Гарантія на акумулятор Worx. Середній розмір (14-16-дюймовий пруток)

worx, батарея, гарантія, середній розмір

Найкращі електричні бензопили 2023 року, протестовані та оглянуті

Найбільш креативне і натхненне використання ненормативної лексики, яке я коли-небудь чув, було сформульовано канадським провідником лося, коли він намагався завести стару, занедбану бензопилу. Щоразу, коли він смикав за тяговий шнур, пила бризкала, але не запускалася, а гід бурмотів неабиякий потік лайливих слів (які я не буду записувати в письмовому вигляді). Той екскурсовод мав рацію: При неналежному обслуговуванні бензинові бензопили є головним болем у дупі. Ось чому найкращі електричні бензопили такі привабливі.

Із зарядженим акумулятором, гострим ланцюгом і невеликою кількістю мастила електричні ланцюгові пили готові до роботи. Ви не можете затопити її, вам не потрібно турбуватися про те, щоб залити в неї старий бензин або замінити свічки запалювання, і вам не потрібно лаятися, щоб вона завелася. Крім того, вони працюють набагато тихіше, ніж бензинові пилки.

Технологія літій-іонних акумуляторів, здається, продовжує вдосконалюватися, і електричні ланцюгові пили, які ми маємо сьогодні, потужніші та довговічніші, ніж моделі кількарічної давнини. Якщо ви шукаєте бензопилу для виконання легких і помірних робіт з розпилювання навколо будинку, на стежці або в оленячому таборі, хорошим вибором може стати акумуляторна бензопила. Існують надійні варіанти для заготівлі дров, розчищення стежок, валки дерев і навіть легкого поліпшення деревостанів.

worx, акумулятор, гарантія, середній розмір

Але електричні бензопили мають свої межі. Вони не такі потужні, як топові газові моделі. Оскільки акумулятори важкі, великі моделі не набагато легші за аналогічні газові пилки. Ви не можете намочити їх (не використовуйте їх під дощем). Якість збірки сильно варіюється від бренду до бренду – більшість пил в цьому огляді зроблені в Китаї. І, звичайно, вони можуть розрядитися.

Щоб визначити межі можливостей найкращих електричних бензопил, я провів серію тестів для восьми найкращих моделей. Ось такими пилками було зроблено розпил.

worx, акумулятор, гарантія, середній розмір

Малогабаритні (10-12-дюймова шина)

Існує дивовижна кількість акумуляторних бензопил. Щоб звузити поле вибору, я вибрав моделі від компаній, які мають надійні імена у світі бензопил та електроінструментів. Я обрав бензопили від середнього до високого класу, на рівні споживчого класу. З мого досвіду, дешеві бензопили не варті того, щоб їх купувати.

Звідти я протестував кожну пилу на швидкість різання та час автономної роботи. Для великих пил (18-20-дюймові шини) я використовував чорну вербову колоду діаметром 14 дюймів. Я виміряв, як швидко кожна модель може розпиляти колоду (в середньому тричі). Для контролю я також запустив бензинову бензопилу STIHL з 18-дюймовою шиною через колоду.

Після тестування швидкості я прогнав пилу через колоду, розпилюючи диск за диском, щоб побачити, скільки всього дисків вона зможе розпиляти до того, як розрядиться батарея. Цей тест був розроблений для штовхання пилки, без перерви на охолодження між пропилами. Для середнього розміру Я провів такий самий тест на колоді діаметром 12 дюймів (14-16 дюймів). Для малих пилок (10-12-дюймові бруски) я використовував колоду діаметром 6 дюймів. Якщо пила показувала час роботи від акумулятора, але більше не могла розпиляти колоду, я припиняв різання. Якщо вона показувала час роботи акумулятора, але, здавалося, перегрівалася, я припиняв різати. Остаточна статистика для кожної пили буде показана в розділі ключових характеристик і на графіку нижче. Я також зважував кожну бензопилу (включаючи акумулятор і мастило) на поштових вагах.

Після цього я взяв найпродуктивніші пили до свого мисливського господарства у Вісконсині. Я використовував їх для розчищення стежок, повалених дерев, сучків, колод на дрова та обв’язки дерев для покращення деревостану. Ця практична частина тестування дала мені гарне уявлення про те, як кожна пила буде працювати в лісі та витримувати важкі умови експлуатації.

Найкращі електричні ланцюгові пилки: Переможці

Основні характеристики

  • Довжина шини: 12 дюймів
  • Напруга: 50.4v
  • Ампер-годин: 2.5ah
  • Час різання: 5.7 дюймів (колода діаметром 6 дюймів)
  • Кількість пропилів: 65
  • Вага: 7 фунтів, 7 унцій (виміряно)
  • Ціна: 570
  • Зроблено в Японії

Мінуси

Пила Echo з верхньою ручкою, що живиться від акумулятора, DCS-2500T була на сьогоднішній день найбільш вражаючою бензопилою в тесті. Насправді, я думаю, що це найкраща електрична бензопила з усіх існуючих. Як для свого невеликого розміру, він напрочуд швидкий і потужний, поєднуючи 50+ вольт із 12-дюймовим полотном. Це більша напруга, ніж у деяких великогабаритних пил. Крім того, вона легка, а завдяки конструкції верхньої рукоятки її можна тримати однією рукою. Швидкість різання та кількість пропилів, які вона зробила під час тесту, були дуже вражаючими – вона розрізала колоду діаметром 6 дюймів так, ніби це було вершкове масло.

Перш ніж заглиблюватися в деталі, важливо зазначити, що ця пила була розроблена для професійних лісорубів. Це люди, які залазять на дерева, обрізають сучки або валять дерева, які занадто небезпечні для звичайного користувача. Пили з верхньою ручкою важче контролювати, і вони призначені для роботи на висоті, а не для розпилювання колод на землі. Я не професійний лісоруб, і якщо ви читаєте цю статтю, то, швидше за все, ви теж ним не є. Тож навіщо непрофесіоналу може знадобитися пила, призначена для професіоналів? Тому що вона може робити все, що не під силу звичайній бензиновій пилі середнього розміру.

Це ідеальна пила для того, щоб закинути її у свій байдарку, каное або на коня в похід на природу. Можливо, вам потрібно пройти велику відстань пішки, щоб розчистити стежку, але ви не хочете тягнути з собою 14-фунтову пилу. Або, можливо, у вас є кілька стрілецьких доріжок, які потрібно розчистити вище рівня пояса. Echo стане вашим найкращим другом.

Він має типові функції, які можна побачити на бензиновій пилі: захисний кожух/гальмо ланцюга, шип на бампері та типова система натягу ланцюга. Але вона також має гарну кнопку увімкнення/вимкнення (для безпеки та економії заряду акумулятора), якої немає у багатьох інших електропил акумулятор пили з ланцюговим живленням не потребують.

Якщо ви початківець, якому потрібна проста пила для виконання робіт на подвір’ї, конструкція з верхньою ручкою – не найкращий варіант (менше – не означає безпечніше). Але для досвідчених користувачів, яким потрібна легка, надпотужна пила, це відмінний варіант. Якщо ви очікуєте від бензопили таких же характеристик, як і від бензинової пили, то просто купіть бензинову пилу. Якщо ви шукаєте електричну ланцюгову пилу, щоб внести щось нове у свій арсенал, тоді купуйте Echo DCS-2500T.

WA3520 WORX® Послуга відновлення акумулятора 20 В

Послуга з відновлення акумуляторної батареї WORX® WA3520. За вартість цієї послуги ми відкриємо ваш акумулятор, замінимо всі елементи, протестуємо та зберемо його. Корпуси, роз’єми та друковані плати використовуються повторно і не потребують заміни або обслуговування. Наші акумуляторні батареї мають такі ж або навіть кращі характеристики, ніж нові батарея від виробника, але за нижчою ціною. Надішліть нам свою батарею WA3520 і ми зробимо так, щоб вона працювала так само добре, як нова. Наші кваліфіковані фахівці щодня працюють з акумуляторами марки WORX® і вже багато років співпрацюють з багатьма дилерами WORX®. Ми відновлюємо всі типи WORX® акумулятори, в тому числі ті, що використовуються в діагностичному обладнанні. Не чекайте більше. Надішліть нам свій акумулятор WA3520 для ремонту вже сьогодні!

Замовлення, що містять літієві батареї, доставляються лише наземним транспортом, незалежно від обраного способу доставки.

Примітка: Це послуга з відновлення, а не спроба продати нову або запасну батарею батарея упаковка. Щоб скористатися цією послугою, ви повинні надіслати свій акумулятор до нас для ремонту.

Послуга відновлення літієвої батареї BAT101 Coolest Cooler (оновлена до 2600mAh)

CTB5172 Snap-On® 7.2V Battery DIY CORE

EAA0273B05A Послуга з відновлення акумуляторів Snap-On® Modis

CTB4187 Snap-On® 18V акумуляторна батарея на 18 В

WA3526 Послуга з відновлення акумулятора WORX® 24 В

Послуга відновлення акумуляторної батареї WORX® WA3526. За вартість цієї послуги ми відкриємо ваш акумулятор, замінимо всі елементи, протестуємо та зберемо його. Корпуси, роз’єми та друковані плати використовуються повторно і не підлягають заміні або обслуговуванню. Продуктивність наших акумуляторних батарей дорівнює або перевищує продуктивність абсолютно нових акумулятор від виробника, але за нижчою ціною. Надішліть нам свою батарею WA3526, і ми зробимо так, щоб вона працювала як нова. Наші кваліфіковані фахівці щодня працюють з акумуляторами марки WORX® і вже багато років співпрацюють з багатьма дилерами WORX®. Ми відновлюємо всі типи АКУМУЛЯТОРИ МАРКИ WORX®, в тому числі тих, що використовуються в діагностичному обладнанні. Не чекайте більше. Надішліть свій акумулятор WA3526 до нас на ремонт вже сьогодні!

Замовлення, що містять літієві батареї, будуть доставлені лише наземним транспортом незалежно від обраного способу доставки.

Примітка: Це послуга з відновлення, а не спроба продати новий або вторинний ринок акумулятор пакет. Щоб скористатися цією послугою, ви повинні надіслати свій акумулятор до нас на ремонт.

BAT101 Послуга з відновлення літієвих акумуляторів Coolest Cooler (до 2600 мАг)

CTB5172 Snap-On® 7.Акумулятор 2 В DIY CORE

EAA0273B05A Послуга з відновлення акумулятора Snap-On® Modis

CTB4187 Послуга з відновлення акумуляторів Snap-On® 18 В

Ідеально підходить для легкого та середнього загвинчування

У той час як майже кожна акумуляторна дриль-шуруповерт сьогодні має певну функцію регулювання крутного моменту, це не те, що ви зазвичай знайдете на акумулятор-викрутка з живленням. Акумуляторна викрутка Worx 4V оснащена 3 кнопковими налаштуваннями: 22 дюймовий., 33 фунтів., і 44 фунтів. Він також має максимальну швидкість холостого ходу 300 об/хв, якою можна керувати за допомогою перемикача на ручці.

Акумуляторний шуруповерт Worx 4V важить лише півтора фунта. Завдяки тонкому корпусу він легко поміститься в будь-якій шухляді, ящику для інструментів або бардачку для рукавичок. А оскільки він може тримати заряд до 18 місяців, вам не доведеться постійно турбуватися про його підзарядку.

worx, акумулятор, гарантія, середній розмір

Внутрішній акумулятор 1.5Ah акумулятор має час роботи без навантаження 45 хвилин, а коли він потребує підзарядки, ви можете виконати це завдання всього за півтори години. Поставляється із зарядним кабелем USB-C.

Внутрішній Worx 4В акумуляторна викрутка має гумову накладку на ручці для зручності, а також два світлодіодні індикатори спереду, які допоможуть вам бачити, що ви робите.

Worx WX240L заявляє, що поставляється з дванадцятьма насадками з шестигранним хвостовиком 1/4″, проте на всіх фотографіях їх близько 25… Чесно кажучи, ми поняття не маємо, скільки насадок в комплекті, і поки не отримаємо одну з них для огляду, ми не можемо точно відповісти на це питання, оскільки компанія Works надає суперечливу інформацію на своєму веб-сайті, у відеороликах та маркетингових матеріалах. В обох випадках очікуйте, що ви отримаєте набір насадок Phillips №2, 2-дюймову подовжувач/ударну викрутку та щонайменше 10 інших популярних хрестоподібних, шліцьових, торцевих і/або квадратних насадок Phillips. Магнітний тримач також приймає інші свердла з шестигранним хвостовиком. Усе це в пластиковому кейсі з подвійною застібкою, що виливається під тиском.

Що ми думаємо

Такі інструменти добре справляються з основними завданнями із закручування шурупів. Збирайте меблі, прикріплюйте настінні плити тощо. Ви ніколи не використовуєте ці інструменти для завдань, які вимагають реального крутного моменту (наприклад, для загвинчування шурупів у деревину). Це означає, що будь-який інструмент, подібний до цього, може виконати роботу.

Найкраще в цій моделі – це Worx Акумуляторний шуруповерт на 4 В має 3-швидкісні режими. Недоліком є ціна – за 40 доларів ви переплачуєте за інструмент, який просто закручує шурупи. Ціна здається ще гіршою, коли ви розглядаєте такі інструменти, як викрутка 30 Skil 4V. Він забезпечує практично таку саму функціональність за ціною на 10 дешевше і включає в себе NCV (безконтактний детектор напруги).

Порівнюючи ці два інструменти, ви отримаєте наступне:

Так само буде і з інструментом, який просто забиває гвинти Worx 4V викрутка для виконання роботи? Абсолютно. Але Skil пропонує більше функціональності за меншу ціну – і ми віддаємо перевагу патрону з фіксацією. З такими інструментами, як цей, ви, як правило, хочете використовувати подовжувач, щоб мати більше місця для маневру. Це означає, що фіксуючий патрон забезпечує більш надійну фіксацію насадок під час роботи.

Ціни та наявність

Ви можете придбати Worx Акумуляторний шуруповерт WX240L 4V безпосередньо від Worx.com або на Amazon. Продається за 39.99 і поставляється з 3-річним терміном гарантія.

Характеристики акумуляторного шуруповерта Worx

  • Модель: Worx WX240L
  • Акумулятор: 4V літій-іонний
  • Швидкість без навантаження: 300 об/хв
  • Максимальний крутний момент для жорсткого та м’якого режиму: 44/22 дюйм-фунтів
  • Час роботи без навантаження: 45 хв.
  • Час зарядки: 1.5 годин.
  • Вага машини: 1.5 фунтів.
  • Гарантія: 3 роки
  • Ціна: 39.99

Leave a Reply