Індикатор заряду батареї брелока. Віддалений доступ

Table of Contents

Аксесуари для автомобільних акумуляторів

Забезпечте оптимальну продуктивність вашого автомобіля або вантажівки за допомогою нашого асортименту автомобільних акумуляторів, зарядних пристроїв, бустерних кабелів та іншого від таких брендів, як MotoMaster, Noco та Optima.

Посібники з догляду за акумулятором

Виберіть правильний зарядний пристрій для вашого автомобіля, щоб легко завести його. Дізнайтеся, як вибрати правильний.

Не багато їздимо? Не забудьте зарядити свій акумулятор

Оскільки багато канадців проїжджають менше кілометрів, випадки розрядки автомобільних акумуляторів зростають. Підтримуйте продуктивність вашого автомобіля за допомогою нашого асортименту акумуляторів та аксесуарів.

Чому мій акумулятор розрядився? У той час як багато компонентів вашого автомобіля, таких як шини, гальма та фільтри, можуть насолоджуватися невеликою перервою, менше водіння може вплинути на ваш автомобільний акумулятор.

Навіть коли автомобіль простоює, електроніка в ньому постійно споживає енергію від акумулятора, а короткі поїздки не дають автомобілю достатньо часу для повної зарядки батареї. Додайте до цього тривалі періоди бездіяльності автомобіля, і відбувається сульфатація, що призводить до розряджання акумулятора акумулятор.

Як відновити розряджений акумулятор? Ось що ви можете зробити акумулятор відносно новий і в інших відношеннях здоровий: Поштовх і ретельна зарядка повинні повернути його до життя.

Вашому акумулятору вже кілька років: Така стресова ситуація може призвести до незворотних пошкоджень, що потребують заміни акумулятор.

Як запобігти розрядці акумулятора

Ви можете легко допомогти уникнути розрядки акумулятора, якщо будете їздити на своєму автомобілі на високій швидкості протягом 30 хвилин принаймні раз на тиждень. Ви також можете скористатися зарядним пристроєм, щоб підтримувати батарею в найкращій формі.

Скільки коштує автомобільний акумулятор в Канаді?

Вартість автомобільного акумулятора буде залежати від розміру, потужності та якості. Компанія Canadian Tire спростила для вас процес купівлі автомобільних запасних акумуляторів онлайн. Введіть інформацію про рік випуску, марку та модель вашого автомобіля у верхній частині сторінки, щоб знайти акумулятор, який найкраще підходить для вашого автомобіля. Для отримання додаткової інформації про те, як замінити автомобільний акумулятор, див. наш посібник “Як встановити автомобільний акумулятор”.

Скільки коштує заміна автомобільного акумулятора в Канаді?

акумулятор, пульт, доступ

Залежно від вашого автомобіля та типу акумулятор обраного вами акумулятора, вартість заміни автомобільного акумулятора буде варіюватися. Заплануйте зустріч у місцевому магазині Canadian Tire для тестування акумуляторів тощо.

Легальний

Завантажити додаток

© 2023 Copyright Canadian Tire Corporation. Всі права захищені

△Виробник шин / виробник шин, які ви купуєте, і компанія Canadian Tire несе відповідальність за збір за утилізацію, який включено у ваш рахунок-фактуру. Виробник/виробник шин та компанія Canadian Tire використовують цей збір для оплати збору, транспортування та переробки використаних шин.

CANADIAN TIRE® та CANADIAN TIRE T riangle Design є зареєстрованими торговими марками Canadian Tire Corporation, Limited.

± Ціна відображає останню національну регулярну ціну, за якою цей продукт був проданий.

Дати вступу в силу онлайн та продажу можуть відрізнятися від дат в магазині та залежати від регіону. Дилери можуть продавати за меншу ціну.

Фінансування здійснюється на умовах “Рівні платежі, без відсотків” протягом 24 місяців (якщо не вказано інше) і доступне лише за запитом, за умови схвалення кредиту та при покупках на суму 150 (якщо не вказано інше) або більше (за винятком подарункових карток), здійснених за допомогою кредитної картки Triangle у магазинах Canadian Tire, Sport Chek, Mark’s, L’Équipeur, Atmosphere, Sports Rousseau, Hockey Experts, L’Entrepôt du Hockey та інших магазинах, що беруть участь у програмі “Спортивні експерти”. Відсотки за період дії плану не нараховуються. Однак, якщо ми не отримаємо повну мінімальну суму, що підлягає сплаті за випискою, протягом 59 днів з дати цієї виписки, або якщо відбудеться будь-яка подія дефолту (крім дефолту платежу) згідно з Вашою Угодою учасника програми, всі спеціальні плани платежів за Вашим рахунком припиняють свою дію, і (i) на залишки, що залишилися за такими планами, будуть нараховуватися проценти за відповідною звичайною річною ставкою, починаючи з наступного дня після дати Вашої наступної виписки, і (ii) залишки, що залишилися, увійдуть до суми, що підлягає сплаті за цією випискою. За укладення спеціального плану платежів не стягується адміністративна комісія. Щомісяця під час дії плану рівних платежів ви зобов’язані повністю сплачувати внесок за планом рівних платежів до настання строку платежу за цей місяць. Будь-яка несплачена частина, не отримана до встановленого терміну, більше не є частиною плану рівних платежів, і на цю суму будуть нараховуватися відсотки, починаючи з наступного дня після дати вашої наступної виписки за відповідною звичайною річною ставкою. Пропозиція може бути змінена без попередження.

Додаткова інформація тільки для резидентів Квебеку: Звичайна річна ставка для осіб, які подають заявку на отримання карток Triangle Mastercard та Triangle World Elite Mastercard, становить 22.99% для операцій з готівкою та пов’язаних з ними комісій та 20.99% на всі інші платежі. Деякі заявники можуть отримати вищу або нижчу регулярну річну ставку залежно від кредитної оцінки. Мінімальний платіж – це сума (а) більшої з двох величин (i) відсотків та комісій, зазначених у виписці 10; або (ii) 5% від нового балансу, за винятком сум за спеціальними платіжними планами, (b) будь-якого залишку понад ваш кредитний ліміт, (c) будь-яких прострочених сум, не включених до пункту (b) вище, та (d) суми будь-яких платежів за планом рівних платежів, що підлягають сплаті на той час. Залишки до 10 днів підлягають сплаті в повному обсязі. Для резидентів Квебеку період між датою виписки та датою платежу становить 26 днів. Розрахунковий період, що охоплюється кожною випискою, може становити від 28 до 33 днів. Картки Triangle Mastercard та Triangle World Elite Mastercard не мають річної плати. Приклади витрат на позики (з округленням до найближчого цента) за умови, що всі витрати є покупками, на які нараховуються відсотки за звичайною річною ставкою 20.99%, 30-денний місяць, без нарахувань за спеціальними платіжними планами та без інших комісій, додаткових платежів чи інших змін:

батарея, пульт, доступ

Батарейка для брелока Toyota Camry Energizer CR2016 2007-2018 рр. випуску

Батарейки для брелоків Energizer – чудова заміна штатного пульта дистанційного керування батарея. Запасні батареї для брелоків Energizer кращі за оригінальні, оскільки виробники зазвичай встановлюють дешевші якісні батареї або продукти, щоб зменшити витрати та повернути вас до відділу обслуговування, щоб заробити більше грошей на вас, клієнті. Батарейки Energizer довговічні та виготовлені лише з найякісніших матеріалів. Вони просто продовжують йти, йти і йти! БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПРОТЯГОМ ОБМЕЖЕНОГО ЧАСУ.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ – Як правило, більшість автомобілів Toyota 2012 року випуску зі смарт-брелоком використовують батарею 2032 року

Акумулятор для брелока від Energizer

Опис

Ця заміна акумулятора для брелока Toyota є оригінальною заміною для моделей Toyota Camry з 2007 по 2018 рік. Будь ласка, перевірте список нижче на відповідність автомобілю. Ця літієва батарея Energizer CR2016 3v замінить оригінал батарея з вашого брелока, безключового входу пульт / пульт дистанційного керування ключ. Запасні батареї для брелоків Energizer виготовлені з матеріалів найвищої якості, щоб забезпечити вас батареєю, яка буде працювати і працювати. Переконайтеся, що у вас є номер 2016 на старому акумуляторі у ваших автомобілях пульт ключ або брелок. Якщо батареї брелока немає у вашому пульт номер акумулятора зазвичай можна знайти на задній кришці брелока, безключового входу пульт / пульт дистанційного керування ключ. Запасні батареї для брелоків Energizer кращі за оригінальні, оскільки виробники зазвичай встановлюють дешевші якісні батареї або продукти, щоб зменшити витрати і змусити вас повернутися до сервісного центру, щоб заробити більше грошей на вас, як на клієнті. Літієва монетна батарея Energizer 3v – 1pk (CR2016)

Усі акумулятори Energizer довговічні та виготовлені лише з високоякісних матеріалів. Ці спеціальні батарейки забезпечують надійну потужність, яку ви звикли очікувати від світових брендів, таких як Energizer. Ви можете бути впевнені, що на цю батарею можна покластися, адже Energizer – це бренд №1 серед спеціалістів з автомобільного аудіо.

  • Гарантія на 10 років при зберіганні.
  • Літій високої чистоти
  • Потрійний захист від корозії
  • IEC: D2032
  • 3.0 Вольт
  • Розмір (мм): 2 x 20 x 20
  • 220 мАг

Брелок для ключів Energizer CR2032 батарейка підходить для багатьох моделей автомобілів Toyota, див. наступний список автомобілів Toyota, до яких підходить ця батарея для брелока:

Акумулятор для брелока. B23 12v Код товару: BARB23

(Послуги безкоштовної та експрес-доставки недоступні для замовлень у міжнародні країни; за межі поштових індексів у Великобританії та для товарів, які потребують спеціалізованої доставки). Доплата 5 фунтів стерлінгів.95 може бути застосовано для доставки на поштові індекси за межами області та £4.95 за спеціальну доставку. Для отримання детальної інформації про поштові індекси за межами області, будь ласка, дивіться розділ “Збори за доставку за межі області та час доставки” нижче).

Ми пропонуємо вам ряд послуг доставки додому. Наявність цих опцій буде показано при оформленні замовлення.

£3.95 БЕЗКОШТОВНО на замовлення понад 25 фунтів стерлінгів

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: Замовлення, розміщені після 16:00, будуть оброблені наступного дня, що додасть 1 робочий день до служби доставки. При виборі “Наступного робочого дня. Замовлення, розміщені після 16:00 у четвер або в будь-який час у п’ятницю, будуть доставлені на наступний робочий день, тобто наступного понеділка. Для замовлень, оформлених у неробочий день (субота або неділя), будь ласка, додайте 1 робочий день до дати доставки

Безкоштовна доставка не надається для негабаритних посилок, таких як вихлопні труби, радіатори, фари.

Натисніть забрати

Безкоштовно з 200 відділень

Щоб зарезервувати товари в одному з наших 250 відділень, просто оберіть спосіб оплати “Натиснути кнопку “Забрати” при оформленні замовлення” та введіть свій поштовий індекс. Після цього наша система перевірить наявність товарів у найближчих відділеннях, і якщо вони є в наявності, ви можете зарезервувати їх, зробивши замовлення.

Міжнародна доставка

Ми пропонуємо доставку в європейські та багато міжнародних напрямків. Для європейських країн – від £4.45 і розраховується на сторінці оформлення замовлення. Натисніть тут для ознайомлення з цінами.

Для неєвропейських країн, будь ласка, виберіть ваші деталі та перевірте, як зазвичай, вибравши вашу країну; потім ми зважимо вашу посилку та надішлемо вам електронною поштою додаткову плату за доставку. Ми можемо продовжити виконання вашого замовлення після того, як ви підтвердите додаткові витрати.

Крім того, ви можете зателефонувати до відділу експорту за номером 44 (0) 870 150 6506, і вони будуть раді допомогти з вашим запитом та пропозицією щодо експорту за межі Великобританії.

У Euro Car Parts ми сподіваємось, що ви задоволені своєю покупкою, однак ми знаємо, що іноді вам потрібно буде повернути або скасувати товар. Ви можете повернути свою покупку в будь-який з наших магазинів автозапчастин Euro Car Parts.

  • Будь-які товари, що повертаються, повинні бути в стані, придатному для повторного продажу, включаючи оригінальну упаковку та документацію.
  • Euro Car Parts повинен бути проінформований про будь-які запити на повернення протягом 60 днів з дати оригінального замовлення.
  • Перед поверненням будь-яких товарів, будь ласка, ознайомтеся з нашими Загальними положеннями та умовами

Перед поверненням товару, будь ласка, зв’яжіться з Euro Car Part Ltd для отримання номера дозволу на повернення.

Для міжнародних запитів на повернення, зателефонуйте нам за номером 44 (0) 203 788 7842. Дізнайтеся більше про повернення.

Ви знайдете інформацію про повернення у вашій накладній. Якщо товар не має дефектів, ми хочемо, щоб ви повернули його протягом 90 днів з моменту покупки. Винятки стосуються певних продуктів. дізнайтеся більше про нашу політику повернення коштів.

Для отримання додаткової інформації зателефонуйте до відділу обслуговування клієнтів Euro Car Parts за номером 44 (0) 203 788 7842 або напишіть на електронну адресу відділу обслуговування клієнтів custservice@eurocarparts.com

Зверніть увагу

Ви вибрали Кількість 1 x Гальмівний диск. Гальмівні диски рекомендується завжди міняти парами. Тому рекомендується вибрати Кількість х 2. Якщо ваш автомобіль має спеціальні гальмівні диски для кожної сторони (д.g. для деяких автомобілів BMW M3), будь ласка, перевірте специфікацію та виберіть правильні гальмівні диски та кількість.

Як робити покупки

Ваші коментарі та думки власників допомагають нам покращувати наш сайт

Завантажте наш додаток і робіть покупки на ходу

Безпечні покупки

РЕПРЕЗЕНТАТИВНИЙ ПРИКЛАД: КОЕФІЦІЄНТ ПОКУПКИ 23.9% P.A. (ЗМІННА) | ПРЕДСТАВНИК 23.9% РІЧНИХ (ЗМІННА) | ПЕРЕДБАЧУВАНИЙ КРЕДИТНИЙ ЛІМІТ £1,200

PayPal Credit та PayPal Pay in 3 – це торгові назви PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg. PayPal Credit: застосовуються умови та положення. Кредит залежить від статусу, тільки для резидентів Великобританії, Euro Car Parts Limited діє як брокер і пропонує фінансування від PayPal Credit.PayPal Pay in 3: PayPal Pay in 3 не регулюється Управлінням з фінансового нагляду. Право на участь у програмі Pay in 3 залежить від статусу та схвалення. 18. Тільки для резидентів Великобританії. Pay in 3 – це форма кредиту, може не підходити для всіх. Використання може вплинути на вашу кредитну історію або зробити кредит менш доступним або більш дорогим для вас. Подумайте, чи є це доступним для вас. Дивіться умови продукту для отримання додаткової інформації.

Авторське право © 2023. Euro Car Parts Limited. Всі права захищені. Зареєстрована в Англії та Уельсі, номер компанії 2680212, наша реєстрація ПДВ – 766436989.

Безпечні покупки

РЕПРЕЗЕНТАТИВНИЙ ПРИКЛАД: КОЕФІЦІЄНТ ПОКУПКИ 23.9% P.A. (ЗМІННА) | ПРЕДСТАВНИК 23.9% РІЧНИХ (ЗМІННА) | ПЕРЕДБАЧУВАНИЙ КРЕДИТНИЙ ЛІМІТ £1,200

PayPal Credit та PayPal Pay in 3 є торговими назвами PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg. Кредит PayPal: застосовуються умови та положення. Кредит залежить від статусу, тільки для резидентів Великобританії, Euro Car Parts Limited діє як брокер і пропонує фінансування від PayPal Credit.PayPal Pay in 3: PayPal Pay in 3 не регулюється Управлінням з фінансового нагляду. Право на участь у програмі Pay in 3 залежить від статусу та схвалення. 18. Тільки для резидентів Великобританії. Pay in 3 – це форма кредиту, яка може не підходити для всіх. Використання може вплинути на вашу кредитну історію або зробити кредит менш доступним або більш дорогим для вас. Подумайте, чи доступний він для вас. Дивіться умови продукту для отримання додаткової інформації.

Авторське право © 2023. Euro Car Parts Limited. Всі права захищені. Зареєстрована в Англії та Уельсі, номер компанії 2680212, наша реєстрація ПДВ 766436989.

Перелік можливостей автомобіля

Відкрийте для себе всі функції в транспортному засобі.

Навігаційні послуги

Застереження щодо інформації про дорожній рух у реальному часі [11]

  • За допомогою функції Car-to-X Communication відбувається обмін інформацією між автомобілями на дорозі, попереджаючи вас про різні небезпеки попереду, такі як аварія, туман або ожеледиця.

Зарядні станції з ціновою політикою [11]

  • Під час перегляду навігації ваш автомобіль відображатиме станції заряджання на карті з корисною інформацією, як-от ціни, доступність, години роботи тощо.
  • Встановлюйте найновіші карти в навігаційну систему вашого автомобіля, завантажуючи оновлення по повітрю, не впливаючи на швидкість або продуктивність головного пристрою.

Допомога Підтримка

Керування технічним обслуговуванням

  • Легко дізнавайтеся, коли наближається наступне технічне обслуговування
  • Розширене розпізнавання мовлення та розуміння природної мови (MBUX)
  • Для деяких автомобілів система голосового керування Online Voice Control дозволяє розмовляти з автомобілем, а він відповідатиме вам.
  • Будь-який транспортний засіб неминуче зношується. Отримуйте повідомлення, якщо ваш автомобіль потребує технічного обслуговування або перевірки певного компонента.
  • Якщо ви потрапили в аварію, отримайте негайну допомогу та замовте послугу буксирування за допомогою програми Roadside Assistance.
  • У разі поломки дані про ваш автомобіль та його місцезнаходження будуть передані до Центру допомоги на дорогах для надання негайної допомоги.

Пульт дистанційного керування Діагностика автомобіля

  • Дозвольте вашому улюбленому сервісному дилеру дистанційно отримувати дані про автомобіль перед обслуговуванням, щоб ваш досвід був максимально безпроблемним.
  • Отримайте найновіше програмне забезпечення, встановлене по повітрю, щоб ваш автомобіль був оптимізований за допомогою найактуальнішої інформації від “Мерседес-Бенц.

Відмова від відповідальності за послуги екстреного виклику [12]

  • Автоматично отримуйте допомогу від агента екстреного реагування, якщо ви потрапили в аварію, або здійснюйте виклик вручну, натиснувши кнопку SOS у вашому транспортному засобі.

Інформаційний дзвінок та me Заява про відмову від відповідальності [9]

акумулятор, пульт, доступ
  • Для загальних або Mercedes me connect-З усіх питань звертайтеся до представника “Мерседес-Бенц” за допомогою кнопки виклику з салону автомобіля.

Розваги

  • Ваш автомобіль стає точкою доступу 4G Wi-Fi, що дозволяє підключити до Інтернету до восьми пристроїв.
  • Доступ Радіо TuneIn® за допомогою мультимедійної системи вашого автомобіля для прослуховування 70 000 радіостанцій з усього світу в прямому ефірі. Пошук за виконавцем або піснею, а також за такими категоріями, як музичні жанри, розмовне радіо, спорт тощо.
  • Завдяки службі Online Music ваші улюблені пісні тепер легко інтегровані у ваш автомобіль. трансляція безпосередньо через мультимедійну систему MBUX. За допомогою обраного вами провайдера потокової передачі музики ви можете прослуховувати свої плейлисти та всю музичну бібліотеку. Музичні сервіси ідеально інтегровані в звичне середовище вашого “Мерседес-Бенц. Керування за допомогою голосового помічника MBUX особливо зручне: “Привіт, Мерседес, вмикай останні хіти!”. Apple Music® доступний на деяких моделях.

Часті запитання

Як отримати Mercedes me connect?

Щоб стати Mercedes me connect користувач повинен володіти автомобілем Mercedes-Benz 2019 року випуску або новішим. Більшість віддалений доступ послуги надаються безкоштовно протягом одного року. Вам потрібно завантажити додаток Mercedes me connect додатком, щоб користуватися цими функціями. Примітка: Деякі автомобілі 2018 GLE і 2018 C-Class також оснащені Mercedes me connect сервісів. Подробиці дізнавайтеся у свого дилера.

Як активувати мої послуги Mercedes me connect?

Ваш дилер буде радий допомогти вам з цим під час купівлі автомобіля. Якщо ви вже виїхали з дилерського центру, підключені послуги для вашого автомобіля можна активувати та деактивувати безпосередньо на сайті Mercedes me connect додаток. Просто завантажте додаток, додайте свій автомобіль за допомогою інструкцій на екрані, після чого ви зможете активувати свої послуги. Якщо вам потрібна додаткова допомога, ваш дилер буде радий допомогти вам, або ви можете зателефонувати за номером 800-367-6372, щоб поговорити з представником.

Чи потрібна мені кредитна картка, щоб активувати Mercedes me connect?

Для користування не потрібна кредитна картка Mercedes me connect. Стандартний пакет включає в себе широкий спектр функцій, з віддаленим доступом доступ функції, стандартні для першого року, починаючи з 2022 модельного року. Якщо ви хочете поновити свої послуги згодом, вам потрібно буде надати кредитну картку для оплати в Mercedes me connect Store.

Що відбувається після закінчення безкоштовної пробної версії Mercedes me connect?

Більшість віддалений послуги припинять функціонувати, але ваш обліковий запис залишиться відкритим і активним для послуг, термін дії яких не закінчується. Ви можете переглянути, що ще активно в Mercedes me connect додаток.

Як продовжити або поновити такі послуги Mercedes me connect, як Пульт дистанційного керування Запуск двигуна?

Ви можете відвідати https://shop.mbusa.com/en-us/connect/, щоб переглянути відповідні послуги (після входу в систему), додати товари до кошика та оформити замовлення. Послуга(и) активується одразу після встановлення активного з’єднання з вашим автомобілем. Зверніть увагу, що активація може зайняти до 48 годин залежно від зони покриття.

У чому різниця між mbrace® і Mercedes me connect?

Хоча багато функцій схожі, послуги mbrace доступні для більшості автомобілів 2017 та 2018 модельних років. Mercedes me connect послуги доступні для більшості автомобілів 2019 року випуску та новіших моделей. Примітка: Деякі автомобілі 2018 GLE та 2018 C-Class також оснащені Mercedes me connect послуги. Деталі дізнавайтеся у свого дилера.

Чи є програма, за допомогою якої я можу керувати своїм обліковим записом “Мерседес-Бенц Фінансові послуги” (MBFS)??

Так, ми рекомендуємо завантажити додаток Mercedes me connect Finance. Використовуйте його для реєстрації облікового запису, здійснення оплати, перегляду історії транзакцій, реєстрації автоплатежу, перегляду виписок та багато іншого.

У моєму автомобілі немає кнопки “i”, але є кнопка “me. Як це працює?

У неаварійних ситуаціях кнопка “me” дозволяє зв’язатися з усіма службами допомоги на базі колл-центру натисканням однієї кнопки. Приклади: допомога на дорозі, інформація про транспортний засіб тощо.

Як активувати автомобільний Wi-Fi?

Автомобільний Wi-Fi надається оператором мобільного зв’язку від імені “Мерседес-Бенц” і вимагає наявності мультимедійної системи з навігацією, яка в деяких модельних рядах є опціональною. Ви можете зареєструватися, відвідавши мультимедійну систему вашого автомобіля, яка проведе вас через необхідні кроки.

Зв’яжіться з нами

Поставити запитання?

Перегляньте наші поширені запитання або зверніться до Центру підтримки клієнтів за номером (800) 367-6372.

Готовність до активації?

Завантажте додаток Mercedes me connect, щоб створити пару з автомобілем і активувати послуги, або зверніться за допомогою до дилера.

Для моделей 2018 та попередніх років

  • Позашляховики
  • Седани Універсали
  • Купе
  • Кабріолети Родстери
  • Електромобілі
  • Всі автомобілі
  • Автомобілі майбутнього
  • Сертифіковані автомобілі з пробігом
  • Програми для автопарку
  • Програми для роботодавців
  • Фургони Mercedes-Benz
  • Створити
  • Порівняти автомобілі
  • Знайти дилера
  • Переглянути інвентар
  • Допомога при покупках
  • Спеціальні пропозиції
  • Фінансові послуги
  • Розрахувати платіж
  • Запросити пропозицію
  • Записатися на тест-драйв
  • Подати заявку на фінансування
  • Вартість трейд-ін
  • Брошури
  • Mercedes me connect
  • Mercedes me
  • Підтримка власників
  • Технічна підтримка
  • Посібники користувача
  • Зарядка
  • Запланувати обслуговування
  • Аксесуари
  • Мобільні додатки
  • Інформація про відкликання
  • Оновлення Bluetec
  • Інформація про автомобіль

Початкова ціна – MSRP, або рекомендована роздрібна ціна виробника. MSRP не включає витрати на транспортування та обробку, збори в пункті призначення, податки, титул, реєстрацію, ліцензію, тег, плату за підготовку та документальне обслуговування, страхові збори, а також додаткові продукти дилера, аксесуари та пов’язані з ними витрати на роботу та установку. MSRP для базової моделі до складання клієнтом також не включає витрати на додаткове обладнання, продукти, пакети та аксесуари. Фактична ціна та наявність автомобіля можуть відрізнятися в залежності від дилера і повинні бути підтверджені у дилера, обраного клієнтом.

Зазначені показники прискорення ґрунтуються на даних виробника і можуть відрізнятися залежно від моделі, умов навколишнього середовища та дорожнього покриття, стилю водіння, висоти над рівнем моря та завантаженості автомобіля.

Розрахункова економія пального за даними EPA. Порівняйте розрахунковий витрата пального з розрахунковим витратою пального інших автомобілів. Пробіг може відрізнятися залежно від швидкості руху, погодних умов і тривалості поїздки. Ваш фактичний пробіг по шосе, ймовірно, буде меншим, ніж розрахунковий пробіг по шосе.

З додатковим зчіпним пристроєм для причепа. Перед буксируванням прочитайте інструкцію з експлуатації. У деяких штатах потрібні додаткові гальма для причепа. За подробицями звертайтеся до дилера.

Розрахунковий запас ходу за даними EPA з повністю зарядженим акумулятором. Запас ходу може залежати від моделі, рельєфу місцевості, температури, стилю водіння, додаткового обладнання, використання функцій автомобіля та інших факторів.

Автомобіль може не відповідати зображеному.

Як концепт-кар, дизайн, особливості тощо. можуть бути змінені.

MBUSA залишає за собою право змінювати або припиняти Mercedes me connect в будь-який час без попереднього повідомлення або прийняття будь-яких майбутніх зобов’язань. Ознайомтеся з умовами програми Mercedes me connect Огляд послуг.

Деякі транспортні засоби старого покоління не можуть бути прив’язані до вашого облікового запису безпосередньо через додаток. Зверніться до місцевого дилера для отримання допомоги з цими автомобілями.

Загальна ціна включає орієнтовні податки та збори, якщо вказано поштовий індекс, але може змінюватися залежно від місцезнаходження дилера та клієнта, рівня запасів, характеристик автомобіля, а також знижок та бонусів, якщо такі надаються. Додаткові продукти, додані до вашої угоди, вплинуть на остаточну ціну. Актуальну ціну та наявність автомобіля необхідно уточнювати у дилера.

Мобільний додаток Mercedes me connect посів перше місце серед 32 додатків виробників автомобілів у рейтингу J.D. Power 2022 U.S. OEM ICE App Benchmark Study, а також у двох перших місцях серед 20 додатків виробників електромобілів у рейтингу J.D. Power 2022 U.S. Звіт OEM-програми для електромобілів.

Деякі автомобілі старого покоління неможливо прив’язати до вашого облікового запису безпосередньо через додаток. Зверніться до місцевого дилера за допомогою щодо цих автомобілів.

Сторонні стрімінгові сервіси можуть вимагати підписки. Потокове передавання даних доступне через власний тарифний план підключеного телефону або за допомогою автомобільного Wi-Fi. Для отримання додаткової інформації зверніться до дилера. Amazon Music є зареєстрованою торговою маркою Amazon Technologies, Inc.

Apple Music є зареєстрованою торговою маркою компанії Apple Inc.

Spotify є зареєстрованою торговою маркою Spotify AB.

TIDAL є зареєстрованою торговою маркою Tidal Music AS.

QR-код доступний лише на автомобілях, обладнаних MBUX. Більш ранні моделі вимагатимуть від користувачів з’єднання за допомогою цифрового коду, наданого головним пристроєм.

Потрібна мультимедійна система з навігацією, яка є опціональною для деяких модельних лінійок

Доступно для деяких моделей 2019 року та новіших

Доступно на деяких автомобілях з навігацією

Послуги екстреного виклику стандартно надаються на 10 років

https://www.canadiantire.ca/en/cat/automotive/batteries-maintenance-accessories-DC0000016.html
https://www.batterypete.com/product/key-fob-batteries/toyota-camry-key-fob-батарея-energizer-cr2016-2007-to-2018-models/
https://www.eurocarparts.com/p/key-fob-батарея-b23-12v-barb23
https://www.mbusa.com/en/mercedes-me-connect [/спойлер]

Leave a Reply