Проблеми з акумулятором бездротового пилососа Dyson. Можливо, ваш пилосос потребує чищення

Dyson Усунення несправностей з пульсацією та зарядкою пилососа V8 Проблеми Виправлення

Dyson V8 бездротовий Цей пилосос є чудовим оновленням для моделей V6 та V7. Але, як і в попередніх версіях, ви можете усунути деякі невеликі несправності, такі як пульсуючий двигун або миготливе червоне світло під час заряджання. У цій статті ми покажемо вам, як усунути багато поширених несправностей пилососа Dyson V8.

Можливо, це старий бездротовий пилосос, але в ньому ще є життя.

Виправлення несправностей Dyson V8 Виправлення пульсації

Якщо ваш Dyson V8 пульсує, це може означати засмічення моторної головки, рукоятки, заблокований фільтр або переповнений контейнер для сміття. Якщо моторна головка відчуває збільшення споживаної потужності, схема керування відключає живлення моторної головки, щоб захистити її.

Якщо живлення відключено, а ви все ще тримаєте палець на спусковому гачку, машина знову запуститься. Що, в свою чергу, тягне великий струм і вимикає машину. Це пульсуючий ефект.

Єдиний спосіб виправити це – усунути блокування в моторній головці. Іноді блокування не є очевидним, або це може бути просто клубок волосся навколо вакууму силової головки. У деяких екстремальних випадках акумулятор може просто вийти з ладу.

У нас є стаття, яка показує, як розібрати щітку Dyson V6, яка не обертається, яка дуже схожа на конструкцію Dyson V8. У публікації є кілька корисних порад та підказок щодо того, як його розібрати та на що звернути увагу. Дивно, де ви можете отримати скупчення волосся та бруду, які змусять пилосос V8 почати пульсувати.

dyson, бездротовий, акумулятор, проблеми, можливо

Невеликий ніж – це часто все, що вам потрібно, щоб усунути засмічення в моторній головці Dyson. Обов’язково видаліть усі плутанини волосся навколо штанги щітки, що обертається. Роз’єднайте всі з’єднання і подивіться на них вниз, щоб переконатися, що вони чисті. Високий звук вакууму плюс пульсація – це вірна ознака того, що у вас є засмічення.

Якщо ви використовуєте додаткові насадки, перевірте, чи немає в них борів або пластику, що виступають у порожнечі, які можуть зачепитися за небажане сміття. Насадки Dyson V7, V8, V10 і вище взаємозамінні, крім насадки V6.

Ніколи не всмоктуйте рідини або мокрий бруд за допомогою Dyson V8, оскільки це заб’є фільтри та призведе до блокування. У цьому безкодовому пилососі є електроніка, яку потрібно тримати сухою.

Dyson V8 акумулятора термін служби

Якщо ви використовуєте пилосос Dyson V8 щодня протягом 20 хвилин, ви можете розраховувати на те, що акумулятор прослужить близько 2 років, перш ніж ви почнете помічати погіршення продуктивності акумулятора. Це може проявлятися різними способами, такими як увімкнення та вимкнення, пульсація, короткий час роботи та відсутність заряджання проблеми.

Це пов’язано з тим, що літій-іонні акумулятори повільно втрачають свою максимальну ємність приблизно після 500 циклів заряджання. Це нормально, і це можна контролювати, заряджаючи ваш бездротовий пилосос у сухому прохолодному приміщенні.

Dyson V8 не заряджається

Часто пилосос Dyson V8 не заряджається Dyson V8 через кілька років використання просто перестане заряджатися. Це можливо завдяки внутрішній схемі контролю заряду 6-елементного акумулятора, яка відчуває низьку напругу на одному або декількох внутрішніх літій-іонних елементах.

Це функція безпеки і означатиме, що батарею потрібно буде замінити. Не викидайте свій Dyson, його можна полагодити. Багато людей намагаються спочатку купити новий зарядний пристрій. Але в 99% випадків, якщо ваш Dyson V8 не заряджається, це означає, що вийшов з ладу акумулятор.

Це замінна деталь, яку кожен може полагодити за допомогою невеликої викрутки Philips.

Розуміння акумулятора Dyson

Dyson – відомий бренд, який пропонує асортимент високоякісних пилососів з потужними акумуляторами. Термін служби акумулятора пилососа Dyson залежить від різних факторів, таких як модель, частота використання та обслуговування.

Термін служби акумулятора Dyson зазвичай становить близько 3-4 років, але він може змінюватися залежно від використання. Якщо ви помітили, що ваш пилосос Dyson не тримає заряд або має коротший термін служби акумулятора, ніж зазвичай, можливо, настав час замінити акумулятор батарея.

Dyson пропонує широкий асортимент акумуляторних батарей та акумуляторних блоків для своїх пилососів, включаючи Dyson V6, V7 та V8. Важливо переконатися, що ви купуєте правильний акумулятор для вашої конкретної моделі, щоб уникнути несумісності проблеми.

Коли справа доходить до заміни акумулятора Dyson акумулятор, важливо враховувати, чи варта вона того, щоб її замінити. Хоча заміна акумулятора може продовжити термін служби пилососа, це не завжди може бути найбільш економічно вигідним рішенням, особливо якщо пилосос старий.

Щоб визначити, чи потребує ваш акумулятор Dyson заміни, ви можете перевірити час роботи пилососа з повним акумулятором. Якщо пилосос працює менше 3 хвилин, настав час замінити акумулятор. Якщо він працює протягом 3-6 хвилин, батарея все ще функціонує, але, можливо, термін її служби добігає кінця.

Таким чином, розуміння терміну служби та обслуговування акумулятора Dyson має вирішальне значення для забезпечення довговічності та продуктивності вашого пилососа. Коли справа доходить до заміни акумулятора, важливо враховувати вартість і те, чи варто це робити, враховуючи вік і стан пилососа.

BISSELL CleanView Компактний турбо-пилосос зі швидкознімною паличкою, повна потужність, компактний розмір для квартир, гуртожитків, 3437F

INSE Акумуляторний Пилосос 6 в 1, потужний пилосос з насадкою, 45 хвилин роботи, надзвичайно тихий, легкий, акумуляторний пилосос на 2200 мАг, універсальний Акумуляторні Пилосос для прибирання шерсті домашніх тварин, твердої підлоги, автомобіля, будинку

Акумуляторний пилосос TMA, 6 в 1 легкий пилосос з паличкою, потужним всмоктуванням та знімним акумулятором на 2200 мАг Акумулятор, Ручний пилосос 4 HEPA фільтри Світлодіодна щітка для твердої підлоги шерсть домашніх тварин T121

Ознаки проблем з акумулятором Dyson

Пилососи Dyson відомі своїми високоефективними та довговічними пилососами бездротовий конструкції. Однак, як і будь-який інший пристрій, що працює від акумулятора, акумулятор пилососа Dyson може з часом розрядитися, що призведе до погіршення продуктивності проблеми. У цьому розділі ми обговоримо деякі загальні ознаки, які вказують на те, що у вашому пилососі Dyson виникли проблеми з акумулятором.

Пилосос працює нормально протягом короткого періоду часу

Однією з найпоширеніших ознак розрядженого акумулятора пилососа Dyson є те, що пилосос працює нормально протягом короткого періоду часу, перш ніж втрачає потужність. Якщо ви помітили, що ваш пилосос втрачає потужність всмоктування або вимикається через кілька хвилин використання, це може бути ознакою того, що акумулятор не тримає заряд належним чином.

Пилосос не тримає заряд

Ще однією ознакою несправного акумулятора пилососа Dyson є те, що він не тримає заряд. Якщо ви зарядили пилосос на ніч, а він пропрацював лише кілька хвилин, перш ніж вимкнутись, це може свідчити про те, що акумулятор не тримає заряд. У цьому випадку може знадобитися заміна акумулятора, щоб відновити роботу пилососа.

Пилосос не вмикається

Якщо ваш пилосос Dyson взагалі не вмикається, це може бути ознакою того, що акумулятор повністю розрядився. Перш ніж припускати, що проблема в акумуляторі, переконайтеся, що пилосос належним чином заряджений. Якщо пилосос повністю заряджений, але не вмикається, можливо, настав час замінити акумулятор.

Пилосос блимає червоним світлом

Якщо ви помітили миготливий червоний індикатор на пилососі Dyson, це може свідчити про проблему з акумулятором. У деяких випадках червоний індикатор може блимати, вказуючи на перегрівання акумулятора або на те, що пилосос заблоковано. Однак, якщо червоний індикатор продовжує блимати навіть після вирішення цих проблем проблеми, це може свідчити про проблему з акумулятором.

На закінчення, якщо ви помітили будь-яку з цих ознак, можливо, настав час замінити акумулятор пилососа Dyson. Замінивши акумулятор, ви зможете відновити продуктивність пилососа та забезпечити його безперебійну роботу на довгі роки.

Кухонний спрей-очищувач та знежирювач Lysol Pro, антибактеріальний універсальний спрей для чищення кухонь, стільниць, духовок та приладів, цитрусовий аромат, 22 унції

Акумуляторна щітка Rubbermaid Reveal Батарея Електричний скребок, сірий/червоний, багатоцільовий скребок-щітка для чищення затірки/кахлю/ванної кімнати/душа/ванни, водостійкий, легкий, ергономічна ручка (1839685)

Спрей для миття скла та вікон Windex, пляшка зі 100% відновленого прибережного пластику, оригінальний синій, 23 фл. унції

Чистячі ганчірки з мікрофібри Orighty, упаковка з 12 штук, високопоглинаючі засоби для чищення, безворсові ганчірки для багаторазового використання, потужні ганчірки для видалення пилу для дому, кухні, догляду за автомобілем (12×12 дюймів)

Скидання заряду акумулятора Dyson

Якщо ваш пилосос Dyson не тримає заряд або не вмикається, перезарядка акумулятора може допомогти вирішити проблему. Ось кроки для перезаряджання акумулятора Dyson:

  • Від’єднайте пилосос від розетки.
  • Вийміть батарею та вставте її назад.
  • Підключіть пилосос до електромережі та перевірте, чи він знову вмикається.
  • Якщо це не допомогло, відключіть пилосос від мережі ще раз.
  • Натисніть і утримуйте курок пилососа протягом 20 секунд.
  • Відпустіть курок і дайте пилососу відпочити протягом 10 секунд.
  • Повторіть кроки 5 і 6 ще тричі.
  • Заряджайте пилосос щонайменше 3.за 5 годин до наступного використання.

Якщо перезарядка акумулятора не спрацювала, можливо, вам доведеться замінити акумулятор або звернутися до служби підтримки клієнтів Dyson за подальшою допомогою.

Важливо зазначити, що скидання заряду акумулятора слід робити тільки після того, як ви спробували інші кроки з усунення несправностей, наприклад, перевірили, чи правильно підключено зарядний пристрій або чи потрібно очистити або замінити фільтр.

Крім того, переконайтеся, що при заміні батареї використовуйте лише рекомендований тип батареї, а саме CR 2032. Використання акумулятора іншого типу може пошкодити пилосос і призвести до анулювання гарантії.

На закінчення, перезарядка акумулятора Dyson може бути простим рішенням для вирішення проблем з вашим пилососом. Однак, якщо проблема не зникає, краще звернутися за допомогою до фахівця або до служби підтримки клієнтів Dyson.

Перевірка на наявність засмічень

Перше, що потрібно зробити, коли пилосос Dyson постійно вмикається та вимикається, – це спорожнити мішок для сміття. Акумулятор може бути розрядженим, або пристрій може просто сприймати його як занадто повний для продовження роботи. Для роботи пилососів Dyson потрібен постійний потік повітря, а повний контейнер може перешкоджати цьому.

Переконайтеся, що у верхній частині контейнера немає бруду. Можливо, вам доведеться постукати по ньому один-два рази або навіть скористатися тонким тупим предметом, щоб позбутися від усіх насадок. Далі варто перевірити, чи немає засмічення в інших частинах пилососа – в штоку, або в паличці та шлангу для циліндричних і вертикальних моделей. Переконайтеся, що ваш пилосос вимкнений і не підключений до розетки.

Іншими винуватцями блокування є насадки для інструментів, особливо моторні головки, які можуть мати проблеми зі сплутаним волоссям.

Іноді може знадобитися відкрити головку пилососа. У моєму Dyson V8 Animal – як і в деяких інших моделях – це можна зробити просто за допомогою монети.

Якщо видимих засмічень немає, можливо, варто почистити фільтри, особливо якщо ви давно цього не робили.

Як знайти фільтри

Фільтри запобігають потраплянню пилу в двигун. Оскільки фільтри призначені для уловлювання пилу, цілком логічно, що вони також можуть блокувати потік повітря, коли вони переповнені пилом. Очищення фільтра омолоджує ваш пилосос.

Частота чищення фільтрів залежить від того, як часто ви використовуєте пилосос. Офіційна лінія від Dyson при нормальному використанні фільтри слід чистити щомісяця. Я живу в невеликій квартирі з дерев’яною підлогою та кількома невеликими килимами, тому я зазвичай чищу фільтри мого V8 Animal кожні пару місяців.

Перш за все, переконайтеся, що ви вимкнули пилосос і від’єднали його від будь-якого джерела живлення. Якщо у вас виникли проблеми з пошуком фільтрів, найкраще звернутися до інструкції з експлуатації вашого пилососа. Якщо у вас більше немає під рукою інструкції, більшість посібників також легко знайти в Google.

Залежно від моделі, ваш пилосос може мати один або кілька фільтрів, які потребують очищення – включаючи як попередній, так і кінцевий фільтр. У багатьох моделях Dyson пост-фільтри – це фільтри HEPA (високоефективні фільтри твердих частинок повітря), які допомагають запобігти циркуляції алергенів у вашому домі.

Наприклад, мій пилосос V8 Animal має як фільтр попереднього очищення, так і фільтр повторного очищення, тоді як Dyson V7 Trigger має лише фільтр попереднього очищення. Тим часом, останні моделі Dyson Cyclone V10 мають лише один фільтр – і зручний індикатор показує, коли його потрібно мити, а коли фільтр замінено неправильно.

Як правило, пилососи Dyson бездротові пилососи, як правило, мають довгий, вузький знімний фільтр попереднього очищення на верхній частині контейнера. Зніміть його, потягнувши прямо вгору. Пост-фільтр можна знайти в задній частині пилососа, і зазвичай його можна зняти, повернувши проти годинникової стрілки.

Дротові вертикальні та циліндричні пилососи Dyson також мають фільтри, які знаходяться над контейнером або всередині “кульової” частини – або і там, і там.

Зазвичай фільтри мають фіолетово-синюватий колір. Попередні фільтри часто мають форму довгих м’яких конусів з пластиковим кружечком зверху, тоді як пост-фільтри зазвичай круглі та вкриті твердим пластиком.

Миття фільтрів

На перший погляд, фільтри можуть виглядати чистими, навіть якщо ви давно їх не мили. Однак нехай вас не обманює зовнішній вигляд – велика частина бруду і пилу, швидше за все, ховається всередині фільтра, і це стане очевидним, як тільки ви почнете його промивати.

Компанія Dyson рекомендує промивати фільтри в холодній воді до тих пір, поки вона не стане прозорою (без використання будь-яких миючих засобів або мила). У той час як довгі попередні фільтри слід стискати і крутити, щоб витіснити бруд, ви можете просто промити пост-фільтр, намагаючись не пошкодити складки всередині.

Після миття фільтрам потрібно приблизно 24 години, щоб висохнути. Хоча компанія Dyson радить не класти фільтри в сушильну машину або духовку, їм підійде місце з температурою трохи вищою за кімнатну.

Можливо, вам не знадобляться всі 24 години, а може знадобитися трохи більше часу. Переконайтеся, що фільтри абсолютно сухі, коли будете ставити їх назад у машину, інакше може з’явитися неприємний запах цвілі.

Якщо ваш фільтр виглядає дуже зношеним або продовжує сильно пахнути навіть після миття та сушіння, можливо, вам знадобиться новий. Замінюючи фільтри, переконайтеся, що вони встановлені належним чином, оскільки в іншому випадку пилосос може не працювати.

Придбання запасних фільтрів і регулярна заміна їх під час прибирання може бути гарною технікою, оскільки ваш пилосос завжди готовий до роботи, і вам не доведеться чекати, поки один комплект фільтрів висохне.

Якщо після очищення фільтрів та їх правильної заміни ваш Dyson продовжує вмикатися та вимикатися, варто звернутися до виробника.

Скільки років працює акумулятор Dyson?

Пилососи Dyson, старші за модель V10, включаючи V6, V7 та V8, постачаються з акумуляторами, які легко замінюються. Як результат, вони можуть прослужити від 3 до 4 років, залежно від того, як часто ви їх використовуєте та обслуговуєте.

Пізніші моделі, такі як V10 та V11, постачаються з набагато потужнішими акумуляторами, які можуть працювати протягом 15 років. Але ви також повинні дбати про свої пилососи і часто їх обслуговувати. Але ви повинні переконатися, що використовуєте тільки оригінальні акумулятори Dyson у своїх пилососах Dyson.

До вашого пилососа додається інструкція з експлуатації. Цей посібник містить усю необхідну інформацію про акумулятор пилососа Dyson, час його заряджання та тривалість роботи на одному заряді.

Як дізнатися, чи потрібно замінити акумулятор пилососа Dyson?

Якщо на акумуляторі вашого пилососа Dyson stick є пошкодження, такі як подряпини або вм’ятини, його потрібно замінити.

Усі моделі пилососів Dyson до версії V10 мають загальний термін служби від 3 до 4 років. Однак, якщо ви добре доглядаєте за ними, ці акумулятори також можуть прослужити до 5 років.

Моделі V10 та V11 поставляються з більш потужними акумуляторами. Ці акумулятори можуть прослужити майже 15 років, якщо правильно доглядати за пилососом. Однак, якщо акумулятор вашої моделі відслужив свій термін, його потрібно буде замінити.

Але переконайтеся, що ви виконали всі інші перевірки, перш ніж звернути увагу на акумулятор. Тепер з’ясуйте, чи потрібна йому заміна чи ні. Нарешті, не забудьте зарядити свій

Після цього вам потрібно буде провести тест часу, встановивши пристрій на максимальну потужність. Вийміть секундомір у своєму смартфоні та запустіть пилосос. Дочекайтеся, поки синій індикатор почне блимати, і продовжуйте всмоктувати пилосос, доки він не зупиниться. Тепер запишіть час.

Повністю заряджений пилосос Dyson, що працює на максимальній потужності, повинен забезпечити вам час роботи 6 хвилин. У цьому випадку вам не потрібно замінювати свій Dyson акумулятор. Однак причиною проблеми є щось інше, і вам потрібно зв’язатися зі службою підтримки.

Якщо час роботи пилососа становить близько 3 хвилин, вам потрібно замінити акумулятор. Це простий тест, щоб перевірити, чи потрібно замінювати акумуляторні батареї Dyson чи ні.

Dyson не заряджається і блимає червоним світлом

Якщо ваш пилосос Dyson не заряджається, ви помітите, що червоний індикатор блимає і вимикається. Це означає, що з вашим пилососом Dyson щось не так.

У сценарії миготливого червоного світла ви можете виконати кілька налаштувань, згаданих вище. В іншому випадку, ви можете звернутися до служби підтримки та попросити про допомогу.

Ви також можете обговорити свій посібник користувача з цього приводу для отримання подальшої допомоги. Червоний індикатор світиться з одного або з обох боків акумулятора пилососа Dyson. Нова батарея – це очевидне рішення. Новий акумулятор вирішить цю проблему.

Миготливий червоний індикатор вказує на низьку напругу в одному з елементів акумуляторних батарей Dyson. На жаль, це також означає, що вам потрібно замінити акумуляторну батарею у вашому пилососі Dyson на нову. Деякі моделі також мають жовтий індикатор.

Dyson не заряджається і блимає синім світлом

Якщо ваш Dyson пилосос не заряджається і блимає синім світлом, акумулятори в порядку.

dyson, бездротовий, акумулятор, проблеми, може

Ваша док-станція може мати деякі проблеми, або пошкоджено зарядний кабель. Можливо пошкоджена розетка, або вийшов з ладу запобіжник у вилці. Використання нового акумулятора не вирішить проблему. Також майте на увазі, що це не буде суцільне синє світло.

У цьому випадку ви можете виконати кілька налаштувань, згаданих вище, щоб усунути проблему. Однак, блимання синього світла часто трапляється у нових моделях пилососів, таких як Dyson V10 та Dyson V11.

dyson, бездротовий, акумулятор, проблеми, можливо

Ці пристрої постачаються з дуже потужними акумуляторами, які можуть працювати до 15 років. Отже, ваш старий акумулятор справний, і вам не потрібна нова батарея. Але, знову ж таки, майте на увазі, що це не буде постійне синє світло.

Підсумки

Якщо вам цікаво, чому мій пилосос Dyson не заряджається, вам не потрібно турбуватися. Просто перевірте світлодіодні індикатори з обох боків акумулятора пилососа. Світлодіодні індикатори червоного кольору блимають і вимикаються, коли ви вмикаєте пилосос у мережу. У цьому випадку потрібно замінити акумулятор. Крім того, переконайтеся, що ви купуєте тільки оригінальні та нові упаковки Dyson акумулятор пакети.

Пилосос Dyson буде блимати синім світлом, якщо ви підключите його до мережі. Ви можете виконати налаштування, про які ми згадували вище, і вирішити проблему.

Якщо ви хочете оцінити продуктивність акумулятора вашого пилососа Dyson, ви можете запустити тест на час. Він покаже, чи працює батарея на своєму оптимальному рівні чи ні. Якщо він цього не робить, то знову ж таки, потрібно замінити батареї.

s:

Leave a Reply