Огляд: Бездротовий павербанк Satechi Quatro. Павербанк Satechi

Огляд: Бездротовий павербанк Satechi Quatro

огляд, бездротовий, павербанк, satechi, quatro

Я перепробував чимало павербанків, але жоден з них не став частиною мого повсякденного життя так, як Satechi Quatro Wireless Power Bank. Хоча цей продукт був вперше випущений у 2020 році, я дізнався про нього лише у 2022 році. Це елегантне та потужне зарядне рішення швидко стало моїм основним пристроєм для заряджання Apple Watch та iPhone під час подорожей на вихідних, а також просто як частина мого повсякденного життя. Його здатність заряджати кілька пристроїв одночасно, включаючи Apple Watch, навіть під час заряджання самого павербанку, робить його ідеальним рішенням для мене.

Бездротовий павербанк Satechi Quatro має елегантний і мінімалістичний дизайн, алюмінієвий корпус і компактний форм-фактор, який легко поміщається в сумочку або рюкзак. Якість збірки надійна, що гарантує, що цей павербанк може впоратися зі зносом при щоденному використанні без шкоди для його продуктивності або зовнішнього вигляду.

огляд, бездротовий, павербанк, satechi, quatro

Бездротовий Power Bank Quatro дійсно вражає своєю універсальністю. Він пропонує кілька варіантів зарядки для різних пристроїв, включаючи спеціальну бездротову зарядну панель для Apple Watch, яку тепер також можна використовувати з новими Airpods Pro. Крім того, ви отримуєте бездротову зарядну панель Qi потужністю 10 Вт для смартфонів, порт USB-C PD і порт USB-A. Це дозволяє користувачам заряджати до чотирьох пристроїв одночасно, що робить його універсальним рішенням для моїх потреб у зарядці, коли я їду на вихідні.

З мого досвіду, Satechi Quatro Wireless Power Bank працює бездоганно. Ємність акумулятора становить 10 000 мАг, чого достатньо для багаторазового повного заряджання iPhone та Apple Watch. Павербанк також працює під час заряджання, що дозволяє заряджати пристрої, не перериваючи процес заряджання самого павербанку. Ця функція неймовірно корисна під час поїздок, оскільки позбавляє потреби в декількох зарядних пристроях і розетках.

Користуватися бездротовим павербанком Satechi Quatro дуже просто. Світлодіодні індикатори чітко показують рівень заряду акумулятора, а процес заряджання настільки простий, що достатньо розмістити пристрої на відповідних зарядних майданчиках (і двічі натиснути кнопку живлення) або підключити їх через USB-порти.

Бездротовий павербанк Satechi Quatro швидко став моїм улюбленим рішенням для заряджання Apple Watch та iPhone. Особливо, якщо порівнювати її з вартістю придбання пари зарядних пристроїв для Apple Watch, щоб використовувати їх у різних місцях. If I’m going to top up my Apple Watch while taking a shower or while working, I’ll just drop it onto the Satechi Quatro instead. Компактний дизайн, кілька варіантів зарядки та можливість працювати під час зарядки роблять його незамінним аксесуаром для тих, кому потрібно тримати свої пристрої під напругою в дорозі. Якщо ви шукаєте універсальний і надійний павербанк, я настійно рекомендую спробувати бездротовий павербанк Satechi Quatro. насправді, це була моя найкраща покупка 2022 року.

Пов’язане

огляд, бездротовий, павербанк, satechi, quatro

Огляд: Satechi Dock5

Кілька років тому я інвестував у настільний зарядний пристрій Satechi 108W PRO USB-C PD, який досить довго служив своєму призначенню. Однак, оскільки колекція пристроїв у нашому домі розширювалася, а моя потреба в організації зростала, я вирішив спробувати Satechi Dock5. Satechi.

огляд, бездротовий, павербанк, satechi, quatro

Tibber. електроенергетична компанія майбутнього

Електроенергетичні компанії, загалом, майже не відрізняються один від одного. Tibber, однак, не схожий на жодну електроенергетичну компанію, яку я бачив раніше. Вони намагаються використовувати дані, які ми отримуємо зі смарт-пристроїв, які вони також продають, щоб заощаджувати електроенергію, гроші та навколишнє середовище, а також покращувати комфорт. Це.

огляд, бездротовий, павербанк, satechi, quatro

Очікування від Tesla Model Y

Tesla все ще наполегливо працює над своїм першим автомобілем для масового ринку, а саме над Tesla Model 3. Проте вже давно відомо, що Tesla також планує випустити Tesla Model Y. Це буде компактний позашляховик, іншими словами, зменшений варіант Model X. Модель Y буде.

Я веб-розробник, який живе в Осло, Норвегія. Зараз я працюю з веб-розробкою в компанії Nettmaker.

Я хотів би змінити світ, але мені не дають вихідних даних.

Огляд бездротової зарядної станції Satechi Duo: що приховано від очей

Цей портативний зарядний пристрій від Satechi виділяється з натовпу завдяки кільком способам зарядки, компактному розміру та функціям безпеки.

огляд, бездротовий, павербанк, satechi, quatro

Такі читачі, як ви, допомагають підтримувати XDA Developers. Коли ви робите покупку за посиланнями на нашому сайті, ми можемо заробити партнерську комісію. Читати

На ринку є багато чудових павербанків, але є ще багато таких, яких варто уникати. Хоча ці менш бажані варіанти можуть бути дешевими, багато з них також не мають належних заходів безпеки, щоб гарантувати, що ваші пристрої не будуть пошкоджені під час заряджання, або щоб запобігти пожежам через погану конструкцію. Важливо придбати портативний зарядний пристрій, який заряджає ваші пристрої не тільки швидко, але й безпечно. Одним з брендів, який робить це, є Satechi, який добре відомий своїми хабами та настінними зарядними пристроями, такими як 200-ватний 6-портовий зарядний пристрій USB-C.

Іншим варіантом є підставка Duo Wireless Charger Power Stand, яка дозволяє не просто підключати пристрої до мережі. Він включає в себе можливості бездротової зарядки, навіть специфічні аксесуари Apple. Він також дуже добре зроблений, має ємність акумулятора 10 000 мАг і вихідну потужність до 18 Вт через порт USB-C. Але саме включені заходи безпеки допомагають зробити його одним з найкращих портативних зарядних пристроїв на ринку.

Відмова від відповідальності: Цей огляд був написаний після місяця тестування пристрою, який був наданий Satechi. Компанія не надала жодних даних для цього огляду.

огляд, бездротовий, павербанк, satechi, quatro

Підставка для бездротового зарядного пристрою Satechi Duo

Незважаючи на те, що в назві є Duo, цей акумулятор ємністю 10 000 мАг може заряджати до трьох пристроїв одночасно за допомогою бездротової панелі Qi зверху, місця для AirPod під панеллю Qi та порту USB-C на задній панелі, і все це в невеликому компактному розмірі.

  • Алюмінієва конструкція
  • Відкидний бездротовий зарядний пристрій Qi працює як підставка
  • Можна заряджати до трьох пристроїв одночасно
  • Дуже компактний

Підставка для бездротового зарядного пристрою Satechi Duo: Ціна та наявність

огляд, бездротовий, павербанк, satechi, quatro

Підставка Satechi Duo Wireless Charger Power Stand була випущена в грудні 2022 року за 100. Пристрій поставляється з одним акумулятором ємністю 10 000 мАг і в чорному та матовому алюмінієвому дизайні. Ви можете придбати його на Amazon або безпосередньо у Satechi, хоча ми бачили більше знижок на Amazon.

Дизайн та апаратне забезпечення: Apple надихала більш ніж одним способом

огляд, бездротовий, павербанк, satechi, quatro

Я використовував багато портативних зарядних пристроїв, кожне з яких має свої переваги, але Satechi Duo Wireless Charger Power Stand. одне з найкрасивіших і найфункціональніших, з якими мені доводилося стикатися. Алюмінієва основа з матовим покриттям займає близько двох третин всієї конструкції. Він дуже нагадує космічний сірий колір Apple, що додає зарядному пристрою додаткового класу. У той же час, це забезпечує додаткову міцність. У нижній частині зарядного пристрою є чотири гумові ніжки, щоб запобігти ковзанню пристрою на столі.

Інша третина зарядного пристрою. матовий чорний пластик. Якщо дивитися на нього зверху вниз, ви бачите три прогумовані кола і прогумоване підборіддя з деяким зчепленням. Це більше, ніж просто косметичний вибір; вони допомагають утримувати телефон на місці, коли ви піднімаєте пластикову верхню частину вгору, щоб створити підставку для бездротової зарядки, яка також працює в горизонтальному положенні і здатна заряджати до 10 Вт.

Можливість підняти бездротову зарядну панель, щоб створити вертикальну підставку, дуже зручна, коли ви сидите за столом, щоб тримати телефон в полі зору під час заряджання.

Коли ви піднімаєте верхню частину, вона також трохи піднімає підборіддя, щоб створити кут, який краще утримує ваш телефон на зарядному майданчику. Мені подобається мати можливість тримати телефон в полі зору, коли я сиджу за столом, ця система дуже добре реалізована в цьому портативному зарядному пристрої, і вона чудово працює.

Щось ще відбувається, коли ви піднімаєте зарядну панель. З’являється другий бездротовий зарядний пристрій потужністю до 5 Вт. Однак це не стандартна зарядна панель Qi, здатна заряджати всі найкращі смартфони. Швидше, він призначений для зарядки Apple Airpods. Але, на відміну від інших бездротових зарядних пристроїв, які ставлять продукцію Apple на перше місце, Satechi розробив його так, щоб він також працював з багатьма чудовими бездротовими навушниками на ринку. Я тестував його з новими OnePlus Buds Pro 2, оригінальними Samsung Galaxy Buds, Sony WF-1000XM4 та Google Pixel Buds A, і він заряджав їх усі, крім Pixel Buds A.

огляд, бездротовий, павербанк, satechi, quatro

Дивлячись на решту зарядного пристрою, на правій стороні є маленька чорна кнопка живлення. Ви також можете перевірити стан за допомогою чотирьох білих світлодіодних індикаторів на задній панелі поруч із портом USB-C потужністю 18 Вт, який використовується для заряджання пристроїв і власного акумулятора. На передній панелі також є синій світлодіодний індикатор, який дозволяє вам знати, коли ваш пристрій заряджається чи ні.

Що стосується порту USB-C, то, хоча 18 Вт. це добре, для зарядки багатьох флагманських телефонів, які з роками отримують більші акумулятори, знадобиться багато часу. Ось чому так багато телефонів пропонують 45 Вт, 65 Вт і швидшу зарядку, щоб заряджати телефони якомога швидше і безпечніше. 18 Вт. це також гранична потужність для зарядки бездротової зарядної підставки Duo Wireless Charger Power Stand, тому заповнення акумулятора ємністю 10 000 мАг в ній займе досить багато часу, близько трьох годин.

Функції безпеки: Портативний спокій

огляд, бездротовий, павербанк, satechi, quatro

Періодично з’являються історії про те, що батареї пристроїв лопаються, загоряються або підсмажують те, що вони намагаються зарядити. Satechi вжила певних запобіжних заходів, щоб цього не сталося. З боку бездротового зв’язку є функція виявлення сторонніх предметів (FOD), яка перевіряє, чи сумісний пристрій із зарядною підставкою. Це допомагає уникнути пошкодження як зарядного пристрою, так і пристрою.

Ще одна функція Satechi. виявлення перегріву. Під час подачі живлення на пристрій бездротова зарядна станція Duo Wireless Charger Power Stand контролює температуру як свою, так і того, що заряджається, щоб уникнути перегріву. Це запобігає пошкодженню кожного пристрою, а також ймовірності розриву або загоряння через високу температуру. Кожна з цих функцій захищає вас і ваші пристрої під час заряджання або коли павербанк знаходиться в сумці.

Чи варто купувати підставку Satechi Duo Wireless Charger Power Stand?

огляд, бездротовий, павербанк, satechi, quatro

Вам варто купити бездротову зарядну підставку Satechi Duo, якщо.

  • Вам потрібен компактний портативний зарядний пристрій на 10 000 мАг
  • Ви хочете мати можливість заряджати бездротовим і дротовим способом
  • Ви хочете безпечно заряджати кілька пристроїв одночасно

Вам не варто купувати підставку Satechi Duo Wireless Charger Power Stand, якщо.

  • Вам потрібен портативний зарядний пристрій ємністю понад 10 000 мАг
  • Ви хочете заряджати свої пристрої потужністю понад 18 Вт
  • Вам потрібно більше одного фізичного порту

Satechi Duo Wireless Charger Power Stand. це чудовий маленький портативний зарядний пристрій. Ємності 10 000 мАг достатньо, щоб двічі зарядити більшість телефонів від нуля до повного заряду. Але вона займає набагато менше місця, ніж більшість інших у своїй категорії, особливо якщо врахувати додаткові функції зарядки. Хоча він має лише один фізичний, менш вражаючий порт USB-C потужністю 18 Вт, він пропонує бездротову зарядну панель Qi та додаткову бездротову панель для аксесуарів.

Ці функції, відмінна якість збірки та додаткові функції безпеки допомагають зробити цей портативний зарядний пристрій одним з найкращих, якими я коли-небудь користувався. Він легко зайняв місце в моєму дорожньому наборі та на моєму робочому столі, оскільки може слугувати звичайним зарядним пристроєм, коли його підключено до електромережі. Отже, якщо ви шукаєте відмінний портативний зарядний пристрій, який має більше, ніж здається на перший погляд, то підставка для бездротового зарядного пристрою Satechi Duo. це чудовий вибір.

огляд, бездротовий, павербанк, satechi, quatro

Підставка для бездротового зарядного пристрою Satechi Duo

Незважаючи на те, що в назві є Duo, цей акумулятор ємністю 10 000 мАг може заряджати до трьох пристроїв одночасно за допомогою бездротової панелі Qi зверху, місця для AirPod під панеллю Qi та порту USB-C на задній панелі, і все це в невеликому компактному розмірі.

Огляд бездротового павербанка Satechi Quatro: Дорогий, але функціональний

Мати крихітну резервну батарею на випадок надзвичайних ситуацій із розрядженим смартфоном. непогана ідея Новий Quatro від Satechi трохи завеликий для вашого повсякденного комфорту. Як аксесуар для подорожей, однак, він може зручно замінити щуряче гніздо зарядних кабелів та настінних бородавок, якщо ви користувач iPhone з Apple Watch на зап’ясті та Airpods у вусі

Satechis Quatro. не найдешевший і не найменший портативний зарядний пристрій на 10 000 мАг, який ви можете придбати. Ви можете отримати більш компактний акумулятор на 10 000 мАг від Anchor всього за 20 Так навіщо витрачати ще 80 в наші дні на рішення Satechi, яке займає більше місця?? Як не дивно, зручність.

ЩО ЦЕ?

Павербанк, який можна використовувати для бездротової зарядки Apple Watch, іншого Qi-сумісного пристрою та двох пристроїв, підключених до USB-портів одночасно.

ВПОДОБИТИСЯ

Зручніша альтернатива носінню щурячого гнізда зарядних шнурів і настінних бородавок, коли ви в дорозі, оскільки ви можете заряджати кілька пристроїв без необхідності шукати розетку.

НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ

Ви можете придбати павербанки на 10 000 мАг набагато дешевше, ніж Quatro, зарядний пристрій для смарт-годинника працює лише з Apple Watch, а швидкість бездротової зарядки повільна.

Тоді як рішення Anker 20 має лише один порт USB-C і USB-A. Satechis Quatro містить і те, і інше, плюс бездротову зарядну панель, яка працює з будь-яким Qi-сумісним пристроєм, і магнітний зарядний пристрій для Apple Watch, оскільки Apple Watch з якихось причин не відповідає всім правилам стандарту Qi. Згідно з моїми тестами, Quatro може заряджати до чотирьох пристроїв одночасно, включаючи ноутбук. дуже і дуже повільно Отже, вам потрібно стратегічно підходити до того, який підхід ви будете використовувати для зарядки різних пристроїв: дротовий чи бездротовий.

G / O Media може отримувати комісію

Анонсована заздалегідь Лінійка iPhone 12 була офіційно представлена Satechi Quatro має дизайн, що нагадує iPhone попереднього покоління, з глянцевою округлою рамкою, яка призначена для збору відбитків пальців і яку відносно легко подряпати, оскільки вона зроблена з пластику, а не з металу. Вибір матеріалів, ймовірно, допоможе полегшити і без того сміливий аксесуар, і навряд чи навіть той, хто нав’язливо піклується про свій смартфон, буде стежити за своїм портативним зарядним пристроєм, який дряпає все підряд.

З одного боку є кнопка, яка активує індикатор заряду батареї Quatro, щоб перевірити, скільки заряду залишилося на павербанку. Однак вона також використовується для активації функції бездротової зарядки. Процес зарядки починається автоматично при підключенні пристрою до одного з портів USB Quatro, але зарядні майданчики для Qi і Apple Watch працюють тільки при подвійному натисканні цієї кнопки. Повторне натискання цієї кнопки вимикає бездротову зарядку або вимикає її автоматично через годину, якщо бездротовий пристрій не споживає енергію.

Чотири світлодіоди, які загоряються один за одним, показують рівень заряду Quatro. Однак, за 100 я б віддав перевагу чомусь з трохи більшою точністю, наприклад.g. B. крихітний OLED-дисплей, який показує точний відсоток заряду, що залишився в павербанку. П’ятий світлодіод загоряється і світиться синім, коли бездротове заряджання Quatro увімкнено. Світиться помаранчевим, коли пристрій заряджається.

Якою б зручною не була бездротова зарядка, Quatro від Satechi не зовсім демон швидкості в цьому відділі. Qi-Pad потребує лише 5 Вт енергії. Для порівняння: якщо ви купили новий iPhone 12 або 12 Pro, новий зарядний пристрій MagSafe від Apple забезпечує 15 Вт потужності, тоді як Satechi продає бездротову зарядну панель, яка видає до 10 Вт для певних пристроїв. Чим більше ват ви можете видати, тим швидше буде заряджатися пристрій. Тому, якщо у вас мало часу, краще підключити смартфон або планшет до порту USB-C PD (Power Delivery) Quatro, який може подавати до 8 Вт 18 Вт.

Залежно від моделі, порт USB-C павербанка може зарядити розряджений iPhone приблизно до 50% заряду акумулятора всього за 30 хвилин, і ви можете розраховувати на дві-три повні зарядки смартфона в залежності від підходу, який ви використовуєте. Бездротова зарядка все одно створює надлишкове тепло, що по суті є марною тратою енергії. Якою б зручною не була Qi-Pad, завжди краще використовувати USB-кабель.

На відміну від бездротових зарядних пристроїв, таких як Zen Liberty, Quatro має кілька котушок, тому ви можете розмістити пристрій майже в будь-якому місці на його поверхні і знати, що він заряджається. Він має дуже специфічну “золоту середину”, яка зазвичай вимагає невеликого переміщення, щоб правильно зорієнтувати і зарядити ваш смартфон. Однак це не є проблемою для Apple Watch, оскільки дуже специфічна конструкція цієї зарядної панелі використовує магніти, щоб гарантувати, що смарт-годинник завжди ідеально вирівняний. Майбутня версія Quatro, яка включає новий дизайн MagSafe від Apple для досягнення тієї ж функції автоматичного вирівнювання, була б дуже бажаним оновленням тут.

Проблемам вирівнювання також не допомагає дуже тонка крива на поверхні бездротової зарядної панелі Quatro. iPhone, загорнутий у силіконовий чохол, залишався на місці, але голий iPhone 8 з його дуже гладкою скляною задньою панеллю мав тенденцію злегка скручуватися при ударі, що іноді призводило до зміщення зарядних котушок. Хоча поверхня Quatro злегка гумова, вона не має достатнього контакту з голим iPhone, щоб утримувати його на місці. Чи є це розривом угоди? Ні, тому що ви все одно повинні мати чохол зі своїми смартфонами.

Якщо розбити функції одну за одною, Satechi здається важким для продажу. Бездротова зарядка працює відносно повільно. Єдиний смарт-годинник, який можна заряджати бездротовим способом. це Apple Watch. Вирівняти пристрій із зарядною котушкою може бути складно, а 100. це багато для 10 000 мАг потужності. Але y Ви можете заряджати до чотирьох пристроїв одночасно (або три плюс сам Quatro, коли він підключений до мережі), що робить його чудовою альтернативою багатопортовому настінному зарядному пристрою, якщо ви багато подорожуєте, оскільки кілька пристроїв одночасно можуть заряджатися без необхідності шукати доступну розетку. Якщо ви завзятий користувач Apple, Quatro в цілому. це чудовий спосіб запобігти виснаженню заряду акумулятора.

Прочитайте мене

  • Це не дешево. За 100 гривень ви можете купити п’ять павербанків на 10 000 мАг у конкурентів.
  • Quatro може заряджати бездротовим способом лише Apple Watch. Інші смарт-годинники вимагають підключення власного зарядного адаптера до одного з USB-портів павербанка.
  • Бездротовий зарядний пристрій видає лише 5 Вт, що повільно порівняно з іншими бездротовими зарядними пристроями, включаючи новий MagSafe від Apple.
  • Порт USB-C PD видає 18 Вт потужності. Це кращий варіант для швидкої зарядки телефону або бездротових навушників. Його також можна використовувати для зарядки більшої електроніки, наприклад, ноутбуків, якщо ви не поспішаєте.
  • Вирівнювання смартфона з прихованою зарядною котушкою Quatro може бути непростим завданням. Якась мета графічного вирівнювання допомогла б. А якщо ви використовуєте “голий” смартфон з гладкою скляною задньою панеллю, то ледь помітна кривизна бездротової зарядної панелі Quatro означає, що ваш пристрій буде легко обертатися і, можливо, випадково змістить зарядні котушки.

Огляд бездротового павербанка Satechi Quatro: Дорогий, але функціональний

Мати під рукою крихітний резервний акумулятор на випадок розрядженого смартфона. непогана ідея Новий Quatro від Satechi трохи завеликий для вашого повсякденного комфорту. Однак, як аксесуар для подорожей, він може зручно замінити щуряче гніздо зарядних кабелів і настінних бородавок, якщо ви користувач iPhone з Apple Watch на зап’ясті та Airpods у вухах

Satechis Quatro. не найдешевший і не найменший портативний зарядний пристрій на 10 000 мАг, який ви можете придбати. Ви можете отримати більш компактний акумулятор на 10 000 мАг від Anchor всього за 20 Так навіщо витрачати ще 80 в наші дні на рішення Satechi з більшим розміром? Як не дивно, зручність.

ЩО ЦЕ?

Павербанк, який можна використовувати для бездротової зарядки Apple Watch, іншого Qi-сумісного пристрою та двох пристроїв, підключених до USB-портів одночасно.

ПОРАДИТИ

Більш зручна альтернатива, ніж носити з собою щуряче гніздо зарядних шнурів і настінних бородавок, коли ви в дорозі, оскільки ви можете заряджати кілька пристроїв без необхідності шукати розетку.

НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ

Ви можете придбати павербанки на 10 000 мАг набагато дешевше, ніж Quatro, зарядний пристрій для смарт-годинника працює лише з Apple Watch, а швидкість бездротової зарядки повільна.

Тоді як рішення Anker 20 має лише один порт USB-C та USB-A. Satechis Quatro містить і те, і інше, плюс бездротову зарядну панель, яка працює з будь-яким Qi-сумісним пристроєм, і магнітний зарядний пристрій для Apple Watch, оскільки з якихось причин Apple Watch не відповідає всім правилам стандарту Qi. Згідно з моїми тестами, Quatro може заряджати до чотирьох пристроїв одночасно, включаючи ноутбук. дуже, дуже повільно Отже, вам потрібно бути стратегічним щодо того, який підхід ви будете використовувати для зарядки різних пристроїв: дротовий чи бездротовий.

G / O Media може отримати комісію

Анонсована заздалегідь Лінійка iPhone 12 була офіційно представлена Satechi Quatro має дизайн, що нагадує iPhone попереднього покоління, з глянцевою, округлою рамкою, яка призначена для збору відбитків пальців і яку відносно легко подряпати, оскільки вона зроблена з пластику, а не металу. Вибір матеріалів, ймовірно, допоможе полегшити і без того сміливий аксесуар, і навряд чи навіть той, хто нав’язливо піклується про свій смартфон, буде стежити за своїм портативним зарядним пристроєм, який дряпає все підряд.

На одному з країв є кнопка, яка активує індикатор заряду батареї Quatro, щоб перевірити, скільки заряду залишилося на павербанку. Однак вона також використовується для активації функції бездротової зарядки. Процес зарядки починається автоматично при підключенні пристрою до одного з USB-портів Quatro, але зарядні майданчики для Qi і Apple Watch працюють тільки при подвійному натисканні цієї кнопки. Повторне натискання цієї кнопки вимикає бездротову зарядку або вимикає її автоматично через годину, якщо бездротовий пристрій не споживає енергію.

Чотири світлодіоди, які загоряються один за одним, показують рівень заряду Quatro, що залишився. Однак, за 100 фунтів я б віддав перевагу чомусь з трохи більшою точністю, наприклад.g. B. крихітний OLED-дисплей, який показує точний відсоток заряду, що залишився в павербанку. П’ятий світлодіод загоряється і світиться синім, коли бездротова зарядка Quatro увімкнена. Він світиться помаранчевим, коли пристрій заряджається.

Якою б зручною не була бездротова зарядка, Quatro від Satechi не є демоном швидкості в цьому питанні. Qi-Pad споживає лише 5 Вт енергії. Для порівняння: якщо ви купили новий iPhone 12 або 12 Pro, новий зарядний пристрій MagSafe від Apple видає 15 Вт потужності, тоді як Satechi продає бездротову зарядну панель, яка видає до 10 Вт для певних пристроїв. Чим більше ват ви можете видати, тим швидше буде заряджатися пристрій. Тому, якщо у вас мало часу, краще підключити смартфон або планшет до порту USB-C PD (Power Delivery) Quatro, який може видавати до 8 Вт 18 Вт.

Залежно від моделі, порт USB-C павербанка може зарядити розряджений iPhone приблизно до 50% заряду всього за 30 хвилин, і ви можете розраховувати на дві або три повні зарядки смартфона, залежно від підходу, який ви використовуєте. Бездротова зарядка все ще створює надлишкове тепло, що, по суті, є марною тратою енергії. Якою б зручною не була Qi-Pad, завжди краще використовувати USB-кабель.

На відміну від бездротових зарядних майданчиків, таких як Zen Liberty, Quatro має кілька котушок, тому ви можете розмістити пристрій практично в будь-якому місці на його поверхні і знати, що він заряджається. Він має дуже специфічну “золоту середину”, яка зазвичай вимагає невеликого переміщення, щоб правильно зорієнтувати та зарядити ваш смартфон. Однак це не є проблемою для Apple Watch, оскільки дуже специфічна конструкція цієї зарядної панелі використовує магніти, щоб гарантувати, що смарт-годинник завжди ідеально вирівняний. Майбутня версія Quatro, яка включає новий дизайн MagSafe від Apple для досягнення тієї ж функції автоматичного вирівнювання, була б дуже бажаним оновленням тут.

Проблемам вирівнювання також не допомагає дуже тонка крива на поверхні бездротової зарядної панелі Quatro. iPhone, загорнутий в силіконовий чохол, залишався на місці, але голий iPhone 8, з його дуже гладкою скляною задньою панеллю, мав тенденцію злегка скручуватися при ударі, що іноді призводило до зміщення зарядних котушок. Хоча поверхня Quatro злегка гумова, вона не має достатнього контакту з голим iPhone, щоб утримувати його на місці. Чи є це розривом угоди? Ні, тому що ви все одно повинні мати чохол зі своїми смартфонами.

Якщо ви розбиваєте функції одну за одною, Satechi здається важким для продажу. Бездротова зарядка працює відносно повільно. Єдиний смарт-годинник, який можна заряджати бездротовим способом. це Apple Watch. Вирівнювання пристрою з зарядною котушкою може бути складним, а 100. це багато для 10 000 мАг потужності. Але y Ви можете заряджати до чотирьох пристроїв одночасно (або три плюс сам Quatro, коли він підключений до мережі), що робить його чудовою альтернативою багатопортовому настінному зарядному пристрою, якщо ви багато подорожуєте, оскільки у вас є кілька пристроїв одночасно, які можуть заряджатися без необхідності шукати доступну розетку. Якщо ви завзятий користувач Apple, Quatro в цілому. це чудовий спосіб запобігти виснаженню заряду акумулятора.

Прочитайте мене

  • Це недешево. За 100 гривень можна купити п’ять павербанків на 10 000 мАг у конкурентів.
  • Quatro може заряджати Apple Watch лише бездротовим способом. Інші смарт-годинники вимагають підключення власного зарядного адаптера до одного з USB-портів павербанку.
  • Перекачує лише 5 Вт по бездротовому зв’язку, що повільно в порівнянні з іншими бездротовими зарядними майданчиками, включаючи новий MagSafe від Apple.
  • Порт USB-C PD видає 18 Вт потужності. Це кращий варіант для швидкого заряджання телефону або бездротових навушників. Його також можна використовувати для зарядки більшої електроніки, наприклад, ноутбуків, якщо ви не поспішаєте.
  • Вирівнювання смартфона з прихованою зарядною котушкою Quatro може бути складним завданням. Якась графічна ціль вирівнювання допомогла б. А якщо ви використовуєте голий смартфон з гладкою скляною задньою панеллю, ледь помітний вигин бездротової зарядної панелі Quatro означає, що ваш пристрій буде легко обертатися і, можливо, випадково змістить зарядні котушки.

Leave a Reply