Термін служби твердосплавного срібного акумулятора. Підсумок

Table of Contents

Diehard Акумулятори Duralast та Diehard: поглиблений аналіз

У цій статті є партнерські посилання. Якщо ви зробите покупку за будь-яким із посилань, я можу заробити невелику комісію без додаткових витрат для вас.

Живий дріт будь-якого автомобіля можна простежити до його акумулятора, і транспортний засіб не може функціонувати без акумулятора акумулятор. Цікаво, що сьогодні на ринку є кілька марок автомобільних акумуляторів на вибір, і це може заплутати вас.

Акумулятори Diehard і Duralast є одними з найкращих автомобільних акумуляторів, які ви можете використовувати на своєму автомобілі. Їх виробляє і продає бренд Auto zone – одна з провідних компаній у виробництві автомобільних акумуляторів. Але що слід купувати між твердим та дюраластовим акумулятором?

Ми проаналізуємо ці акумулятори, виділивши їх фундаментальні відмінності, схожість і причини їх великої фанатської бази і довгого списку прихильників серед автовласників.

Diehard і Duralast Батарея: У порівнянні

Ми розглядаємо це як короткий аналіз, оскільки не маємо наміру протиставляти один з них іншому. Цей простий аналіз висвітлює їхні сильні сторони та особливості для вашого задоволення від навчання.

Ми почнемо з типів акумуляторів, а потім розглянемо інші ключові критерії в порівняльній таблиці:

Diehard проти дюраластового акумулятора: Відмінності Подібності

Вище показано складний аспект порівняння акумуляторів Diehard та Duralast. Використовуючи вісім вирішальних критеріїв, ми змогли вивести на перший план їхні особливості та кожну життєво важливу деталь про батареї Diehard і Duralast, яку вам потрібно знати.

З наведених вище характеристик зрозуміло, чому це аналіз, а не порівняння. Обидві батареї однаково чудові!

Однак, ця детальна розбивка їх характеристик проллє більше світла на їх склад, що дасть вам набагато краще розуміння.

Тип акумулятора

Як в батареях Diehard, так і в батареях Duralast зазначено, що їхні типи батарей є свинцево-кислотними, кислотними або AGM, що підводить нас до питання, яке ми хочемо з’ясувати:

Що таке залиті кислотні акумулятори?

Це батареї, в яких можна побачити хімічні властивості, що ховаються навколо. Ви навряд чи знайдете їх в останніх моделях автомобілів, тільки в тих, в яких не встановлено сучасні прилади.

Інший тип акумуляторів, який вони обидва поділяють, – це AGM. AGM складається з хімічних властивостей, таких як сірчана кислота та свинець, які стратегічно розміщені у скловолоконних матах. Перевага цього типу акумуляторів полягає в тому, що вони мають значну ємність і дуже ефективно передають енергію.

На відміну від заливних кислотних акумуляторів, AGM призначені для автомобілів з найсучаснішими технологіями та функціями.

Ми точно не залишимо вас у темряві щодо його значення. AGM розшифровується як; Абсорбуючий скляний килимок.

Розміри

Автомобілі відрізняються один від одного, так само як і їхні акумулятори! Різні типорозміри батарей підходять для конкретних транспортних засобів. Ось чому важливо мати уявлення про розміри груп, щоб знати, яка з них найкраще підходить для вашої марки автомобіля.

Компанії-виробники як твердосплавних, так і дюраластових акумуляторів випускають акумулятори різного типорозміру для різних моделей своїх акумуляторів.

Резервна ємність

На відміну від того, що ви, мабуть, чули або читали, резервна ємність акумулятора насправді вказує на час або навіть хвилини, протягом яких акумулятор може точно віддавати 25 Ампер при 80 градусах.

Якщо ви раніше думали, що резервна ємність означає заряд, що залишився у вашій батареї, то зараз саме час відучитися і переосмислити, оскільки батарея не зберігає жодного заряду.

Ми вже бачили, що запас міцності у брендів “Діхард” і “Дюраласт” варіюється від моделі до моделі.

Напруга

Якщо і є щось, що потрібно виправити, то це напруга. Дуже важливо правильно підібрати акумулятор для вашого автомобіля. Така важлива інформація, як стандартна напруга автомобіля, встановлена на рівні 12 вольт постійного струму, завжди повинна бути на першому місці у вашій свідомості під час покупки.

Ми сказали це через його важливість.

Акумулятор з напругою 12 вольт – це повністю функціонуючий і заряджений акумулятор; він також означає, що він дуже здоровий. Як і слід було очікувати, акумулятори, які виходять за межі цієї категорії (все, що менше 12 вольт), є неякісними і не можуть забезпечити належну роботу автомобіля.

З таким ім’ям, яке створили для себе тверді та дюраластові акумулятори, безумовно, не дивно, що більша частина їхніх батарей має напругу не менше 12 вольт, а іноді і більше.

Однак ви знайдете старі моделі автомобілів, деякі з яких більше не випускаються з акумуляторами, розрахованими на напругу менше 12 вольт.

Крутящий момент акумулятора

Для оптимальної роботи вашого акумулятора струм прокручування повинен бути вищим за середній. Те, що ми називаємо пусковою силою, насправді є кількістю ампер, що залишається в акумуляторі протягом 30 секунд при температурі 0 градусів за Цельсієм.

Підсилювачі холодного пуску

За допомогою тверді і дюраластові батареї і дюраластові батареї, ви зможете насолоджуватися високим рівнем підсилювачів холодного пуску, що означає оптимальний рівень продуктивності для вашого автомобіля.

Ми розповімо, чому це так важливо:

Чи знаєте ви, наскільки неминуче, щоб транспортні засоби завжди залишалися без проблем? Існують певні сезони, наприклад, періоди замерзання, коли автомобільні акумулятори працюють дуже повільно.

Це той самий період, коли багато людей стикаються з проблемою запуску двигунів своїх автомобілів через тертя, яке спричиняє погода з хімічними властивостями акумулятора.

Ось чому важливо звертати увагу на підсилювачі холодного пуску будь-якої акумуляторної батареї перед покупкою.

Інформація про гарантію

Привілеї, пов’язані з подовженою тривалістю заміни та пропорційним періодом заміни, безумовно, повинні бути вашим головним пріоритетом.

Нижче ми розповімо, як ви можете спростити те, що вказано на гарантійній етикетці:

Якщо там написано 12/48, ви повинні знати, що 12 означає період заміни, який в даному випадку становить 1 рік, оскільки 12 місяців дорівнює одному року, а 48 означає пропорційний період заміни, який в даному прикладі триватиме чотири роки.

Хто виробляє надміцні акумулятори?

Бренд Diehard належав Sears з самого початку в 1967 році. Але Advanced Auto Parts викупила бренд у Sears у 2019 році. Тепер Advanced Auto Parts володіє брендом, але не виробляє акумуляторні батареї Diehard.

Johnson Control був виробником цих батарей для Sears. Однак підрозділ акумуляторів був проданий компанії Clarios LLC. Зараз Clarios виробляє батареї Diehard.

Ви знайдете більше 10 акумуляторів, пропонованих Diehard. Але не всі вони підходять для ваших автомобілів, вантажівок або подібних транспортних засобів. Diehard EV, Platinum AGM, Platinum, Gold, Срібло, Червоний і т.д., це найпоширеніші автомобільні акумулятори, які ви можете вибрати у Diehard.

Хто виробляє батареї Duralast?

Бренд Duralast не має такої довгої історії, як Diehard. Це порівняно новий бренд, що належить AutoZone. Однак, так само, як і Diehard, Акумулятори Duralast не виробляються безпосередньо компанією-власником.

Натомість його виробляють кілька компаній. Раніше це робила компанія Johnson Control для AutoZone. Після того, як підрозділ з виробництва акумуляторів був проданий Clarios, Clarios піклується про процес виробництва акумуляторів Duralast. Однак деякі з акумуляторів Duralast також виробляються компанією East Penn.

Duralast зазвичай пропонує чотири типи акумуляторів для таких транспортних засобів, як вантажівки, легкові автомобілі, позашляховики тощо. Duralast Platinum з технологією AGM, Platinum з технологією EFB, Gold та Duralast – найпоширеніші акумулятори, що пропонуються цим брендом.

Акумулятори Diehard vs Duralast: Порівняння двох брендів

Продуктивність

Якщо ви хочете порівняти ці два бренди на основі продуктивності, я думаю, що Duralast повинен перемогти. Завдяки передовим технологіям, що використовуються в батареях Duralast, вони забезпечують найкращі експлуатаційні характеристики для транспортних засобів.

Але ви не можете уникнути Diehard взагалі. Ці батареї також пропонують надійну роботу як для енергоємних автомобілів, так і для тих, хто потребує надійності.

Довговічність

Міцні батареї стверджують, що вони довговічні, підтримуючи при цьому потребу в електроенергії вашого автомобіля. Назва Diehard фокусується і на цьому.

У цьому випадку батареї Duralast складають серйозну конкуренцію батареям Diehard. Вони служать довго, щоб підтримувати потреби вашого автомобіля в енергії. Проте, я б сказав, що Diehard виграє за цим критерієм.

Якість збірки

Акумулятори Duralast виготовлені з високоякісних матеріалів. Крім того, ці батареї оснащені вібростійкими властивостями. Таким чином, Duralast створив міцні та стабільні батареї.

Тверда якість також чудова. Ви не можете уникнути цих акумуляторів. Завдяки постійним дослідженням і розробкам компанія Diehard покращила якість збірки. Отже, ви також можете на них покластися.

Продуктивність в екстремальних погодних умовах

Обидва бренди пропонують акумулятори, які відмінно працюють в екстремальних погодних умовах. Як у спекотну, так і в холодну погоду ці акумулятори можуть підтримувати вас, не втрачаючи своєї потужності.

Обидва бренди оснастили свої акумулятори різними технологіями, щоб впоратися з екстремальними погодними умовами. Вам просто потрібно вибрати правильний.

Варіації

Diehard пропонує величезний вибір акумуляторів. Ви знайдете більше 10 типів акумуляторів цього бренду, які підходять для різних застосувань і типів транспортних засобів. Це перевага, оскільки у вас є широкий асортимент на вибір. Однак ви можете розгубитися, побачивши всі ці варіанти. Щоб допомогти вам, члени команди Advanced Auto Parts завжди готові підтримати вас.

Duralast пропонує чотири типи акумуляторів, і всі вони призначені для чотириколісних транспортних засобів. Так, варіантів може бути менше, але процес вибору стає простішим для вас.

Сталий розвиток

Якщо ви знаєте про забруднення навколишнього середовища, Diehard може бути ідеальним вибором для вас. Акумулятори для електромобілів та AGM від Diehard на 94% складаються з перероблених матеріалів. Отже, це стійкий вибір для вас. Цей бренд повільно рухається до максимальної стійкості.

Дюраласт не пропонує такої ціни.

Гарантія

Duralast пропонує 2-3 роки гарантії на заміну акумуляторів.

З іншого боку, Diehard пропонує від 1 до 4 років гарантії залежно від акумулятора.

Краще поговорити з продавцем перед покупкою батарея, оскільки покупка у неофіційного продавця може перешкоджати гарантії.

Ціна

Порівнюючи ціни, я виявив, що батареї Diehard трохи дорожчі за батареї Duralast. Щоб отримати уявлення про це, я порівняв платинові та золоті варіації обох. Різниця в більшості випадків становить близько 30 доларів.

Резервна ємність

Резервна ємність показує, як довго батарея може працювати на одному заряді. В даному випадку Duralast є переможцем. Дюраласт Платинум пропонує 200-хвилинний резерв, а золото – 150 хвилин.

У випадку з Diehard, обидві батареї пропонують 130 хвилин резервної ємності.

Акумулятори для холодного пуску

Сила холодного пуску показує, наскільки добре батарея здатна запустити ваш двигун, коли температура на вулиці низька. В даному випадку обидва варіанти мають хороший показник сили струму холодного пуску – близько 700 CCA.

Ви побачите різницю в залежності від типу батареї та розміру групи.

Отже, який з них кращий вибір?

З порівняння видно, що в більшості випадків Duralast і Diehard працюють майже однаково. Акумулятори обох брендів виготовляються з великою ретельністю, забезпечують надійну роботу, мають високий показник CCA, служать довго і відмінно працюють в екстремальних погодних умовах. Отже, вибрати один з них складно.

В даному випадку я б сказав, що обидва варіанти є найкращим вибором. Оскільки обидва типи мають майже однакову продуктивність, ви можете вибрати те, що вам подобається.

Якщо ви хочете заощадити трохи грошей, обирайте Duralast, оскільки він коштує трохи дешевше, ніж Diehard. Duralast також є хорошим вибором, якщо ви шукаєте високу CCA і резервну ємність.

Якщо ваш вибір – довговічність, то Diehard допоможе вам з цим. Деякі батареї Diehard виготовляються з перероблених матеріалів. Крім того, він орієнтований на зменшення впливу на навколишнє середовище протягом усього виробничого процесу.

Diehard проти. Акумулятори Duralast: Ось що ви повинні знати

Акумулятори Diehard і Duralast є двома найбільш надійними брендами, причому платиновий AGM Diehard є найбільш розкрученим акумулятором на ринку. Вибір найкращого акумулятора для вашого автомобіля залежить від типу батареї, моделі, сили холодного пуску, вихідної напруги та гарантії.

Diehard і дюраластові батареї є одними з найпопулярніших батарей на ринку. Однак, оскільки обидва продукти виробляються однією і тією ж компанією, споживачі часто плутають їх.

Хоча багатьом людям може здатися, що їхні функції або технічні характеристики схожі, обидві батареї мають кілька важливих відмінностей, які можна виявити, якщо правильно їх порівняти.

Зважаючи на незначні відмінності між цими двома батареями, важко вибрати правильну батарею. Наші тверді та дюралеві акумулятори. Порівняння дюраластових акумуляторів вирішить цю проблему. Стаття також розповість вам кожну деталь про них.

Чим відрізняються батареї Diehard від дюраластових: ось чим

Тепер давайте розглянемо основні відмінності між цими двома батареями, які визначають, яка з них працює краще.

Який тип акумулятора використовується?

Найважливіше, що потрібно зробити перед покупкою акумулятора для вашого автомобіля – це перевірити його тип. Зазвичай акумулятори бувають двох типів: заливні свинцево-кислотні акумулятори та AGM або абсорбуючі скломатові акумулятори.

І Diehard, і Duralast Batteries мають моделі кожного з цих двох типів акумуляторів, але вони відрізняються, коли справа доходить до довговічності та продуктивності. AGM-технологія пропонує батареї, що не потребують обслуговування, оскільки вони не потребують поливання водою. Це робить їх настійно рекомендованими для всіх тих застосувань, де технічне обслуговування важко виконати. Заливні свинцево-кислотні акумулятори економічно вигідніші порівняно з AGM.

Якщо розглянути типи акумуляторів цих двох брендів, то AGM, безсумнівно, є кращими для автомобілів, оскільки вони не потребують обслуговування і мають довший термін служби.

Різноманітність моделей

Існують різні моделі для обох типів акумуляторів, не тільки залежно від їхнього типу, але й від їхніх унікальних особливостей. Ви можете мати близько 11 варіацій акумуляторів Diehard, таких як Diehard платина, золото, EV, сріблястий, Червоні та інші. Diehard як спеціальна батарея для вашого конкретного застосування.

Diehard platinum AGM є найбільш популярними на ринку, але для батарей Duralast ви отримаєте тільки два типи: Duralast platinum і Duralast Gold.

Отже, якщо ви шукаєте акумуляторні батареї з великою кількістю варіацій, то батареї Diehard випереджають батареї Duralast в цій галузі. Хоча наявність варіацій моделей акумуляторів не додає їм продуктивності, але наявність спеціальної моделі акумулятора для вашого застосування завжди корисна.

Хто пропонує колінчасті підсилювачі?

Для тих, хто не знає, що таке пускові ампер-години, це загальна кількість ампер, яку батарея може видати менш ніж за 60 секунд при температурі нуль градусів Цельсія. 0.1 ампер – це стандартний показник для акумуляторів, якщо вони мають чудові характеристики.

Акумулятори Diehard і Duralast мають достатню кількість вихідних ампер. Однак, якщо ми проаналізуємо результати і візьмемо до уваги показники пускового струму, то Diehard виходить на перше місце. Він перевершує Duralast за всіма доступними для порівняння показниками крутного моменту.

Двигуни, виготовлені з Duralast, мають показники від 800А до 700А для стандартних амперметрів холодного пуску CCA. Однак, Жорсткий акумулятори з діапазоном від 900А до 550А мають найвищий показник сили холодного пуску.

Отже, якщо брати до уваги CCA, то батареї Diehard завжди перемагають батареї Duralast.

Хто перемагає з точки зору ємності за напругою?

Напруга – ще одна важлива характеристика, на яку слід звертати увагу під час пошуку автомобільних акумуляторів.12 вольт постійного струму – це стандартний рівень заряду 12-вольтової батареї.

Акумулятори Diehard і Duralast мають ємність близько 12 В постійного струму. Але деякі моделі акумуляторів Duralast, наприклад, Duralast platinum, мають ємність 6 вольт постійного струму. Загальна або стандартна напруга автомобільного акумулятора становить 12 вольт постійного струму. В акумуляторі ці вольти розділені на 6 корпусів, кожен з яких вміщує 2 вольти.

Зазначена ємність акумуляторів цих двох брендів сумісна лише зі старими моделями автомобілів. З огляду на той факт, що і Duralast, і Diehard забезпечують 12 вольт постійного струму без будь-яких проблем, вони обидва є переможцями в категорії напруги.

Який з них пропонує кращу гарантію?

Акумулятори Diehard мають гарантійний термін експлуатації 3 роки на більшість моделей, а також проходять випробування на роботу довше гарантійного терміну. З іншого боку, батареї Duralast поставляються з гарантійним талоном на два роки. Отже, очевидно, що Diehard виграє битву за гарантійні роки на акумулятори.

Який варіант акумулятора підходить саме вам?

Це буде залежати від того, який тип автомобіля ви використовуєте. Старі моделі автомобілів потребують заливних свинцево-кислотних акумуляторів, для яких Duralast platinum і Diehard Gold є хорошими варіантами. Акумулятори AGM – найкращі для автомобілів нових моделей, для яких DieHard AGM є кращим варіантом.

Обидва бренди надають якісний продукт; тепер ви можете порівняти їх, оцінивши їхні характеристики в деталях. Хоча як універсальний матеріал Diehard, здається, виділяється тим, що він перевершує майже всі згадані вище характеристики.

Поширені запитання

Чи надішле AutoZone фахівців до мене додому для заміни акумулятора??

Ні, вони не пропонують послуги з встановлення. Вам потрібно буде зробити це самостійно або звернутися до автомайстерні.

Що вибрати: Diehard Gold чи Duralast Gold?

Я б сказав, що Duralast Gold – кращий варіант, якщо ви живете в дуже жарких регіонах. Вони витримують високу температуру краще, ніж Diehard Gold.

Чи є DieHard золотих акумуляторів, що не потребують обслуговування?

Так, акумулятори Diehard не потребують обслуговування.

Як довго я можу розраховувати на довговічність батареї Duralast Gold?

В середньому термін служби акумуляторів Duralast Gold становить 3-5 років. Але це залежить від використання та обслуговування акумулятора, щоб дійсно передбачити, як довго він прослужить в довгостроковій перспективі.

Як довго може працювати автомобільний акумулятор?

Я б сказав, що автомобільний акумулятор може бути в хорошому стані протягом 5 років. Було б розумно замінити батарею через 5 років, оскільки в іншому випадку вона може раптово вийти з ладу.

Типи твердосплавних акумуляторів для автомобілів

Відкрийте для себе типи DieHard Акумулятори для автомобілів потрібні завжди, коли ви хочете встановити нову батарею:

DieHard AGM акумулятор

Ці акумулятори DieHard спеціально розроблені для автомобілів, які потребують багато енергії для початку роботи. Акумулятор DieHard Platinum AGM необхідний для автомобілів з камерами заднього виду, підігрівом сидінь, попередньо встановленими навігаційними системами та пристроями, що підключаються.

Акумулятор DieHard Platinum AGM оснащений технологією абсорбуючого скляного мату і технологією штампованої решітки, що робить батарею в 3 рази більш стійкою до корозії. Ці AGM-батареї на 60% ефективніші в електричному плані порівняно з будь-якою іншою стандартною заливною батареєю.

DieHard Платиновий акумулятор

Ці батареї DieHard Platinum можуть забезпечувати велику кількість енергії протягом тривалого періоду часу. На батарею надається 3-річна гарантія, а відповідні батареї можуть бути замінені безкоштовно. Батарея батарея має CA 885, резервну ємність 100 хвилин і 640 ампер холодного пуску.

Акумулятори DieHard Platinum мають довший термін служби i.e. до 30% довше, ніж стандартні залиті батареї, а платинові батареї пропонують кращу пускову потужність і систему зарядки. Компанія дозволяє безкоштовну заміну, тому покупка платинової батареї DieHard – це безпечний варіант, коли ви бачите будь-які погані ознаки у вашому автомобільному акумуляторі.

DieHard Gold Battery

Акумулятори DieHard Gold особливо добре працюватимуть у будь-яких екстремальних погодних умовах. Батарея має CA 800, резервну ємність 100 хвилин і CCA 640. Ці акумулятори призначені для оптимальної пускової потужності в будь-якому кліматі та пропонують підвищену надійність і тривалий термін служби батареї.

Свинцево-кислотні акумулятори DieHard Gold можуть перевищувати вимоги до потужності резервної ємності і є на 66% міцнішими та стійкішими до корозії, ніж інші акумулятори. Ці акумулятори Gold можуть працювати з різними системами завдяки 12-вольтній напрузі. Це одна з найпоширеніших свинцево-кислотних батарей, що випускається під маркою DieHard. На батарею Diehard Gold надається трирічна гарантія, а також компанія дозволяє безкоштовну заміну за певних умов.

DieHard Срібна батарея

Економічна свинцево-кислотна батарея, що випускається брендом Diehard – це Silver Батарея. CAA – 574, а CA – 720. Акумулятор продовжуватиме постачати електроенергію ще 90 хвилин після зупинки двигуна. При напрузі 12 вольт, ємність акумулятора сріблястий батареї відносяться до групи типорозміру 35. Гарантійний термін на батарею DieHard срібло становить 24 місяці.

Ці батареї зручні тим, що батарея DieHard сріблястий не вимагає особливого догляду, що робить її необслуговуваною. Технологія штампованої решітки забезпечує мінімальну корозію, а DieHard срібло екологічно безпечна, оскільки споживає на 20% менше енергії та виділяє на 20% менше парникових газів. Можливість безкоштовної заміни є кращим початком.

Diehard Red Батарея

Ці акумулятори початкового рівня призначені для автомобілів з невеликою кількістю аксесуарів і низькими вимогами до потужності. Твердотільні батареї мають надійну пускову потужність і не потребують обслуговування, що робить їх зручним варіантом. Відносяться до підрозділу акумуляторів групи BCI типорозміру 65, мають силу струму холодного пуску 650 А, силу струму холодного пуску 812 А і напругу 12 В.

Запас заряду стандартних акумуляторів для цих транспортних засобів становить 80 хвилин. На відміну від інших батарей, червона батарея Diehard не має ручки, що робить її незручною в установці.

Порівняйте дюраласт та батарею DieHard: Що краще?

Акумулятори DieHard і Duralast – надзвичайно надійні та добре зарекомендували себе компанії. Акумулятори обох компаній виробляються на різних заводах і продаються різними постачальниками.

Однак, порівняно з іншими дюраластовими акумуляторами, Diehard виробляє акумулятори, яким віддає перевагу більша кількість людей, оскільки вони є більш екологічно чистими. Ці батареї мають нижчий рівень викидів, а компоненти батарей глибокого циклу переробляються.

Висновок

Дуже важливо знати, що вам потрібно, перш ніж самостійно інвестувати в автомобільний акумулятор, оскільки існує багато компаній, які виробляють автомобільні акумулятори. Оскільки батареї Diehard надійні та екологічно чисті, вони можуть бути хорошим варіантом для вашого автомобіля. Хороший батарея також повинен забезпечити ваш автомобіль достатньою потужністю після запуску, щоб він не зупинився, а потужності вистачило для роботи розкішних пристроїв.

diehard, срібло, батарея, термін служби

У всій автомобільній промисловості та акумуляторній промисловості існує велика кількість марок акумуляторів, і вибір правильної марки акумулятора має вирішальне значення. DieHard пропонує найдоступніші та найнадійніші автомобільні акумулятори з усіх існуючих, а також виробляє акумулятори, які є абсолютно надійними та сумісними з найновішими автомобілями.

Leave a Reply