Карта зарядних станцій Шевроле. Рівні зарядки

Найкращі додатки для зарядки електромобілів допоможуть вам знайти відповідну станцію для будь-якого електромобіля

Зарядка електромобіля може бути заплутаною. На відміну від автомобілів на бензині, при пошуку зарядної станції потрібно враховувати багато факторів – наприклад, кількість зарядних пристроїв на станції, швидкість заряджання та відповідність роз’єму для зарядки вашому автомобілю.

На щастя, існує низка спеціальних додатків для зарядки електромобілів, а такі сервіси, як Apple Maps та Google Maps, стали краще допомагати користувачам знаходити найближчі зарядні станції. Не кажучи вже про всі додатки для конкретних мереж та автомобілів, які виробники та зарядка компанії зробили.

Звичайно, найкращий додаток для вашого автомобіля може відрізнятися. Виробник вашого автомобіля може мати додаток, який добре інтегрується з вбудованим програмним забезпеченням вашого автомобіля. Або у вас може бути улюблена мережа зарядних станцій, і тому ви віддаєте перевагу їхнім зарядним пристроям.

Ось короткий огляд найкращих додатків для зарядки електромобілів і чому вони такі чудові.

ChargeHub

Можливо, одним з найкорисніших інструментів у вашому арсеналі додатків для зарядки електромобілів є ChargeHub. Це тому, що ChargeHub, як і PlugShare нижче, не пов’язаний з однією конкретною мережею зарядних станцій для електромобілів. Натомість він об’єднує всі мережі зарядних станцій, дозволяючи вам шукати всі різні зарядні станції у вашому районі, незалежно від того, до якої мережі вони належать.

Додаток виходить за рамки простого показу великої карти зарядних станцій. Він також дозволяє фільтрувати станції за такими параметрами, як тип штекера, швидкість зарядки, мережа зарядки тощо. Це означає, що ви можете бачити лише ті станції, які підтримують найшвидшу швидкість зарядки вашого автомобіля, наприклад.

Додаток також дозволяє планувати маршрути, що означає, що ви можете заздалегідь визначити, де ви збираєтеся зупинитися, щоб зарядитися. Це може стати в нагоді для довгих поїздок – хоча я зіткнувся з деякими помилками при фільтрації станцій саме під час планування маршруту. Ви також можете додати власний автомобіль, і додаток автоматично відфільтрує станції, які не працюють з вашою моделлю.

Загалом, я вважаю, що дизайн додатку дуже гарний – і кращий, ніж у багатьох інших додатків у цьому списку. Вона сучасна, барвиста і відносно проста в навігації.

Завантажити для: iOS | Android

PlugShare

PlugShare схожий на ChargeHub тим, що він не прив’язаний до конкретної зарядної мережі, натомість агрегує зарядні мережі і дозволяє знайти найкращу станцію для ваших потреб.

chevy, зарядка, станції

У чому ж різниця між ним та ChargeHub? Що ж, інтерфейс не такий сучасний і реклами більше, але я також зіткнувся з меншою кількістю помилок, ніж на ChargeHub. Вам доведеться вирішити, що краще для ваших потреб, але враховуючи той факт, що вони обидві безкоштовні, я рекомендую спробувати обидві на деякий час.

Решта основ додатків дуже схожі. Ви можете переглянути всі зарядка станції поблизу вас, плануйте поїздки та додавайте свою модель автомобіля для отримання більш точних результатів. Ви також можете зареєструватися на станції та додати примітки про те, чи працює станція належним чином – те, що може стати в нагоді всім власникам електромобілів.

Завантажити для: iOS | Android

Зарядні станції Chevrolet

Моделі Chevrolet постійно розвиваються, включаючи випуск двох повністю електричних моделей. Саме тому Chevrolet приділяє першочергову увагу тому, щоб процес заряджання був швидким і простим, а зарядка була надійною станції. Наш дилерський центр розуміє важливість майбутніх електромобілів і може допомогти з будь-якими питаннями, пов’язаними з автомобілями, в нашому ексклюзивному сервісному центрі. Незалежно від того, чи є ви власником електромобіля Chevrolet, чи перебуваєте в процесі купівлі, Malouf Chevrolet допоможе вам зорієнтуватися у виборі і навіть надасть громадську зарядку, щоб допомогти вам повернутися на дорогу.

Де розташовані зарядні пристрої Chevrolet?

Коли батарея вашого Chevrolet починає розряджатися, знайти зарядну станцію простіше, ніж будь-коли. Завдяки численним зарядним станціям, розташованим по всій країні, ви можете швидко спланувати наступний сеанс заряджання. На щастя, доступний мобільний додаток myChevrolet з функцією Energy Assist дозволяє водіям переглядати запас ходу автомобіля, знаходити громадські зарядні станції та коригувати свій маршрут в режимі реального часу, щоб заощадити якомога більше енергії.

Найзручніший спосіб заряджати свій Chevrolet – вдома зарядка щоб допомогти впоратися з вашим щоденним графіком. Починаючи з рівня 1 зарядка, Сумісність з побутовими розетками на 120 вольт і здатність заряджати зі швидкістю майже 4 милі на годину. Наступним кроком є рівень 2, з можливістю 240 вольт і здатністю заряджати зі швидкістю 26 миль на годину. Нарешті, з встановленим настінним зарядним пристроєм PowerUP Level 2 автомобіль може отримати до 39 миль запасу ходу на годину.

Популярною альтернативою та найефективнішим способом зарядки електромобіля є використання багатьох доступних громадських зарядка станції. Завдяки більш ніж 100 000 загальнодоступних зарядних станцій по всій території США та Канади заряджати електромобілі стало ще легше, ніж будь-коли. Крім того, у поєднанні з додатком ви можете більш ефективно планувати свій маршрут і заощаджувати більше часу в дорозі. Ці режими включають зарядку рівня 2, яка заряджає зі швидкістю 39 миль на годину, та станції швидкої зарядки постійного струму, здатні зарядити 100 миль пробігу приблизно за 30 хвилин!

Де можна зарядити автомобіль?

А також зарядка домашні, громадські та приватні зарядки станції надають вам місце, де ви можете підзарядитися та відновити свою подорож. Наразі в США є понад 40 000 офіційних громадських зарядних станцій, а в громадських місцях встановлено майже 100 000 зарядних точок. Щоб задовольнити зростаючий попит на енергію електромобілів, станції швидко встановлюються по всій країні.

Потребуючи лише обмеженого простору, зарядні станції для електромобілів можуть існувати в місцях, подібних до заправних станцій, наприклад, на узбіччі шосе або навіть на газовій заправці станції, і в місцях, не пристосованих для заправки газом станції. Такі місця включають громадські паркінги, офісні та торгові парковки і навіть жваві вулиці в центрі міста.

Існує безліч способів знайти громадські зарядні станції. У Model 3 станції Tesla Supercharger відображаються на екрані навігації у вигляді червоних піктограм. Ви також можете торкнутися блискавки на сенсорному екрані або запитати варіанти розташування за допомогою голосової команди.

Також доступні додатки, такі як Plugshare та ChargePoint, які допоможуть вам знайти найближчу зарядну станцію. Ви також можете відвідати веб-сайт Міністерства енергетики США та скористатися їхнім локатором зарядних станцій, щоб знайти станції по всій території США.

chevy, зарядка, станції

Скільки часу потрібно для зарядки електромобіля?

Час заряджання електромобіля залежить від розміру акумулятора та потужності зарядної станції. Модель автомобіля також впливає на час зарядки, оскільки такі виробники, як Tesla, GM та інші, мають різні моделі, які пропонують різний час зарядки.

Якщо ви знаєте рівень вихідної потужності зарядної станції, ви будете знати, чи варто очікувати повільнішої або швидшої зарядки. За наявності, ми рекомендуємо вам обирати зарядні станції в наступному порядку:

  • Зарядні пристрої Tesla Superchargers: Додайте до 200 миль всього за 15 хвилин
  • Швидкі зарядні пристрої постійного струму: Ідеально підходять для довгих поїздок з короткими зупинками
  • Рівень 2 (240 В): Досягнення часткового або повного заряду за 5-8 годин
  • Рівень 1 (120 В): Зручний для домашнього або місцевого використання, не для тривалих поїздок

Скільки коштує зарядити електромобіль?

Зарядка електромобіля вдома виявилася найдоступнішим і найпоширенішим варіантом, причому власники зазвичай заряджають 80% електромобілів удома. Середньостатистичне американське домогосподарство-власник електромобіля платить 12 центів за кіловат-годину (кВт-год) енергії, використаної для зарядки, що додає в середньому 30-60 доларів до щомісячного рахунку за електроенергію.

Хоча ви, швидше за все, не будете вдома під час оренди автомобіля, наш прокат Model 3 включає комплект Mobile Connector, який дозволяє підключити автомобіль до стандартної побутової розетки на 120 В, якщо вона буде доступна під час вашої подорожі. Крім того, варто звернути увагу на економію на домашній зарядці, якщо порівнювати витрати на заправку автомобілів, що працюють на газі, з витратами на заправку автомобілів, що працюють на бензині.

Отже, скільки коштує зарядка електромобіля на громадській зарядній станції? Коротше кажучи, вона варіюється, але завжди є більш доступною – і більш екологічною – ніж заправка бензином. Незважаючи на те, що безкоштовні громадські зарядні станції існують, більшість станції стягувати плату на основі використання кВт-год, зарядка час або відсоток зарядженого акумулятора.

Вартість зарядки також може відрізнятися залежно від вашого місцезнаходження. Домашня зарядка, наприклад, варіюється в середньому від 8.65 центів за кВт-год в Айові до 32.76 центів за кВт-год на Гаваях. Як вдома зарядка тарифи на громадських зарядних станціях можуть відрізнятися – навіть у межах одного міста. Такі додатки, як Plugshare та ChargePoint, можуть зменшити витрати на заряджання, знаходячи безкоштовні або дешевші зарядні станції у вашому районі.

Незалежно від відстані вашої подорожі, зарядка електромобіль, безумовно, забезпечить економію коштів порівняно із заправкою автомобіля на бензині.

Фільтр для безкоштовних станцій на PlugShare

По всій країні приватні компанії (Відкриється в новому вікні). некомерційні програми (відкриється в новому вікні). та місцеві органи влади (Відкриється в новому вікні) пропонують безкоштовні варіанти зарядки електромобілів. Найпростіший спосіб знайти їх – у додатку PlugShare (відкриється в новому вікні), який включає фільтр для безкоштовних зарядних пристроїв. Значну частину контенту додатку створюють реальні водії, які “реєструються” на кожній станції та завантажують найсвіжішу інформацію про неї, включаючи інформацію про те, чи вона все ще безкоштовна, скільки хвилин зарядки ви отримуєте та на якому рівні/швидкості.

У розділі Фільтри мапи вимкніть опцію Показувати локації, які вимагають оплати. Потім, коли ви натиснете на станцію на карті, ви побачите в описі щось на кшталт “no fee”, написане в описі. Примітка: Інший популярний додаток Electrify America не має безкоштовного фільтру станції.

chevy, зарядка, станції

Заряджайтеся на робочому місці

Робоче місце зарядка Це привабливий спосіб для власників електромобілів підтримувати повний заряд, не здійснюючи окрему поїздку для підзарядки. Це наче хтось відвозить ваш автомобіль на заправку, поки ви працюєте.

Деякі компанії почали пропонувати безкоштовну зарядку як доступну перевагу; під час тестування для нашої статті “Найкращі мобільні мережі 2022” ми заряджалися на безкоштовній станції ChargePoint у штаб-квартирі Meta в Менло-Парк. Для фірм з глибоким проникненням вартість мінімальна. Пропонувати зарядку на робочому місці працівникам може лише 450.50 на день на станціях рівня 2 зарядка і коштують лише

Скористайтеся акціями на безкоштовну зарядку

Багато нових електромобілів постачаються з певною кількістю безкоштовної зарядки, часто на станції в мережі Electrify America (відкриється в новому вікні). Вони по суті зарядка кредити, які ви можете перевести в готівку. Якщо ви ще не зробили цього, перевірте можливості безкоштовної зарядки вашого автомобіля та почніть заряджатися до закінчення терміну дії пропозиції. Edmunds має повний список (відкриється в новому вікні) всіх моделей електромобілів, які постачаються з безкоштовною зарядкою. Кілька прикладів:

  • Volkswagen ID.4 (Відкриється в новому вікні) : Поставляється з 30 хвилинами безкоштовної швидкої зарядки рівня 3 / постійного струму та 60 хвилинами зарядки рівня 2 в Electrify America станції.
  • Ford F150 Lightning (відкриється в новому вікні) : Поставляється з 250 кВт-год енергії на швидкій зарядці рівня 3/DC на Electrify America заправних станцій.
  • Chevy Bolt (відкриється в новому вікні): Безкоштовне встановлення зарядного пристрою 2-го рівня вдома з покупкою моделі 2022 року. Хоча це не безкоштовна зарядка, вона заощадить вам до 450 000 доларів, а також час очікування на зарядку 1-го рівня, повільну, як равлик. Час – це гроші!

Що стосується Teslas, то перші покупці отримали безкоштовну довічну зарядку Supercharging, що означає швидкісну зарядку 3-го рівня в мережі Supercharger компанії станції. Ця пропозиція закінчилася у 2017 році для нових покупців Tesla, хоча компанія стверджує (Звіт відкриється в новому вікні), що плата за неї в чотири рази менша, ніж на заправках. Він також проводить акції, такі як безкоштовна суперзарядка у святкові дні.

.60 на день із зарядкою 1-го рівня – це менше, ніж чашка кави, пояснює Plug In America (відкриється в новому вікні).

Перевірте варіанти на парковці вашого роботодавця, але не думайте, що ви можете використовувати зарядні пристрої інших компаній, оскільки вони можуть вимагати валідації. Якщо на вашому робочому місці немає безкоштовних зарядних пристроїв, переконайтеся, що вони є. Міністерство енергетики США має посібник (відкривається в новому вікні) для впровадження зарядки на робочому місці, а деякі штати (відкривається в новому вікні) пропонують відшкодування за встановлення зарядних пристроїв рівня 2.

Leave a Reply