Розмір акумулятора Oneplus 6t. OnePlus 6T проти. Galaxy Note 9: Технічні характеристики

Тест акумулятора OnePlus 8T: Великий приріст потужності

OnePlus 8T вперше з’явився в жовтні 2020 року за ціною, яка відносить його до нашої категорії високого класу (400-599). У комплекті зі швидким зарядним пристроєм потужністю 65 Вт телефон має акумулятор на 4500 мАг батарея (в середньому розмір для цього сегмента) і оснащений AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 1080 x 2400 і частотою оновлення 120 Гц, чотирма камерами з основною камерою на 48 Мп і потужним чіпсетом Qualcomm Snapdragon 865.

Ми провели OnePlus 8T через наш комплексний протокол тестування акумулятора і представимо найважливіші результати наших тестів у цьому огляді.

  • Акумулятор ємність: 4500 мАг
  • Зарядний пристрій на 65 Вт у комплекті
  • 6.55-дюймовий, 1080 x 2400, 120 Гц AMOLED-дисплей
  • Чіпсет Qualcomm Snapdragon 865 (7 нм), 5G
  • Тестована комбінація ROM / RAM: 128 ГБ 8 ГБ
oneplus, батарея, розмір, galaxy, note

Про тести DXOMARK Battery: Для оцінки та аналізу в нашому смартфоні акумулятор інженери DXOMARK проводять різноманітні об’єктивні тести протягом тижня як у приміщенні, так і на відкритому повітрі. У цій статті висвітлено найважливіші результати нашого тестування. (Дивіться наші вступні статті та статті про те, як ми тестуємо, щоб дізнатися більше про наш смартфон Акумулятор протокол.)

Підсумки тесту

Підрахунки та атрибути, що беруть участь у підрахунку загальної оцінки.

OnePlus 8T

Ці ключові бали отримані в результаті лабораторних вимірювань під час тестування і не враховуються в загальній оцінці. Однак для загальної оцінки використовуються лабораторні вимірювання.

Зверніть увагу, що після цього пункту ми не змінювали початкові результати тестування. Хоча дані та продукти залишаються повністю порівнянними, ви можете зустріти згадки та посилання на попередні результати.

Плюси

  • Дуже хороші показники заряджання
  • Висока продуктивність під час тестування на ходу
  • Нижче споживання, ніж у конкурентів для телефонних дзвінків

Мінуси

  • Вище споживання, ніж у конкурентів для потокової передачі музики
  • Вище споживання, ніж у конкурентів, коли смартфон заряджений, але все ще підключений до мережі

OnePlus 8T показав відмінні результати в наших тестах зарядки, пройшовши шлях від повністю розрядженого до повністю заповненого акумулятора менш ніж за 40 хвилин завдяки швидкому зарядному пристрою потужністю 65 Вт, який також приніс йому високі оцінки в наших 5-хвилинних тестах швидкого заряджання. Однак його глобальна продуктивність акумулятора була підірвана дещо обмеженою автономністю акумулятор термін служби трохи менше двох днів за середніх умов. Що стосується порівняння конкретних кейсів використання, то він добре справляється зі здійсненням телефонних дзвінків і потоковою передачею відео, але досить погано – з потоковою передачею музики.

Ми порівняли продуктивність OnePlus 8T в декількох ключових категоріях з двома іншими пристроями високого класу, Xiaomi Mi 10T Pro 5G і Oppo Find X3 Lite; ємність акумулятора, зарядний пристрій, тип і роздільна здатність дисплея, а також характеристики процесора для всіх трьох пристроїв наведені в таблиці нижче.

Огляд OnePlus 6T: 90% телефону за 60% ціни

OnePlus випускає новий флагманський телефон кожні півроку, безцеремонно вбиваючи в процесі його попередника. Кожен другий запуск – це так зване оновлення T-версії: можливість випустити практично аналогічний телефон з оновленими характеристиками і кількома змінами в функціях, і, звичайно, ввести невелике підвищення ціни. Ось що ми маємо тут з OnePlus 6T.

З таким швидким циклом випуску важко позбутися клейма компанії, яка намагається видобути воду з каменю за допомогою надмірних ітерацій з невеликим підвищенням ціни. І все ж, система працює. Новітній телефон OnePlus завжди на передовій специфікацій та апаратних трендів. Затяті фанати отримують щось, чого з нетерпінням чекають кожні півроку, а випадковим спостерігачам ніколи не доводиться сумніватися, чи отримують вони новий телефон.

Незалежно від того, наскільки він може бути схожим на свого попередника, OnePlus 6T прийшов на зміну поточному лідеру бюджетних флагманів, OnePlus 6, і тому заслуговує на оцінку. Всього за 549 доларів ви отримуєте до біса багато телефону – і так, деякі нові компроміси.

Плюси

  • Блискавично швидке програмне забезпечення
  • Повна специфікація
  • Величезний якісний екран
  • Великий час автономної роботи
  • Камери вище середнього рівня

Мінуси

  • Немає роз’єму для навушників
  • Відбиток пальця на екрані може бути повільним
  • Жахливі тактильні відчуття
  • Відсутній рейтинг захисту від IP-атак

Деталі, які потрібно знати

Дата виходу OnePlus 6T Ціна

OnePlus 6T був випущений ще в 2018 році, а це означає, що він вже не є найновішим телефоном у своєму класі. OnePlus фактично більше не продає 6T, а решта моделей в основному є оновленими/відремонтованими або міжнародними варіантами.

Що це означає для вас? Для початку, це означає, що OnePlus 6T набагато доступніший, ніж коли він вперше вийшов. 6T стартував з роздрібною ціною 549 доларів, але в залежності від того, де ви купуєте, ви можете придбати його трохи більше ніж за 200 доларів. Можливо, ми побачимо додаткові знижки на OnePlus 6T під час Amazon Prime Day 2020 та Чорної п’ятниці, але з огляду на його вік, це не здається таким вже ймовірним.

oneplus, батарея, розмір, галактика, note

Купівля OnePlus 6T в 2020 році – не така вже й погана ідея, але якщо у вас є трохи більше грошей і ви хочете отримати щось більш сучасне, ми б радили придивитися до OnePlus 8. У порівнянні з 6T, він має кращі технічні характеристики, більше функцій і буде стабільно оновлюватися значно довше.

того ж самого

OnePlus 6T Апаратне забезпечення та дизайн

OnePlus ніколи не був бастіоном чудового дизайну, а його оновлення T в середині циклу – ще більш ха-ха-ха. Це ускладнює надмірне захоплення дизайном OnePlus 6T. Компанія закінчила з дійсно базовим апаратним забезпеченням OnePlus 3 днів, але її модель зниження витрат і вкладання грошей у високі технічні характеристики вимагає базового дизайну.

OnePlus 6T трохи більший за 6-й, але єдиний реальний спосіб відрізнити їх – це подивитися на дисплей. OnePlus збільшила загальний розмір дисплея розмір, тепер до 6.41-дюймовим екраном, а також збільшили корисну площу, зменшивши площу вирізу, щоб покрити лише найнеобхідніше. М’яко закруглений виріз містить камеру, встановлену по центру, і оточений іншими необхідними датчиками – він також підкреслений розмовним динаміком прямо над ним. Що стосується вирізів, то цей легко ігнорувати; і я ціную, що OnePlus навіть не намагається приховати його за допомогою темних шпалер у своїй рекламі. Тут немає чого соромитися.

Під дисплеєм знаходиться найцікавіша – і суперечлива – особливість: оптичний дактилоскопічний датчик відбитків пальців, який замінив традиційний ємнісний датчик на задній панелі. З точки зору користувача, нічого не змінюється: ці датчики так само безпечні і взаємодіють з додатками точно так само, але ви отримуєте підказку на екрані, щоб покласти палець на певну область замість того, щоб тягнутися до майданчика на задній панелі. Проблема в тому, наскільки повільним і потенційно неточним є сенсор 6T у порівнянні з ним: розблокування іноді відбувається за півсекунди, але зазвичай займає більше 2 секунд. Це не здається довгим часом, але це дійсно так, коли ви просто сидите і дивитесь на анімацію, гадаючи, чи потрібно пересувати палець. Типовий ємнісний датчик розпізнає або відхиляє відбиток пальця за 0.2-0.4 секунди. Наші співробітники Деніел Бейдер і Харіш Джонналагадда розповіли мені, що у них були проблеми з тим, як часто розпізнаються їхні відбитки пальців, але у мене, на щастя, їх не було – навіть незважаючи на це, повільне розблокування є тягарем.

Датчики відбитків пальців на дисплеї пройшли довгий шлях з тих пір, як я користувався першими комерційно доступними пристроями, але вони все ще мають недоліки, які будуть дратувати, якщо не відверто розчаровувати, деяких людей. Щоб бути зрозумілим, це не унікально для OnePlus 6T – кожен інший датчик відбитків пальців на дисплеї цього року зіткнувся з тими ж проблемами, від Vivo NEX до Huawei Mate 20 Pro. Вони просто повільніші за ємнісні датчики, і це компроміс, на який ви йдете, щоб мати цей елегантно інтегрований датчик, який займає набагато менше місця в корпусі (звільняючи місце для інших компонентів, наприклад, більшого акумулятора), ніж той, що знаходиться на задній панелі.

Вище середнього

Екран: Трохи більший

Зменшений виріз екрану може зробити ваше повсякденне використання трохи більш захоплюючим, але в цілому екран тут не сильно відрізняється. Це 6.42-дюймова панель Super AMOLED, тоді як OnePlus 6 використовував 6.28-дюймову версію тієї самої. Це 0.14-дюймова різниця ледь помітна, враховуючи знайоме відчуття телефону.

Це дуже гарний дисплей з роздільною здатністю 1080p, хоча і не такий чіткий, як у Samsung Galaxy S9, а точність передачі кольору не може зрівнятися з більш дорогими флагманськими дисплеями Samsung або Apple. Але за таку ціну, це все одно дуже добре, плюс можливість більш природного забарвлення, напевно, буде оцінена деякими.

І сюрприз: в дисплей OnePlus 6T тепер вбудований датчик відбитків пальців. Він навіть швидший, ніж у Huawei Mate 20 Pro. Хоча навряд чи було потрібно відмовлятися від датчика на задній панелі на користь цього, він дає покупцям 6T додаткову можливість похвалитися своїми технологічними досягненнями. У найближчі місяці ми побачимо датчики на дисплеї набагато більше телефонів, але поки що це досить унікальна особливість.

Камери: Без великих змін

Чутки про потрійну камеру в OnePlus 6T виявилися безпідставними. Зрештою, в новому телефоні використовується те саме налаштування задньої камери, що і в попередньому.

Обидва телефони мають 16-мегапіксельний основний датчик, оточений 20-мегапіксельним додатковим, і результати дуже хороші, але навряд чи найкращі, які ви можете купити. Як зазначалося в нашому огляді OnePlus 6T, він не має такого великого зуму, як Huawei Mate 20 Pro, HDR-контрастності Pixel 3 XL або обробки шуму освітлення в приміщенні, як у Galaxy Note 9.

Однак всі ці телефони набагато дорожчі. Основний висновок полягає в тому, що це цілком нормально для своєї ціни, але витративши набагато більше грошей, ви, зрозуміло, отримаєте помітні переваги.

Фронтальний селфі-датчик дійсно бачить стрибок з 16 Мп до 20 Мп на OnePlus 6T, але будь-які поліпшення насправді дуже незначні. Результати цілком пристойні, ми писали в нашому огляді, але фронтальні камери Pixel 3 XL знімають більш чітко.

Продуктивність: Повернення Snapdragon

З точки зору апаратного забезпечення тут все точно так само: обидва телефони працюють на процесорі Qualcomm Snapdragon 845 з 6 ГБ або 8 ГБ оперативної пам’яті в залежності від моделі. Це найшвидший Snapdragon на ринку зараз, хоча чіп Exynos 8910 від Samsung і новий Kirin 980 від Huawei можуть досягти більших висот у тестах бенчмарків.

Навіть у такому випадку, це достатня швидкість для додатків, ігор, медіа та всього іншого, що ви можете кинути на обидва телефони. OnePlus 6T поставляється з Android 9 Pie та новою версією OnePlus‘ Інтерфейс ColorOS, який виглядає досить чистим у використанні.

Батарея і переваги: час безперебійної роботи

Ви втрачаєте порт для навушників на OnePlus 6T, як уже згадувалося, але це упущення, здається, звільнило додатковий простір для більшого акумулятора: він збільшився до 3700 мАг, з 3300 мАг в OnePlus 6.

Це не великий стрибок, і трохи більший екран, ймовірно, з’їдає частину цієї додаткової потужності, але ви можете витягнути ще одну-дві години безперебійної роботи. З цим важко посперечатися. Жоден з телефонів не пропонує бездротову зарядку, однак, що тільки підвищило б ціну в процесі.

The OnePlus 6 починався з 64 ГБ внутрішньої пам’яті, з доступними варіантами 128 ГБ і 256 ГБ, але OnePlus 6T відсікає найнижчий вибір: ви отримаєте 128 ГБ у найдешевшій моделі, або ж можете доплатити, щоб подвоїти ємність. На жаль, поки що немає підтримки microSD.

oneplus, акумулятор, розмір, galaxy, note

Ціна та наявність

Неможливо обійти величезну прірву в ціні між цими двома телефонами. The Galaxy Note 9 є прикладом того, як стрімко зростають ціни на флагманські телефони, зі стартовою ціною 999 за модель з 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ пам’яті для зберігання даних. Базова модель OnePlus 6T має такі ж характеристики пам’яті та сховища, але коштує на 450 грн менше.

Навіть якщо ви максимально збільшите обсяг пам’яті та сховища на OnePlus 6T – вибравши 8 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ вбудованої пам’яті – ви все одно заплатите лише 629 доларів США. Це знижка 370 доларів від початкової ціни Note 9.

The Note 9 має перевагу, коли справа доходить до пропозиції більшого обсягу пам’яті, завдяки моделі з 512 ГБ пам’яті. Звісно, ви заплатите за привілей, адже цей телефон обійдеться вам у 450 249 грн.

Ви знайдете Примітка 9 доступний у кожному великому американському магазині.S. зазвичай це перевага флагманів Samsung над своїми розблокованими конкурентами. Але OnePlus зводить нанівець деякі з цих переваг за допомогою 6T: це перший телефон OnePlus, який можна придбати через оператора (в даному випадку T-Mobile). Крім того, 6T працює в мережі Verizon’s CDMA на додаток до GSM-мереж T-Mobile та ATT.

Підсумок

OnePlus 6T має багато переваг, головна з яких полягає в тому, що він пропонує найсучасніші функції за ціною, яка набагато нижча, ніж та, яку ви заплатили б за більшість топових телефонів. Але якою б привабливою не була ця ціна, OnePlus“Телефон перевершує Примітка 9 в дуже багатьох категоріях – не на багато, в більшості випадків, але достатньо, щоб зробити Примітка 9 кращий варіант, якщо ви хочете топовий телефон з великим екраном.

Підпишіться на розсилку Tom’s Guide!

Миттєвий доступ до останніх новин, найгарячіших оглядів, вигідних пропозицій та корисних порад.

Надсилаючи свою інформацію, ви погоджуєтесь з Умовами та Політикою конфіденційності та досягли 16-річного віку.

Філіп Майклз – керуючий редактор у Tom’s Guide. Висвітлює персональні технології з 1999 року і був у будівлі, коли Стів Джобс вперше продемонстрував iPhone. Він оцінює смартфони з моменту дебюту першого iPhone у 2007 році, а з 2015 року стежить за операторами зв’язку та тарифними планами для смартфонів. Має тверді переконання щодо Apple, легкої атлетики в Окленді, старих фільмів і правильної техніки розбирання м’яса. Підписуйтесь на @PhilipMichaels.

Leave a Reply