Акумуляторний зарядний пристрій Bosch. Доставка невеликої посилки дешевше на £2.99

Зарядний пристрій Bosch Dual 18V and 12V Battery Charger – Dual-Bay GAX1218V-30

Анонсований більше двох років тому за кордоном, Bosch щойно випустив свій зарядний пристрій з двома відсіками (Bosch GAX1218V-30) у США. Заряджає акумулятори інструментів Bosch 18В та 12В Max. Двосекційний зарядний пристрій також може заряджати акумулятори мобільних телефонів за допомогою переднього роз’єму USB 2.1-амперний порт.

Особливості подвійного зарядного пристрою Bosch на 18 В та 12 В

Ця система добре працює, якщо ви використовуєте Bosch Ударний дриль-шуруповерт PS42 12 В разом із перфоратором Bosch Bulldog. Ви отримуєте один зарядний пристрій для заряджання як акумуляторів Bosch 12V Max, так і акумуляторів Bosch 18V. Включає акумуляторні батареї Bosch Core18. Слід зазначити, що цей зарядний пристрій є послідовним, тобто тільки один батарея зарядів за один раз. Ви можете придбати подвійний зарядний пристрій Bosch для акумуляторів 18 В і 12 В на Amazon всього за 59.98.

bosch, бездротовий, акумулятор, зарядний пристрій, доставка

Світлодіодні індикатори спереду дають змогу відстежувати стан заряджання. Вставте акумулятор, і зелене світло почне блимати. Коли ємність акумулятора досягне приблизно 80%, блимання зеленого індикатора сповільниться, вказуючи на те, що “швидке заряджання” завершено. Решта процесу зарядки завершується повільніше. Постійний зелений світлодіод вказує на те, що акумулятор повністю заряджений. Bosch також надає окремий червоний світлодіодний індикатор, який сповіщає про несправність акумулятора (миготливий червоний) або про те, що він повинен спочатку охолонути (постійне червоне світіння).

Характеристики зарядного пристрою Bosch GAX1218V-30

  • Модель Bosch GAX1218V-30
  • Автоматичне вимкнення Так
  • Підтримувані акумулятори: 12В 18В
  • Розміри (ВхШхД): 3.3 x 7.7 x 5 дюймів.
  • Вага 1.35lb
  • Ціна: 59.98

Зарядний пристрій Bosch Dual 18 В і 12 В забезпечує заряджання акумулятора двома напругами, але не є швидким зарядним пристроєм. Для цього вам знадобиться один з їхніх одинарних швидких зарядних пристроїв або щойно анонсований 16-амперний зарядний пристрій Bosch Supercharger. Заповнює 8Ah акумулятор до 50% менш ніж за 15 хвилин за допомогою функції Power Boost.

Цей зарядний пристрій з двома відсіками відповідає швидкості стандартних зарядних пристроїв. Нижче наведено приблизний час заряджання:

  • 12V 2.0Ah 35 хв (80%) 45 хв (100%)
  • 12V 2.5Аг 40 хв (80%) 65 хв (100%)
  • 12V 4.0Ah 65 хв (80%) 85 хв (100%)
  • 18V 2.0Ah 35 хв (80%) 45 хв (100%)
  • 18V 3.0Ah 53 хв (80%) 68 хв (100%)
  • 18V 4.0Ah 65 хв (80%) 85 хв (100%)
  • 18V 5.0Ah 82 хв (80%) 107 хв (100%)
  • 18V 6.0Ah 100 хв (80%) 130 хв (100%)

Клінт ДеБур (Clint DeBoer)

Коли він не грається з новітніми електроінструментами, Клінт ДеБур насолоджується життям чоловіка, батька та завзятого читача – особливо Біблії. Він любить Ісуса, має ступінь інженера звукозапису і з 1992 року в тій чи іншій формі займається мультимедійними та/або онлайн-виданнями.

Кар’єра Клінта охопила майже всю сферу аудіо- та відеопродукції. Після того, як він став кращим у своєму класі, отримавши ступінь молодшого спеціаліста в галузі звукозапису, він почав працювати на знаменитій студії Soundelux в 1994 році, одній з найбільших пост-продакшн компаній, що спеціалізуються на аудіо для художніх фільмів і телебачення. Працюючи над безліччю художніх фільмів, Клінт відточив свої навички редактора діалогів, редактора фоліантів і саунд-дизайнера. Роками пізніше він перейшов у зростаючу сферу відеомонтажу, де протягом трьох років обіймав посаду старшого відеоредактора компанії AVID.

Працюючи на таких клієнтів, як Universal Pictures, Hollywood Pictures, Paramount Home Entertainment, NASA, Universal Studios, Planet Hollywood, SEGA, NASCAR та інші, Клінт ДеБоер багато займався клієнт-менеджментом, а також редагуванням відеофільмів, корекцією кольору та стисненням цифрового відео в форматі MPEG. Він також має кілька сертифікатів THX (Technician I і II, THX Video) і має сертифікат ISF Level II.

Після заснування видавничої компанії CD Media, Inc. у 1996 році, він допоміг заснувати або розвинути кілька успішних онлайн-видань, зокрема Audioholics (як головний редактор протягом 12 років), Audiogurus та AV Gadgets. У 2008 році Клінт заснував Pro Tool Reviews, а в 2017 році – OPE Reviews, що спеціалізується на ландшафтному та вуличному електрообладнанні. Він також очолює Pro Tool Innovation Awards, щорічну програму нагородження інноваційних інструментів та аксесуарів у різних галузях.

Дякуючи Богові та його чудовим співробітникам за успіх, який зараз є найбільшим виданням оглядів електроінструментів у галузі, Клінт ДеБур сподівається на подальше зростання компанії, оскільки вона швидко розширює свою сферу охоплення. Pro Tool Reviews щороку проводить критичний огляд сотень ручних інструментів, електроінструментів та аксесуарів, щоб допомогти користувачам дізнатися про найкращі та найновіші продукти в галузі. Охоплюючи всіх, від професіоналів будівельної галузі та майстрів до серйозних майстрів-аматорів, Pro Tool Reviews допомагає споживачам інструментів робити кращі покупки, працювати розумніше та бути в курсі того, які інструменти та продукти можуть допомогти їм досягти вершин у своїй справі.

bosch, бездротовий, акумулятор, зарядний пристрій, доставка

Найкращі характеристики зарядного пристрою Bosch GAL 18V6-80

  • Зарядний пристрій Bosch на 6 відсіків:
  • Безперервне заряджання до 6 акумуляторів для безперервної роботи
  • Легко заряджайте всі свої акумулятори протягом ночі, щоб вранці вони були готові до роботи
  • Тип акумулятора: Літій-іонний
  • Напруга акумулятора: 14.4V-18V
  • Зарядний струм: 8 А
  • Розміри (Д х Ш х В): 303 х 210 х 226 мм
  • Вага: 1.8 кг
  • Код товару: 1600A01U9M

Гарантія Bosch

Bosch пропонує стандартну 1-річну гарантію на всі свої машини, акумулятори та зарядні пристрої. Ви можете продовжити 3-річну гарантію на електроінструменти або 2-річну гарантію на акумулятори та зарядні пристрої, зареєструвавши виріб на порталі Bosch Pro 360 тут протягом 4 тижнів після покупки.

bosch, бездротовий, акумулятор, зарядний пристрій, доставка

Примітка: У зв’язку з характером застосування, на аксесуари та витратні матеріали не поширюється гарантія на знос або гарантія. Якщо ви незадоволені своїм продуктом, ви можете зв’язатися безпосередньо з компанією Bosch, щоб обговорити це.

Доставка

Безкоштовна доставка по Великій Британії на суму понад 99 фунтів стерлінгів

Наступний робочий день Доставка Замовлення до 15:00

1 Годинне текстове сповіщення Slotvia

Доставка 6 днів на тижденьПонеділок. субота

на материкову частину Великобританії, коли ви витрачаєте £99 (до 30 кг).

Ви можете перевірити свою доставка поштовий індекс на першому етапі оформлення замовлення.

Доплата застосовується до замовлень, які включають “великогабаритний товар”/якщо загальна вага перевищує 30 кг. “Великогабаритний товар” буде виділено на сторінці з описом товару. Доплата також застосовується до замовлень, які доставляються на офшорні поштові індекси Великої Британії. Ця надбавка знижується, коли ви витрачаєте понад 99 фунтів стерлінгів.

Новий 6-портовий зарядний пристрій Bosch на 18 В

Bosch незабаром вийде з новим 6-відсіковим зарядним пристроєм на 18 В бездротовий зарядний пристрій для акумуляторів електроінструментів, модель GAL18V6-8.

Новий 6-портовий зарядний пристрій Bosch на 18 В заряджає 4 акумулятора.Акумулятор 0Аг до 80% за 32 хвилини.

Зарядний пристрій має силу струму 8 А для швидкого заряджання акумуляторів Bosch більшої ємності (і, звичайно, старих стандартних акумуляторів), а також має активне охолодження – вентилятор, який допомагає підтримувати оптимальну температуру компонентів.

Це послідовний зарядний пристрій, тобто він може заряджати акумулятори лише по одному за раз.

Bosch розробив цей зарядний пристрій з 2-цикловим процесом, з швидким циклом заряджання до 80%, а потім повільним циклом заряджання, щоб дозарядити батарею на останні 20% до повного заряду.

Повністю розряджений зарядний пристрій для 4.Акумулятор ємністю 0 Ач заряджається до 80% за 32 хвилини, а до повного заряду – за 50 хвилин.

Якщо у вас є Bosch 18V 4.0Ah акумулятори в кожному порту, для повної зарядки всіх їх знадобиться до 5 годин, але 3.2 години, щоб зарядити їх усі до 80% – якщо зарядний пристрій налаштований лише на швидку зарядку, оскільки він заряджає кілька акумуляторів по порядку. На зображеннях продукції Bosch не видно елементів керування, які могли б дозволити перемикатися між швидкою та повною зарядкою, а їхня маркетингова мова не дає чіткого уявлення про те, як зарядний пристрій поводитиметься, коли до нього підключено кілька акумуляторів.

Новий 6-відсіковий літій-іонний зарядний пристрій Bosch також має верхню ручку для зручного перенесення зарядного пристрою або з акумуляторами, а також вбудовану обмотку для шнура.

Опущені пальці донизу

Хотілося б бачити наскрізний штекер, як на шестипортовому зарядному пристрої M18 від Milwaukee. Bosch взагалі не описує штекер, припускаючи, що це звичайний штекер, а не прохідний. Перевага прохідного штекера полягає в тому, що до нього можна підключити щось інше – наприклад, ще один зарядний пристрій – до однієї розетки змінного струму, заощаджуючи простір.

8-амперна швидкість зарядки зручна, але може заплутати кінцевих користувачів. Bosch каже, що 18В 4.Акумулятор 0Ah повністю заряджається за 50 хвилин.

Нічого страшного, що зарядному пристрою потрібно 32 хвилини, щоб зарядити 4.Батарея 0 Ач до 80%, а потім ще 18 хвилин для останніх 20%. Але чи дозволяє цей новий зарядний пристрій зупинити його на рівні 80%??

Кожен відсік послідовно заряджає відпрацьований CORE18V 4.Батарея 0 Ач до 80% за 32 хвилини і до повного заряду за 50 хвилин.

Але чи означає це, що він заряджає 4.0Ah до 80%, а потім до 100%, а потім рухається далі? Або заряджає батарею на 80%, переходить до наступної, а потім заряджає всі батареї до 100%, якщо користувач ще не вийняв їх.

Тобто, яка поведінка підзарядки відповідає дійсності? Для двох батарей, як працює зарядний пристрій?

Варіант 1 був би великою проблемою, якби всі батареї заряджалися до 80%, а потім дозаряджалися після цього, але, оскільки Bosch описує швидкість зарядки лише для одного акумулятора, є вказівка, що він робить так.

У мене є зарядний пристрій для камери Sony, і він має “нормальний” режим зарядки, який швидко заряджає батарею акумулятор до часткової ємності, і режим “повного” заряду, який робить те саме, але потім дозаряджає його до максимальної ємності.

Багато брендів акумуляторних електроінструментів акумулятор зарядні пристрої мають індикацію 80% – або близько того – де він буде блимати іншим кольором під час заряджання, коли в основному заряджений, а потім, коли завершиться.

індикація 80% була б зручна на будь-якому зарядному пристрої, але на послідовному зарядному пристрої було б набагато зручніше, якби зарядний пристрій міг зупинятися на 80%, а потім переходити до наступного акумулятора.

На офіційних зображеннях продукції Bosch не видно жодних кнопок чи елементів керування, за допомогою яких можна було б якось змінити налаштування заряджання, а також немає жодних коментарів щодо будь-якого користувацького інтерфейсу.

Ми звернулися до відділу зв’язків з громадськістю Bosch за роз’ясненнями і чекаємо на їхню відповідь.

На мою думку, це було б надзвичайно ефективною функцією, якби зарядний пристрій міг заряджати кожну батарею до 80%, а потім запускати серію циклів поповнення. Якщо ви можете підключити 4.0Ah до кожного порту, використання лише циклу швидкого заряджання призведе до того, що всі 6 батарей будуть заряджені до 80% приблизно за 3 години 12 хвилин. Якщо кожна батарея повинна проходити через цикли швидкого заряджання та повільного дозаряджання, загальний час заряджання збільшується до 5 годин.

Найбільша перевага послідовного зарядного пристрою полягає в тому, що він дозволяє заряджати кілька акумуляторів без необхідності стежити за ними і міняти батареї в одному зарядному пристрої.

Припустимо, що зарядний пристрій працює за першим способом, описаним вище, тобто заряджає кожну батарею до 80% перед тим, як перейти до наступної. Через 2 години після 5-годинної послідовності заряджання три батареї зарядилися на 80%, а четверта – майже на тому ж рівні. Якщо зарядний пристрій працює так, що кожна батарея заряджається до 100% перед тим, як перейти до наступної батареї, у вас буде 2 повністю заряджені батареї, а третя – на півдорозі. Це все припускає 4.Акумулятори 0Ah. Ефект буде помножений на батареї більшої ємності.

Ця додаткова зарядка подовжує час заряджання 4-х акумуляторів.0 А-год батарею на 56%, щоб отримати останні 20% ємності.

Тепер подумайте, скільки часу займе послідовна зарядка, якщо у вас є батареї ще більшої ємності. Якщо все робити обережно, то батарея ємністю 8 А-год може зайняти 64 хвилини для швидкого заряджання до 80% і 100 хвилин для досягнення 100%. Якщо у вас підключено 6 акумуляторів, це додаткові 36 хвилин на кожну батарею для додаткової зарядки.

Навіщо Bosch згадувати про 2-цикловий режим заряджання, якщо зарядний пристрій може заряджати лише кожну батарею ємністю акумулятор до 100%, перш ніж рухатися далі? Як уже згадувалося, ми звернулися до Bosch за роз’ясненнями і сподіваємося, що вони зможуть прояснити ситуацію.

Можливо Бош також працює на одночасному 4-х або 6-ти відсіках зарядний пристрій?

Або, можливо, багатопортовий зарядний пристрій на 18 В 12 В? Вони випустили зарядний пристрій 12В/18В ще в 2017 році, і я сподівався, що це стане стандартом, подібно до того, як DeWALT і Milwaukee мають багатовольтні зарядні пристрої.

Деяким користувачам 18-вольтових зарядних пристроїв Bosch сподобається цей новий 6-відсіковий зарядний пристрій, але інші нарікатимуть на те, що це послідовний зарядний пристрій, а не одночасний, здатний виконувати 2 або більше одночасних циклів заряджання.

Що ви думаєте?

Огляд бездротової зарядної системи Bosch Power Ready

Очевидно, що всі бренди інструментів мають чудових інженерів, які розробляють інструменти, якими ми заробляємо на життя. Але інженери Bosch постійно “виходять за рамки” і дивують нас ідеями та продуктами, які змушують нас чухати потилицю і дивуватися, як вони це зробили! Що ж, вони знову зробили це, представивши свою нову бездротову зарядну систему Power Ready Wireless Charging System. Нещодавно ми мали задоволення зазирнути в майбутнє і хотіли б поділитися з вами цією чудовою новою технологією.

Нова бездротова система зарядки випускається з 18В 2.0 Ач з планами випустити більшу “товсту” батарею навесні 2015 року. Ця система працює подібно до системи зубних щіток Sonicare, де акумуляторна батарея заряджається за допомогою індуктивної передачі енергії без “контактів” між зарядний пристрій та акумулятор. Кінцевим результатом є система, яка дозволяє заряджати акумулятори, просто поклавши їх на новий зарядний пристрій.

Ми створили коротке відео, щоб висвітлити деякі особливості нової бездротової зарядної системи Power Ready. Крім того, ми включили повний прес-реліз нижче з усіма серйозними деталями. Цілком ймовірно, що ця нова система – лише початок для компанії Bosch, яка, безсумнівно, розробить додаткові функції на цій новій бездротовий система живлення.

Bosch Transforms Бездротова Категорія інструментів з дебютом бездротової зарядної системи Power Ready

Mt. Prospect, Ill., 6 жовтня 2014 р. – Важко уявити, що один продукт може змінити цілу галузь, але компанія Robert Bosch Tool Corporation зробила саме це, представивши бездротову зарядну систему Bosch Power Ready Wireless Charging System – першу в світі систему для бездротових електроінструментів. Технологія бездротової зарядки забезпечує абсолютну зручність для користувача в системі, яка дозволяє заряджати інструменти практично будь-де: в рухомому транспортному засобі та між роботами або завданнями – з увімкненим або вимкненим акумулятором на інструменті.

“Це змінює правила гри”, – сказав Хаген Дост, менеджер з продуктів Bosch. “Наша нова бездротова система заряджання на 18 В усуває потребу в контейнері для акумуляторів з частковим зарядом”. Тепер професіонали можуть легко заряджати свої ручні електроінструменти в перервах між завданнями і не турбуватися про розряджені акумулятори. Це означає підвищення продуктивності та збільшення прибутку.”

Як це працює

В основі цього вдосконалення електроінструменту лежить концепція безконтактної передачі енергії, також відома як індуктивна зарядка. Коли зарядний пристрій підключено до мережі та розміщено на ньому сумісний акумулятор, зарядний пристрій починає бездротово передавати змінне магнітне поле. Акумулятор, що має внутрішню мідну котушку, виступає в ролі приймача. Коли змінне магнітне поле проникає в котушку, індукується напруга, і зарядний струм протікає до елементів до повного заряду. Подібно до звичайної зарядки, акумулятор і зарядний пристрій постійно обмінюються даними під час процесу зарядки, щоб забезпечити належний заряд і тривалий термін служби акумулятора.

“Бездротова зарядка відкриває цілий новий світ зручності”, – сказав Дост. “А нові бездротові акумулятори сумісні з усім асортиментом електроінструментів Bosch на 18 В, тому користувачі можуть почати користуватися перевагами негайно”.”

Кожен зарядний пристрій також має функцію виявлення сторонніх предметів (FOD), яка виявляє, коли на зарядному майданчику знаходиться будь-який інший предмет, крім сумісного акумулятора. У разі виявлення стороннього предмета зарядний пристрій не ввімкнеться, доки його не буде видалено. Це запобігає нагріванню струмопровідних матеріалів, таких як болти, шайби, цвяхи або навіть металева стружка, які можуть випадково потрапити на панель. Процес схожий на нагрівання котушок на електричній плиті.

Вирішення основних проблем Бездротовий Проблеми в роботі

Для професіоналів, які перебувають у дорозі, в магазині або на будівельному майданчику, бездротова система заряджання Bosch змінює спосіб управління енергією. В даний час мобільні сервісні/ремонтні фахівці залежать від пошуку розетки на наступній зупинці або громіздких і хаотичних автомобільних рішень для зарядки акумуляторів. Працівникам на будівельних майданчиках доводиться шукати розетки на різних поверхах, де вони працюють. Механіки та інші фахівці цеху втрачають сліди того, де вони залишили свій інструмент або запасні акумулятори, а захаращені зарядні станції займають багато місця, а акумулятори розкидані по всьому приміщенню. Кожного разу, коли працівник конвеєра або виробничого підприємства змушений залишати своє робоче місце для заміни акумулятора, він втрачає продуктивність. І не забувайте про відра запасних батарей і зарядні станції, в які кожен інвестує, щоб бути впевненим, що вони не розрядяться. Кожен випадок – це не лише марна трата часу та грошей, але й велике джерело розчарування кожного разу, коли батарея розряджається.

Leave a Reply