Бездротовий зарядний пристрій OctoGrip Powerbank від DAK. Бездротовий зарядний пристрій Powerbank

Table of Contents

Бездротовий зарядний павербанк OctoGrip від DAK

Безкоштовна доставка для більшості замовлень.

Бездротова зарядка тепер ще корисніша, ніж раніше. Подивіться, як ми зробили її розумнішою.

Бездротовий зарядний павербанк OctoGrip з всмоктуванням від DAK

Бездротова зарядка вже кілька років доступна на смартфонах Samsung Galaxy, але тільки після того, як Apple зробила її стандартною функцією в iPhone 8, бездротова зарядка та бездротові зарядні пристрої стали значною культурною силою на сцені аксесуарів.

Особисто я ніколи не був вражений. Дозвольте мені пояснити.

Як працює бездротова зарядка?

Бездротові зарядні пристрої використовують індукційну котушку, яка створює електромагнітне поле. Ваш смартфон, готовий до бездротового заряджання, також має індукційну котушку, яка перетворює хвилі назад в електрику і заряджає ваш акумулятор.

Отже, на практиці все, що вам потрібно знати, це те, що ви просто торкаєтесь задньої панелі телефону, навіть із захисним чохлом, до бездротового зарядного пристрою, і це все. Ваш смартфон починає заряджатися. Ніяких проводів або кабелів. Не заплутується і не плутається. Це просто працює.

Проблема з бездротовими зарядними пристроями, і як DAK її вирішила

Не зрозумійте мене неправильно, мені подобається ідея бездротової зарядки. Обіцянка не бути прив’язаним до розетки, навіть прив’язаним до павербанка, просто фантастична. Я згоден!

І хоча це правда, що бездротова зарядка не така швидка, як підключення телефону до настінного зарядного пристрою, це не те, що мене турбувало.

Проблема полягає в тому, що єдиний спосіб зарядити телефон. це залишити його на бездротовій зарядній панелі в горизонтальному положенні.

Щоразу, коли ви піднімаєте смартфон, щоб перевірити повідомлення або бездумно прокручуєте заголовки новин, ви не заряджаєте акумулятор.

Тоді ми придумали це розумне рішення.

Бездротовий зарядний пристрій OctoGrip: Одна маленька особливість робить все можливе

Ми додали 16 присосок до бездротового зарядного павербанка OctoGrip, щоб він присмоктувався до задньої панелі вашого телефону. Він також працює практично з будь-яким гладким захисним чохлом.

Тепер у вас є додатковий акумулятор, який заряджає ваш телефон під час використання, де б ви не були. Де б ви не були. в метро, в офісі чи вдома в ліжку. ви завжди будете повністю заряджені та без дротів.Вам гарантовано сподобається.

Моделі на 10 000 мАг та 20 000 мАг мають такі ж характеристики швидкої зарядки, як і модель на 12 000 мАг

Вам сподобається OctoGrip 4,000mah за його компактний розмір і надзвичайно легку вагу. Він не громіздкий, не займе багато місця у вашій. і є досить тонким. Якщо ви перебуваєте в дорозі, і вам не потрібно більше, ніж швидке збільшення заряду акумулятора на 80%, це саме те, що вам потрібно, безсумнівно. Це також нижча ціна, очевидно.

Приголомшливою особливістю акумулятора OctoGrip 12 000 мАг є те, що він дуже потужний. Якщо ви подорожуєте або не матимете доступу до електрики деякий час, вам знадобиться додаткова потужність. З акумулятором OctoGrip 12 000 мАг ви отримаєте майже 3 повних заряди.

OctoGrip 4,000 mah видає 5 Вт потужності, що є стандартом, але значно повільніше, ніж дротова зарядка.

OctoGrip 12 000 мАг видає 7.5 Вт, що робить його “Швидким бездротовим зарядним пристроєм”. Це все ще не так швидко, як дротова зарядка, але вже близько. Додайте до цього зручність повністю бездротового павербанка, який під’єднується до вашого смартфона, і ви будете дуже задоволені, що зробили цей вибір.

Ви також можете використовувати його з кабелем, якщо у вас немає смартфона, який підтримує протокол бездротової зарядки.

І звичайно, якщо ви належите до тих людей, які потребують швидкої підзарядки, ви можете скористатися одним з USB-виходів на OctoGrip, щоб підзарядити свій смартфон якомога швидше.

Сумісність з усіма пристроями, що підтримують бездротову зарядку Qi

Ось неповний список сумісних пристроїв:

  • iPhone 8, 8, X, XR і новіші моделі
  • Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 і Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9
  • LG G8 ThinQ, G8s ThinQ та V50 ThinQ
  • LG G7 ThinQ та LG V40 ThinQ
  • Sony Xperia XZ3 та Sony Xperia XZ2
  • Nokia 9 PureView
  • Google Pixel 3 та Pixel 3XL
  • Huawei Mate 20 Pro
  • Xiaomi Mi 9 і Mi 9 Explorer

Тут ви можете побачити різницю в розмірах між OctoGrip 12000 та OctoGrip 4000. Навіть більший за розміром OctoGrip 12000 не перевищує розмір вашого телефону, тож вам буде зручно користуватися ним.

Використовуйте його з Bluetooth-навушниками ddStudio та ідеальною підставкою для смартфонів Perfect для повного кінематографічного досвіду гучного зв’язку!

Бездротовий зарядний павербанк OctoGrip 4000

Вхід Micro USB: 5В/2А (кабель micro USB в комплекті)

Розміри: 5 “в x 2.75 “в x.2 “дюйма

Бездротовий зарядний павербанк OctoGrip 12000

Вхід USB типу C: 9В/2А (кабель USB Type C у комплекті)

Вихід USB: 5V/3.1A, 9V/2A, 12V/1.5A

Бездротовий вихід: 5В/1А, 9В/1.12A

Розміри: 5.85″ в x 2.85″ в x.5 дюймів

Deco Gear 8000mAh Power Bank, бездротова поверхнева зарядка, портативний зарядний пристрій, зарядний кабель USB-C

  • Насолоджуйтеся портативною дротовою або бездротовою зарядкою в дорозі
  • Заряджайте два пристрої одночасно з 2 USB-роз’ємами
  • Цифровий дисплей показує залишок заряду та стан
  • Гумова накладка утримує телефон на місці для бездротової зарядки
  • У комплекті зарядний кабель USB-USB-C

Поділитися

бездротовий, зарядний, пристрій, octogrip, powerbank

Deco Gear 8000mAh Power Bank, бездротова поверхнева зарядка, портативний зарядний пристрій, зарядний кабель USB-C

Зменшити кількість для Deco Gear 8000mAh Power Bank, бездротова поверхнева зарядка, портативний зарядний пристрій, зарядний кабель USB-C Збільшити кількість для Deco Gear 8000mAh Power Bank, бездротова поверхнева зарядка, портативний зарядний пристрій, зарядний кабель USB-C

бездротовий, зарядний, пристрій, octogrip, powerbank

бездротовий, зарядний, пристрій, octogrip, powerbank

бездротовий, зарядний, пристрій, octogrip, powerbank

бездротовий, зарядний, пристрій, octogrip, powerbank

бездротовий, зарядний, пристрій, octogrip, powerbank

бездротовий, зарядний, пристрій, octogrip, powerbank

бездротовий, зарядний, пристрій, octogrip, powerbank

бездротовий, зарядний, пристрій, octogrip, powerbank

Deco Gear 8000mAh Power Bank, бездротова поверхнева зарядка, портативний зарядний пристрій, зарядний кабель USB-C

Коли ви не можете знайти розетку, бездротовий павербанк Deco Gear поверне ваш телефон до життя, де б ви не були.

Ідеальне рішення для активних користувачів у дорозі, бездротовий павербанк Deco Gear має достатньо енергії, щоб допомогти вам прожити день і зарядити свій мобільний телефон до повного заряду. Ємність 8000 мАг забезпечує кілька циклів роботи від одного повного заряду акумулятора телефону.

З такою потужністю цей павербанк пропонує кілька способів її передачі. використовуйте традиційні USB-з’єднання для заряджання до двох пристроїв одночасно або використовуйте бездротову зарядну панель, щоб повністю зарядити батарею вашого пристрою.

До комплекту входить 11-дюймовий зарядний кабель USB-USB-C, сумісний із сумісними пристроями. Якщо ваш телефон потребує іншого підключення, ви можете використовувати власний зарядний кабель, якщо він сумісний з USB-роз’ємом.

Цифровий дисплей показує стан вашого портативного акумулятора у відсотках, а також поточний стан заряджання. заряджання IN, заряджання OUT, бездротове заряджання та поточне використання USB-порту.

Не підведіть свій телефон і візьміть з собою бездротовий зарядний пристрій Deco Gear у наступну подорож!

  • Ємність 8 000 мАг
  • Дротова та бездротова зарядка
  • 2 USB-порти
  • Гумова нековзна зарядна підставка
  • USB-C та Mini-USB порти
  • Кнопка активації
  • Довжина виробу: 5.5 дюймів.
  • Ширина виробу: 2.7 дюймів.
  • Висота виробу:.5 дюймів.
  • Аксесуари в комплекті: 11-дюймовий. USB-to-USB-C
  • Зарядний кабель (1)

Бездротова зарядка зараз широко використовується для зарядки смартфонів та інших пристроїв. павербанки також можуть заряджати пристрої за допомогою бездротової технології існує великий вибір бездротових павербанків.

Технології бездротової зарядки, такі як Qi, тепер прийняті для зарядки смартфонів і багатьох інших пристроїв. Поряд з цим розвитком, не дивно бачити, що зараз доступний ряд павербанків, які можуть заряджати пристрої бездротовим способом.

Бездротова зарядка має багато переваг з точки зору зручності та продуктивності, і тому має сенс включити можливість заряджати пристрої таким чином в павербанки.

Хоча павербанки з бездротовою зарядкою Qi не так широко поширені, як традиційні павербанки, що використовують провідний роз’єм USB, вони є хорошим вибором, який доступний, і їх можна використовувати дуже зручно.

Що таке бездротова зарядка

Оскільки безліч гаджетів зараз використовують бездротову зарядку, корисно трохи розібратися в цьому питанні.

По суті, бездротовий зарядний пристрій має котушку, яку він використовує для передачі енергії від зарядної панелі до предмета, що заряджається. енергія передається індуктивно, і це усуває необхідність використання роз’ємів, підвищуючи надійність, оскільки роз’єми завжди схильні до пошкоджень, навіть незважаючи на те, що для роз’ємів, що використовуються для таких предметів, як смартфони, були зроблені значні кроки вперед.

Найпоширенішим стандартом бездротової зарядки є стандарт Qi. це було прийнято для всіх основних смартфонів та гаджетів.

Примітка про бездротову зарядку Qi:

Ци, що вимовляється як “сир”, стала найбільш поширеною формою бездротової зарядки. Вона дозволяє швидко та легко заряджати різноманітні електронні та електричні пристрої, включаючи смартфони тощо, за допомогою бездротового з’єднання.

Дізнайтеся більше про Бездротова зарядка Qi.

Бездротові зарядні пристрої є відносно звичним явищем, і тепер павербанки, які традиційно використовували дротові з’єднання, тепер стають доступними з вбудованим бездротовим зарядним пристроєм, щоб вони могли бездротово підключатися до предметів, які їм потрібно зарядити.

Посібник з купівлі бездротового павербанку

Завжди корисно мати уявлення про те, на що звертати увагу при покупці бездротового зарядного павербанка. Як і у випадку з будь-яким іншим продуктом, є кілька моментів, на які слід звернути увагу, розглядаючи пропоновані бездротові зарядні павербанки.

    Потужність: Одним з основних моментів, на які слід звернути увагу при покупці бездротового павербанка, є забезпечення достатньої ємності павербанка для повного заряду вашого пристрою. Оскільки ємність акумуляторів смартфонів збільшується, щоб забезпечити достатній час роботи між заряджаннями, павербанки також повинні збільшувати свою ємність, щоб відповідати цьому.

Пам’ятайте, однак, що бездротовий павербанк зможе заряджати лише настільки швидко, наскільки пристрій, що заряджається, може його прийняти. Деякі рекламні ролики, здається, мають на увазі, що зарядний пристрій зможе заряджати пристрій набагато швидше. Це станеться тільки в тому випадку, якщо пристрій може приймати заряд з більшою швидкістю. Наприклад, якщо у вас старий смартфон, він може не заряджатися швидше за допомогою надшвидкісного бездротового павербанка. Однак часто корисно мати таку можливість на випадок, якщо ви пізніше оновите смартфон або інший пристрій.

Пам’ятайте, що для бездротового павербанку вам знадобиться зарядний пристрій, який зазвичай не постачається разом із павербанком.

  • Повітряний транспорт: Варто пам’ятати, що існують обмеження на літій-іонні акумулятори, які використовуються в павербанках, при пронесенні їх на борт літака. Вони завжди повинні бути упаковані в ручну поклажу, а також можуть бути обмеження на максимальну ємність акумуляторів, які можна перевозити. проконсультуйтеся з авіакомпанією перед поїздкою.
  • Вартість: Бездротові зарядні павербанки вимагають більше електроніки всередині них, і вони забезпечують більшу функціональність, ніж стандартні павербанки. Тому не дивно, що вони коштують дорожче, ніж простіші, більш традиційні дротові павербанки. Необхідно зважити, чи варта додаткова зручність бездротового павербанка додаткових витрат.
  • На що слід звернути увагу при використанні бездротового павербанка

    Хоча бездротові зарядні павербанки прості у використанні і забезпечують дійсно простий і зручний спосіб зарядки смартфона або іншого електронного пристрою, є кілька простих вказівок, на які слід звернути увагу.

    • Позиціонування є ключовим: Необхідно бути дуже обережним з позиціонуванням пристрою, що заряджається. Якщо пристрій, що заряджається, вирівняний недостатньо точно, він може не заряджатися. Зазвичай на телефоні є індикація того, чи заряджається він.
    • Зніміть електронний пристрій з зарядки, коли вона закінчиться: Після того, як бездротовий заряджений електронний пристрій закінчить зарядку, його слід вийняти. В іншому випадку бездротовий банк живлення все одно буде спілкуватися з електронним пристроєм, а схема зарядки залишатиметься активною. Хоча струм, необхідний для цього, невеликий, це може призвести до використання заряду від павербанку, який міг би використовуватися для заряджання. У крайньому випадку це може розрядити павербанк.
    • Розмір ємності зазвичай великий: Більшість бездротових банків живлення на ринку відносно великі. Вони повинні бути достатньо великими, щоб вмістити з’єднувальну котушку тощо, і при цьому дизайнери, як правило, роблять їх досить великими і з точки зору ємності. Типовий бездротовий павербанк може мати ємність 25 000 мА/год. Перевірте, чи можна брати його на борт літака, якщо ви плануєте подорожувати з ним.

    Оскільки бездротова зарядка стає все більш популярною, потреба в бездротових зарядних павербанках буде зростати. Вони поєднують в собі зручність отримання додаткового живлення, коли ви знаходитесь далеко від мережевих зарядних пристроїв, так що мобільні пристрої, такі як смартфони, можна заряджати в дорозі. Бездротові павербанки поєднують це зі зручністю бездротового заряджання пристрою.

    Бездротовий банк живлення

    Для отримання додаткової інформації відвідайте наш розділ Відправлення та доставка.

    Цей продукт можна придбати лише як доповнення до іншого продукту Silviano.

    Відгуки клієнтів

    Чудовий павербанк, надшвидкий і тривалий час автономної роботи

    Я користувався багатьма павербанками раніше, але цей насправді дивовижний. Швидкість надзвичайно висока, а час автономної роботи великий. Дуже рекомендую

    бездротовий, зарядний, пристрій, octogrip, powerbank

    charge any 3 devices simultaneously

    бездротовий, зарядний, пристрій, octogrip, powerbank

    ШВИДКА ЗАРЯДКА

    Павербанк на 8000 мАг з QC3.0 Мікро вхід QC3.0 USB вихід PD

    Зарядний пристрій потужністю 10 Вт забезпечує найшвидшу бездротову зарядку для Android та iPhone.

    Швидка зарядка 18 Вт тип C тип A вхід вихід

    • Ультратонкий бездротовий павербанк. Товщина 12 мм.
    • Повністю заряджається всього за 2.5 годин.
    • Бездротова зарядка iPhone на 0-50% менш ніж за 1 годину7.5 Вт, в той час як Android заряджається на 0-50% трохи менше ніж за 1 годину при 10 Вт

    бездротовий, зарядний, пристрій, octogrip, powerbank

    ЯК ПРАЦЮЄ ПАВЕРБАНК SILVIANO?

    Підключіть роз’єм USB-кабелю до входу павербанку, а USB-порт кабелю. до комп’ютера або настінного адаптера. Положення світлодіода показує рівень заряду акумулятора. Продовжуйте заряджати, доки не засвітяться всі індикатори і пристрій не буде повністю заряджений.

    Помістіть павербанк у рукав

    Після того, як павербанк повністю заряджений, покладіть його в задню частину рукава.

    Turn the charger on by simply pressing the button displayed at the top of the device.

    Помістіть ваш смартфон в задню частину рукава разом з павербанком, щоб заряджати його бездротовим способом на ходу. Цей павербанк може заряджати бездротовим способом лише телефони, які підтримують бездротову зарядку.

    Підключіть кабель до порту USB A павербанку. Підключіть інший кінець кабелю до вашого мобільного пристрою / планшета / ноутбука.

    При відключенні більш ніж на 35 секунд павербанк автоматично замикає вихідний ланцюг, переходячи в режим енергозбереження.

    Leave a Reply