Порівняння акумуляторів M18. Висновок

Milwaukee M12 vs. M18: у чому різниця [оновлено]

Під час домашнього будівництва часто важко знайти довговічні та надійні електроінструменти, які можна використовувати самостійно. Наявність якісного акумулятора, здатного з легкістю живити ваші пристрої, наприклад, від компанії Milwaukee, може значно полегшити роботу.

Компанія Milwaukee вже багато десятиліть працює в галузі електро- та електроінструментів, що робить її надійним джерелом для будівельних потреб. Батарейки Milwaukee, як такі, мають різноманітні системи, що відрізняються за напругою та розміром.

У цій статті ви прочитаєте продукт порівняння двох найкращих акумуляторів Milwaukee: M12 і M18. Ви отримаєте короткий огляд їх використання, складу та відмінностей.

Milwaukee M12

Акумуляторна система Milwaukee M12 складається з електроінструментів, зарядних пристроїв і відносно зручних акумуляторів завдяки меншим розмірам. Завдяки меншій вазі, він має більш портативну комплектацію, що може бути корисним під час будівельних ремонтів на виїзді.

Акумуляторна система робить його більш зручним для користувачів при пересуванні по будівельному майданчику. Однак його зручність врівноважується тривалістю роботи до заміни акумуляторів.

Акумулятор M12 зазвичай використовується на невеликих будівельних об’єктах, які потребують мінімальних налаштувань. Більшість інструментів у Milwaukee M12 є легкими, оскільки вони не мають довготривалого акумулятора та важких розмірів.

Незважаючи на схожість конструкції M12 і M18, їхні розміри мають суттєві відмінності.

Акумулятори Milwaukee M12

Акумулятори Milwaukee M12 призначені виключно для інструментів M12. означає, що ви можете використовувати батарею M12 для будь-якого пристрою M12 незалежно від функції.

Хоча акумулятори M12 компактні, вони є літій-іонними, що робить їх час роботи довшим, ніж у попередніх моделей Milwaukee. Ви можете вибрати між двома типами акумуляторів M12: високоємкісними або компактними.

Ці два різновиди відрізняються за часом роботи, потужністю та розміром: компактні акумулятори призначені для короткої роботи, а акумулятори великої ємності – для тривалої. Ці типи акумуляторів можуть легко функціонувати за будь-яких погодних умов, від екстремальної спеки до холоду.

Компактні акумулятори M12 випускаються в трьох варіантах: 1.5, 2 і 3 ампер, в той час як акумулятори підвищеної ємності мають 3,4,5 ампер. Ви могли бачити тут, що кількість ампер в акумуляторі акумулятор означає час роботи акумулятора.

батареї, порівняння

Чи варто купувати Milwaukee M12?

Якщо ви хочете купити легкий, портативний і надійний батарея або інструментом для дому, M12 чудово підійде для вас. Варто використовувати його лише для мінімальних ремонтних робіт, оскільки його акумуляторів вистачає максимум на п’ять годин роботи.

Однак, якщо ви плануєте купити інструмент Milwaukee M12, майте на увазі, що до нього підійдуть тільки акумулятори Milwaukee. Інвестиції в систему означатимуть, що вам також доведеться придбати ряд інструментів серії M12.

Деякі інструменти Milwaukee M12 не витримують тривалих годин роботи. Якщо ви займаєтеся будівництвом, яке вимагає тривалого використання електроінструментів протягом цілого дня, можливо, вам краще вибрати іншу систему Milwaukee.

Загалом, M12 все ще варта того, але вона найкраще підійде для коротких і мінімальних ремонтних робіт. Якщо ви хочете мати інструмент, який можна використовувати для коротких і тривалих ремонтів, тоді M12 не для вас.

Milwaukee M18

Milwaukee M18 – це високопродуктивний інструмент, зарядний пристрій і акумуляторна система, відома своєю тривалою роботою та довговічністю. Це також бездротова система, яка позбавляє вас від необхідності шукати зарядний порт поблизу вашого майданчика.

На відміну від інших систем Milwaukee, система M18 призначена для важких і довготривалих будівельних робіт. Його інструменти унікально розроблені для сумісності та оптимізованої роботи, коли вони приєднані до інших частин M18 або з’єднані з ними.

Більшість будівельних професіоналів використовують Milwaukee M18 через його універсальність. Він може виконувати важкі регулювання, а також може виконувати невеликі регулювання.

Батареї Milwaukee M18

Акумулятори Milwaukee M18 – це водонепроникні літій-іонні акумулятори, які ефективні в умовах тривалого будівництва. Акумулятор виготовлений з атмосферостійкого матеріалу, що робить його довговічним за будь-яких погодних умов.

Існує три варіанти акумуляторів M18, які складають вісім різних типорозмірів акумуляторів M18. Три варіанти: Redlithium CP, Redlithium XC та Redlithium High Demand.

Redlithium CP є компактним варіантом, оскільки вони мають лише два розміри: 1.5 і 2 ампер, що відповідає їхній тривалості роботи відповідно. Що стосується його призначення, оскільки він має лише невеликий час роботи, він найкраще підійде для швидкого та легкого домашнього ремонту.

Акумулятори Redlithium XC доступні в чотирьох розмірах: 3, 4, 5, 6 ампер, які можуть працювати без проблем протягом тривалого часу. Завдяки більшій потужності підсилювача, час може живити такі інструменти, як дрилі та електричні пилки, які потребують інтенсивної потужності для різання більш складних матеріалів.

Нарешті, варіант Redlithium High Demand є ідеальним акумулятор для потужного та довготривалого енергетичного обладнання завдяки своїм дев’яти- та 12-амперним годинах роботи. Потужний акумулятор полегшує різання товстої деревини коловоротами та настільними пилами, не перевантажуючи обладнання.

Чи хороші інструменти M18 Milwaukee?

Передова технологія електронного зв’язку в інструментах M18 робить зручним використання будь-якого обладнання в цій системі. Оптимізована продуктивність, що забезпечує швидкий і якісний результат, робить інструменти M18 Milwaukee надійними для домовласників і професійних будівельників.

Понад 200 інструментів є частиною системи M18. Завдяки сумісності інструментів між собою легко вибрати, які з них використовувати, а які ні. Від гайковертів, труб, дрилів до цвяхозабивачів – який би інструмент M18 Milwaukee ви не обрали, він неодмінно буде довговічним.

M18 vs. Платформа M12. Якому інструменту ви віддаєте перевагу і чому?

З різними інструментами, акумуляторами та зарядними пристроями в системах M18 і M12, вибір, яку з них купити, може бути дуже складним. Може здатися, що M18 має перевагу в гнучкості обладнання, але нижче ви також побачите переваги платформи M12.

Коли справа доходить до швидких будівельних робіт, M12 має перевагу завдяки сумісним і портативним розмірам інструментів. Так, деякі інструменти Milwaukee, такі як FUEL Generation 2, навіть зменшилися на один дюйм.

12-вольтні інструменти стануть у пригоді домовласникам, які не мають важких робіт, але хочуть виконувати їх власноруч. Якщо ви один з тих власників будинків, які роблять ремонт своїми руками, система M12 підійде вам найкраще.

Однак, якщо ви хочете мати важкий, надійний, потужний інструмент для виконання серйозних робіт, вам краще придбати M18. Довготривала ємність інструментів та акумуляторів M19 робить їх надійним вибором для досвідчених будівельників.

Відмінності між двома платформами зводяться до їхніх ампер-годин та використання. Середовище, в якому ви будете використовувати інструмент, буде диктувати, яку платформу ви повинні купити від Milwaukee.

Milwaukee M18 High Output CP3.0AH Акумулятор Огляд

Milwaukee реалізував кілька нових акумулятор пакети! Сьогодні я розглядаю новий M18 High Output CP 3.0 Ач (18-вольтова лінійка Milwaukee, компактна, 3 ампер-години) акумулятор.

У лінійці акумуляторів Milwaukee є лінійки CP, XC і HD для компактності, підвищеної ємності і високого попиту. Функціонально, єдина різниця між лінійками полягає в тому, яку ємність мають акумулятори. CP – це низький рівень AH, XC має середній діапазон, а HD – найбільший. Число в назві говорить вам, скільки ампер-годин акумуляторних батарей. Класифікації просто допомагають орієнтуватися тим, хто не знайомий з акумулятор технологія. Коротше кажучи, менша кількість ампер-годин означає меншу батарея які будуть розряджатися швидше, і чим більше ампер-годин означає більший батарея яка прослужить довше.

Однак існує різниця між стандартними акумуляторами та цими новими акумуляторами “High Output”. Високопродуктивні акумулятори побудовані з новими батарея осередками (власне частина всього, що зберігає електроенергію). Стандартні акумулятори були створені зі старими елементами 18650, але нові високопродуктивні акумулятори оснащені новітніми елементами 21700, які є більш компактними та працюють прохолодніше.

ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУКЦІЇ

Тож куди підходить цей акумулятор? Завдяки новим елементам 21700, це оновлення від стандартних не “високопродуктивних” акумуляторів. Він залишатиметься прохолоднішим, що допоможе продовжити термін його служби та зменшити батарея деградація. Завдяки компактності він добре поєднується з іншими невеликими інструментами з низьким енергоспоживанням. Подумайте про дрилі, драйвери, відрізні пилки, ліхтарики.

Але не плутайте його розмір з недостатньою потужністю, хоча 3.0AH буде досить коротким часом роботи, скажімо, кутової шліфувальної машини або циркулярної пилки, а для менш вибагливих інструментів – дуже довгим терміном служби. Для порівняння, більшість комбінованих комплектів дрилів/шуруповертів поставляються з 1.5AH батареї. Таким чином, ми говоримо про трохи більше ніж подвійний час роботи цих акумуляторів (у більших акумуляторів є певна ефективність, тому 3.0AH може тривати трохи довше, ніж два 1.5AH батареї).

Говорячи про батарея життя, ця батарея має кнопку індикатора життя на задній панелі з чотирма світлодіодами, які швидко дають вам знати, скільки залишилося часу роботи. Окрім мінімізації несподіванки, коли акумулятор розрядиться, це також допомагає продовжити термін служби акумулятора. Якщо ви знаєте, скільки енергії залишилося в акумуляторі, менше спокуси зберігати його на зарядному пристрої “про всяк випадок, якщо він розрядиться”.”

Ще однією чудовою особливістю є технологія REDLINK від Milwaukee. Сумісність між сумісними інструментами (а це майже всі нові моделі) та акумулятором, який оптимізує продуктивність і запобігає перевантаженню, – це просто рукостискання.

Найкращий бездротовий пилосос верхнього середнього класу

Samsung Jet 90 в комплекті

Samsung Jet 90 Complete – відмінний варіант, якщо ви хочете щось дешевше, ніж Dyson V15 Detect. Він відчуває себе менш міцним в цілому, але пропонує досить багато за свої гроші. Його всмоктувальний двигун потужністю 200 Вт є дуже потужним для бездротового пилососа в цьому ціновому діапазоні, що дозволяє йому легко прибирати дрібне і важке сміття на різних типах поверхонь. Повний варіант цього пилососа поставляється з другим акумулятор для більш тривалих сеансів прибирання, а також мініатюрна турбощітка, яка ефективно збирає шерсть домашніх тварин на м’яких поверхнях. Проте він досить громіздкий і може бути незручним для використання на меблях. На жаль, ви не можете повністю від’єднати пилозбірник цього пилососа від його основного корпусу, що може спричинити клопоти з його очищенням або спорожненням вручну. У ньому також відсутня функція автоматичного регулювання потужності, як у системі Clean Sense IQ на V15. Якщо вам потрібна ця функція в альтернативі за порівнянною ціною, Dyson V12 Detect Slim – чудовий варіант, яким також легше маневрувати. Однак він має крихітний контейнер для пилу, який потрібно часто спорожняти.

Найкращий бездротовий пилосос середнього класу

Акумуляторний пилосос Shark Stratos

Якщо ви купуєте пилосос у середньому ціновому діапазоні, бездротовий пилосос Shark Stratos – чудовий вибір. Його громіздка двороликова підлогова насадка та відносно важкий корпус роблять його менш портативним, ніж Samsung Jet 90 Complete, а його всмоктувальний двигун не такий потужний. Проте, окрім нижчої ціни, він має чимало переваг. Функція Clean Sense IQ дозволяє пилососу автоматично збільшувати потужність всмоктування при проходженні над зоною зі значним скупченням сміття. Він також має систему нейтралізації запаху, яка працює через змінний картридж, що виділяє запах, схожий на запах прального порошку, коли ви прибираєте. Його максимальний акумулятор час роботи – близько години, але зверніть увагу, що цей пилосос дуже довго перезаряджається, що незручно під час тривалих сеансів прибирання. Шарнірна паличка цього пилососа дозволяє легко прибирати під більшістю столів і стільців, не нахиляючись надто сильно. На жаль, його підлогова насадка може легко застрягти в килимах з густим ворсом. Якщо це проблема, Miele Triflex HX1 – хороша альтернатива, яка легше маневрує на плюшевих килимових покриттях, хоча і має коротший акумулятор і набагато менший сміттєвий бак, який потрібно буде часто спорожняти.

Найкращий бездротовий пилосос нижнього та середнього цінового діапазону

Shark Cordless Pro [IZ562H, UZ565H]

Перевірте Shark Cordless Pro, якщо ви хочете заощадити трохи грошей. Це спрощена версія бездротового пилососа Shark Stratos Cordless з менш потужним всмоктувальним двигуном і меншою ємністю акумулятор що дає максимальний час роботи близько 40 хвилин. Тим не менш, він має ту саму систему автоматичного регулювання потужності Clean Sense IQ, яка дозволяє йому регулювати потужність всмоктування залежно від кількості сміття, що всмоктується. Він також має систему нейтралізації запахів Stratos, яка допомагає приглушити будь-які неприємні запахи, з якими ви можете зіткнутися під час прибирання. На відміну від більшості інших пилососів Shark, щіткова насадка Cordless Pro повністю знімається, що дозволяє легко видалити будь-яке сміття, що застрягло на ній. Ролик також має пухнасту текстуру, яка допомагає захоплювати дрібне сміття на твердих підлогах, і вбудовані ребра, щоб зменшити ймовірність заплутування волосся в насадці.

Інші варіанти, які ми протестували

Акумуляторна повітродувка Litheli 40V: У нас не виникло жодних проблем з використанням цієї повітродувки під час наших тестів сухого та мокрого листя та тестів лінії тримера, але ми виявили, що її блокування спускового гачка було заплутаним у використанні. Потрібно було натискати на кнопку блокування, утримуючи курок, що робило безперервну роботу трохи стомлюючою, а не полегшувало роботу. Ця повітродувка також була дуже гучною і не акуратно здувала листя в одному напрямку порівняно з іншими моделями, які ми тестували. Акумуляторна повітродувка CRAFTSMAN V20: Хоча ми високо оцінили компактність цієї повітродувки, на виконання всіх тестів пішло вдвічі більше часу, оскільки їй не вистачало потужності. Якщо волосінь потрапляла в тріщини на тротуарі, ця повітродувка не могла видути її з тріщин, і ми помітили, що наша рука втомлювалася від спроб нахилити повітродувку під різним кутом.

У лабораторії The Spruce протестували 27 повітродувок, з них 10 акумуляторакумуляторні моделі. Ми дотримувалися детальної методології тестування, щоб належним чином протестувати та оцінити ефективність кожного продукту, час автономної роботи, зручність використання, портативність, рівень шуму та вартість. Ми надали рейтинги для кожної характеристики на основі нашого особистого досвіду роботи з кожним пристроєм, і ми включили в цей огляд пристрої з найкращими показниками. Ми виміряли, як швидко кожна повітродувка може видалити різні типи листя з різних типів ландшафтів, щоб перевірити їхню ефективність. Ми вимірювали рівень шуму за допомогою децибеломіра, а також вимірювали вагу кожного пристрою, оцінюючи його портативність. Ми також розглядали рівень шуму та портативність з практичної точки зору, відзначаючи, чи був шум терпимим і чи можна керувати пристроєм однією рукою. Оцінюючи час роботи від акумулятора, ми звернули увагу на те, чи залишається вихідна потужність стабільною і чи не починає зменшуватися час роботи від акумулятора під час використання. Оцінюючи простоту використання, ми враховували, наскільки легко отримати доступ до елементів керування, перемикати швидкості та різні насадки, а також маневрувати пристроєм. Коли справа дійшла до вартості, ми розглянули, чи кожен пристрій пропонує занадто мало, достатньо або більше, ніж очікувалося за його ціну. Для нашого тесту ми виставили 0.75 фунтів листя на ділянці трави розміром 10 на 10 футів. Використовуючи найвищий режим, доступний для кожної моделі, ми засікли час, як швидко ми змогли очистити територію від листя. З кожною повітродувкою ми знову провели цей тест на траві, але з використанням 0.75 фунтів вологого листя, і ще один раз на ділянці бетону розміром 10 футів на 10 футів, використовуючи сухе листя. Щоб перевірити, чи безпечні пристрої для саду, ми розклали листя навколо рослин на грядці. Використовуючи найнижчі налаштування кожного пристрою, ми використовували їх для прибирання листя в саду та відзначали, чи не завдав їхній потік повітря шкоди рослинам. Там, де це можливо, ми також перевірили функцію вакуумування або мульчування. Ми також зібрали листя в щільну купу, щоб перевірити потужність всмоктування, і підрахували, скільки разів нам довелося спорожняти мішок повітродувки. Наприкінці нашого лабораторного тестування ми використовували 10 бездротових моделей у своїх будинках по всій країні, щоб оцінити їхню продуктивність з плином часу.

акумулятор, порівняння

На що слід звернути увагу в акумуляторній повітродувці для листя

Джерело живлення

Акумуляторні повітродувки працюють на газу або електриці. Електричні повітродувки, як правило, важать менше, виробляють менше шуму і забруднюють повітря, але вони можуть перегріватися і, як правило, не такі потужні. З іншого боку, газові продукти, з іншого боку, мають більшу потужність, але вони виділяють ряд газових забруднювачів, і їх обслуговування трохи складніше.

акумулятор, порівняння

Розмір подвір’я

Розмірковуючи про те, наскільки потужна повітродувка вам потрібна, враховуйте розмір вашого подвір’я. Якщо у вас велика ділянка з великою кількістю дерев, вам знадобиться потужний пристрій з високим показником CFM (кубічних футів на хвилину) – це означає, що ви зможете прибирати листя та сміття швидше та ефективніше. Дін Бірмайєр, член Ради з питань удосконалення житла Spruce та сертифікований провідний тесляр, пояснює, що “CFM вимірює кубічні фути на хвилину або об’єм повітря, що виходить з повітродувки. Ви можете думати про це як про “розмір” повітряного потоку. Більший потік повітря прибирає більше листя за один раз.'” Він каже, що потужність повітряного потоку 500 CFM добре підходить для типових робіт у житлових дворах, але також каже, що потужність повітряного потоку від 300 CFM до 400 CFM є прийнятною, якщо ви працюєте на невеликому подвір’ї, де не так багато дерев. З потужністю повітряного потоку 610 CFM, акумуляторна повітродувка Greenworks Pro 80V може переміщати найбільший об’єм повітря порівняно з усіма іншими моделями в нашому огляді.

Налаштування швидкості

Деякі повітродувки мають лише одну швидкість – це може бути зручно, якщо у вас невелике подвір’я і ви здебільшого прибираєте сухе листя. Однак, якщо ви хочете використовувати повітродувку для більш складних завдань, вам краще придбати повітродувку зі змінною швидкістю, яку ви зможете регулювати за потреби. Наш найкращий вибір, акумуляторний вентилятор для листя Ryobi ONE 18V 100 MPH 280 CFM зі змінною швидкістю та струменевим вентилятором Ryobi ONE – це модель зі змінною швидкістю, яка дозволяє вам вибирати між різними налаштуваннями швидкості. Однак наш вибір найкращого повітродуву зі змінною швидкістю – це акумуляторний повітродув з турбіною та безщітковим двигуном WORX 40V завдяки зручному та широкому діапазону налаштувань швидкості повітряного потоку та потужності повітряного потоку.

Основна перевага акумуляторної повітродувки полягає в тому, що під час роботи ви не будете прив’язані до подовжувача. З повітродувкою, що працює від електромережі, вам доведеться потурбуватися про пошук розетки, подовжувача та про те, як обійти перешкоди за допомогою шнура живлення. Акумуляторна повітродувка дає змогу швидше розпочати роботу та мати необмежену мобільність. Багато акумуляторних повітродувок також досить легкі, що полегшує їх використання.

Загалом, більшість акумулятор-електричні повітродувки працюють від 20 до 30 хвилин на одному заряді. Однак є кілька змінних, які впливають на тривалість роботи акумуляторного повітродуву. Моделі, що працюють на газі, природно, прослужать довше, ніж електричні акумулятор-живляться агрегати, і їх можна заправити негайно. Тип акумулятора та швидкість, з якою працює ваша повітродувка, також впливають на час роботи. (Зокрема, робота повітродувки на найвищому рівні розряджає її акумулятор надзвичайно швидко.) Дивлячись на довгостроковий термін служби. Biermeier попереджає, що більшість акумуляторних повітродувок не вважаються важкими моделями.” Він каже, що ви можете “очікувати приблизно 8-10 років життя, перш ніж пластикові деталі зносяться”, а для акумуляторних моделей, залежно від того, як часто ви використовуєте повітродувку, “вам, швидше за все, доведеться замінювати батареї кожні кілька років”.”

Якщо у вас акумуляторна акумуляторна повітродувка, зазвичай її потрібно заряджати після кожного використання. Більшість моделей мають досить обмежений час роботи, тому найкраще щоразу починати з повного заряду – в іншому випадку ви ризикуєте вичерпати заряд акумулятора акумулятор потужність до того, як ви закінчите прибирання у дворі. Також майте на увазі, що ви можете заощадити заряд акумулятора, витягнувши граблі для невеликих, швидких робіт з прибирання.

Чому варто довіряти Spruce?

Сара Тоскано – позаштатний автор The Spruce, що спеціалізується на всьому, що пов’язано з домашньою технікою та гаджетами для розумного дому. За винятком однієї моделі, всі акумуляторні повітродувки, перелічені в цьому огляді, були протестовані в лабораторії, де тестувальники дотримувалися детальної методології тестування, щоб оцінити особливості кожного пристрою. Тоскано ретельно дослідила єдину модель, яка не була протестована, оскільки вона прочитала сторінки відгуків клієнтів, переглянула дискусійні форуми та проаналізувала технічні характеристики продукту, щоб оцінити повітродувку для листя.

Тоскано також проконсультувалася з Діном Бірмайєром, членом Ради з огляду товарів для дому The Spruce та сертифікованим провідним теслею, щоб дізнатися більше про особливості, використання та переваги хорошої акумуляторної повітродувки для листя. Емма Фелпс, автор оновлень для The Spruce, допомогла оновити цю статтю нашими останніми результатами довгострокового тестування. Вона також переглянула наш вибір продуктів і виділила кілька протестованих продуктів, які не зовсім потрапили до нашого остаточного списку.

Що схвалено The Spruce?

Тут, в The Spruce, ми хочемо гарантувати, що ми повністю відповідаємо за кожен продукт, який ми рекомендуємо, і що коли ми говоримо, що щось є найкращим, ми маємо це на увазі. Ви могли помітити значок “Схвалено Ялиною” поруч із продуктами з цього списку. Кожен продукт із цим значком був ретельно протестований особисто та ретельно відібраний нашою експертною командою лабораторних тестувальників та редакторів. У більшості випадків ми купуємо всі ці продукти самостійно, хоча іноді ми отримуємо зразки, надані нам безпосередньо компаніями. Незалежно від того, як ми закуповуємо продукти, всі вони проходять однакові випробування і повинні відповідати одним і тим же суворим критеріям, щоб потрапити до списку найкращих.

The Spruce використовує лише високоякісні джерела, включаючи рецензовані дослідження, для підтвердження фактів у наших статтях. Ознайомтеся з нашим редакційним процесом, щоб дізнатися більше про те, як ми перевіряємо факти та забезпечуємо точність, надійність і достовірність нашого контенту.

Leave a Reply