Талони на заправки та зарядні пристрої. Туристичні пакети для будь-якої футбольної команди

Table of Contents

Як “Чіфс” перемогли “Чарджерс” у “Футболі недільного вечора”: Патрік Махомес, Тревіс Келс знову творять магію

“Чіфс” здобули перемогу в ще одній пам’ятній грі проти “Чарджерс” з рахунком 30-27 в ефірі “Недільного нічного футболу” на каналі NBC. Слідкуйте за цим живим блогом від The Athletic, щоб дізнатись останні новини, оновлення, неактивні гравці, результати та багато іншого від передматчевого до післяматчевого періоду.

Підсумок

Вожді взяли гору в ще одній пам’ятній грі проти Зарядні пристрої з перемогою 30-27 у програмі NBC “Недільний вечірній футбол.”

Слідкуйте за цим блогом наживо від The Athletic, щоб дізнатись останні новини, оновлення, неактивні гравці, рахунки та багато іншого від передігрового до післяматчевого періоду. Хочете бути в курсі подій 11-го тижня по всій лізі? “Атлетік” і тут вас прикриває.

Також підписуйтесь на DAZN і дивіться кожну секунду сезону НФЛ, коли і де завгодно (тільки в Канаді).

Примітка: Athletic може отримати партнерську комісію, якщо ви відкриєте рахунок у DAZN за посиланнями, що містяться у вищезазначеному контенті.

(Фото: Роберт Ханаширо / USA Today)

“Чіфс” продовжують домінувати над “Чарджерс” з рахунком 30-27

До кінця гри залишалося 37 секунд, і коли “Chiefs” вийшли з тайм-ауту і вишикувалися у формі дробовика в червоній зоні, ставки для “Чарджерс” не могли бути більш чіткими: Не пустити Патріка Махомеса до кінцевої зони, і вони виграють гру.

Весь стадіон “Софі” знав, куди Махомес хотів піти з м’ячем, коли недільний вечір добігав кінця: Його улюблена ціль, жорсткий кінець Тревіс Келс, який вже мав 98 ярдів і два тачдауни, отримані. Брендон Стейлі включений. Отже, на цьому першому дауні, Стейлі викликав покриття “людина-людина” і зіставив Дервіна Джеймса-молодшого. – якого “Чарджерс” зробили найбільш високооплачуваним захисником у лізі в серпні – на Келсі.

Спочатку Келсі вишикувався в правому слоті, з ресивером Джастіном Вотсоном біля його зовнішнього плеча. Махомес махнув рукою, і Вастон прийшов у рух справа наліво, розташувавшись у лівому слоті. Майкл Девіс пішов за Уотсоном.

Махоумес зробив снап. Ватсон і Келсі бігли дзеркально – Келсі справа наліво, а Вастон зліва направо. Це була класична гра в підбір, і Ватсон ледь не зіткнувся з Джеймсом. Трафік змусив Джеймса трохи забаритися. Келсі звільнився. Махомес збив його в стрибку. Келсі вискочив з перехоплення Джеймса і легко забив м’яч. “Chiefs” повели в рахунку і, після перехоплення Джастіна Герберта, яке стало вирішальним у грі, виграли гру 30-27.

“На ньому був наш найкращий захисник”, – сказав про тачдаун Келса лайнбек Дрю Транквілл.

Ось до чого звелася ця гра: “Найкращий “Чарджерс“Найкращий не такий хороший, як “Вожді” “Чіфс”найкращі. Це було правдою недільного вечора, і це було правдою протягом тривалого часу. “Чарджерс” – найкращий гравець сезону “Чарджерс “Чарджерс” вклали ресурси в захист у міжсезоння, щоб виграти цю гру, проти цього суперника, у цей вирішальний момент сезону. Вони продовжили Джеймсу контракт, якого він прагнув, щоб зіграти цю гру, в цей критичний момент, проти гравця зі світовим ім’ям, який вбивав їх сезон за сезоном.

І “Чарджерс” не влучили.

“Близько – це недостатньо добре”: “Вожді продовжувати домінувати над суперником Chargers

Тревіс Келс знову грає роль вбивці “Чарджерс”, а “Чіфс” здобувають перемогу з тріумфом

Він розкинув руки, починаючи святкувати свій тачдаун за два ярди до того, як ступив у кінцеву зону.

Звичайно, один захисник, новачок Джей Ті Вудс, намагався перешкодити йому забити, але це була марна спроба. Потім він взяв м’яч у праву руку і запустив його в бік логотипу Лос-Анджелес Чарджерс біля кутової стіни стадіону “Софі”. Після того, як його привітали кілька товаришів по команді, включаючи його найкращого друга в команді – який, до того ж, є найталановитішим квотербеком НФЛ – він випромінював радість, стрибаючи по полю. Тоді Тревіс Келс, найкращий тайт-енд ліги, повернувся до свого початкового святкування. Він подивився на вболівальників за кінцевою зоною – суміш фанатів “Chiefs”, які знову вітали його досягнення, і фанатів “Chargers”, приголомшених його досконалістю, – і знову розвів руки в сторони.

Це дуже весело, емоції, коли ти можеш витримати це”, – сказав Келсі про свій третій тачдаун у неділю ввечері, який став вирішальним у перемозі “Chiefs” з рахунком 30:27 над “Dallas Texas” у фінальному матчі Зарядні пристрої. “Це як бомба уповільненої дії. Як тільки ви потрапляєте в кінцеву зону, ви просто вибухаєте.”

Кульмінація недільної гри, ще однієї класичної гри в прайм-тайм між суперниками AFC West, була одночасно захоплюючою і звичною для команди “Канзас-Сіті Чіфс” “Chiefs. Зрештою, це ж Тревіс Келс проти “Чарджерс”. Він часто пригнічує їх. Або перехитряє їх. Він неодноразово був великою причиною того, що Зарядні пристрої не виходили з таких битв з почуттям зневіри.

Тревіс Келс знову грає роль вбивці “Чарджерс”, а “Чіфс” здобувають перемогу в матчі-відповіді

“Канзас-Сіті Чіфс” часто задають питання

Коли “Канзас-Сіті Чіфс” приєдналися до НФЛ?

Команда “Канзас-Сіті Чіфс” приєдналася до НФЛ в 1970 році, коли відбулося злиття АФЛ і НФЛ, але насправді була заснована в 1960 році як “Даллас Техас”. Команда переїхала до Канзас-Сіті і прийняла ім’я Вождя лише в 1963 році. У них були успіхи та невдачі, але не так багато чемпіонських титулів. Їх перемога в Суперкубку 2020 стала першою за останні 50 років.

Де зупинитися в Канзас-Сіті Вожді грати?

Команда “Канзас-Сіті Чіфс” грає на стадіоні “Ерроухед”, який є частиною спортивного комплексу “Трумен”, а “Канзас-Сіті Роялз” з Вищої бейсбольної ліги грає на сусідньому стадіоні. Стадіон “Ерроухед” – один з найбільших стадіонів НФЛ, що вміщує 76 416 вболівальників при максимальній місткості, і хоча він був реконструйований у 2010 році, його побудували ще до відкриття сезону НФЛ 1972 року.

Де мені зупинитися, коли я буду в Канзас-Сіті?

Канзас-Сіті – невелике місто, в якому проживає лише півмільйона мешканців. Проте, це найбільше місто штату! З огляду на це, вам обов’язково варто зупинитися в центрі міста, якщо ви приїхали сюди на довше, ніж на один день. Оскільки аеропорт знаходиться майже за тридцять миль на північний захід, немає сенсу зупинятися в готелі без крайньої необхідності. Канзас-Сіті, як і весь штат Міссурі, відомий своїми барбекю та пивоварнями, а також великою кількістю культурних елементів, якими можна насолодитися. Тож коли ви вирішите викреслити гру Kansas City Chiefs зі свого списку бажань, співпрацюйте з Bookseats.com, щоб знайти для себе найкращі пропозиції. Ми організуємо перельоти, готелі, квитки, а завдяки нашим партнерам у туристичній та готельній індустрії, ми також зможемо запропонувати найкраще навколо.

Хто є головними суперниками “Канзас-Сіті Чіфс?

Одне з найзапекліших суперництв в НФЛ – між “Chiefs” та нині неіснуючою командою “Oakland Raiders”. Насправді, у 2013 році ці дві команди встановили рекорд шуму під час гри, досягнувши 137 децибел.5 децибел, або приблизно так само голосно, як постріл чи сирена. З тих пір цей рекорд затьмарив стадіон “Сіетл Сіхокс”, але лише злегка, на рівні 137.7 децибел. Стадіон “Ерроухед” відомий своїми гучними матчами, і в 1990 році під час гри проти “Денвер Бронкос” суддям довелося пригрозити натовпу командним фолом, якщо вони не вгамуються! Суть в тому, що коли ви будете в Канзас-Сіті, будьте готові до гучного і захоплюючого матчу. Можливо, навіть візьміть з собою беруші, про всяк випадок.

“Канзас-Сіті Чіфс Подорожі Інформація про пакет

Для всіх, хто шукає найкращі пропозиції на поїздки Kansas City Chiefs, Bookseats.com – це місце, з якого варто почати. За допомогою найпростішої та найефективнішої системи бронювання в мережі, Bookseats.com гарантує, що ви не тільки зможете створити індивідуальний квиток на Kansas City Chiefs travel ви також зможете спланувати спортивну подорож усього свого життя за лічені секунди!

У нас є спортивні подорож пакети для футбольних фанатів усіх видів, незалежно від того, подорожуєте ви групою в інше місто, щоб побачити Kansas City Chiefs на виїзді, або якщо ви контролюєте організацію та керівництво друзями, які подорожують з іншого міста. З пакетом Bookseats.com, ви можете створити все, що завгодно!

Наша мета – допомогти вам перетворити вашу спортивну поїздку на Kansas City Chiefs з теорії в реальність всього за кілька хвилин. Отже, якщо ваша мета – отримати чудове розміщення в готелі Kansas City Chiefs в самому центрі міста, забронювати бюджетний номер поруч з місцем проведення або аеропортом, або просто отримати квитки на гру Kansas City Chiefs на розпродані матчі, ми можемо допомогти вам у цьому.

Наші партнерства у сфері подорожі, спортивної та готельної індустрії дозволяє нам надавати вам найбільш конкурентоспроможні ціни на авіаквитки, готелі, квитки на матчі та багато іншого, і більше того, ми допоможемо вам зібрати всі рухомі частини воєдино на нашому детальному веб-сайті. Отже, якщо ви хочете заощадити час і гроші вже сьогодні, забронюйте свою поїздку на Kansas City Chiefs за допомогою Bookseats.com!

спробувати вечірку в іншому місці, або не виходити за межі міста, просто придбавши квитки на гру в рідному місті, у нас є відповідний пакет для вас. Наша мета – заощадити ваш час і гроші, тому забронювати квитки на Kansas City Chiefs подорожі пакет, який тобі точно сподобається, обирай Bookseats.com.

Як забронювати поїздку на Kansas City Chiefs?

Можливо, ви їдете за місто у справах і хочете подивитися гру з колегами, а можливо, у вас є цілий тиждень, щоб дослідити нове місто з друзями, і ви плануєте насолодитися домашньою грою Kansas City Chiefs у певні вечори. Чорт забирай, ви навіть можете опинитися в місті на самоті, і вам потрібні лише квитки на розпроданий матч. Незалежно від того, що це, Bookseats.com подбав про вас.

Після того, як ви потрапите на наш сайт, перше, що вам потрібно зробити, це переглянути розклад команди Канзас-Сіті Вожді і визначити, на яку гру ви хочете піти. Це може бути матч дивізіону або головна гра сезону. Незалежно від ваших вимог, як тільки ви знайдете свій ідеальний матч Kansas City Chiefs, ми почнемо додавати інші важливі деталі до вашого конкретного туристичного пакету НФЛ. Щоб зробити це, натисніть кнопку “Створити пакет” поруч з обраною вами датою.

Далі наше програмне забезпечення допоможе вам завершити процес, запитавши, скільки квитків на Kansas City Chiefs вам потрібно, де ви бажаєте зупинитися – поруч з місцем проведення матчу чи в центрі міста, а також скільки номерів у готелі вам потрібно. Ввівши цю інформацію, Bookseats.com запропонує вам безліч варіантів розміщення в готелях у потрібному районі, і ви зможете вибрати пакет, який відповідає вашим потребам, це так просто!

У нас навіть є варіанти для тих людей, яким не потрібні готелі чи перельоти. Переваги співпраці з Bookseats.com – це те, що ми можемо отримати ваші квитки на будь-який матч команди Kansas City Chiefs, навіть якщо всі квитки розпродані. Завдяки нашим зв’язкам в індустрії, ми можемо дістати квитки практично на будь-яку гру.

чохли, зарядні пристрої, квитки, подорожі

Створіть поїздку на Канзас-Сіті Чіфс, щоб відсвяткувати особливі події

Bookseats.com створений не тільки для того, щоб допомогти невеликим групам друзів відсвяткувати красу футболу, ми також з радістю допоможемо вам координувати планування більших заходів для святкування особливих подій.

Від парубочих та дівич-вечорів Kansas City Chiefs до великих корпоративних заходів, у нас є навіть групи для груп з більш ніж сімома друзями. Якщо вас цікавить велика група, яка бажає подивитися виступ Kansas City Chiefs, зв’яжіться з нами, заповнивши коротку форму, і один з наших представників служби підтримки клієнтів допоможе перетворити вашу поїздку на Kansas City Chiefs з задуму в реальність.

Говорячи про вечірки, не забуваймо, що саме на вечірках ви зможете насолодитися одними з найвеселіших розваг під час всієї подорожі Kansas City Chiefs! Залежно від місця розташування, ви можете обрати найкращий спосіб насолодитися грою Kansas City Chiefs подорож пакет – це приїхати на кілька годин раніше, щоб розпочати вечірку!

З BookSeats.com, Ви знайдете найпростіший у використанні веб-портал, який допоможе Вам знайти найдешевші ціни на готелі в Канзас-Сіті Чіфс, авіарейси в Канзас-Сіті Чіфс та квитки в Канзас-Сіті Чіфс.

Чому б не почати організовувати свій ідеальний Канзас-Сіті Chiefs подорож сьогодні?

Канзас-Сіті Чіфс проти Лос-Анджелес Чарджерс Квитки

Ми зобов’язуємося розміщувати вас парами (по двоє), якщо категорія квитка не вказує на інше. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: на деяких стадіонах (зокрема, на барселонському “Камп Ноу”) “сидіння парами” включає в себе діагональні або перпендикулярні сусідні місця.

Якщо вам потрібно три квитки або більше, ми зробимо все можливе, щоб посадити вас разом, але ми не можемо цього гарантувати. Якщо ви ОБОВ’ЯЗКОВО повинні сидіти разом, будь ласка, перевірте наявність місць у нашій службі підтримки клієнтів по телефону або електронною поштою. У більшості випадків ми зможемо підтвердити конкретний запит або запропонувати альтернативне рішення.

Одномісні квитки Іноді ми пропонуємо квитки, які спеціально класифікуються як одномісні. Такі квитки, як правило, дешевші, але вони є такими, якими вони є – одинарними. Якщо ви купуєте два квитки “Single”, ви не зможете сидіти разом.

Групова посадка Для 8 квитків або більше, будь ласка, перевірте наявність групової посадки та ціну у нашій службі підтримки клієнтів по телефону або електронною поштою. Групові місця можуть коштувати дешевше або дорожче, залежно від наявності вільних місць. Якщо обрана вами категорія квитків дозволяє – ви можете оформити замовлення, не зв’язуючись з нами, але, будь ласка, пам’ятайте, що в такому випадку ми можемо гарантувати вам тільки парні місця.

Зверніть увагу

Наведена вище інформація про розташування місць є загальною і може не збігатися з точним описом обраного вами квитка. За наявності, ми надаємо відповідну схему розсадки або карту місця проведення заходу. Будь ласка, зверніть увагу на це при перегляді категорій квитків на цю подію.

Скільки квитки які ви шукаєте?

Розташування місць

Де я буду сидіти ?

Розміщення попарно Ми прагнемо розмістити вас попарно (по двоє), якщо категорія квитка не передбачає іншого. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: на деяких стадіонах (зокрема, на барселонському “Камп Ноу”) “розсадження парами” включає в себе діагональні або перпендикулярні сусідні місця.

Якщо вам потрібно три квитки або більше, ми зробимо все можливе, щоб посадити вас разом, але ми не можемо гарантувати це. Якщо ви ОБОВ’ЯЗКОВО повинні сидіти разом, будь ласка, перевірте наявність вільних місць у нашій службі підтримки клієнтів по телефону або електронною поштою. У більшості випадків ми зможемо підтвердити конкретний запит або запропонувати альтернативне рішення.

Поодинокі квитки Ми іноді пропонуємо квитки, які спеціально класифікуються як поодинокі. Ці квитки зазвичай дешевші, але вони є такими, якими вони є – одиночні. Якщо Ви купуєте два “Single” квитки квитки ви не будете сидіти разом.

Групові місця Для 8 квитків або більше, будь ласка, перевірте наявність групових місць та ціну у нашій службі підтримки клієнтів по телефону або електронній пошті. Групові місця можуть коштувати дешевше або дорожче, залежно від наявності вільних місць. Якщо обрана вами категорія квитків дозволяє – ви можете оформити замовлення, не зв’язуючись з нами попередньо, але пам’ятайте, що в такому випадку ми можемо гарантувати вам тільки парні місця.

Квитки на одну гру “Вікінги” | Міннесота Вікінги. вікінги.com

Наразі всі сезонні абонементи на стадіоні “Міннесота Вікінгс” на U.S. Стадіон “Банк”, але учасники списку очікування на сезонні квитки мають перший шанс замовити їх, коли місця стануть доступними. Засвідчивши свою лояльність у Листі очікування, ви станете наступним вболівальником, який зможе стати частиною захоплюючого футболу “Вікінгів” на стадіоні U.S. Bank Stadium.

Каси “Вікінгів

Каса. Адреса

U.S. Bank Stadium Office

Офіс TCO Performance Center

Каса “Вікінгів” наразі не приймає платежі через касу. Будь ласка, здійснюйте всі платежі онлайн через ваш Особистий кабінет “Вікінгів” або поштою.

керівники, зарядні пристрої, квитки, проїзд

Всі квитки на матчі “Вікінгів” є цифровими і доступні лише онлайн.

Понеділок. П’ятниця, 8:30.м 5:00 вечора.m.

Субота: 9:00 a.м Полудень (тільки домашні ігри у вихідні дні)

По неділях: За три години до початку матчу (тільки домашні матчі у вихідні)

Інформація про день гри

Minnesota Vikings та US Bank Stadium прагнуть створити стадіон та умови для проведення ігор, які не тільки відповідають вимогам ADA, але й дозволяють вболівальникам з обмеженими можливостями, а також їхнім сім’ям та друзям насолоджуватися рівним доступом до всіх зручностей стадіону US Bank Stadium. Доступ до стадіону, паркування, місця для сидіння, вивіски, пільги, послуги, туалети, конкорси та інші зручності були побудовані відповідно до вимог і рекомендацій ADA, а також державних і місцевих законів і правил, що стосуються вболівальників з обмеженими можливостями.

Огляд пунктів обміну квитків ADA

Мета Minnesota Vikings/ASM Global – задовольнити попит відвідувачів з обмеженими можливостями, що відповідають вимогам ADA. Політика обміну сприяє наданню місць ADA для відвідувачів з обмеженими фізичними можливостями. Квитки, придбані в несанкціонованих точках продажу, не будуть зараховані. Шахрайство з квитками включає, але не обмежується спотворенням інформації про інвалідність. Vikings/ASM Global залишає за собою право вжити відповідних заходів щодо неправдивої інформації, що може призвести до переміщення, вигнання або анулювання абонементних рахунків.

Секції ADA призначені лише для кваліфікованих меценатів та їхніх гостей. Щоб найкращим чином задовольнити потреби інших вболівальників, які бажають придбати місця в секторі ADA, якщо власник абонемента не може відвідати домашню гру і бажає передати квитки особам, які не мають права на отримання ADA, “Вікінги” просять власника абонемента повідомити про це в касу “Вікінгів”, щоб організувати пересадку на місця в секторі без права на отримання ADA. Будь ласка, зауважте, що переміщення цих місць здійснюється виключно за наявності квитків, тому завчасне повідомлення є вигідним. Якщо квиток(и) використовують особи, які не є членами ААД, “Вікінги” залишають за собою право перемістити власника квитка на будь-яке доступне місце, яке не є членом ААД. Будь-яка різниця в ціні, що виникла в результаті обміну, є відповідальністю власника квитка. Обмін квитків ADA в день гри здійснюється за наявності вільних місць у порядку черги. Обмін квитків дозволяється лише власникам абонементів.

Обмін із зарезервованих місць на місця ADA

Якщо власник абонемента має тимчасову потребу у використанні місць в секторі ADA на домашній грі, він повинен повідомити про це касу “Вікінгів”, щоб організувати переміщення в сектор ADA. Будь ласка, зауважте, що переміщення цих місць відбувається виключно за наявності квитків, тому завчасне повідомлення є вигідним, щоб Вікінги могли краще задовольнити конкретні потреби пасажирів ADA. Обмін квитків ADA в день гри здійснюється за наявності місць ADA в порядку живої черги. Будь-яка різниця в ціні, що виникає в результаті обміну, є відповідальністю власника квитка.

Обмін для покупців абонементів на один матч

Якщо покупцеві одного квитка на гру потрібно обміняти квитків щоб отримати місце в секторі ADA, будь ласка, повідомте про це в касу “Вікінгів. Будь ласка, зверніть увагу, що переміщення цих місць здійснюється виключно за наявності квитків. Обмін здійснюється за принципом “хто перший прийшов, той і отримав. Будь-яка різниця в ціні, що виникає в результаті обміну, є відповідальністю власника квитка. Квитки на одну гру повинні бути придбані у квитковому офісі “Міннесота Вікінгс” або в одному з уповноважених дилерів.

Якщо власник абонемента має тимчасову потребу зайняти місця в секторі ADA на домашній грі, він повинен повідомити про це касу “Вікінгів”, щоб домовитися про переміщення на місця в секторі ADA. Будь ласка, зауважте, що переміщення цих місць базується виключно на наявності квитків, тому завчасне повідомлення є корисним, щоб “Вікінги” могли краще задовольнити конкретні потреби ADA. Обмін квитків ADA в ігровий день базується на наявності місць в ADA за принципом “хто прийшов, той і отримав”. Будь-яка різниця в ціні, що виникла в результаті обміну, є відповідальністю власника квитка.

Місця для інвалідних візків та супроводжуючих осіб, які не продаються на сезон або на один матч і не призначені для переміщення інших вболівальників з обмеженими можливостями, можуть бути продані особам, які не пересуваються на інвалідних візках, на розсуд команди Minnesota Vikings.

керівники, зарядні пристрої, квитки, проїзд

Навчені собаки-поводирі, собаки-поводирі або “службові тварини” – це єдині тварини, яким дозволено перебувати на стадіоні US Bank. Господар несе відповідальність за дії та задоволення всіх потреб “службової тварини”, включаючи прибирання за нею.

Обмежена кількість інвалідних візків доступна біля кожних воріт, щоб допомогти гостям дістатися до воріт і від них до місця для сидіння. За цю послугу не стягується плата, і бронювання не потрібне. Гостям просто потрібно попросити про допомогу з інвалідним візком, коли вони під’їжджають до воріт. Допомога на інвалідному візку обмежується під’їздом до місць для сидіння та від’їздом з них, а також наданням екстреної допомоги. Якщо гість бажає користуватися інвалідним візком для загального користування під час відвідування стадіону US Bank Stadium, йому необхідно подбати про те, щоб привезти свій власний візок на стадіон.

В зоні ADA доступні електричні розетки для підзарядки скутерів та електричних інвалідних візків.

https://theathletic.com/live-blogs/kansas-city-chiefs-los-angeles-зарядні пристрої-nfl-score/7xxVqAqxcPV8/?amp=1
https://bookseats.com/nfl-travel-packages/kansas-city-керівники
https://www.sportsevents365.com/event/?q=eq,316742
https://www.вікінги.com/tickets/single-game-талони [/спойлер]

Leave a Reply