Зарядка для електромобілів Schneider. 21 червня 2022 року, Schneider Electric, компанія…

EV Connect придбана компанією Schneider Electric для прискорення революції електромобілів

Ель-Сегундо, Каліфорнія червень 21, 2022 /PRNewswire/.- EV Connect, Inc., провідного електромобіля (EV) зарядка компанія EV Connect, постачальник рішень, оголосила про те, що вона була придбана компанією Schneider Electric Schneider Electric, лідер в галузі управління енергією та автоматизації. Маючи міцну основу в галузі сталого розвитку та електронної мобільності, Schneider ElectricПридбання EV Connect дозволить компанії прискорити своє зростання. Разом з нинішньою управлінською командою генеральний директор і засновник Джордан Рамер продовжить керувати діяльністю EV Connect як окремої дочірньої компанії, продовжуючи зосереджуватися на обслуговуванні клієнтів та загальній місії компанії.

У Schneider Electric ми вважаємо, що електричний і цифрові технології – це рецепт більш сталого і стійкого світу, вважає Надеж Пети (Nadege Petit). Директор з інновацій у Schneider Electric. EV Connect має дуже схоже бачення. Ми з нетерпінням чекаємо на спільну роботу для прискорення революції електромобілів.

Ми раді співпрацювати з Schneider Electric. Вони не тільки підтримують наші стратегічні цілі, але й повністю визнають цінність електроенергії як транспортного палива, керованого надійною та багатофункціональною мережевою платформою для зарядки електромобілів, – сказав Джордан Рамер (Jordan Ramer). Генеральний директор і засновник EV Connect. з компанією Schneider ми маємо можливість посилити свою присутність на ринку електромобілів, і ми з нетерпінням чекаємо на цю подорож, відкриваючи нову главу для EV Connect.

EV Connect має на меті побудувати кращу планету, зробивши електрику паливом для транспорту. Завдяки інноваційній та відкритій зарядній платформі EV Connect спрощує налаштування, управління та оптимізацію зарядних станцій, а також надає високоякісне обслуговування клієнтів – від встановлення до підтримки драйверів. EV Connect допомагає компаніям будь-якого розміру керувати мережами зарядних пристроїв і забезпечує безперебійний процес заряджання електромобілів, що розширює можливості водіїв.

Заснована у 2010 році, EV Connect є дочірньою компанією Schneider Electric, яка обслуговує клієнтів у 41 штаті США.S., серед яких GM, Avista Utilities, Love’s Travel Stops, Verizon, Marriott, Hilton, Western Digital, ADP, New York Power Authority та численні муніципалітети. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте www.evconnect.com та слідкуйте за нами на і LinkedIn.

Schneider Мета компанії Electric – дати можливість усім максимально ефективно використовувати нашу енергію та ресурси, забезпечуючи прогрес та сталий розвиток для всіх. Ми називаємо це Life Is On.

Наша місія – бути вашим цифровим партнером зі сталого розвитку та ефективності.

schneider, електричний, транспортний засіб, зарядка, червень

Ми стимулюємо цифрову трансформацію, інтегруючи провідні світові технологічні та енергетичні технології, кінцеву точку до хмари, що з’єднують продукти, засоби управління, програмне забезпечення та послуги протягом усього життєвого циклу, забезпечуючи інтегроване управління компанією для будинків, будівель, центрів обробки даних, інфраструктури та галузей промисловості.

Ми є найбільш локальною з глобальних компаній. Ми є прихильниками відкритих стандартів та партнерських екосистем, які захоплені нашими спільними цілями, цінностями інклюзивності та розширення прав і можливостей.

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ: Technica Communications Крістіан Здебель 408-806-9626 Ext. 2384 [email protected]

Інформаційні бюлетені PRN Top Stories

Підписавшись, ви погоджуєтесь отримувати контент від нас. Наші розсилки містять пікселі відстеження, які допомагають нам надавати унікальний контент на основі залучення та інтересів кожного підписника. Для отримання додаткової інформації про те, як ми будемо використовувати ваші дані, щоб гарантувати, що ми надсилаємо вам релевантний контент, будь ласка, відвідайте наше Повідомлення про конфіденційність споживчої розсилки PRN. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час у нижньому колонтитулі кожного електронного листа, який ви отримаєте. Своєю підпискою ви підтверджуєте свою згоду на те, що ви не будете втручатися в наші справи. Наш інформаційний бюлетень містить Zählpixel, який дозволяє надавати унікальну інформацію про компанії та інтереси окремих клієнтів. Weitere Informationen über die Verwendung Ihrer Daten im Hinblick auf die Zusendung von relevanten Inhalten, finden Sie in unserer PRN Consumer Newsletter Privacy Notice. Ihre Zustimmung können Sie jederzeit in der Fußzeile jeder erhaltenen E-Mail widerrufen. En vous inscrivant à la newsletter, vous consentez à la réception de contenus de notre part. Notre newsletter contient des pixels espions nous permettant la fourniture à chaque abonné, d’un contenu unique en lien avec ses souscriptions et intérêts. Pour de plus amples informations sur l’utilisation faite de vos données en vue de l’envoi des contenus concernés, nous vous invitons à consulter la politique de confidentialité disponible à partir du lien suivant PRN Consumer Newsletter Privacy Notice. Vous pouvez à tout moment revenir sur votre consentement par le biais des informations situées au bas de chaque e-mail reçu. Зареєструвавшись, ви даєте згоду та отримуєте інформаційну розсилку від нас. Нашите бюлетини съдържат проследяващи пиксели, които ни помагат да предоставяме уникално съдържание въз основа на ангажираността и интересите на всеки абонат. За повече информация относно начина, по който ще използваме Вашите данни, за да гарантираме, че Ви изпращаме подходящо съдържание, моля, направете справка с нашето Уведомление за поверителност на потребителския бюлетин на PRN. Можете да оттеглите съгласието си по всяко време в долния колонтитул на всеки от имейлите, които ще получите.

Acquisition

EV Connect, Inc. provides electric vehicle charging solutions in North America. The company operates a Cloud-based platform for the management of charging stations and the drivers that use them. The acquisition gives EV Connect financial backing to optimize its EV charging infrastructure. Генеральний директор і засновник Джордан Рамер продовжує керувати EV Connect як незалежною дочірньою компанією разом з нинішньою командою менеджерів.

schneider, електричний, транспортний засіб, зарядка, червень

Комплексний бізнес

EV Connect обслуговує широкий спектр галузей, включаючи квартири та кондомініуми, освіту, автопарк, уряд, охорону здоров’я, готелі, роздрібну торгівлю та робочі місця. З 2009 року компанії та організації з усього спектру галузей промисловості заряджають електромобілі своїх співробітників, орендарів, клієнтів та відвідувачів за допомогою надійних зарядних рішень EV Connect. EV Connect підлаштовує наші зарядка рішення для задоволення унікальних потреб наших клієнтів за допомогою нашої перевіреної платформи управління EV Connect, щоб максимізувати час безвідмовної роботи та мінімізувати технічне обслуговування.

“У Schneider Electric ми віримо, що електричні та цифрові технології – це рецепт більш сталого та стійкого світу, EV Connect має дуже схоже бачення. Ми з нетерпінням чекаємо спільної роботи для прискорення революції електромобілів.”

сказав Надеж Петі, директор з інновацій Schneider Electric.

“Ми раді співпрацювати з компанією EV Connect, яка має схожі цілі з Schneider Electric Schneider Electric. Вони не тільки підтримують наші стратегічні цілі, але й повністю охоплюють цінність електроенергії як транспортного палива, керованої надійною та багатофункціональною мережевою платформою для зарядки електромобілів, з Schneider Ми маємо всі можливості для посилення нашої присутності на ринку електромобілів, і ми з нетерпінням чекаємо початку нового етапу розвитку EV Connect.”

сказав Джордан Рамер, генеральний директор і засновник EV Connect.

schneider, електричний, транспортний засіб, зарядка, червень

EV Connect має схожі цілі з Schneider Електричний, надаючи EV Connect як фінансування, так і єдину стратегію для зростання.

Подібні угоди

Грудень 06, 2016, Roper Technologies, Inc., компанія, яка займається проектуванням і розробкою програмного забезпечення, а також інженерних продуктів і рішень, придбала Delteck, Inc., яка розробляє корпоративне програмне забезпечення та інформаційні рішення.

30 січня 2018 р., SAP America, Inc., розробляє корпоративне прикладне програмне забезпечення, придбала Callidus Software Inc., яка надає хмарні рішення для продажів, маркетингу, навчання та обслуговування клієнтів по всьому світу.

Hard-coded hazard

Тріо критичних вразливостей – усім присвоєно оцінку CVSS 9.4 – можуть дозволити зловмисникам отримати адміністративні привілеї через веб-сервер зарядної станції.

Вони включають обхід механізму автентифікації у веб-інтерфейсі адміністратора EVlink за допомогою недокументованих та жорстко закодованих значень HTTP cookie (CVE-2021-22707), ще одну жорстко закодовану проблему з обліковими даними (CVE-2021-22730) та жорстко закодовану помилку в паролі (CVE-2021-22729).

Одна з вад “високої” серйозності, виявлена при перевірці криптографічного підпису (CVSS 7).2) і потенційно призводить до віддаленого виконання коду (RCE), можливо, була ненавмисно створена в результаті виправлення попередньої помилки введення коду в 2018 році, згідно з SEC Consult.

Прошивка, рекомендації

Недоліки присутні в прошивці R7, версія V3.3.0.15, і були виправлені у прошивці R8, версія V3.4.0.1, який був опублікований у вівторок (13 липня).

Австрійська компанія SEC Consult рекомендувала Schneider Electric “провести ретельну перевірку безпеки” своєї лінійки продуктів EVlink “для виявлення і вирішення потенційних подальших проблем безпеки”.

Оскільки електричні зарядні пристрої транспортний засіб зарядні пристрої продовжують поширюватися, Віббок очікує, що з’являться нові серйозні вразливості.

Результатом, за його словами, можуть бути маніпуляції з записами або налаштуваннями зарядки для перезарядки або недозарядки транспортних засобів, крадіжка та неправомірне використання облікових даних для зарядки, перебої в роботі зарядних мереж та “блокування” (блокування електроніки) автомобілів під час зарядки.

Зловмисники можуть навіть “знайти креативні способи впливу на електромережу”, попереджає Віббок.

Schneider Electric відмовився від подальших коментарів у відповідь на запити The Daily Swig.

Знаходьте знижки та акції на зарядні пристрої для електромобілів

Хочете придбати зарядний пристрій для електромобіля для дому або бізнесу? Ви можете мати право на отримання грантів на електромобілі або державних знижок у вашому штаті! Ознайомтеся з фінансовими стимулами, що пропонуються зараз, і заощаджуйте на вартості зарядного пристрою для електромобілів Schneider EVLink Smart Wallbox.

Перевірені бренди електромобілів

Наші фахівці займаються пошуком преміальних, ефективних і надійних зарядних пристроїв для електромобілів, які найкраще підходять для австралійського клімату, стилю водіння та потреб домогосподарств в електроенергії.

Комплексне обслуговування клієнтів

Ми надаємо професійну установку, гарантії виробника, опціональну інтеграцію Smart та постійну підтримку від команди Origin 360 EV.

Провідний постачальник енергії

Ми забезпечуємо енергією австралійські домівки та підприємства вже понад два десятиліття. Встановіть зарядний пристрій для електромобіля в Origin, і ми допоможемо підключити електрику та сонячні панелі.

Що нового в Origin 360 EV

Ми прагнемо сприяти поширенню електромобілів в Австралії через наші партнерства та випробування, зарядка продуктів та бізнес-рішень для електромобілів.

Настав час взяти на себе відповідальність

Від способів зарядки до експлуатаційних витрат – наш експерт з електромобілів розповідає все, що вам потрібно знати про зарядку електромобілів.

Реальна вартість володіння електромобілем

Якщо врахувати витрати на паливо, обслуговування та експлуатацію – електромобілі є досить привабливим варіантом. Дізнайтеся, скільки ви можете заощадити при переході на електромобілі.

Важлива інформація

Доступно не у всіх регіонах. Ціна за стандартну установку (включаючи. GST) до приблизно. 50 км; від Аделаїди, Канберри, Мельбурна та Сіднея CBD. Установка буде відповідати австралійським стандартам і правилам. Для підтвердження відповідності вимогам щодо встановлення, термінів, цін поза стандартними вимогами до встановлення та повних умов, будь ласка, запросіть комерційну пропозицію або зв’яжіться з нашими спеціалістами з електромобілів, щоб дізнатись більше.

Швидкість заряджання 22 кВт вимагає наявності трифазної електромережі в місці встановлення. Ми надаємо 7.Зарядні пристрої потужністю 4 кВт для будинків або підприємств з однофазною електромережею. Не впевнений, що у вас однофазна чи трифазна мережа? Просто запросіть пропозицію, і наші фахівці з електромобілів порекомендують зарядний пристрій, який відповідає вашим вимогам до встановлення та потребам у зарядці.

Спеціальний зарядний пристрій рівня 2 для електромобілів, встановлений у трифазну електромережу, може забезпечити до 10 разів швидшу зарядку електромобіля зарядка автомобіля Швидкість у порівнянні зі звичайною зарядкою від стандартної розетки. Фактична швидкість заряджання може відрізнятися залежно від автомобіль модель, електропостачання домогосподарства, вимоги до встановлення зарядного пристрою, державні норми та інші фактори навколишнього середовища.

Leave a Reply