Електричні зарядні станції Volkswagen. Яка максимальна потужність зарядки для…

Table of Contents

ІДЕНТИФІКАТОР VW.4: Як вибрати домашні зарядні пристрої для електромобілів?

Моделі VW 2023 року більше не комплектуються зарядними пристроями, а дилери можуть запропонувати портативний фірмовий зарядний пристрій EVSE 120v/240v (повний аналог Webasto Go) з максимальною потужністю Level-2 на 7.7 кВт.

Виявляється, зарядний пристрій з логотипом VW має роз’єм NEMA 14-50, що дозволяє іншим зарядним пристроям мати вищу потужність 9.6 кВт на противагу 7.7 кВт. У цьому огляді ми розглянули найпопулярніші моделі зарядних пристроїв VW і виділили моделі, які ми протестували.

Дротове з’єднання, яке ідеально підходить для тих, хто хоче бути готовим до майбутнього електромобіля з більшою потужністю. Потребує професійного встановлення. Додаток і стабільний Wi-Fi дозволяють легко відстежувати заряджання.

Більшість домашніх електромобілів мають 1.6-7.7 кВт, що означає, що для повної зарядки з нуля знадобиться близько 8-30 годин, але є зарядні пристрої з більшою швидкістю, наприклад, 22 кВт зарядний пристрій Tesla Destination Charger.

Найкращий дротовий зарядний пристрій на 240 В

Дротовий зарядний пристрій може бути дорогим в установці, але він не вимагає ніякого обслуговування. Після встановлення вам ніколи не доведеться турбуватися про те, що ви забудете вимкнути зарядний пристрій з розетки – він завжди увімкнений і готовий до використання.

Дротова домашня зарядна станція для електромобілів JuiceBox 40 (40 Ампер, 240 Вольт, 25-футовий кабель), Wi-Fi, зарядний пристрій для приміщень та вулиць, сертифікована Energy Star UL

3 серпня 2023 13:15

Зарядна станція для електромобілів Wallbox Pulsar Plus Level 2 EV 11.52 кВт (240 Вольт, кабель 25 футів/7 метрів, 48 Ампер), дротовий, Wi-Fi, Bluetooth, Alexa та Google Home

3 серпня, 2023 1:15 PM

Крім того, оскільки зарядна станція вбудована у вашу електромережу (модернізація не потрібна), ви можете заряджати за допомогою більш потужного зарядного пристрою 2-го рівня (до 12 кВт).

Найкращий портативний зарядний пристрій на 240 В

3 серп. 2023 1:15

Портативний зарядний пристрій для електромобілів Accell AxFAST рівнів 1 і 2 3.8 кВт (120/240 В, кабель 24 фути/7 м, 16 А), штекер NEMA 10-30

3 серпня, 2023 1:15

Якщо ви хочете заряджати свій електромобіль вдома, але не маєте коштів на стаціонарний зарядний пристрій або не можете знайти вільну розетку у гаражі чи на під’їзній дорозі, подумайте про придбання зарядної станції. EV Adept, клієнти часто обирають ці моделі:

Найкраще те, що ці станції порівняно дешевші, ніж прокладання проводів, і їх легко відключити, коли вони не потрібні. З цим типом системи також не потрібно турбуватися про перевантаження домашньої електромережі, оскільки вона має вбудовані автоматичні вимикачі.

Який Volkswagen ІДЕНТИФІКАТОР.4 зарядний пристрій мені потрібен?

VW ID. 4 постачається із зарядним кабелем L1, але для прискорення заряджання ви можете перейти на зарядний пристрій L2. За допомогою зарядного пристрою для електромобілів рівня 2 ви можете повністю зарядити VW ID. 4 з приблизно 7.5 годин.

Якщо ви шукаєте домашній зарядний пристрій для вашого VW ID.4, ми рекомендуємо перейти на більш потужний зарядний пристрій, наприклад, 40-амперний або 48-амперний. Це дозволить вам заряджати свій автомобіль набагато швидше та ефективніше.

Історія Elli

Elli, також відома як “Electric Life”, є дочірньою компанією VW Group – інноваційною стартап-компанією, створеною з єдиною метою – трансформувати зарядки для електромобілів у всьому світі. Заснована у 2018 році, компанія Elli швидко стала найбільшою мережею зарядних станцій в Європі.

Джерело енергії для ділових і побутових рішень VW Group, компанія Elli зарядкою електромобілів VW Компанія Elli є розробником і виробником найважливішого активу Volkswagen для зарядки електромобілів – ID.Зарядний пристрій. Ця інновація була революційною для електричний не для автомобілів зі специфічною для VW акумуляторною технологією, а для всіх автомобільних брендів, які прагнуть вдосконалити свої технології електромобілів.

Що таке Elli і як вона пов’язана з Volkswagen?

Elli, або Electric Life, є дочірньою компанією Volkswagen, яка контролює всю діяльність, пов’язану з електромобілями VW зарядка та енергії, пропонуючи прості рішення для сприяння широкому впровадженню електромобілів.

Чи є мережа зарядки електромобілів Volkswagen, чи потрібно користуватися сторонніми зарядними станціями?

Так! Познайомтеся з Elli, Volkswagen Власна компанія з зарядки електромобілів – ідеальний спосіб для електричний Водії VW можуть залишатися в русі без зайвого клопоту.

Найбільша мережа зарядних станцій в Європі

Компанія Elli не звикати до успіху. Нинішній лідер у цій галузі, компанія Elli створила близько 500 000 пристроїв по всій Європі. І цей успіх не був поступовим.

Зростання Elli відбулося всього за кілька коротких років, з більш ніж 100 000 нових електричний всього за чотири місяці було збудовано понад 100 зарядних станцій для електромобілів, що є безпрецедентним рівнем зростання зарядної інфраструктури.

Компанія Elli має широке охоплення: близько 950 різних провайдерів у 28 європейських країнах. Таким чином, Elli сприяє електричній революції, обіцяючи надійну зарядну мережу, яка дозволить водіям електромобілів подорожувати з легкістю та попрощатися із занепокоєнням про запас ходу.

Отже, які продукти та послуги пропонує Elli?

Компанія Elli пропонує широкий спектр послуг, будучи першим постачальником на ринку електромобілів, який пропонує водіям і компаніям повністю підключений, безперебійний і цілісний досвід заряджання.

Зарядні рішення Elli охоплюють широкий спектр від початкової технології та обладнання до повного сервісу та технічного обслуговування техніки. Все, що потрібно водієві електромобіля або менеджеру автопарку, щоб тримати свій транспортний засіб зарядженим і готовим до дороги.

Клієнтам

Для клієнтів Elli пропонує рішення для домашньої зарядки за допомогою інноваційного зарядного пристрою Wallbox. Швидко заряджають, економічно вигідні та виготовлені з використанням найкращих технологій на ринку, ці зарядні пристрої є універсальним рішенням, яке легко поєднується з електричними автомобілями VW Group.

Чи можу я зарядити свій електромобіль Volkswagen в домашніх умовах, і якщо так, то який зарядний пристрій мені потрібен?

Безумовно – домашня зарядка насправді є однією з найпопулярніших опцій для водіїв електромобілів. Для зарядки вам знадобиться або триконтактна побутова розетка (що зазвичай є найповільнішим варіантом), або настінна коробка, яка забезпечує більшу потужність, ніж розетка.

Які рішення для зарядки електромобілів пропонує Elli?

Основна мета Elli полягає в тому, щоб електрична зарядка була простою і доступною в будь-якій точці Європи. Завдяки встановленню wallbox та зручному додатку для зарядки для приватних клієнтів, а також встановленню станції швидкої зарядки та управлінню автопарком для бізнесу, Elli – це ваш вибір для зарядки електромобілів.

Для бізнесу

З іншого боку, для бізнесу Elli пропонує станції швидкої зарядки, які можна швидко встановити в будь-якому місці, без необхідності складного будівництва або підключення до електромережі, що зазвичай вимагають зарядні станції. І якщо цього недостатньо, Elli також є чудовим інструментом для управління автопарком, надаючи менеджерам повний контроль над своїм електромобілем.

Подолання тривоги щодо дальності поетапно

Багато хто боїться переходити на електромобілі через занепокоєння щодо запасу ходу. Однак, оскільки зарядні станції VW, що працюють від Elli, продовжують розвиватися, ці побоювання швидко стають проблемою минулого. Простота та зручність є пріоритетом.

Наприклад, мережа зарядних станцій Elli зараз складається з близько 33 000 зарядних станцій високої потужності (HOC) для електромобілів станції по всій Європі, а не лише звичайні мобільні зарядні пристрої змінного струму (AC). Завдяки цьому водії електромобілів тепер можуть заряджатися швидше, без зайвого клопоту і з меншим часом очікування.

Аналогічно, зараз ми бачимо нові зручні технології, такі як Plug Charge від таких компаній, як Elli. Замість того, щоб водіям електромобілів доводилося ініціювати з’єднання зі своїм електромобілем, це нововведення дозволяє зробити все автоматично. Просто під’їжджайте, під’єднуйтесь і вирушайте в дорогу. Наразі близько 5 000 з мережі зарядної інфраструктури Elli мають таку можливість.

Вартість заряджання

Дотримання розумності та надійності – на першому плані в планах Еллі. З простою, прозорою структурою ціноутворення для кожного з різних тарифів станції, ще ніколи не було так легко звести витрати до мінімуму.

Водії мають повний контроль і можуть заздалегідь розрахувати витрати завдяки простій структурі ціноутворення Elli, яка враховує такі фактори, як звички водіння власника транспортного засобу. Немає потреби в шокуючому сюрпризі на зарядній станції.

Партнерства та ініціативи зі сталого розвитку

Ще наприкінці вересня 2022 року Elli підписала меморандум про співпрацю з Elia Group та її стартапом re.альта, і все це з метою заохочення та підтримки зростаючої кількості електромобілів на наших дорогах. Таким чином, вони можуть долучитися до спільної місії сталого розвитку, спрямованої на зменшення вуглецевого сліду в усьому світі.

volkswagen, електромобілі, зарядка, станції

Вивчаючи різні бар’єри, що перешкоджають широкій інтеграції електромобілів, партнери проводять різні спільні заходи, зосереджені на чотирьох напрямках:

1 Ціна та стимули 2 Дизайн ринку 3 Достовірні дані 4 Безпека даних

Щоб дізнатися більше про пропозиції від партнерів, натисніть тут.

Не дивно, що здоров’я навколишнього середовища є основною метою та рушійним фактором для продуктів і послуг Elli (і Volkswagen Group). Наприклад, Elli постачає Volkswagen Naturstrom, який є стійким тарифом на відновлювану енергію, що надається домогосподарствам та підприємствам з електромобілями.

Найкращий зарядний пристрій для електромобілів Tesla

Якщо ви водите Tesla, це ваш найкращий варіант для дому зарядка. Він розрахований на струм до 48 А, підходить для використання всередині та зовні приміщень і має дворічну гарантію. Він також має надзвичайно обтічний вигляд, а його вбудований кабельний органайзер дозволяє акуратно зберігати 24-футовий шнур.

Варіанти покупки

Не дивно, що наше тестування показало, що найкращим зарядним пристроєм для електромобіля Tesla EV є флагманський зарядний пристрій Tesla – Tesla Wall Connector. Це не наш найкращий вибір для всіх водіїв, оскільки для підключення до електромобіля не від Tesla потрібен дорогий сторонній адаптер, який не призначений для повсякденного використання. (Крім того, оскільки Tesla продає більше електромобілів, ніж інші автомобільні компанії разом узяті, її зарядні пристрої користуються високим попитом і часто відсутні на складі.) Але якщо ви їздите на Tesla, це найкращий варіант з фірмовим роз’ємом компанії. Його максимальний струм 48 А є одним з найвищих серед протестованих нами, і на момент написання статті його ціна є однією з найнижчих.

Настінний роз’єм Tesla ще тонший і легший, ніж Grizzl-E Classic, він має надзвичайно витончений вигляд, і на нього поширюється дворічна гарантія від Tesla. Цей зарядний пристрій має 24-футовий шнур, як і Grizzl-E Classic, а його вбудований органайзер для кабелів має елегантний дизайн. Він не настільки захищений від погодних умов, як наш вибір не від Tesla, але він все ще забезпечує достатній захист від бруду, пилу та масел, бризок та бризок води, а також від температур від -40 до +40 градусів.22° до 122° за Фаренгейтом.

Найбільшим недоліком цього зарядного пристрою є те, що йому не вистачає опцій підключення, тому вам доведеться підключити його до електричної системи вашого будинку. Це менш зручно, якщо ви хочете мати можливість переміщати зарядний пристрій без виклику електрика. Але оскільки дротова проводка, як правило, є кращою за вставну установку, ми не вважаємо це фатальним недоліком.

Максимальний поточний рейтинг: 48 АВодонепроникність: IP55 (дуже пило- та водонепроникний)Варіанти встановлення: один (дротовий)Гарантія: два роки

Дослідження

Як автор цього посібника, я витратив 28 годин на дослідження та 85 годин на тестування зарядних пристроїв для електромобілів. Я пишу наукові статті вже понад дев’ять років, охоплюючи широкий спектр тем – від фізики елементарних частинок до супутникового дистанційного зондування. З моменту приєднання до Wirecutter у 2017 році я писав про мережеві фільтри, акумуляторні батареї, павербанки для телефонів та планшетів тощо.

Готуючись до написання цього посібника, я взяв інтерв’ю у Пола Воспера (генерального директора JuiceBar, виробника комерційних зарядних станцій для електромобілів, заснованого у 2009 році) про історію та сучасний стан індустрії зарядних станцій для електромобілів. Я обговорив тонкощі встановлення зарядного пристрою для електромобілів у приватному будинку або багатоквартирному будинку з Трейсі Прайсом (генеральним директором Qmerit, мережі сертифікованих електриків, що спеціалізуються на встановленні зарядних пристроїв для електромобілів) та Карадоком Еренхолтом (генеральним директором EV Safe Charge, фірми, що займається встановленням зарядних пристроїв для електромобілів та консультуванням). Щоб краще зрозуміти потреби та проблеми водіїв електромобілів, я взяв інтерв’ю у Джо Флореса, заступника директора San José Clean Energy, некомерційного постачальника електроенергії; Санчета Бхата, директора з транспортування екологічно чистої енергії комунальної компанії Pacific Gas and Electric (PGE); та Аарона Августа, віце-президента PGE з питань партнерства та інновацій.

Для кого це

Якщо ви перебуваєте в процесі купівлі електромобіля і хочете максимально швидку домашню зарядку відразу після покупки, цей посібник для вас. Якщо у вас вже є електромобіль, і ви думаєте про те, щоб перейти (в буквальному сенсі) з повільного зарядного пристрою 1-го рівня на більш швидкий зарядний пристрій 2-го рівня, цей посібник також для вас. Якщо ви просто хочете навчитися, ласкаво просимо! Сподіваємось, ви знайдете те, що шукаєте.

Автомобілі, що працюють на бензині, все ще домінують на дорогах, але світові продажі електромобілів подвоїлися у 2021 році, і аналітики очікують, що до кінця 2022 року у світі буде 26 мільйонів електромобілів. Можна сміливо припустити, що ці мільйони водіїв електромобілів, незважаючи на те, що мають принаймні одну спільну рису, мають дуже різні способи життя, потреби та пріоритети: Вони можуть бути власниками односімейних будинків або орендарями багатоквартирних будинків. Або це можуть бути віддалені працівники, які рідко виходять з дому, або водії каршерінгу, які проїжджають сотні миль на день. Можливо, вони проїжджають десятки зарядних станцій на своєму щоденному маршруті, а можливо, живуть за 90 миль від найближчої громадської зарядної станції.

Однак незалежно від вашої ситуації, наявність вдома найпотужнішого зарядного пристрою для електромобілів, швидше за все, буде вигідною інвестицією. За U.S. За даними Міністерства транспорту, зарядний пристрій 1-го рівня може зайняти кілька днів (від 40 до 50 годин), щоб зарядити батарею електромобіля від порожньої до повної, тоді як зарядний пристрій 2-го рівня може виконати те ж саме завдання всього за 4-10 годин. Навіть якщо ви не проїжджаєте багато миль на своєму автомобілі, і вам достатньо заряджати акумулятор на ніч, ви все одно можете захотіти мати вдома зарядний пристрій, який дозволить вам швидко підзарядитися в разі лісової пожежі, повені або іншого непередбачуваного лиха.

На додаток до швидшого часу заряджання, зарядні пристрої 2-го рівня часто мають функції, які ви не можете отримати від зарядного пристрою, що йде в комплекті з вашим електромобілем, наприклад, такі:

  • можливість підключити зарядний пристрій безпосередньо до електромережі вашого будинку
  • довгий шнур, який може простягнутися через гараж на дві машини або навіс для автомобілів
  • додаток для смартфона, який доповнює додаток вашого електромобіля для відстеження часу автономної роботи, часу зарядки тощо
  • захищений від погодних умов корпус для додаткового захисту від стихій

Як і в будь-якому проекті з благоустрою будинку, модернізація зарядного пристрою для електромобілів потребує певних витрат. На додаток до ціни зарядного пристрою, вказаної на етикетці, ви, швидше за все, заплатите від 400 до 450 200 доларів за його професійне встановлення. Ви можете обійти деякі з цих витрат на встановлення, придбавши вставну модель, але якщо у вас ще немає розетки на 240 В на вашому паркувальному місці (вони зазвичай використовуються, серед іншого, для автофургонів або електричних плит), вам все одно доведеться витратити щонайменше кілька сотень доларів, щоб скористатися перевагами більш високого струму зарядного пристрою 2-го рівня. Срібна сторона цього питання полягає в тому, що для того, щоб допомогти окупити витрати на перехід на електромобілі, багато федеральних, державних та регіональних програм пропонують знижки та інші заохочення, включаючи знижені тарифи на використання електроенергії в непікові години (якими ви можете керувати через додаток вашого електромобіля або, якщо він є, через додаток зарядного пристрою).

Якщо ви орендуєте житло і не впевнені, чи дозволяє ваш договір оренди встановлювати зарядний пристрій рівня 2, перевірте закони вашого штату про “право на зарядку”. Так само, якщо ви володієте будинком або орендуєте нерухомість, U.S. Міністерство енергетики має безліч ресурсів, що пояснюють різні правила, норми та основи встановлення зарядних пристроїв для електромобілів.

Як ми обирали

Щоб знайти найвідоміших та найдоступніших виробників зарядних пристроїв для електромобілів 2-го рівня, ми переглянули веб-сайти великих роздрібних мереж, таких як Amazon, Best Buy та Walmart, а також галузеві видання, такі як Car and Driver, CleanTechnica, Electrek та InsideEVs. Звідти ми склали список претендентів на основі наступних характеристик:

  • Вартість менше 5000 000: Більшість зарядних пристроїв, які ми розглядали, коштують 450 000 або менше, але ми були відкриті для більш дорогих варіантів, які додають додаткову функцію, наприклад, можливість заряджати два електромобілі одночасно. Річна економія від переходу на електромобілі буде залежати від ваших звичок водіння, типу автомобіля, який ви використовуєте, витрат на паливо та ряду інших факторів. Але незалежно від того, чи витратите ви 500 або 5000 000, ваш електромобіль, швидше за все, окупить вартість зарядного пристрою менш ніж за рік. У 2022 році, згідно з дослідженням AAA, живлення середнього електромобіля коштуватиме на 5000 100 доларів на рік менше, ніж заправка традиційного автомобіля, і це навіть не враховуючи зменшення витрат на технічне обслуговування. (Ви можете побачити, як ваш автомобіль складається, використовуючи онлайн-калькулятор від Міністерства енергетики США).S. Міністерства енергетики США).)
  • Має максимальний струм не менше 32 А: Щоб забезпечити максимально швидку зарядку в домашніх умовах, зарядні пристрої рівня 2 працюють від мережі 240 В, передаючи на ваш автомобіль струм від 16 до 80 А. Оскільки більшість електромобілів постачаються з портативним зарядним пристроєм 1-го рівня, здатним заряджати струмом до 32 А від стандартної розетки 120 В, ми зробили це нашою мінімальною вимогою до сили струму.
  • Має щонайменше 20-футовий шнур: Довші шнури, як правило, товстіші та громіздкіші, ніж коротші, але довгий шнур є критично важливим для зарядного пристрою для електромобілів, щоб гарантувати, що він може дістатися до зарядного порту автомобіля. Типовий гараж на дві машини має ширину від 20 до 24 футів, тому ми виключили з нашого тестового пулу всі зарядні пристрої зі шнуром довжиною менше 20 футів. Ми не встановили верхню межу для довжини шнура, хоча Національний електротехнічний кодекс (NEC), встановлений Національною асоціацією пожежної безпеки (NFPA), обмежує її до 25 футів, і ми не бачили жодного зарядного пристрою, який був би довшим за цей показник.
  • Важить 50 фунтів або менше: Незважаючи на те, що більшість зарядних пристроїв рівня 2 призначені для стаціонарного використання, іноді вам може знадобитися підняти зарядний пристрій у багажник автомобіля (наприклад, щоб взяти його з собою в подорож) або перемістити його на настінне кріплення і зняти з нього. Таким чином, ми встановили обмеження на вагу в 50 фунтів, оскільки більші вантажі мають підвищений ризик травмування.
  • Має штекер NEMA 14-50 та/або може бути підключений до мережі: Дротове підключення, як правило, є кращим за вставну установку, оскільки воно створює більш безшовне (і, отже, більш енергоефективне) з’єднання між домашньою електропроводкою та зарядним пристроєм. Дротова проводка також забезпечує кращий захист від атмосферних впливів (життєво важливо, якщо ви плануєте встановити зарядний пристрій зовні) і може подавати на ваш автомобіль від 15 до 60 А, тоді як з’єднання NEMA 14-50 (штекерне) може витримувати лише від 15 до 50 А. З іншого боку, для того, щоб підключити зарядний пристрій, його потрібно встановити (в ідеалі – сертифікованим електриком), а якщо ви захочете його перемістити, його потрібно буде видалити. Оскільки життєві ситуації та потреби у всіх різні, ми не можемо сказати, що той чи інший метод є кращим; зрештою, ми вважали за краще, щоб кожна модель у нашому пулі тестування мала принаймні один із цих варіантів встановлення, і ми дали бонусні бали тим, хто запропонував обидва варіанти. Ми вважаємо, що додаткові конфігурації штекера (наприклад, менш універсальний штекер NEMA 6-50, який не має нульового дроту і найчастіше використовується для зварювального обладнання) є несуттєвими бонусами.
  • Сертифікована національно визнаною випробувальною лабораторією (NRTL): печатка про схвалення від Underwriters Laboratories (UL), Intertek’s Electrical Testing Labs (ETL) або будь-якого іншого випробувального центру, визнаного U.S.S. Адміністрація з охорони праці Міністерства праці (OSHA) вказує на те, що продукт відповідає суворим стандартам безпеки та відповідності. Ми вимагаємо, щоб кожен зарядний пристрій мав сертифікат від однієї або декількох з цих організацій.
  • Має щонайменше один рік гарантії: Ми вважаємо, що року достатньо, щоб регулярно користуватися зарядним пристроєм і переконатися, що він не підводить. Тим не менш, довший гарантійний термін – це добре, оскільки він дає вам більше простору для маневру, якщо якась деталь зламається або зарядний пристрій несподівано вимкнеться.
  • Можна безпечно використовувати на вулиці: Якщо ви зазвичай паркуєтесь у гаражі або іншому відкритому паркувальному місці, вам потрібно переконатися, що ваш зарядний пристрій захищений від пилу, дощу та інших несприятливих умов. Навіть якщо ви плануєте зберігати зарядний пристрій у закритому гаражі, він все одно буде менше піддаватися впливу атмосферних явищ, коли двері відчинені. Ми віддали перевагу зарядним пристроям з більш надійним захистом від проникнення (IP) або рейтингом Національної асоціації виробників електротехніки (NEMA) (дві поширені шкали оцінювання захисту від атмосферних впливів), а також тим, які витримують більш екстремальні температури, щоб ви могли заряджатися в різноманітних умовах.
  • Має органайзер для шнурів: Ми вважали за краще, щоб кожна модель в нашому пулі тестування включала певну систему організації шнура, будь то простий настінний гачок або складна система втягування. Це не тільки збереже ваш гараж охайним, але й не дасть комусь спіткнутися об шнур або переїхати його та пошкодити.
  • Має позитивну історію: ми перевірили деякі з наших найкращих претендентів через FindOurView, програму, яка аналізує рейтинги та відгуки користувачів в Інтернеті, щоб виділити загальні закономірності. Хоча деякі моделі мали недостатню кількість відгуків для аналізу програмним забезпеченням, це дозволило нам визначити кілька моделей з постійними проблемами, про які ми вирізали з нашого списку.

ID.4 Оновлення бронювання

Ми знаємо, що кожен прагне отримати новий ID.4 EV. Однак, ми не приймаємо нові бронювання. Якщо ви ще не забронювали машину, зверніться до місцевого дилера, щоб дізнатися про отримання ідентифікатора.4.

Якщо у вас вже є бронювання, ви можете перевірити статус вашого ID.4 за посиланням нижче.

Потужні характеристики

Не хвилюйтеся, завзяті автомобілісти, ID.4 приносить задоволення. і не тільки. Завдяки швидкому прискоренню, вражаючому запасу ходу, 2 і доступному повному приводу, ID.4 – це справжній витвір мистецтва в русі.

Електрика не обов’язково має означати жертви.

Щойно ви натиснете на педаль, ви відчуєте миттєвий крутний момент, що дає змогу перейти на підвищену передачу з 0 до 100 км/год за вражаючі 5.7 секунд. 5 І хоча прискорення набагато тихіше, ніж у двигуна внутрішнього згоряння, ми не можемо обіцяти, що ви не порушите тишу кількома охами та ахами.

Куди їхати?

Volkswagen ID.4 Pro може доставити вас туди, куди вам потрібно, з оціночним запасом ходу EPA 275 миль 2. Запас ходу для всіх інших версій буде відрізнятися.

Їдьте впевнено

Додавання повного приводу до типового позашляховика допомагає водієві отримати більше зчеплення з дорогою. Але Volkswagen ID.4 – це зовсім не типова цифра.

Доступний повний привід ідеально підходить для буксирування, який ID.4 більше, ніж здатен зробити стандартний буксирний пристрій 22. А з максимальною потужністю 295 к.с. 23 та інтелектуальним керуванням, яке розподіляє всю цю потужність там, де вона найбільше потрібна, ви побачите, чому цей електромобіль знає, як досягти успіху, коли справа доходить до AWD.

Заряджання

Зарядний пристрій та кабель HomeStation™ L2 не входять до комплекту та потребують додаткових витрат на встановлення та підключення. Зарядний пристрій 120 В L1 не входить до комплекту та продається окремо. Будь ласка, зверніться до Посібника користувача для встановлення та іншої інформації про заряджання.

Ваша домашня база для зарядки

Заряджайте свій Volkswagen ID.4 електромобіля вдома з домашнім зарядним пристроєм рівня 2 (продається окремо), пропонованим Electrify Home. Electrify Home пропонує HomeStation, рішення для домашньої зарядки рівня 2, яке підтримує Wi-Fi, сертифіковане Energy Star ®, і власники можуть використовувати один мобільний додаток як для домашньої зарядки, так і для зарядки у високошвидкісній мережі Electrify America США. Дозвольте команді Qmerit допомогти з установкою HomeStation – Qmerit надає індивідуальні варіанти цін на установку в три етапи. 7 Придбайте домашній зарядний пристрій та отримайте допомогу в пошуку інсталятора через Qmerit на Electrify Home.

За допомогою зарядного пристрою L2 ви можете отримати повний заряд за ніч приблизно за 7.Від 5 до 11.5 годин. 8

Інфраструктура зарядного пристрою

45 000 зарядних пристроїв по всій країні 9

Громадська зарядка – чудовий варіант, коли ви перебуваєте в дорозі, а постійно зростаюча мережа з понад 45 000 зарядних пристроїв по всій країні 9. це теж зручно.

Мати заряд буде подорожувати

Посвідчення особи 2023 року.4 включає три роки 30-хвилинних сеансів заряджання на загальнонаціональній мережі станцій швидкої зарядки постійного струму Electrify America, починаючи з дати придбання автомобіля.

До кінця 2025 року програма “Електрифікувати Америку” планує встановити понад 1 700 зарядних станцій з більш ніж 9 500 зарядними пристроями вздовж основних автомагістралей та маршрутів по пересіченій місцевості, щоб ви завжди залишалися зарядженими під час поїздок.

Безліч способів – заряджайтеся на повну

Швидка зарядка постійним струмом 3-го рівня

10-80% приблизно за 30-36 хвилин 3

Діставайтеся куди завгодно завдяки зарядним пристроям по всій країні. Елементи та модулі SK On заряджаються від 10% до 80% приблизно за 30 хвилин під час заряджання потужністю 170 кВт або вище. Елементи та модулі LG Energy Solution заряджаються від 10% до 80% приблизно за 36 хвилин при зарядці потужністю 170 кВт або вище.

Домашня зарядка 2-го рівня

На домашньому зарядному пристрої рівня 2 потужністю 11 кВт7 ідентифікатор.4 Акумулятор можна зарядити приблизно за 6 годин 15 хвилин для ідентифікації.4 Standard ID.4 S-трими або близько 7 годин 30 хвилин для ID.4 версії Pro. 24

Електричний тепер виглядає так само добре, як і відчувається.

Позашляховик наскрізь, ідентифікатор.4 пропонує преміальний досвід. Від просторого сучасного салону, створеного як для водія, так і для пасажирів, до спортивного, обтічного вигляду – для тих, хто шукає розумний і стильний позашляховик, ось він, ваш вибір.

Будь сміливим

Важко не помітити вражаючий силует ID.4 створює завдяки своїм чистим лініям та аеродинамічним елементам. Ви хочете все це, і ID.4 має це, тому що ми не пішли на жодні жертви, створюючи EV позашляховик, який пропонує як форму, так і функцію.

Вдягніть щось стильне

Деякі з вас, можливо, задаються питанням, чи можливо створити позашляховик, який пропонує чистий, сучасний і простий дизайн, але при цьому має все, що вам може знадобитися, під рукою, та ще й комфортний. Це занадто багато, але ми це зробили. Контурні сидіння зі шкірозамінника з масажною зоною для попереку та іншими функціями демонструють ідентифікатор.4 як електромобіль, що є ідеальним поєднанням високого дизайну та комфорту.

Ми розробили наше доступне багатофункціональне сенсорне кермо з підігрівом, щоб ви відчували себе максимально комфортно, адже це та частина автомобіля, до якої ви торкаєтеся найчастіше. Ми розмістили найважливіші кнопки та перемикачі в межах легкої досяжності, щоб водій міг легко ними керувати за допомогою ID.4 в межах досяжності.

volkswagen, електромобілі, зарядка, станції

У ці холодні зимові дні ви будете вдячні за ID.4 передні сидіння з підігрівом та доступне кермо з підігрівом. Зокрема, сидіння з електричним підігрівом на трьох рівнях дозволять вам налаштувати свій затишок так, щоб він завжди був саме тим, що вам потрібно.

Technology

Дістатися туди, куди вам потрібно, стало набагато простіше. Enter: IQ.DRIVE, передова технологія допомоги водієві з практичною напівавтономною функцією. Включає набір інтелектуальних функцій, які допоможуть вам орієнтуватися в дорозі. 11

  • Асистент подорожей
  • Асистент утримання в смузі руху
  • Front Assist
  • Адаптивний круїз-контроль
  • Екстрена допомога
  • Монітор сліпих зон (бічний асистент)
  • Система попередження про рух ззаду

2021 ID.4 показано. Функції 2023 можуть відрізнятися.

Автомобільні розмови переосмислені

Подумайте про ID.Світло як ваш ідентифікатор.4 спілкується з вами. Інтуїтивно зрозуміла світлова смуга, що проходить через приладову панель, – ідентифікатор.Light використовує світлові та акустичні сигнали для телеграфування вхідних дзвінків, попереджень про гальмування, стан заряду акумулятора тощо.

Готовий до руху

Ідентифікатор.4 відчуває вашу присутність та інтуїтивно запускається, коли ви підносите брелок і сідаєте на водійське сидіння, “прокидаючись” автоматично. Екрани блимають, і автомобіль готовий до дороги. Просто поставте ногу на гальмо, поверніть кермо в положення Drive – і ви в дорозі!

Мультимедійні сенсорні дисплеї

12 сенсорний дисплей

Сенсорний екран з голосовим керуванням, що є центральним центром вашої подорожі, оснащений інтелектуальними функціями, такими як інтерактивна навігація, клімат-контроль тощо. Щоб ви могли дістатися туди, куди прямуєте, і залишатися в дорозі з комфортом.

Візьміть свої додатки в дорогу.

Щоб запустити App-Connect 13. просто підключіть сумісний смартфон бездротовим способом, щоб вибрані вами програми з’явилися на екрані Volkswagen Сенсорний дисплей вашого ідентифікатора.4.

volkswagen, електромобілі, зарядка, станції

Зручні інструменти та інформація завжди під рукою.

  • – Нагадування про технічне обслуговування 14. планування 15 історія 17
  • – Графіки технічного обслуговування 14,15
  • – Запити на допомогу на дорозі 16

Крім того, отримуйте дистанційні команди та багато іншого, активувавши VW Car-Net 18 :

  • – Дистанційне заряджання акумулятора 19
  • – Дистанційне керування клімат-контролем 19
  • – Пошук зарядних станцій 20

1 Стартова ціна від 38 995 євро за Volkswagen ID 2023 року.4 Standard з одноступінчастою автоматичною коробкою передач. Показано модель 2023 ID.4 AWD Pro S з одношвидкісною автоматичною коробкою передач у кольорі Arctic Blue Metallic зі стартовою ціною від 53 190. без урахування пункту призначення, податків, права власності, інших опцій та комісійних дилера. Дилер встановлює фактичну ціну. Зарядний пристрій і кабель HomeStation™ L2 не входять до комплекту та потребують додаткових витрат на встановлення та підключення. Зарядний пристрій 120 В (L1) також не входить до комплекту MY23 VW ID.4 і продається окремо. Будь ласка, зверніться до Посібника користувача для встановлення та інших питань зарядка інформація.

2 2023 ID.4 Pro EPA розрахунковий загальний діапазон становить 275 миль. Фактичний пробіг і діапазон можуть відрізнятися і залежать від декількох факторів, включаючи звички водіння та заряджання, використання аксесуарів, температуру та рельєф місцевості, вік акумулятора, навантаження та стан транспортного засобу. Ємність акумулятора зменшується з часом та використанням. Детальніше див. у посібнику користувача.

3 Час заряджання може відрізнятися і залежить від різних факторів, включаючи температуру навколишнього середовища, тип зарядного пристрою, стан акумулятора та початковий рівень заряду, стан автомобіля та інші. Часта і послідовна швидка зарядка може назавжди зменшити ємність акумулятора. Автомобілі, оснащені елементами та модулями SK, заряджаються приблизно за 30 хвилин при використанні зарядного пристрою потужністю 170 кВт або вище. Автомобілі, оснащені елементами та модулями, що постачаються LG Energy Solution, заряджаються приблизно за 36 хвилин при зарядці від зарядного пристрою потужністю 135 кВт або вище. Постачальника елементів і модулів див. на етикетці Monroney (наклейка на вікні).

4 Обговорювані функції допомоги водієві не замінюють уважного водіння. Дивіться Посібник користувача для отримання додаткової інформації та важливих обмежень.

5 Відстежуйте час роботи за допомогою ID.4 AWD Pro S. Завжди дотримуйтесь усіх правил швидкості та дорожнього руху.

Електрифікуємо Америку

Заряджання це одна з найбільших перешкод на шляху до домінування електромобілів в Америці. Електромобілі складають лише невелику частину від загальної частки ринку транспортних засобів. Значною мірою, чому електромобілі не купують так часто, як автомобілі, що працюють на бензині, полягає в тому, що їх практичність все ще залишається під питанням, незалежно від того, від якого автовиробника вони походять.

Зарядка – це величезна частина користування електромобілем, оскільки в більшості штатів зарядних пристроїв для електромобілів мало і вони розташовані далеко один від одного. Що ще гірше, багато з доступних електричних зарядних пристроїв не забезпечують швидкої зарядки, необхідної для того, щоб бути дійсно корисними. Велика мережа зарядних пристроїв необхідна, щоб допомогти заряджати більше електромобілів і зробити низький запас ходу меншою проблемою.

Electrify America прагне створити одну з найбільших мереж зарядних станцій для електромобілів в країні. Уявіть собі мережу заправок, але з електрикою замість газу. Electrify America амбітна, але вона має підтримку легендарного автовиробника Volkswagen і кілька мільярдів доларів.

Volkswagen та Electrify America

Electrify America є дочірньою компанією Volkswagen, але причини її існування набагато складніші, ніж здається на перший погляд. Без сумніву, Electrify America принесе користь країні, навколишньому середовищу і, зрештою, всьому світу, але хронологія подій, що призвели до створення компанії, – це те місце, де починається найцікавіше. Volkswagen не був відвертим, коли мова заходила про викиди автовиробника в минулому. Створення Electrify America можна розглядати скоріше як необхідне покаяння, ніж як акт чистої доброти.

Volkswagen прийняв електричне майбутнє, але до створення свого нового “зеленого” іміджу був учасником багатьох скандалів, пов’язаних з викидами. У 2015 році Агентство з охорони навколишнього середовища (EPA) звинуватило Volkswagen у створенні неправдивих звітів про викиди. Це звинувачення пролунало в той час, коли автомобільна промисловість перебувала під пильною увагою щодо викидів.

У небажанні підзаряджатися

Volkswagen повинен був спокутувати додаткову шкоду, яку він завдав навколишньому середовищу. Компанія погодилася інвестувати два мільярди доларів у просування електромобілів в Америці. Volkswagen був зобов’язаний створити мережу зарядних станцій для електромобілів, і таким чином з’явилася компанія Electrify America, яка відкрила свою першу американську станцію в 2018 році. Незалежно від того, чи не бажав Volkswagen створювати зарядну мережу, він, безумовно, стоїть за її створенням, оскільки шукає додаткові кошти для розширення.

Ринок електричних зарядних станцій, на диво, не дуже конкурентний, враховуючи, що більшість автомобілів потребують зарядки станцій в майбутньому. Мережа суперзарядних станцій Tesla не має собі рівних завдяки можливостям швидкої зарядки. Нещодавно Tesla також оголосила, що зарядні пристрої будуть сумісні з автомобілями інших автовиробників. Тож як Volkswagen гарантує, що його двомільярдні інвестиції не будуть марними?? Масштаб.

Який кращий спосіб масштабувати мережу зарядних станцій Електрифікувати Америку станції ніж шукати нового інвестора. За даними Reuters, Volkswagen шукає співінвестора, який готовий поставити мільярд доларів на свою мережу зарядних станцій. Це величезна новина для майбутнього електромобілів, адже якби Volkswagen отримав такі великі інвестиції, він міг би встановити багато зарядних станцій по всій Америці.S.

Leave a Reply