Найкращі павербанки на 10000 мАг у 2023 році – Посібник з купівлі. Павербанк на 10000mh

Table of Contents

PowerCore 10000

Портативний зарядний пристрій Anker PowerCore 10000, один з найменших і найлегших павербанків на 10000mAh, ультракомпактний акумулятор, високошвидкісна технологія зарядки, зарядний пристрій для iPhone, Samsung і

  • Перевага Anker: Приєднуйтесь до 50 мільйонів, що використовують нашу провідну технологію.
  • Надзвичайно компактний: Один з найменших і найлегших портативних зарядних пристроїв на 10 000 мАг. Забезпечує майже три з половиною заряди iPhone 8 або два з половиною заряди Galaxy S8.
  • Високошвидкісна зарядка: Ексклюзивні технології PowerIQ та VoltageBoost від Anker забезпечують найшвидшу зарядку будь-якого пристрою. Функція швидкої зарядки Qualcomm не підтримується.
  • Сертифікований безпечний: Система безпеки MultiProtect від Anker забезпечує повний захист для вас і ваших пристроїв.
  • Що ви отримуєте: Портативний зарядний пристрій Anker PowerCore 10000, кабель Micro USB, вітальний посібник, нашу безтурботну 18-місячну гарантію та дружнє обслуговування клієнтів. Кабель USB-C та Lightning для iPhone/iPad продається окремо

Приєднуйтесь до нашого Реєстру та створіть свій власний список бажань для подарунків прямо зараз!

колір

найкращі, павербанки, 10000, 2023

найкращі, павербанки, 10000, 2023

PowerCore 10000

Революція в портативних зарядних пристроях великої ємності. Він легко поміщається в будь-яку сумку, що робить його ідеальним зарядним пристроєм для використання на дивані, в літаку чи будь-де, де ваш телефон потребує підзарядки.

MultiProtect

Поєднання 11 функцій безпеки, які працюють разом, щоб забезпечити максимальний захист ваших пристроїв, зарядних пристроїв і, найголовніше, вас.

Високошвидкісна зарядка

Всесвітньо відомі технології PowerIQ та VoltageBoost від Anker забезпечують індивідуальну високошвидкісну зарядку майже будь-якого пристрою.

Компактний і портативний

Менший за колоду карт і легкий, як бейсбольний м’яч.

PowerCore 10000. компактний портативний зарядний пристрій великої ємності

Від Anker, провідного американського бренду зарядних пристроїв Швидше та безпечніше заряджайте з нашою передовою технологією 50 мільйонів щасливих користувачів і не тільки

Приголомшливий розмірPowerCore 10000 неймовірно малий і легкий для своєї великої ємності. Він менший за колоду карт і легший за бейсбольний м’яч, але може заряджати телефон більше трьох разів, а більшість планшетів. один раз.

Технологія швидкого заряджанняЕксклюзивні технології PowerIQ та VoltageBoost від Anker забезпечують максимально швидке заряджання до 2.4 ампера.

Система безпеки MultiProtectЗахист від перенапруги, запобігання короткому замиканню та більш просунуті функції безпеки забезпечують безпеку вас і ваших пристроїв.

Неперевершена якістьСпроектовано та виготовлено з використанням лише високоякісних мікросхем та обладнання.Гарантія без турботУ Anker ми віримо в нашу продукцію. Ось чому ми надаємо на них 18-місячну гарантію та забезпечуємо дружню, легкодоступну підтримку.

Примітки: Використовуйте кабель Micro-USB, що входить до комплекту, оригінальний кабель або сертифікований стороннім виробником (наприклад, MFi); адаптер змінного струму не входить до комплекту. Для заряджання пристроїв Apple використовуйте сертифікований MFi кабель Lightning (не входить до комплекту). Сумісний з більшістю пристроїв, що заряджаються через USB, включаючи iPhone 8 / X / XS / XS Max / XR (потрібен кабель Lightning), смартфони та планшети Android (включаючи Nexus 7), USB-C MacBook / iPad (потрібен кабель USB A to C). Не сумісний з iPod nano, iPod Classic; Не для пристроїв з входом нижче 50 мА (д).g. деякі Bluetooth-гарнітури та GPS-пристрої).

Що входить до комплекту 1 портативний зарядний пристрій Anker PowerCore 10000 1 кабель Micro USB 1 дорожня сумка 1 посібник

Найкращі павербанки на 10000 мАг у 2023 році. Посібник з купівлі

Сьогодні павербанк на 10000 мАг. це тип портативного зарядного пристрою, який рекомендується для щоденного використання, оскільки він забезпечує повну підзарядку більшості смартфонів і його можна зручно носити в штанах або сумці завдяки компактному дизайну та зменшеним габаритам і вазі.

найкращі, павербанки, 10000, 2023

Крім того, нестримний розвиток технологій також досяг цього типу павербанків, і ми знаходимо моделі, адаптовані до найновіших протоколів швидкої зарядки і навіть з новим портом USB типу C.

У цьому посібнику з купівлі ми дізнаємось, які особливості слід враховувати при покупці акумулятора на 10000 мАг, який час заряджання, які типи пристроїв рекомендується заряджати, скільки у нас буде зарядів та які моделі Amazon ми зараз рекомендуємо.

Немає часу читати? Немає проблем! У списку нижче ви можете побачити павербанки, які нам найбільше подобаються на Amazon відповідно до критеріїв, викладених у цьому посібнику:

Це рекомендовані нашою командою павербанки на 10000mAh. Більше моделей ви можете знайти в нашому рейтингу кращих павербанків червня 2023 року

Якщо ви хочете дізнатися більше про цей тип павербанків, щоб вибрати іншу модель, продовжуйте читати!

Які пристрої рекомендується заряджати за допомогою павербанка на 10000mAh?

Як ви вже знаєте, за допомогою павербанка можна зарядити будь-який електронний пристрій, що має USB-порт: мобільний телефон, планшет, iPad, фотоапарат, смарт-годинник, смарт-браслет, колонку і навіть ноутбук або MacBook останнього покоління завдяки технології Power Delivery.

Однак, враховуючи, що дана модель має ємність 10000mAh, доцільно використовувати її в пристроях, батарея яких має меншу ємність, щоб досягти однієї або декількох повних підзарядок. Наприклад, його можна використовувати для підзарядки смартфона, смарт-годинника, смарт-браслета або bluetooth-гарнітури.

Для будь-якого іншого пристрою більшої ємності, наприклад, планшета або iPad, ви не отримаєте повної підзарядки, тому його можна використовувати для часткової зарядки в екстреній ситуації. Однак, якщо ви плануєте регулярно підзаряджати цей тип пристроїв, то зручно буде використовувати павербанк на 20000mAh або 26800mAh.

Коротше кажучи, портативний зарядний пристрій на 10000 мАг ідеально підходить для щоденного використання та повної підзарядки смартфона або інших невеликих пристроїв кілька разів.

Якщо, наприклад, вам потрібен павербанк для подорожей і вам доведеться заряджати свої пристрої кілька разів протягом одного дня (або навіть одночасно), ми рекомендуємо використовувати модель більшої ємності.

Після того, як ми знаємо рекомендовані пристрої для використання з павербанком на 10000 мАг, давайте подивимось, скільки зарядів ми приблизно матимемо в смартфоні.

Скільки разів павербанк на 10000 мАг може зарядити смартфон?

Перш за все, ви повинні знати, що, хоча на павербанку вказано, що він має ємність 10000 мАг, ємність, доступна на вихідному порту, завжди буде меншою через процес перетворення напруги, в якому на ефективність павербанку також впливає якість його електронних компонентів.

Щоб не вдаватися в дуже технічні пояснення в цій статті, ми можемо припустити, що павербанк має загальну ефективність близько 70%, що означає, що з 10000 мАг тільки 7000 мАг передається пристрою.

Наступний інструмент може допомогти вам дізнатися приблизну кількість зарядів вашого смартфона за допомогою павербанку ємністю 10000 мАг:

Особливості павербанка на 10000 мАг

Далі ми проаналізуємо основні особливості цього типу павербанків:

Зменшені розміри

Загалом, нові павербанки на 10000 мАг мають розміри, подібні до смартфона, і все більш тонку товщину, тому ми говоримо, що вони ідеально підходять для носіння з собою, не займаючи багато місця це як якщо б ви носили з собою ще один мобільний телефон!

найкращі, павербанки, 10000, 2023

Вхідний порт USB

Більшість павербанків на ринку вже мають порт USB Type-C, який, за винятком деяких специфічних моделей, працює як вхідний порт (заряджання павербанку) і як вихідний порт (заряджання пристроїв). Однак ми все ще знаходимо моделі, які підтримують класичний вхідний порт micro-USB.

Ще один важливий аспект, на який варто звернути увагу. це збільшення часу перезарядки павербанка завдяки тому, що нові моделі підтримують технологію швидкої зарядки Quick Charge 3.0 та/або протоколи швидкої зарядки Power Delivery у вхідному порту.

Очевидно, що для того, щоб скористатися перевагами швидкої зарядки павербанка, вам знадобиться зарядний пристрій, сумісний з цими технологіями.

найкращі, павербанки, 10000, 2023

Вихідні порти USB

Нові павербанки ємністю 10000 мАг зазвичай мають до 3 вихідних USB-портів (2x USB-A 1x USB-C), здатних забезпечити потужність до 15 Вт при стандартній зарядці (5В-3А) і між 18-20 Вт, якщо порти підтримують функцію швидкої зарядки Quick Charge 3.0 та/або протоколи швидкої зарядки Power Delivery.

найкращі, павербанки, 10000, 2023

найкращі, павербанки, 10000, 2023

Швидка зарядка та порт USB-C

Як ми вже згадували, нові технології швидкої зарядки та порт USB-C також досягли павербанків, і у випадку з новими моделями 10000mAh вже є вимогою адаптуватися до потреб зарядки в мобільному секторі.

З цієї причини, якщо ваш смартфон підтримує функцію швидкої зарядки (QC) та/або Power Delivery (PD) і має зарядний порт USB Type-C (швидше за все так), було б доцільно придбати павербанк з цими технологіями для більш швидкої зарядки.

найкращі, павербанки, 10000, 2023

Скільки часу потрібно, щоб зарядити банк живлення на 10000 мАг?

Як ми вже пояснювали в нашому основному посібнику, час заряджання павербанка залежить від декількох факторів:

  • Технічні характеристики вхідного порту павербанку.
  • Використовувані зарядний пристрій та кабель.
  • Тип перезарядки: стандартний або швидкий (QC та/або PD).
  • Ефективність процесу зарядки.

У наступній таблиці ви можете перевірити час і ефективність процесу заряджання деяких моделей 10000mAh, протестованих нашою командою:

БрендМодельТип зарядкиВхідний портUSB Час зарядки (год)Середнє значення. Напруга зарядкиЕнергія акумулятора (Вт-год)Підведена енергія (Вт-год)Ефективність заряджання (%)

Скільки разів павербанк на 10000 мАг може повністю зарядити ваш iPhone?

Коли мова йде про павербанки великої ємності, ви, напевно, думаєте, що чим вище ємність, тим краще павербанк, в деякій мірі, це має сенс сказати так. Але для більшості людей все ще залишається загадкою, як правильно і точно розрахувати, скільки разів павербанк на 10000 мАг здатний повністю зарядити ваш iPhone.

найкращі, павербанки, 10000, 2023

Не сприймайте як належне, що фактичний час буде результатом ділення 10000 мАг на конкретну ємність акумулятора iPhone. Але це далеко не всі основні факти. Отже, скільки разів павербанк на 10000 мАг може повністю зарядити ваш телефон?? Рекомендуємо Топ 1: Павербанк Anker 10000mah.

найкращі, павербанки, 10000, 2023

найкращі, павербанки, 10000, 2023

Які фактори ми повинні враховувати?

Точний час, за який павербанк може повністю зарядити ваш iPhone, може бути тісно пов’язаний з наступними 3 основними факторами. 1. Коефіцієнт перетворення енергії Взагалі кажучи, незалежно від того, як ви описуєте павербанк, здатний заряджати iPhone вражаюче швидко, всі швидкі зарядки, безумовно, залежать від коефіцієнта перетворення енергії акумулятора. Більшість вбудованих акумуляторів павербанків відповідають стандартному коефіцієнту перетворення енергії від 80 до 90%. Згідно з кількома оглядами USB-акумуляторів ємністю 10000 мАг, рецензенти відзначили, що вони добре виконують свою роботу з високим коефіцієнтом перетворення енергії. Це доводить, що це має велике значення для ефективності зарядки. 2. Стан акумулятора телефону Стан акумулятора вашого iPhone. ще один важливий фактор, який має великий вплив на продуктивність зарядки павербанка на 10000 мАг. Акумулятор iPhone буде поступово погіршуватися з віком, оскільки він страждає від циклів заряду. Щоб відновити час зарядки акумулятора на 10000 мАг для вашого iPhone, вам може знадобитися оновити батарею iPhone за допомогою деяких додатків, щоб повернути її до більш здорового стану. 3. Цикл зарядки Сотні оглядів портативних зарядних пристроїв на 10000 мАг свідчать про те, що літій-полімерні акумуляторні елементи в павербанках краще служать iPhone. Порівнюючи так багато акумуляторних батарей на 10000 мАг, ми розуміємо, що різні типи акумуляторних елементів безпосередньо призводять до різної продуктивності. Ми впевнені, що павербанки з літій-полімерними акумуляторами будуть переважати. Наприклад, Poweradd 2GS 10000mAh, що складається з літій-полімерного акумулятора, має понад 300 циклів заряджання, щоб добре зарядити iPhone.

  • iPhone 7: 1960mAh
  • iPhone 6S: 1715 мАг
  • iPhone 6: 1810 мАг
  • iPhone 7 Plus: 2900mAh
  • iPhone 6S Plus: 2750mAh
  • iPhone 6 Plus: 2915mAh

Застосуйте формулу: Ємність павербанка Коефіцієнт перетворення Рівень заряду акумулятора телефону / Ємність акумулятора телефону,

Отже, повністю попередньо заряджений павербанк на 10000 мАг може повністю зарядити ваш iPhone:

Купуйте найкращу колекцію портативних зарядних пристроїв на 10000 мАг на Amazon.

Згідно з цими цифрами, ми будемо здивовані тим, скільки разів потужний павербанк може зарядити наші iPhone. Ми вважаємо, що метод розрахунку може вас заінтригувати, і, можливо, вам буде цікаво дізнатися про найкращі павербанки на 10000 мАг і про те, як вибрати павербанк.

Коментарі та думки власників

Як ви можете згадати, що 80%. це правильне значення. Я бачив великий вибір оригінальних павербанків на http://doortodoor.pk, але багато з них можуть мати більше 80% перетворення.

Може бути багато різних факторів. Якщо ви хочете купити павербанки в Пакистані, вам слід подумати, який мАг ви хочете.

Powerbank до 10.000mAh

Повний асортимент зовнішніх акумуляторів, адаптованих до ваших мобільних пристроїв.

JUICEE MAX: 5.КОМПАКТНИЙ АКУМУЛЯТОР НА 000 МАГ

JUICEE Max: 5 000 мАг аварійний акумулятор. Цей акумулятор великої ємності оснащений 2 портами USB-A на передній панелі з 2.потужністю 1А кожна. Дозволяє заряджати 2 пристрої одночасно і дуже швидко. Цей акумулятор дуже тонкий і його можна брати з собою в дорогу за будь-яких обставин.

JUICEE MAX: 10.КОМПАКТНИЙ АКУМУЛЯТОР НА 000 МАГ

JUICEE Max: аварійний акумулятор на 10 000 мАг. Цей акумулятор великої ємності оснащений 2 портами USB-A на передній панелі з 2.Потужність 1А кожна. Дозволяє заряджати 2 пристрої одночасно і дуже швидко. Цей акумулятор дуже тонкий, його можна взяти з собою в подорож за будь-яких обставин.

ДЖУЇК: 10.000 MAH USB-C АКУМУЛЯТОР

JUICEE: 10.Аварійний акумулятор на 000 мАг (USB-A / USB-C). Цей акумулятор великої ємності оснащений 2 роз’ємами USB-A на передній панелі з 2.Потужність 1А кожна, а також 3.0A USB-C порт. Дозволяє дуже швидко і одночасно заряджати 2 пристрої. Цей акумулятор дуже тонкий, його можна взяти з собою в подорож за будь-яких обставин.

TRAVELEE: THE ESSENTIALS PACK

ПОДОРОЖНІЙ: Ідеальний все-в-одному для подорожей, щоб нічого не забути. 1 дорожній чохол для зберігання всіх необхідних аксесуарів 1 зовнішній акумулятор ємністю 5 000 мАг з 2 виходами USB-A 1 зарядний кабель для акумулятора (USB-A / Micro-USB) 1 кабель з трьома роз’ємами для підключення всіх типів пристроїв (USB-C / Micro-USB / Lightning MFi 1 пара дротових навушників-вкладишів.

Корисні посилання

Зв’яжіться з нами

Не соромтеся звертатися до нас також щодо запитів на отримання цінових пропозицій.

Додавайте товари до списку бажань, щоб придбати їх пізніше або поділитися з друзями.

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Файли cookie дозволяють нам персоналізувати контент і рекламу, надавати функціональність соціальних мереж і аналізувати наш трафік. Ми також ділимося інформацією про використання нашого сайту з нашими партнерами з соціальних мереж, реклами та аналітики, які можуть об’єднувати її з іншою інформацією, яку ви надали їм або яку вони зібрали під час використання вами їхніх послуг.

Щоб дізнатися більше, відвідайте Політику конфіденційності

000mh power bank

D-168, okhla ph1, 2nd Floor Basement, New Delhi 110020 Phone. 011 40746900 | 91 9871295005 Email. cs@axlworld.com

Понеділок. П’ятниця12pm. 8 вечора

Субота. Неділя12pm. 17:00

Підпишіться

  • Автомобільні зарядні пристрої
  • Комбінований
  • Кабель для передачі даних
  • Навушники
  • Домашня сторінка
  • НАКЛАДНІ НАУШНИКИ
  • Медичне обладнання
  • Намиста
  • Павербанки
  • Розумний годинник
  • Колонки
  • Планшети
  • Зараз в тренді
  • TWS-навушники
  • Настінний зарядний пристрій
  • Дротові навушники
  • Особливості
  • Хіти продажів
  • За алфавітом, A-Z
  • За алфавітом, Z-A
  • Ціна, від низької до високої
  • Ціна, від високої до низької
  • Дата, від старого до нового
  • Дата, від нового до старого

AXL XPB-2250 Power Bank 20000mAh Li-Polymer з вхідними портами Type C Micro USB, світлодіодним індикатором заряду акумулятора та технологією мультизахисту для смартфона-планшета (чорний)

AXL XPB-1250 Power Bank 10000mAh Li-Polymer з швидкою зарядкою 12W, вхідними портами Type C Micro USB, світлодіодним індикатором заряду акумулятора, технологією мультизахисту для смартфона-планшета (чорний)

AXL PB-100 Power Bank 10000mAh Li-Polymer з швидкою зарядкою, подвійним портом Type C Micro USB вхідними портами Мульти технологія захисту для смартфона планшета (чорний)

Нещодавно переглянуті

Експерти AXL налаштовують кожен продукт, використовуючи новітні технології та надійні мікросхеми, щоб ви могли насолоджуватися життям AXciting Life. Експерти AXL прагнуть служити людям професійно.AXL пропонує ефективне післяпродажне обслуговування і ніколи не залишає каменя на камені, коли справа доходить до обслуговування клієнтів у найбільш кваліфікований спосіб.

Підпишіться на нашу розсилку

Дізнавайтеся про нові надходження, спеціальні акції та розпродажі.

Слідкуйте за нами

Дякуємо, що зв’язалися з нами! Ми зв’яжемося з вами найближчим часом. Дякуємо за підписку Дякуємо! Ми повідомимо вас, коли вона стане доступною!

Leave a Reply