Квитки на зарядні пристрої та рейдери. Додаткові запитання?

Лас-Вегас Raiders Suites

Немає подій, які відповідають обраним критеріям фільтрації.

Будь ласка, оновіть налаштування фільтру, щоб переглянути події.

Що б не трапилося, Suite Experience Group має для вас все необхідне. ваш номер буде захищений нашою 100% гарантією.

У зв’язку з COVID-19, додаткова для входу до вашого закладу можуть знадобитися протоколи охорони здоров’я та безпеки. Будь ласка, ознайомтеся з поточними вимогами COVID на сайті вашого закладу.

  • Ми гарантуємо, що ви отримаєте свій номер квитки вчасно до вашої події. У вкрай рідкісному випадку, якщо ви не зможете придбати квиток, ми запропонуємо вам альтернативний варіант, якщо він є в наявності, або повернемо вам щонайменше 100% від загальної вартості покупки.
  • Якщо захід скасовано або якщо вболівальників більше не допускають, ви можете отримати повне відшкодування або зарахувати його в рахунок майбутньої покупки SEG.
  • Якщо дата заходу змінюється, ви отримаєте номер, який ви придбали на нову дату.
  • Деякі списки додатково захищені гнучкою політикою повернення коштів, яка дозволяє отримати повне відшкодування з будь-якої причини, якщо ви зв’яжетеся з нами принаймні за 21 день до дати заходу.

Будь ласка, зв’яжіться з нами, якщо у вас виникнуть додаткові запитання питання за адресою [email protected] або 800-592-7043.

Лас-Вегас Рейдерс Люкс та детальна інформація

Скільки коштує Лас-Вегас Raiders вартість апартаментів?

Лас-Вегас Raiders вартість ложі становить від 25,000 до 75,000 за гру. Вартість номера залежить від суперника, розміру номера, місця розташування номера та дня тижня. Оренда ложі (на 4 особи) – від 4 000 за гру.

Скільки гостей може розміститися в люксі Raiders?

Лас-Вегас Рейдери Люкси на стадіоні Allegiant різняться за розміром та конфігурацією. Традиційні преміум-ложі вміщують 22-26 осіб. Клубні ложі для власників містять 16-20 квитків, тоді як ложі преміум-класу забезпечують напівприватний преміум-досвід для 4 гостей.

зарядні пристрої, рейдери, квитки, додатково, питання

Рівні люксів на стадіоні Allegiant

Традиційний люкс

Традиційні ложі на стадіоні “Аллегант” розташовані над нижньою трибуною, що охоплює кожну бічну лінію. Ці люкси розраховані на 16-26 гостей. У традиційних люксах є окремі вбиральні, сидіння в театральному стилі на приватному балконі під відкритим небом, а також суміжна зона відпочинку з додатково місця, а також приватний бар/кухня.

Натисніть на подію, яку ви хочете відвідати, у розділі МАЙБУТНІ ПОДІЇ.

Клубний номер для власників

Клубні апартаменти власників – це найексклюзивніші приватні приміщення на стадіоні “Аллегант. Ложі Клубу власників розташовані по обидва боки поля (східний та західний). Клубні ложі власників вміщують 16-20 квитків. Ці люкси включають необмежену кількість їжі та напоїв (включаючи алкоголь), які подаються протягом кожної гри в ексклюзивному лаунжі Клубу власників. Індивідуальні клубні сьюти власників мають VIP-перепустки на паркування та містять приватні вбиральні та зону бару/кухні.

Натисніть на подію, яку ви бажаєте відвідати, у розділі МАЙБУТНІ ПОДІЇ.

Преміум-ложа

Ложі Loge Box на стадіоні Allegiant – ідеальне місце для розміщення вашої невеликої групи з 4 осіб. Кожна ложа має 4 крісла в капітанському стилі з індивідуальними HD-телевізорами, кулером для напоїв та USB-портом для зарядки. Ложі Loge Box включають харчування (подається в сусідній клубній зоні, яка є спільною з іншими власниками клубних квитків). Напої (включаючи алкоголь) можна придбати в барах із повним спектром послуг, розташованих у спільній лаунж-зоні. Власники квитків у ложі Loge Box також мають доступ до VIP-входів і всіх клубних місць на 200-му рівні.

Натисніть на подію, яку ви бажаєте відвідати, у розділі МАЙБУТНІ ПОДІЇ.

Owners’ Seats

Owners’ Seats – це ультрапреміальні квитки, розташовані у верхніх рядах нижньої чаші в центрі поля. Owners’ Seats мають ексклюзивний доступ до VIP-входів (MGM VIP-вхід – West Side | Caesar Rewards VIP-вхід – East Side) та клубних приміщень 150-го рівня. При вході на стадіон власники квитків у сектор Owners’ Seats отримують браслет 150-го рівня, який надає доступ до зон харчування та напоїв за системою “все включено” в клубах на рівні поля та 150-го рівня.

Натисніть на подію, яку ви бажаєте відвідати, у розділі МАЙБУТНІ ПОДІЇ.

Люкс в кінцеву зону

Розташовані в зоні South End, ці апартаменти на стадіоні Allegiant будуть ближче до подій, ніж будь-які інші апартаменти. У люксах End Zone є 18 квитки та 4 VIP-парковки. Власники квитків можуть отримати доступ до 100-рівневого бічного клубу та 200-рівневого клубу люксів.

Натисніть на подію, яку ви бажаєте відвідати, у розділі МАЙБУТНІ ПОДІЇ.

Посібник з планування заходів на стадіоні Allegiant

Харчування

Кейтеринг преміум-класу доступний для всіх преміум-лож (люксів, лож та власницьких місць) на матчах команди Las Vegas Raiders (NFL). Номери категорії Owners’ Club Suite та Owners’ Seat пропонують харчування за системою “все включено” (включно з алкогольними напоями). Ложі преміум-класу пропонують необмежену кількість їжі в клубній зоні 150-го рівня на матчах Raiders. БІЛЬШЕ

Преміум-кейтеринг доступний для всіх преміум-просторів (люксів, лож і власницьких місць) під час матчів Las Vegas Raiders (NFL). Номери Owners’ Club Suites та Owners’ Seats пропонують харчування за системою “все включено” (включно з алкоголем). Ложі преміум-класу пропонують необмежену кількість їжі в клубній зоні 150-го рівня на матчах Raiders.

Для традиційних номерів, якщо кейтеринг-пакет не включено до вашого конкретного номера, їжу та напої можна придбати окремо. Ми рекомендуємо закласти в бюджет додатково 100-150 на особу з вашої групи, якщо ви бажаєте, щоб ваш номер Raiders обслуговували.

Паркування та транспорт

До квитків у ложі “Лас-Вегас Рейдерс” (НФЛ) та ложі “Лодж-бокс” додаються VIP-перепустки на паркування, дійсні на преміум-парковках навколо стадіону. VIP-парковка забезпечує менші черги та прискорений в’їзд/виїзд зі стадіону “Аллеґіант. Зона для посадки/висадки райдшерів знаходиться на лоті 88, біля виходу 12.

зарядні пристрої, рейдери, квитки, додаткові, питання

Бюджет

Нічна оренда люксів на матчі Лас-Вегас Рейдерс (НФЛ) – одні з найдорожчих люксів в НФЛ. Вартість ложі коливається від 15 000 до 75 000 залежно від типу ложі та команди-суперника. Вартість квитків у ложі Raiders Loge Boxes та Owners’ Seats становить від 450 000 до 4 000 за квиток, за один захід.

Доступ до клубу

Власники квитків на матчі LV Raiders можуть отримати доступ до кількох клубних приміщень на стадіоні Allegiant Stadium. Доступ до клубу залежить від типу квитка. Власники квитків категорії Owners’ Club Suites та Owners’ Seats мають доступ до всіх VIP-лож, включаючи ультрапреміальну Owners’ Club Lounge, де подають їжу, а також є. БІЛЬШЕ

Власники квитків на LV Raiders можуть отримати доступ до кількох клубних приміщень на стадіоні “Алеґіант. Доступ до клубу залежить від типу квитка. Власники квитків категорії Owners’ Club Suites та Owners’ Seats можуть отримати доступ до всіх VIP-залів, включаючи ультрапреміальний Owners’ Club Lounge, де подають їжу та працює бар із повним спектром послуг.

Власники цих квитків також мають доступ до Чемпіонського клубу (на рівні поля), який також пропонує харчування та висококласний бар з повним спектром послуг. Власники квитків категорії “Традиційний люкс” матимуть доступ до клубних приміщень 200-го рівня, включаючи Twitch Lounge.

Правила провезення багажу

Сумки повинні бути з прозорого пластику, вінілу або ПВХ і не повинні перевищувати 12″ x 6″ x 12″. Усі сумки підлягають обшуку перед входом на стадіон “Аллегіант. Рюкзаки та комп’ютерні сумки заборонено проносити на територію стадіону Allegiant. Стадіон Allegiant пропонує дві (2) станції перевірки багажу; існує плата в розмірі 20 за. БІЛЬШЕ

Пакети повинні бути з прозорого пластику, вінілу або ПВХ і не повинні перевищувати 12″ x 6″ x 12″. Усі сумки підлягають огляду перед входом на стадіон Allegiant. Рюкзаки та комп’ютерні сумки заборонено проносити на територію стадіону Allegiant. Allegiant Stadium пропонує дві (2) станції перевірки сумок; за кожну сумку стягується плата в розмірі 20 доларів США.

Входи

VIP ворота на стадіоні “Аллегіант” відкриваються за три (3) години до початку матчів LV Raiders. Загальні входи відкриваються за дві (2) години до початку гри. Час входу на інші заходи на стадіоні Allegiant буде відрізнятися.

Зустріч та привітання Лас-Вегас Рейдерс Квитки

Будучи одним з найбільших маркетплейсів з продажу VIP-квитків, ми допомогли 55 000 вболівальників задовольнити їхні потреби у квитках на живі події, постійно пропонуючи нижчі ціни, більший вибір та надаючи підтримку клієнтів у режимі реального часу з 7 ранку до 1 ночі за східним стандартним часом!

Клієнти насолоджуються швидким, простим, точним замовленням та доставкою.

Ми – ваше надійне джерело VIP-квитків!

Придбайте квитки на зустріч з командою Las Vegas Raiders вже зараз

Las Vegas Raiders – команда, яку не можна ігнорувати на полі. Ви просто не можете відмовитися від шансу побачити їх наживо.

Щоб побачити їхню боротьбу в дії, придбайте квитки на матч Las Vegas Raiders Meet and Greet, оскільки вони швидко розкуповуються. Отримайте свій квиток на Las Vegas Raiders квитки та пакунків вже сьогодні з офіційного сайту квитків на зустріч з фанатами.

Ви також можете придбати лімітований фан-пакет Las Vegas Raiders, щоб зробити ваш візит на гру ще більш особливим. З пакетом гостинності Las Vegas Raiders ви можете бути впевнені, що отримаєте найкращі місця на стадіоні, щоб спостерігати за грою ваших улюблених команд.

Лас-Вегас Raiders VIP-місця

Вони зіграли свою першу гру в 1960 році в рамках Американської футбольної ліги, а згодом стали частиною Національної футбольної ліги в 1970 році в результаті злиття АФЛ і НФЛ. Вони грали на своєму домашньому стадіоні Ring Central Coliseum в Каліфорнії. Стадіон “Аллегіант” стане їхнім домашнім стадіоном у 2020 році в Лас-Вегасі.

Якщо ви хочете продовжити спостерігати за тим, як вони б’ють рекорди, приготуйтеся до VIP-пакетів Las Vegas Raiders, які призначені для обраних, вони також є одними з бестселерів. Якщо ви не проти витратити зайві гроші, візьміть їх разом з VIP-перепусткою на Лас-Вегас Рейдерс, щоб отримати досвід, який запам’ятається на все життя.

Вони виграли три чемпіонати ліги, включаючи Суперкубок після злиття AFL-NFL. Вони виграли чотири титули конференції та п’ятнадцять ігор дивізіону.

“Рейдерс” неодноразово змагалися з “Денвер Бронкос”, “Канзас-Сіті Чіфс” та “Лос-Анджелесом” Чарджерс. Багато гравців команди потрапили до Зали слави професійного футболу, наприклад, Кен Стейблер та Ренді Мосс, відповідно. Звання найціннішого гравця отримали такі гравці, як Фред Білетнікофф, Джим Планкетт та Маркус Аллен. Вони встановили рекорди, такі як рекорд сезону 466-423-11 до кінця 2018 року.

Лас-Вегас Raiders VIP квитки тепер широко доступні онлайн, ознайомтеся з нашою великою колекцією квитків Las Vegas Raiders.

Гарантія на квитки Las Vegas Raiders

Купуючи квитки Las Vegas Raiders на нашому офіційному сайті, наша команда гарантує, що ви отримаєте 100% повернення коштів.

Команда також гарантує, що здійснені платежі є приватними та конфіденційними.

Обов’язково ознайомтеся з нашими регулярними футбольними квитками на Лас-Вегас Рейдерс НФЛ. У нас є багато варіантів, які вам обов’язково сподобаються.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ, Las Vegas Raiders VIP КВИТКИ НЕ Є ВІП-квитками або квитками для зустрічей, якщо це не вказано в секції, ряду або в коментарях та думках власників

Кожен VIP-пакет Las Vegas Raiders відрізняється від інших. Тип пакету, описаний в описі контенту на цьому сайті, може не збігатися з конкретним пакетом, що пропонується для продажу. Будь ласка, зверніться до приміток до групи квитків, які ви купуєте, щоб дізнатися, які саме зручності будуть включені до вашого замовлення.

Інформація про туристичні пакети Las Vegas Raiders

Якщо ви шукали найкращі туристичні пакети на Лас-Вегас Рейдерс, доступні в Інтернеті, у нас є хороші новини: ваші пошуки закінчилися! На BookSeats.com, у нас є індивідуальні пакети квитків та подорожей для кожного вболівальника Las Vegas Raiders.

Незалежно від того, чи є вашим пріоритетом номер один якісне розміщення в готелі, тестування вечірки на іншому стадіоні, або ж ви хочете залишитися в межах міста, потрапивши лише на домашню гру квитки, у нас є правильний пакет для вас. Наша мета – заощадити ваш час та гроші, тому, щоб забронювати квитки на Las Vegas Raiders, які вам точно сподобаються, вибирайте Bookseats.com.

Як це працює?

Ваш перший крок – переглянути розклад Las Vegas Raiders та знайти гру, яка вас цікавить. На основі цього ми можемо створити індивідуальний туристичний пакет Las Vegas Raiders, що відповідатиме вашим потребам та побажанням.

Наприклад, з Bookseats.com, ви зможете легко вибрати будь-яку комбінацію розміщення в готелях Лас-Вегас Рейдерс, розкладу рейсів та пакетів квитків, які ідеально підходять для вас. Просто запитайте себе: чи хочу я залишитися поруч з енергією центру міста, або ж знайти житло в готелі поруч зі стадіоном? Що стосується авіаквитків та рейсів Las Vegas Raiders, ми подбаємо про те, щоб ви встигли на гру вчасно, незалежно від того, летите ви з іншого кінця світу чи з сусіднього штату. Ніякого Лас-Вегасу Raiders необхідні рейси? Без проблем, просто виберіть не включати рейси для подорожі Las Vegas Raiders, яка включає тільки готель Las Vegas Raiders та квитки. І якщо ви стурбовані тим, що обрана вами гра Las Vegas Raiders вже розпродана, можете зітхнути з полегшенням. на Bookseats.com ми можемо забезпечити вас квитками практично на будь-який матч. навіть якщо він буде розпроданий!

Завдяки нашим зв’язкам із тисячами авіакомпаній та готелів-партнерів, ми гарантуємо, що ви отримаєте оптимальні ціни на ваші туристичні пакети та гру Las Vegas Raiders квитки кожного разу. А щоб ви не пропустили жодної хвилини гри, ми навіть показуємо тарифи Uber до місця проведення матчів з вибраних готелів, тож транспорт можна легко врахувати у вашому маршруті.

Святкуємо парубочі, дівич-вечори та спеціальні заходи

Незалежно від того, подорожуєте ви групою, наодинці або з другом, ви можете налаштувати свої туристичні пакети Las Vegas Raiders будь-яким зручним для вас способом. Якщо, наприклад, ви завжди хотіли забронювати поїздку, щоб побачити свою команду в певному місті або на певному стадіоні, ми можемо допомогти вам побачити виїзні матчі Las Vegas Raiders. Немає нічого кращого, ніж побувати на вечірці на іншому стадіоні та відчути себе вболівальником на виїзних матчах Las Vegas Raiders

Що стосується вечірок, якщо вам випало бути квотербеком на парубочій вечірці Las Vegas Raiders або на дівич-вечорі в Лас-Вегасі, ми можемо допомогти вам з організацією Raiders або дівич-вечір у Лас-Вегасі, ми будемо раді бути корисними! Все, що вам потрібно – це група від 7 осіб, і ми можемо створити для вас чудовий туристичний пакет для великої групи. Просто натисніть тут, щоб заповнити нашу анкету, і представник BookSeats зв’яжеться з вами і запропонує вам доступ до чудової групової ціни на один з наших групових пакетів Las Vegas Raiders.

Бажаєте відвідати Лас-Вегас Raiders не один раз? У нас також є туристичні пакети на кілька подій Las Vegas Raiders, які можна підібрати відповідно до ваших конкретних потреб. просто заповніть форму “Зв’язатися з нами. Ось чому Bookseats.com лідирує в лізі за кількістю індивідуальних туристичних пакетів. З BookSeats.com, ви матимете доступ до єдиного вікна для бронювання готелів, авіаквитків та квитків на Las Vegas Raiders квитки.

Сплануйте свою ідеальну спортивну поїздку на Las Vegas Raiders вже сьогодні!

Пакети для Las Vegas Raiders

Ще ніколи не було так просто забронювати подорож з найкращими друзями. Ми пропонуємо індивідуальні спортивні туристичні пакети для вболівальників будь-якої команди, тому ви можете побачити Las Vegas Raiders, оцінивши енергію стадіону на одній з їхніх домашніх ігор, або слідувати за ними на виїзді, як справжній фанат Las Vegas Raiders. Об’єднавши свої Лас-Вегас Рейдерс квитки, готель і план подорожі разом, це дозволяє нам скоротити ваші загальні витрати та заощадити ваш час.

  • Лас-Вегас Рейдерс в Орчард-Парк, Нью-Йорк
  • Лас-Вегас Рейдерс у Маямі Гарденс, Флорида
  • Las Vegas Raiders в Фоксборо, Массачусетс
  • Лас-Вегас Рейдерс в Іст Резерфорді, Нью-Джерсі
  • Лас-Вегас Рейдерс у Балтиморі, штат Меріленд
  • Лас-Вегас Рейдерс в Цинциннаті, Огайо
  • Las Vegas Raiders в Клівленд, Огайо
  • Лас-Вегас Рейдерс в Піттсбурзі, Пенсильванія
  • Лас-Вегас Рейдерс в Х’юстоні, штат Техас
  • Las Vegas Raiders в Індіанаполісі, штат Індіана
  • Las Vegas Raiders у Джексонвіллі, штат Флорида
  • Лас-Вегас Рейдерс у Нешвіллі, штат Теннессі
  • Лас-Вегас Рейдерс у Денвері, штат Колорадо
  • Лас-Вегас Рейдерс у Канзас-Сіті, Міссурі
  • Лас-Вегас Рейдерс у Карсоні, Каліфорнія
  • Рейдери Лас-Вегасу в Окленді, Каліфорнія
  • Las Vegas Raiders в Арлінгтоні, Техас
  • Las Vegas Raiders в Іст Резерфорді, Нью-Джерсі
  • Las Vegas Raiders у Філадельфії, штат Пенсильванія
  • Лас-Вегас Рейдерс у Лендовері, штат Меріленд
  • Лас-Вегас Рейдерс в Чикаго, штат Іллінойс
  • Las Vegas Raiders у Детройті, штат Мічиган
  • Лас-Вегас Рейдерс у Грін-Бей, Вісконсин
  • Лас-Вегас Рейдерс у Міннеаполісі, штат Міннесота
  • Лас-Вегас Рейдерс в Атланта, Джорджія
  • Лас-Вегас Рейдерс у Шарлотті, Північна Кароліна
  • Las Vegas Raiders у Новому Орлеані, штат Луїзіана
  • Лас-Вегас Рейдерс в Тампі, штат Флорида
  • Лас-Вегас Рейдерс у Глендейлі, Арізона
  • Лас-Вегас Рейдерс в Лос-Анджелесі, Каліфорнія
  • Лас-Вегас Рейдерс у Санта-Кларі, Каліфорнія
  • Рейдери Лас-Вегасу в Сіетлі, штат Вашингтон
  • Лас-Вегас Рейдерс у Лас-Вегасі, штат Невада

Зверніть увагу: ми наполегливо рекомендуємо вам приїхати не лише на вечірки на задньому дворі та на гру в Лас-Вегасі Raiders Ви можете не тільки пограти в гру, але й продовжити своє перебування, щоб насолодитися історією, нічним життям, їжею та мистецтвом будь-якого міста, яке ви досліджуєте. Донести енергію Las Vegas Raiders за межі стадіону і дати всім знати, за кого ви вболіваєте! Кому потрібні лише вечірки з виїздом на природу, щоб відірватися в новому місті?

І, звичайно, не забувайте, якщо ви живете в цьому місті і шукаєте квитки тільки на домашню гру Лас-Вегас Рейдерс, ми також можемо надати вам їх. Зв’яжіться з нами сьогодні та дізнайтеся, чому ми – сайт, який отримає ваші місця, незалежно від того, на якому майданчику ви перебуваєте!

зарядні пристрої, рейдери, квитки, додаткові, питання

Інформація про ігровий день

Minnesota Vikings та US Bank Stadium прагнуть створити стадіон та умови для проведення ігор, які не лише відповідають вимогам ADA, але й дозволяють вболівальникам з обмеженими можливостями, а також їхнім сім’ям та друзям насолоджуватися рівним доступом до всіх зручностей стадіону US Bank Stadium. Доступ до стадіону, паркування, місця для сидіння, вивіски, концесії, послуги, туалети, конкорси та інші зручності були побудовані відповідно до вимог і рекомендацій ADA, а також державних і місцевих законів і правил, що стосуються вболівальників з обмеженими можливостями.

Огляд обміну квитків ADA

Мета Minnesota Vikings/ASM Global полягає в тому, щоб задовольнити попит на квитки ADA з боку відвідувачів, які мають право на отримання квитків ADA. Політика обміну сприяє наданню місць в секціях ADA для відвідувачів, які мають відповідну кваліфікацію ADA. Квитки придбані в несанкціонованих торгових точках, не будуть зараховані. Шахрайство з квитками включає, але не обмежується спотворенням інформації про інвалідність. Vikings/ASM Global залишає за собою право вживати відповідних заходів щодо неправдивих даних, що може призвести до переселення, виключення або анулювання абонементних рахунків.

Секції ADA призначені лише для кваліфікованих відвідувачів та їхніх гостей. Щоб найкращим чином задовольнити потреби інших вболівальників, які бажають придбати місця з обмеженими можливостями, якщо власник абонемента не може відвідати домашню гру і бажає передати квитки особам, які не мають інвалідності, “Вікінги” просять власника абонемента повідомити про це в касу “Вікінгів”, щоб організувати пересадку на місця, які не є місцями з обмеженими можливостями. Будь ласка, зверніть увагу, що переміщення цих місць базується виключно на наявності квитків, тому завчасне повідомлення є вигідним. Якщо квиток(и) використовує(ють) відвідувач(и), який(і) не має(ють) кваліфікації ADA, “Вікінги” залишають за собою право перемістити власника квитка на будь-яке доступне місце в залі, яке не є місцем для відвідувачів ADA. Будь-яка різниця в ціні, що виникає в результаті обміну, є відповідальністю власника квитка. Обмін квитків ADA в день гри здійснюється за наявності вільних місць у порядку черги. Обмін квитків дозволяється лише власнику абонемента.

Обмін із зарезервованих місць на місця ADA

Якщо у власника абонемента виникає тимчасова потреба зайняти місце в секторі ADA на домашньому матчі, він повинен повідомити про це касу “Вікінгів”, щоб організувати переміщення на місце в секторі ADA. Будь ласка, зверніть увагу, що переміщення цих місць базується виключно на наявності квитків, тому завчасне повідомлення є вигідним, щоб “Вікінги” могли краще задовольнити конкретні потреби людей з інвалідністю з обмеженими можливостями. Обмін квитків ADA в ігровий день здійснюється за наявності вільних місць за принципом “хто прийшов, той і отримав”. Будь-яка різниця в ціні, що виникає в результаті обміну, є відповідальністю власника квитка.

Обміни для покупців квитків на один матч

Якщо покупцеві квитка на один матч необхідно обміняти квиток на місце в секторі ADA, будь ласка, повідомте про це в касу “Вікінгів. Будь ласка, зверніть увагу, що переміщення цих місць здійснюється виключно за наявності квитків. Обмін здійснюється за принципом “хто прийшов, той і отримав. Будь-яка різниця в ціні, що виникає в результаті обміну, є відповідальністю власника квитка. Квитки на одну гру повинні бути придбані через касу “Міннесота Вікінгс” або одного з її авторизованих роздрібних продавців.

Якщо власник абонемента має тимчасову потребу у використанні місць в амбулаторії ADA на домашньому матчі, він повинен повідомити про це касу “Вікінгів”, щоб домовитися про переміщення на місця в амбулаторії ADA. Будь ласка, зверніть увагу, що переміщення цих місць здійснюється виключно за наявності квитків, тому бажано завчасно повідомити про це, щоб “Вікінги” могли краще задовольнити конкретні потреби ADA. Обмін квитків ADA в день гри здійснюється за наявності вільних місць ADA в порядку живої черги. Будь-яка різниця в ціні, що виникла в результаті обміну, є відповідальністю власника квитка.

Місця для інвалідних візків та супроводжуючих осіб, які не продаються на сезон або на одну гру і не призначені для переміщення інших вболівальників з обмеженими можливостями, можуть бути продані особам, які не користуються інвалідними візками, на розсуд клубу Minnesota Vikings.

Навчені собаки-поводирі, собаки-поводирі або “службові тварини” – це єдині тварини, яким дозволено перебувати на стадіоні US Bank. Меценат несе відповідальність за дії та задоволення всіх потреб “службової тварини”, включно з прибиранням за нею.

Обмежена кількість інвалідних візків доступна біля кожного виходу на посадку, щоб допомогти гостям дістатися до воріт і від них до місця для сидіння. За цю послугу не стягується плата, і бронювання не потрібне. Гостям потрібно лише попросити про допомогу на інвалідному візку, коли вони прибувають до воріт. Допомога на інвалідних візках обмежується доступом до сидячих місць та з них, а також наданням екстреної допомоги. Якщо гість бажає користуватися інвалідним візком для загального користування під час відвідування стадіону US Bank, йому потрібно буде домовитися про те, щоб привезти свій власний візок на стадіон.

В зоні ADA доступні електричні розетки для підзарядки скутерів та електричних інвалідних візків.

Leave a Reply