Код попереднього продажу квитків на зарядні пристрої. Клубні посилання

Індивідуальний квиток на гру онлайн передпродаж

“Баффало Біллз” оголосили, що окрема гра квитки будуть доступні для придбання під час спеціального онлайн передпродаж 9 липня.за 24 години до того, як вони надійдуть у продаж для широкої публіки.

Онлайн-акція передпродаж розпочнеться в понеділок, 9 липня о 9:00.m. Онлайн-трансляція передпродаж будуть доступні для прихильників “Баффало Біллз”, підписників електронної пошти “Біллз”, а також при виборі текстових сповіщень від “Баффало Біллз”, надіславши повідомлення з текстом BILLS на номер 64621.

Онлайн-акція код буде потрібно для придбання. Індивідуальні квитки на перші дві домашні гри регулярного сезону, з Канзас-Сіті (9 вересня) та Новою Англією (30 вересня) розпродані.

У вівторок, 10 липня, відкривається передпродажа індивідуальних квитків на ігри.

зарядні пристрої, квитки, передпродаж, код

Крім того, ресторан Moe’s Southwest Grill з Буффало і Рочестера співпрацює з командою Buffalo Bills в довгоочікуваному футбольному сезоні 2012 року. Весела та цікава франшиза ресторанів швидкого харчування буде представлена на зворотному боці сезону Bills, окремими квитками на ігри та квитками для друку вдома на всі ігри передсезонного та регулярного сезону на стадіоні Ральфа Вілсона. Як спонсор зворотного продажу квитків на 2012 рік, реклама Mo’s пропонує спеціальні знижки та заохочення, якими вболівальники можуть скористатися у місцевому ресторані Mo’s Southwest Grill.

У цьому сезоні “Біллз” проведуть дев’ять матчів на стадіоні Ральфа Вілсона, відкриваючи регулярний сезон 2012 року в неділю, 9 вересня, на виїзді проти “Джетс”. Домашній матч “Біллз” на стадіоні Ральфа Вілсона відбудеться в неділю, 16 вересня, проти “Чіфс. У четвер, 15 листопада, “Біллз” проведуть одну гру в прайм-тайм проти “Маямі. У неділю, 16 грудня, “Біллз” зіграють одну домашню гру в Роджерс Центрі в Торонто проти “Сіетл Сіхоукс”. Сіетл Сіхокс.

Сезонні квитки все ще доступні на більшість місць та цінових діапазонів і можуть бути придбані зараз онлайн через buffalobills.com, за телефоном 1-877-BB-TICKS (228-4257) або особисто відвідавши касу Bills на стадіоні Ральфа Вілсона.

Ця стаття була відтворена у новому форматі і може містити неповний зміст або непрацюючі посилання. Будь ласка, використовуйте посилання “Зв’язатися з нами” в нижньому колонтитулі нашого сайту, щоб повідомити про проблему.

Враження Дамара Хамліна від першого тренування на м’якому покритті. 5-й день тренувального табору

Хемлін справляється з емоціями, але зростає з кожним днем, Гейб проти Далтона Кінкейда. Тре та багато іншого з 5-го дня табору Bills

Далтон Кінкейд про свій перший тренувальний табір, графік битви в МЛБ, пік-шість Пуни Форд та багато іншого.

Гаррі Стайлз LOVE ON TOUR

Міжнародна суперзірка Гаррі Стайлз анонсував тур Love On Tour 2022 на підтримку свого нового альбому Harry’s House. Після аншлагового 42-денного туру по арені у 2021 році та двох спеціальних шоу One Night Only у Нью-Йорку та Лондоні, довгоочікуваний тур 2022 року дозволить фанатам отримати доступ до шести ночей у Чикаго, перетворивши культовий United Center на “Будинок Гаррі” на час проведення шоу.

Що таке загальний допуск (GA) для доступу в піт-лейн?

  • ЧАС ПОЧАТКУ: О 9 ранку гості отримають офіційні номерні браслети від United Center. Це порядок, в якому ви будете стояти в черзі на отримання GA. Кожен, хто прибуває для отримання браслета GA, повинен бути присутнім особисто, щоб отримати свій браслет. На одну особу буде надано лише один браслет.
  • НІЯКОГО КЕМПІНГУ: Задля безпеки всіх гостей розбивати намети в кемпінгах заборонено. Прибуття о 9 ранку в день шоу є найбільш раннім дозволеним прибуттям для приїжджих шанувальників.
  • ПОЛІТИКА ОДНОГО БРАСЛЕТА: Кожен, хто прибуває для отримання браслета GA, повинен бути присутнім особисто, щоб отримати свій браслет. На одну особу буде надано лише один браслет.
  • МІСЦЕ РОЗТАШУВАННЯ: Гості отримають браслети тільки від уповноваженого співробітника служби безпеки United Center на виході 5.
  • ПРИВІЛЕЇ НА ВИЇЗД: Після отримання браслета гості можуть вільно піти, але повинні повернутися до 17:00 до виходу 5, де було роздано браслети.
  • ЧАС ПОВЕРНЕННЯ: Усі гості з браслетом повинні повернутися до United Center і вишикуватися в чергу за номером браслета до 17:00, щоб їхні номери були враховані.
  • ПІЗНІШЕ ПРИБУТТЯ: Якщо гість з пронумерованим браслетом прибуває після 17:00, він буде розміщений в черзі після останнього гостя в черзі.
  • ТІЛЬКИ В ОДИН ДЕНЬ: Наприклад: Гості на жовтень. На 6 шоу можна вишикуватися лише на жовтень. 6. Гості на шоу 8 жовтня. 8 жовтня можуть вишикуватися в чергу тільки на жовтень. 8. Процес “Тільки в один день” застосовується до всіх шести дат концертів. Замовлення номера браслета діє лише на день шоу, на який ви записані в чергу.
  • ОДИН ПРОЦЕС: Це єдиний процес, затверджений для входу в GA. Жодні додаткові домовленості не можуть бути виконані в цей час.

Чи можу я оселитися в наметі в черзі на загальний вхід (GA)?

Задля безпеки всіх гостей розбивати намети на території United Center заборонено. Прибуття о 9 годині ранку, як зазначено в офіційному процесі GA, є найбільш раннім дозволеним часом прибуття для вболівальників, які приїжджають.

Чи потрібен браслет для доступу до квитків у стоячі місця??

Тільки стоячі місця квитки браслет не потрібен. Квитки в стоячі місця розташовані на верхньому рівні, а браслети потрібні лише для квитків у ложі GA, які розташовані на першому поверсі.

Де вболівальники з загальним доступом (GA) зможуть потрапити на арену?

Вболівальники шикуються в чергу і проходять через вихід 5, який знаходиться на південній стороні United Center біля входу до Південного атріуму.

Чи потрібно проходити через ворота, вказані у моєму квитку?

Вболівальники, які відвідують номери люкс або загальний вхід (GA), повинні проходити через ворота, зазначені у їхньому квитку. Всі інші гості можуть зайти через найближчий вхід після прибуття. Harry Styles Venue Hack: вхід через Південний атріум – один із найшвидших входів до будівлі.

Чи можу я оплатити паркування заздалегідь?

Так. Паркування на всіх офіційних парковках United Center можна знайти онлайн тут. Зверніть увагу, що для тих, хто приїжджає раніше, лот K буде відкрито о 9:30 ранку в жовтні. 6, 8, 13, 14, 15 та лот C будуть відкриті о 9:30 ранку жовтня. 9.

Де найкраще висадити моїх дітей і забрати?

Біля кута Вуд-стріт. і Monroe St. через автостоянку H. Легкий доступ до Північного, Південного, Східного атріуму та лінії загального входу 5 (біля входу в Південний атріум), цей кут є ідеальним.

Вказівки Парковка

Проїзд

1901 W. Madison Street Chicago, IL 60612

Від

Їдьте по I-90 на схід до виїзду на Медісон-стріт і поверніть праворуч на Медісон-стріт. Будівля буде зліва від вас.

Їдьте по I-55 на північ до виїзду Damen і поверніть ліворуч, рухаючись на північ приблизно 7 хвилин. Будівля буде праворуч від вас.

Їдьте по Медісон-стріт на захід від кільцевої розв’язки.

зарядні пристрої, квитки, попередній продаж, код

Поверніть на I-290 East до виїзду 28A (Damen Avenue). По Деймен-авеню на північ до Медісон-стріт. Поверніть праворуч на Медісон-стріт, і будівля буде праворуч від вас.

Громадський транспорт

Їдьте на помаранчевій, зеленій, фіолетовій або коричневій лініях до Медісона. Сідайте на автобуси №20 Медісон на захід.

До United Center: Автобус #19 United Center Express працює в дні ігор. Початок руху за 90 хвилин до початку гри, кожні 10 хвилин до 30 хвилин до початку гри. Посадка на зупинках у південному напрямку на Мічиган та Рендольф. Пересадка на поїзди Metra здійснюється на станціях Millennium Station, Ogilvie Center та Union Station. Автобус №20 Madison Bus прямує на захід по Медісон-стріт, починається в центрі міста на Вабаш-стріт і курсує кожні кілька хвилин, роблячи всі зупинки до United Center.

Від Об’єднаного центру: Автобуси #19 United Center Express та #20 Madison ходять кожні кілька хвилин, відправляються зі східної сторони вулиці Медісон. Автобуси роблять всі зупинки.

Загальна автостоянка

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: Парковки та стоянка Uber відкриваються для відвідувачів за дві з половиною години до початку заходу.

Усі зміни можуть бути внесені без попереднього повідомлення.

До оплати приймаються всі основні кредитні картки. United Center пропонує безкоштовне паркування для окремих сімейних шоу на всіх офіційних парковках United Center. Усі правила паркування, викладені нижче, залишаються в силі.

Придбайте паркомісце заздалегідь через Ticketmaster ТУТ.

Для отримання детальної інформації про паркування для людей з обмеженими можливостями, будь ласка, дивіться Посібник з доступності Об’єднаного Центру.

Зарядні станції для електромобілів Зарядні станції для електромобілів доступні в лотах H та K. Зарядка безкоштовна. Будь ласка, будьте ввічливі та користуйтеся паркуванням/платними місцями відповідно до встановлених часових обмежень.

Правила паркування Немає привілеїв на в’їзд/виїзд. Заборонено паркування на ніч, якщо це не пов’язано з проведенням заходу та не погоджено заздалегідь. Заборонено просити про допомогу. Заборонено вживання алкогольних напоїв на території або в припаркованих транспортних засобах. Заборонено проведення вечірок або подібних заходів.

Забронювати паркування заздалегідь

Вболівальники, які відвідують United Center, мають дві можливості заздалегідь забронювати місце для паркування:

  • Ticketmaster тільки для офіційних парковок United Center
  • SpotHero для офіційних парковок United Center, а також прилеглих наземних парковок

Парковка “Люкс

Два зарезервовані паркувальні талони будуть дійсні на ділянках C та K. Інші два паркопаси будуть дійсні для паркування на ділянках A, B, D, E або L. Власники цих перепусток будуть направлені до місць A, B, D, E або L співробітниками ДАІ та паркувальниками в залежності від дорожньої обстановки. Паркувальні талони дійсні для одного місця кожен. Будь ласка, прикріпіть паркувальний талон до дзеркала заднього виду вашого автомобіля, щоб співробітники дорожньої поліції та паркувальник(и) могли розпізнати вас як власника представницького люкса.

Для всіх спеціальних заходів кожен власник представницького люкса отримає два безкоштовних паркувальних талони на кожний замовлений захід. Ці дві перепустки будуть дійсні для зарезервованих паркомісць, розташованих на майданчиках C та K. Крім того, власники номерів категорії Executive Suite отримають можливість придбати чотири додаткові паркувальні талони на паркінгах C і K для проведення спеціальних заходів.

Паркувальні талони для власників апартаментів також дійсні для автобусів та лімузинів відповідно до певних правил.

Lexus Club Parking

Члени Lexus Club Seat мають зарезервоване місце на огородженій, добре освітленій та чітко позначеній парковці поруч з United Center для всіх ігор “Блекхокс” та “Буллз” у передсезонному періоді, регулярному сезоні та плей-офф. Усі члени Lexus Club, які придбають квитки на інші заходи також можуть придбати один привілейований паркувальний талон (у зоні C або K) для таких заходів. Детальна інформація про те, як отримати місце для паркування на інших заходах, міститься у факсі, що анонсує кожну подію.

Часті запитання про UBER ZONE:

Що таке зона Uber (лот E) в United Center? Щоб покращити та впорядкувати досвід вболівальників, які користуються послугами Uber, нова зона Uber розташована на розі Медісон-стріт та Вуд-стріт (лот E) і об’єднає три колишні місця для паркування Uber навколо арени. Трафік, що веде до трьох попередніх пунктів видачі Uber 1) Зона А, раніше розташована на Вуд-стріт, Вашингтонський бульвар. біля лоту A, 2) Зона D, раніше розташована на Monroe Street S. Paulina Street біля лоту D та 3) Зона F, раніше розташована на Monroe Street Seeley Ave. біля лоту F тепер буде спрямовано до однієї нової зони Uber у лоті E.

Де знаходиться Uber Zone? Нова зона Uber в United Center розташована на розі Медісон-стріт і Вуд-стріт. Вболівальники входитимуть і виходитимуть через тротуарний вхід, розташований на Медісон-стріт, а автомобілі заїжджатимуть на територію, повертаючи в зону Uber з Медісон-стріт. Автомобілі виїжджатимуть на бульвар Уоррена.

Які години роботи? У дні проведення заходів зона Uber відкривається за дві години до початку ігор, концертів та заходів і залишається відкритою до однієї години після кожної події. У дні, коли не проводяться заходи, зона Uber буде закрита, а поїздки Uber висаджуватимуться на розі Медісон-стріт та Вуд-стріт за межами зони Uber.

Як відбувається процес пікапу для вболівальників?

  • Використовуючи додаток Uber, вболівальники всередині United Center викличуть поїздку Uber.
  • Гості прямують до нової зони Uber, розташованої на розі Медісон-стріт та Вуд-стріт перед United Center.
  • Прибувши на місце, вболівальники покажуть супроводжуючому Uber номер смуги, в якій перебуває їхній водій.
  • Вболівальникам буде показано місце, де знаходиться їхній автомобіль Uber, щоб розпочати наступну поїздку.

Як відбувається висадка вболівальників? Коли водії Uber прибудуть з гостями до United Center, вони отримають інструкції заїхати в зону Uber з боку Медісон-стріт, щоб висадити вболівальників. Вийшовши з автомобіля, гості вийдуть з головного входу, розташованого на розі Медісон-стріт і Вуд-стріт. Гості можуть перейти через дорогу до United Center і заохочуються до входу через Східний атріум.

Як отримати передсезонні квитки на NFL

Передсезонка НФЛ – це чудова можливість для футбольних вболівальників відвідувати ігри НФЛ за дешевшою ціною. Це також чудовий час, щоб побачити, як формується ваша команда до початку офіційного сезону НФЛ. У цьому блозі ми детально розповімо, як отримати дешеві квитки на передсезонку НФЛ, щоб ви могли підтримати свою улюблену команду.

Спочатку ми покажемо вам, коли квитки на передсезонні матчі НФЛ з’являться у продажу, де ви можете придбати квитки на передсезонні матчі НФЛ, скільки вони коштують та багато іншого. Тому продовжуйте читати для отримання всієї інформації про передсезон НФЛ. Крім того, тут, на TickPick, ми надаємо вам схему розташування місць на НФЛ, щоб допомогти вам знайти правильне місце для вас.

Коли з’являються передсезонні квитки на НФЛ Квитки У продажу?

Передсезонка NFL 2023 квитки ще не надійшли у продаж. Як тільки буде опублікований розклад передсезонного періоду НФЛ 2023, ви зможете перейти на TickPick, щоб купити квитки на матчі НФЛ. Нижче ми перелічимо кожну команду НФЛ та де ви можете придбати передсезонні квитки. Крім того, якщо вам цікаво, коли квитки на НФЛ з’являються в продажу, у нас є блог, присвячений цьому.

Де можна придбати квитки на передсезонні матчі НФЛ?

Тут ми детально описуємо, де можна придбати передсезонні квитки НФЛ 2023 за командами. Натисніть на посилання вашої команди, щоб перейти до покупки передсезонних квитків.

  • Передсезонні квитки на “Арізона Кардиналз
  • Передсезонні квитки “Атланта Фальконс Квитки
  • Квитки на передсезонку Baltimore Ravens
  • Передсезонні квитки Баффало Біллз
  • Квитки на передсезонку Carolina Panthers
  • Чикаго Беарз Передсезонні Квитки
  • Квитки на передсезон Цинциннаті Бенгалс
  • Клівленд Браунс Передсезонні квитки
  • Dallas Cowboys Квитки на передсезон
  • Передсезонні квитки на Denver Broncos
  • Квитки на передсезонку Detroit Lions
  • Квитки на передсезонні матчі Green Bay Packers
  • Х’юстон Тексанс Передсезонні квитки Квитки
  • Квитки на передсезонку “Індіанаполіс Колтс
  • Передсезонні квитки на “Джексонвілл Ягуарс
  • Kansas City Chiefs Передсезонні квитки
  • Передсезонні квитки Лас-Вегас Рейдерс Квитки
  • Лос-Анджелес Чарджерс Квитки на передсезонку
  • Лос-Анджелес Рамс Передсезонні квитки Квитки
  • Передсезонні квитки Miami Dolphins
  • Передсезон Міннесота Вікінгс Квитки
  • Квитки на передсезонні матчі New England Patriots
  • Квитки на передсезон New Orleans Saints
  • Передсезонні квитки на New York Giants
  • Передсезонні квитки на New York Jets
  • Квитки на передсезонні матчі Philadelphia Eagles
  • Квитки на Піттсбург Стілерс
  • Квитки на передсезонні матчі Сан-Франциско 49ers
  • Квитки на передсезонні матчі Сіетл Сіхокс
  • Tampa Bay Buccaneers Передсезонні квитки
  • Передсезонні квитки на “Теннессі Тайтанс
  • Передсезонні квитки на Washington Commanders

Скільки коштують квитки на передсезон НФЛ?

Квитки на передсезонні матчі НФЛ відомі своїми доступними цінами. Отже, квитки на передсезон НФЛ 2023 не є винятком. Деякі передсезонні квитки НФЛ можуть коштувати всього 10 доларів і рідко перевищують 100. Ви можете знайти список передсезонних матчів НФЛ 2023 року квитки на TickPick, де ви можете прокручувати, як тільки вони з’являться у продажу, кожну гру передсезонного чемпіонату НФЛ. Щоб придбати квитки, просто знайдіть передсезонні квитки НФЛ на TickPick або натисніть кнопку нижче.

Передсезон НФЛ розпочинається у четвер, 3 серпня, першою грою. Це гра Залу слави з Браунс проти Джетс. Після цього передсезонка НФЛ триває ще кілька тижнів. Незабаром вийде передсезонний розклад НФЛ, і ми оновимо цей блог з конкретними датами.

Квитки на ігри NFL в Лондоні. Все, що вам потрібно знати

Щоб бути в курсі новин НФЛ та будь-якої майбутньої інформації про продаж квитків, будь ласка, зареєструйтеся на nfl.com.com ТУТ.

Натисніть на посилання нижче або ТУТ, щоб переглянути карту цін на стадіон “Тоттенхем Хотспур” у форматі PDF.

Як зв’язатися зі службою підтримки клієнтів Ticketmaster?

Будь ласка, натисніть ТУТ і заповніть форму.

Преміум-пакети та гостинність

Преміум-пакети NFL пропонують ряд ексклюзивних опцій, які дозволять вам відчути найкращу спортивну гостинність з найкращих місць на стадіоні.

Преміум-пакети на Лондонські ігри NFL 2023 на стадіоні “Тоттенхем Хотспур” вже в продажу.

Пакети з квитками в готелі

Вболівальники можуть придбати готельні та квиткові пакети на будь-який з трьох матчів NFL в Лондоні через Sportsbreaks.com, офіційний спонсор НФЛ у перервах між матчами. Пакети вже у продажу ТУТ.

зарядні пристрої, квитки, передпродаж, код

Чи доступні туристичні пакети з США до Лондона?

Так, On Location – наш єдиний офіційний туристичний партнер для фанів, які подорожують із США. Будь ласка, натисніть ТУТ, щоб перевірити наявність квитків.

Зареєструвавшись на сайті квитки, ваші дані будуть передані до Ticketmaster UK, щоб забезпечити вам доступ до загального продажу квитків. Будь ласка, натисніть тут, щоб переглянути Політику конфіденційності Ticketmaster

Лондонська гра 2023 року на стадіоні “Вемблі

Обмежена кількість квитків на Лондонську гру НФЛ 2023 року на стадіоні “Вемблі” (Атланта Соколи проти Джексонвілл Ягуарс, 1 жовтня 2023 року) вже у продажу на сайті команди Джексонвілл Ягуарс ТУТ. Ticketmaster Exchange буде доступний у прямому ефірі з п’ятниці 21 липня. Будь ласка, продовжуйте перевіряти наявність на сайті.

Leave a Reply