Запаси зарядних пристроїв для електромобілів. Навіщо інвестувати в акції зарядних станцій Volta EV?

Table of Contents

Найкращі запаси зарядних пристроїв для електромобілів, на які слід звернути увагу цього тижня

Оскільки автовиробники наполягають на електрифікації безпрецедентними темпами, ентузіазм щодо запасів зарядних станцій для електромобілів має сенс. Один із способів поглянути на цей новий простір – це те, що вони є заправками наступного покоління, які тільки створюються. Таким чином, купівля найкращих акцій зарядних станцій для електромобілів сьогодні може бути потенційно такою ж, як купівля Chevron (NYSE: CVX) або Exxon Mobil (NYSE: XOM) кілька десятиліть тому. І це, здається, має великий сенс.

Звичайно, не можна заперечувати, що в секторі відбувається багато ажіотажу. Також було багато стартапів у сфері електромобілів, які вийшли на фондовий ринок через спеціальні компанії з придбання (SPAC). Можливо, ви інвестували в акції SPAC. А з нещодавнім спадом, можливо, вам навіть не захочеться до них наближатися. Я розумію, що SPAC може не зовсім мати хорошу репутацію. Але при належному дослідженні та належній перевірці ці інвестиції можуть бути дуже прибутковими в довгостроковій перспективі.

Як не крути, поки продажі електромобілів зростають, ці компанії продовжуватимуть процвітати. З огляду на те, що ми знаходимося тільки на початку революції електромобілів, ці акції електрозаправок можуть стати величезною угодою, якщо ви інвестуєте в довгострокову перспективу. Акції зарядних пристроїв для електромобілів можуть стати ще більш привабливими для Уолл-стріт за нинішньої адміністрації, яка зробила зміну клімату пріоритетом.

Президент Джо Байден пообіцяв 400 мільярдів державних інвестицій у чисту енергію, включаючи акумулятор технології та EV. Частина цього плану включає 500 000 нових електрозаправок протягом 2020-х років. Маючи все це на увазі, давайте подивимось на 4 найкращі зарядки для електромобілів акції на фондовому ринку сьогодні.

Найкращі акції для зарядки електромобілів, за якими слід стежити прямо зараз

Зважаючи на швидкий перехід Європейського Союзу до електрифікації, величезна присутність EVBox на континенті робить його бичачим випадком для акцій TPGY. Як випливає з назви, TPG Pace Beneficial Financial Corp є SPAC. І планується злиття з EVBox. За даними CleanTechnica, EVBox має найбільшу базу встановлених електрозарядних станцій в Європі.

Тепер, з огляду на те, що ЄС робить кроки по запуску додаткових субсидій для зарядних пристроїв для електромобілів, чи буде купівля акцій TPGY на цьому рівні привабливою?? Після піку на рівні 34 за акцію на початку лютого, акції TPGY втратили більше 50% своєї вартості і востаннє торгувалися на рівні 14.39. Це зробило оцінку компанії більш привабливою порівняно з аналогами в галузі.

Якщо ви подивитеся не дуже далеко на схід, то зрозумієте, що Європа очолює революцію електромобілів. І ставки на акції TPGY напередодні злиття з EVBox стають все більш привабливими на тлі низької оцінки. Варто зазначити, що деякі європейські країни мають високі показники проникнення електромобілів, причому в таких країнах, як Норвегія та Ісландія, вони перевищують 50%. Тим часом, в США.S., ми маємо проникнення лише близько 5%. Оскільки майже кожна європейська країна дотримується суворих і жорстких цілей декарбонізації, чи зробили б ви ставку на акції TPGY напередодні її злиття?

ChargePoint Holdings

Далі у нас є ще один запас зарядки для електромобілів, ChargePoint Holdings. Це інфраструктурна компанія, яка управляє однією з найбільших мереж зарядних станцій для електромобілів в США.S. Компанія є першою компанією, що займається зарядкою електромобілів, яка вийшла на біржу за маршрутом SPAC. Це сталося після завершення злиття з Switchback Energy Acquisition. Інвестори в акції CHPT в останні місяці перебувають на шаленій хвилі. Ціна акцій компанії досягла історичного максимуму в районі 50, перш ніж скоригувалась до поточного рівня 22.27. Як і інші провідні акції зарядних станцій для електромобілів на ринку, акції CHPT сьогодні торгуються за більш привабливою оцінкою, ніж кілька місяців тому.

Незважаючи на корекцію ціни акцій, для компанії насправді нічого фундаментально не змінилося. Поставивши понад 90 мільйонів зарядок, компанія продовжує розширювати свою вертикаль, пропонуючи свої рішення великим автопаркам і підприємствам. Поряд з багатьма запасами чистої енергії, які отримують вигоду від інфраструктурного плану Байдена, чи можна з упевненістю сказати, що для акцій CHPT є ще більше місця для бігу? Оскільки Білий дім підтверджує свій план побудувати понад 500 000 зарядних пристроїв для електромобілів протягом наступного десятиліття, чи буде купівля акцій CHPT зараз чудовою ідеєю, враховуючи, що вона займає величезну частку ринку в країні?

Запаси зарядних пристроїв для електромобілів: 5 найкращих для купівлі у 2023 році

  • 30 травня 2022 року
  • Марина Аврамович

Електромобілі стають все більш популярними з кожним роком, і з цією популярністю приходить потреба в зарядних станціях.

Ось список найбільш рейтингових акцій зарядних станцій для електромобілів, на які варто звернути увагу у 2022 році. Незалежно від того, чи шукаєте ви довгострокового зростання чи короткострокової стабільності, ці акції вас охопили.

Причини інвестувати в акції електрозарядних станцій

Те, що Tesla була найбільш торгованою компанією у 2020 році, лише показує потенціал інвестицій у зарядні станції для електромобілів. Є багато причин, чому ви повинні це зробити.

По-перше, оскільки кількість електромобілів на дорогах продовжує зростати, зростатиме попит на зарядні станції. Насправді, експерти прогнозують, що цього року буде відвантажено 6 мільйонів електромобілів. в той час як кількість глобально доступних зарядних станцій, за прогнозами, складе 2 мільйони.

Тому багато країн зараз починають вимагати, щоб нові будівлі включали в себе інфраструктуру для зарядки електромобілів, а це означає, що буде зростати ринок для цих видів продукції. Наприклад, вагомою причиною інвестувати в найкращі акції зарядних станцій для електромобілів є той факт, що світовий ринок зарядних станцій для електромобілів, як очікується, досягне 123.12 мільярдів до 2030 року (з 6.72 мільярди у 2021 році).

Крім того, двопартійний закон про інфраструктуру (BIL) виділить 7.5 мільярдів на розвиток інфраструктури зарядних станцій для електромобілів у США. Вони сподіваються, що до 2030 року по всій країні буде 500 000 громадських зарядних пристроїв.

У зв’язку з цим, як частина двопартійного інфраструктурного пакету, адміністрація Байдена запропонувала штатам 5 мільярдів доларів на встановлення зарядних пристроїв для електромобілів протягом п’яти років.

Нарешті, як акумулятор технології продовжують вдосконалюватися, час зарядки буде продовжувати зменшуватися, роблячи зарядні станції більш зручними для водіїв.

За якими компаніями, що будують зарядні станції для електромобілів, слід стежити у 2022 році

Тепер, коли ми відповіли на питання “Що таке зарядні станції для електромобілів і чому в них варто інвестувати ,”давайте подивимось на деякі з найкращих, які варто придбати у 2022 році.

ChargePoint Holdings (NYSE: CHPT)

ChargePoint Holdings – один з провідних постачальників зарядних станцій для електромобілів. Компанія має мережу з понад 174 000 портів по всьому світу, з яких понад 18 000 розташовані в США та Канаді.

Крім того, ChargePoint має низку партнерських відносин з великими автовиробниками. включаючи Volvo, Mercedes-Benz, Mazda та Polestar.

Чому варто інвестувати в акції Charging Point:

  • Станом на січень. 31, компанія активувала понад 174 000 портів по всьому світу (близько 18 000 у США та Канаді та 51 000 у Європі)
  • Квартальний і річний дохід компанії в порівнянні з аналогічним періодом минулого року збільшився на 90% і 65. відповідно
  • У 2023 фінансовому році ChargePoint очікує, що її річний дохід досягне 450-500 мільйонів доларів

EVgo (NASDAQ: EVGO)

EVgo – це компанія, про яку багато хто, можливо, не чув, але це одна з найбільших публічних мереж швидкої зарядки в США.

Всі зарядні станції працюють на відновлюваних джерелах енергії. Це означає, що водії можуть швидко (від 15 до 45 хвилин) і ефективно поповнити заряд своїх акумуляторів, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу.

Чому варто інвестувати в акції зарядних станцій EVgo?

  • Компанія має понад 850 станцій по всій території США та понад 60 пунктів швидкої зарядки у мегаполісах
  • Основні партнери EVgo – Subaru. General Motors, Uber, багатонаціональна компанія, що займається спільними поїздками. та мережа продуктових магазинів Meijer
  • Виручка EVgo зросла на 29% у порівнянні з попереднім кварталом. а загальна кількість клієнтів перевищила 310 000.

Blink Charging Company (NASDAQ: BLNK)

Компанія Blink Charging є провідним постачальником обладнання для зарядки електромобілів та супутніх послуг, таких як технічне обслуговування та ремонт електромобілів. Компанія має мережу з 30 000 зарядних портів у 13 країнах. Крім того, вона існує вже 13 років.

Минулого року Blink придбала бельгійську компанію Blue Corner. яка управляє понад 7 071 зарядною станцією в Європі.

Чому інвестують в акціях Blink, що заряджають електромобілі?

  • Виручка компанії зросла на 224% у порівнянні з попереднім роком, досягнувши 7.9 мільйонів
  • У 4 кварталі 2021 року Blink продала або законтрактувала 3 733 зарядні станції
  • До 2030 року середньорічний темп зростання Blink повинен досягти 16%

Volta Charging (NYSE: VLTA)

Volta займає лідируючі позиції, коли справа доходить до інновацій. А саме, компанія заробляє гроші за рахунок зовнішньої реклами. Іншими словами, Volta встановлює свої зарядні пристрої в місцях великого скупчення людей, таких як торгові центри. Це робить зарядку автомобілів ще простішою для людей.

На цій ноті, Volta співпрацює з такими компаніями, як Starbucks і Netflix, щоб рекламувати свій продукт.

Чому варто інвестувати в акції зарядних станцій Volta EV?

  • Вольта розширює своє охоплення, співпрацюючи з великими корпораціями
  • Наразі акції компанії продаються за зниженою ціною (на 4.16), що робить її відмінною довгостроковою інвестицією
  • Volta розширюється в Європі (Швейцарія, Німеччина та Франція)

WallBox NV (WBX)

WallBox пропонує різні продукти, в тому числі інноваційний Pulsar Plus. Це компактний, потужний і швидкий електромобіль зарядний пристрій для домашнього використання. Компанія також пропонує інші продукти, які охоплюють рішення для управління енергією та зарядками для громадського, напівгромадського та житлового використання у понад 80 країнах.

WallBox нещодавно уклав партнерство з сонячною компанією SunPower. Разом вони планують встановлювати свої EV-зарядки з сонячними панелями.

Чому варто інвестувати в електрозарядні станції WallBox NV запаси?

  • Виручка компанії у 2021 році зросла на 266%, досягнувши 86.5 мільйонів
  • WallBox продала близько 129 000 зарядних пристроїв у 2021 році. Це більш ніж втричі перевищує кількість зарядних пристроїв, які були продані у 2020 році.
  • Wallbox будує новий виробничий комплекс у Барселоні. Цей завод має випускати 750 000 зарядних пристроїв. До 2025 року Wallbox планує збільшити виробництво до одного мільйона зарядних пристроїв на рік. Хоча вони відносно нові на ринку США, вони налаштовані на розширення.

Це лише кілька найкращих акцій зарядних станцій для електромобілів, в які варто інвестувати цього року. З такою великою кількістю чудових компаній на вибір, ви обов’язково знайдете ідеальну компанію для свого інвестиційного портфеля.

Поширені запитання

Яка найбільша компанія з виробництва зарядних пристроїв для електромобілів?

Найбільшою компанією, що займається зарядками для електромобілів, є ChargePoint Holdings. У них понад 174 000 портів по всьому світу.

Крім того, ChargePoint домінує на ринку зарядних портів Level 2 в США. Вони розгорнули 51.5% всіх зарядних портів рівня 2 (47 114 портів). Для порівняння, мережа Destination Charging компанії Tesla посідає далеке друге місце, маючи лише 14 677 зарядних пристроїв рівня 2, або 16%.

Хто є найбільшим виробником зарядних станцій для електромобілів?

Найбільші виробники зарядних станцій для електромобілів, виходячи з їхніх доходів:

  • Shell (180 мільярдів),
  • Siemens (94 млрд),
  • Tesla (31 мільярд),
  • Schneider Electric (28 млрд), і
  • ABB (26 мільярдів).

Які компанії будуть відповідати за мережу електрозаправок?

Наразі за позиції на ринку зарядних станцій для електромобілів змагаються кілька компаній – Blink Charging Company (NASDAQ: BLNK), Wallbox NV (NYSE: WBX), EVgo Inc. (NASDAQ: EVGO), і ChargePoint Holdings Inc. (NYSE: CHPT).

Згадані компанії існують вже деякий час і створили значну кількість інфраструктури. Але це все ще ранні дні, і важко сказати, яка компанія вийде на перше місце.

Що таке найкращі акції компанії, що займається зарядкою електромобілів?

Наше дослідження показує, що ChargePoint Holdings (NYSE: CHPT) – найкраща акція компанії, що займається зарядкою електромобілів, для покупки в 2022 році.

  • Вони є найбільшим постачальником зарядних станцій для електромобілів у США за кількістю станцій (30 000) та окремих зарядних портів (47 000).
  • Вони мають міцні партнерські відносини з найбільшими автовиробниками, такими як Volvo, Mercedes-Benz, Mazda та Polestar.
  • Їхні технології сумісні з усіма типами електромобілів.
  • Вони мають зростаючу мережу з понад 174 000 портів по всьому світу.

Отже, коли справа доходить до інвестування в акції зарядних станцій для електромобілів. ChargePoint Holdings може бути вашим найкращим варіантом на найближчі роки.

6 найкращих акцій зарядних станцій для електромобілів, які варто купити в липні 2023 року

Запаси зарядних станцій для електромобілів пропонують стабільність і надійність, яких немає в деяких типах акцій. З розвитком ринку електромобілів акції мають зростати в ціні для всіх, хто прагне інвестувати. Якщо вас цікавлять варіанти чистої енергії, ви можете ознайомитися з нашою добіркою найкращих акцій зарядних станцій для електромобілів, які варто придбати вже зараз.

Ринок електромобілів (EV) був однією з найбільш затребуваних галузей протягом останніх кількох років.

Зміна клімату стає все більш нагальною проблемою, і електромобілі можуть стати більш чистим видом транспорту.

У цій статті ми обговоримо найкращі акції зарядних станцій для електромобілів, в які варто інвестувати, щоб отримати максимальну вигоду з цієї тенденції.

Електромобілі існують на ринку вже багато років. Однак у минулому вони здебільшого вважалися предметами розкоші.

Нещодавній успіх таких компаній, як Tesla, доводить, що існує реальний попит на електромобілі, який з часом буде лише зростати.

Звичайно, зі збільшенням кількості електромобілів на дорогах нам потрібно буде будувати більше зарядних станцій.

Кілька компаній наразі розробляють зарядні станції для електромобілів, змагаючись за створення найбільшої мережі зарядних станцій у США, але ми ще не бачимо, щоб з’явився лідер.

Найкращі запаси зарядних станцій для електромобілів

Tesla (NASDAQ: TSLA)

Ми не можемо говорити про електромобілі без згадки про Tesla.

Ця компанія за останні кілька років вивела електромобілі на передній план суспільної свідомості.

З відомим підприємцем Ілоном Маском на чолі, Tesla створила величезний ажіотаж навколо своїх витончених, енергоефективних автомобілів.

На відміну від багатьох інших компаній, що виробляють електромобілі, Tesla має власні зарядні станції по всій території США, які називаються Superchargers.

Єдиний спосіб зарядити Tesla – це через одну з її зарядних станцій, на інших типах зарядних станцій вона заряджатися не може.

Оскільки Tesla має таку значну частку ринку в галузі електромобілів, додавання їх до свого портфеля в якості довгострокової інвестиції має сенс.

Ціна акцій Tesla за останній рік зросла в геометричній прогресії і постійно потрапляє в новини.

В останньому кварталі 2021 року Tesla пережила сплеск, що призвів до її найвищої вартості за всю історію.

Незважаючи на це, запаси електромобілів компанії вже повернулися до показників початку 2021 року, в основному через проблеми з ланцюжком поставок для компанії.

Незважаючи на успішні фінансові результати Tesla, коментарі Ілона Маска та думки власників щодо затримок з випуском кібертранспорту, в тому числі менш ніж ідеальний прогноз зростання компанії, налякали інвесторів, підштовхнувши до різкого падіння акцій.

Також зростає конкуренція за компанію, яка колись була єдиним гравцем на ринку, але слова Ілона все ще інформують фондових інвесторів про те, чи можуть вони бути впевненими в галузі, чи їм слід звернути увагу на щось інше.

Вся індустрія майже працює в унісон з його дублями, отже, його роль як капітана категорії для індустрії.

ChargePoint Holdings, Inc. (NYSE: CHPT)

ChargePoint Holdings, Inc – це альтернативні зарядні станції для електромобілів, розташовані в Північній Америці та Європі.

ChargePoint стала публічною після того, як Switchback Energy Acquisition (NYSE: SBE) придбала компанію за допомогою спеціального зворотного злиття в лютому 2021 року, причому остання отримала тикер CHPT.

Компанія з Кемпбелла, штат Каліфорнія, працює в 14 країнах, маючи понад 163 000 зарядних пристроїв для електромобілів до жовтня 2021 року і щомісяця додаючи ще 2 000 зарядних пристроїв.

Протягом усього кінця 2020 – початку 2021 року вартість Chargepoint різко зросла, в основному через наближення зворотного злиття, яке відбувалося в той час.

Акції зростали протягом усього 2021 року, але ці цифри були скориговані до показників до 2021 року, що не означає, що вартість самих акцій дорівнює нулю.

ChargePoint швидко розвиває свою мережу, обганяючи більшість своїх конкурентів за масштабами – те, що інвестори хочуть бачити в своєму електромобілі зарядний пристрій запас.

У третьому кварталі компанія зросла на 79% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, але їй все ще потрібно працювати понаднормово у відділі прибутковості.

Компанії, що займаються зарядками для електромобілів, повинні з’ясувати, як монетизувати своє зростання, подібно до того, як нафтогазові компанії користуються перевагами свого зростання.

Plug Power (NASDAQ: PLUG)

Електромобілі призначені не лише для особистого користування – багато компаній купують електричні версії транспортних засобів, на які вони покладаються.

Plug Power виробляє водневі паливні елементи спеціально для комерційного транспорту.

Штаб-квартира Plug Power знаходиться в місті Латем, штат Нью-Йорк, а виробничі потужності розташовані в сусідніх Рочестері та Спокані, штат Вашингтон.

Компанія швидко зростає, і її акції за останній рік значно зросли.

Її технології водневих елементів є дуже інноваційними і користуються високим попитом у всьому світі.

Компанія співпрацює з SK Group для виходу на азійський ринок, а також оголосила про партнерство з французьким автовиробником Renault.

Крім того, Plug Power планує запустити заводи з виробництва зеленого водню.

Ринкова капіталізація Plug Power становить близько 10.6 мільярдів доларів, що майже в 12 разів перевищує її прогнозовані продажі на 2022 рік.

Компанія зазнала неочікуваних втрат у доходах, що змусило її переглянути свою позицію.

Почнемо з того, що останнім часом компанія не має жодних новин, що стосуються конкретно її діяльності, а більшість каталізаторів – спекулянти.

Однак ця компанія все ще має великий потенціал для зростання, особливо з огляду на те, наскільки новою є ця технологія.

Інвесторам слід бути обережними, враховуючи останні фінансові дані, але це все одно може бути хорошим вибором в довгостроковій перспективі, оскільки електромобілі стають все більш поширеними.

Акції зарядних станцій для електромобілів

Blink Charging Co. (NASDAQ: BLNK)

Blink Charging Co. ще одна провідна компанія, що займається зарядкою, яка була в новинах протягом останнього року.

Хоча у Blink не так багато станцій, як у ChargePoint, у них є кілька цікавих партнерств, які роблять їх вартими уваги.

Зокрема, Blink Charging мав партнерські відносини з такими великими компаніями, як. Whole Foods, Starbucks, Walmart та інші.

Наразі компанія має понад 23 000 станцій у Північній Америці, Європі та на Близькому Сході.

Blink Charging має відмінну впізнаваність імені, і вона існує вже більше 20 років.

За останній рік акції компанії експоненціально зростали, але в лютому 2021 року почали падати.

З тих пір компанія перебуває на нестабільних американських гірках, і її вартість у 2022 році впала до показників середини листопада 2020 року.

Однак це може бути чудовим моментом для купівлі на падінні, оскільки Blink не збирається сповільнюватися найближчим часом.

Довіра інвесторів до Blink безмежна, і її діяльність, включаючи партнерство з Bridgestone Tires, підтримує акції компанії на плаву.

Незважаючи на це, інвестори, які хочуть купити, хотіли б спостерігати за цими акціями та бачити будь-який подальший рух.

NIO Inc. (NYSE: NIO)

NIO Inc – багатонаціональний виробник електромобілів, який продає автомобілі разом з акумулятор обмінні станції та зарядні пристрої в Китаї та навколо нього.

Компанія, що базується в Шанхаї, має кілька технологій та надійну лінійку електричних купе та позашляховиків.

технологія NIO Pilot – це напівавтономна система SAE рівня 2 з функціями ADAS, подібними до штучного інтелекту Autopilot AI від Tesla.

Приблизно в третьому кварталі 2021 року компанія опублікувала 100.2% зростання в порівнянні з аналогічним періодом минулого року завдяки постачанню майже 25 000 одиниць за цей час.

Компанія повільно падає з листопада 2021 року і зараз знаходиться на найнижчому рівні більш ніж за рік.

NIO наближається до свого наступного звіту про прибутки, що означає потенційний позитивний каталізатор для акцій.

Очікується, що компанія випустить три нові моделі, а її флагман ET7 буде представлений наприкінці березня, тому інвестори NIO можуть очікувати різкого зростання вартості акцій.

Rivian Automotive Inc (NASDAQ: RIVN)

Наймолодший гравець серед компаній-виробників зарядних станцій для електромобілів у цьому списку – Rivian, автовиробник електромобілів, якого називають найближчим конкурентом Tesla Ілона Маска.

Rivian вийшла на біржу 10 листопада 2021 року з початковою вартістю акцій 129.95 через два дні після того, як.

Компанія з Ірвіна будує свій перший електричний позашляховик і пікап на шасі “скейтборду”.

Компанія також будує надійну мережу електричних зарядних станцій, до 2023 року в США і Канаді планується встановити до 3 500 зарядних пристроїв для електромобілів на 600 об’єктах.

Компанія також планує додати 10 000 Level 2 11.Зарядні пристрої потужністю 5 кВт під назвою Rivian Waypoints в закусочних, магазинах, готелях та інших місцях з великим трафіком по всій Північній Америці.

Rivian залучив понад 13.5 мільярдів доларів фінансування після того, як компанія вийшла на біржу, причому більша частина її вартості походить від статусу конкурента Tesla.

Незважаючи на те, що компанія постійно падає з моменту виходу на біржу, довіра інвесторів все ще залишається сильною.

Rivian все ще чекає на свої каталізатори, і хоча непотрібні коментарі Ілона Маска та думки власників відлякали багатьох інвесторів, компанія все ще є обов’язковим об’єктом для спостереження.

Чи варто купувати зарядку для електромобілів Акції?

Є багато причин купувати акції електромобілів прямо зараз.

Ніколи ще не було стільки ажіотажу навколо компаній, що виробляють електромобілі, оскільки багато людей шукають екологічно чисті варіанти пересування.

Цього року компанії Tesla та Nio були на перших шпальтах газет, оскільки вони розробляють одні з найбільш інноваційних електромобілів на ринку.

Імениті автовиробники, такі як Ford та GM, також долучаються до цього процесу.

Ford зобов’язався інвестувати більше грошей у виробництво електромобілів, а GM – повністю перейти на електромобілі до 2035 року.

Результати виборів 2020 року також виглядають багатообіцяючими для акцій електромобілів у США.

Джо Байден виграв президентство, а демократи зберегли контроль над Палатою представників і Сенатом.

Демократи, швидше за все, будуть просувати екологічно чисті технології та підтримувати розвиток електромобілів.

Оскільки все більше людей їздять на електромобілях, нам знадобиться більше зарядних станцій для їх підтримки.

Зарядні компанії, такі як Blink, Chargepoint та EV Box, швидко працюють над розширенням своєї мережі зарядних портів.

Це обіцяє гарні перспективи для її доходів у довгостроковій перспективі.

За останній рік навколо компаній, що виробляють електромобілі, було так багато галасу.

Часті запитання про зарядні станції для електромобілів (FAQ)

Ось деякі з найпоширеніших запитань про зарядку електромобілів, запаси зарядних станцій та все, що з ними пов’язано.

Що таке система зарядки для електромобілів?

Система зарядки електромобілів (EV) – це станція, де ви можете “заправити” свій електромобіль постійним струмом високої напруги.

Більшість електричних розподільчих систем використовують системи змінного струму; отже, електромобілі потребують спеціальної, сумісної станції для зарядки транспортного засобу.

Системи зарядки електромобілів пропонують три рівні зарядних станцій, причому зарядні пристрої 2-го рівня є найбільш поширеними, а зарядні пристрої 3-го рівня називають “суперзарядками”.

Що таке EV Акції зарядних пристроїв?

EV зарядний пристрій акції – це публічні акції, що пропонуються компаніями, які встановлюють, продають або досліджують зарядні пристрої для електромобілів.

Деякі з цих компаній також продають електромобілі, причому багато з них зосереджені в першу чергу на інвестиціях у зарядні станції.

Завдяки швидкому впровадженню електромобілів галузь очікує набрати обертів протягом наступного десятиліття.

Яка найбільша компанія, що займається зарядкою електромобілів?

Найбільшою компанією, що займається зарядками для електромобілів, є Tesla, провідний виробник електромобілів у світі як за розміром, так і за вартістю.

Rivian прагне створити конкуренцію Tesla, але більша частина її вартості все ще залишається спекулятивною через відсутність жодної продукції на виробництві.

Найбільшою компанією в цьому списку, яка покладається виключно на свої зарядні пристрої, є ChargePoint, що має понад 163 000 зарядних станцій по всьому світу.

Який найкращий зарядний пристрій для електромобілів?

Найкращою акцією для цієї категорії, без сумніву, є Tesla, з її дуже відомим ім’ям, високою вартістю акцій та впливом у галузі.

Найкращою акцією Tesla є її стабільна вартість, яка здатна впливати на акції інших компаній, пов’язаних з електромобілями, за допомогою простих Коментарі та думки власників від її генерального директора Ілона Маска.

Tesla також популярна завдяки своїй обіцянці майбутнього, в якому домінуватимуть електромобілі, у відповідь на зростаючу потребу в боротьбі зі зміною клімату.

Яка компанія має найбільше зарядних станцій для електромобілів?

Лише за одними цифрами, ChargePoint має 163 000 активованих портів по всьому світу станом на 31 жовтня 2021 року, з 18 000 місць для зарядки.

Tesla – одна з найбільших і найпродуктивніших компаній, що має понад 25 000 суперзарядних станцій по всьому світу.

Такі компанії, як Shell і BP, також мають найбільшу кількість зарядних станцій для електромобілів на своїх АЗС.

акумулятор, зарядний пристрій, акції, інвестувати, вольта

Сара Фолі – позаштатний автор контенту, що базується в Чикаго. Вона охоплює фінанси, а також нерухомість, технології, поп-культуру та багато іншого.

Найкращі платформи для копійчаних акцій EV

Ось три найкращі платформи, де ви можете придбати найкращі копійчані акції електромобілів.

eToro. Загалом найкраща платформа для торгівлі копійчаними акціями EV

Враховуючи політику відсутності комісійних зборів та прозоре ціноутворення, eToro – наш вибір найкращої торгової платформи для торгівлі копійчаними акціями EV. Платформа не включає позабіржову торгівлю, проте її великий каталог акцій та акцій регулярно оновлюється. Серед його найвидатніших особливостей – функція CopyTrade, а також інші функції соціальної торгівлі, такі як соціальні стрічки, що дозволяють користувачам слідкувати та вчитися на прикладах інших денних трейдерів, а також автоматично копіювати портфелі успішних трейдерів.

eToro також відрізняється дуже простим та інтуїтивно зрозумілим управлінням – її веб-станція пропонує можливості побудови графіків промислового класу для електромобілів, а мобільні додатки мають майже всі функціональні можливості, не маючи лише деяких функцій побудови графіків, тому трейдери отримують всебічний досвід на всіх своїх пристроях. Торгова платформа регулюється Органом регулювання фінансової індустрії (FINRA) та Комісією з цінних паперів та бірж (SEC) для забезпечення захисту активів клієнтів.

Fidelity Investment. Платформа з найкращим екраном для копійчаних акцій EV

Fidelity – провідна брокерська компанія, яка пропонує безкомісійну торгівлю акціями, включаючи копійчані акції. Для клієнтів, які торгують 36 разів або більше за 12 місяців, Fidelity надає доступ до платформи Active Trader Pro, деякі функції якої також доступні в мобільному додатку.

Платформа Fidelity захищена і зашифрована, що забезпечує безпеку даних користувача, і вона не стягує жодної плати за початок торгівлі. Додаток має чіткий і простий у використанні інтерфейс, який дозволяє легко купувати і продавати широкий спектр копійчаних акцій, які пропонує Fidelity, особливо копійчані акції електромобілів EV.

Додаток також надає інформацію про портфель, ринок та дослідження в режимі реального часу, яку можна налаштувати відповідно до потреб користувача. Користувачі можуть отримати доступ до котирувань акцій та внутрішньоденних оцінок, відстежувати свої позиції, перевіряти баланси та переказувати гроші. Крім того, він має інструмент для перевірки запасів електромобілів, який допомагає користувачам знайти найкращі акції для інвестування.

Robinhood. Найкращий додаток для торгівлі копійчаними акціями EV

Robinhood – бренд Robinhood Financial LLC, американської фінансової компанії зі штаб-квартирою в Менло-Парк, штат Каліфорнія. Він має ліцензію FINRA і є членом SIPC.

акумулятор, зарядний пристрій, акції, інвестувати, вольта

Мобільний торговий додаток Robinhood розроблений для молодих інвесторів, забезпечуючи зручний і цікавий досвід торгівлі копійчаними акціями EV без будь-яких комісій. Крім того, платформа пропонує 2FA (двофакторну автентифікацію) для захисту облікових записів користувачів.

Robinhood може не мати передових інструментів та ресурсів, якими користуються професійні інвестори, але він надає деякі основні інструменти дослідження ринку та котирування акцій у реальному часі. Ще одним недоліком використання Robinhood є те, що позабіржові акції та акції рожевого аркуша недоступні для торгівлі.

Користувачі також можуть відстежувати свої угоди та створювати списки спостереження. Для тих, хто шукає більше, компанія пропонує послугу Robinhood Gold, яка включає додаткові інструменти, дослідження та швидший доступ до готівки за щомісячну плату в розмірі 5.

Що таке копійчані акції EV і як вони працюють?

За даними U.S. Комісія з цінних паперів і бірж (SEC), термін “копійчані акції”, як правило, означає цінний папір, випущений невеликою компанією, який торгується за ціною менше 5 за акцію. Зокрема, еклектичні акції EV – це акції компанії, яка займається виробництвом електромобілів і торгується за ціною менше 5 за акцію.

Електромобілі EV копійчані акції зазвичай торгуються поза основними ринковими біржами. Це тому, що великі фондові біржі, такі як Нью-Йоркська фондова біржа (NYSE) та Nasdaq, мають вимоги до лістингу компаній, що торгують на них. Nasdaq виключить акції компанії з біржі, якщо вона не зможе підтримувати мінімальну ціну закриття на рівні 450 доларів за акцію протягом 180 днів. Як результат, люди, зацікавлені в торгівлі копійчаними акціями EV, часто звертаються до позабіржового ринку (OTC).

Однак деякі з найкращих копійчаних акцій EV, такі як Ideanomics (IDEX) та CBAK Energy Technology (CBAT), торгуються на величезних біржах, таких як Нью-Йоркська фондова біржа (NYSE), оскільки їхня ціна за акцію постійно коливається між 450 і 5. Ми розглянули більше технологічних копійчаних акцій, які є хорошими варіантами для інвестицій у 2023 році.

Звідки ви берете копійчані акції EV?

Більшість копійчаних акцій EV котируються на позабіржовій дошці оголошень (OTCBB). Однак ви можете отримати найкращі копійчані акції EV з популярних фондових бірж, таких як NASDAQ або NYSE (Нью-Йоркська фондова біржа). Ви можете придбати найкращі копійчані акції EV у регульованих брокерів, таких як eToro, TradeStation, Interactive Brokers та Charles Schwab.

Що таке брокерські рахунки? І що потрібно для початку?

Брокерський рахунок – це рахунок, який дозволяє вам купувати та продавати різні типи інвестицій, включаючи взаємні фонди, акції, облігації та ETF. Їх також називають рахунками в цінних паперах або оподатковуваними рахунками. До інвестувати для будь-якого виду окремих акцій, включаючи копійчані акції EV, вам знадобиться брокерський рахунок.

Чи безпечні платформи копійчаних акцій EV?

Як трейдер копійчаних акцій EV, використання безпечної платформи копійчаних акцій EV має першорядне значення, щоб гарантувати, що ви отримаєте найкращі результати від своїх торгів і не втратите свої активи. Деякі платформи копійчаних акцій EV можуть бути законними та надавати цінні інвестиційні можливості, тоді як інші можуть бути шахрайськими або ненадійними з інших причин. Важливо ретельно вивчити будь-яку платформу копійчаних акцій EV, яку ви плануєте використовувати, і бути обережними з тими, які роблять нереалістичні або надто агресивні заяви.

Скільки грошей потрібно для початку роботи з копійчаними акціями EV?

Як початківцю в копійчаних акціях EV, може бути важко вирішити, скільки інвестувати в найкращі копійчані акції EV. У цьому розділі буде висвітлено те, що вам потрібно знати про інвестування в копійчані акції EV. Оскільки копійчані акції коштують дешево, вам не потрібно багато грошей для початку. Наприклад, 500 дасть вам 1000 акцій копійчаних акцій EV, які коштують

Поширені запитання

Яка найкраща платформа для торгівлі акціями для початківців?

TD Ameritrade – відмінний варіант для нових інвесторів, які шукають комплексний брокерський досвід, хорошу підтримку клієнтів, а також широкий вибір рахунків та інвестиційних опцій. Платформа пропонує відмінні освітні ресурси для початківців, кілька торгових платформ, що обслуговують інвесторів усіх рівнів, і широкий вибір брокерських рахунків.

Яка найкраща платформа для торгівлі копійчаними акціями?

eToro – одна з найкращих торгових платформ для торговців копійчаними акціями. Платформа обслуговує трейдерів усіх рівнів, надаючи різноманітні варіанти інвестицій та ресурси, такі як дослідницькі та навчальні матеріали, а також прості у використанні мобільні та веб-платформи для торгівлі

Як навчитися торгувати акції?

Ви можете навчитися торгувати акціями за допомогою фільмів, аудіокниг, книг, відео на YouTube, а також за допомогою онлайн-курсів з торгівлі акціями. Крім того, самоосвіта в галузі біржової торгівлі та інвестування вимагає значних зусиль та відданості справі.

Які найкращі платформи для торгівлі копійчаними акціями, такі як Robinhood?

Інші хороші платформи для торгівлі копійчаними акціями, такі як Robinhood, включають Charles Schwab, TradeStation, Fidelity, TradeStation, ETrade і TD Ameritrade.

Які найкращі торгові платформи для IRA Rollover?

Найкращими платформами для ролловера IRA є Fidelity Go, Vanguard Digital Advisor, TD Ameritrade IRA, Firstrade, Ellevest, Ally Invest Robo Portfolios та Charles Schwab IRA.

Що таке позабіржовий торговий ринок?

На позабіржовому ринку торгівля здійснюється безпосередньо між сторонами без участі центральної біржі або брокера. Цей тип ринку є децентралізованим, і торги можуть включати найкращі акції, товари, валюти та інші інструменти. Торгівля на позабіржових ринках здійснюється в електронному вигляді, оскільки вона не має фізичного місцезнаходження.

Дописувачі

Іділь Вудалл

Іділь – письменниця, чиї інтереси варіюються від мистецтва та політики до історії та фінансів. Вона провела кілька років у видавничій справі, перш ніж стати повноцінним письменником, і вивчення внутрішньої роботи індустрії, яку вона любила, розпалило її інтерес до економіки. Як випускниця англійської мови, вона розвинула цінні дослідницькі здібності та вміння розповідати історії, які тепер застосовує, щоб зробити складні питання доступними та зрозумілими для багатьох. Коли вона не пише, вона займається альпінізмом або дивиться кіно.

Іділ – письменник, інтереси якого варіюються від мистецтва та політики до історії та фінансів. Вона провела кілька років у видавничій справі, перш ніж стати повноцінним письменником, і вивчення внутрішньої роботи галузі, яку вона любила, розпалило її інтерес до економіки. Як випускниця англійської мови, вона розвинула цінні дослідницькі здібності та вміння розповідати історії, які тепер застосовує, щоб зробити складні питання доступними та зрозумілими для багатьох. Коли вона не пише, вона займається альпінізмом або дивиться кіно.

Зверніть увагу, що деякі посилання на цьому сайті перенаправляють вас на веб-сайти третіх осіб, деякі з яких є маркетинговими афілійованими особами та/або діловими партнерами цього сайту та/або його власників, операторів та афілійованих осіб. Ми можемо отримувати фінансову компенсацію від цих третіх осіб. Незважаючи на такі відносини, ми не несемо жодної відповідальності за поведінку будь-якої третьої сторони, а також за зміст або функціональність їхніх веб-сайтів або додатків. Гіперпосилання на брокера або біржу, позитивна згадка або огляд брокера або біржі не повинні розумітися як схвалення продуктів або послуг цього брокера або біржі. Попередження про ризики: Інвестування в цифрові валюти, акції, паї та інші цінні папери, товари, валюти та інші похідні інвестиційні продукти (e.g. контракти на різницю (“CFD”) є спекулятивними і несуть високий рівень ризику. Кожна інвестиція є унікальною і пов’язана з унікальними ризиками. CFD та інші деривативи є складними інструментами і мають високий ризик швидкої втрати грошей через кредитне плече. Вам слід подумати, чи розумієте ви, як працює та чи інша інвестиція, і чи можете ви дозволити собі взяти на себе високий ризик втрати ваших грошей. Криптовалюти можуть сильно коливатися і тому не підходять для всіх інвесторів. Торгівля криптовалютами не регулюється жодною нормативною базою ЄС. Минулі результати не гарантують майбутніх результатів. Будь-яка представлена історія торгівлі має вік менше 5 років, якщо не вказано інше, і може бути недостатньою основою для прийняття інвестиційних рішень. Ваш капітал піддається ризику. Торгуючи акціями, ви ризикуєте своїм капіталом. Минулі результати не є показником майбутніх результатів. Представлена торгова історія має вік менше 5 років, якщо не вказано інше, і не може бути достатньою основою для прийняття інвестиційних рішень. може як знижуватися, так і підвищуватися, може широко коливатися, ви можете зазнати впливу коливань валютних курсів, і ви можете втратити всю суму, яку ви інвестуєте, або більше, ніж вона є. Інвестування підходить не всім; переконайтеся, що ви повністю зрозуміли ризики та юридичні аспекти, пов’язані з цим. Якщо ви не впевнені, зверніться за незалежною фінансовою, юридичною, податковою та/або бухгалтерською консультацією. Цей веб-сайт не надає інвестиційних, фінансових, юридичних, податкових або бухгалтерських консультацій. Деякі посилання є партнерськими. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, прочитайте наше повне попередження про ризики та відмову від відповідальності.

.50.

Однак вам знадобиться трохи грошей, щоб відкрити торговий рахунок для копійчаних акцій EV. Більшість брокерських платформ мають мінімальну суму, яку користувачі повинні мати на своєму рахунку, яка коливається від 500 до 2500. Однак такі платформи, як Charles Schwab, пропонують нульову комісію та відсутність мінімального рахунку. Крім того, брокери також можуть стягувати комісійні збори. Наприклад, платформа може стягувати комісію в розмірі 10 за кожну угоду, в результаті чого вартість переказу в обидва боки складе 20. Це означає, що якщо ви інвестуєте лише 100, ви витрачаєте 20% на комісійні, що залишає мало шансів на отримання прибутку.

Таким чином, сума, необхідна для хорошої інвестиції, буде залежати від ціни акцій і комісійних зборів брокера. Бажано вибирати платформи, які мають нульову комісію або взагалі не мають комісійних зборів.

Чи варто використовувати одні й ті ж платформи для дрібних і великих угод?

Це залежить від конкретних потреб та уподобань трейдера. Деякі платформи можуть краще підходити для невеликих торгів, тоді як інші можуть бути кращими для великих торгів. Фактори, які слід враховувати при виборі платформи, включають збори, типи активів, доступних для торгівлі, та користувальницький інтерфейс. Також важливо враховувати рівень безпеки, який пропонує платформа копійчаних акцій EV.

Чи застраховані гроші, які я використовую для торгівлі на інвестиційних платформах?

акумулятор, зарядний пристрій, акції, інвестувати, вольта

Згідно з даними SEC США, на відміну від депозитів у банках, застрахованих FDIC, та кредитних спілках, застрахованих NCUA, гроші, які ви інвестувати у цінних паперах, як правило, не застраховані на федеральному рівні. Важливо зазначити, що SIPC (Корпорація захисту інвесторів у цінні папери) не покриває будь-які збитки, спричинені ринковою діяльністю, шахрайством або будь-якою іншою причиною, окрім банкрутства брокера чи дилера. Тому кошти, які використовуються для торгівлі на інвестиційних платформах, не застраховані.

Leave a Reply