Акумуляторна система для автофургонів Volta. Entegra Coach Launch Camper Van (19Y)

Поради щодо максимізації ємності акумулятора RV Power LP

Незалежно від того, чи хочете ви розширити свої можливості бункерування, знизити витрати на електроенергію під час тривалого кемпінгу або заощадити енергію для більш екологічно чистого RV, знання того, як максимізувати потужність вашого RV та ємність LP (рідкий пропан), є корисним набором навичок для вивчення.

У цій статті ми ділимося корисними порадами, які допоможуть вам довше залишатися на ходу, включаючи деякі ідеї від наших авторів GoLife, які їздять по дорогах.

Знайте, що потребує живлення у вашому автофургоні

Перш за все, вам потрібно прочитати інструкцію з експлуатації (або запитати у дилера), щоб дізнатися, які системи у вашому будинку на колесах працюють на електриці, мазуті тощо. Це перший крок до того, щоб обмежити ваше використання та максимально ефективно використовувати наявну енергію.

Будинки на колесах сильно відрізняються за своїми джерелами живлення та потужністю. Зазвичай будинок на колесах може живитися від берегової електромережі кемпінгу, сонячної енергії, генератора (часто працює на паливі) та/або акумуляторів. Деякі моделі можуть мати більше сонячних панелей, ніж інші, або батареї більшої ємності (наприклад, літієва система Pure3 в нових Travatos).

Найчастіше будинки на колесах потрібно підключати до електромережі (берегової), щоб заряджати акумулятори та користуватися основними приладами, такими як мікрохвильова піч або кондиціонер. Після того, як ваші батареї заряджені, ви можете використовувати їх для живлення світла і використовувати прилади з меншим споживанням енергії, коли вони не підключені до мережі, але важливо стежити за тим, скільки енергії залишилося, і не перестаратися. (Примітка: більшість батарейок не витримують високоефективних приладів, таких як кондиціонер).

Не забувайте, що такі речі, як водяний насос і вентилятор для печі, також використовують електроенергію. Якщо у вашому будинку на колесах є інвертор, він також споживає невелику кількість енергії, тому розумно вимикати його, коли він не використовується.

Якщо ви не підключені до електромережі, генератор або сонячна енергія можуть бути використані для живлення вашого автофургона; однак, потужність кожного з них відрізняється. Наприклад, генератор повинен мати можливість живити ваш кондиціонер, але багато сонячних установок не можуть.

Що стосується пропану, то він, швидше за все, знадобиться вам для роботи різних систем; вони можуть включати газову плиту, піч, генератор, водонагрівач та / або холодильник. Обмеження використання пропану допоможе вам заощадити гроші та уникнути необхідності зупинятися так часто, щоб заповнити бак для пропану. Звичайно, існують також безпропанові будинки на колесах, такі як Revel!

Зосередьтеся на енергоефективному приготуванні їжі

Одна з чудових речей в автотуризмі – це можливість взяти з собою все, що вам може знадобитися для приготування їжі під час кемпінгу та подорожей. Хоча багато страв можна приготувати без використання тепла чи електроенергії, багато улюблених рецептів передбачають використання приладів, які потребують електроенергії або зрідженого газу.

Келлі Лаустен та Девід Сомах – професіонали у приготуванні їжі у своєму фургоні Revel, тому ми попросили їх поділитися деякими порадами. Ось їхні кулінарні інсайти:

Наш основний спосіб приготування їжі – це індукційна плита, тому ми намагаємося готувати так, щоб заощаджувати електроенергію, яка зберігається в наших акумуляторах. Коли ми в дорозі, наш генератор підтримує заряд акумуляторів, але економія електроенергії особливо важлива, коли ми зупиняємося десь на кілька днів.

Ми готуємо вечерю до того, як стемніє, щоб скористатися енергією, виробленою сонячними батареями. Ми особливо любимо нашу каструлю швидкого приготування в сонячні дні, оскільки вона зберігає їжу теплою ще деякий час після приготування. Це також дає час нашим батареям підзарядитися, поки сонце ще не зійшло.

Коли ми готуємо, ми робимо великі порції, щоб нам не потрібно було готувати їжу з нуля кожен день, оскільки розігрівання залишків використовує набагато менше енергії. Нарешті, ми робимо нашу їжу простою, обираючи менше інгредієнтів і рецепти з коротким часом приготування.

На додаток до наведених вище порад Келлі та Девіда, ви також можете спробувати деякі рецепти приготування їжі на вогнищі (якщо це можливо) або інвестувати в кухонні прилади, які використовують менше пропану або електроенергії.

Готовність до приготування їжі допоможе обмежити використання палива, щоб не витрачати час даремно. Ваші методи приготування їжі також можуть мати значення: не використовуйте каструлю більшого розміру, ніж потрібно, або більше води, ніж потрібно, оскільки це займе більше пального або енергії для нагрівання. Щільно закрита кришка також допоможе їжі приготуватися швидше, а зменшення полум’я якнайшвидше дозволить заощадити пропан. Користуючись духовкою, не дозволяйте їй розігріватися довше, ніж потрібно.

Розкішний моторний автобус на замовлення

Зробивши великий крок вперед для прихильників літій-іонних енергосистем, лідер галузі та давній партнер з постачання Liberty Coach, компанія Volta Power Systems оголосила, що завершила тестування з Testing Engineers International (TEI) на відповідність стандартам UL 1973 та отримала сертифікат ISO 9001:2015 на додаток до своєї поточної сертифікації 14001 від American Systems Registrar.

Компанія з Детройта, яка постачає літій-іонні акумулятори для автобусів Elegant Lady з 2016 року, стала першим виробником акумуляторів на ринку автофургонів, який досягнув трьох провідних стандартів безпеки, якості та екологічного управління.

“Я дуже радий привітати (Вольта засновник) Джек Джонсон та вся Вольта команду з цим надзвичайним досягненням”, – сказав керуючий партнер Liberty Coach Френк Кенігседер. “Це ще один доказ того, що чудові характеристики наших літій-іонних батарея систем поєднується з безпрецедентним рівнем безпеки та якості.”

Для більш поглибленого висвітлення ВольтаПро досягнення компанії читайте в цьому звіті від RV News.

КАТЕГОРІЯ : Технологічні новини

Ознайомтеся з цією великою колекцією статей, присвячених технологічному лідерству Liberty протягом багатьох років. Пости зберігаються в хронологічному порядку.

Liberty TechTalk: Продуктивність, потужність, цілісність … Prevost!

Liberty TechTalk: Неперевершена платформа для прево

Liberty TechTalk: Prevost Driver Assist TM на передовій Тренер Безпека

СОЦІАЛЬНА СТІНА СВОБОДИ

Хочете долучитися до розмови? Приєднуйтесь до нас в Instagram і не забудьте позначити свої пости тегом #libertycoach. І слідкуйте за нами. LinkedIn та YouTube, а також!

Отримуйте найсвіжіші новини про все, що стосується свободи – тренер списки, анонси подій, дописи в блогах, відео та багато іншого – щомісяця надсилаються прямо на вашу поштову скриньку!

©2023 Liberty Тренер. Всі права захищені. Весь вміст сторінки захищений авторським правом і не може бути використаний без дозволу.

Літієва енергетична система Pure3

Система управління енергією Pure3 від Вольта Power Systems – це найпотужніші та найпростіші у використанні літієві системи в індустрії автофургонів. Тепер ви можете проводити більше часу поза мережею і менше часу бути підключеним до берегової електромережі. Система управління енергією Pure3 доступна на обох моделях Winnebago Travato 59KL і 59GL з літерою “L”, що позначає літієві моделі.

Живлення

Система Pure3 забезпечує 30 ампер енергії, де б ви не були, завдяки 200-ватному сонячному контролеру MPPT, 58-вольтовому генератору та 3600-ватному інвертору чистого синусоїдального струму. Це забезпечує вас енергією в будь-який час, дозволяючи працювати кондиціонеру та побутовим приладам, де б ви не знаходилися. Автомобільний блок живлення 48 В є водонепроникним, довговічним і найбезпечнішим на ринку.

Керувати системою Pure3 дуже просто – достатньо натиснути одну кнопку, а простий аналоговий індикатор змінює колір, щоб ви знали, скільки енергії залишилося. Якщо рівень заряду стає занадто низьким, автомобіль автоматично запускається і заряджає акумулятори.

Заряджання

Заряджати систему Pure3 можна трьома різними способами:

  • Підкапотний генератор – Підкапотний генератор є найшвидшим способом, це дозволяє повністю зарядити Pure3 Energy Pack приблизно за 1 хвилину.5 годин.
  • Сонячна енергія – Сонячна енергетична система – ще один варіант для зарядки енергетичного блоку. Travato 59KL та 59GL поставляються в стандартній комплектації з 200 Вт сонячної батареї з можливістю додавання додаткових.
  • Берегове живлення – Як і більшість стандартних автофургонів, заряджати акумулятори можна від берегової електромережі або коли ви припарковані в кемпінгу.
вольта, батарея, система, entegra, автобус, запуск

Управління енергією Pure3 Система дійсно є однією з найдосконаліших літієвих систем для автофургонів. Якщо ви любите відпочивати на природі або просто хочете витрачати менше часу на підключення до електромережі в кемпінгу, тоді літієва батарея саме для вас! Доступно для моделей Winnebago Travato 59KL та 59GL.

Якщо ви хочете отримати додаткову інформацію про систему управління енергією Pure3, будь ласка, зв’яжіться з нами за телефоном 1-800-265-9019. Ви також можете переглянути або моделі Winnebago Travato.

Entegra Ethos Li Camper Van (20TL, 20DL та 20AL)

The Entegra Ethos Li 20TL, 20DL і 20AL побудовані на шасі RAM ProMaster 25000, яке ідеально підходить для роботи поза мережею. Ці фургони для кемперів мають літієву батарею на 48 вольт – 210 ампер-годин акумулятор що забезпечує 10 кіловат-годин потужності. Сонячна система включає в себе 200-ватну сонячну батарею, встановлену на даху, яка забезпечить автономну роботу від електромережі. Також є інвертор на 3500 Вт для ваших приладів змінного струму.

Ethos Li має Winegard ConnecT 2.0 46 / Wi-Fi / цифрова антена для автофургонів, щоб залишатися на зв’язку у віддалених місцях з перебоями в обслуговуванні. Система управління водою Aqua View Showermier система дозволяє економити воду, коли ви хочете прийняти гарячий душ, циклічно повертаючи воду назад у систему, поки вона не досягне ідеальної температури. Це означає, що ви не витрачаєте прісну воду, поки чекаєте, поки вона нагріється, що є дивовижною перевагою для мандрівників.

Запуск тренерського автобуса Entegra Фургон на колесах (19Y)

The Entegra Тренер Запуск 19Y – надзвичайно потужний дизельний кемпер, що ідеально підходить для справжніх пригод. Він побудований на шасі Mercedes-Benz Sprinter. Шасі 4×4 оснащене повним приводом і шинами підвищеної прохідності для пригод без компромісів. Літієва батарея фургона може похвалитися 210 ампер-годинами для 10-кілометрової подорожі.2 кіловат-години акумулятора та 200 ват сонячних панелей на даху, щоб підтримувати вашу систему підзарядженою протягом дня. Запуск Запуск також має інвертор потужністю 3500 Вт.

Цей кемпер здатний з легкістю вмістити все ваше спорядження. Заднє ліжко знаходиться на силовому підйомнику система з гаражем для обладнання внизу. Ви можете зберігати велосипеди, байдарки чи інше велике спорядження. Також є бортовий повітряний компресор, щоб підкачати шини, якщо стежки зашкодять вашому спорядженню.

Мокра ванна системи Запуск має систему Aqua View Showermier для економії води. У ванній кімнаті також є знімні бамбукові полиці для додаткового зберігання речей, коли вони не використовуються. На кухні є портативна індукційна варильна поверхня, щоб у вас було більше місця на стільниці. Готуйте їжу всередині або готуйте її на відкритому повітрі на відкидному столі, коли погода приємніша.

Фургон на колесах RV Galleria Camper Van (24Q)

Coachmen RV Galleria 24Q побудований на шасі Mercedes-Benz 35000 і пропонує розкішний бункер. Літієва система дизельного кемпера має 630 ампер-годин і три 110-ватних сонячних панелі, щоб ваші акумулятори залишалися зарядженими довше. Моделі також мають опцію повного приводу, щоб з упевненістю подорожувати бездоріжжям.

Усі моделі мають 27-галонний бак для прісної води, щоб у вас було достатньо води для ваших пригод. Волога ванна також використовує душову кабіну Aqua View Showermier система щоб запобігти зайвим витратам води в душі. Для пригод з ненадійним інтернет-з’єднанням, SkyPro by Wi-Fi Ranger – чудова функція, яка допоможе вам залишатися на зв’язку.

Фургон на колесах Winnebago Revel Camper Van

Revel від Winnebago був спеціально розроблений для пригод на свіжому повітрі. Побудований на шасі Mercedes-Benz Sprinter, цей дизельний будинок на колесах має повний привід на вимогу. Літієва акумуляторна система включає дві літієво-залізо-фосфатні батареї ємністю 125 ампер-годин, які заряджаються від сонячної енергії, берегової електромережі або спеціального другого генератора змінного струму. Крім того, він постачається з 2000-ватним інвертором для ваших приладів змінного струму.

Відважні мандрівники можуть брати з собою улюблені іграшки завдяки підйомному ліжку з гаражем для техніки внизу. Ви можете легко зберігати своє велике спорядження за допомогою шести знімних анкерів для кріплення вантажу. RVers також можуть скористатися багажником на даху для будь-якого більшого обладнання.

Чому мій літій Акумулятор не заряджається? 5 простих порад щодо усунення несправностей

Якщо ви, як і більшість людей, любите користуватися технологіями, але тільки тоді, коли вони працюють. Використання літієвої батареї у вашій акумуляторній батареї не робить вашу систему живлення застрахованою від неприємностей. Якщо у вас виникли проблеми з літієм батарея Якщо ваш літій не заряджається, є кілька простих порад щодо усунення несправностей, які ви можете спробувати. Давайте зануримось і подивимось, що може спричинити ваші проблеми з живленням та що ви можете з цим зробити.

Як заряджаються літієві батареї?

Літієві батареї потребують BMS (система управління батареями) для моніторингу стану батарей. Це життєво важливе обладнання допомагає гарантувати, що батареї заряджатимуться лише тоді, коли умови будуть безпечними для заряджання. Незалежно від того, як ви заряджаєте літієві батареї, ви повинні уникати зарядки при температурі нижче нуля.

Оскільки літієві батареї можуть заряджатися неймовірно швидко, багато власників вирішують використовувати сонячні панелі для заряджання літієвих батарей. Однак ви також можете заряджати через генератор автомобіля або берегову електромережу. Залежно від розміру вашого акумулятора, ви можете заощадити години часу на зарядці, обравши літієві акумулятори замість свинцево-кислотних.

Використовуйте затискний амперметр та вольтметр

Затискний амперметр і вольтметр – це надзвичайно безпечний спосіб перевірити потік електроенергії через вашу систему. Оскільки ви закріплюєте лічильник навколо проводки, вам не потрібно турбуватися про підключення та відключення будь-яких проводів. Ви можете виміряти кількість ампер, що надходять і виходять з акумуляторів, щоб точно визначити можливі проблеми у всій системі.

Якщо у вас є кілька батарей у вашому акумуляторному блоці, буде кілька з’єднань проводки. Кожна батарея повинна вносити однаковий внесок при отриманні енергії. В іншому випадку ви будете навантажувати одну батарею більше, ніж інші в акумуляторному блоці, що може скоротити термін її служби і призвести до того, що ваша літієва батарея не буде заряджатися.

Ви також можете використовувати вимірювач для перевірки напруги як на акумуляторах, так і на зарядному пристрої. Ви повинні виміряти напругу, вищу за номінальну 13.2 вольта батареї, щоб побачити заряд. Якщо напруга недостатньо висока, зарядний пристрій може не працювати.

Зверніться за допомогою на лінію обслуговування клієнтів Battle Born Batteries

У разі сумнівів зателефонуйте на нашу лінію обслуговування клієнтів за номером (855) 292-2831. Наш відділ обслуговування клієнтів має досвід допомоги в усуненні несправностей акумуляторних систем, навіть по телефону. Якщо ми не можемо допомогти вирішити вашу проблему, є велика ймовірність, що ми зможемо вказати вам правильний напрямок до експерта, який зможе це зробити.

Як дізнатися, що літій-іонний акумулятор пошкоджений?

Якщо літієва батарея зазнала серйозних пошкоджень, внутрішня BMS не дозволить батареї нічого робити. Він не приймає заряд або не забезпечує жодної енергії. Це механізм безпеки, який захищає вас, ваш транспортний засіб і вашу сім’ю від усього, що може бути неправильно підключено у вашій установці. Це може бути причиною того, що ваш літієвий акумулятор не заряджається.

Ви могли безповоротно пошкодити акумулятор, якщо ви коли-небудь заряджали або розряджали його за межами рекомендованих специфікацій або якщо ваш літієвий акумулятор потрапив в аварію. Якщо у вас виникли подібні проблеми, вам слід перевірити акумулятор, щоб зрозуміти причину проблеми. Телефонуйте нам у будь-який час, щоб обговорити будь-які питання про батареї Battle Born Battery!

Leave a Reply