Зарядні станції для електромобілів BMW. Чи потрібно платити за заряджання електромобіля на громадській зарядній станції??

Поширені запитання про зарядні станції для електромобілів

Ми знаємо, що у вас є багато дилерських центрів BMW у Флориді на вибір, саме тому ми намагаємося виділити наше місце розташування. Одна з наших відмінностей від конкуруючих дилерських центрів полягає в тому, що ми виступаємо в ролі інформаційного ресурсу для водіїв регіону та відповідаємо на їхні запитання.

З такими розкішними моделями, як BMW iX та BMW i4, які роблять електромобілі більш привабливими, ніж будь-коли, настав час для команди Fields BMW Орландо відповісти на деякі поширені запитання водіїв про зарядні станції для електромобілів. Якщо ви не знайшли свого питання в нашому списку поширених запитань, не соромтеся звертатися до нашого дилерського центру BMW.

Які існують варіанти зарядки для електромобіля?

Коли водії звертаються до нашого дилерського центру BMW в Орландо, штат Флорида, щоб дізнатися про електромобілі, багато хто запитує нас про варіанти зарядки, доступні для електромобілів. Загалом, є три варіанти:

  • Рівень 1 зарядка з розеткою на 120 вольт
  • Зарядка рівня 2 за допомогою розетки на 240 вольт або приватної зарядної станції
  • Швидка зарядка постійного струму або рівень 3 зарядка в одному з тисяч автосалонів громадський зарядних станцій, розташованих по всій території США.S.

Що таке зарядний пристрій BMW Wallbox?

Оглядаючи електромобілі BMW на нашому майданчику, ви можете почути, як хтось згадує про зарядний пристрій BMW Wallbox. Опціональний зарядний пристрій BMW Wallbox – це зарядний пристрій 2-го рівня, який можна встановити в гаражі або поза домом. Зазвичай цей зарядний пристрій може зарядити батарею електромобіля BMW з нуля до 100 відсотків ємності менш ніж за 12 годин.

Якщо ви придбали новий автомобіль BMW у компанії Fields BMW в Орландо. ви отримаєте два роки безкоштовних 30-хвилинних зарядних сесій на зарядних станціях Electrify America. Electrify America – це найбільша відкрита мережа швидкої зарядки постійного струму в США, що дозволяє зручно заряджати електромобілі практично будь-де. Після закінчення терміну безкоштовної зарядки, а також у будь-який час, коли ви заряджаєтесь на інших публічно зарядної станції, вам потрібно буде заплатити, щоб зарядити свій електромобіль.

Скільки часу потрібно для зарядки акумулятора електромобіля?

Це залежить від різних факторів, таких як погода, розмір акумулятора вашого електромобіля та потужність зарядного пристрою, який ви використовуєте. Низьковольтна зарядка додає близько 4 миль на годину зарядки, тоді як зарядка рівня 2 працює зі швидкістю близько 40 миль на годину зарядки.

Як правило, на частоту заряджання акумулятора електромобіля впливають ваші звички водіння та розрахунковий запас ходу електромобіля. Якщо ваша поїздка на роботу коротка, ви можете пропустити день або два, і навіть у випадку довших поїздок вам може пощастити. повністю електричні електромобілі BMW мають запас ходу до 324 миль на одному повному заряді.

Тепер, коли ви знаєте все про зарядку електромобіля станції, чи готові ви придбати електромобіль BMW? Якщо це так, перегляньте наші пропозиції щодо оренди BMW або заплануйте тест-драйв вже сьогодні!

Сертифікований центр BMW Winter Park Fields

Як заряджати електромобіль BMW

Керувати електромобілем BMW – справжнє задоволення, адже він пропонує найсучасніші функції у витонченому корпусі з тихим ходом і безшумною їздою. Однак у певний момент вам знадобиться підзарядитися, щоб продовжити свою подорож. Хороша новина полягає в тому, що знайти громадські пункти зарядки стало простіше як у містах, так і на міждержавних автомагістралях.

зарядка, станції, зарядка, громадська, станція

SIXT пропонує різні моделі електромобілів BMW залежно від того, в якій точці світу ви перебуваєте. Якщо ви орендуєте електромобіль, вам варто знати всі тонкощі водіння електромобіля. Ми розповімо вам про процес заряджання, про те, як знайти найближчі зарядні станції або ті, що розташовані вздовж вашого маршруту, а також про те, як оплачувати сеанси заряджання. Таким чином ви зможете насолоджуватися поїздкою і не турбуватися про те, що у вас закінчиться заряд.

Початок роботи

Ви можете шукати пункти зарядки поблизу або на шляху до пункту призначення. Це можна зробити в додатку My BMW (доступний в магазинах додатків Google Play або Apple App) або в автомобілі через iDrive. Якщо громадська зарядна станція доступна, вона буде позначена на карті зеленим кольором, що дозволяє легко визначити, де зупинитися і підзарядитися. Ви також можете відфільтрувати, який тип зарядного пристрою вам потрібен (наприклад, швидка зарядка). Коли ви виберете зарядну станцію, яку хочете використовувати, ви отримаєте вказівки, які допоможуть вам дістатися до неї.

Як розпочати заряджання

Після того, як ви під’їхали до доступної зарядної станції, натисніть на кришку зарядного порту на транспортному засобі, щоб відкрити його та підключити зарядний кабель. Якщо у вас є електричний BMW у США, він підключений до пунктів зарядки Electrify America, тому вам знадобиться додаток, щоб почати сеанси зарядки та здійснити оплату. У додатку Electrify America ви можете провести пальцем, щоб розпочати сеанс заряджання. Щоб завершити сеанс заряджання, розблокуйте автомобіль і від’єднайте зарядний кабель.

При оренді в SIXT ви можете отримати інформацію про наших партнерів по зарядці, додатки, які можуть знадобитися для завантаження, способи оплати сеансів зарядки та іншу інформацію, яка може знадобитися вам, коли ви заберете свій автомобіль.

Ви більше сприймаєте інформацію візуально? Ось короткий огляд того, як заряджати електромобілі BMW у США.

Федеральний податковий кредит на електромобілі та державні пільги в Каліфорнії

Купуючи або орендуючи новий електромобіль BMW 2019 року випуску, ви також можете скористатися податковими пільгами як на федеральному рівні, так і на рівні штату. У деяких випадках ви можете отримати до 7 500 доларів США у вигляді федерального податкового кредиту при фінансуванні нового BMW i3 2018 року випуску. Ви також отримаєте доступ до каліфорнійської смуги HOV, навіть якщо керуєте BMW i3 самостійно, оскільки ці автомобілі відповідають каліфорнійським стандартам наднизьких викидів вихлопних газів (SULEV), а також федеральним стандартам випаровування вихлопних газів для транспортних засобів з низьким рівнем викидів (ILEV). Залежно від нового електромобіля BMW або гібридного автомобіля BMW з можливістю підзарядки, ви також матимете право на отримання широкого спектру податкових пільг у штаті Каліфорнія. Деякі з цих стимулів включають постачання обладнання для електромобілів та стимули для зарядки, знижки на електромобілі, що заряджаються від мережі, та багато іншого. Зверніться до South Bay BMW, щоб дізнатися більше про знижки на електромобілі в Каліфорнії!

Незалежно від того, чи ви вдома, чи в дорозі, ви без проблем знайдете спосіб зарядити свій електромобіль. Встановіть вдома зарядний пристрій рівня 2, і ви зможете зарядити свій електромобіль всього за три години, або знайдіть електромобіль Зарядна станція найближчий до вас. Якщо вас турбує запас ходу електромобіля, можете бути спокійні, знаючи, що ці моделі BMW вражають своїми запасами ходу. Фінансуйте новий BMW i3 і ви отримаєте у винагороду запас ходу до 114 миль на одному повному заряді. Купуйте BMW i3 з Range Extender і ви отримаєте 180 миль пробігу на одному повному заряді.

Як знайти зарядку для електромобіля Станція поблизу Лос-Анджелеса, Каліфорнія

Ви купуєте новий BMW i3 EV і хочете дізнатися про місцеві зарядні станції для електромобілів? У вас вже є електромобіль BMW і ви хочете знайти найближчу зарядку для електромобіля станція у Лос-Анджелесі, Каліфорнія? Ви можете використовувати PlugShare як путівник для пошуку найближчих зарядних станцій для електромобілів або відстежити ці варіанти у вашому районі:

Незалежно від того, де ви знаходитесь у Лос-Анджелесі, зарядна станція Volta, EVgo Charging Станція або зарядна станція ChargePoint завжди поруч. Насправді їх понад 44 000 громадський зарядка станції 1, яку можна використати для підзарядки вашого BMW i3. Зверніться до South Bay BMW, щоб дізнатись про зарядку в Лос-Анджелесі станції або дізнатися, як ви можете профінансувати електромобіль BMW i3!

1 Кількість зарядних станцій у мережі ChargePoint станом на січень 2018 року.

Початок роботи з електромобілем BMW

У цьому посібнику ми обговорили найкращі електромобілі BMW, які можна купити у 2023 році. Всі ці автомобілі елегантні та потужні, з різними функціями, які можуть працювати краще для одних потреб, ніж для інших. Просто виберіть той, який найкраще відповідає вашому стилю життя та потребам, і майте на увазі, що у вас буде кілька способів підтримувати заряд вашого електромобіля BMW, особливо коли ви далеко від дому. Завантажте Bonnet сьогодні, і вам більше ніколи не доведеться турбуватися про пошук зарядного пристрою!

Чи виробляє BMW електромобілі?

BMW пропонує широкий вибір повністю електричних автомобілів, включаючи такі популярні моделі, як iX, iX3, i4 та i7. Компанія також виробляє гібридні автомобілі, які використовують як електродвигун, так і двигун внутрішнього згоряння.

Які електричні моделі виробляє BMW?

BMW випускає широкий асортимент повністю електричних і гібридних автомобілів з можливістю підзарядки. Повністю електричні моделі включають iX, iX3, i4 та i7.

Скільки існує електричних моделей BMW?

BMW випускає широкий асортимент повністю електричних і PHEV (гібридних) електромобілів. Є чотири повністю електричні моделі, які включають iX, iX3, i4 та i7.

Який найдешевший електромобіль BMW?

BMW i4 eDrive35 починається від 64 165 фунтів стерлінгів, що робить його найдешевшим електромобілем BMW.

Чи випускає BMW 100% електромобілі?

BMW випускає кілька електромобілів. Ці повністю електричні моделі включають iX, iX3, i4 та i7.

Скільки коштує електромобіль BMW?

Вартість електромобіля BMW варіюється. Найдешевший – i4 eDrive35 за ціною від 64 165 фунтів стерлінгів, а найдорожчий – BMW iX M60 за ціною від 122 775 фунтів стерлінгів.

Плануй, підключай і плати за кожну поїздку на електромобілі з Bonnet

Оновлення в режимі реального часу 24/7 з кожного зарядного пристрою для забезпечення першокласної надійності кожного разу, коли ви заряджаєтесь. Приєднуйтесь до 130 000 водіїв електромобілів.

Які електромобілі BMW можна буде придбати у 2023 році?

BMW пропонує цілий ряд електромобілів, включаючи позашляховики та розкішні седани. Якщо ви шукаєте щось, що пропонує потужність і продуктивність, якими славляться автомобілі BMW, а також споживає менше викопного палива і не шкодить навколишньому середовищу, ось кілька найкращих варіантів, які варто розглянути.

BMW i4

BMW i4 – повністю електричний спортивний седан, відомий своїми потужними характеристиками. За стилем цей електромобіль BMW часто порівнюють з Gran Coupe 4-ї серії, і він доступний у трьох різних моделях: i4 eDrive35, i4 e Drive40 та i4 M50.

i4 eDrive35 – це одномоторний задньопривідний автомобіль потужністю 281 к.с. На повному заряді eDrive35 може подолати до 260 миль за стандартами EPA. eDrive40, як і eDrive35, є одномоторним заднім приводом. Однак він значно потужніший – 335 к.с., і за стандартами EPA забезпечує запас ходу до 300 миль.

i4 M50 – найпотужніша версія моделі i4, з вражаючими 536 к.с., але менш вражаючим запасом ходу в 270 миль.

Як заряджати BMW i4

Кожна версія i4 пропонує дещо відмінний досвід заряджання, але заряджати їх можна практично однаково. У цьому посібнику ми зосередимося на прикладі i4 eDrive40 середнього класу. i4 eDrive40 оснащений зарядним входом CCS, що означає, що ви зможете підключити його до побутової електромережі за допомогою роз’єму типу 2, а також до зарядного пристрою Rapid на постійному струмі.

Автомобіль має 83.9 кВт-год, а це означає, що для його повної зарядки з рівня 20% може знадобитися 33 години. Однак, використовуючи комерційну послугу швидкої зарядки, ви можете зарядити i4 приблизно за 20-30 хвилин.

BMW iX

Для любителів позашляховиків BMW і, зокрема, шанувальників BMW X5, iX – це модель, на яку варто звернути увагу. BMW iX – це ітерація звичайного позашляховика BMW X5 з двигуном внутрішнього згоряння, відома своїм стилем, потужністю та комфортом – рисами, якими також славиться X5.

зарядка, станції, зарядка, громадська, станція

iX доступний у двох моделях, iX xDrive50 та iX M60, обидві з яких оснащені двома електродвигунами, що підтримують функцію повного приводу. iX xDrive50 пропонує 516 к.с., а модель M60 – 610 к.с.

Як Заряджання BMW iX

BMW iX оснащується зарядним входом CCS, що означає, що у вас буде повний спектр варіантів зарядки, включаючи повільну, швидку та швидку зарядку. Вхідний отвір для зарядки iX знаходиться на правій задній стороні автомобіля.

iX має 105 к.с.Акумулятор ємністю 2 кВт-год заряджається приблизно за 38-40 годин від домашньої електромережі та приблизно за 45 хвилин на зарядка від 20% до 80% при використанні комерційної служби швидкої зарядки.

зарядка, станції, зарядка, громадська, станція

BMW iX3

BMW iX3 – це, по суті, популярна модель X3 з електричною силовою установкою. Цей електромобіль BMW відрізняється високим рівнем комфорту, особливо на передніх сидіннях, що робить його чудовим вибором для людей, які проводять за кермом тривалий час, а задній привід забезпечує певну міцність для кращого маневрування на дорозі.

зарядка, станції, зарядка, громадська, станція

Де заряджати електромобілі BMW

Незалежно від моделі повністю електричного автомобіля BMW, яку ви вирішили придбати, ви захочете мати гарне уявлення про те, де і як зручно заряджати його. Хороша новина полягає в тому, що у вас буде широкий вибір варіантів, включаючи домашню зарядку за домашніми енергетичними планами та комерційну швидку зарядку зарядка. Як ви побачите, між цими двома варіантами є ще чимало інших:

Заряджання електромобілів BMW в домашніх умовах

Усі повністю електричні автомобілі BMW у стандартній комплектації оснащені зарядкою CCS, що означає, що ви зможете під’єднати електромобіль як до мережі змінного, так і постійного струму. Енергію змінного струму можна використовувати для зарядка електромобіль кількома способами, починаючи з простого підключення до будь-якої побутової розетки.

Це відоме як зарядка 1-го рівня і також називається повільною зарядкою. Для цього вам знадобиться кабель типу 2-3-контактний, який дозволяє підключити його до будь-якої побутової розетки. До заряд безпечно, однак рекомендується використовувати спеціальну розетку і не підключати інші прилади або подовжувач до тієї самої розетки.

З огляду на те, що в домашній електромережі струм подається під напругою близько 2.7 кВт-год, заряджання вашого електромобіля таким чином займе досить багато часу – понад 30 годин у всіх випадках. При цьому це також найдешевший спосіб зарядити ваш електромобіль. Крім того, під час нічної зарядки ви можете скористатися зниженими цінами, якщо ваш постачальник електроенергії пропонує такі тарифи.

Заряджання електромобіля BMW за допомогою BMW iWallbox

iWallbox – це зарядна станція BMW, яку можна встановити вдома для швидкої зарядки. У той час як немодифікований побутовий струм забезпечує близько 2.7 кВт-год енергії, iWallbox може забезпечити до 7.6 кВт-год енергії і зарядить ваш електромобіль набагато швидше, залежно від потужності автомобіля.

iWallbox буде поставлятися з витратами на придбання та встановлення, які можуть становити від 800 до 1200 фунтів стерлінгів. На щастя, ви можете мати право на значні знижки до £350 завдяки грантам уряду Великобританії для власників електромобілів.

Заряджання електромобіля BMW EV на Громадські Місця розташування

Існує цілий ряд варіантів, коли справа доходить до зарядки вашого електромобіля в дорозі. У Великобританії та більшості країн Європи ви зможете зарядити свій електромобіль у різних місцях, включаючи робоче місце, торгові центри, заправки станціях і так далі. Хоча цей спосіб зарядки є чудовим способом поповнити заряд вашого електромобіля, він не є ефективним для повної зарядки вашого електромобіля.

Найшвидший і найнадійніший спосіб повністю зарядити електромобіль – скористатися комерційною послугою швидкої зарядки. Ці сервіси зазвичай забезпечують повну зарядку вашого електромобіля за 30-60 хвилин за допомогою енергії постійного струму.

Проблема з комерційними послугами швидкої зарядки полягає в тому, що іноді ви не знаєте, де їх знайти. Ви можете скористатися додатком, наприклад, Bonnet, щоб вирішити цю проблему. Bonnet надає доступ до величезної мережі комерційних зарядних станцій по всій Великобританії та Європі. Якщо ви перебуваєте в дорозі або просто хочете швидко зарядити свій електромобіль BMW, Bonnet знайде і направить вас до найближчої комерційної зарядної станції.

Інший варіант – зарядити електромобіль у найближчому дилерському центрі BMW. Хоча не всі дилерські центри BMW пропонують цю послугу, багато з них мають зарядки станції, встановлені спеціально для електромобілів BMW. Щоб бути впевненим, ви можете звернутися до місцевого дилера BMW або скористатися додатком BMW Connected, який також надає інформацію про найближчі комерційні служби швидкої зарядки у вашому регіоні.

Однак, як правило, Bonnet є найкращим способом знайти комерційні зарядні станції, оскільки він дозволяє отримати доступ до численних зарядних станцій навколо вас за зниженими цінами.

Підписавшись на план Light Boost, ви отримаєте 10% знижку від тарифів, що рекламуються комерційними зарядними станціями, а план Turbo Boost пропонує 15% знижку.

Leave a Reply