

У звичайних павербанках найшвидший вхід/вихід USB-C, який підтримує технологію Power Delivery. Зараз цей стандарт досягає максимум 240 Вт, але в портативних зарядних пристроях ви повинні очікувати, що знайдете порт потужністю 18 Вт. Використовуючи такий порт, середня потужність 10 000 мАг банк може перезарядитися за 2-3 години з порожнього.

Найдешевші моделі все ще мають тенденцію заряджатися через Micro-USB, зазвичай на рівні 10-12 Вт. Уникайте павербанків потужністю 5 Вт, якщо тільки вони не дуже малої ємності або ви не поспішаєте.

Що таке наскрізна зарядка?

Наскрізна зарядка дозволяє одночасно заряджати пристрої, підключені до павербанку, і сам павербанк. Це дуже зручне рішення, якщо у вас мало розеток і вам потрібно зарядити кілька пристроїв протягом ночі, наприклад. Однак не всі павербанки підтримують цю функцію, тому перед покупкою обов’язково перевірте специфікацію вашого портативного зарядного пристрою.

Як дізнатися, скільки заряду залишилося в моєму павербанку? потужність банк?

Припускаючи, що ви знаєте, яку ємність він мав при повному заряді, ви можете дізнатися, скільки залишилося заряду або за допомогою серії світлодіодів на корпусі (зазвичай активуються при підключенні пристрою для зарядки або натисканні кнопки збоку), або за допомогою РК-дисплея, якщо ваш павербанк його підтримує. РК-дисплеї є кращими, оскільки вони дають більш точні показники, особливо коли мова йде про більшу ємність живлення банки.

Що таке GaN павербанки?

GaN – це скорочення від нітриду галію. Він вимагає менше компонентів, ніж традиційні силіконові зарядні пристрої, що означає живлення банки, які використовують цю технологію, можуть бути менш громіздкими і більш ефективними. Якщо портативність є вашою основною проблемою, то, крім врахування потужності банкКрім того, ви повинні шукати той, який використовує GaN.

На яку швидкість зарядки варто звернути увагу в павербанку?

Перші павербанки, що з’явилися на ринку, мали потужність 5 Вт, що дорівнює швидкості оригінальних зарядних пристроїв для iPhone (вони ж slllloooooooowwwww). Ми б не рекомендували нічого нижче 10 Вт в наші дні. Ця швидкість відома як “швидка зарядка”, і вона все ще досить поширена в дешевих моделях, але це не зовсім швидка зарядка, до якої ми звикли сьогодні. Так багато новітніх смартфонів зараз підтримують надшвидку дротову зарядку, і здається божевіллям не купити портативний зарядний пристрій, який підтримує цю максимальну швидкість, якщо це можливо.

Тут важливий стандарт, який використовує ваш телефон для досягнення максимальної швидкості заряджання. Деякі моделі мають фірмові технології, які працюють лише з аксесуарами, виробленими та проданими цією компанією. Деякі з них пропонують швидку зарядку за допомогою функції швидкої зарядки або Power Delivery. Деякі з них не підтримують ні швидку зарядку, ні подачу живлення, але підтримують такі протоколи, як PPS (програмований блок живлення) або SCP (протокол суперзарядки). Переконайтеся, що портативний зарядний пристрій, який ви купуєте, відповідає стандарту швидкої зарядки, що підтримується вашим телефоном.

Термін Power Delivery сам по собі не означає рейтинг продуктивності. Він може видавати потужність від 18 до 240 Вт. Це особливо важливо, якщо ви хочете зарядити ноутбук з USB-C – все, що менше 30 Вт, не підійде, багато ноутбуків відмовляться грати в м’яч нижче 45 Вт або навіть 60 Вт, а деяким великим ноутбукам може знадобитися 90 Вт. Вам потрібно буде перевірити специфікацію вашого ноутбука, щоб дізнатися, яка швидкість йому потрібна.

З іншого боку, якщо вам потрібно зарядити малопотужний пристрій, наприклад, смарт-годинник або пару бездротових навушників, зверніть увагу на павербанк, сертифікований для пристроїв з низьким енергоспоживанням. Багато з тих, що не є такими, просто відключаться при спробі зарядити ці пристрої, оскільки вони не здатні виявити значний розряд акумулятора.

Швидкість зарядки: Швидко та стабільно

Після початкової зарядки його на потужність джерело, ми максимально використали можливості сонячного банку енергії WBPINE, протестувавши кілька різних пристроїв, включаючи iPhone 6S Plus, iPhone X, Kindle Fire та Google Nexus 5X.

По-перше, ми перевірили, чи була швидкість зарядки точною. Ми зняли показники пристрою на кожному з цих смартфонів і планшетів за допомогою USB-мультиметра, який зафіксував вимірювання напруги і сили струму. Виробник заявляє про швидкість зарядки 5.V/2.1А, і це здавалося досить точним.

iPhone 6S Plus показав 5.04V/.89 А, як і у Google Nexus 5X. iPhone X прийшов до 5.04V/.97А, а швидкість зарядки Kindle Fire становила 5.02V/.96A.

Короткі спалахи сонця все ще можуть зробити багато для збільшення заряду акумулятора.

живлення, банк, 5000mah, дизайн

Що стосується фактичного часу заряджання пристроїв, то iPhone 6S Plus та iPhone X заряджалися близько двох годин, Google Nexus 5X – трохи менше трьох годин, а Kindle Fire – чотири години.

Ми також виявили, що швидкість зарядки досить швидка. За 30 хвилин Kindle Fire піднявся з 0% до 7%, а Google Nexus 5X – до 29%.

Що стосується середнього часу заряджання WBPINE, ми заряджали його загалом тричі і виявили, що середній час повного заряджання становить дев’ять годин. Це відносно повільно, але результат того вартий, оскільки батарея буде працювати протягом вражаючого часу.

Час автономної роботи: найкращий у своєму класі

WBPINE стверджує, що ви можете покладатися на цей сонячний банк протягом двох тижнів для зарядки мобільних телефонів. При достатній кількості щоденного сонця це, ймовірно, цілком може бути так. Навіть поєднання сонячної та похмурої погоди протягом тижня в місті показало, що короткі спалахи сонця все ще можуть зробити багато для збільшення заряду акумулятора.

Ми виявили, що від одного заряду можна повністю зарядити два телефони, планшет Android і одночасно підняти рівень заряду телефону з 0% до 90%, а також забезпечити потокове відтворення медіа протягом трьох годин.

Ми також перевірили ємність акумулятора, підключивши розряджений Kindle Fire до WBPINE і транслюючи відео з YouTube, поки зарядний пристрій не розрядився. Ми виявили, що можемо легко покластися на цей павербанк протягом майже 11 годин безперервного використання.

Ціна: Трохи дорого, але це залежить від того, що ви шукаєте

Сонячна батарея WBPINE 24000mAh продається за 44.99, що непогано, враховуючи величезну батарею. Але є варіанти, які пропонують трохи більшу батарею за меншу ціну, хоча і з меншою кількістю сонячних панелей. Інші зарядні пристрої мають додаткові функції, такі як бездротова зарядка Qi та трохи більший акумулятор, але коштують на кілька доларів дорожче. Але якщо вам потрібна потужність акумулятора та сонячної енергії, яку пропонує WBPINE 24000mAh, ми б сказали, що цей павербанк вартий своєї ціни.

Сонячний зарядний пристрій Hiluckey 25000mAh – це майже копія WBPINE 24000mAH, за винятком кількох великих відмінностей. Hiluckey пропонує на 1000 мАг більше заряду акумулятора та додаткову сонячну панель на кілька доларів дорожче, ніж WBPINE. Хоча цей варіант пропонує більшу потужність сонячної енергії, він також збільшує вагу, що може бути недоліком, якщо ви намагаєтеся зробити свій рюкзак якомога легшим.

Існує також бездротовий сонячний зарядний пристрій Elzle 20000mAh, який пропонує бездротову зарядку Qi на додаток до трьох сонячних панелей та акумулятора на 20000 мАг. Приблизно за ту ж ціну, що і WBPINE, Elzle пропонує два USB-входи та можливість бездротової зарядки, що дозволить вам заряджати смартфон з підтримкою Qi та два інших пристрої. Однак він має меншу ємність акумулятора, тому, якщо вам не потрібна можливість бездротової зарядки, WBPINE є кращим варіантом.

Якщо вас цікавлять інші варіанти, перегляньте наш посібник про найкращі сонячні зарядні пристрої.

Забезпечує чудову потужність акумулятора та ефективну додаткову сонячну зарядку – чудовий зарядний пристрій для подорожей поза мережею.

Його довговічність залишає бажати кращого (не залишайте його на вулиці під сильним дощем), але для середньостатистичного шукача пригод WBPINE 24000mAh, швидше за все, підійде як джерело зарядки для смартфонів і планшетів під час наступної пригоди поза межами доріг.

Схожі товари, які ми розглянули:

Leave a Reply