Електричні зарядні станції Vw. Інфраструктура Elli від VW з перспективою на майбутнє

Table of Contents

Відкрийте для себе Volkswagen ID.4 Час заряджання

Майбутнє настало з новим Volkswagen ID.4 електромобіля. Цей електромобіль Volkswagen пропонує стиль, комфорт і технології, яких прагнуть водії, а також екологічно чисту енергію та можливість домашньої зарядки. Дізнайтеся про переваги володіння електромобілем, зупинившись у Віста Фольксваген Помпано Біч.

Наша команда прагне підкреслити сміливий стиль цього електричний та окреслити вражаючий Volkswagen ID.4 час заряджання. Настав час покращити свій досвід водіння та зробити позитивний вплив на навколишнє середовище з електромобілем Volkswagen.

Volkswagen ID.4 Час заряджання

Volkswagen ID.4 Час заряджання значною мірою залежить від типу батареї. Для того, щоб досягти 250-мильного запасу ходу цього електромобіля, вам потрібно буде використовувати домашні зарядні пристрої або отримати доступ до громадських зарядних станцій, розташованих по всьому світу.

При використанні 120-вольтової розетки рівня 1 для заряджання від 0 до 100% заряду потрібно приблизно 50 годин. Розетка рівня 2 240 В займає приблизно 7.5 годин, тоді як батарея швидкої зарядки постійного струму заряджається від 0 до 80% всього за 38 хвилин. Останні 20% часу заряджання батареї для швидкого заряджання постійним струмом займають трохи більше часу, щоб досягти повної ємності.

На додаток до громадських зарядних станцій, ви також можете скористатися перевагами домашньої зарядки для вашого посвідчення особи.4 електричний автомобіль. Без додаткових аксесуарів можлива лише домашня зарядка для зарядних пристроїв рівня 1 та 2. Ви можете отримати доступ до більш потужної домашньої зарядки за допомогою доступної розетки на 240-250 вольт, яку можна легко встановити у вашому домі, якщо у вас ще немає доступної розетки.

Зв’яжіться з нашою командою, щоб скласти графік зарядки, замовити зарядний кабель або акумуляторну батарею, а також отримати максимальну віддачу від домашніх зарядних станцій за допомогою наших аксесуарів Smart зарядка аксесуари.

Сміливі особливості Volkswagen Електричні Автомобіль

Електромобілі – це не просто примха, це майбутнє. Ідентифікатор VW 2021 року.4 приклади того, наскільки приємним та екологічним може бути керування електромобілем з акумулятором. Цей седан пропонує весь стиль і сміливу потужність, яких ви прагнете, а також додає душевного спокою завдяки інтуїтивно зрозумілим системам безпеки та технологіям салону. Завітайте до нашого дилерського центру VW, щоб дізнатися більше про Volkswagen ID.4 час заряджання.

Цей електромобіль Volkswagen поставляється в стандартній комплектації з 19-дюймовими колесами з можливістю модернізації до 20-дюймових коліс. Оцініть такі зручності, як панорамний дах, задні двері з електроприводом і преміум-освітлення. Інтер’єр ID.4 оснащений м’якими тканинними сидіннями з підігрівом або 12-позиційними сидіннями зі шкірозамінника з електроприводом. Технології допомоги водієві включають в себе пакет допомоги водієві IQ Drive, який входить в стандартну комплектацію всіх версій і включає в себе попередження про фронтальне зіткнення і автоматичне екстрене гальмування на додаток до адаптивного круїз-контролю і моніторингу сліпих зон.

Технологічність цього електромобіля Volkswagen також вражає: 10-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи з навігацією, текстовими повідомленнями та гучним зв’язком. Під час тест-драйву цього електромобіля Volkswagen ви знайдете достатньо місця та зручностей для п’ятьох дорослих, а також дізнаєтеся про можливості домашньої зарядки.

Знайомтеся: Elli – відповідь Volkswagen на питання зарядки електромобілів

Оскільки електромобілі домінують у заголовках автомобільних газет, незалежно від того, підключаєтесь ви вдома, в супермаркеті, на заправці або навіть на парковці місцевого спортзалу, всі говорять про зарядку електромобілів.

Покращення інфраструктури громадських зарядних станцій у всьому світі є абсолютною необхідністю для сприяння глобальному переходу до сталої мобільності. На щастя, Volkswagen Group – один з найбільших гравців в автомобільній промисловості – робить все можливе, щоб зробити перехід плавним і безперешкодним. Представляємо Elli – відповідь Volkswagen на питання простої та доступної зарядки електромобілів.

Elli – це постачальник послуг мобільності, який створює хвилі у сфері заряджання електромобілів VW станції, визнана найбільшою мережею в Європі, що найшвидше зростає. Тож давайте познайомимося з Elli ближче, дізнавшись про її минуле, сьогодення та майбутнє.

Історія Elli

Elli, також відома як “Electric Life”, є дочірньою компанією VW Group – інноваційним стартапом, створеним з єдиною метою – трансформувати зарядки для електромобілів у всьому світі. Заснована у 2018 році, компанія Elli швидко стала найбільшою в Європі мережею зарядних станцій для електромобілів.

Компанія Elli є розробником і виробником найважливішого активу VW Group для зарядки електромобілів – ідентифікатора ID, який використовується для зарядки електромобілів у бізнесі та в домашніх умовах.Зарядний пристрій. Ця інновація стала революційною для електромобілів, причому не для автомобілів зі специфічною для VW акумуляторною технологією, а для всіх автомобільних брендів шукає щоб покращити свої технології для електромобілів.

Що таке Elli і як вона пов’язана з Volkswagen?

Elli, або Electric Life, є дочірньою компанією Volkswagen, яка контролює всю діяльність, пов’язану з VW електромобілів зарядки та енергії, пропонуючи прості рішення для сприяння широкому впровадженню електромобілів.

Чи існує мережа зарядних станцій для електромобілів Volkswagen, або мені потрібно використовувати сторонні зарядні станції??

Так! Зустрічайте Elli, власну компанію Volkswagen Group, що займається зарядкою електромобілів – ідеальний спосіб для електричні Водії VW можуть залишатися в русі без зайвих клопотів.

Найбільша мережа зарядних станцій в Європі

Як бачимо, Еллі не звикати до успіху. Нинішній лідер у цій галузі, компанія Elli побудувала близько 500 000 пристроїв по всій Європі. І цей успіх не був поступовим.

Зростання Elli відбулося всього за кілька коротких років, коли понад 100 000 нових електромобілів зарядка станцій, побудованих всього за чотири місяці – неперевершений рівень зростання для зарядної інфраструктури.

електричних, зарядних, станцій, дивлячись, вперед

Elli має широке охоплення: близько 950 різних провайдерів у 28 європейських країнах. Таким чином, Elli сприяє електричній революції, обіцяючи надійну мережу зарядних станцій, яка дозволяє водіям електромобілів подорожувати з легкістю і попрощатися із занепокоєнням щодо дальності поїздки.

Отже, які продукти та послуги пропонує Elli?

Компанія Elli пропонує широкий спектр послуг, будучи першим постачальником на ринку електромобілів, який пропонує водіям і компаніям повністю підключений, безперебійний і цілісний досвід заряджання.

Рішення Elli для зарядки варіюються від початкової технології та обладнання до загальних послуг та технічного обслуговування техніки. Все, що потрібно водієві електромобіля або менеджеру автопарку, щоб тримати свій транспортний засіб зарядженим і готовим до дороги.

Клієнти

Для клієнтів Elli пропонує рішення для домашньої зарядки за допомогою інноваційного зарядного пристрою Wallbox. Швидко заряджають, економічно вигідні та виготовлені з використанням найкращих технологій на ринку, ці зарядні пристрої wallbox є універсальним рішенням, яке легко поєднується з електромобілями VW Group.

Чи можна заряджати електромобіль Volkswagen в домашніх умовах, і якщо так, то який зарядний пристрій мені потрібен?

Безумовно, домашня зарядка є одним з найпопулярніших варіантів для водіїв електромобілів. Для зарядки вам знадобиться або триконтактна побутова розетка (що зазвичай є найповільнішим варіантом), або настінна коробка, яка забезпечує більшу потужність, ніж розетка.

Які рішення для зарядки електромобілів пропонує Elli?

Основна мета Elli полягає в тому, щоб електричні щоб зарядка була простою та доступною в будь-якій точці Європи. Завдяки встановленню настінних боксів та зручному додатку для зарядки для приватних клієнтів, а також встановленню станцій швидкої зарядки та управлінню автопарком для бізнесу, Elli є вашим надійним помічником для зарядки електромобілів.

Бізнес

З іншого боку, для бізнесу Elli пропонує станції швидкої зарядки, які можна швидко встановити в будь-якому місці, без необхідності складного будівництва або підключення до електромережі, що зазвичай вимагають зарядні станції. І якщо цього недостатньо, Elli також є чудовим інструментом для управління автопарком, надаючи менеджерам повний контроль над своїм електромобілем.

Вирішення проблеми обмеженого запасу ходу поетапно

Багато хто боїться переходити на електромобілі через занепокоєння про запас ходу. Однак, з зарядкою VW станції, З розвитком зарядних станцій від Elli ці побоювання швидко відходять у минуле. Простота та зручність є пріоритетом.

Наприклад, мережа зарядних станцій Elli зараз складається з близько 33 000 високопотужних (HOC) зарядних станцій для електромобілів по всій Європі, а не лише зі звичайних мобільних зарядних пристроїв змінного струму (AC). Як результат, водії електромобілів тепер насолоджуються швидшою їздою зарядка швидший час, коротший час очікування та набагато менше клопоту.

Аналогічно, зараз ми бачимо нові зручні технології, такі як Plug Charge, від таких компаній, як Elli. Замість того, щоб водіям електромобілів доводилося ініціювати з’єднання зі своїм електромобілем, це нововведення дозволяє зробити все автоматично. Просто під’їжджайте, під’єднуйтесь і їдьте. В даний час близько 5 000 з мережі зарядної інфраструктури Elli мають цю опцію.

Витрати на зарядку

Збереження розумності та надійності – на першому плані в планах Elli. Завдяки простій, прозорій структурі ціноутворення для кожної з різних зарядних станцій, ще ніколи не було так легко звести витрати до мінімуму.

Водії мають тут повний контроль і можуть заздалегідь розрахувати витрати завдяки простій структурі ціноутворення Elli, яка враховує такі фактори, як звички водіння власника транспортного засобу. Не потрібно шокуючого сюрпризу в точці зарядки.

Партнерства та ініціативи зі сталого розвитку

Наприкінці вересня 2022 року компанія Elli підписала меморандум про взаєморозуміння з Elia Group та її стартапом щодо створення.альт, все це з метою заохочення та підтримки зростаючої кількості електромобілів на наших дорогах. Таким чином, вони можуть працювати над спільною місією сталого розвитку, спрямованою на зменшення вуглецевого сліду в усьому світі.

Вивчаючи різні бар’єри, що перешкоджають широкій інтеграції електромобілів, партнери проводять різні спільні заходи, зосереджені на чотирьох напрямках:

електричні, зарядні, станції, дивлячись, вперед

1 Ціна та стимули 2 Структура ринку 3 Достовірні дані 4 Безпека даних

Щоб дізнатися більше про пропозиції від партнерів, натисніть тут.

Не дивно, що здоров’я навколишнього середовища є величезною увагою та рушійним фактором для продуктів і послуг Elli (і Volkswagen Group). Наприклад, Elli постачає Volkswagen Naturstrom, який є стійким тарифом на відновлювану енергію, що надається домогосподарствам і компаніям з електромобілями.

Найкращий зарядний пристрій для електромобілів Tesla

Якщо у вас є Tesla, це найкращий варіант для домашньої зарядки. Він розрахований на струм до 48 А, підходить для використання всередині та зовні приміщень і має дворічну гарантію. Він також має надзвичайно обтічний вигляд, а його вбудований органайзер для кабелів дозволяє акуратно зберігати 24-футовий шнур.

Варіанти покупки

Не дивно, що наше тестування показало, що найкращим зарядним пристроєм для електромобіля Tesla EV є флагманський зарядний пристрій Tesla – Tesla Wall Connector. Це не найкращий вибір для всіх водіїв, оскільки для підключення до електромобіля не від Tesla потрібен дорогий сторонній адаптер, який не призначений для повсякденного використання. (Крім того, оскільки Tesla продає більше електромобілів, ніж інші автомобільні компанії разом узяті, її зарядні пристрої користуються великим попитом і часто відсутні на складі.) Але якщо ви водите Tesla, то найкращим варіантом буде фірмовий роз’єм компанії. Його максимальний струм 48 А є одним з найвищих серед протестованих нами, і на момент написання цієї статті його ціна є однією з найнижчих.

Настінний роз’єм Tesla ще тонший і легший, ніж Grizzl-E Classic, він має надзвичайно витончений вигляд, і на нього надається дворічна гарантія від Tesla. Цей зарядний пристрій має 24-футовий шнур, як і Grizzl-E Classic, а його вбудований органайзер для кабелів має елегантний дизайн. Він не настільки захищений від погодних умов, як наш вибір не від Tesla, але він все одно забезпечує достатній захист від бруду, пилу та мастил, бризок і бризок води, а також від температур від -40 до +40 градусів.від 22° до 122° за Фаренгейтом.

Найбільшим недоліком цього зарядного пристрою є те, що він не має можливості підключення, тому вам доведеться підключати його до електромережі вашого будинку. Це менш зручно, якщо ви хочете мати можливість переміщати зарядний пристрій без виклику електрика. Але оскільки дротова проводка, як правило, є кращою, ніж підключення, ми не вважаємо це фатальним недоліком.

Максимальний струмовий рейтинг: 48 А. Рейтинг захисту від атмосферних впливів: IP55 (з високим ступенем захисту від пилу та води)Варіанти встановлення: один (дротовий)Гарантія: два роки

Дослідження

Як автор цього посібника, я витратив 28 годин на дослідження та 85 годин на тестування зарядних пристроїв для електромобілів. Я пишу наукові статті вже більше дев’яти років, охоплюючи найрізноманітніші теми, від фізики елементарних частинок до супутникового дистанційного зондування. З моменту приєднання до Wirecutter у 2017 році я писав про мережеві фільтри, акумуляторні батареї, павербанки для телефонів і планшетів та багато іншого.

Готуючись до написання цього посібника, я взяв інтерв’ю у Пола Воспера (генерального директора компанії JuiceBar, виробника комерційних зарядних пристроїв для електромобілів станції заснований у 2009 році) про історію та сучасний стан індустрії зарядних станцій для електромобілів. Я обговорив тонкощі встановлення зарядного пристрою для електромобілів у приватному будинку або багатоквартирному будинку з Трейсі Прайсом (генеральним директором Qmerit, мережі сертифікованих електриків, що спеціалізуються на встановленні зарядних пристроїв для електромобілів) та Карадоком Еренхолтом (генеральним директором EV Safe Charge, компанії, що займається встановленням зарядних пристроїв для електромобілів та консультуванням). Щоб краще зрозуміти потреби та проблеми водіїв електромобілів, я взяв інтерв’ю у Джо Флореса, заступника директора San José Clean Energy, некомерційного постачальника електроенергії; Санчета Бхата, директора з транспортування чистої енергії комунальної компанії Pacific Gas and Electric (PGE); та Аарона Августа, віце-президента PGE з питань партнерства та інновацій.

Для кого це

Якщо ви перебуваєте в процесі купівлі електромобіля і хочете якнайшвидше заряджати його вдома, це посібник для вас. Якщо у вас вже є електромобіль, і ви думаєте про те, щоб перейти (буквально) з повільного зарядного пристрою 1-го рівня на швидший зарядний пристрій 2-го рівня, цей посібник також для вас. Якщо ви просто хочете навчитися, ласкаво просимо! Ми сподіваємося, що ви знайдете те, що вам потрібно дивлячись для.

Транспортні засоби, що працюють на бензині, все ще можуть домінувати на дорогах, але світові продажі електромобілів подвоїлися у 2021 році, і аналітики очікують, що до кінця 2022 року у світі буде 26 мільйонів електромобілів. Можна сміливо припустити, що ці мільйони водіїв електромобілів, незважаючи на те, що мають принаймні одну спільну рису, мають дуже різні способи життя, потреби та пріоритети: Вони можуть бути власниками односімейних будинків або орендарями багатоквартирних будинків. Або це можуть бути віддалені працівники, які рідко виходять з дому, або водії каршерінгу, які проїжджають сотні миль на день. Можливо, вони проїжджають десятки зарядних станцій на своєму щоденному маршруті, а можливо, живуть за 90 миль від найближчої громадської зарядки.

Незалежно від вашої ситуації, наявність вдома найпотужнішого зарядного пристрою для електромобілів, швидше за все, буде вигідною інвестицією. Згідно з дослідженням U.S. За даними Міністерства транспорту, зарядний пристрій 1-го рівня може зайняти кілька днів (від 40 до 50 годин), щоб зарядити батарею електромобіля від порожньої до повної, тоді як зарядний пристрій 2-го рівня може виконати те ж саме завдання всього за 4-10 годин. Навіть якщо ви не проїжджаєте багато миль на своєму автомобілі, і вам достатньо заряджати батарею на ніч, ви все одно можете захотіти мати вдома зарядний пристрій, який дозволить вам швидко підзарядитися в разі лісової пожежі, повені або іншого непередбачуваного лиха.

На додаток до більш швидкого часу заряджання, зарядні пристрої рівня 2 часто мають функції, які ви можете не отримати від зарядного пристрою, що йде в комплекті з вашим електромобілем, наприклад, такі:

  • можливість підключити зарядний пристрій безпосередньо до електромережі вашого будинку
  • довгий шнур, який може простягнутися через гараж на дві машини або навіс для автомобілів
  • додаток для смартфона, який доповнює додаток вашого електромобіля, щоб відстежувати час роботи акумулятора, час заряджання тощо
  • захищений від атмосферних впливів корпус для додаткового захисту від стихій

Як і в будь-якому проекті з благоустрою будинку, модернізація вашого електромобіля зарядка установка буде коштувати. На додаток до ціни зарядного пристрою, вказаної на етикетці, ви, ймовірно, заплатите від 400 до 450 200 євро за його професійне встановлення. Ви можете обійти деякі з цих витрат на встановлення, придбавши вставну модель, але якщо у вас ще немає розетки на 240 В на вашому паркувальному місці (вони зазвичай використовуються, серед іншого, для будинків на колесах або електричних плит), вам все одно доведеться витратити щонайменше кілька сотень доларів, щоб скористатися перевагами більш високого струму зарядного пристрою 2-го рівня. Позитивним моментом є те, що багато федеральних, державних та регіональних програм пропонують знижки та інші заохочення, включаючи знижені тарифи на використання електроенергії в непікові години (якими ви можете керувати через додаток для вашого електромобіля або, якщо він є, через додаток для зарядного пристрою для електромобіля).

Якщо ви орендуєте житло і не впевнені, чи дозволяє ваш договір оренди встановлювати зарядний пристрій рівня 2, перевірте закони вашого штату про “право на зарядку”. Аналогічно, якщо ви володієте будинком або орендуєте нерухомість, U.S. Міністерство енергетики має безліч ресурсів, що пояснюють різні правила, норми та основи встановлення зарядних пристроїв для електромобілів.

Від небажання підзаряджатися

Volkswagen повинен був спокутувати додаткову шкоду, яку він завдав навколишньому середовищу. Компанія погодилася інвестувати два мільярди доларів у просування електромобілів в Америці. Volkswagen був зобов’язаний зробити зарядні мережу для електромобілів, і таким чином народилася Electrify America, яка відкрила свою першу американську станцію у 2018 році. Незалежно від того, чи не бажав Volkswagen створювати мережу зарядних станцій, він, безумовно, стоїть за її створенням, оскільки шукає додаткові кошти для розширення.

Арена електричних зарядних станцій, на диво, не дуже конкурентна, враховуючи, що більшість транспортних засобів потребують зарядка станцій у майбутньому. Мережа зарядних станцій Tesla Supercharger Network по суті не має собі рівних завдяки можливостям швидкої зарядки. Нещодавно Tesla також оголосила про те, що суперчарджери будуть сумісні з автомобілями інших автовиробників. Тож як Volkswagen гарантує, що його двомільярдні інвестиції не будуть марними?? Масштаб.

Що може бути кращим способом масштабування мережі зарядних станцій Electrify America, ніж пошук нового інвестора. За даними Reuters, Volkswagen шукає співінвестора, який готовий поставити мільярд доларів на свою мережу зарядних станцій. Це величезна новина для майбутнього електромобілів, адже якби Volkswagen отримав такі великі інвестиції, він міг би встановити багато зарядних станцій по всій Америці.S.

ПОСВІДЧЕННЯ ОСОБИ.4 Оновлення бронювання

Ми знаємо, що всім не терпиться отримати новий ідентифікатор.4 EV. Однак, ми не приймаємо нові бронювання. Якщо ви ще не забронювали, зверніться до місцевого дилера, щоб дізнатися про отримання ідентифікатора.4.

Якщо у вас вже є бронювання, ви можете перевірити статус вашого ідентифікатора.4 за посиланням нижче.

Покажіть потужний виступ

Не хвилюйтеся, завзяті водії, ідентифікатор.4 дарує заряд бадьорості. і навіть більше. Завдяки швидкому прискоренню, вражаючому запасу ходу, 2 і доступному повному приводу, ID.4 – справжній витвір мистецтва в русі.

Електромобіль не обов’язково має означати жертви.

Щойно ви натиснете на педаль, ви відчуєте миттєвий крутний момент, який переведе автомобіль на вищу передачу з 0-60 за вражаючі 5.7 секунд. 5 І хоча прискорення набагато тихіше, ніж у двигуна внутрішнього згоряння, ми не можемо обіцяти, що ви не порушите тишу кількома охами та ахами.

Куди?

Volkswagen ID.4 Pro може доставити вас туди, куди вам потрібно, з оціночним запасом ходу EPA 275 миль 2. Запас ходу для всіх інших версій буде відрізнятися.

Керуйте впевнено

Повний привід у типовому позашляховику допомагає водієві отримати більше зчеплення з дорогою. Але Volkswagen ID.4 – це все, що завгодно, але не типово.

Доступний повний привід ідеально підходить для буксирування, який ID.4 здатен на більше, ніж просто впоратися зі своїм стандартним буксирним зчепом 22. А завдяки максимальній потужності 295 к.с. 23 та інтелектуальному управлінню, яке розподіляє всю цю потужність там, де вона найбільше потрібна, ви побачите, чому цей електромобіль знає, як досягти успіху, коли справа доходить до AWD.

електричних, зарядних, станцій, виглядають, попереду

Заряджання

Зарядний пристрій та кабель HomeStation™ L2 не входять до комплекту і потребують додаткових витрат на встановлення та підключення. Зарядний пристрій 120 В L1 не входить до комплекту та продається окремо. Будь ласка, зверніться до Посібника користувача для встановлення та іншої інформації про зарядку.

Ваша зарядна домашня база

Заряджайте свій Volkswagen ID.4 електромобілі вдома за допомогою домашнього зарядного пристрою рівня 2 (продається окремо) від Electrify Home. Electrify Home пропонує HomeStation, рішення для домашньої зарядки рівня 2, яке підтримує Wi-Fi, сертифіковане Energy Star ®, і власники можуть використовувати один мобільний додаток як для зарядки вдома, так і для зарядки у високошвидкісній мережі Electrify America США. Дозвольте команді Qmerit допомогти з установкою HomeStation – Qmerit надає індивідуальні варіанти цін на установку в три етапи. 7 Придбайте домашній зарядний пристрій та отримайте допомогу в пошуку інсталятора через Qmerit на Electrify Home.

За допомогою зарядного пристрою L2 ви можете отримати повний заряд за ніч приблизно за 7.від 5 до 11.5 годин. 8

Інфраструктура зарядних пристроїв

45 000 зарядних пристроїв по всій країні 9

Громадські зарядки – чудовий варіант, коли ви перебуваєте в дорозі, і з постійно зростаючою мережею з більш ніж 45 000 зарядних пристроїв по всій країні 9. теж зручний.

Заряджайтеся в дорозі

Ідентифікатор 2023 року.4 – це три роки 30-хвилинних сеансів зарядки в загальнонаціональній мережі швидких зарядних станцій постійного струму Electrify America станції -починаючи з дати придбання автомобіля.

Electrify America розраховує на понад 1 700 зарядних станцій станцій, з більш ніж 9 500 зарядними пристроями до кінця 2025 року вздовж основних автомагістралей і маршрутів по пересіченій місцевості, щоб ви завжди залишалися зарядженими під час подорожей.

Багато способів зарядки Попереду

Швидка зарядка постійним струмом рівня 3

10-80% приблизно за 30-36 хвилин 3

Заряджайтеся там, куди ви прямуєте, за допомогою зарядних станцій по всій країні. Елементи та модулі SK On заряджаються від 10% до 80% приблизно за 30 хвилин при зарядці потужністю 170 кВт або вище. Елементи та модулі LG Energy Solution заряджаються від 10% до 80% приблизно за 36 хвилин при зарядці потужністю 170 кВт або вище.

Домашня зарядка рівня 2

На домашньому зарядному пристрої рівня 2 потужністю 11 кВт7 ідентифікатор ID.4 можна зарядити приблизно за 6 годин 15 хвилин від електричних зарядних станцій VW.4 Стандартне посвідчення особи.4 S-обробки або близько 7 годин 30 хвилин для ID.4 версії Pro. 24

Електромобіль тепер виглядає так само добре, як і відчувається.

електричних, зарядних, станцій, виглядає, попереду

Позашляховик наскрізь, посвідчення.4 пропонує преміальний досвід. Від просторої, сучасної кабіни, створеної для водія та пасажирів, до спортивного, обтічного вигляду, для тих, хто зовнішній вигляд для розумного та стильного позашляховика, ось, будь ласка.

Дійте сміливо

Важко не помітити яскравий силует ID.4 створює завдяки чистим лініям та аеродинамічним елементам. Ви хочете все, і ще й посвідчення особи.4 має це, тому що ми не пішли на жертви, створюючи позашляховик EV, який пропонує як форму, так і функцію.

Вдягніть щось стильне

Дехто з вас може задатися питанням, чи можливо створити позашляховик, який має чистий, сучасний і простий дизайн, але при цьому має все, що вам може знадобитися, під рукою, і при цьому ще й комфортний. Це занадто багато, але ми це зробили. Контурні сидіння зі шкірозамінника з масажною функцією для попереку і не тільки демонструють ID.4 як електромобіля, що є ідеальним поєднанням високого дизайну та комфорту.

Ми розробили наше доступне багатофункціональне сенсорне кермо з підігрівом, щоб ви відчували себе надзвичайно комфортно, адже це та частина автомобіля, до якої ви торкаєтесь найчастіше. Ми розмістили найважливіші кнопки та перемикачі в межах легкої досяжності, щоб водій міг легко керувати ID 4 як електромобілем.4 в межах їхньої досяжності.

У ці холодні зимові дні ви будете вдячні за ID.4 передні сидіння з підігрівом та доступне кермо з підігрівом. Зокрема, сидіння з електричним підігрівом на трьох рівнях дозволяють налаштувати затишок так, щоб він завжди був саме тим, що вам потрібно.

Technology

Дістатися туди, куди вам потрібно, стало набагато простіше. Увійдіть: IQ.DRIVE, вдосконалену технологію допомоги водієві з практичними напівавтономними можливостями. Включає набір інтелектуальних функцій, які допоможуть вам орієнтуватися на дорозі Попереду. 11

  • Асистент подорожей
  • Асистент утримання в смузі руху
  • Передній асистент
  • Адаптивний круїз-контроль
  • Система допомоги в екстрених ситуаціях
  • Монітор сліпих зон (Side Assist)
  • Система попередження про рух ззаду

2021 ID.4 показано. 2023 функції можуть відрізнятися.

Переосмислення автомобільних розмов

Подумайте про ID.Легкий, як ваше посвідчення особи.4 спілкується з вами. Інтуїтивно зрозуміла світлова панель, що проходить через всю приладову панель, ID.Light використовує світлові та акустичні сигнали для телеграфування вхідних дзвінків, попереджень про гальмування, стан заряду та багато іншого.

Готовність до руху

The ID.4 відчуває вашу присутність та інтуїтивно запускається, коли ви дістаєте брелок і сідаєте на водійське сидіння, “прокидаючись” автоматично. Екрани блимають, і автомобіль готовий до поїздки. Просто поставте ногу на гальмо, поверніть кермо в положення Drive – і ви поїхали!

Мультимедійні сенсорні дисплеї

12-дюймовий сенсорний дисплей

Цей сенсорний екран з голосовим керуванням оснащений інтелектуальними функціями, такими як інтерактивна навігація, клімат-контроль тощо. Щоб ви могли дістатися туди, куди прямуєте, і залишатися в комфорті в дорозі.

Візьміть свої додатки в дорогу.

Як запустити App-Connect 13. Просто під’єднайте сумісний смартфон бездротовим способом, щоб вибрані вами програми з’явилися на сенсорному дисплеї Volkswagen вашого ідентифікатора.4.

Зручні інструменти та інформація завжди під рукою.

  • – Нагадування про технічне обслуговування 14. планування 15 історія 17
  • – Графіки технічного обслуговування 14,15
  • – Запити на допомогу на дорозі 16

Крім того, отримуйте дистанційні команди та багато іншого, активувавши VW Car-Net 18 :

  • – Дистанційна зарядка акумулятора 19
  • – Дистанційне керування клімат-контролем 19
  • – Пошук зарядної станції 20

1 Стартовий MSRP від 38 995 для Volkswagen ID 2023 року випуску.4 Стандартна комплектація з одношвидкісною автоматичною коробкою передач. Показана модель 2023 ID.4 AWD Pro S з одноступінчастою автоматичною коробкою передач у кольорі Arctic Blue Metallic зі стартовою ціною від 53 190. без урахування пункту призначення, податків, права власності, інших опцій та дилерських зборів. Дилер встановлює фактичну ціну. Зарядний пристрій HomeStation™ L2 і кабель не входять до комплекту та потребують додаткових витрат на встановлення та підключення. Зарядний пристрій 120 В (L1) також не входить до комплекту MY23 VW ID.4 і продається окремо. Будь ласка, зверніться до Посібника користувача для встановлення та іншої інформації про заряджання.

2 2023 ID.4 За оцінками Pro EPA загальний запас ходу становить 275 миль. Фактичний пробіг і запас ходу можуть відрізнятися і залежать від декількох факторів, включаючи звички водіння та заряджання, використання аксесуарів, температуру та рельєф місцевості, вік акумулятора, навантаження та стан автомобіля. Ємність акумулятора зменшується з часом і використанням. Детальніше див. у посібнику користувача.

3 Час заряджання може відрізнятися і залежить від різних факторів, зокрема температури навколишнього середовища, типу зарядного пристрою, стану акумулятора та початкового рівня заряду, стану автомобіля та інших. Часте та послідовне швидке заряджання може призвести до постійного зменшення ємності акумулятора. Автомобілі, обладнані елементами та модулями SK On, заряджаються приблизно за 30 хвилин при зарядці на зарядному пристрої потужністю 170 кВт або вище. Автомобілі, оснащені елементами та модулями, що постачаються компанією LG Energy Solution, заряджаються приблизно за 36 хвилин у разі заряджання зарядним пристроєм потужністю 135 кВт або вище. Постачальника елементів і модулів див. на етикетці Monroney (наклейка на вікні).

4 Обговорювані функції допомоги водієві не замінюють уважного водіння. Більш детальну інформацію та важливі обмеження див. у Посібнику користувача.

5 Час роботи на треку з ID.4 AWD Pro S. Завжди дотримуйтесь усіх правил швидкості та дорожнього руху.

Leave a Reply