Вартість зарядної станції Volvo. Інфраструктура зарядки в Грузії

Як заряджати електромобіль

Електромобілі (EV) живляться від акумуляторів, які забезпечують енергією електродвигуни, що передають рух колесам. Підтримувати заряд акумулятора є ключовим фактором для продовження руху автомобіля, і це так само просто, як заправляти бензин в автомобілі на газовому паливі.

Ми тут, щоб пояснити все, що вам потрібно знати про зарядку електромобіля: покрокові інструкції, де заряджати, скільки часу потрібно для зарядки та як довго вистачає заряду. Ми також розглянемо різні зарядні станція рівні вихідної потужності, середня вартість заряджання електромобіля та як контролювати стан заряду.

Як працює зарядка?

Зарядка відбувається шляхом підключення електромобіля до джерела живлення, відомого як зарядна станція. Після підключення до зарядної станції станції, Електромобілі використовують свій зарядний порт і бортовий зарядний пристрій для перетворення зовнішньої енергії в заряд батареї. У той час як повністю електричні автомобілі (BEV), такі як Tesla Model 3, повинні заряджатися на зарядній станції, гібридні автомобілі (HEV і PHEV) можуть заряджатися на зарядній станції або заправлятися на АЗС станція.

Будь ласка, повертайте електромобіль із зарядженим акумулятором щонайменше на 10%. Якщо ви заряджаєтесь на мережевій станції Tesla, ми стягуємо плату за зарядку з кредитної картки, яку ви використовували для оренди вашого Tesla. А якщо ви заряджаєтесь на сторонній зарядній станції, просто заплатіть на місці.

Електромобілі можуть заряджатися на трьох різних рівнях вихідної потужності. Ці різні рівні потужності впливають на те, де ви можете заряджатися (вдома чи в громадському місці), а також на обладнання та час, необхідний для заряджання. Домашні зарядні пристрої використовують зарядне обладнання рівня 1 або 2.

Рівень 1 використовує стандартну побутову розетку (120-вольтове з’єднання).

Електромобілі постачаються зі стандартним зарядним шнуром на 120 В, тому ви зможете заряджатися, якщо у вас є доступ до розетки.

Рівень 2 використовує більш високе джерело живлення 240 вольт і може бути порівняний з електромережею, до якої підключена ваша піч, і заряджається набагато швидше, ніж розетка рівня 1.

Швидкі зарядні пристрої постійного струму можна знайти на громадських зарядних станціях. Вони забезпечують швидший час заряджання, ніж станції рівнів 1 і 2, і ідеально підходять, якщо вам потрібен приріст потужності за коротший проміжок часу.

Акумулятори електромобілів також отримують енергію завдяки процесу, який називається рекуперативним гальмуванням. Рекуперативне гальмування використовує крутний момент для уповільнення автомобіля, відновлюючи енергію, яка зазвичай втрачається в неелектричних автомобілях, за допомогою інвертора для інвертування енергії від гальм.

Хоча рекуперативне гальмування покращує заряд батареї, воно не є основним джерелом підзарядки для повністю електричних транспортних засобів (BEV). Для забезпечення максимальної продуктивності для підзарядки акумулятора необхідна зарядна станція.

ЯК ЗАРЯДЖАТИ ЕЛЕКТРОМОБІЛЬ?

Заряджання електромобіля схоже на заправку бензином, але замість того, щоб вставляти форсунку на заправці, ви вставляєте роз’єм на зарядній станції. Щоб зарядити Model 3, виконайте наступні кроки:

  • Відкрийте кришку зарядного порту за допомогою сенсорного екрану або натиснувши на кришку.
  • Вийміть роз’єм зарядної станції з док-станції та вставте його в зарядний порт автомобіля. Під час заряджання логотип зарядного порту блиматиме зеленим кольором.
  • На сенсорному екрані з’явиться інформація про відсоток заряду та приблизний час, що залишився. Для оптимізації роботи акумулятора ваш орендований автомобіль буде заряджатися до 90%.
  • Після завершення натисніть кнопку роз’єму, доки логотип не стане білим, вийміть його з автомобіля та поверніть до док-станції.

Хоча Model 3 сумісна з усіма станціями електромобілів зарядка станціями, для використання станцій не від Tesla потрібен адаптер. Кожен з наших автомобілів Model 3 напрокат оснащений комплектом Mobile Connector, який включає адаптер. Після використання адаптера завжди обов’язково відключайте його від зарядки станція і поверніть його в комплект Mobile Connector.

Де можна зарядити автомобіль?

Окрім зарядки вдома, громадські та приватні зарядні станції – це місце, де ви можете підзарядитися та продовжити свою подорож. Наразі в США налічується понад 40 000 офіційних громадських зарядних станцій і майже 100 000 приватних зарядних станцій зарядка розетки, встановлені в громадських місцях. Щоб задовольнити зростаючий попит на енергію електромобілів, станції швидко встановлюються по всій країні.

Потребуючи лише обмеженого простору, зарядні станції для електромобілів можуть існувати в місцях, подібних до автозаправних станцій, наприклад, на узбіччі шосе або навіть на автозаправних станціях, а також у місцях, не пристосованих для автозаправних станцій. Це можуть бути громадські гаражі, офісні та торгові парковки і навіть жваві вулиці в центрі міста.

Існує безліч способів знайти громадські зарядні станції. У Model 3 станції Tesla Supercharger відображаються на екрані навігації у вигляді червоних піктограм. Ви також можете торкнутися блискавки на сенсорному екрані або запитати варіанти розташування за допомогою голосової команди.

Також доступні додатки, такі як Plugshare та ChargePoint, які допоможуть вам знайти найближче місце для зарядки. Ви також можете відвідати веб-сайт Міністерства енергетики США і скористатися їхнім локатором зарядних станцій, щоб знайти станції по всій території США.

Як зарядити акумулятор в електромобілі?

Існує три варіанти зарядки електромобіля. Для початку можна використовувати звичайну побутову розетку на 120 вольт (рівень 1). Крім того, ви можете використовувати розетку на 240 вольт рівня 2, яка зазвичай входить до складу домашнього зарядного пристрою. Ви також можете скористатися швидкими зарядними пристроями постійного струму, які доступні на громадських зарядних станціях для електромобілів, розташованих по всій території США.

Автовиробник, якого ми представляємо, випускає два типи електромобілів: гібридні електромобілі з можливістю підзарядки (PHEV) та повністю електричні транспортні засоби. Обидва типи автомобілів покладаються на зовнішнє джерело живлення для зарядки своїх батарей.

Скільки часу потрібно для зарядки автомобільного акумулятора в електромобілі?

Водії, які відвідують наш дилерський центр Volvo поблизу Чикаго, штат Іллінойс, часто запитують нас, скільки часу потрібно для заряджання електромобіля. Час, необхідний для зарядки електромобіля, залежить від різних факторів, таких як тип зарядки, стан автомобіля та розмір акумулятора. навіть погода може впливати на час заряджання. Тим не менш, найшвидший спосіб зарядити батарею – скористатися громадським зарядним пристроєм постійного струму.

Так само, як вам доведеться заплатити за купівлю або оренду нового автомобіля Volvo вам доведеться платити за зарядку акумулятора вашого електромобіля. Поки це так, зарядка батареї обходиться дешевше, ніж заправка паливом аналогічного автомобіля, що працює тільки на газі. Підраховано, що пересідаючи на електромобіль, звичайний водій заощаджує в середньому 450 000 гривень на пальному щороку.

Вдома зарядка відображатиметься в рахунках за комунальні послуги, але на більшості громадських зарядних станцій вам доведеться заплатити ціну, яка значно менша за вартість повного баку бензину.

Який оптимальний рівень заряду акумулятора?

Загальноприйнято заряджати батарею електромобіля до 80 відсотків найчастіше. Регулярне заряджання акумулятора до повної ємності може скоротити термін його служби, тому краще зарезервувати повну зарядку для тривалих поїздок.

Тепер, коли ви знаєте все про зарядні станції для електромобілів, чи готові ви придбати екологічну модель Volvo від компанії Fields Volvo Автомобілі Нортфілд? Відвідайте наш фінансовий центр Volvo, щоб оформити кредит або лізинг, і заплануйте тест-драйв вже сьогодні!

Зв’яжіться з нами

Fields Volvo Автомобілі Нортфілд

Варіанти заряджання 1-го та 2-го рівнів

Рівень 1: Електромобілі стандартно комплектуються 120-вольтовим портативним зарядним пристроєм рівня 1. Так, ці зарядні пристрої можна підключати до звичайної побутової розетки, і вони не потребують спеціальної установки. Досить круто, чи не так??

volvo, зарядка, станція, вартість

Рівень 2: Водії також можуть придбати більш потужний зарядний пристрій рівня 2 для продажу та встановлення у себе вдома. Купуйте зарядні пристрої 2-го рівня та дізнавайтеся про знижки за допомогою нашого консультанта з питань домашньої зарядки. Дізнайтеся більше про будинок зарядка з нашими поширеними запитаннями.

Електромобілі Tesla постачаються зі штекерним зарядним пристроєм 120/240 В рівня 1/2. Для них потрібна розетка на 240 вольт, яку більшість власників потребують професійного встановлення.

Загалом, більшість водіїв електромобілів хочуть бути впевненими у швидкому заряджанні і зрештою встановлюють у себе вдома 240-вольтову зарядну станцію 2-го рівня.

Головна Заряджання Порадник

Знайдіть зарядні пристрої та скористайтеся пільгами для заряджання електромобіля в домашніх умовах.

Подивіться, як легко заряджати? Тепер порівняйте електромобілі та дізнайтеся більше про запас ходу.

volvo, зарядка, станція, вартість

Зарядка на робочому місці

Якщо зарядка вдома неможлива або якщо вам потрібно “підзарядитися” протягом дня для виконання додаткових доручень, зарядка на робочому місці – ще одне зручне місце для зарядки вашого автомобіля. Багато роботодавців встановлюють зарядні пристрої для своїх співробітників, тому дізнайтеся у своїй компанії, чи підходить вам така можливість.

Якщо ваш роботодавець ще не запровадив зарядку на робочому місці, ви можете переконати його, що це правильний крок. Ви також можете надати їм ресурси, які допоможуть їм оцінити переваги.

Громадська зарядка

Не бійтеся! Існує безліч чудових локаторів зарядних станцій та мобільних додатків, які допоможуть вам знайти громадські зарядні станції, коли і де вам це потрібно. Відтепер можна очікувати, що громадські зарядні станції з’являться на громадських парковках у торговельних центрах, продуктових магазинах, кінотеатрах, громадських центрах, аренах, готелях та аеропортах.

Багато з них є безкоштовними або пропонуються за доступними цінами, зазвичай набагато нижчими, ніж вартість бензину.

volvo, зарядка, станція, вартість

Ви можете шукати за швидкістю зарядки і навіть за станцією місце, яке вас цікавить, якщо воно доступне або використовується в даний час.

Обов’язково проконсультуйтеся з виробником автомобіля та інструкцією з водіння електромобіля щодо варіантів зарядки, які підходять саме для вашого електромобіля. Вам також може знадобитися підписка на деякі з цих мереж, тому плануйте заздалегідь і проведіть дослідження, перш ніж вирушати в довгу подорож.

Якщо ви живете в місті чи окрузі і хочете встановити громадські зарядні пристрої у вашому районі, перегляньте відео про дозвіл та ресурси, щоб дізнатися більше про те, як ви можете збільшити кількість зарядних пристроїв у вашому регіоні.

Вартість володіння електромобілем у Грузії

На станціях швидкої зарядки постійного струму вартість електроенергії коливається між

Стимули для електромобілів у Грузії

Джорджія встановила федеральні та специфічні для Джорджії стимули для заохочення більшої кількості водіїв до переходу на електромобілі. Давайте подивимось на стимули та скільки ви заощадите, якщо ви живете в Джорджії та вирішили піти шляхом електромобіля.

Федеральні стимули

Федеральний податковий кредит на електромобілі звільняє від сплати податку до 7 500 для легкових та вантажних автомобілів, придбаних до 1 січня 2023 року. Право на податковий кредит мають лише електромобілі з остаточною збіркою в Північній Америці, якщо електромобіль був замовлений і доставлений з 16 серпня 2022 року до 1 січня 2023 року.

Закон про зниження інфляції (IRA), абсолютно новий федеральний закон, передбачає нову федеральну програму податкових пільг для електромобілів, яка набрала чинності 1 січня 2023 року. Новий кредит на екологічно чистий транспортний засіб пропонує до 7 500 доларів для нових електромобілів, що відповідають вимогам.

Електромобілі повинні відповідати певним критеріям, щоб отримати право на кредит на екологічно чистий транспортний засіб. До них відносяться

  • Виробники повинні купувати важливі мінерали всередині країни або через кваліфікованих партнерів, а транспортні засоби повинні бути зібрані в Північній Америці.
  • Спортивні автомобілі, фургони та пікапи повинні мати рекомендовану виробником роздрібну ціну 80 000 або менше, тоді як інші автомобілі, включаючи седани, повинні коштувати 55 000 або менше.

Стелі продажів більше не будуть застосовуватися до автовиробників. Кредит діє до 2033 року. Покупець повинен відповідати необхідному рівню доходу, щоб отримати доступ до податкових кредитів.

IRA також пропонує податкові пільги до 4,000 для відповідних вживаних автомобілів. Вживане авто має бути не молодше двох років і коштувати не більше 25 000 євро.

Специфічні для Грузії стимули

Клієнти-резиденти, які володіють електромобілями, отримують електроенергію від Georgia Power за тарифом за час використання. Енергетична компанія також пропонує знижку клієнтам, які встановлюють зарядний пристрій вдома або в офісі.

.30 –

Заключні думки

Штат Джорджія наполегливо працює над створенням необхідної інфраструктури та наданням додаткових стимулів для заохочення використання електромобілів. Якщо ви живете в Грузії або плануєте переїхати туди, подумайте про придбання електромобіля, якщо у вас його ще немає. У Грузії дешевше володіти та обслуговувати електромобіль, ніж автомобіль з бензиновим двигуном.

Як найдешевше зарядити електромобіль у Джорджії?

Заряджання електромобіля вдома – найдешевший спосіб підзарядити свій транспортний засіб. Хоча зарядні пристрої першого рівня, стандартні для більшості будинків, заряджаються довше, вони є найдоступнішими за ціною.

Скільки безкоштовних зарядних станцій доступно в Грузії?

461 з 3005 громадських зарядних станцій в Атланті-Сенді-Спрінгз-Розвелл, штат Джорджія, є безкоштовними зарядними станціями для електромобілів.

Як водіння електромобіля впливає на навколишнє середовище?

У Грузії щорічні викиди парникових газів від електромобілів приблизно на 70% нижчі, ніж від бензинових автомобілів. Це пов’язано з тим, наскільки ефективнішими є електромобілі та наскільки чистішою стає наша електромережа з кожним днем. У порівнянні з непрямими викидами від автомобілів, що працюють на викопному паливі, загальні непрямі викиди від електромобілів є незначними.

Що в першу чергу визначає вартість зарядки електромобіля в Грузії?

Два основні фактори, які визначають вартість зарядки електромобіля вартість Швидкість зарядки залежить від рівня зарядної станції та ємності акумулятора.

Наскільки ефективні швидкі зарядки постійного струму в Грузії?

Вони можуть зарядити стандартну батарею електромобіля на 10-80% за півгодини.

Про автора

Дебора Віллард

Дебора – копірайтерка з більш ніж десятирічним досвідом роботи у сфері копірайтингу. Що стосується більш вигаданих речей, вона також є сценаристом, відзначеним нагородами. Її роботи публікувалися в The Guardian, Alive Magazine, DIY music mag, Style та eHow, а також у регіональній пресі та на багатьох веб-сайтах. Вона вміє вплітати SEO-терміни у свою роботу, і робила це для Tourdust та Thread Marketing. Дебора також може допомогти зі статичним веб-контентом, рекламними статтями, SEO-оптимізованими публікаціями в блогах, прес-релізами, описами продуктів, оглядами веб-сайтів, продуктів та ігор, а також управлінням соціальними мережами.

volvo, зарядка, станція, вартість

.40 за кВт-год. Ми зосередимося на трьох найпоширеніших моделях, щоб допомогти вам краще зрозуміти вартість зарядки електромобіля в Джорджії.

Tesla Model Y

Tesla Model Y – один з найпоширеніших електромобілів у світі. Вони мають літій-іонну батарею ємністю 81 кВт/год 350 В, яка забезпечує запас ходу близько 330 миль. Для повного заряду Model Y потрібно приблизно 8 годин і 15 хвилин. Заряджати Tesla від місцевої електромережі дешевше, ніж від громадської зарядної станції.

Стандартний діапазон Model Y коштує 11.47 для повної або часткової зарядки.047 за милю. Це приблизно 4.70 миль на 100 миль.

F-150 Lightning

F-150 Lightning – це легковажний трек, який став фаворитом серед американців. Він має батарею збільшеного радіусу дії та професійну зарядну станцію Ford на 80А. Lightning має максимальну зарядну ємність 19.2 кВт, що стало можливим завдяки подвійним бортовим зарядним пристроям. Повна зарядка з 15 до 100% займає приблизно 8 годин.

Ви можете заряджати блискавку через розетку на 120 або 240 В. Крім того, ви можете скористатися швидким зарядним пристроєм постійного струму потужністю 150 кВт, щоб зарядити F-150 всього за одну годину. Згідно з американським рейтингом витрат на зарядку, Грузія посідає останнє місце. 29. Повна зарядка F-150 Lightning займе вартість ви до 450.73 менше, ніж у середньому по країні. Ви заплатите близько 13.01.

Volvo XC40

Акумуляторна батарея XC40 заряджається на Volvo XC40 має комбіновану систему заряджання змінного та постійного струму (CCS). The Volvo XC40 Recharge має зарядний пристрій типу 2 потужністю 11 кВт для зарядного порту змінного струму, який підключається до розетки змінного струму вдома або в офісі. Ви можете залишити автомобіль на зарядці на ніч, а наступного дня поїхати на роботу.

За допомогою зарядного пристрою потужністю 11 кВт акумуляторна батарея XC40 заряджається з 10% до 90% за сім-вісім годин. Крім того, ви можете підключити свій автомобіль до розетки швидкої зарядки постійного струму потужністю 150 кВт за допомогою вхідного порту постійного струму, який може заряджати Volvo XC40 з 10% до 80% всього за 37 хвилин. У Грузії повна зарядка обійдеться вам у 7.75.

Часті запитання про оплату та членство

Залежно від місця розташування, ви платите за зарядку або за кВт-год, або за хвилину. У похвилинних місцях максимальна потужність, яку може прийняти ваш автомобіль (яку ваш автомобіль повідомляє зарядному пристрою на початку сеансу заряджання), визначає рівень потужності та ціну.

Коли ви під’єднуєтесь до зарядного пристрою, ваш автомобіль повідомляє зарядному пристрою максимальну потужність, яку він може прийняти. На основі цієї комунікації ваш транспортний засіб буде призначено до відповідного рівня потужності, запропонованого зарядним пристроєм. Швидкість заряджання може змінюватися залежно від таких факторів, як погода, вік акумулятора та рівень заряду (стан заряду). Похвилинна ціна залишається незмінною протягом всієї сесії, незалежно від того, як може змінюватися швидкість зарядки.

Там, де це можливо, Electrify America перейшла на ціноутворення на основі кВт-год. У цих місцях ви платите за енергію, яку отримує ваш автомобіль, незалежно від температури, ємності акумулятора, часу, необхідного для зарядки, або інших змінних факторів.

Спершу зареєструйтесь на Electrify America’s Pass або Pass у мобільному додатку. Потім, слідуючи підказкам, додайте свою кредитну картку до облікового запису та виберіть суму для автоматичного попереднього завантаження на баланс гаманця Electrify America. Перше автоматичне поповнення гаманця відбувається, коли ви вперше заряджаєте свій автомобіль на електрозаправці Electrify America зарядна станція після реєстрації. Щоразу, коли ваш баланс опускатиметься до або нижче мінімального порогу гаманця в 5, гаманець буде знову завантажуватися на обрану вами суму. Зарядна станція вартість за зарядку, простій та будь-які податки, що застосовуються, будуть вирахувані з балансу вашого гаманця в кінці сеансу зарядки. Якщо ви є учасником Pass, ваша щомісячна плата за підписку буде списана з вашої кредитної або дебетової картки під час реєстрації, а потім щомісяця списуватиметься з балансу вашого гаманця.

Щоб змінити план членства, відвідайте “Деталі плану” в додатку Electrify America. Зверніть увагу, що перехід з проїзного на проїзний не буде відображено до наступного платіжного циклу. Через це ваш план Electrify America Pass залишатиметься активним до кінця поточного розрахункового циклу.

Спочатку отримайте доступ до свого цифрового абонемента у мобільному гаманці. Потім піднесіть телефон до безконтактного зчитувача на зарядному пристрої. Можливо, у налаштуваннях вашого телефону потрібно буде увімкнути NFC.

Якщо ваш спосіб оплати відхилено під час сеансу зарядки, будь ласка, оновіть спосіб оплати у своєму обліковому записі, щоб Electrify America могла автоматично заповнити ваш гаманець, щоб зарядка автомобіля могла продовжуватися. Якщо спосіб оплати не буде змінено, зарядка припиниться, коли на вашому гаманці буде достатньо коштів.

У додатку перейдіть у розділ “Деталі плану” та дотримуйтесь підказок, щоб перейти на Pass або змінити тип плану. Зверніть увагу, що запит на зміну підписки з Pass на Pass набуде чинності з першого дня наступного розрахункового циклу, який збігається з місячною річницею з дати вашої реєстрації.

Скасуйте своє членство в будь-який час у додатку, перейшовши до свого профілю та обравши “Видалити обліковий запис”.”

Похвилинна тарифікація означає тарифікацію на основі як довго зарядний пристрій віддавав енергію електромобілю. Під ціноутворенням на основі кВт-год мається на увазі ціноутворення на основі скільки енергії, яку зарядний пристрій доставив до електромобіля. Ми вважаємо, що ціноутворення на основі кВт-год пропонує справедливі та послідовні умови заряджання для водіїв електромобілів. Ми працюємо з регуляторними органами, щоб дотримуватися різних процесів, необхідних для того, щоб надавати зарядки для електромобілів на основі оплати за кВт-год. Це безперервний процес, і ми з нетерпінням чекаємо на подальші розробки, які можуть дозволити нам надавати зарядку електромобілів на основі оплати за кВт-год у решті штатів.

Наші ціни варіюються від штату до штату. На веб-сайті Electrify America показано тарифи для кожного штату залежно від місця розташування зарядного пристрою, і ви можете перевірити будь-яку з наших станцій у додатку Electrify America, щоб побачити ціни! Щоб переглянути ціни в додатку, виберіть станцію на карті та прокрутіть сторінку донизу, щоб переглянути ціни для всіх зарядних пристроїв.

Electrify America рада представити ціни на зарядки для електромобілів на основі кіловат-години в багатьох штатах США. Це означає, що тепер водії платитимуть за кількість енергії, передану від зарядного пристрою до їхнього електромобіля, а не за час, протягом якого зарядний пристрій передавав енергію електромобілю під час сеансу зарядки. Там, де ми надаємо похвилинну зарядку для електромобілів, ми спростили ціноутворення. Високопотужні зарядні пристрої матимуть лише два рівні потужності замість трьох. Рівень потужності вашої сесії визначається швидкістю заряду, яку ваш електромобіль передає зарядному пристрою. Ціна, яку ви будете платити за хвилину, відображається на зарядному пристрої після початку сесії. Подумайте про наш план Pass, який дозволяє заощадити до 25% на зарядці!

Leave a Reply