Магнітний бездротовий павербанк MagSafe Magnovo 5000mAh. Mag power bank

Преміум якість

Магнітний бездротовий акумулятор Hinovo, розроблений за передовими технологіями та виготовлений з високоякісних матеріалів, вирізняється відмінною якістю, довговічністю та високим рівнем безпеки.

Гарантія

Як бренд, орієнтований на користувача, Hinovo надає клієнтам 24-місячну безпроблемну гарантію та довічну технічну підтримку.

Безкоштовний зразок

Hinovotech надає безкоштовні зразки для людей, які хочуть поділитися своїм досвідом, взаємодіяти з підписниками та розширити охоплення через соціальні мережі або блог. Якщо ви зацікавлені у співпраці з нами, заповніть форму або зв’яжіться з нами за адресою support@hinovotech.com. Ми зв’яжемося з вами якнайшвидше.

Оптовий продаж

Hinovotech співпрацює з глобальними дилерами, щоб створити кращий досвід роботи з електронними продуктами для користувачів. Якщо ви готові стати дистриб’ютором у вашій країні, заповніть форму або напишіть на support@hinovotech.com. Ми зв’яжемося з вами якнайшвидше.

магнітний, бездротовий, павербанк, magsafe, magnovo, 5000mah

магнітний, бездротовий, павербанк, magsafe, magnovo, 5000mah

магнітний, бездротовий, павербанк, magsafe, magnovo, 5000mah

магнітний, бездротовий, павербанк, magsafe, magnovo, 5000mah

магнітний, бездротовий, павербанк, magsafe, magnovo, 5000mah

магнітний, бездротовий, павербанк, magsafe, magnovo, 5000mah

магнітний, бездротовий, павербанк, magsafe, magnovo, 5000mah

магнітний, бездротовий, павербанк, magsafe, magnovo, 5000mah

магнітний, бездротовий, павербанк, magsafe, magnovo, 5000mah

магнітний, бездротовий, павербанк, magsafe, magnovo, 5000mah

Технічні характеристики

Бездротовий вихід: 5W / 7.5ВТ / 10ВТ / 15ВТ

Вхід Type-C: 15W 5V 3A / 18W 9V 2A / 20W 12V 1.67A

Ємність акумулятора: 5,000 мАг / 19.25Wh

Час підзарядки: 1.5 годин (із зарядним пристроєм PD потужністю 20 Вт)

Розмір MM: H 104 x W 70 x D 8.9

Тип стикування: Сумісний з MagSafe

Сумісність зі стандартом бездротового зв’язку Qi: Так

Матеріали: Алюмінієвий сплав спереду, нековзний ABS ззаду

Сумісність: Airpods, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Mini

Огляд бездротового павербанка OtterBox для MagSafe: Magception. заряджайте цей магнітний акумулятор за допомогою MagSafe

Підсумок: Магнітний бездротовий павербанк OtterBox поставляється з ємністю 3000 мАг або 5000 мАг, має два кольори і двосторонні магніти. Він має порт USB-C для заряджання інших пристроїв потужністю 5 Вт і магнітні зарядні ковпачки потужністю 7 Вт.5W.

Плюси

  • Випускається ємністю 3000 мАг або 5000 мАг
  • Має USB-C для заряджання інших пристроїв потужністю 5 Вт
  • Магнітна бездротова зарядка з 7.5 Вт
  • Маленькі та компактні, двосторонні магніти
  • Два кольори на вибір

Мінуси

  • – Пластиковий корпус відчуває себе дешевим
  • – Немає стабілізуючої лінії під магнітним кільцем
  • – Магнітна фіксація не дуже сильна
  • – Не заряджається автоматично після прикріплення

Ви завжди можете довіряти i.

Наша команда експертів Apple має багаторічний досвід тестування всіляких технологій і гаджетів, тому ви можете бути впевнені, що наші рекомендації та критика будуть точними і корисними. Дізнайтеся більше про те, як ми тестуємо.

Коли Apple представила MagSafe в лінійці iPhone 12, я був заінтригований, але не був упевнений, чи стане це для мене великою подією. Зрештою, перші аксесуари були просто гаманцями та зарядними пристроями, по суті. Але з часом з’явилося більше аксесуарів MagSafe, включаючи PopSockets і навіть акумуляторні батареї. Після того, як ці аксесуари дебютували, я підсів на них. MagSafe тепер це те, без чого я просто не можу обійтися.

У той час як Apple має свій акумулятор MagSafe, багато інших брендів випускають свої власні версії. Такі бренди, як Anker, mophie, RAVPower та інші, мають магнітні акумулятори; хоча вони офіційно не сертифіковані MagSafe, вони добре працюють. OtterBox, бренд, відомий своїми міцними та довговічними кейсами, останнім часом розширює свою діяльність у галузі енергетичних продуктів. Останнє доповнення. бездротовий акумулятор OtterBox для MagSafe.

Як бездротовий павербанк OtterBox для MagSafe порівнюється з усіма іншими варіантами? Давайте дізнаємось.

Бездротовий зарядний пристрій OtterBox для MagSafe: Ціна та наявність

У той час як продукти OtterBox зазвичай можна знайти у багатьох відомих роздрібних торговців, бездротовий павербанк OtterBox для MagSafe доступний лише безпосередньо на веб-сайті OtterBox. Він поставляється у двох ємностях: 3000 мАг або 5000 мАг, і обидві версії доступні в чорному або білому кольорі. Однак білої версії наразі немає в наявності, але ви можете підписатися на сповіщення електронною поштою, коли вона знову з’явиться на складі. Версія 3000mAh коштує 50, а версія 5000mAh. 70.

OtterBox Wireless Power Bank для MagSafe: Один з єдиних двосторонніх магнітних акумуляторів

Бездротовий павербанк OtterBox для MagSafe доступний у двох варіантах ємності акумулятора: 3000mAh або 5000mAh. Він також доступний у двох кольорах: чорному або білому. Для мого тестового пристрою я отримав чорний колір на 5000mAh.

Бездротовий павербанк OtterBox для MagSafe виготовлений з легкого пластику, який слугує корпусом для акумулятора. Оскільки це OtterBox, пластик повинен бути міцним і довговічним, розрахованим на випадкові падіння. Сторона, яка кріпиться до телефону, має магнітне коло з усією нормативною інформацією під ним. На стороні, що виходить назовні, просто є логотип OtterBox внизу. На нижньому краю ви знайдете чотири світлодіодні індикатори стану, порт USB-C і кнопку для ввімкнення та вимкнення акумулятора. цей пристрій не починає заряджатися автоматично, коли ви під’єднуєте його до свого iPhone.

На моєму iPhone 13 Pro OtterBox Wireless Power Bank for MagSafe пристойно сидить, залишаючи трохи місця знизу. У мене немає iPhone 13 mini, тому я не можу протестувати його сам, але з цим пристроєм не повинно бути проблем. Однак через великий виступ камери на iPhone 13 Pros, посадка може змінюватися в залежності від обраного вами чохла.

З бездротовим павербанком OtterBox для MagSafe у вас є 7.Швидкість заряджання через MagSafe. 5 Вт, що трохи більше, ніж навіть у власного акумулятора MagSafe від Apple. Однак, оскільки це не офіційний зарядний пристрій, сертифікований MagSafe, ви не отримаєте вихідну потужність 15 Вт, а також не отримаєте анімацію зарядки MagSafe на вашому найкращому iPhone з iOS 15. Тим не менш, він швидший, ніж у Apple, і поставляється з більшою ємністю, так що це плюс. Крім того, тут є порт USB-C, тож ви також можете використовувати його для заряджання інших пристроїв, що не підтримують MagSafe, за допомогою відповідного кабелю.

OtterBox Wireless Power Bank для MagSafe: Магнітне утримання слабке, немає стабілізуючої лінії

Однією з найважливіших проблем бездротового павербанка OtterBox для MagSafe є те, що під магнітним колом немає стабілізуючої лінії. Через це сам акумулятор досить схильний до ковзання, особливо якщо ви покладете його разом з телефоном в

Хоча MagSafe був запущений з iPhone 12 і мав лише кілька підтримуваних аксесуарів, сьогодні не бракує чудових акумуляторних блоків MagSafe. Одна з моїх улюблених. Anker MagGo 622. Цей портативний маленький павербанк має потужність 5000 мАг і заряджається зі швидкістю 7.Швидкість 5 Вт. Вона також має порт USB-C для заряджання інших пристроїв, і навіть може використовуватися як портативна підставка для вашого iPhone MagSafe. Крім того, ціна досить хороша. всього 60 за подвійний продукт.

Ще один улюблений акумулятор MagSafe, який я використовую. це магнітний бездротовий зарядний пристрій Anker MagGo 633. Хоча ця підставка виконує насамперед функцію підставки MagSafe і бездротового зарядного пристрою, сама підставка має знімний акумулятор MagSafe. Знімний акумуляторний блок має ємність 5000 мАг, і оскільки він заряджається під час перебування в підставці, його завжди слід мати при собі і бути готовим до роботи. Він навіть має порт USB-C для зарядки інших пристроїв, і він досить тонкий. Чесно кажучи, я ніколи не їжджу в Діснейленд без нього в сумці. Хоча ціна трохи зависока. 120 доларів, це, по суті, продукт 4-в-1, який того вартий.

Звичайно, ми не можемо забути про Apple MagSafe Battery Pack. Це офіційний зарядний пристрій від Apple, але він має меншу ємність і, як не дивно, заряджає лише на швидкості 5 Вт. Це також набагато дорожче. 99 доларів за те, що багато хто вважає нижчим продуктом, ніж сторонні пропозиції. Але він інтегрується з iOS 15, щоб повідомити вам, скільки заряду залишилося, що приємно, і це єдиний акумулятор MagSafe, який має таку функцію.

Бездротовий павербанк OtterBox для MagSafe: Чи варто його купувати?

Вам варто купити його, якщо.

  • Вам потрібен двосторонній павербанк MagSafe
  • Вам потрібні варіанти, коли справа доходить до ємності та кольору
  • Ви хочете щось, що заряджається швидше, ніж 5 Вт

Не варто купувати це, якщо.

  • Вам потрібні сильні магніти
  • Вам потрібен акумуляторний блок з більшою міцністю
  • У вас немає пристрою iPhone 12 або iPhone 13

Бездротовий повербанк OtterBox для MagSafe. це маленький і компактний акумулятор, який ідеально підходить для того, щоб кинути його в сумку або засунути в кишеню І він прикріплюється магнітом до вашого iPhone 12 або iPhone 13, що зручно для бездротової зарядки за допомогою 7-ми.Вихідна швидкість 5 Вт. Крім того, OtterBox випустив його в двох варіантах ємності, 3000 мАг або 5000 мАг, тому ви можете вибрати розмір, який найкраще відповідає вашим потребам. Він також поставляється в білому або чорному кольорі, що приємно. Бездротовий Power Bank для MagSafe від OtterBox також унікальний тим, що має двосторонні магніти, тому ви навіть можете встановити цей акумулятор на підставку MagSafe або навіть заряджати його за допомогою іншого зарядного пристрою або акумулятора MagSafe.

Однак кількість проблем з цим магнітним акумуляторним блоком, особливо щодо ціни, не дозволяє мені повністю рекомендувати його в порівнянні з конкуруючими продуктами. Він має тенденцію трохи рухатися через жорсткий пластиковий корпус (він слизький) і відсутність стабілізуючої лінії під магнітним кільцем. Він також трохи товстіший, ніж інші продукти, і, чесно кажучи, пластик робить його дешевим. За ту саму ціну ви можете знайти кращі магнітні акумулятори.

Більше, ніж просто павербанк, сумісний з MagSafe.

LOGiiX Piston Power 5000 Stance Mag. це універсальний MagSafe-сумісний павербанк ємністю 5000 мАг з вбудованою підставкою, який дозволяє бездротово заряджати MagSafe-сумісні пристрої (iPhone 12, iPhone 13 і iPhone 14 серії) в будь-якому місці одним натисканням кнопки. Розкладіть вбудовану підставку на задній панелі павербанка, щоб перетворити його на зручну підставку для вашого пристрою, поки він заряджається!

Надміцний магнітний масив на зарядній основі павербанка міцно прикріплюється до вашого iPhone, забезпечуючи постійну бездротову зарядку. Ви також можете одночасно заряджати інший пристрій за допомогою дротового високопродуктивного порту USB-C.

Сумісність

Цей павербанк, сумісний з MagSafe, працює з iPhone 12, iPhone 13 та iPhone 14 серії.

Часті запитання

Чи може LOGiiX Piston Power 5000 Stance Mag заряджати два пристрої одночасно?Так, павербанк LOGiiX Piston Power 5000 Stance Mag дозволить вам заряджати 2 пристрої одночасно. Один через вихід USB-C на павербанку, а інший бездротово.

Скільки разів можна зарядити телефон за допомогою павербанка Piston Power 5000 Stance Mag?Ви можете заряджати більшість смартфонів до 3 разів за один повний заряд LOGiiX Piston Power 5000 Stance Mag.

Чи можна використовувати павербанк LOGiiX Piston Power 5000 Stance Mag для міжнародних подорожей?Так, Piston Power 5000 Stance Mag можна використовувати на міжнародному рівні. Переконайтеся, що настінний зарядний пристрій, який використовується для заряджання LOGiiX Piston Power 5000 Stance Mag, сумісний з напругою в країні, до якої ви подорожуєте. Павербанк не має вбудованого понижувального трансформатора.

Що робити, якщо павербанк LOGiiX Piston Power 5000 Stance Mag не заряджається або не заряджає інші пристрої?Будь ласка, спробуйте інший адаптер змінного струму та кабель USB-C, щоб перевірити, чи це вирішить проблему. Якщо проблема не зникає, а ваш пристрій знаходиться в межах 1 року обмеженої гарантії, будь ласка, напишіть нам на customer service@logiix.ca.

Всі зовнішні акумулятори ємністю менше 27 027 мАг можна легально і безпечно брати на борт літаків.

Скільки часу потрібно для повної зарядки павербанка LOGiiX Piston Power 5000 Stance Mag?Потрібно 2.Від 5 до 3 годин для повної зарядки Piston Power 5000 Stance Mag.

Цей клон акумулятора MagSafe може потроїти заряд вашого iPhone [Огляд]

магнітний, бездротовий, павербанк, magsafe, magnovo, 5000mah

Павербанки нової серії MyCharge Mag-Lock використовують магніти системи MagSafe від Apple для кріплення до iPhone. Вони бувають ємністю 3000 мАг, 6000 мАг і 9000 мАг, причому найбільша з них здатна втричі збільшити час роботи телефону між заряджаннями. Не потрібен кабель живлення, і ви можете користуватися iPhone, поки він заряджається.

Я протестував усі три розміри павербанка. Читайте далі, щоб дізнатися, як вони витримали.

Огляд MyCharge Mag-Lock

Ці аксесуари призначені для використання в громадських місцях, і MyCharge ретельно продумав їхній зовнішній вигляд. Усі три пристрої доступні в п’яти кольорах iPhone 12: графітовому, тихоокеанському синьому, білому, червоному та фіолетовому. Їхнє покриття було розроблено для захисту від подряпин, плям і вицвітання кольорів.

Кожен край і кут заокруглений, щоб ці продукти гармонійно поєднувалися із зовнішнім виглядом iPhone.

Бездротова зарядка

Традиційні зовнішні акумулятори марні, якщо у вас немає з собою кабелю живлення. З іншого боку, павербанки Mag-Lock використовують бездротову зарядку. Просто покладіть свій iPhone на батарею, і енергія почне надходити.

Аксесуари включають рельєфну котушку для певного розділення між блоком і телефоном, що допомагає розсіювати тепло краще, ніж типові плоскі акумуляторні блоки.

Як зазначалося, ці пристрої використовують переваги системи MagSafe. Сюди входять магніти, вбудовані в задню частину iPhone 12 і iPhone 13 серії. Магніти прикріплюються до павербанків MyCharge Mag-Lock і щоразу вирівнюють зарядні котушки в одну лінію. І вони утримують два пристрої разом, поки ви користуєтеся телефоном. З’єднання міцне. у мене не було проблем з тим, що вони роз’їжджаються.

Однак, акумулятори Mag-Lock не забезпечують більш швидкої зарядки, ніж MagSafe. Вони видають 5 Вт, що набагато менше, ніж 15 Вт деяких аксесуарів MagSafe. Це означає, що це може зайняти близько 3.5 годин для повного заряду iPhone.

MyCharge видає звуковий сигнал, коли ви підключаєте або відключаєте свій iPhone. Або почніть заряджати будь-який з цих павербанків.

магнітний, бездротовий, павербанк, magsafe, magnovo, 5000mah

Бездротова зарядка

Серія Mag-Lock отримує живлення через порт USB-C на нижньому краю. У комплекті є спеціальний зарядний кабель, або ж ви можете використовувати кабель для Mac чи iPad.

Як бонус, ви можете використовувати порт USB-C для зарядки пристрою, який не має MagSafe. І це працює, коли iPhone також заряджається. Я протестував зі своїм iPad Pro, щоб бути впевненим.

Найменший з трьох варіантів Mag-Lock. 4.0 дюймів на 2.6-дюймовий. на 0.4 дюйма. Важить 0.24 фунти. Я знайшов цілком практичним закріпити його на задній панелі мого iPhone і продовжувати користуватися телефоном, поки він заряджається.

Вони щільно прилягають один до одного, і комбінація не надто громіздка. Це не ідеальний варіант. ви захочете використовувати Mag-Lock тільки тоді, коли він вам потрібен, а не постійно. Але це додає годин використання.

Ця версія “ведмедика” зберігає 3000 мАг. У моєму реальному тесті він дав 6 балів.1-дюймовий iPhone 12. 53% заряду. Цього достатньо, щоб протриматися до кінця наддовгого дня після того, як вбудований акумулятор почне розряджатися.

Те, наскільки сильно розрядиться батарея, залежить від вашого пристрою. Моделі Pro Max мають значно більші вбудовані акумулятори, тому цей павербанк відносно менший. Хоча це все ще така ж кількість енергії.

магнітний, бездротовий, павербанк, magsafe, magnovo, 5000mah

MyCharge Mag-Lock 6000mAh

Версія “мама-ведмедиця” нових павербанків MyCharge. 4.0 дюймів на 2.6 дюймів. на 0.7 дюймів. Він важить 0.36 фунтів.

У своєму тестуванні я виявив, що можна продовжувати користуватися iPhone з цим пристроєм, прикріпленим до задньої панелі, але комбінація дещо громіздка. Акумулятор товстий і трохи важкий.

Але не замикайтеся на думці, що єдиний спосіб використовувати павербанк з Mag-Lock. це тримати його в руках. Ви не очікуєте, що це можна зробити зі стандартним акумулятором на 6000 мАг. У цьому випадку справжня перевага MagSafe полягає в тому, що вам не потрібно турбуватися про наявність зарядного кабелю. Просто покладіть iPhone на акумулятор, і ви готові до роботи.

Також акумулятор може виступати в ролі підставки з 6.1-дюймовий iPhone 13 або iPhone 12. Прикріпіть його на задню панель телефону, переведіть комбінацію в ландшафтний режим. і ви готові до перегляду фільму. Однак я не впевнений, наскільки добре це буде працювати з iPhone Pro Max або mini.

За результатами численних тестів, версія MyCharge Mag-Lock ємністю 6000 мАг отримала 6 балів.1-дюймовий iPhone 12 на 120% заряду. Цього достатньо, щоб ви протрималися до другого дня використання.

Знову ж таки, ви побачите менший приріст заряду акумулятора у відсотках, якщо у вас iPhone Pro Max, але отримаєте таку ж кількість енергії.

MyCharge Mag-Lock 9000mAh

А тепер переходимо до “ведмедика Поппи.” Ця найбільша версія. 4.0 дюймів на 2.6 дюймів. на 0.9 дюймів. Він важить 0.49 фунтів. Можливо, ви помітили, що єдиним параметром, за яким відрізняються три аксесуари, є їхня товщина. І вага, звичайно ж.

Частина маркетингу MyCharge для цієї серії говорить: “Чим більше Mag-Lock. тим легше утримувати”.” Правда, банк живлення легше тримати, оскільки він має майже дюймову товщину. Але це також додає майже півфунта. На мою думку, тільки в разі крайньої необхідності ви повинні тримати iPhone з підключеною версією цієї серії. Решту часу кладіть телефон на зарядку, як і з будь-яким іншим великим акумулятором.

магнітний, бездротовий, павербанк, magsafe, magnovo, 5000mah

Тим не менш, трюк з використанням акумуляторної батареї в якості підставки працює як в портретному, так і в ландшафтному режимі з цим аксесуаром величезного розміру.

Під час моїх тестів версія MyCharge Mag-Lock на 9000 мАг дала 6.1-дюймовий iPhone 12 заряджається на 189%. (Що, звичайно, зайняло кілька тестових запусків.Цього достатньо, щоб пережити довгі вихідні в кемпінгу без доступу до розетки.

Повторюся про всяк випадок: ті, хто використовує iPhone Pro Max, побачать менший приріст рівня заряду акумулятора, хоча вони отримують таку ж кількість енергії.

Останні думки

Необхідність носити з собою кабель, щоб зарядити iPhone за допомогою павербанка, є непотрібним подразником. А з аксесуарами MagSafe, такими як серія MyCharge Mag-Lock, кабель стає непотрібним.

магнітний, бездротовий, павербанк, magsafe, magnovo, 5000mah

Діапазон ємності цих зовнішніх акумуляторів означає, що кожен з них, швидше за все, сподобається різним користувачам. Версію на 3000 мАг можна використовувати для швидкої підзарядки, коли вона закріплена на iPhone. Акумулятор ємністю 9000 мАг може підтримувати роботу вашого пристрою протягом багатьох днів, але ви, ймовірно, захочете приєднувати його лише на ніч. Акумулятор ємністю 6000 мАг поєднує в собі обидва варіанти. ваш iPhone важкий, але з ним можна користуватися, а павербанк здатний збільшити час автономної роботи більш ніж удвічі.

Ціноутворення

Ви можете придбати акумулятор на 3000 мАг за 49.99 на веб-сайті myCharge.

Версія “мама-ведмедиця” 6000mAh. 59.99 на сайті myCharge.

А “великий тато” на 9000 мАг коштує 69.99 на сайті myCharge.

Аналогічні продукти

Інші компанії виробляють власні акумулятори MagSafe, які кріпляться до вашого iPhone. Ось Mophie Snap Juice Pack Mini на 5000 мАг. Не пропустіть мій огляд.

А ще є бездротовий магнітний акумулятор Sanho HyperJuice Magnetic Wireless Battery Pack (39.99). Він також має ємність 5000 мАг. Я переглянув і цей.

Або ж є акумуляторна батарея MagSafe від Apple. Він має кілька хитрощів, таких як інтеграція з iOS, але має меншу потужність і коштує 99.

MyCharge надав Cult of Mac оглядові блоки для цієї статті. Ознайомтеся з нашою політикою щодо відгуків і перегляньте інші докладні огляди товарів Apple.

Leave a Reply