7 найкращих портативних електростанцій – огляди та порівняння. Power bank 1000

Table of Contents

PowerCore 10000

Портативний зарядний пристрій Anker PowerCore 10000, один з найменших і найлегших павербанків на 10000 мАг, ультракомпактний акумулятор, високошвидкісна технологія зарядки, зарядний пристрій для телефонів iPhone, Samsung і

  • Перевага Anker: Приєднуйтесь до 50 мільйонів пристроїв, що використовують нашу провідну технологію.
  • Надзвичайно компактний: Один з найменших і найлегших портативних зарядних пристроїв на 10 000 мАг. Забезпечує майже три з половиною заряди iPhone 8 або два з половиною заряди Galaxy S8.
  • Високошвидкісна зарядка: Ексклюзивні технології PowerIQ та VoltageBoost від Anker забезпечують найшвидшу зарядку для будь-якого пристрою. Швидка зарядка Qualcomm не підтримується.
  • Сертифікована безпека: Система безпеки MultiProtect від Anker забезпечує повний захист для вас і ваших пристроїв.
  • Що ви отримуєте: Портативний зарядний пристрій Anker PowerCore 10000, кабель Micro USB, вітальний посібник, наша безтурботна 18-місячна гарантія та доброзичливе обслуговування клієнтів. Кабель USB-C та Lightning для iPhone/iPad продається окремо

Приєднуйтесь до нашого реєстру та створіть свій власний список бажань для подарунків прямо зараз!

колір

портативних, електростанцій, пора, power

портативних, електростанцій, пора, power

PowerCore 10000

Революція в портативних зарядних пристроях з високою ємністю. Він легко поміщається в будь-яку сумку, що робить його ідеальним зарядним пристроєм для використання на дивані, в літаку або в будь-якому іншому місці, де ваш телефон потребує підзарядки.

MultiProtect

Поєднання 11 функцій безпеки, які працюють разом, щоб забезпечити максимальний захист ваших пристроїв, зарядних пристроїв і, найголовніше, вас.

Високошвидкісне заряджання

Всесвітньо відомі технології PowerIQ та VoltageBoost від Anker забезпечують індивідуальний високошвидкісний заряд майже для будь-якого пристрою.

Компактний і портативний

Менший за колоду карт і легкий, як бейсбольний м’яч.

PowerCore 10000Компактний портативний зарядний пристрій великої потужності

Від Anker, провідного американського бренду зарядних пристроїв Швидше та безпечніше заряджайте з нашою передовою технологією 50 мільйонів щасливих користувачів, і їхня кількість постійно зростає

Приголомшливий розмірPowerCore 10000 неймовірно малий і легкий для своєї великої потужності. Він менший за колоду карт і легший за бейсбольний м’яч, але може заряджати телефон більше трьох разів, а більшість планшетів. один раз.

Технологія швидкої зарядкиЕксклюзивні технології PowerIQ і VoltageBoost від Anker в поєднанні забезпечують максимально швидку зарядку до 2.4 ампера.

Система безпеки MultiProtectЗахист від перенапруги, запобігання короткому замиканню та більш досконалі функції безпеки захистять вас і ваші пристрої.

Неперевершена якістьСпроектовано та виготовлено з використанням лише високоякісних мікросхем та обладнання.Гарантія без турботУ Anker ми віримо в нашу продукцію. Ось чому ми надаємо на них 18-місячну гарантію та забезпечуємо дружню, легкодоступну підтримку.

Примітки: Використовуйте кабель Micro-USB, що входить до комплекту, оригінальний кабель або сертифікований стороннім виробником (наприклад, MFi); адаптер змінного струму не входить до комплекту. Будь ласка, використовуйте сертифікований MFi кабель Lightning (не входить до комплекту) для заряджання пристроїв Apple. Сумісність з більшістю пристроїв, що заряджаються через USB, включаючи iPhone 8 / X / XS / XS Max / XR (потрібен кабель Lightning), смартфони та планшети Android (включаючи Nexus 7), USB-C MacBook / iPad (потрібен кабель USB A to C). Не сумісний з iPod nano, iPod Classic; не підходить для пристроїв з входом нижче 50 мА (e.g. деякі Bluetooth-гарнітури та GPS-пристрої).

Що входить до комплекту 1 портативний зарядний пристрій Anker PowerCore 10000 1 кабель Micro USB 1 дорожня сумка 1 посібник

Кращі портативні електростанції. порівняння відгуків

портативних, електростанцій, пора, power

Неважливо, чи любите ви проводити час на свіжому повітрі, чи проживаєте в місцевості з періодичними відключеннями електроенергії, придбання найкращої портативної електростанції. це чудова інвестиція, яку ви можете коли-небудь зробити. Окрім забезпечення джерела живлення USB-роз’ємами та входами змінного струму, можливість транспортування означає, що ви можете взяти його з собою куди завгодно. Ще одна річ, яка робить їх корисними. це їх універсальність. Ви можете використовувати її для живлення ноутбуків, смартфонів і навіть Bluetooth-колонок. Крім того, ви можете мати його для підготовки до катастрофи або відключення електроенергії.

Що потрібно враховувати при покупці портативних акумуляторних станцій

Продуктивність

Це один з моментів, на який варто звернути увагу при покупці павербанків. Наприклад, якщо вам потрібен пристрій для запуску автомобіля, перевірте технічні характеристики продукту, щоб дізнатися, чи може він забезпечити цю функцію.

Сумісність

Можливо, ви маєте на увазі широкий спектр електричних гаджетів та приладів. Коли ви купуєте електростанцію, вам потрібно визначити, чи є проблеми з сумісністю. Бажано вибрати ту, яка сумісна з вашими приладами. Якщо ви плануєте живити багато приладів, то вам слід придбати таку, яка виробляє достатню кількість енергії.

Вихідна потужність

Зверніть увагу, що портативні електростанції доступні з різною вихідною потужністю. Деякі з них можуть виробляти невелику кількість енергії для зарядки телефону, в той час як інші можуть навіть завести ваш автомобіль.

Наш найкращий вибір портативних електростанцій

У цій статті ми представляємо 7 різних електростанцій потужністю від 400 Вт-год до 1500 Вт-год. Наступні огляди портативних електростанцій базуються на моєму практичному досвіді використання пристроїв та рекомендаціях експерта, який тривалий час користується портативними станціями.

Під час ознайомлення з продуктами у вас можуть виникнути питання, наприклад, чи підійде він для мого телевізора, ноутбука, духовки або чогось іншого. Тому я додав графік продуктивності для кожного продукту. Показує здатність станції живити різні побутові прилади, а також приблизну тривалість роботи.

Перш ніж ми почнемо з деталей продукту, ось коротке порівняння всіх електростанцій

Bluetti EB150 EcoFlow Delta 1300 Jackery Explorer 1000 Bluetti AC50 Ecoflow R600 Sungzu Goal Zero Yeti 500X
Потужність 1000W 1800W 1000W 300W 600W 1000W 300W
Ємність акумулятора 1500Wh 1260Wh 1002Wh 500Wh До 768 Вт-год 1010Wh 505Wh
Ціна / Потужність
Surge 1000W 3300W 2000W 450W 1200W 2000W 1200W
Підтримка сонячних панелей Так Так Так Так Так Так Так
Розетки змінного струму (120 В) 2 порти по 1000 Вт 6 портів по 1800 Вт кожен 3 порти по 1000 Вт 2 порти по 300 Вт 3 порти по 600 Вт кожен 2 порти по 1000 Вт 2 порти по 300 Вт кожен
USB-порти 4 порти 3А макс 4 порти по 28 Вт 2 Порти 2.4А макс 4 порти 3А макс 3 порти з 1 швидкою зарядкою 4 порти 3А макс 2 порти 2.4А макс
Порти USB C 1 порт 45 Вт 2 порти 60W PD кожен 2 порти 1 порт PD 45W 1 порт 100 Вт PD Немає 2 порти 60 Вт PD
Життєвий цикл батареї 1500 800 500 1000 500 800 500
Вага 38 фунтів 31 фунт 22 фунта 13.6 фунтів 11 фунтів ~ 25 фунтів ~ 16 фунтів
Контрольна ціна Перевірити ціну Перевірити ціну Перевірте ціну Перевірити ціну Контрольна ціна Контрольна ціна

Зелений колір означає найкращий у категорії

Bluetti EB150 від MAXOAK (1000W/1500Wh)

Bluetti EB150 розроблений для забезпечення високої ємності 1500 Вт-год. Ви можете заряджати цю електростанцію як від розетки, так і від сонячної батареї. Висока ємність означає, що він може заряджати пристрої, які потребують багато енергії, такі як блендери, фени та електродрилі. Однак, ви повинні переконатися, що ваш пристрій не споживає більше 1000 Вт. Коли вона повністю заряджена, це означає, що ви можете мати довший час зарядки. Якщо 1500 Вт-год для вас замало, обирайте модель на 2400 Вт-год.

портативних, електростанцій, пора, power

Ця портативна сонячна електростанція забезпечує достатню потужність для використання на відкритому повітрі та в приміщенні для мандрівників, любителів активного відпочинку, кемперів, автофургонів, океанських рибалок і навіть живих бортів. Окрім величезної потужності, він має інші цікаві особливості. Наприклад, він має стандартну розетку змінного струму та великий РК-дисплей. Розетка змінного струму забезпечує безпечне підключення до пристрою. Це робить його сумісним з усіма приладами, які споживають менше 1000 Вт.

Для цієї електростанції є код знижки 290, ви можете знайти його тут

портативних, електростанцій, пора, power

Великий РК-дисплей показує кількість енергії, що залишилася, а також стан акумулятора. Завдяки підсвічуванню ви можете читати навіть під сонцем, не заважаючи собі спати. Я вважаю, що Bluetti EB150 ємністю 1500 Вт-год є найкращим акумулятором для кемпінгу для ваших пригод на свіжому повітрі. Станція також підтримує сонячну зарядку MPPT, тому ви можете використовувати сонячну панель для підзарядки акумулятора. Моя рекомендація. портативна сонячна панель.

портативних, електростанцій, пора, power

Дивіться відео огляду Bluetti EB150 нижче

Павербанки

ХІТ ПРОДАЖУ.- Заощаджуйте 23

ХІТ ПРОДАЖУ.-

БЕСТСЕЛЕР.- Заощаджуйте 25

ХІТ ПРОДАЖУ.- Заощаджуйте 4%

ХІТ ПРОДАЖУ.- Заощаджуйте 13%!

НОВИНКА.-

НОВИНКА.- Заощаджуйте 23

Як правильно вибрати павербанк?

Для більш тривалої подорожі, можливо, ви захочете вибрати павербанк з більшою ємністю та потужністю. Павербанки з більшою ємністю можуть витримати більше циклів заряджання, перш ніж потребуватимуть підзарядки. Це особливо корисно під час тривалих подорожей, коли у вас може не бути гарантованого доступу до розетки, щоб підзарядити ваші пристрої.

Ми рекомендуємо від 20 000 мАг до 30 000 мАг і від 65 Вт до 100 Вт для тривалих поїздок. Такий рівень зарядної ємності допоможе вам бути спокійними під час подорожі (яка вже є стресом) і гарантує, що вам не доведеться покладатися на настінні розетки для ваших пристроїв або для підзарядки вашого павербанка.

Для коротких поїздок вам може не знадобитися стільки ж мАг і потужності павербанка. Ми рекомендуємо діапазон від 6000 мАг до 10 000 мАг і від 20 Вт до 45 Вт для коротких поїздок. Ці типи павербанків мають достатньо енергії, щоб гарантувати 1 або 2 повних заряди вашого смартфона без необхідності підзарядки. Цього має бути достатньо, щоб дістатися до місця призначення і в межах досяжності розетки.

Пристрої особливо важливі під час ділових поїздок. Вам може знадобитися телефон для зв’язку з колегами та комп’ютер для виконання завдань. Тому, можливо, ви захочете вибрати павербанк з високою ємністю, щоб витримати кілька циклів заряджання, і який може заряджати різні пристрої.

Для ділових поїздок ми ще раз рекомендуємо павербанк ємністю від 20 000 мАг до 30 000 мАг і потужністю від 65 Вт до 100 Вт. У цих випадках також може бути корисно мати кілька павербанків, призначених для кожного з ваших пристроїв. Наш Baseus Blade Laptop Power Bank має зарядну ємність 20 000 мАг і потужність 100 Вт, що робить його чудовим джерелом енергії для вашого ноутбука, поки ваш телефон підключений до іншого портативного зарядного пристрою.

Коли справа доходить до вечірок і невеликих одноденних поїздок, вам не знадобиться портативний зарядний пристрій з величезною зарядною ємністю. Ми ще раз рекомендуємо діапазон від 6000 мАг до 10 000 мАг та від 20 Вт до 45 Вт. Наш Baseus Magnetic Foldable Power Bank ємністю 10 000 мАг і потужністю 20 Вт особливо зручний для вечірок та інших виїздів завдяки своїй здатності складатися і використовуватися як підставка для ніг. Легко зберігається у вашому. Використовує магнітне з’єднання для надійного кріплення до вашого пристрою, забезпечуючи швидку зарядку без переривання використання пристрою.

Все, що потрібно знати про павербанки

Павербанки дозволяють заряджати пристрої на ходу. З павербанком у руці ви можете підзарядитися і продовжувати користуватися своїми пристроями, не турбуючись про те, чи будуть поблизу розетки, щоб продовжити роботу.

Павербанки, також відомі як портативні зарядні пристрої, працюють подібно до вашого банківського рахунку, звідси і їхня назва. Вони діють як сховище енергії. Ви можете використовувати електричну енергію, що зберігається у вашому павербанку, для зарядки ваших пристроїв у будь-який час і в будь-якому місці. Це значною мірою завдяки особливому типу схеми, що міститься в самому павербанку, який контролює потік енергії.

Процес насправді досить простий і складається з 3 частин: поглинання енергії, зберігання енергії та вивільнення енергії.

Перед тим, як вирушати на будь-яку екскурсію, будь то ділова поїздка, вихідний день з друзями або будь-який інший випадок, коли ви можете опинитися без вільного доступу до розеток, зарядіть свій павербанк через зовнішнє джерело живлення, наприклад, розетку. Енергія буде зберігатися в портативному зарядному пристрої в хімічній формі, готова до передачі у ваш пристрій у будь-який момент, коли він буде підключений до зарядного пристрою через вихідний порт.

Павербанк зі швидкою зарядкою. це саме те, що випливає з його назви: портативний зарядний пристрій, який може заряджати ваші пристрої набагато швидше, ніж прості настінні зарядні пристрої. Ці павербанки використовують більш високу напругу і суттєво збільшують кількість ват, що подаються на ваш пристрій, щоб зарядити його швидше, ніж в середньому.

Бездротові павербанки надзвичайно зручні для тих, хто ненавидить подорожувати з тоннами дротів. Замість того, щоб плутатися в дротах щоразу, коли вам потрібно зарядити свої пристрої, просто покладіться на бездротовий павербанк. Хоча для заряджання потрібен USB, ці зручні гаджети мають можливість заряджати ваші пристрої лише за допомогою контакту, без дротового з’єднання. Чохли для акумуляторів, які кріпляться на задній панелі телефону, є одним із найпоширеніших прикладів бездротових павербанків.

Щоб зрозуміти питання, нам спочатку потрібно поглянути на мАг. Одиниця mAh також відома як міліампер-година, і вона відноситься до зарядної ємності павербанка. Він показує, скільки енергії можна передати з вашого павербанку на інший пристрій за певний час. І, звичайно, чим вище ємність павербанка, тим більше енергії він може надати.

Сьогоднішній середньостатистичний смартфон має ємність акумулятора 2800 мАг. Маючи це число на увазі, давайте розберемо потужність зарядки, яку можна очікувати від цих поширених типів павербанків:

  • 6000 мАг: 2 повних заряди смартфона перед тим, як заряджати павербанк.
  • 10 000 мАг: близько 3.5 зарядів смартфона до того, як знадобиться підзарядка павербанка.
  • 20 000 мАг: 7 повних зарядок смартфона перед тим, як знадобиться підзарядка павербанка.
  • 30 000 мАг: майже 11 повних зарядок смартфона, перш ніж знадобиться підзарядка павербанка.

Термін служби павербанка може змінюватися залежно від різних факторів, таких як якість, збірка, ємність акумулятора, тип акумулятора та спосіб використання павербанка. Середній діапазон тривалості життя для банку живлення може становити від 1.від 5 до 3 років або від 300 до 1000 циклів заряду. Важливо пам’ятати, що цикли заряду, ймовірно, є найбільш точним відображенням тривалості життя. Це пов’язано з тим, що деякі користувачі можуть використовувати павербанк частіше, ніж інші, що робить роки неточним показником тривалості життя, який не враховує використання.

Щоб продовжити термін служби павербанка, не забувайте про належний догляд за ним. Ось кілька корисних порад, які допоможуть вам максимально ефективно використовувати ваші портативні зарядні пристрої:

  • Не використовуйте павербанк для заряджання пристроїв вище 80%.
  • Не залишайте павербанки в екстремально високих або низьких температурах.
  • Не допускайте, щоб ваш павербанк досягав 0% заряду.
  • Не допускайте контакту павербанка з будь-якими рідинами.

З павербанками та іншими типами акумуляторів перше, про що вам потрібно турбуватися з точки зору потужності. це ват-години. Ват-години показують, скільки енергії ви можете отримати від акумулятора і з якою швидкістю ця енергія буде передаватися від павербанка до вашого пристрою.

Друга річ, про яку слід турбуватися, коли мова йде про потужність вашого павербанка. це загальна енергетична ємність. Часто під потужністю павербанка мається на увазі його максимальна потужність зарядки. Це може бути вище або нижче залежно від того, як використовується павербанк. У разі використання як засобу отримання енергії від зовнішнього джерела максимальна вихідна потужність може бути вищою, ніж у разі використання як самостійного павербанку. Отже, якщо ви використовуєте подвійний павербанк потужністю 45 Вт, ви можете очікувати, що вихідна потужність сягатиме до 45 Вт при використанні в якості зарядної станції від зовнішнього джерела і до 30 Вт при використанні в якості автономного павербанка.

Якщо вам цікаво, як заряджати павербанк, ми тут, щоб допомогти вам і в цьому. Щоб зарядити портативний зарядний пристрій, просто підключіть його до зовнішнього джерела живлення, наприклад, до розетки, так само, як ви робите це з вашими пристроями. Це дозволить йому поглинати і згодом зберігати електричну енергію, щоб потім передавати її на вибраний вами пристрій пізніше, коли це буде потрібно.

Огляд: Павербанк Anker PowerHouse 120,000mAh

Існує лише кілька таких масивних бегемотів, але Anker PowerHouse. це портативний зарядний пристрій, який пропонує можливості зарядки, про які ви, ймовірно, ніколи не чули або навіть не відчували раніше.

Він об’єднує всі аспекти багатьох зарядних пристроїв в одному мегазарядному пристрої. Він має розетку V12, розетку змінного струму, розетку постійного струму та 4 порти для зарядки PowerIQ USB.

Коли ви покладете на 120 000 мАг потужності, ця річ є потужною, і вона буде корисною для багатьох потреб у зарядці, будь то для розваг чи серйозних потреб.

Подібні портативні електростанції:

Потужність:

Він масивний, просто абсолютно масивний. Потужність Anker PowerHouse починається з потужності 120 000 мАг, і ця дуже велика потужність може змінюватися дуже різко. Це тому, що PowerHouse має БАГАТО способів заряджання, а це означає, що відбувається багато перетворень енергії.

Тож давайте розглянемо способи заряджання за допомогою цього павербанку:

Звичайно, якщо ви купуєте PowerHouse, то, швидше за все, ви будете використовувати більш потужні варіанти зарядки, які не є зарядними портами USB, і це призведе до того, що потужність під час перетворення дещо зміниться.

Ми знаємо, що Анкер заявляє, скільки зарядів ви зможете отримати від PowerHouse з певними пристроями, наприклад, живлення міні-холодильника протягом 7 годин або 6 годин.5 зарядок для ноутбука. Це все ще майже можливо.

ніж достатньо енергії

Однак вони не зовсім застосовні в реальному житті, оскільки PowerHouse втрачає значну частину своєї потужності під час заряджання та живлення пристроїв. Це може призвести до того, що вихідна ємність може становити від 100 000 мАг до 80 000 мАг, якщо PowerHouse нагрівається.

ПристроїПавербанк Anker PowerHouse 120 000 мАг (вихідна ємність = 90 000 мАг)Ємність телефонуЗалишкова ємність павербанка Anker PowerHouse 120 000 мАг після одного заряджання

Що ви можете зробити з Power?

Отже, здебільшого у вас буде щонайменше 90 000 мАг вихідної потужності, яку ви зможете використовувати, і це все ще БАГАТО енергії для використання.

Як результат, зарядка невеликих пристроїв, таких як смартфони, не буде проблемою, оскільки вони зможуть заряджатися 20 разів і більше. Зарядка смартфонів, таких як iPhone, забезпечить найкращий досвід, оскільки вони мають меншу ємність акумулятора. З цього моменту зарядні потужності PowerHouse все ще можуть відповідати дійсності.

Як ви зможете заряджати ноутбуки та планшети кілька разів. Зрештою, PowerHouse стане єдиним перевіреним і надійним способом забезпечити надійне живлення під час відключення електроенергії або використовувати його в кемпінгах і походах.

Ми не бачимо великої користі від PowerHouse у порівнянні з більш традиційними портативними зарядними пристроями, тому що в іншому випадку це було б надмірністю.

Вихідна зарядка:

Давайте розглянемо кожен з варіантів заряджання та живлення, які може запропонувати PowerHouse.

Вихідні порти USB:

Почнемо з основ зарядки павербанка. Є 4 зарядних порти, і кожен з зарядних портів може виводити 5В/2.4A. 2.4 Ампер. це максимальна стандартна швидкість зарядки, і він зможе заряджати більшість смартфонів з максимальною швидкістю зарядки, а також заряджати планшети, такі як iPad, з максимальною швидкістю зарядки.

Однак USB-порти не мають функції швидкої зарядки, тому пристрої, сумісні з функцією швидкої зарядки та USB-C, не заряджатимуться з максимальною швидкістю зарядки. Незважаючи на це, для зарядки від USB це чудово.

Крім того, максимальний вихідний струм зарядних портів USB становить 6 Ампер. Отже, коли ви штовхаєте 4 USB-порти до їхніх меж, максимальний вихід кожного із зарядних портів буде 5В/1.5A. Ми вважаємо, що це досить добре, і 4 пристрої, які заряджаються, коли зарядка знаходиться на межі, будуть заряджатися зі швидкістю “Добре”.

Розетка постійного струму:

Розетка постійного струму PowerHouse в основному використовується для заряджання вашого ноутбука. Він має вихідну потужність 12В / 10А, якої достатньо для заряджання більшості ноутбуків з максимальною швидкістю заряджання.

Розетка V12:

PowerHouse навіть має розетку V12, а це означає, що ви можете підключити до неї будь-який пристрій, сумісний з V12. З огляду на це, ми виявили, що використання автомобільного зарядного пристрою. це те, що має найбільший сенс використовувати з розеткою V12, оскільки це дає вам додаткові зарядні порти для використання.

Візьмемо, наприклад. Ви можете використовувати автомобільний зарядний пристрій з 4 зарядними портами і мати ще 4 зарядні порти для використання з іншими 4 вбудованими USB-портами для зарядки. Як результат, ви потенційно можете зробити це 8-портовий банк живлення!

Це велика потужність зарядки, і найкраще те, що навіть при одночасній зарядці 8 пристроїв, ці павербанки не матимуть проблем із зарядкою всіх з них через їх величезну потужність.

Розетка змінного струму:

Однією з найбільш корисних частин PowerHouse є його розетка змінного струму, в основному як настінна розетка. Розетка може живити пристрої потужністю до 160 Вт. Це означає, що ви можете живити такі пристрої, як міні-холодильники, лампи та будь-які інші пристрої з тим самим діапазоном потужності.

Однак, як тільки PowerHouse виявить споживання понад 160 Вт, він вимкнеться.

Важливо пам’ятати, що хоча Anker PowerHouse може живити багато пристроїв і має ДУЖЕ високу потужність, це не зовсім генератор. Уявіть собі, що це надпотужний павербанк з можливістю заряджати і невеликі прилади.

Вхідна зарядка:

Можливо, в це важко повірити, але швидкість перезарядки PowerHouse досить висока, оскільки він заряджається через порт постійного струму, який також використовується в якості входу для перезарядки. Коли ви використовуєте розетку змінного струму у вашому домі, PowerHouse може заряджатися зі швидкістю 16.8V/7.5A, і це призведе до повної перезарядки всього за 6 годин.

Він поставляється з адаптером змінного струму для підзарядки пристрою.

Розмір і вага:

Звичайно, він великий. Дуже великий і важкий. Це те, що ви отримуєте, коли упаковуєте еквівалент шести павербанків ємністю 20 000 мАг в одну упаковку, а також є додаткові варіанти зарядки, які є дуже потужними.

Велика потужність при малих розмірах і вазі

Він має довжину 7.9 дюймів, ширина 6.5 дюймів, і товщина 5.7 дюймів. Ми знаємо, що смішно навіть вказувати розмір павербанка, але тепер ви розумієте, що він великий. Однак більш важливим аспектом його дизайну є те, що він громіздкий при вазі 9.3 фунти.

Тож так, по суті, тримати його в руці все одно, що тримати гантель в руці.

Це, мабуть, само собою зрозуміло, але зарядний пристрій PowerHouse буде встановлюватися і використовуватися майже в будь-який час. Незважаючи на те, що він, в деякому роді, дещо портативний, ви не захочете тримати його в руках і заряджати навіть найпростіші пристрої, такі як ваш смартфон.

Функціональні компоненти:

Незважаючи на те, що PowerHouse може здатися складним у використанні, ним дуже легко користуватися.

Складний у створенні, але дуже простий у використанні

Всі функціональні частини знаходяться на одній стороні. Над кожним з варіантів зарядки є кнопка для активації конкретної частини зарядки, тому, якщо ви хочете використовувати розетку змінного струму, ви натискаєте кнопку живлення розетки змінного струму, і те ж саме стосується USB-портів для зарядки.

Після натискання кнопки живлення на синьому РК-дисплеї з’являється індикатор зарядки для цієї області, який PowerHouse використовує також для визначення потужності. Індикатор заряду відображається у відсотках і дає точне уявлення про залишок заряду.

Щоб зробити великий портативний зарядний пристрій більш портативним, зверху є ручка, яка полегшує його перенесення. Він навіть має м’яку на дотик нижню частину, щоб переконатися, що коли ви будете носити цей важкий павербанк, це буде якомога зручніше.

Структура та матеріал:

Все, що стосується PowerHouse, здається, що він добре зроблений, і це в першу чергу тому, що це так. Він має металевий корпус і кілька гвинтів, які міцно тримають раму разом.

Падіння на тверду поверхню може призвести до пошкодження, але найголовніше. це те, з якої висоти він падає, тому що PowerHouse може дуже добре пережити падіння, удари та удари; важливо лише, наскільки серйозними вони будуть.

Техніка:

Щось настільки потужне і з такою кількістю енергії повинно бути максимально безпечним, і, на щастя, так воно і є. Це тому, що Anker PowerHouse використовує систему управління батареями (BMS), яка, ймовірно, є трохи більш вигадливим способом сказати, що вона використовує їхню систему захисту Multi Safe Protection System.

Це дозволяє PowerHouse мати контроль напруги, контроль температури та багато інших технічних заходів безпеки, які роблять зарядку з ним дуже безпечною та надійною.

Надійність

Ми не сумніваємось, що цей банк живлення надійний. Він має початкову ємність 120 000 мАг, що дозволяє багаторазово заряджати більшість пристроїв, якими ви користуєтеся щодня, наприклад, смартфон, планшет і ноутбук. Ми навіть не маємо на увазі 4 рази або більше; ми говоримо про можливість заряджати ці пристрої двозначними цифрами.

Він навіть може забезпечувати живлення приладів через розетку змінного струму.

Є також ненадійні частини, яких небагато, і про які ви, мабуть, знаєте, прочитавши цей огляд. Він справді великий і дуже важкий одночасно. Отже, це не портативне джерело живлення, з яким ви збираєтеся ходити навколо, і це все.

Потужність є, як і надійність та якість збірки. Ми збираємося ризикнути і сказати, що, незважаючи на те, що цей павербанк великий і важкий, той факт, що ви можете брати його з собою майже куди завгодно (за винятком літаків), просто дивовижний.

Підсумок:

Потужність:

Він має дуже велику потужність і безліч варіантів зарядки / живлення на вибір. Ви зможете заряджати багато пристроїв багато разів, і ми маємо на увазі не тільки ваш смартфон. Він зможе заряджати планшети та ноутбуки кілька разів.

Зарядний пристрій може не тільки заряджати пристрої, але й живити невеликі прилади потужністю до 160 Вт.

Дизайн:

Він справді великий і дуже важкий. 9.3 фунти. Зважаючи на це, зарядний пристрій дуже простий у використанні: натиснувши кнопку вгорі кожної опції заряджання, ви зможете почати заряджання із зазначеної зони заряджання.

Збірка:

Незважаючи на те, що PowerHouse дуже великий, він дуже міцний і може витримати деякі ситуації, які в іншому випадку можуть пошкодити будь-який звичайний павербанк. Звичайно, використання безлічі технологічних функцій безпеки робить його дуже безпечним і надійним у використанні.

Надійність:

PowerHouse дуже надійний для майже всіх ваших потреб у зарядці, деяких потреб у живленні та не дуже підходить для портативності.

Характеристики портативної електростанції Anker PowerHouse 120,000mAh

Висновок:

Anker PowerHouse зарекомендував себе як потужний портативний зарядний пристрій, який виходить за рамки того, що може забезпечити будь-який інший портативний зарядний пристрій.

Чесно кажучи, ми вважаємо безглуздим навіть називати його “Power Bank” або “Портативний зарядний пристрій”, тому що він виходить за рамки цього. Він має потужність міні-генератора. Тож так, це міні-генератор.

Що таке Power Bank?

портативних, електростанцій, пора, power

Занепокоєння щодо заряду акумулятора. це реальність. Скільки разів ви потрапляли в ситуації, коли у вас не вистачало енергії?? Як правило, наші пристрої завжди розряджаються в найкритичніші моменти. Наше життя залежить від мобільних технологій; вони до невпізнання змінили те, як ми працюємо та розважаємося. Хоча час автономної роботи акумуляторів з роками покращився, використання пристроїв також стрімко зросло. Чи наважиться хтось перевірити час, проведений щодня на своєму смартфоні?? Незважаючи на енергоефективні розробки, більшість з нас майже щодня заряджає пристрої, щоб залишатися на зв’язку.

Ми заряджаємось вдома, на роботі та в машині, молячись, щоб не з’явився жахливий символ низького заряду акумулятора. Витративши цілий статок на неякісні зарядні пристрої для будь-яких ситуацій, в яких ми можемо опинитися, і, як наслідок, кожен з них ламається або не дає нам 100% заряду, має бути краще рішення.

Знайомтеся, павербанк, іноді відомий як зарядний банк. Ці компактні цеглинки, здавалося б, нескінченної потужності, здатні заряджати наші акумулятори протягом декількох днів. Однак, зважаючи на велику кількість змінних параметрів, таких як ємність, швидкість заряджання та можливість підключення, може бути важко вирішити, який павербанк найкраще підійде саме вам.

У цьому посібнику ми розповімо про все, що потрібно знати про павербанки, щоб ви відчували себе впевнено як покупець і користувач.

Розуміння ефективності павербанків

Уявіть собі павербанк як портативний акумулятор, що перезаряджається. Вони призначені для полегшення підзарядки ваших пристроїв на ходу, коли у вас немає доступу до електромережі або у вас немає з собою звичайного настінного зарядного пристрою. Павербанки варіюються за розміром, від тонких і компактних до великих пристроїв великої ємності. Однак навіть найпотужніші павербанки є складними та портативними.

Павербанки можна використовувати для заряджання будь-яких пристроїв, що працюють від акумулятора. Це можуть бути смартфони, планшети, носимі технології, камери, контролери консолей, навушники і навіть ноутбуки. За допомогою MAGFAST Extreme, нашого потужного портативного павербанка, ви можете навіть завести свій автомобіль! Так, дійсно.

Ви можете дізнатися більше про те, як пришвидшити заряджання телефону, прочитавши наш посібник сьогодні.

Як працює павербанк?

Ви можете заряджати павербанк за допомогою USB-з’єднання через мережу або бездротового зв’язку, якщо він увімкнений. Заряд зберігається в павербанку доти, доки його не буде знято, коли ви використовуєте його для заряджання пристрою. Незважаючи на те, що ємність кожного павербанка різна, вони усувають необхідність носити з собою звичайний зарядний пристрій від мережі, оскільки павербанки можуть зберігати достатньо енергії для багаторазового заряджання.

Хоча павербанки можуть здаватися невибагливими, всередині них зберігається складна технологічна схема. Окрім підзарядки ваших пристроїв, вони також мають функції безпеки для запобігання перезарядці та короткому замиканню, а також швидку зарядку та бездротову технологію.

Ємність павербанка

Всі павербанки відрізняються один від одного, хоча, на перший погляд, багато з них виглядають схоже. Зазвичай, коли мова заходить про акумулятори для павербанків, пристрої відносять до однієї з двох категорій, орієнтованих на літієву технологію. Всі павербанки використовують акумуляторні батареї, але один може використовувати літій-іонні, а інший. літій-полімерні. Найбільш суттєва різниця між цими двома типами полягає в хімічному електроліті між їх позитивним і негативним електродами. Це зводиться до того, що літій-іонний акумулятор має вищу щільність енергії та нижчу вартість порівняно з літій-полімерним. Однак літій-полімерні акумулятори більш міцні, гнучкі та мають менший шанс постраждати від витоку електроліту.

Обидві форми акумулятора працюють ефективно і мають свої плюси і мінуси. Однак, чи забезпечить він необхідний вам заряд, значною мірою залежить від конструкції та виробництва павербанка.

Нижче MAGFAST висвітлює найважливіші моменти, на які слід звернути увагу при покупці нового павербанка.

Як розраховується ємність павербанка?

Ємність павербанка вимірюється в міліампер-годинах (мАг). Чим більша кількість мАг, тим більше заряду тримає павербанк, який ви можете використовувати для заряджання своїх пристроїв. Після того, як ємність павербанка буде вичерпана, його потрібно буде знову зарядити. Загальне емпіричне правило говорить про те, що менші павербанки мають типову ємність 1000 мАг, а середні. від 3000 до 5000 мАг. Більші павербанки можуть досягати 10 000 мАг.

Що відрізняє MAGFAST від інших виробників павербанків, так це наша здатність надавати серйозну потужність. MAGFAST Life. це наш акуратний, портативний павербанк, який ідеально підходить для життя “на ходу. У той час як його аналоги мають середню ємність 1 000 мАг, Life має ємність 6 000 мАг. Цього достатньо, щоб двічі зарядити розряджений акумулятор iPhone.

На протилежному кінці шкали знаходиться MAGFAST Extreme. зарядний пристрій, здатний завести ваш автомобіль. Extreme. це суперзарядний пристрій, здатний збільшити час автономної роботи вашого акумулятора на кілька днів завдяки своїй приголомшливій ємності 18 500 мАг. Це також перший у світі портативний зарядний пристрій з трьома бездротовими зарядними станціями Qi. ідеально підходить для всіх ваших пристроїв або для спільного використання з родиною чи друзями.

Як MAGFAST Life, так і Extreme мають чотири способи підключення до електромережі. У житті є п’ять способів відключити живлення, а в Extreme. шість: додатковим бонусом Extreme є 12-вольтова розетка на 500 ампер. Це означає, що ви можете використовувати MAGFAST Extreme для запуску вашого автомобіля знову, знову і знову. Просто придбайте 12-вольтні кабелі-перехідники MAGFAST, які йдуть в комплекті з Extreme, і ви можете бути впевнені, що ніколи не застрягнете з розрядженим акумулятором автомобіля.

Хоча Extreme має витривалість, щоб забезпечити вас енергією на кілька днів, у MAGFAST є різні павербанки, які відповідають вашим потребам у потужності.

Чи потрібен мені павербанк для телефону?

У вас часто розряджається батарея телефону протягом дня?? Вам набридло шукати розетку, коли вискакує страшне попередження? Мати заряджений смартфон важливо, особливо в дорозі. Існує величезна кількість сценаріїв, коли нам потрібно залишатися на зв’язку, наприклад, для зустрічей, вказівок, навчання або спілкування. Павербанки дозволяють заряджати пристрій на ходу без необхідності підключення до електромережі, будь то в машині, поїзді, аеропорту чи навіть у літаку.

Чи можна брати павербанк в політ??

Так, павербанк можна брати з собою в літак. Однак існують умови для безпеки екіпажу та пасажирів.

  • Павербанки повинні зберігатися в ручній поклажі
  • Батарея повинна бути не більше 100 Втгод
  • Акумулятори потужністю від 100 до 160 Втг потребують спеціального дозволу
  • Вихідна потужність у Вт-год повинна бути видна на пристрої

Суперзарядний пристрій Extreme від MAGFAST має потужність 68.45 Вт-год, що робить його ідеальним для використання в літаку, якщо він зберігається у вашій ручній поклажі. Всі павербанки MAGFAST, включаючи Life, Extreme, зарядний пристрій для Apple Watch Time і автомобільний зарядний пристрій MAGFAST Road, можна брати на борт літака.

Павербанк з бездротовою зарядкою

Qi. найпопулярніший тип бездротової зарядки, який є загальноприйнятим світовим стандартом. Ось чому всі павербанки MAGFAST підтримують бездротову зарядку ваших пристроїв за допомогою технології Qi. Ви можете дізнатися більше про найпопулярніші мобільні телефони з точки зору бездротової зарядки з нашого вичерпного посібника.

Технологія Qi дозволяє заряджати пристрої будь-де і будь-коли. Пристрої Qi та зарядні пристрої Qi, безсумнівно, є найбільш відомим технологічним досягненням останнього десятиліття, оскільки люди прагнули більш зручного способу заряджання акумуляторів своїх пристроїв, який не потребував би кабелів і не захаращував би навколишній простір. Бездротова зарядка Qi означає, що ви можете заряджати свій акумулятор вдома, в офісі або в автомобілі, а також заряджатися на ходу в кав’ярнях, готелях та аеропортах.

Унікальність продуктів MAGFAST полягає в тому, що вони пропонують все вищезазначене з точки зору бездротової зарядки Qi, а також забезпечують неперевершену потужність акумулятора та повну портативність. Просто переконайтеся, що обраний вами павербанк увімкнений, і ви зможете заряджати його бездротовим способом на ходу.

USB-павербанк

Павербанки. це не магія, але вони мають на борту технологію, яка є просто чудодійною. Для роботи їм потрібна зарядка, тому ми не можемо повністю відмовитися від дротових джерел живлення. Крім того, ми в MAGFAST розуміємо, що не всі користуються бездротовими пристроями, і важливо, щоб кожен міг випробувати наші унікальні павербанки та інші зарядні пристрої.

Купуючи новий павербанк, переконайтеся, що він має необхідні вам вхідні та вихідні порти. Сьогодні у нас є безліч способів подачі та відбору енергії.

Павербанки MAGFAST дуже просто заряджати, і для цього вам не знадобляться додаткові дроти. Є наша функція бездротової зарядки, а також можливість підключення кабелю USB-C або micro-USB. Нарешті, ви можете прикріпити продукт, наприклад, MAGFAST Life, до MAGFAST Road за допомогою магніту, щоб заряджати свій портативний блок живлення в дорозі через 12-вольтовий вхід автомобіля.

Мені потрібен павербанк з розеткою

З павербанками MAGFAST є щонайменше чотири способи зарядки акумулятора. З точки зору використання портативних павербанків MAGFAST для заряджання ваших пристроїв, існує щонайменше п’ять способів збільшити час роботи акумулятора. У моделях MAGFAST Extreme і Life є ще один додатковий. прихований вбудований міні-кабель, який поставляється безкоштовно з будь-яким павербанком. Поставляється у вигляді кабелю USB-C. Однак кабелі micro-USB та Lightning можна придбати додатково безпосередньо у MAGFAST.

Ви можете спочатку не помітити наш міні-кабель USB-C. Він акуратно зберігається в нашому красивому корпусі і має магнітну застібку, щоб ви могли просто повернути його в потрібне положення, коли він не потрібен. Для нас було важливо включити з’єднання USB-C, оскільки воно визнане одним з найпоширеніших з’єднань для зарядки багатьох пристроїв. Якщо акуратного міні-кабельного кріплення недостатньо, довший вихідний кабель можна підключити до роз’єму для швидкої зарядки MAGFAST USB-C. У стандартній комплектації є вихід USB-A, а також високоінтенсивне живлення 12 В лише у версії Extreme.

MAGFAST не схожий на інших виробників павербанків. Ми присвятили себе розробці продуктів, які не тільки відрізняються стилем, потужністю і портативністю, але і дають нашим клієнтам саме те, що їм потрібно від павербанка.

Вам потрібен павербанк, що швидко заряджається?

Пам’ятаєте часи, коли на зарядку смартфона йшла ціла ніч?? Або коли вам доводилося тримати ноутбук постійно підключеним до мережі? Швидка зарядка змінила правила гри і дозволила нам перейти від нуля до повного заряду акумулятора в найкоротші терміни. Все зводиться до напруги та сили струму. Виробники можуть налаштувати будь-який з цих елементів. згодом збільшивши загальну потужність. для прискорення заряджання пристрою. Чим вища потужність, тим швидше заряджається пристрій.

Можливо, ви помітили, що на деяких зарядних пристроях, що додаються до ваших пристроїв, відображається напис “швидка зарядка”. Це чудово, але що станеться, якщо вам потрібен швидкий заряд енергії, коли ви перебуваєте поза домом?? Що робити, якщо у вас немає з собою швидкого зарядного пристрою? Або штепсельна розетка? Це те, що відрізняє павербанки MAGFAST. Всі продукти MAGFAST постачаються з технологією швидкої зарядки. Це означає, що ви можете не тільки заряджати свій павербанк на ходу, але якщо у вас є пристрій з підтримкою швидкої зарядки, він зробить це надзвичайно швидко.

Як дізнатися, чи підтримує мій пристрій швидку зарядку?

Ваш пристрій може забрати з павербанка стільки енергії, на скільки розрахована схема зарядки всередині нього. Якщо у вас смартфон, розрахований на 5В/1А, він не зможе впоратися з потужністю 5В/2А і не буде заряджатися швидше, ніж зазвичай. Ви зможете перевірити стандарт швидкої зарядки вашого пристрою, заглянувши в технічні характеристики або інструкцію користувача.

Більше ніколи не турбуйтеся про те, що у вас розрядиться батарея

Ми впевнені, що одного дня ви зможете заряджати свої пристрої власним пульсом. або чимось не менш приголомшливим. До цього часу павербанки є ключовим рішенням для забезпечення живлення знову і знову, щоб тримати ваші пристрої зарядженими в дорозі. Пройшли дні тривоги за батарею. Тепер, як справжній експерт з павербанків, ви можете прийняти зважене рішення щодо найкращого рішення для вас. Ми не хочемо бути упередженими, але оскільки MAGFAST назавжди змінив зарядку, ми знаємо, що наші павербанки можуть перевершити ваші потреби.

Поширені запитання про павербанки

Скільки коштує павербанк?

Ціна павербанка не встановлена. Однак, інвестуючи в якісний павербанк, ви зможете заряджати свої пристрої на довгі роки. Ви можете придбати дешевий павербанк всього за кілька сотень гривень, але навіщо ризикувати, що павербанк зламається або пошкодить ваш пристрій, коли існують перевірені рішення, які вже давно зарекомендували себе. Вибираючи павербанк MAGFAST, ви можете бути впевнені, що купуєте технологічно і візуально досконалий павербанк.

Павербанки MAGFAST відрізняються за ціною: від 99 за MAGFAST Life до 249 за MAGFAST Extreme. Всі наші продукти розроблені для спільної роботи, тому ви можете легко створити індивідуальний досвід зарядки MAGFAST, інвестуючи в інші наші продукти. Набір MAGFAST Family Pro Kit (297) містить моделі Life, Extreme, Road, Air, дві стінки та безліч аксесуарів. Якщо ви купуєте всі компоненти MAGFAST Family Pro Kit окремо, їхня загальна вартість становитиме 606 доларів США. і це без урахування вартості додаткових аксесуарів! Інвестуючи в MAGFAST Pro Kit, ви заощадите понад 300! Якщо ви серйозно ставитеся до зарядки і хочете більше можливостей, ніж автономний павербанк, тоді колекція Pro Kit для вас

Чи пропонує MAGFAST павербанк Apple?

Всі павербанки MAGFAST сумісні з пристроями Apple, від iPhone до iPad і не тільки. MAGFAST Time. це геніальний пристрій, що представляє собою павербанк для портативної бездротової зарядки Apple Watch.

Чи пропонує MAGFAST павербанк для iPhone?

Павербанки MAGFAST можна використовувати з iPhone 8 і всіма більш пізніми моделями, а також з новими смартфонами всіх основних брендів. Однак варто пам’ятати, що бездротова зарядка може відбуватися тільки в тому випадку, якщо ваш смартфон підтримує бездротовий зв’язок. Якщо ні, це не проблема, оскільки всі павербанки MAGFAST мають кілька способів зарядки вашого пристрою завдяки зручним вихідним роз’ємам.

Який найкращий маленький павербанк купити?

Без сумніву, MAGFAST Life. найкращий невеликий павербанк на ринку. У той час як більшість павербанків мають ємність лише 1 000 мАг, Life має ємність 6 000 мАг. Це означає в шість разів більше енергії в продукті, який ідеально підходить для заряджання на ходу.

Чи можу я створити власне індивідуальне рішення для зарядки MAGFAST?

Продукти MAGFAST оснащені дивовижною магнітною технологією. Це означає, що кожен зарядний пристрій сімейства MAGFAST можна з’єднати з іншим, щоб створити рішення для зарядки, яке ідеально відповідає вашим потребам. Незалежно від того, використовуєте ви павербанк MAGFAST окремо або в поєднанні з іншим компонентом MAGFAST, ви отримаєте однакову неперевершену потужність і довговічність, де б ви не знаходилися.

Leave a Reply