Електричні зарядні станції Kia. Пошук точок зарядки.

Kia співпрацює з Amazon для продажу та встановлення домашніх зарядних пристроїв для електромобілів

Прискорюйте заряджання вашого Kia EV, модернізувавши домашній зарядний пристрій до 240 В.

Kia Motors America та Amazon оголосили про партнерство з продажу та встановлення домашніх зарядних пристроїв для електромобілів станції.

Гігантський онлайн-маркетплейс зробив онлайн-покупки швидкими та простими завдяки своєму універсальному сервісу.

Співпрацюючи з Amazon, Kia прагне забезпечити такий самий рівень обслуговування для власників електромобілів.

Домашні зарядні пристрої для моделей Kia EV та PHEV

Якщо ви є власником Kia Soul EV, Niro EV, Niro PHEV або Optima PHEV, перше, що вам слід зробити, це відвідати сторінку ChargeMyKia на Amazon, щоб дізнатися все, що вам потрібно знати про купівлю, встановлення та використання зарядного пристрою для електромобіля в домашніх умовах.

Сторінка містить рекомендації від Kia щодо того, який зарядний пристрій 2-го рівня або 240-вольтовий зарядний пристрій найкраще підходить для вас. Тут також є поради щодо встановлення, а також відгуки інших клієнтів Amazon.

Мабуть, найкраще те, що на сайті вказані ціни на послуги, а також перелік ліцензованих електриків, які можуть допомогти вам з установкою, якщо це необхідно.

На всі послуги, що пропонуються в рамках партнерства Kia-Amazon, поширюється гарантія щастя від Amazon. Зважаючи на це та дивовижну гарантію, яку пропонує Kia, ви можете бути впевнені, що перебуваєте в дуже надійних руках.

Зробіть це просто: 3 кроки

Процес покупки досить простий. Нижче наведено 3 кроки, які необхідно виконати.

Виберіть потрібний вам зарядний пристрій на 240 В.

Варто зазначити, що всі електромобілі Kia оснащені зарядним пристроєм на 120 В. Оновлення до опції 240 В означає помітне покращення часу заряджання.

Заплануйте зустріч.

Amazon пропонує великий вибір найкращих електриків у вашому регіоні, які допоможуть з установкою. Кожен з цих електриків має ліцензію та пройшов перевірку, що є частиною гарантії щастя Amazon.

Почніть зарядка свій електромобіль Kia

Ось так просто, і ви закінчили. Тепер у вас буде доступ до більшої потужності і зарядка разів, що полегшує підтримання вашого Kia EV повністю зарядженим на початку кожного дня

Електромобілі Amazon?

Ті з вас, хто стежить за автомобільними ЗМІ, не будуть здивовані цією новиною, оскільки Amazon вже заявляли, наскільки серйозно вони налаштовані зайнятися бізнесом домашніх зарядних станцій станції для електромобілів.

Минулого року компанія анонсувала нову програму зарядних пристроїв для електромобілів з установкою “під ключ.

Amazon почала продавати зарядки для електромобілів станції протягом тривалого часу. Зараз у них доступно понад 100 продуктів.

100 EV зарядні станції на Amazon: перевірте їхні бестселери тут.

Усі ці товари можна придбати так само, як ви купуєте інші речі на Amazon. Різниця полягає в тому, що гіганти онлайн-торгівлі зараз співпрацюють безпосередньо з найбільшими автовиробниками, пропонуючи при цьому свою Гарантію щастя.

Електрифікуй своє майбутнє.

Kia Niro EV 64.Акумулятор 8 кВт-год 201 к.с: Споживання електроенергії комбіноване 16.2 кВт-год/100 км; сукупні викиди CO2 0 г/км.

Зареєструватися на Kia Charge.

Ознайомтеся з нашим тарифом та зареєструйтеся.

Активуйте свою картку.

Активуйте картку та завантажте додаток Kia Charge, щоб отримати доступ до 200.121 заряд пунктів по всій Європі.

Дослідіть нашу мережу.

Знайдіть свій наступний заряд знайдіть точку за допомогою нашої карти.

Почніть заряджатися.

Використовуйте свою зарядну картку або додаток Kia Charge, щоб розпочати сеанс заряджання.

Оберіть свій тариф для доступу до заряду бали по всій Європі.

Повна прозорість ціни.

Ви можете використовувати Kia Charge на основі тарифу та легко відстежувати свої витрати. Перевірте актуальні тарифи в будь-який час – просто відвідайте нашу сторінку з тарифами та мапу.

Одним договором через кордони.

Заряджайте свій Kia в одному з 200.121 charge пункти у 23 європейських країнах. Незалежно від того, де ви знаходитесь – у центрі міста чи на автомагістралі, Kia Заряджай забезпечує швидкий і зручний доступ.

електромобіль, зарядка, станції, зарядка, пункти

Повна зарядка зручність.

Насолоджуйтесь електромобільністю без зайвих зусиль: з одним договором, однією карткою та одним доступом.

Безпосередньо під час реєстрації.

Перевірте своє використання та рахунки онлайн на порталі Kia Charge. Таким чином, ви завжди матимете повний огляд усіх зарядка події. Ви також можете легко бронювати та керувати своїми контрактами з дому.

Я хочу використати свій ваучер. Як це працює?

Існує два способи погашення ваучера: безпосередньо під час реєстрації або пізніше в особистому кабінеті.Під час реєстрації: Ви можете ввести код ваучера в поле “Ваучери” на останньому етапі реєстрації.У клієнтській зоні:

Увійдіть до свого облікового запису клієнта.- Перейдіть в розділ Контракти.- Перейдіть до Додати ваучер.- Введіть номер вашого коду в поле для безкоштовного ваучера.- Перейдіть до Перевірити ваучер.

Якщо вам потрібна додаткова допомога, будь ласка, зверніться до служби підтримки, контактні дані якої можна знайти на нашому сайті в розділі “Підтримка” в підрозділі “Зв’язатися зі службою підтримки”.

Зарядна станція не працює, і я не можу зарядитися.

Якщо вам не вдається розпочати сеанс заряджання, будь ласка, візьміть до уваги наступні рекомендації:

Будь ласка, заздалегідь перевірте, чи доступна або не працює точка зарядки в додатку.

Для автентифікації через додаток, будь ласка, спочатку перевірте, чи підтримує зарядна станція автентифікацію через додаток або QR-код. Ви можете дізнатися, натиснувши на зарядну станцію у вашому додатку. У такому випадку рекомендується використовувати кнопку “Пуск” у додатку замість сканування QR-коду, розміщеного на зарядній станції.

У разі виникнення технічних або фізичних проблем спочатку зверніться до оператора зарядної станції. Гарячу лінію сервісу оператора можна знайти на зарядній станції.

Якщо проблема не вирішена, зверніться на гарячу лінію служби підтримки, яку можна знайти на сторінці підтримки на сайті.

Як я можу переглянути свій рахунок?

Ви можете переглянути та завантажити рахунок-фактуру на нашому веб-порталі:Увійдіть до свого облікового запису клієнта.- Натисніть на рахунок- Натисніть на ⤓, щоб завантажити рахунок у форматі PDF- Натисніть на файл PDF і відкрийте його

Як я можу змінити спосіб оплати?

Ви можете змінити спосіб оплати на нашому веб-порталі.Щоб змінити інформацію про кредитну картку або PayPal:- Увійдіть до свого облікового запису клієнта- Натисніть на обліковий запис- Прокрутіть вниз до Платіжні реквізити- Натисніть на функцію редагування праворуч (іконка олівця).

Сумісність роз’ємів залежить від моделі автомобіля.

Kia electric зарядні станції

Більшість людей заряджають свої електромобілі електричні автомобіль вдома. І не дивно: Це дає вам можливість заряджатися коли завгодно, вдень або вночі. Плюс зручність у тому, що вам не потрібно їхати на заправку або в громадське місце зарядка без черги. Не кажучи вже про потенційну економію коштів у довгостроковій перспективі.

електричний, зарядка, станції, зарядка, бали

Домашня зарядка вимагає паркування поза вулицею, і вам потрібно буде встановити спеціальний домашній зарядний пристрій. Гарна новина: Kia пропонує все це в рамках єдиного сервісу, який є зручним, економічно вигідним та наповненим перевагами Smart.

Три простих кроки для встановлення домашнього зарядного пристрою.

Встановити зарядний пристрій у вашому домі простіше, ніж ви думаєте – з нашою професійною та безпроблемною послугою встановлення.

Подати заявку Просто завітайте до місцевого дилера Kia та зареєструйтеся на програму Kia Заряджання Портал Home Solution.

Сплануйте встановлення Заздалегідь узгодьте деталі за допомогою порталу Kia Charge Home Solution, який надає інформацію та фотографії, а також.g. про місце розташування, блок запобіжників та інші важливі аспекти, щоб забезпечити безпроблемне встановлення.

Довіртеся професіоналам Попросіть сертифікованого фахівця прийти до вас додому і встановити домашній зарядний пристрій у заздалегідь узгоджену дату.

Єдине рішення. Нескінченні переваги.

Після встановлення ви можете заряджатися будь-коли – а переваги домашнього зарядного пристрою Kia Charge Home Solution не припиняються. Ось лише деякі з них.

Зручність та спокій Зробіть своє життя максимально простим та зручним завдяки цілодобовій підтримці клієнтів та регулярному технічному обслуговуванню, що гарантує постійну працездатність вашого домашнього зарядного пристрою. А з власним домашнім зарядним пристроєм ви зможете краще контролювати його стан і уникати будь-яких несподіванок.

Економічність Окрім економії на паливі та транспортному податку з кожним днем їзди на електромобілі, вартість “зеленої” електроенергії також знижується з кожним роком. Це означає ще менші рахунки в майбутньому.

Гнучкість з тарифами З професійним рішенням Kia для домашніх зарядних пристроїв ви можете вільно обирати постачальника електроенергії. Переходьте на інший тариф, коли вам це вигідно.

електромобілі, зарядка, станції, зарядка, пункти

Можливі субсидії Залежно від того, де ви живете, ви можете виявити, що місцева влада надає субсидії або податкові пільги на придбання домашнього зарядного пристрою. Зробивши його ще кращим за співвідношенням ціни та якості.

Довгострокова майбутня цінність Електромобіль Kia Заряд Рішення для дому розроблено з розрахунком на майбутнє – це означає, що воно сумісне як з нинішніми, так і з майбутніми моделями електромобілів. Це також може збільшити вартість вашої нерухомості – попит на будинки із зарядними пристроями зростає, оскільки все більше людей переходять на електромобілі електричний водіння.

Знайдіть найкращі автомобілі Smart зарядка Рішення для вашого бізнесу

ChargePilot® – це інтелектуальна система заряджання та управління енергоспоживанням, яка заряджає ваш електричний у найнадійніший, найпростіший та найдоступніший спосіб.

Наше бачення – це майбутнє, де енергія та мобільність не спричиняють шкідливих викидів. Тому ми розробляємо технології, які використовують весь потенціал акумуляторів електромобілів за допомогою оптимальної зарядки та інтеграції з енергетичним ринком.

Маючи понад 15 автовиробників, понад 90 постачальників енергії та 1 500 членів нашої мережі інсталяторів, ми можемо спиратися на потужну партнерську мережу.

Ми пишаємося кожним з понад 42 наших.000 клієнтів, 40 % з яких представляють сектор B2B, і довіра, яку вони нам надають.

З моменту нашого заснування у 2009 році ми змогли накопичити цінний досвід з інноваційним духом та пристрастю, щоб відігравати ключову роль у формуванні мобільності майбутнього.

Завдяки енергії понад 300 співробітників ми переслідуємо нашу спільну мету – майбутнє без викидів.

Ми надаємо правильну пропозицію.

Фактор одночасності при зарядці електромобілів в теорії та на практиці

Загалом 681 410 електричних автомобілів було зареєстровано у 2021 році. Це означає, що відсоток реєстрацій нових транспортних засобів, що включають електромобілі, збільшився більш ніж удвічі з 2020 року. Це зростання також означає, що все більше зарядних пристроїв, таких як настінні коробки в приватному секторі, встановлюються та реєструються у оператора мережі.

Локальна vs. Хмарні системи зарядки: Переваги та недоліки двох рішень – і як їх поєднувати

Від 5 до 10 електромобілів у більшості випадків необхідне інтелектуальне управління процесами зарядки, щоб уникнути непотрібного розширення існуючого підключення до електромережі або збільшення плати за електроенергію операторам електромережі.

20% економії CO2 завдяки інтелектуальній зарядці, продемонстрованої AUDI та The Mobility House

У 2020 році, електричний автомобілів скоротили викиди CO2 в Німеччині вже на добрі 160 000 тонн, якщо для розрахунку викидів CO2 використовувати поточний баланс електроенергії 471 г CO2/кВт-год (2018 р., Федеральне агентство з охорони навколишнього середовища Німеччини). І цей показник можна було б навіть подвоїти, якби автомобілі заряджалися виключно “зеленою” електроенергією – принаймні, такий висновок дослідження, проведеного енергетичною компанією E.На якому порівнюються викиди CO2 від автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння з викидами від електромобілів. Але оскільки генерація ВДЕ на основі вітру та сонця природно коливається, більша чи менша кількість електроенергії, виробленої з вугілля та газу, неминуче потрапляє в батареї електромобілів залежно від часу доби, що робить її не виключно зеленою.

Leave a Reply