Пошук розміру акумулятора автомобіля. З: Що таке номінальна сила струму холодного пуску?

Найкращі автомобільні акумулятори 2023 року

Легко забути про 40-кілограмову свинцеву батарею, яка живить ваш автомобіль, але коли її потрібно замінити, ви хочете отримати правильний.

Чудові характеристики, відмінна репутація, а тепер ще й відносно екологічно чисті.

Високотехнологічні функції та мала вага роблять цей акумулятор чудовим, але він не з дешевих.

Якщо вам просто потрібен акумулятор, а ціна – це ваша проблема номер один, вам слід звернутися до цих акумуляторів.

Ми можемо отримувати дохід від продуктів, доступних на цій сторінці, та брати участь у партнерських програмах. Дізнайтеся більше

Від найдоступніших субкомпактів на ринку до найсучасніших електромобілів, всі автомобілі мають одну спільну рису: 12-вольтовий акумулятор. Ця батарея настільки важлива, що може не дати “завестися” навіть повністю зарядженому електромобілю, не кажучи вже про більш поширені сьогодні по всій країні автомобілі, що працюють на бензині. Хоча найчастіше починати серйозно шукати і купувати автомобільну батарею потрібно в той день, коли вона вас підводить, ви можете зробити проактивний крок вже сьогодні і дізнатися трохи більше про найкращі автомобільні батареї для вашої ситуації.

  • Найкращий в цілому: DieHard Platinum AGM
  • Найекологічніші/найстійкіші: антигравітаційні літієві батареї
  • Найкраща спекотна погода:Odyssey Extreme
  • Найкращі холод погода:Optima Red Top
  • Найкращий бюджет: EverStart

Як ми обирали найкращі автомобільні акумулятори

Що стосується автомобільних акумуляторів, то з роками вони вдосконалювалися, але загалом залишаються відносно одноманітними за формою та функціями. Однак не всі створені однаково, і ціна відображає це. Або, якщо ви схожі на мене, і вам довелося знову розривати кабелі перемичок для того ж самого проектного автомобіля, тоді настав час замінити цей автомобільний акумулятор (і, можливо, вирішити деякі інші проблеми), саме тому я зібрав варіанти, що охоплюють широкий спектр випадків використання. При виборі акумуляторів я брав до уваги відгуки покупців, надійність бренду, гарантійну якість та акумулятор характеристики. Всі ці фактори вплинули на те, чому саме ці п’ять брендів були обрані. Ви, звичайно, можете обійтися будь-якою старою батареєю з найближчого магазину автозапчастин, але те, що є на полиці, може виявитися не найкращою батареєю для вашого використання.

Щоб максимально наблизитися до аналога, я працював із загальною групою 65 Розмір, яка підходить для мого 10-річного Ford F-150. З більшістю брендів для моєї вантажівки потрібна батарея AGM (докладніше про це нижче), але ви часто можете заощадити трохи грошей, якщо ви робите покупки за ціною, купуючи звичайну заливну кислоту батарея натомість. Яким би шляхом ви не пішли, найкращі автомобільні акумулятори не дадуть вам застрягти в найгірший момент.

Найкращі автомобільні акумулятори: Відгуки Рекомендації

Кращий в цілому: DieHard Platinum AGM

Чому він потрапив до рейтингу: Бренд DieHard є одним із найвідоміших у галузі, а їхня батарея Platinum AGM є екологічно чистою, як і всі свинцево-кислотні акумулятори.

  • Достатня ємність для роботи з декількома аксесуарами
  • Дві години резервної ємності
  • Доступні у всіх поширених розмірах

Я знав, що хочу включити батарею DieHard в цей список, і, хоча вам підійшли б і золоті, і платинові батареї, Platinum AGM зайняла перше місце з кількох причин. По-перше, при порівнянні з акумулятором F-150 різниця між ним і золотим склала лише близько 30 доларів розмір. По-друге, конструкція AGM означає, що вона ще краще витримує високі електричні навантаження і легко впорається з системою “стоп-старт”. На довершення, DieHard (справедливо) хвалиться тим, що ця та ще одна батарея в їхній лінійці виготовлені з мінімум 94% перероблених матеріалів. Свинець і кислота – не найдружніші матеріали у світі, тому приємно знати, що ця батарея максимально переробляється.

автомобіль, батарея, розмір, холодний, прокрутка

До недоліків можна віднести вартість і тривалість гарантії. Якщо вартість для вас є основною проблемою, то ви можете заощадити кілька доларів, опустившись до DieHard Silver, яка в моєму додатку опустилася до менш ніж 200 доларів. Хоча, навіть це не є моїм основним критерієм вибору. Крім того, хоча 3 роки на безкоштовну заміну – це довше, ніж у деяких батарей, DieHard не AGM Platinum має гарантію на чотири роки і коштує дешевше.

Найекологічніші/найстійкіші: Антигравітаційні літієві батареї

Чому вони увійшли до списку: Відмова від свинцю та кислоти в довгостроковій перспективі може бути тільки на користь, а набір функцій цього акумулятора дійсно ставить його попереду конкурентів.

Antigravity Batteries пропонує кілька лінійок літій-іонних акумуляторів, від електромобілів до гоночних автомобілів. Літій-іонні акумулятори – один з найпопулярніших типів батарей на сучасному ринку для всього, від смартфонів до стартерів, але для автомобільних акумуляторів він відносно новий. У порівнянні з часто 40-фунтовою свинцевою цеглою, до якої ми звикли, отримання 1200 прокручування ампер з батареї вагою менше 12 кілограмів здається дивовижним. Дійсно, це було б для традиційної техніки, якою ця батарея не є. На мою думку, найкрутішою функцією, яка викликає найбільший інтерес, є функція “RE-START”, за допомогою якої батарея переходить у сплячий режим, щоб завжди мати достатньо енергії для запуску автомобіля. Якщо це трапиться, ви можете натиснути кнопку на брелоку або на самій батареї, а потім завести машину.

З іншого боку, ці батареї дорогі. Дуже дорого. Ви можете придбати два з будь-якого іншого вибору (або більше), і ви будете наближатися. Тоді виникає питання доступності. Наразі у них є великий вибір акумуляторів для мотоциклів та гоночних автомобілів. Той, на який я дав посилання, підійде для Honda Civic, Mazda Miata або Nissan GT-R, але не для старого Ford F-150. У цьому є певна логіка, адже водії мотоциклів та гоночних автомобілів можуть отримати більше користі від зменшення ваги, ніж від водіння пікапа вагою понад 5000 фунтів.

Найкраща спекотна погода: Одіссея Екстрім

Чому ми вибрали саме його: Коли погода підштовхує ртутний стовпчик вгору, Odyssey Extreme готовий прийняти спеку і продовжувати крутити колінчастий вал.

  • Величезний діапазон робочих температур
  • Майже три години резервної ємності
  • Призначений для частих розрядів

Лінійка акумуляторів Odyssey Extreme призначена для роботи не тільки в екстремально спекотних умовах, але й в екстремально низьких температурах холодний також. Ця батарея також ледь не стала найкращою холодний погодних умов, але на нижньому кінці його випередила Optima. Odyssey, однак, перевершує Red Top за стійкістю до високих температур: він розрахований на температуру від.від 40 градусів за Цельсієм до задушливої температури 176 градусів за Цельсієм. Цього має бути достатньо навіть для спекотних днів і гарячих моторних відсіків. Це акумулятор великий, важкий і видає тонну енергії. Показник 950 CCA вражає сам по собі, але батарея також може видавати 1750 ампер протягом п’яти секунд у гарячому стані. Це, а також його конструкція, дозволяє йому піддаватися глибокому циклуванню до 400 разів.

Автомобільні акумулятори:

Дізнайтеся більше про асортимент автомобільних акумуляторів East Penn:

Серія акумуляторів Intimidator AGM – це високоефективні рішення для зберігання енергії та електроживлення, що відповідають вашим потребам у батареях.

  • Преміальна потужність, що не потребує технічного обслуговування, забезпечує оптимізований пуск і роботу в циклічному режимі
  • Конструкція із захистом від протікання забезпечує додаткову безпеку для користувача та захист складного електронного обладнання
  • Вражаюча довговічність, що витримує складні умови, наприклад, при рушанні з місця та зупинці автомобіля
  • Швидше, ефективніше заряджається і вище холод температурні характеристики
  • Надпотужні пластини Power-Perform™ з повним корпусом запобігають коротким замиканням і забезпечують максимальне накопичення та передачу енергії

Додаткові ресурси

Серія акумуляторів Deka Ultimate

Акумулятори серії Ultimate відрізняються потужним дизайном, продуктивністю і захистом, які вибагливі водії вимагають для своїх транспортних засобів.

  • Забезпечує надійний пуск і резервну потужність в екстремальних умовах експлуатації
  • Всепогодний акумулятор: висока прокручування потужність при холоднийПосилена конструкція протистоїть прискореній внутрішній корозії в спеку
  • Надміцні пластини Power-Perform™ з повними рамками запобігають коротким замиканням і максимізують накопичення та передачу енергії
  • Посилені стійки, ремені та зварні шви протистоять вібраційним пошкодженням, максимізують передачу струму

Додаткові ресурси

Серія акумуляторів Deka Gold

Серія акумуляторів Deka Gold використовує нашу ексклюзивну технологію Power-Perform® Plate, що забезпечує високу якість і надійність роботи.

автомобіль, батарея, розмір, холодний, прокручування
  • Преміальна пускова та резервна потужність
  • Пластини Power-Perform™ з повним каркасом запобігають коротким замиканням і максимізують накопичення та передачу енергії
  • Посилені стійки, ремені та зварні шви захищають від вібрації та забезпечують максимальну передачу струму
  • Конструкція кришки, що зливається з поверхнею, підвищує загальну батарея продуктивність, обслуговування, безпеку та зручність

Додаткові ресурси

Акумулятори AUX AGM

Батареї East Penn AUX спеціально розроблені та унікально здатні забезпечити надійну допоміжну підтримку критично важливих систем транспортний засіб функції.

  • Покращений електроліт у скляній оболонці забезпечує максимальну довготривалу ємність
  • Надзвичайна надійність завдяки вдосконаленій системі клапанного регулювання
  • Найкраще електричне з’єднання з ексклюзивним дизайном клем
  • Тривалий термін служби завдяки полікомпозитному корпусу та кришці

Додаткові ресурси

ОРИГІНАЛЬНІ АКУМУЛЯТОРИ BMW.

Як ваш автомобільЗ віком акумуляторної батареї сюрпризи – це останнє, чого ви хочете. Оригінальні акумулятори BMW розроблені та протестовані для забезпечення більш тривалого терміну служби, ніж звичайні акумулятори, і готові задовольнити підвищені вимоги до живлення у сучасному світі бездротових технологій. Тепер, за допомогою функції пошуку оригінальної акумуляторної батареї BMW, ви знайдете ідеальну батарею для вашого BMW і точно знатимете, скільки коштуватиме заміна акумулятора, без жодних сюрпризів.

У пошуках нової акумуляторної батареї BMW звертайтеся до офіційного дилерського центру BMW.

ЗНАЙДІТЬ БАТАРЕЮ ТА ЦІНУ, ЯКА ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ВАШОГО АВТОМОБІЛЯ: Якщо ви не можете знайти свій автомобіль, будь ласка, зверніться до офіційного дилера BMW.

Нижче наведено рекомендовані варіанти акумуляторів для вашого автомобіля. Залежно від технічних характеристик автомобіля може знадобитися батарея певного класу.

Для автомобілів з опціями, що вимагають більш досконалих акумуляторів та опцій живлення.

Для високопотужних та вдосконалених автомобілів, які потребують додаткової потужності через опції, технічні характеристики та індивідуальні конфігурації автомобіля.

Всі роботи виконуються кваліфікованими технічними спеціалістами BMW з використанням оригінальних запасних частин BMW, на які надається дворічна обмежена гарантія без обмеження пробігу. Гарантійний ремонт не є продовженням початкового терміну обмеженої гарантії на автомобіль або його частину.

Ціни на акумулятори доступні тільки в офіційних дилерських центрах BMW. Пропозиція дійсна тільки при наявності роздрукованої пропозиції. Ціна дійсна до 2.09.2023. Пропозиція не має грошової вартості. Необхідно пред’являти при виписці. Стосується лише автомобілів BMW. Ціна включає в себе деталі та роботу для обраної батареї в своїй категорії. У вартість включено все автомобіль програмування та/або діагностика, необхідна для встановлення нових акумуляторів. Без урахування податку з продажу, основного збору 18, якщо застосовується, та інших зборів Центру. Залежно від технічних характеристик автомобіля може знадобитися акумулятор певного рівня. Будь ласка, зверніться до офіційного дилера BMW для отримання додаткової інформації.

  • Заява про доступність
  • Відкликання щодо безпеки та шкідливих викидів
  • Політика конфіденційності
  • Кар’єра
  • Зв’яжіться з нами
  • Інформація про компанію
  • Інформація про нормативне регулювання продукту
  • © 2023 BMW of North America

Як отримати гарантію?

Щоб отримати гарантію на акумулятор Walmart. ви повинні відвідати сервісну службу в місцевому автосервісі Walmart Auto Care Center. Ви можете відвідати інший магазин. але якщо ви відвідуєте той самий магазин, в якому він був придбаний, вони можуть знайти ваш оригінальний чек, якщо ви можете вказати дату покупки. Крім того, серійний номер акумулятора може допомогти у визначенні дати покупки.

ПРИМІТКА: Є кілька пунктів, в яких зазначено, що ви повинні зберігати чек для отримання гарантії, а в інших – що він вам не потрібен. Використовуйте своє найкраще судження, і, як варіант, ви можете приклеїти його до корпусу акумулятора або сфотографувати, щоб відслідковувати його.

Які ознаки того, що потрібно перевірити автомобільний акумулятор?

Попереджувальна лампочка автомобільного акумулятора, що світиться на приладовій панелі, є чітким індикатором того, що у вашого акумулятора виникли проблеми, і його слід перевірити. У деяких випадках ваш транспортний засіб може не мати сигнальної лампочки, призначеної для акумулятора, і в цьому випадку може загорітися контрольна лампочка двигуна.

Вік вашого автомобільного акумулятора може вплинути на ваш автомобіль‘s робота. Автомобільні акумулятори не розраховані на термін служби більше чотирьох-п’яти років, а якщо ви живете в екстремальних погодних умовах, вони можуть прослужити ще менше.

Екстремальні погодні умови також можуть стати причиною:

  • Корозія. Можна визначити за сірчаним (схожим на яєчний) запахом або зеленим забарвленням навколо клем акумулятора
  • Набухання акумулятора. Весь корпус акумулятора почне випинатися
автомобіль, батарея, розмір, холод, заведення

Ще однією ознакою того, що акумулятор не працює належним чином, є проблеми з електрикою: автомобіль не заводиться, не працюють електричні склопідйомники, не вмикаються фари і т.д. Це може бути побічним ефектом несправного генератора, який не заряджає акумулятор належним чином. Незважаючи на це, якщо ви опинилися в такій ситуації, у вас може бути мертвий батарея яку потрібно замінити.

Автомобільний відділ Walmart пропонує безкоштовне тестування та встановлення акумулятора при покупці нового батарея у будь-якому автосервісі Walmart. Вони також перероблять ваш старий акумулятор. незалежно від того, де ( Amazon. Автозона. тощо) він був придбаний у.

Чому заводиться автомобіль акумулятор гарантія важливо?

Акумулятор, мабуть, є одним з найважливіших компонентів автомобіля. Він живить все – від фар до підігріву сидінь. Як і інші цінні речі, варто переконатися, що необхідні компоненти автомобіля застраховані на випадок пошкодження або несправності. Автомобільні акумулятори не розраховані на весь термін служби автомобіля, тому наявність гарантії на акумулятор може врятувати вас, якщо він вийде з ладу, і допоможе зменшити витрати на його обслуговування. Переконайтеся, що ви знаєте гарантійну інформацію про гарантію на автомобільний акумулятор. оскільки вони можуть відрізнятися залежно від марки акумулятора та місця його придбання.

Гарантія на ваш автомобіль більше не покриває батарею Чи замислювалися ви про інші речі, які могли змінитися з моменту купівлі автомобіля?? Можливо, ваш кредитний рейтинг? Ви думали про рефінансування, щоб заощадити трохи більше грошей? Дізнайтеся, як можна зменшити платежі за кредитом за допомогою WithClutch !

що, швидше за все, якщо ви отримали свій автомобіль кредит у дилера, ви можете значно переплатити. WithClutch може допомогти людям заощадити гроші та час, дозволяючи їм рефінансувати, не виходячи з дому, менш ніж за 20 секунд. Якщо це те, що вас приваблює, виконайте ці прості кроки, щоб розпочати свій шлях до рефінансування!

Leave a Reply