Найкращі павербанки Anker: 5 найкращих у 2022 році. Павербанк Anker 5000mah

Table of Contents

Огляд: Магнітний акумулятор Anker 521

Магнітний акумулятор Anker 521 був одним з перших павербанків, який підтримує нову функцію MagSafe для iPhone. Дозволяє прикріпити павербанк за допомогою магніту до задньої панелі вашого iPhone, сумісного з MagSafe, і заряджати його бездротовим способом на ходу без кабелів.

До речі, Anker спочатку назвав цей павербанк snap and go power bank, але потім змінив назву на snap and go power bank. Зараз це називається павербанк MagGo.

Хоча iPhone 13 Pro Max має потужний акумулятор, мені рідко вдається провести цілий день на одному заряді. Напевно, тому що я багато редагую фото на своєму iPhone.

Тому, коли Apple анонсувала MagSafe, я сподівався, що або Apple, або хтось інший випустить павербанк, який я зможу прикріпити магнітом і без кабелів до свого iPhone. Через кілька місяців компанія Anker однією з перших випустила такий магнітний і бездротовий павербанк.

У цьому огляді магнітного акумулятора Anker 521 я поділюся своїм реальним досвідом його використання.

Моделі магнітного акумулятора Anker

З моменту випуску оригінальної моделі PowerCore Magnetic 5K у 2021 році компанія Anker випустила ще три моделі та змінила назву своєї продукції.

  • Оригінальна модель, яку я використовував для цього огляду, називалася Anker PowerCore Magnetic 5K. Тепер він називається Anker 521 Magnetic Battery.
  • У середині 2022 року компанія Anker випустила наступника Anker 521 MagGo: Магнітний акумулятор Anker 621. Він трохи тонший за оригінальний Anker 521 і пропонує таку ж ємність, як і Anker 521.
  • Ще одна модель MagGo. магнітна батарея Anker 622. Також має ємність 5.000 мАг, але поставляється з підставкою, прикріпленою до павербанку.
  • Anker також випустив 10.000 мАг версія під назвою Anker 633 Magnetic Battery. Ця версія трохи більша (і товща), ніж модель 5.Моделі на 000 мАг.

Щоб допомогти вам вирішити, яка модель магнітного акумулятора Anker MagGo підходить саме вам, ось порівняння ємності, розміру та ваги магнітних акумуляторів Anker 521 vs 621 vs 622 vs 633. Вимірювання в дюймах і фунтах.

Модель Ємність Довжина Ширина Висота Вага
Anker 521 5.000 мАг 3.66 2.44 0.63 0.29
Anker 621 5.000 мАг 4.12 2.62 0.44 0.31
Anker 622 5.000 мАг 4.13 2.62 0.521 0.31
Anker 633 10.000 мАг 4.21 2.62 0.71 0.48

Якщо ви шукаєте легкий і невеликий магнітний павербанк ємністю 5.000 мАг, тоді виберіть магнітний акумулятор Anker (621) (наступник Anker 521). Якщо ви шукаєте більше зарядів за ціною ваги та розміру, тоді зверніть увагу на магнітний павербанк Anker 633.

Зверніть увагу, що цей огляд стосується магнітного акумулятора Anker 521, який спочатку називався Anker PowerCore Magnetic 5K. Я додав інформацію про інші моделі для повноти картини.

Чому я купив магнітну батарею Anker 521

Як я вже згадував вище, я рідко проводжу цілий день на одному заряді свого iPhone.

Оскільки я мінімаліст, я завжди прагну позбутися речей, особливо речей, які мені потрібно носити з собою і які заважають мені подорожувати налегке.

Усунення кабелів для щоденної зарядки було причиною того, що я спочатку перейшов з мого Anker 10.Тонкий павербанк на 000 мАг в чохлі Apple Smart Battery Case для повсякденного використання.

І це також було причиною, чому я купив магнітну батарею Anker 521: Щоб мати можливість заряджати свій iPhone в дорозі без використання кабелів. ось так:

найкращі, павербанки, anker, найкращих, 2022

Особливості магнітного акумулятора Anker 521

Сумісність магнітних акумуляторів Anker

Як я вже згадував, я використовував магнітний акумулятор Anker 521 з iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 Pro Max і тепер використовую його з моїм новим iPhone 14 Pro. Anker згадує в своїх специфікаціях, що їх магнітні акумулятори працюють з усіма iPhone, сумісними з MagSafe, крім iPhone Mini. З фото, яке я знайшов в Інтернеті, здається, що камера iPhone Mini трохи завелика для магнітного акумулятора Anker.

Сумісність з MagSafe

Магнітний павербанк Anker 521 сумісний з MagSafe, що дозволяє заряджати ваш iPhone бездротовим способом, коли він прикріплений до задньої панелі вашого iPhone на магнітах. Я використовував і використовую його з різними моделями iPhone в сумісному з MagSafe чохлі для iPhone з моменту.

Мені було цікаво, наскільки сильні магніти, і я спробував кілька разів струснути павербанк зі спини iPhone. У мене не вийшло. Магніти досить сильні.

Але, як і у випадку з усіма аксесуарами MagSafe, якщо ви спробуєте покласти iPhone з підключеним павербанком в щільну. може відклеїтися.

Ємність 5000 мАг

Магнітні павербанки Anker 521, Anker 621 і Anker 622 мають ємність 5.000 мАг. Anker стверджує, що заряджає iPhone 12 Pro Max з нуля до приблизно 75%.

Тому я провів реальний тест для цього огляду і заряджав свій iPhone 12 Pro Max по бездротовому зв’язку рівно одну годину. Я не переводив iPhone в режим польоту і не відключав жодних сервісів, якими користувався б протягом звичайного дня.

Акумулятор iPhone 12 Pro Max розрядився з 30% до 50% протягом години, а ще через годину заряд був на рівні 70%.

Після двох годин заряджання акумулятора iPhone на 40%, світлодіоди павербанка показували, що в ньому залишилося близько 25% заряду.

Отже, я думаю, що ви можете зарядити iPhone 12 Pro Max приблизно на 60% в реальних умовах, якщо заряджаєте його бездротовим способом.

Якщо ви використовуєте іншу модель iPhone, ви можете отримати більше, ніж заявлені 50%-60%, оскільки акумулятори цих моделей мають іншу ємність, ніж акумулятор iPhone 12 Pro Max.

З цікавості я також спробував зарядити iPad Pro 11 2018 року. Магнітний павербанк Anker 521 може зарядити його від 30% до 67% до того, як він розрядиться.

Зверніть увагу, що три різні моделі, про які я згадував раніше, забезпечують різну потужність бездротової зарядки:

Модель Потужність зарядки
Anker 521 5.000 мАг 5W
Anker 621 5.000 мАг 7.5W
Anker 622 5.000 мАг 7.5W
Anker 633 10.000 мАг 7.5W

Можливо, ви зможете вичавити з павербанка трохи більше, якщо під’єднаєте до нього кабель USBC to lightning і будете заряджати iPhone за допомогою кабелю.

Але це не те, що я шукав, тому я його не тестував.

Двостороння зарядка USB-C

Якщо вам потрібно зарядити пристрій, не сумісний з MagSafe, ви можете підключити його до порту USB-C магнітного акумулятора Anker, який ви використовуєте для зарядки самого павербанка. Таким чином, павербанк буде заряджати й інші пристрої.

Згідно з моїми тестами, за допомогою магнітного зарядного пристрою та кабелю на магнітному акумуляторі Anke 521 ви не можете заряджати два пристрої одночасно. Як тільки ви під’єднуєте кабель, пристрій на кабелі має пріоритет

До речі, про зарядку павербанка: Для зарядки павербанків Anker 521 і Anker 622 компанія Anker рекомендує використовувати адаптер живлення потужністю 12 Вт, а для Anker 633. 18 Вт.

Світлодіодні індикатори Anker 521 та їх функції

Всі магнітні акумулятори Anker мають чотири світлодіодні індикатори стану, які показують, скільки заряду залишилося в павербанку. Один індикатор стану приблизно дорівнює заряду на 25%.

Як я вже писав у розділі про ємність павербанка, один з індикаторів все ще світився після того, як мій iPhone 12 Pro Max зарядився бездротовим способом на 40%.

найкращі, павербанки, anker, найкращих, 2022

Крім того, павербанк має синій індикатор живлення. Він почне блимати, якщо ви заряджаєте сам павербанк. Після ввімкнення павербанку та заряджання iPhone він постійно світиться.

Перемикач увімкнення / вимкнення

Одна з особливостей, яка мені сподобалася. це перемикач увімкнення / вимкнення. Щоб почати бездротову зарядку iPhone, потрібно один раз натиснути на кнопку його ввімкнення, доки не загориться синій світлодіодний індикатор. Це запобіжить випадковій зарядці вашого iPhone.

Заряджайте Airpods бездротовим способом

Хоча цей бездротовий акумулятор Anker не прилипає магнітом до чохла AirPod (або навпаки), ви можете заряджати Apple Airpods бездротовим способом. Просто покладіть павербанк на рівну поверхню і покладіть кейс AirPod посередині зони зарядки.

Підсвічування кейса AirPod ненадовго вмикається, щоб показати, що кейс зараз заряджається.

Що в коробці?

Комплектація магнітного акумулятора Anker 521 відповідає комплектації багатьох інших павербанків. Він містить:

Магнітні акумулятори Anker не постачаються з адаптером живлення. Особисто я не проти. У мене є настільний зарядний пристрій Anker на 4 порти з двома портами USB-C, який я можу використовувати для зарядки павербанка вдома. Для зарядки в дорозі я використовую невеликий зарядний пристрій Anker Nano Charger.

Apple magsafe power bank vs. Anker PowerCore Magnetic 5k

Я додав цей розділ, тому що Apple також випустила MagSafe-сумісний павербанк для iPhone. Коли деталі павербанку Apple стали публічними, люди швидко вказали, що акумулятор Apple має лише 30% ємності порівняно з магнітними павербанками Anker.

Так, акумуляторна батарея Apple має ємність 1560 мАг. Але це лише половина історії.

Щоб порівняти магнітні павербанки Anker з павербанком Apple, потрібно враховувати струм, який використовується для зберігання енергії. Якщо помножити мАг на струм і розділити на 1000, ви отримаєте ват-години (Wh). І це єдина метрика, яку варто використовувати для порівняння павербанків.

Бездротовий павербанк Anker використовує струм 3.7 В, в той час як Apple використовує струм 7.62V. Отже, це дає 18.5 Вт-год акумулятора Anker MagSafe в порівнянні з 11.13 Вт-год павербанка Apple. Ці дві цифри навіть у дрібному шрифті на двох банках живлення.

найкращі, павербанки, anker, найкращих, 2022

найкращі, павербанки, anker, найкращих, 2022

Отже, ємність акумулятора Apple MagSafe становить 60% порівняно з акумулятором Anker.

У мене немає акумулятора Apple, але якщо я коли-небудь отримаю його, я з радістю порівняю його з Anker PowerCore Magnetic 5K.

Вердикт

Магнітний акумулятор Anker 521. це те, що я хотів. Портативний і легкий павербанк для повсякденного використання, який дозволяє мені заряджати мій iPhone бездротовим способом на ходу. Я б купив його знову.

Я не буду змінювати модель Anker 521 на новішу, тому що для подорожей я покладаюся на 26.800 мАг павербанк від Anker, і ви знайдете Anker PowerCore 26.800 відгуків у блозі.

Найкращі павербанки Anker: 5 найкращих у 2022 році

Наявність хорошого портативного павербанка може мати вирішальне значення для того, чи отримаєте ви запрошення на роботу своєї мрії, чи ні; чи не будете ви під час довгого перельоту дивитися улюблений серіал Netflix, втупившись у сидіння перед собою; чи зможете ви зручно орієнтуватися в чужій країні, чи не будете змушені задихаючись питати у людей дорогу.

Іншими словами, мати телефон з розрядженим акумулятором. це не весело. На щастя, у нас є павербанки. незамінний аксесуар для тих, хто проводить багато часу в дорозі або просто любить користуватися телефоном, лежачи в ліжку, навіть коли він заряджається. Anker. це компанія, яка виробляє одні з найкращих павербанків на ринку.

Але який павербанк найкраще підійде саме вам?? Як вибрати один з них і як розібратися у всіх технічних характеристиках, що додаються до кожної окремої моделі?? Не хвилюйтеся, ми тут, щоб допомогти!

  • Anker 737 Power Bank. найкращий в цілому
  • Anker 733 Power Bank. настінний зарядний пристрій 2-в-1 і павербанк
  • Anker 525 Power Bank. більш компактне рішення
  • Магнітний акумулятор Anker 633. бездротовий, для iPhone з MagSafe
  • Anker 511 Power Bank. компактний і легкий

З огляду на все вищесказане, ми склали список найкращих павербанків Anker, щоб допомогти вам вибрати, який з них придбати для себе.

Anker 737 Power Bank

найкращі, павербанки, anker, найкращих, 2022

Anker 737 Power Bank є першим у нашому списку не просто так: він має величезну ємність акумулятора 24 000 мАг і, крім того, дозволяє заряджати три пристрої одночасно. Щедрий акумулятор на 24 000 мАг може повністю зарядити iPhone 13 майже 5 разів, Galaxy S22. 4 з половиною рази, або навіть може зарядити 1.3 рази MacBook Air з M1 від 2020 року! Це епічна кількість часу автономної роботи, яку ви можете носити з собою у відносно компактній формі.

Але це ще не все, що вміє цей павербанк. Він оснащений розумним дисплеєм, який показує вам важливі показники, такі як рівень заряду акумулятора, час, який залишився до зарядки, а також інші корисні показники, такі як стан акумулятора та цикли зарядки. Якщо вам потрібна надшвидка зарядка, ви будете раді дізнатися, що Anker 737 підтримує швидку зарядку потужністю 140 Вт (майте на увазі, що ваш пристрій повинен її підтримувати), яка може зарядити 16-дюймовий MacBook Pro до 50% всього за 40 хвилин.

Anker 737 Power Bank (PowerCore 24K)

Акумулятор ємністю 24 000 мАг: заряджає iPhone 13 майже 5 разів або iPad Pro 12 до 2021 року.9 1.3 рази.

Anker 733 Power Bank

найкращі, павербанки, anker, найкращих, 2022

Ще один чудовий павербанк із серії 7 павербанків від Anker. це 733. Він має дизайн 2-в-1 і може використовуватися як швидкий зарядний пристрій, підключений до розетки, або як акумулятор на 10 000 мАг, коли ви в дорозі. І, до того ж, вам не потрібен окремий блок живлення для зарядки самого павербанку! Крім того, він широко сумісний з iPhone, Samsung Galaxy, Pixels та іншими пристроями і може заряджати 3 пристрої одночасно.

І, на додачу до всього, Anker 733 Power Bank оснащений захисним екраном Active Shield 2.0, що гарантує відсутність проблем з температурою: він відстежує температуру щодня 3 000 000 разів! Епічний павербанк, ми могли б додати!

Anker 733 Power Bank: отримайте знижку 15% зараз, до 15 листопада

Павербанк потужністю 65 Вт, який також можна використовувати як настінний зарядний пристрій. Ви можете заряджати 3 пристрої одночасно. Саме зараз, до 15 листопада, ви можете отримати знижку 15% за кодом ANKER1111 (введіть його в кошику).

Anker 525 Power Bank

найкращі, павербанки, anker, найкращих, 2022

Якщо вам потрібне більш компактне рішення, Anker 525. чудовий варіант. Він все ще має акумулятор на 20 000 мАг, тому він цілком здатний забезпечити достатню кількість заряду для вашого телефону, незважаючи на те, що є більш компактним варіантом, ніж ті, які ми перерахували вище.

Це може бути стара модель, але її надійність і компактний дизайн. ось чому вона входить до списку найкращих павербанків Anker, які ви можете придбати прямо зараз. Має порт USB-C потужністю 20 Вт для швидкої зарядки вашого iPhone, а також порт USB потужністю 18 Вт для зарядки другого пристрою.

найкращі, павербанки, anker, найкращих, 2022

Anker 525 Power Bank

найкращі, павербанки, anker, найкращих, 2022

Anker 525 Power Bank (PowerCore 20K): заощадити 18

Більш компактне рішення на 20 000 мАг. 20-ватний порт USB-C для швидкої зарядки вашого iPhone і 18-ватний порт USB для другого пристрою. Прямо зараз у Anker діє вигідна пропозиція, і ви можете заощадити 18 грн з кодом WS7DQUI047.

Магнітний акумулятор Anker 633

найкращі, павербанки, anker, найкращих, 2022

Якщо ви шукаєте щось відмінне від стандартного павербанка, Anker 633 Magnetic Battery. це один з варіантів, на який варто звернути увагу. Однак майте на увазі, що ви можете скористатися перевагами його магнітних можливостей лише з iPhone, який підтримує MagSafe, наприклад, iPhone 12 і вище. Акумулятор ємністю 10 000 мАг прикріплюється до вашого iPhone за допомогою магнітів і заряджає його бездротовим способом.

Крім того, він має вбудовану підставку, щоб ви могли заряджати телефон і розміщувати його в зручному для огляду місці. наприклад, на столі. І останнє, але не менш важливе: він має компактний і модний дизайн з декількома варіантами кольорів на вибір.

найкращі, павербанки, anker, найкращих, 2022

Anker 511 Power Bank

найкращі, павербанки, anker, найкращих, 2022

Для ультракомпактного та легкого рішення ми пропонуємо Anker 511 Power Bank ємністю 5 000 мАг. Він відносно менший, і, незважаючи на те, що має трохи меншу ємність акумулятора, він приваблює своєю компактністю. Для невеликого (але вкрай необхідного) часу автономної роботи Anker 511 Power Bank більш ніж достатньо. Крім того, це дешевше рішення, якщо ви обмежені в коштах.

Але це ще не все, що має цей павербанк. Він також має вбудовані зубці, за допомогою яких ви можете підключити його до розетки і використовувати як зарядний пристрій.

найкращі, павербанки, anker, найкращих, 2022

Як вибрати найкращий павербанк Anker для вас

Вибір найкращого павербанка Anker для вас. це процес, який вимагає від вас врахування кількох аспектів:

  • Як часто ви плануєте носити його з собою?
  • Скільки мАг вам дійсно потрібно?
  • Чи потрібно, щоб павербанк міг заряджати одночасно більше одного пристрою?

Давайте розберемося, чому ці (і подібні питання, які варто собі задати) важливі. По-перше, деякі павербанки Anker можуть бути досить важкими (більша ємність акумулятора, або мАг, означає важчий павербанк), тому якщо ви належите до тих людей, які носять з собою багато речей, вам слід враховувати додатковий об’єм і вагу.

Крім того, ви повинні подумати, чи дійсно вам потрібно заряджати одночасно три пристрої, або це потрібно тільки для вашого телефону? В основному, якщо павербанк може заряджати більше пристроїв одночасно, він матиме більше портів. і це може зробити його дорожчим. Подумайте, скільки саме портів вам потрібно, і, якщо він потрібен тільки для телефону, ви можете вибрати рішення, яке має тільки один порт.

З іншого боку, ємність акумулятора важлива для того, щоб мати можливість визначити, скільки зарядів ви будете носити з собою з павербанком. Кожен павербанк має свою ємність акумулятора, зазначену в специфікаціях. Чим більше число, тим більше соку він може зберігати. Наприклад, більш скромний варіант (наприклад, Anker 511 на 5000 мАг) зможе повністю зарядити ваш телефон лише один або півтора рази, залежно від ємності акумулятора, тоді як великі рішення (наприклад, на 24 000 мАг) запропонують кілька зарядок, необхідних для людей з більш напруженим графіком і більшою кількістю часу, проведеного на вулиці (і більш інтенсивним використанням телефону на вулиці)!).

Як ми обираємо найкращий павербанк Anker

Павербанки, які ми перерахували тут, підібрані з широкого асортименту Anker, щоб задовольнити потреби більшості людей. Ми вибрали універсальні павербанки Anker для зайнятих людей і людей, яким потрібно заряджати більше пристроїв, таких як телефони та смарт-годинники, одночасно в дорозі. Але це ще не все. ми також подумали про людей, які користуються телефоном рідше і хотіли б просто мати впевненість у тому, що у них не розрядиться батарея, коли вони виходять на вулицю.

Ось чому ми вибрали найкращі павербанки для обох випадків використання. Ми також взяли до уваги громіздкість, додаткові функції, ціну (за те, що ви отримуєте) і навіть зовнішній вигляд.

Ми зосередили свою увагу на виборі продуктів Anker з останніх серій компанії. Ми хочемо допомогти вам отримати найсучасніший досвід та найкраще, що може запропонувати Anker з точки зору дизайну, ємності, швидкої зарядки та додаткових функцій.

Чи працюють павербанки Anker з пристроями Android та iPhone?

Павербанки Anker славляться широкою сумісністю з різними пристроями. Всі представлені тут павербанки (крім бездротового MagSafe) сумісні з телефонами Android та iPhone. Звичайно, для заряджання вашого iPhone або телефону на Android вам потрібен кабель з відповідним роз’ємом. Більшість павербанків, перелічених тут, поставляються без кабелю для вашого телефону, тому перевірте це в розділі “Що ви отримуєте” на веб-сайті Anker для павербанку, який ви маєте на увазі.

Крім того, багато рішень Anker також можуть заряджати планшети, а деякі з них. навіть ноутбуки.

Чи безпечні павербанки Anker для моїх телефонів?

Так. Anker серйозно ставиться до безпеки і практично всі свої зарядні пристрої оснащені технологією MultiProtect, яка контролює напругу, щоб забезпечити захист і безпеку ваших пристроїв і вас. Крім того, більш дорогі павербанки, які ми вибрали, включають технологію ActiveShield 2, яка також контролює температуру, щоб запобігти перегріванню під час заряджання. Ви можете прочитати більше про MultiProtect від Anker тут.

Найкращі акумуляторні батареї, щоб ваші гаджети працювали безперебійно

Коли ваш смартфон не може пережити день, майте план резервного копіювання.

найкращі, павербанки, anker, найкращих, 2022

Швидше за все, вам не раз доводилося шукати розетку, щоб зарядити акумулятор смартфона, що розряджається. Якщо ви хочете уникнути такого стресу в майбутньому, портативний акумулятор. це чудовий спосіб забезпечити собі додатковий душевний спокій і гарантувати, що ваші мобільні пристрої завжди будуть заряджені, коли вам це потрібно. Навіть якщо ви не використовуєте його щодня, це чудова річ, яку варто тримати під рукою (і зарядженою) на випадок надзвичайної ситуації, відключення електроенергії або якщо вам просто потрібно від чогось запустити ліхтар у кемпінгу.

Прийняти рішення про його придбання дуже просто. Однак вибрати, який саме, не так вже й складно. Деякі з них можуть лише частково зарядити ваш смартфон або планшет (або заряджатимуть його повільніше, ніж настінний зарядний пристрій), тоді як інші здатні швидко заряджати кілька пристроїв, але їхня потужність може бути більшою, ніж вам потрібно. Читайте далі поради щодо купівлі та речі, на які слід звернути увагу, а також огляди видатних моделей, які варті ваших грошей, зароблених важкою працею.

Розмір проти. Ємність

Вибираючи портативний акумулятор, пам’ятайте, коли і де ви збираєтеся його використовувати, і для чого ви будете його використовувати. Якщо вам часто потрібно поповнити заряд акумулятора смартфона під час повсякденних справ, вам, швидше за все, знадобиться більш портативний, але меншої ємності акумулятор, який легше носити з собою. З іншого боку, якщо ви багато подорожуєте або регулярно перебуваєте далеко від розетки протягом тривалого часу, ви можете бути більш схильні обміняти портативність на додаткову ємність, яка дозволить вам підзарядити кілька пристроїв (навіть ноутбук) за кілька разів.

Як і акумулятор вашого смартфона або ноутбука, ємність портативного акумулятора вимірюється в міліампер-годинах (або мАг). І ця ємність може варіюватися від 1 000 або 1 500 мАг у найменших, найбільш портативних акумуляторних блоків (достатньо лише для часткової підзарядки середнього смартфона) до десятків тисяч мАг у блоках більшої ємності. найбільші з них можуть важити стільки ж, скільки і ноутбуки, для яких вони призначені.

Підключення

Ще одним важливим моментом, коли мова йде про портативні акумуляторні батареї, є можливість підключення. Хоча майже всі вони мають принаймні один стандартний USB-порт для заряджання різних пристроїв, багато з них також мають роз’єми Lightning для пристроїв Apple, а також порти USB-C для нових смартфонів, ноутбуків та інших гаджетів, таких як Nintendo Switch. Деякі великі акумуляторні батареї можуть навіть мати вбудовану звичайну розетку змінного струму.

Також варто звернути увагу на вихідну потужність акумулятора, яка може вказувати на те, наскільки швидко він здатен заряджати пристрої. Як і слід було очікувати, чим вище вихідна потужність, тим швидше він забезпечує заряд, якщо ваш телефон або інший пристрій підтримує цей рівень зарядки. Зарядні пристрої з низькою вихідною потужністю (до десяти ват) будуть заряджати ваш телефон повільніше, ніж звичайний адаптер живлення, тоді як більш потужний (до 45 ват) зможе легко заряджати більшість ноутбуків USB-C відносно швидко.

Як ми обирали

При виборі цих портативних акумуляторів ми спиралися на власні попередні дослідження на цю тему та досвід використання подібних пристроїв. Потім ми ознайомилися з оглядами з низки перевірених видань, зокрема PC World, Wirecutter та Android Central. Ми також взяли до уваги оцінки покупців з таких інтернет-магазинів, як Amazon та Best Buy, використовуючи їх для розрахунку нашого споживчого рейтингу. Це відсоток рецензентів на тих сайтах, які оцінили акумуляторні блоки щонайменше на чотири з п’яти зірок.

Який акумулятор MagSafe найкращий? 6 виборів експертів

ZDNET протестував найкращі акумуляторні батареї MagSage на ринку, щоб дізнатися, які з них найкраще підійдуть для вашого iPhone. Порівняйте провідні моделі від Apple, Anker та інших виробників.

Джейсон Чіпріані живе в прекрасному штаті Колорадо і протягом останніх 13 років висвітлює технологічні новини та робить огляди новітніх гаджетів як журналіст-фрілансер. Його роботи можна знайти в Інтернеті та друкованих виданнях.

Лена Мухтаді Борреллі має кількарічний досвід написання статей для страхових сайтів, таких як Bankrate, allconnect, Healthline, Reviews.com, HomeInsurance.com, My Slumber Yard та MYMOVE. Фінансовий експерт, який раніше працював у Morgan St.

Шон Джексон. креативний копірайтер, який живе у Флориді. Його роботи публікували CNET, Realtor.com, theScore, ESPN та San Francisco Chronicle.

Джейсон Чіпріані живе в прекрасному штаті Колорадо і висвітлює технологічні новини та оглядає новітні гаджети як журналіст-фрілансер протягом останніх 13 років. Його роботи можна знайти в Інтернеті та друкованих виданнях.

Лена Мухтаді Борреллі має кількарічний досвід написання текстів для таких страхових сайтів, як Bankrate, allconnect, Healthline, Reviews.com, HomeInsurance.com, My Slumber Yard та MYMOVE. Вона є фінансовим експертом, який раніше працював у Morgan St.

Шон Джексон. креативний копірайтер, який живе у Флориді. Він публікував роботи з CNET, Realtor.com, theScore, ESPN та San Francisco Chronicle.

Незалежно від того, скільки Apple рекламує довговічність акумулятора останньої моделі iPhone, користувачі знають, що його ніколи не вистачає на цілий день.

Бездротові акумулятори з технологією MagSage від Apple пропонують ще більш компактне рішення для завжди корисних портативних павербанків, тому ви можете повністю відмовитися від проводів, щоб заряджати свій iPhone 12-14 покоління в дорозі.- включаючи міні та Pro Max.

ZDNET особисто протестував найкращі та найновіші акумуляторні батареї MagSafe на ринку, перевіривши їх на ефективну швидкість заряду, портативність та пропускну здатність, щоб допомогти вам впевнено вирішити, який з них є найбільш практичним та потужним варіантом для вашого телефону. Наш перший вибір, магнітний павербанк myCharge MagLock, є бюджетним, має вбудований динамік, який сигналізує про рівень заряду та з’єднання, а також унікальний дизайн, який запобігає перегріванню павербанка. Читайте далі, щоб дізнатися, як порівняти інші моделі і яка з них підходить саме вам.

Магнітний павербанк myCharge MagLock

Найкращий акумулятор MagSafe в цілому

найкращі, павербанки, anker, найкращих, 2022

  • Широкий функціонал
  • Порт USB-C
  • Вбудований динамік сигналізує про рівень заряду та підключення
  • Бюджетний

Особливості: Ємність: 3 000 мАг, 6 000 мАг, 9 000 мАг | Порт для зарядки: USB-C | Кнопка живлення: Так

Останньою компанією, яка запропонувала сумісний з MagSafe акумуляторний блок, є myCharge з лінійкою MagLock. Лінійка MagLock має три різні варіанти, що відрізняються за ємністю та ціною. Варіант на 3 000 мАг. 50, на 6 000 мАг. 60, а на 9 000 мАг. 70.

MagLock має унікальний рельєфний дизайн у місці з’єднання з телефоном. За даними myCharge, зазор між телефоном і акумуляторною батареєю дозволяє обом пристроям залишатися прохолоднішими, ніж у конкурентів, що призводить до кращої ефективності та швидшої швидкості заряджання. Коли ви підключаєте пристрій до телефону, він видає короткий звуковий сигнал, щоб повідомити вам, що він використовується. Ще один звук грає, коли ви виймаєте блок з вашого iPhone.

Є також кнопка живлення, але мені не доводилося нею користуватися. Я просто під’єдную зарядний пристрій до телефону, даю йому зарядитися, а потім від’єдную його. MagLock заряджається через з’єднання USB-C і функціонує як бездротова зарядна панель, якщо ви покладете телефон на блок, коли він підключений до мережі.

Акумуляторна батарея Apple MagSafe

Найкращий акумулятор MagSafe для нативної інтеграції

найкращі, павербанки, anker, найкращих, 2022

  • Глибока інтеграція з iOS дозволяє використовувати всі переваги акумулятора
  • Розумна зарядка забезпечує належне заряджання iPhone і акумуляторної батареї
  • Ваш iPhone використовує зворотну бездротову зарядку для заряджання пакета
  • Компактний розмір

Особливості Ємність: 1,460 мАг / 11.13 Втч | Порт для зарядки: Блискавка | Кнопка живлення: Ні

Акумуляторний блок MagSafe від Apple. другий найменший акумуляторний блок, який я тестував, хоча на фото він може виглядати великим. Всередині два акумуляторні елементи з 11.13 Втч ємності. Не очікуйте, що акумуляторний блок зарядить ваш iPhone від 0 до 100. Бездротова зарядка вкрай неефективна через кілька факторів (один з них. нагрівання). Швидше за все, ви отримаєте близько 60% заряду на iPhone 12 Pro, і для більшості цього більш ніж достатньо, щоб пережити довгий день на роботі або під час подорожі.

У 100, акумулятор MagSafe є найдорожчим серед усіх акумуляторів. Його тісна інтеграція може, можливо, виправдати податок Apple з iOS 14.7 і вище; коли ви розмістите пакет на сумісному iPhone, ви побачите анімацію на екрані, яка дозволить вам дізнатися, скільки заряду має пакет. Він автоматично почне заряджати ваш телефон. При першому підключенні до телефону ви також побачите попередження про те, що він буде підтримувати заряд телефону на рівні 90%, щоб захистити ваш акумулятор. Віджет акумулятора, вбудований в iOS, показує поточний рівень заряду павербанка, поруч з вашим iPhone та іншими аксесуарами.

Зарядка акумулятора здійснюється через роз’єм Lightning на нижній панелі павербанка. Якщо ви використовуєте адаптер на 20 Вт, ви можете одночасно заряджати і блок, і iPhone, підключивши роз’єм до iPhone. Потім ваш iPhone буде використовувати зворотну бездротову зарядку для поповнення заряду акумулятора.- вперше бачимо таку функцію в будь-якій моделі iPhone.

Leave a Reply