Банк живлення док-станції Switch. ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ

Table of Contents

Як зарядити Nintendo Switch?

Switch – один з найпопулярніших варіантів для портативних ігор, але, враховуючи, що це піонерський пристрій як у сфері портативних, так і док-станцій, вам може бути цікаво, як його можна зарядити, особливо якщо у вас версія Switch, яка не має док-станція.

У будь-якому випадку, наш посібник пояснює все, що вам потрібно знати про заряджання Switch за допомогою док-станції док-станція і за допомогою кабелю, а також як можна заряджати контролери Switch.

Чи потрібна вам док-станція док-станція для заряджання Nintendo Switch?

Nintendo Switch та Nintendo Switch OLED постачаються з док-станцією. Док-станція док-станція дозволяє користувачам грати на Switch через підключений екран, наприклад, телевізор. Коли консоль підключена до док-станції та джерела живлення, вона також заряджається, навіть якщо вона увімкнена та використовується.

Якщо у вас Nintendo Switch Lite, док-станція не потрібна. Switch Lite не можна відтворювати через телевізор, це лише портативна консоль.

Однак для заряджання не має значення, чи є у вашого Switch док-станція, чи ні. Хоча можна використовувати док-станцію док-станція щоб зарядити ваш Switch, ви також можете зарядити його за допомогою кабелю та розетки або павербанку.

Який кабель потрібен для заряджання Nintendo Switch?

Для заряджання Nintendo Switch, включно з версіями Lite та OLED, використовується порт USB-C, тому для заряджання знадобиться кабель USB-C. Вам просто потрібно підключити один кінець до комутатора, а інший – до джерела живлення, будь то настінний адаптер або павербанк.

MAGFAST Lux USB-C to USB-C – це міцний, довговічний і елегантний кабель, який можна використовувати для різних пристроїв, в тому числі для зарядки Nintendo Switch. Lux стійкий до перегинів і пройшов стрес-тестування, щоб гарантувати, що він може витримати всі суворі умови повсякденного життя. Ми настільки впевнені в надійності MAGFAST Lux, що надаємо на нього довічну гарантію.

Чи можна заряджати Nintendo Switch бездротово?

Ні, жодна з моделей Nintendo Switch не підтримує бездротове заряджання. Заряджати Nintendo Switch можна лише підключивши кабель до розетки або встановивши консоль у док-станцію.

Хоча Switch хвалять за його можливості для портативних ігор, оригінальний Switch і OLED-версію також можна використовувати на телевізорі. Коли ви граєте на перемикачі через телевізор, ви від’єднуєте контролери від самого перемикача. Ви також можете придбати додаткові контролери, які чудово підходять, коли у вас є група людей, які хочуть грати одночасно.

Однак, щоб використовувати контролери, їх потрібно зарядити. Для повної зарядки стандартних контролерів Nintendo Switch Joy-Con знадобиться близько трьох з половиною годин. Якщо контролери підключені до комутатора, вони будуть заряджатися. Якщо у вас є додаткові контролери Joy-Con, ви можете придбати зарядний пристрій для них. Це база, до якої можна підключити контролери, щоб вони заряджалися.

Зарядний тримач можна підключити до док-станції Nintendo або безпосередньо до розетки через адаптер. Зарядний тримач постачається з власним кабелем, але ви також можете використовувати власний зарядний кабель USB-C до USB-C, щоб підключити його до електромережі.

Існує ще один тип контролера Nintendo Switch – Nintendo Switch Pro Controller. Це займає близько шести годин для повного заряджання, а також використовує кабель USB-C до USB-C для отримання живлення. Кабель можна під’єднати безпосередньо до док-станції або до розетки чи електромережі банк для зарядки контролера.

Скільки часу заряджається Switch?

У наступному розділі передбачається, що ваш Nintendo Switch підключено за допомогою адаптера живлення з комплекту постачання. Крім того, я припускаю, що оригінальна модель Switch і нова модель Switch вставлені у свої док-станції. Підсвічування Nintendo Switch light не можна під’єднати до док-станції, але все одно передбачається, що воно використовується разом з адаптером, який входить до комплекту живлення адаптер.

Switch lite

Час заряджання у режимі сну: 2 години 59 хвилин Час заряджання у режимі гри: 2 години 54 хвилини Як не дивно, Switch насправді заряджається швидше, коли ви граєте в ігри в підключеному до док-станції режимі. Це може здатися інтуїтивно зрозумілим, адже можна подумати, що вся додаткова потужність витрачається на потужність для ігор, а не для заповнення акумулятора. Але ця швидка зарядка насправді має сенс. У підключеному до док-станції ігровому режимі комутатор споживає набагато більше енергії, ніж у сплячому режимі або режимі тримання в руці. Навіть якщо CPU та GPU споживають більше енергії, для заряджання акумулятора комутатора залишається більше енергії.

Чи підтримує комутатор швидке заряджання?

Ні, комутатор не підтримує швидке заряджання. Навіть якщо ви використовуєте з комутатором потужніший зарядний пристрій, який, наприклад, заряджає ноутбук, швидкий зарядний пристрій не впливає на швидкість заряджання Комутатор не заряджається швидше. Тому ви ніколи не зможете зарядити комутатор швидше, ніж зазначено у вищевказаних розділах. Чому це так? Швидкісний зарядний пристрій не визначає швидкість заряджання пристрою. Максимальна швидкість заряджання комутатора заздалегідь визначена апаратним забезпеченням комутатора. Пристрій сам вирішує, як швидко заряджати його швидким зарядним пристроєм. Причиною цього є захист акумулятора пристрою. Хоча швидка зарядка зручна, вона має великий мінус: швидка зарядка пошкоджує батареї швидше, ніж звичайна зарядка. Отже, обмежуючи швидкість заряджання, Switch збільшує термін служби літій-іонного акумулятора на багато циклів заряджання. Подумайте про це так: Уявіть, що швидкий зарядний пристрій USB – це 4-метрова труба, по якій тече вода. А тепер уявіть, що перемикач – це отвір шириною всього 1 метр. Незалежно від того, скільки води тече по цій 4-метровій трубі, вона потрапить в отвір шириною 1 метр настільки швидко, наскільки дозволяє отвір шириною 1 метр. Але додатковий тиск може пошкодити отвір шириною 1 метр, що призведе до витоку. Отже, швидкий зарядний пристрій не заряджає комутатор швидше. Але чи буде працювати швидкий зарядний пристрій? Так, ваш швидкий зарядний пристрій працюватиме. Але зарядний пристрій має бути настільки ж потужним, як і адаптер живлення, що входить до комплекту комутатора, інакше ваш комутатор заряджатиметься повільніше, а в деяких випадках може не заряджатися взагалі. Давайте подивимося на деякі зарядні пристрої, які я використовував зі своїм Switch.

Зарядний пристрій потужністю 20 Вт

Я використовую зарядний пристрій, який подає 20 Вт потужності в мій Switch. Це гарантує, що мій Switch заряджатиметься в ручному режимі. Але швидкість зарядки трохи повільніша, ніж у комплектного адаптера. Але адаптери на 20 Вт мають свої переваги… Адаптери на 20 Вт, як правило, дуже маленькі та дуже портативні. Завдяки розмірам, як у руки гобіта, вони ідеально підходять для того, щоб їх можна було покласти в невелику сумку або за спину Я рекомендую швидкий зарядний пристрій Aukey Minima USB-C зі складним штекером. Причини, чому я рекомендую його:

  • Пропонує 20 Вт швидкої зарядки
  • Мініатюрний форм-фактор означає, що він може поміститися у вашій сумці для зручного транспортування
  • Заряджає комутатор швидше, ніж він може розрядити батарею в ігровому режимі
  • Понад 10 000 покупців Amazon рекомендують його як 5-зірковий продукт
  • У мене є такий для мого комутатора і я знаю, наскільки він хороший
  • Можна використовувати для заряджання інших смарт-пристроїв

Але що, якщо вам потрібно трохи більше потужності?

Зарядний пристрій потужністю 30 Вт

Заряджає з тією ж швидкістю, що й Nintendo Switch, який постачається в комплекті потужність адаптер, вам слід придбати зарядний пристрій потужністю 30 Вт. Будь-який потужніший зарядний пристрій не заряджає приставку швидше.

30 Вт джерела живлення суперкарів зарядного пристрою Nintendo Switch. Він повинен заряджати ваш Nintendo Switch у ручному режимі за тією ж швидкістю, що й адаптер живлення Nintendo Switch, який постачається в комплекті, коли він знаходиться в док-станції.

Я рекомендую швидкий зарядний пристрій AUKEY Focus 30W 2-портовий USB C. Причини, чому я рекомендую цей зарядний пристрій:

  • Заряджається так само швидко, як і офіційний адаптер живлення Nintendo Switch (хоча його не можна використовувати для живлення Switch) док-станція)
  • Заряджає Switch за час, зазначений у першому розділі
  • Пропонує 30 Вт потужності для швидкого заряджання
  • Можна використовувати з іншими розумними пристроями
  • Має тисячі 5-зіркових відгуків від інших користувачів
  • У мене немає такого, але у моєї партнерки є для її Switch, і вона клянеться в цьому

Як підтримувати зарядку комутатора в портативному режимі

Забудьте зарядити свій комутатор перед виходом з дому? Не хвилюйтеся, ви не самотні. Ознайомтеся з наступними розділами, щоб дізнатися, як підтримувати заряд вашого комутатора, коли ви перебуваєте в портативному режимі.

Зменшіть яскравість екрану

У режимі використання з рук найбільше розряджає акумулятор Nintendo Switch, окрім центрального та графічного процесорів, екран. Зменшити навантаження на акумулятор, зменшивши яскравість екрана.

Ви можете зробити це, утримуючи кнопку “Додому” на правому джой-коні, доки не з’явиться швидке меню. Звідти ви можете зменшити яскравість.

Переведення перемикача в режим польоту

Ще одним джерелом виснаження акумулятора Nintendo Switch є Bluetooth і Wi-Fi. Якщо ви перебуваєте на вулиці і граєте в гру, є велика ймовірність, що ви не будете грати в Інтернеті або завантажувати ігри. Тож вам слід вимкнути їх обох.

Щоб вимкнути Bluetooth і Wi-Fi та поставити Nintendo Switch у режимі польоту утримуйте кнопку “Додому” на правому джой-коні. Коли з’явиться швидке меню, натисніть режим польоту, щоб увімкнути режим польоту.

Зменшити гучність звуку

Зменшуйте гучність звуку, щоб заощадити заряд акумулятора перемикача.

Це не зменшить використання вашого акумулятора на значну величину, але зменшення гучності може заощадити до 10 додаткових хвилин заряду акумулятора.

Грайте у графічно менш виснажливі ігри

Мій улюблений спосіб врятувати акумулятор Nintendo Switch від розряджання, як відро з дірками, – грати в менш графічно насичені ігри.

Ви, мабуть, чули, що такі ігри, як Zelda: Breath of the Wild, розряджають батарею комутатора всього за дві з половиною години.

Але це стосується не всіх ігор на Nintendo Switch. Наприклад, у прості двомірні ігри, такі як Hollow Knight, можна грати майже 6 з половиною годин на Switch у портативному режимі без підзарядки акумулятора.

Намагайтеся відкладати графічно складні ігри на той час, коли у вас закінчиться заряд батареї Перемикач під’єднана до док-станції вдома.

комутатор, док-станція, живлення, банк

Від’єднайте мінуси Joy

Від’єднайте Joy-cons, щоб заощадити заряд акумулятора.

Від’єднання джойконів економить заряд акумулятора Nintendo Switch, оскільки джойкони розряджають акумулятор, щоб підзарядитися.

Вимкніть вібрацію контролера

Інший спосіб заощадити заряд акумулятора – вимкнути вібрацію контролера.

Щоб вимкнути функцію вібрації, спочатку натисніть на гвинтик налаштування в головному меню. Далі прокрутіть меню ліворуч униз до пункту “Контролери та датчики”.

У меню контролерів і датчиків ви побачите функцію вібрації контролера. За замовчуванням він має бути увімкнений.

Вимкніть його, щоб заощадити заряд акумулятора.

Придбайте портативний зарядний пристрій

Найкращий спосіб підтримувати заряд вашого комутатора в дорозі – це придбати портативний зарядний пристрій.

Таким чином, ви зможете під’єднати ваш Switch до портативного зарядного пристрою, щоб отримати заряд енергії, де б ви не були.

Використовуючи портативний зарядний пристрій, ви можете збільшити час автономної роботи вашого Switch у 2-5 разів.

У цьому розділі я вибрав два різні акумуляторні блоки.

Один з них – це невеликий акумулятор, який можна носити в рюкзаку і який подвоїть час автономної роботи вашого комутатора.

Другий акумулятор набагато більший і збільшить час автономної роботи вашого комутатора вчетверо або більше.

Однак ці великі акумуляторні батареї, як випливає з назви, дуже великі і важкі. Тому їх найкраще зберігати в сумці, наприклад, у рюкзаку.

Маленький портативний зарядний пристрій

Я рекомендую Anker Powercore Mini. Причина, по якій я рекомендую його, полягає в тому, що

перемикач, док-станція, живлення, банк
  • Він невеликий і легко поміститься в джинсах або сумочці.
  • Він має ємність 3350 мАг, що дає 75% додаткової ємності акумулятора для вашого Nintendo Switch
  • Він має понад 20 000 5-зіркових відгуків, які оцінюють його як один з найпопулярніших невеликих портативних зарядних пристроїв.
  • Це невеликий портативний зарядний пристрій, який я використовую з моїм Nintendo Switch і гарнітурою Oculus Quest VR.

Великий портативний зарядний пристрій

Для більшого портативного зарядного пристрою я збираюся залишитися з Anker.

Скільки потужності Банк Чи справді потрібен Nintendo Switch?

Гостьовий пост Павла на SwitchChargers.com. Ми допоможемо вам знайти правильний зарядний пристрій для вашого iPhone, Android, Nintendo Switch та інших пристроїв з роз’ємом USB-C.

Nintendo Switch – найпопулярніша портативна ігрова система на ринку. Як і наші телефони та ноутбуки, вона має обмежений час автономної роботи. І менше варіантів енергозбереження.

Павербанк може значно подовжити час гри поза домом. Але скільки енергії вам потрібно для Nintendo Switch, залежить від вашої моделі та планів щодо подорожей. Тут ми розглянемо різні варіанти, включаючи рекомендації щодо більшості потреб у подорожах з комутатором.

Ємність. Носіть із собою лише необхідне

Ємність, як правило, означає більше часу для гри, але ви можете придбати занадто велику ємність. Якщо ви використовуєте 50% або менше енергії банк тоді ви несете більше ваги, ніж потрібно. І, ймовірно, заплатили більше, ніж потрібно.

Для більшості подорожей я рекомендую павербанк на 10 000 мАг. Включаючи власний акумулятор Switch, ви можете отримати 6.5-9.5 годин (залежно від вашої моделі Switch) загалом. Цього більш ніж достатньо для внутрішніх подорожей.

Для закордонних перельотів може підійти акумулятор на 20 000 мАг. Або якщо ви плануєте тримати кілька пристроїв увімкненими протягом кількох годин.

більше 20 000 мАг для більшості людей у більшості умов є надмірною ємністю. Ми говоримо про 13-22 години роботи вашого Switch без доступу до розетки. Можливо, це буде корисно, якщо ви хочете зменшити частоту підзарядки вашого пристрою банк. Але цей компроміс досягається за рахунок важчого і дорожчого портативного зарядного пристрою.

комутатор, док-станція, живлення, банк

Вихідна потужність. Швидка зарядка Nintendo Switch

За допомогою відповідного кабелю ви можете підключити майже будь-який USB-блок живлення банк під’єднати Nintendo Switch до електромережі, щоб він живився від неї. Швидкість заряджання залежить від живлення вихідні характеристики вашого павербанку. Це робить його настільки ж важливою характеристикою, як і ємність.

Живлення через USB

Nintendo Switch підтримує технологію USB Power Delivery через USB-C. USB Power Delivery (USB PD) – це стандарт швидкого заряджання. Як і Quick Charge, але не сумісні між собою. Таким чином, Switch завжди заряджатиметься швидше за допомогою джерела живлення USB-C PD.

18 Вт USB-C PD: заряджає всі моделі Switches близько до максимальної швидкості в ручному/столовому режимі. Для оновлених Switch і Switch Lite всі зарядні пристрої потужністю 18 Вт рівноцінні. Для оригінального Switch найкраще підходять зарядні пристрої з підтримкою 9 В або 15 В, але не 12 В.

Оригінальний комутатор отримує живлення від 12 В. Але цього більш ніж достатньо для заряджання під час гри.

30 Вт USB-C PD: гарантує, що всі моделі Nintendo Switch заряджатимуться з максимальною швидкістю, оскільки підтримує напругу 15 В. Але для заряджання під час гри не потрібно 30 Вт. Все, що перевищує 30 Вт, не буде працювати краще для Switch у ручному режимі.

Перехід з USB-C на USB-C 2.0 з павербанком USB-C PD.

USB-C USB-A

Звичайний USB-C повинен забезпечувати вихідну потужність до 15 Вт. Це не так швидко, як USB-C PD, але цього достатньо, щоб зарядити Switch під час гри. Отримайте перехідник з USB-C на USB-C 2.0 з кабелем USB-C живлення банк.

Павербанк з роз’ємом USB-A з вихідною потужністю 5 В/2 А (або більше) може відповідати вимогам оновлених Switch і Switch Lite. Але оригінальна модель Switch може продовжувати розряджатися зі зниженою швидкістю. Для найкращих результатів підключайте плагін, коли Перемикачз зарядом акумулятора близько 100%. Перехід з USB-C на USB-A 2.0 з павербанком USB-A.

Павербанк USB-A з напругою 5 В/1 А заряджає комутатор лише у сплячому режимі. І при цьому досить повільно.

Якщо у вас вже є звичайний павербанк з роз’ємом USB-C або USB-A банк ви можете спробувати. Але якщо ви купуєте новий павербанк з USB-C PD. Це найкраще значення в довгостроковій перспективі.

Чи пошкодять неофіційні зарядні пристрої Nintendo Switch систему?

Nintendo настійно рекомендує не використовувати сторонні зарядні пристрої для Switch. Але ніколи не було підтверджено жодного випадку, щоб робочий зарядний пристрій пошкодив консоль Switch, незалежно від того, чи він стороннього виробника, чи ні. У Nintendo Switch немає нічого особливого, що робило б небезпечним використання неофіційних зарядних пристроїв, тому сміливо використовуйте свій улюблений зарядний пристрій з роз’ємом USB-C.

Потужність, яку може видати зарядний пристрій, вказана у ватах (Вт), і не кожен зарядний пристрій може видавати однакову кількість енергії. Сам по собі комутатор не може споживати більше 18 Вт (або 13.5 Вт для Switch Lite). Тому, щоб гарантувати, що ваш Switch заряджатиметься навіть під час гри, вам слід використовувати зарядний пристрій USB-C, який може видати щонайменше 18 Вт.

Але якщо ви плануєте використовувати зарядний пристрій для потужність як комутатор, так і його док-станція водночас вам знадобиться зарядний пристрій потужністю не менше 39 Вт. Це враховує як заряд акумулятора комутатора, так і потужність, необхідну для передачі сигналу HDMI на телевізор.

Чи можна зарядні пристрої Nintendo Switch використовувати для заряджання інших пристроїв?

Nintendo Switch заряджається за допомогою USB-C, що є стандартом для сучасних портативних пристроїв. Це означає, що майже будь-який зарядний пристрій Nintendo Switch може заряджати будь-які інші пристрої з роз’ємом USB-C, включно з телефонами Android, iPad, MacBook і навіть Steam Deck.

Єдиний виняток – зарядні пристрої для Switch, такі як Antank x GuliKit Attachable Power Bank, які працюють з урахуванням специфічної форми консолі.

У чому різниця між настінним зарядним пристроєм і павербанком?

Настінні зарядні пристрої підключаються безпосередньо до розетки, а провід підключається до консолі або док-станції Switch. Але павербанк – це окремий акумулятор, який можна попередньо зарядити, а потім носити з собою.

Потім ви можете підключити павербанк до Switch, щоб заряджати консоль де завгодно, навіть якщо поблизу немає розеток. Деякі навіть закріплюють безпосередньо на комутаторі. Більшість павербанків витримують щонайменше два повних заряди, перш ніж їх потрібно буде знову заряджати.

перемикач, док-станція, живлення, банк

Скільки часу працює акумулятор Nintendo Switch?

Якщо у вас стандартний зарядний пристрій Nintendo Перемикач що ви купили в 2017 або 2018 році, він повинен тривати близько 2.Від 5 до 6.5 годин. Якщо ви придбали її пізніше, то час роботи від батареї має становити близько 4 годин.Від 5 до дев’яти годин.

Nintendo Switch Lite працює від трьох до семи годин. У Nintendo Switch OLED використовується той самий акумулятор, що і в сучасних консолях Switch, тому його має вистачити приблизно на 4.Від 5 до дев’яти годин.

Це великі діапазони, очевидно. Як і у комп’ютера, час роботи від акумулятора Nintendo Switch залежить від того, в які ігри ви граєте. Якщо ви граєте в прості ігри, наприклад, ретро-ігри, що входять до передплати Nintendo Switch Online, система працюватиме довго. Але якщо ви граєте в інтенсивні ігри, такі як The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, очікуйте, що батарея розрядиться швидше.

Вільям Антонеллі (він/вона/вони) – письменник, редактор та організатор, який живе в Нью-Йорку. Як один із засновників команди Reference, він допоміг перетворити Tech Reference (тепер частина Insider Reviews) зі скромного початку на джаггернаут, який привертає понад 20 мільйонів відвідувань щомісяця. Окрім Insider, його статті з’являлися у таких виданнях, як Polygon, The Outline, Kotaku та інших. Він також є джерелом технічного аналізу на таких каналах, як Newsy, Cheddar та NewsNation. Ви можете знайти його на @DubsRewatcher або зв’язатися з ним електронною поштою за адресою wantonelli@insider.com.

Ви можете придбати ліцензію на логотип та похвалу до цієї історії тут.

Розкриття інформації: Написано та досліджено командою Insider Reviews. Ми виділяємо продукти та послуги, які можуть вас зацікавити. Якщо ви купуєте їх, ми можемо отримати невелику частку доходу від продажу від наших партнерів. Ми можемо отримувати продукти безкоштовно від виробників для тестування. Це не впливає на наше рішення про те, чи буде продукт показаний або рекомендований. Ми працюємо незалежно від нашої рекламної команди. Ми будемо раді вашим відгукам. Пишіть нам на reviews@insider.com.

Щодня отримуйте найсвіжіші новини про найважливіші події в бізнесі, від Уолл-стріт до Кремнієвої долини.

Leave a Reply