Електричні зарядні станції Mercedes. Вартість володіння електричним Mercedes-Benz

Mercedes-Benz в Кінгспорті

Введіть зареєстровану адресу електронної пошти, щоб отримати посилання для відновлення пароля.

Ви увійшли як і будете отримувати сповіщення про зміну ціни, появу нових пропозицій або продаж автомобіля.

  • Доступ до збережених автомобілів з будь-якого пристрою.
  • Отримуйте сповіщення про зміну ціни, появу нових пропозицій або продаж автомобіля на електронну пошту.

Ви увійшли як і будете отримувати сповіщення при зміні ціни, появі нових пропозицій або продажу автомобіля.

  • Доступ до збережених автомобілів на будь-якому пристрої.
  • Отримуйте сповіщення про зміну цін, появу нових пропозицій або продаж автомобіля на електронну пошту.

Ви увійшли в систему як і будете отримувати сповіщення про зміну ціни, появу нових пропозицій або продаж автомобіля.

Будь ласка, вкажіть свою електронну адресу, щоб отримувати сповіщення про ціни додому, на роботу і на телефон!

Дилер “Мерседес-Бенц” EV поблизу Брістоля, штат Теннессі

Зарезервуйте свій автомобіль Новий Електричний Переглянути інвентарний список автомобілів Mercedes-Benz оновлює свій модельний ряд, додаючи до нього Mercedes-Benz EQS 2022 року. Ви можете стати частиною руху, відвідавши наш Mercedes-Зверніться до дилера “Мерседес-Бенц” поблизу Брістоля і дізнайтеся все про Mercedes-EQ.- нова ера розкішних електромобілів. Електромобілі пропонують екологічні характеристики, які дозволять вам подорожувати дорогами, не турбуючись про зупинки на заправці, тоді як гібридні моделі поєднують газову та електричну системи для забезпечення виняткової ефективності, яка вам неодмінно сподобається. Незалежно від того, чи хочете ви перейти на новий Mercedes-Benz EQS або хочете дізнатися більше про майбутні електромобілі Mercedes-Автомобілі Benz, у нас є відповіді, які ви шукаєте.

Забронюйте електричний Mercedes-Benz в Теннессі

Якщо ви перебуваєте на ринку електромобілів і задаєтеся питанням: “Чи варті електромобілі того??” Зверніться до професіоналів “Мерседес-Бенц” у Кінгспорті. Мерседес-Бенц EQS 2022 року творчо поєднує в собі високі експлуатаційні характеристики, комфортний інтер’єр і передові технології з нульовим рівнем викидів, допомагаючи вам зменшити вплив на навколишнє середовище. Крім того, розробляється позашляховий повністю електричний позашляховик “Мерседес-Бенц” EQB, поява якого запланована на 2022 рік. Хочете дізнатися більше про Mercedes-EQ? Не соромтеся зателефонувати нам і зарезервувати електромобіль “Мерседес-Бенц” поблизу Брістоля вже сьогодні.

Які існують типи зарядних пристроїв для електромобілів “Мерседес-Бенц”??

Варіанти зарядки електромобілів різняться, і сьогодні ви можете скористатися всіма перевагами – від домашньої зарядки до громадської зарядка від зарядних станцій до можливості заряджати автомобіль під час роботи. Рішення для домашньої зарядки включають зарядні пристрої рівня 1 і 2, і не забувайте, що ви завжди можете скористатися громадськими зарядними станціями для електромобілів поблизу Брістоля та в інших місцях. Хочете дізнатися, скільки часу потрібно для зарядки електромобіля?? Наприклад, Mercedes-Benz EQS 2022 року випуску може зарядитися з 10% до 80% всього за 31 хвилину за допомогою швидкої зарядки постійного струму зарядка (максимальна потужність 200 кВт). Якщо у вас виникли питання про те, як встановити домашній зарядний пристрій для електромобілів “Мерседес-Бенц”, зверніться до “Мерседес-Бенц Кінгспорт” вже сьогодні, щоб фахівець допоміг вам у цьому.

mercedes, електромобіль, зарядка, точки

Початок роботи з Mercedes me Charge

Mercedes me Charge є невід’ємною частиною екосистеми зарядки Mercedes-EQ. Ця послуга об’єднує декількох операторів зарядних станцій (CPO) в єдину мережу, включаючи ChargePoint, Electrify America і EVgo. З доступом до понад 60 000 громадських зарядних станцій пунктів по всій країні Mercedes me Charge є однією з найбільших інтегрованих зарядних мереж в США.S.

Зареєструйте свій мерседес-EQ

Щоб скористатися всіма перевагами зарядки вашого нового Mercedes-EQ, вам потрібно активувати послугу Mercedes me Charge на сайті Мерседес додаток me connect. Перш за все, будь ласка, переконайтеся, що ви зареєстрували свій автомобіль Mercedes-EQ у вашому додатку Mercedes me connect. Якщо все налаштовано, ви побачите свій автомобіль на головному екрані. Ваш дилер повинен був зробити повну реєстрацію за вас, але якщо вам все ще потрібно активувати Mercedes me Charge, ви побачите плитку на головному екрані.

Активуйте Mercedes me Charge

Якщо ви бачите плитку внизу домашнього екрану, натисніть “Активувати Mercedes me Charge” і продовжуйте реєстрацію, натиснувши “Mercedes me Charge зарядка договір.” Далі з’явиться запит з проханням зареєструватися в ChargePoint і ввести платіжну інформацію, щоб ви могли безперешкодно оплачувати зарядку в будь-якому з 60 000 пунктів зарядки пункти по всій країні.

Наш партнер ChargePoint забезпечує інтеграцію пункти зарядки у нашій мережі, включаючи власні зарядні пристрої, а також зарядні пристрої Electrify America та EVgo.

mercedes, електромобіль, зарядка, бали

Введіть номер вашої RFID-картки

Під час реєстрації вам буде запропоновано ввести номер вашої RFID-картки. Ваша RFID-картка розміром з брелок знаходиться у вашому вітальному наборі, який зберігається разом з іншими аксесуарами та інструкцією з експлуатації. Реєстрація вашої RFID-картки рекомендується, але не є обов’язковою.

Після активації Mercedes me Charge ви можете додати свою RFID-картку в будь-який час. Будь ласка, зателефонуйте на нашу головну лінію підтримки, розташовану внизу цієї сторінки, щоб отримати допомогу.

Якщо у вас виникли запитання, будь ласка, зверніться до EQ та Maybach Premier Line.

  • Позашляховики
  • Седани Універсали
  • Купе
  • Кабріолети Родстери
  • Електромобілі Автомобілі
  • Всі автомобілі
  • Автомобілі майбутнього
  • Сертифіковані автомобілі з пробігом
  • Програми для автопарків
  • Програми для роботодавців
  • Mercedes-Фургони Benz
  • Побудова
  • Порівняти автомобілі
  • Знайти дилера
  • Переглянути інвентар
  • Shopping Assist
  • Спеціальні пропозиції
  • Фінансові послуги
  • Розрахувати платіж
  • Запросити пропозицію
  • Запланувати тест-драйв
  • Подати заявку на фінансування
  • Вартість обмінюваного автомобіля
  • Брошури
  • Mercedes me connect
  • Mercedes me
  • Підтримка власників
  • Технічна підтримка
  • Посібники для власників
  • Зарядка
  • Запланувати обслуговування
  • Аксесуари
  • Мобільні додатки
  • Інформація про відкликання
  • Оновлення Bluetec
  • Інформація про автомобіль

Початкова ціна – MSRP, або рекомендована роздрібна ціна виробника. MSRP не включає транспортні та вантажно-розвантажувальні витрати, збори в пункті призначення, податки, титул власності, реєстрацію, ліцензію, бирку, підготовку та обслуговування документації, страхові збори, а також додаткові продукти, аксесуари та пов’язані з ними витрати на роботу та установку дилера. MSRP для базової моделі до складання клієнтом також не включає плату за додаткове обладнання, продукти, пакети та аксесуари. Фактична ціна та наявність автомобіля може відрізнятися в залежності від дилера і повинна уточнюватися у обраного клієнтом дилера.

Зазначені показники прискорення ґрунтуються на даних виробника і можуть відрізнятися залежно від моделі, умов навколишнього середовища та дорожнього покриття, стилю водіння, висоти над рівнем моря та завантаженості автомобіля.

Розрахункова економія пального за даними EPA. Порівняйте розрахункову витрату пального з розрахунковими показниками інших автомобілів. Пробіг може відрізнятися залежно від швидкості руху, погодних умов і тривалості поїздки. Ваш фактичний пробіг по шосе, ймовірно, буде меншим, ніж розрахунковий.

З додатковим зчіпним пристроєм для причепа. Перед буксируванням прочитайте інструкцію з експлуатації. У деяких штатах потрібні додаткові гальма для причепа. Зверніться до дилера для уточнення деталей.

Розрахунковий запас ходу EPA з повністю зарядженим акумулятором. Запас ходу може змінюватися залежно від моделі, місцевості, температури, стилю водіння, додаткового обладнання, використання функцій автомобіля та інших факторів.

Автомобіль може відрізнятися від зображеного на малюнку.

Як концепт-кар, дизайн, особливості тощо можуть бути змінені. можуть бути змінені.

Загальна ціна включає приблизні податки і збори, якщо вказано поштовий індекс, але може змінюватися залежно від місцезнаходження дилера і клієнта, рівня запасів, характеристик автомобіля, а також знижок і бонусів, якщо такі є. Додаткові продукти, додані до вашої угоди, вплинуть на остаточну ціну. Актуальну ціну та наявність автомобіля необхідно уточнювати у дилера.

Mercedes-Benz

Обираючи JET Charge як установника, ви довіряєте свій цінний Mercedes-Benz EV і зарядний пристрій Mercedes-Benz Wallbox найдосвідченішим фахівцям з електромобілів зарядка інсталятор в країні.

“Мерседес-Бенц” в Австралії та Новій Зеландії співпрацює з JET Charge, щоб забезпечити найкращий досвід зарядки для клієнтів.

На цій сторінці ми відповідаємо на деякі основні питання про модельний ряд електромобілів Mercedes-Benz, а також про те, чому ви повинні вибрати JET Charge в якості партнера по установці.

Офіційну сторінку лінійки електромобілів Mercedes-Benz EV можна знайти тут.

Як швидко заряджається мій електромобіль “Мерседес-Бенц?

Залежно від електричної інфраструктури у вашому помешканні ви можете заряджати електромобілі “Мерседес-Бенц” зі швидкістю до 11 кВт (необхідна 3-фазна електромережа), що додає приблизно 40 км запасу ходу на годину. Деякі електромобілі “Мерседес-Бенц” можуть бути опціонально оснащені “змінним струмом” зарядка система (зарядка змінним струмом) до 22 кВт”, яка дозволяє заряджати зі швидкістю до 22 кВт або приблизно 80 км додаткового запасу ходу на годину – за умови, що ваш об’єкт підтримує таку потужність.

За допомогою домашнього кабелю, що входить до комплекту, він буде заряджатися лише на відстані 8 км на годину.

Ми рекомендуємо всім “Мерседес-Бенц електричний клієнти встановлюють спеціальний домашній зарядний пристрій для щоденної зручності та збільшення потужності заряджання до 3 разів.

Як заряджати “Мерседес-Бенц електричний транспортний засіб?

Більшу частину зарядки ви будете проводити вдома, тому “Мерседес-Бенц” рекомендує придбати спеціальну зарядну станцію для вашого електричний автомобіля.

Зарядний пристрій “Мерседес-Бенц” Wallbox – ідеальний компаньйон для вашого електричний автомобіль, забезпечуючи просту, швидку та зручну зарядку в домашніх умовах.

Завдяки потужності зарядки 22 кВт, довжині кабелю 6 метрів та універсальному штепселю Type 2 ви можете заряджати свій автомобіль безпечно та значно швидше, ніж від звичайної побутової розетки, а це означає комфортну повну зарядку, поки ви спите.

Точка живлення

Ваш електромобіль “Мерседес-Бенц” постачається зі зручним зарядним кабелем, який можна під’єднати безпосередньо до розетки. Цей кабель призначений для зберігання в автомобілі на випадок, якщо ви не зможете дістатися до зарядної станції. Електроенергія для домогосподарств пункти легкодоступні, тому з зарядним кабелем ви ніколи не застрягнете в машині!

Громадська зарядка – змінний струм

Коли ви виходите на вулицю, ви побачите зарядні станції, доступні для громадського користування в магазинах, ресторанах, готелях і на автостоянках. Часто це “розетки типу 2”, для яких потрібен зарядний провід типу 2 до типу 2.

Громадські зарядки – постійний струм

Нарешті, преміум-станції DC Charging доступні для зарядки вашого електромобіля, оснащеного зарядкою DC Charging. Вони можуть повністю зарядити ваш автомобіль всього за 90 хвилин, і не потребують додаткових проводів.

Високошвидкісні зарядні пристрої доступні для всіх електромобілів

Розкішний бренд Mercedes-Benz нещодавно оголосив про великі плани щодо запуску глобальної мережі швидких зарядок у партнерстві з MN8 Energy та ChargePoint. Нова мережа буде нести брендинг Mercedes-Benz, а глобальне розгортання почнеться в цьому році з Північної Америки. До кінця 2027 року понад 400 зарядних центрів з більш ніж 2 500 високошвидкісними зарядними пристроями покриють континент, слугуючи стартовим майданчиком для Європи, Азії та інших країн.

mercedes, електромобіль, зарядка, точки

Нова мережа зарядок буде відкрита для електромобілів усіх брендів. Клієнти “Мерседес-Бенц” отримають особливі переваги на фірмових зарядних станціях, наприклад, можливість зарезервувати місце для зарядки.

Зарядки для електромобілів будуть знаходитися поруч з об’єктами інфраструктури та місцями з високим трафіком

Розташовані через рівні проміжки часу поблизу автомагістралей, великих перехресть і мегаполісів, зарядні центри “Мерседес-Бенц” забезпечать преміальний, стійкий і надійний досвід зарядки. У компанії кажуть, що місця розташування зарядних станцій будуть ретельно відібрані, а поблизу будуть розташовані заклади харчування та вбиральні. Об’єкти також будуть обладнані камерами спостереження та іншими заходами для забезпечення безпечного та надійного середовища зарядки.

Вибрана зарядка точок також будуть накриті для захисту від негоди. Залежно від регіону та місця розташування, хаби будуть пропонувати від чотирьох до 12 – і в кінцевому підсумку до 30 – зарядних пристроїв. З потужністю зарядки до 350 кВт зарядні пристрої марки Mercedes будуть найшвидшими на ринку. Інтелектуальне управління зарядним навантаженням також дозволить кожному автомобілю заряджатися з максимальною потужністю, зводячи час очікування до мінімуму.

Зелена енергетика та сонячні панелі

Компанія також заявляє, що нова мережа зарядних станцій дозволить її клієнтам “заряджати зелені.” Вона планує укладати контракти на постачання “зеленої” електроенергії або працювати з акредитованими постачальниками відновлюваної енергії. Всі зарядні станції “Мерседес-Бенц” також будуть оснащені фотоелектричними системами для забезпечення електроенергією освітлення і відеоспостереження, а також самих зарядних пристроїв.

Для того, щоб досягти своїх агресивних термінів, Mercedes-Benz уклав партнерство з MN8 Energy та ChargePoint. MN8 Energy – одна з найбільших компаній з виробництва сонячної енергії та акумуляторів в США.S. – що дозволить зарядній мережі максимально розширити доступ до “зеленої” зарядки по всій країні.

ChargePoint – одна з провідних світових мереж зарядних станцій, що має тисячі зарядних пристроїв в США.S. і Європі – і вже проїхав п’ять мільярдів електричних миль. ChargePoint вже виступає в якості постачальника внутрішніх послуг в США.S. для послуги зарядки Mercedes Me.

Leave a Reply