MyCharge Mag-Lock MagSafe Powerbank огляд. Магнітний павербанк myCharge Maglock

Огляд магнітного павербанка myCharge Mag-Lock MagSafe Powerbank

mycharge, mag-lock, magsafe, powerbank, огляд

Портативний акумулятор myCharge Mag-Lock MagSafe може повністю зарядити iPhone 13 Pro майже вдвічі швидше. Перегляньте огляд, щоб дізнатися більше про наш досвід.

Акумуляторні батареї нам дуже допомогли. З великими дисплеями на тонких телефонах час автономної роботи вже точно не той, що раніше. У нас є багато варіантів, коли справа доходить до вибору портативних акумуляторів. Я використовую продукти myCharge вже більше десяти років. Тож тепер, коли я оновився до iPhone 13 Pro, я був дуже радий спробувати продукти Mag-Safe. myCharge надіслали нам портативний акумулятор Mag-Lock MagSafe на перевірку.

mycharge, mag-lock, magsafe, powerbank, огляд

Що таке MagSafe?

MagSafe. це магнітна технологія Apple. З MagSafe моделі iPhone 12 і iPhone 13 можуть заряджатися бездротовим способом (це буде працювати тільки з іншими сумісними продуктами MagSafe). Якщо ви використовуєте чохол для телефону, він повинен бути сумісним з MagSafe. На чохлах буде вказано, чи сумісні вони з MagSafe.

Конструкція та збірка павербанка myCharge MagLock MagSafe

Павербанк myCharge Mag-Lock виглядає як звичайний портативний акумулятор. У мене є акумулятор ємністю 6 000 мАг (він також доступний у розмірах 3 000 і 9 000 мАг і в п’яти кольорах) Він поставляється з кабелем USB-C до USB-A для зарядки. Моя батарея графітового кольору має глянцеве прозоре пластикове покриття. Якщо тримати акумулятор MagLock вертикально, зарядний порт USB-C знаходиться внизу. Кнопка індикатора заряду акумулятора та світловий індикатор знаходяться збоку (на iPhone. збоку від кнопки ввімкнення). Він товщий, ніж iPhone зі звичайним чохлом.

mycharge, mag-lock, magsafe, powerbank, огляд
  • mycharge, mag-lock, magsafe, powerbank, огляд
  • Випробуйте конструкцію та збірку павербанка myCharge Mag-Lock MagSafe

    З акумулятором не так вже й багато потрібно робити. Заряджайте його і використовуйте, коли потрібно. За допомогою павербанка Mag-Lock ємністю 6 000 мАг можна повністю зарядити iPhone 13 Pro майже вдвічі швидше. В iPhone 13 Pro встановлений акумулятор на 3,227 мАг. Досить приємно мати можливість просто закріпити акумулятор, і він просто починає заряджатися. Магніти досить сильні і клацають прямо на місці. Після того, як він стає на місце, він видає звук, схожий на цвірінькання. Він також видає подібний звук, коли ви знімаєте його з телефону. Навіть при декількох трясках і погойдуваннях акумулятор не відривається. Потрібно лише від’єднати його від телефону.

    mycharge, mag-lock, magsafe, powerbank, огляд
  • mycharge, mag-lock, magsafe, powerbank, огляд
  • mycharge, mag-lock, magsafe, powerbank, огляд
  • У павербанка Mag-Lock є один мінус. Він трохи високий для iPhone 13 Pro. Якщо ви відкриєте додаток камери, коли акумуляторний блок Mag-Lock закріплений, ви побачите акумуляторний блок внизу зображення у вигляді розмитого об’єкта. Я думаю, що це не є проблемою для більш високих телефонів iPhone 12 Pro та 13 Pro Max. Це досить дратує. Ви можете бачити по розміщенню на телефоні, що він трохи перекриває задню камеру. Тому, якщо ви знімаєте фотографії на задню камеру, акумулятор Mag-Lock зіпсує ці знімки. Але при виконанні інших справ він допомагає вам о

    Ціна та доступність

    mycharge, mag-lock, magsafe, powerbank, огляд

    Доступні акумулятори трьох розмірів: 3,000, 6,000 і 9,000 мАг. Як і очікувалося, чим більший розмір, тим товстіший акумулятор. Він також доступний у п’яти різних кольорах: графітовому, фіолетовому, тихоокеанському синьому, білому та червоному. Почніть з 50 і підніміться до 70. Було кілька розпродажів на Amazon, щоб знизити ціну до 30.

    Вердикт

    Мені подобається простота використання портативного акумулятора Mag-Lock MagSafe. Звичайно, є місце для вдосконалення. Якби він мав порт для зарядки інших пристроїв, було б добре. Наразі ви можете заряджати iPhone лише з акумулятором Mag-Lock. Я рекомендую його будь-якому користувачеві iPhone. Залежно від використання телефону, ви можете вибрати сумісний розмір акумулятора. Я думаю, що ви не помилитеся, отримавши в подарунок 3 000 або 6 000 розмірів. Портативний і доступний. це безпрограшний варіант.

    Посібник користувача myCharge MLZ90P3 MagLock Superhero Сумісний з MagLock Посібник користувача

    Головна ” myCharge ” myCharge MLZ90P3 MagLock Superhero сумісний Посібник користувача

    ПОСІБНИК З ШВИДКОГО ЗАПУСКУ ДЛЯ ПОРТАТИВНИХ ЗАРЯДНИХ ПРИСТРОЇВ MAG-LOCK™Проскануйте QR-код, щоб отримати повну інструкцію та гарантію.

    ЩО ВХОДИТЬ ДО КОМПЛЕКТУ 9000mAh 5W MAG-LOCK POWERBANK USB-C КАБЕЛЬ USB-C

    СУМІСНІСТЬ З MAG-LOCK

    Магнітно з’єднується з iPhone 12 13 (без чохла) або з будь-яким сертифікованим чохлом MagSafe. Не прикріплюється магнітом до стандартних чохлів.

    ПЕРЕЗАРЯДКА ВАШОГО МАГНІТНОГО ЗАМКА

    Підключіть кабель USB-C, що постачається в комплекті, до зарядного порту MAG-LOCK, а інший кінець. до схваленого UL джерела живлення/перехідника. Зарядка почнеться негайно, і світлодіод почне блимати.Корисна порада: якщо під’єднати iPhone під час заряджання MAG-LOCK, ви заряджаєте обидва пристрої одночасно.

    ІНДИКАТОР РІВНЯ ЗАРЯДУ АКУМУЛЯТОРА

    MAG-LOCK використовує один світлодіодний індикатор, щоб повідомити вам про рівень заряду акумулятора. Щоб визначити рівень заряду акумулятора, просто натисніть кнопку збоку пристрою, і на екрані з’являться наступні опції:

    ЗЕЛЕНИЙ. 67-100% ПОМАРАНЧЕВИЙ. 34-66% ЧЕРВОНИЙ.

    УВІМКНЕННЯ/ВИМКНЕННЯ ЗВУКУ

    MAG-LOCK був розроблений зі звуковим сигналом ( ), щоб ви ніколи не сумнівалися, чи заряджається ваш iPhone насправді. Щоб вимкнути звук, просто натисніть і утримуйте кнопку індикатора рівня заряду протягом 3 секунд.

    БЕЗДРОТОВЕ ЗАРЯДЖЕННЯ ВАШОГО iPhone 12 13

    • Розмістіть MAG-LOCK на задній панелі вашого iPhone, під камерою, і відчуйте, як магніт миттєво вирівнюється і прикріплюється.
    • Після приєднання бездротова зарядка негайно почнеться. Не потрібно натискати кнопку, не потрібно нічого вгадувати.
    • Ексклюзивний звуковий сигнал MAG-LOCK пролунає, підтверджуючи, що заряджання розпочалося. Також з’явиться екран зарядки iPhone і відповідний звук iPhone.
    • Коли ваш iPhone повністю заряджений, ваш MAG-LOCK повністю розряджений або ви від’єднали зарядний пристрій від телефону, ви почуєте ще один звуковий сигнал, який вказує на те, що заряджання припинилося.

    ЗАРЯДЖАННЯ ІНШОГО ПРИСТРОЮ

    Ви можете використовувати порт USB-C MAG-LOCK для заряджання іншого пристрою (за допомогою зарядного кабелю) одночасно з бездротовим заряджанням вашого iPhone.

    Документи / Ресурси

    Посібник користувача MacBook. Завантажити [оптимізований] Посібник користувача MacBook. Завантажити

    Посібник із швидкого запуску PyBullet. Завантажити [оптимізований] Посібник із швидкого запуску PyBullet. Завантажити

    Посібник користувача Dell U2422H Посібник з основних розмірів Посібник користувача

    Посібник з налаштування VRChat Посібник з налаштування VRChat. Оптимізований посібник із налаштування VRChat у форматі PDF. Оригінальний PDF

    Який акумулятор MagSafe найкращий? 6 порад експертів

    ZDNET протестував найкращі акумуляторні батареї MagSage на ринку, щоб дізнатися, яка з них найкраще підійде для вашого iPhone. Порівняйте провідні моделі від Apple, Anker та інших виробників.

    Джейсон Чіпріані проживає в прекрасному штаті Колорадо і протягом останніх 13 років висвітлює новини технологій та робить огляди новітніх гаджетів як журналіст-фрілансер. Його роботи можна знайти в Інтернеті та друкованих виданнях.

    Лена Мухтаді Борреллі має кількарічний досвід написання статей для таких страхових сайтів, як Bankrate, allconnect, Healthline, Reviews.com, HomeInsurance.com, My Slumber Yard та MYMOVE. Вона є фінансовим експертом, який раніше працював у Morgan St.

    Шон Джексон. креативний копірайтер, який живе у Флориді. Він публікував роботи з CNET, Realtor.com, theScore, ESPN та San Francisco Chronicle.

    Джейсон Чіпріані живе в прекрасному штаті Колорадо і висвітлює технологічні новини та оглядає новітні гаджети як журналіст-фрілансер протягом останніх 13 років. Його роботи можна знайти в Інтернеті та друкованих виданнях.

    Лена Мухтаді Борреллі має кількарічний досвід написання статей для таких страхових сайтів, як Bankrate, allconnect, Healthline, Reviews.com, HomeInsurance.com, My Slumber Yard і MYMOVE. Вона є фінансовим експертом, який раніше працював у Morgan St.

    Шон Джексон. креативний копірайтер, який живе у Флориді. Він публікував роботи з CNET, Realtor.com, theScore, ESPN та San Francisco Chronicle.

    Незалежно від того, скільки Apple рекламує довговічність акумулятора останньої моделі iPhone, користувачі знають, що він ніколи не працює цілий день.

    Бездротові акумуляторні батареї, що використовують технологію MagSage від Apple, пропонують ще більш компактне рішення для корисних портативних банків живлення, тому ви можете повністю відмовитися від проводів, щоб заряджати свій iPhone 12-14 покоління в дорозі.- включаючи міні та Pro Max.

    ZDNET протестував найкращі та найновіші акумулятори MagSafe на ринку, перевіривши їх на ефективну швидкість заряду, портативність та пропускну здатність, щоб допомогти вам впевнено вирішити, який з них є найбільш практичним та потужним варіантом для вашого телефону. Наш перший вибір, магнітний павербанк myCharge MagLock Magnetic Powerbank, є бюджетним, має вбудований динамік, який сигналізує про рівень заряду та з’єднання, а також унікальний дизайн, який запобігає перегріванню павербанка. Читайте далі, щоб дізнатися, як порівняти інші моделі та яка з них підходить саме вам.

    myCharge MagLock Magnetic Powerbank

    Найкращий акумулятор MagSafe в цілому

    mycharge, mag-lock, magsafe, powerbank, огляд

    • Широка функціональність
    • Порт USB-C
    • Вбудований динамік сигналізує про рівень заряду та підключення
    • Бюджетний

    Особливості: Ємність: 3 000 мАг, 6 000 мАг, 9 000 мАг | Порт для зарядки: USB-C | Кнопка живлення: Так

    Останньою компанією, яка запропонувала сумісні з MagSafe акумулятори, є myCharge з лінійкою MagLock. Лінійка MagLock має три різні варіанти, що відрізняються за ємністю та ціною. Варіант на 3 000 мАг. 50, 6 000 мАг. 60, а комплект на 9 000 мАг. 70.

    MagLock має унікальний рельєфний дизайн, де блок з’єднується з телефоном. За даними myCharge, зазор між телефоном і акумуляторним блоком дозволяє обом пристроям залишатися прохолоднішими, ніж у конкурентів, що призводить до кращої ефективності та швидшої швидкості заряджання. Коли ви підключаєте акумулятор до телефону, він видає короткий звуковий сигнал, щоб повідомити вам, що він використовується. Ще один звук лунає, коли ви виймаєте акумулятор з iPhone.

    Також є кнопка ввімкнення, але мені не доводилося нею користуватися. Я просто прикріплюю блок до телефону, даю йому зарядитися, а потім знімаю його. MagLock заряджається через з’єднання USB-C і функціонує як бездротова зарядна панель, якщо покласти телефон на блок, коли він підключений до мережі.

    Акумуляторний блок Apple MagSafe

    Найкращий акумулятор MagSafe для вбудованої інтеграції

    mycharge, mag-lock, magsafe, powerbank, огляд

    • Глибока інтеграція з iOS дозволяє використовувати всі переваги акумуляторної батареї
    • Розумна зарядка забезпечує належну зарядку iPhone та акумулятора
    • Ваш iPhone використовує зворотну бездротову зарядку для зарядки пакета
    • Компактний розмір

    Особливості Ємність: 1,460 мАг / 11.13Wh | Порт для зарядки: Блискавка | Кнопка живлення: Немає

    Акумулятор MagSafe від Apple є другим найменшим акумулятором, який я тестував, хоча на фото він може виглядати великим. Усередині знаходяться два елементи акумулятора з 11.13 Вт-год ємності. Не очікуйте, що акумуляторний блок зарядить ваш iPhone від 0 до 100. Бездротова зарядка вкрай неефективна через кілька факторів (один з них. тепло). Швидше за все, ви отримаєте близько 60% заряду на iPhone 12 Pro, і для більшості з них цього більш ніж достатньо, щоб пережити довгий день на роботі або під час подорожі.

    У 100, акумулятор MagSafe є найдорожчим акумулятором з усіх існуючих. Його тісна інтеграція може, можливо, виправдати податок Apple з iOS 14.7 і вище; коли ви розміщуєте блок на сумісному iPhone, ви побачите анімацію на екрані, що дозволяє вам дізнатися, скільки заряду має блок. Він автоматично почне заряджати ваш телефон. При першому підключенні до телефону ви також побачите попередження про те, що він буде підтримувати рівень заряду акумулятора на рівні 90%, щоб захистити вашу батарею. Віджет акумулятора, вбудований в iOS, показуватиме поточний рівень заряду батареї, поряд з вашим iPhone та іншими аксесуарами.

    Зарядка акумулятора здійснюється через роз’єм Lightning на нижній частині корпусу. Якщо ви використовуєте адаптер на 20 Вт, ви можете одночасно заряджати і акумулятор, і iPhone, підключивши його роз’єм до iPhone. Після цього ваш iPhone буде використовувати зворотну бездротову зарядку для поповнення заряду акумулятора.- ми вперше бачимо таку функцію в будь-якій моделі iPhone.

    Leave a Reply