Не пропустіть завтрашні новини індустрії магазинів біля дому. Зарядні станції Shell ev

Table of Contents

Shell проводить розслідування після того, як дані мережі зарядки електромобілів виявилися незахищеними

новини, індустрії, магазин, зарядні

Хоча більша частина даних належала клієнтам автопарків, які використовують Shell Recharge, глобальну мережу зарядних станцій для електромобілів нафтової компанії, вона також включала інформацію з приватних житлових пунктів зарядки в мережі, повідомляє TechCrunch.

“Після того, як стало відомо про відкриту точку доступу до бази даних Shell Recharge Solutions, Shell закрила доступ”. сказав представник компанії. “Ми розслідуємо інцидент, продовжуємо стежити за нашими ІТ-системами і вживемо всіх необхідних заходів, включаючи повідомлення постраждалим особам і органам влади, як тільки завершимо первинне розслідування”.”

Shell Recharge. це мережа з понад 300 000 пунктів заправки від різних постачальників. Більшість з них знаходяться в Європі та США.K., хоча є кілька в інших місцях, включаючи США.S.

Амбіції Shell в галузі електрифікації є важливою частиною спроб компанії відійти від свого нафтового коріння і стати більш широкою енергетичною групою. У минулому році компанія придбала компанію Volta, що займається зарядками для електромобілів, за 169 мільйонів і витратила 2 мільярди на викуп Nature Energy, найбільшого в Європі виробника відновлюваного природного газу.

Новини C-Store Dive у вашій поштовій скриньці

Отримуйте безкоштовну щоденну розсилку новин, яку читають галузеві експерти

новини, індустрії, магазин, зарядні

Як виглядає зручність у майбутньому, де паливо має менше значення?

Модель c-store не сильно змінилася за останні десятиліття, але нові формати від Yesway, Casey’s і Urban Value Corner Store пропонують ключові ідеї для вирішення проблеми зростання електрифікації, пише Френк Бірд (Frank Beard).

У важкі економічні часи компанія Murphy USA процвітає

Але оскільки компанія планує розширення на 500 магазинів, їй доведеться зіткнутися зі “стагнацією попиту на паливо, нормалізацією роздрібної націнки і все більш кмітливою конкуренцією”. зазначив один з експертів.

Нафтовий гігант Shell перетворив стару заправку на зарядний центр для електромобілів з безкоштовним Wi-Fi та сонячними панелями в дерев’яних навісах. Озирніться навколо.

Іконка електронної пошти Конверт. Вказує на можливість відправити електронний лист.

Іконка електронної пошти Стилізована пташка з відкритим ротом, що твітує.

Іконка LinkedIn Слово в.

  • Нафтовий гігант Shell перетворив одну зі своїх заправок на зарядний центр лише для електромобілів.
  • Вона має дев’ять точок зарядки, супермаркет, кав’ярню та безкоштовний Wi-Fi.
  • Компанія Shell заявила, що це перший випадок, коли вона переобладнала одну зі своїх старих заправок таким чином.

На старій заправці Shell на Фулхем-роуд у Лондоні, Великобританія, ви не знайдете жодного автомобіля, що працює на викопному паливі.

Те, що колись було звичайною заправкою, тепер перетворилося на щось зовсім інше. Shell перетворила об’єкт на зарядний центр виключно для електромобілів (EV).

Станція Shell Recharge відкрилася в січні 2022 року. За словами компанії Shell, вона вперше перетворила одну зі своїх існуючих заправок на зарядний хаб лише для електромобілів.

Попит на нові електромобілі випереджає розвиток зарядної інфраструктури. У 2021 році у Великій Британії було зареєстровано близько 190 000 нових електромобілів, згідно з даними Товариства автовиробників і торговців, проте у країні налічується трохи менше 29 000 пунктів зарядки електромобілів, згідно з даними ZapMap, на які посилається уряд Великої Британії.

Учасники кампанії кажуть, що ця невідповідність може перешкоджати масовому впровадженню електромобілів, що ускладнить досягнення урядом мети поступового припинення продажів нових автомобілів, що працюють на викопному паливі, до 2030 року. Президент Джо Байден хоче, щоб електромобілі становили половину продажів нових автомобілів в США до того ж року.

Тому компанії, включаючи Shell, інвестують, щоб задовольнити попит на електромобілі.

Її оновили високими дерев’яними навісами, оснащеними сонячними панелями

Ще один знак спрямовує транспортні засоби на викопному паливі до найближчої заправки

На території Shell Recharge є кав’ярня Costa, продуктовий магазин Waitrose та безкоштовний Wi-Fi

Shell Recharge має дев’ять зарядних пунктів Rapid потужністю 175 кВт і два паркувальних місця. Водії можуть скористатися безкоштовним Wi-Fi, випити кави або сходити за продуктами, поки чекають на зарядку свого автомобіля.

Зарядні відсіки вже використовуються водіями електромобілів

Одна клієнтка, Ребекка, яка пила каву в очікуванні зарядки свого орендованого електромобіля Renault Zoe E-Tech, розповіла Insider, що Shell Recharge був простим у використанні.

Вона сказала, що це надійно захищено від ідіотів, ви просто натискаєте і їдете, але визнала, що це не так швидко, як заправка звичайного автомобіля.

Приблизно через 14 хвилин після прибуття з майже 0% заряду, автомобіль Ребекки був на 38% зарядженим.

Ви повинні планувати свій час, сказала вона. Але зважаючи на рекордно високі ціни на пальне у Великобританії, вона додала: “Навіщо мені витрачати більше грошей, якщо я хочу зійти зі свого шляху”?

Ребекка сказала Insider, що витратить близько 8 (10) фунтів стерлінгів.86) на її заряді.

Водії отримують інформацію про хід підзарядки

Shell заявила, що до 2025 року хоче встановити 50 000 пунктів зарядки електромобілів по всій Великобританії.

Shell BP з головою пірнула у зарядку електромобілів

І Shell, і BP беруть участь у мережах зарядних станцій для електромобілів, оскільки вони прагнуть перейти від видобутку нафти до “зеленої” економіки.

новини, індустрії, магазин, зарядні

Приспана тема зарядки електромобілів раптом стала гарячою темою. А чому б і ні? Коли на столі лежать 5 мільярдів державних грошей, всі поспішають припасти до державного корита. Цього тижня Shell і BP зробили важливі кроки, щоб долучитися до цього шаленства.

Shell придбала мережу зарядних станцій Volta EV

Згідно з прес-релізом від 18 січня, Shell USA, дочірня компанія Shell plc, підписала остаточну угоду про придбання 100% розміщених простих акцій класу А компанії Volta Inc. в готівковій транзакції вартістю приблизно 169 мільйонів.

Активи Volta включають існуючу мережу громадських зарядних станцій для електромобілів з більш ніж 3 000 точок зарядки в місцях призначення (торгові центри, продуктові магазини, аптеки і т.д.).Volta має мережу електрозаправок у 31 штаті та території США, понад 3400 додаткових точок зарядки, а також можливості для подальшого розвитку, експлуатації та монетизації інфраструктури зарядних станцій для електромобілів.

Окрім надання послуги зарядки, Volta спеціалізується на отриманні доходів від реклами на екранах, вбудованих в зарядні станції. Рекламні можливості Volta та перевага “раннього гравця” дозволили компанії забезпечити найкращі місця та контракти на рівні портфеля з власниками сайтів на ринках з високою вартістю та високим трафіком. Багато зарядних станцій Volta є безкоштовними для використання завдяки рекламним доходам, що генеруються їхніми електронними дошками оголошень.

Очікується, що угода буде закрита в першій половині 2023 року за умови схвалення акціонерами та регуляторними органами. Згідно з умовами договору про злиття. Після закриття угоди Shell також погасить борг Volta перед третіми особами, який оцінюється в 14 мільйонів доларів США. В рамках угоди дочірня компанія Shell USA надасть компанії Volta субординовані забезпечені строкові кредити, щоб допомогти Volta пройти через закриття угоди.

Завершення злиття залежить від схвалення акціонерів Volta, закінчення або припинення періоду очікування відповідно до Закону Харта-Скотта-Родіно про вдосконалення антимонопольного законодавства, а також інших відповідних регуляторних дозволів та звичайних умов закриття угоди. За умови схвалення акціонерів та регуляторних органів, Volta стане дочірньою компанією Shell USA, що повністю належить Shell.

У 2019 році Shell придбала Green Lots, мережу зарядних станцій для електромобілів, яка була зосереджена переважно на Європі. За даними The Verge, це придбання було здійснено іншою дочірньою компанією Shell, Shell New Energies, яка згодом була перейменована в Shell Recharge Solutions. Після завершення злиття Volta Shell контролюватиме понад 57 000 пунктів зарядки електромобілів, більшість з яких мають рівень 2, у США та Європі. Shell New Energies також працює над іншими проектами альтернативної енергетики, такими як офшорні вітрові електростанції в Нью-Джерсі.

Tritium отримує велике замовлення на електрозарядки від BP

Tritium. австралійська компанія, заснована в 2001 році. У прес-релізі від 17 січня повідомляється, що компанія розробляє і виробляє власне апаратне і програмне забезпечення для створення передових і надійних швидких зарядних пристроїв постійного струму для електромобілів. “Компактні та надійні зарядні пристрої Tritium розроблені таким чином, щоб чудово виглядати на центральній вулиці та процвітати в суворих умовах, завдяки технології, розробленій для простоти встановлення, володіння та використання. Tritium орієнтований на постійні інновації для підтримки наших клієнтів по всьому світу.”

Зображення надано компанією Tritium

На відміну від Volta, Tritium фокусується на швидких зарядних пристроях постійного струму 3-го рівня. Насправді, її біржовий символ. DCFC. В останньому прес-релізі повідомляється, що bp розмістила найбільше замовлення від одного клієнта в історії Tritium. bp встановлюватиме зарядні пристрої для автопарків та широкої громадськості в США, Великобританії, Європі та Австралії, оскільки bp розширює свій бізнес із зарядки електромобілів, відомий як bp pulse. Чому British Petroleum, яка раніше називалася BP, тепер використовує малі літери для своєї ідентифікації, незрозуміло. Можливо, її все ще бентежить масштабний розлив нафти в Мексиканській затоці на одній з її морських платформ.

“Оскільки інфраструктура зарядних станцій для електромобілів bp зростає по всьому світу, Tritium є природним вибором для цього замовлення”. сказав Річард Бартлетт, генеральний директор bp pulse. “Тритій має глобальну присутність і провідну в галузі технологію швидкої зарядки постійним струмом. ми з нетерпінням чекаємо, коли ці зарядні пристрої почнуть працювати на трьох континентах”.” Тритій постачає зарядні пристрої для bp pulse в рамках багаторічного контракту між двома компаніями на поставку зарядних пристроїв і супутніх послуг для підтримки зростання електрифікації bp.

“Tritium бачить світ, в якому швидка зарядка електромобілів буде повсюдно”. сказала генеральний директор Tritium Джейн Хантер. “Ми вдячні команді bp за їхнє замовлення і сподіваємося на спільну роботу, щоб підтримати bp pulse у створенні надійної, доступної мережі швидких зарядок по всьому світу”. Завдяки замовленню bp, провідні в галузі швидкі зарядні пристрої Tritium для електромобілів стануть простішими, ніж будь-коли раніше, для комерційних і повсякденних водіїв, щоб приєднатися до переходу на електромобілізацію”. додала вона.

Замовлення bp включає поєднання зарядних пристроїв Tritium потужністю 50 кВт RTM і 150 кВт PKM. RTM від Tritium. це перший модульний зарядний пристрій компанії та один з найсучасніших швидких зарядних пристроїв постійного струму на ринку. If ідеально підходить для мережевих операторів, дилерів, роздрібної торгівлі та готельно-ресторанної індустрії і має систему модулів живлення, яку можна підняти однією людиною, що полегшує модернізацію, обслуговування та обслуговування.

Високопотужний модульний зарядний пристрій Tritium PKM потужністю 150 кВт використовує пул спільної потужності для забезпечення більшої доступності зарядного пристрою і вихідної потужності завдяки інноваційній конструкції мікромережі Tritium. Модель популярна серед автопарків, мережевих операторів, важких комерційних одиниць, роздрібної торгівлі та готельно-ресторанних комплексів.

Tritium планує виробляти зарядні пристрої, призначені для європейського та американського ринків bp, на заводі компанії в Теннессі, який відкрився в серпні 2022 року і, як очікується, досягне виробничої потужності 30 000 одиниць на рік на момент повної зрілості. Очікується, що зарядні пристрої для австралійського ринку bp будуть вироблятися на заводі Tritium у Брісбені, який має потужність 5 000 одиниць на рік.

Підсумок

Державна політика має значення. Адміністрація Байдена запропонувала нову програму під назвою “Національна мережа зарядки електромобілів. Уявіть собі, що вона схожа на програму міждержавних автомагістралей, яка почалася в 1950-х роках і змінила те, як американці подорожують і як доставляються товари. Ця програма окупила свої початкові інвестиції в 100 разів, сприяючи збільшенню обсягів міждержавної торгівлі, яка забезпечувала економічне зростання Америки протягом останніх 70 років. 5 мільярдів доларів, виділених на Національну мережу зарядних станцій для електромобілів, будуть використані для забезпечення мінімум 4 швидких зарядних пристроїв кожні 50 миль уздовж основних транспортних коридорів Америки. включаючи Вайомінг.

У програмі закладено багато стимулів, і вони дають бажаний ефект. Не тільки водії електромобілів отримають вигоду, але й місцеві громади, оскільки такі компанії, як Tritium, будують нові заводи, які забезпечать добре оплачувану роботу для працьовитих американців. Завдяки ефективній, цілеспрямованій державній політиці, запровадженій президентом Байденом та його командою, будуються нові заводи з виробництва зарядних пристроїв та акумуляторів для електромобілів.

У вас є порада для CleanTechnica, ви хочете розмістити рекламу або запропонувати гостя для нашого подкасту CleanTech Talk? Зв’яжіться з нами тут.

Колишній експерт з акумуляторів Tesla веде літій в нову еру літій-сірчаних батарей. подкаст:

Я не люблю платні стіни. Вам не подобаються платні стіни. Кому подобаються платні стіни? Тут, в CleanTechnica, ми впровадили обмежену платну стіну на деякий час, але це завжди здавалося неправильним. і завжди було важко вирішити, що саме ми повинні розмістити за нею. Теоретично, ваш найексклюзивніший і найкращий контент повинен бути за платною стіною. Але тоді менше людей її читають! Ми просто не любимо платних сервісів, тому вирішили відмовитися від наших. На жаль, медіа-бізнес все ще залишається жорстким, жорстоким бізнесом з крихітною маржею. Це нескінченний олімпійський виклик. залишатися над водою або навіть, можливо. затамувавши подих. вирости. Отже.

Якщо вам подобається те, що ми робимо, і ви хочете підтримати нас, будь ласка, вносьте невелику суму щомісяця через PayPal або Patreon, щоб допомогти нашій команді робити те, що ми робимо! Дякуємо вам! Реклама

Компанія планує мати понад 500 зарядних пристроїв по всій країні до 2025 року

Опубліковано: 13 липня, 2022 Останнє оновлення: 13 липня 2022 року

Shell Canada оголосила про плани значно розширити мережу зарядних станцій для електромобілів по всій країні.

Енергетична компанія заявила в середу, що встановить 79 пунктів швидкої зарядки Shell Recharge на 37 автозаправних станціях Shell по всій Канаді, уздовж основних коридорів від Б.C. до Онтаріо, до кінця цього року.

Наразі Shell Canada має лише 25 зарядних станцій у цій країні, але материнська компанія Shell plc інвестує значні кошти в інфраструктуру електромобілів по всьому світу в рамках своєї мети досягти нульового рівня викидів до 2050 року.

У нас дуже амбітні цілі. Ми дійсно хочемо прискорити перехід на електромобілі в Канаді та в усьому світі. сказав Кент Мартін, генеральний менеджер з питань мобільності Shell Canada.

У Канаді ми плануємо мати понад 500 зарядних пристроїв до 2025 року, а в усьому світі ми сподіваємося, що до 2030 року їх буде більше мільйона.

Розширення мережі інфраструктури електромобілів Shell є частиною мети компанії. стати лідером у сфері електричної мобільності. Shell має зростаючий бізнес у сфері відновлюваної енергетики і бачить себе залученою майже на кожному етапі енергосистеми. від виробництва електроенергії до її зберігання, продажу та розподілу.

Мартін сказав, що фактичні темпи зростання попиту на електромобілі в найближчі роки будуть варіюватися в залежності від юрисдикції і залежатимуть від таких факторів, як державні стимули.

Інвестиції “Шелл” у мережу зарядних станцій для електромобілів підтримуються 3.9-мільйонний федеральний грант від Міністерства природних ресурсів Канади. Мартін сказав, що державна підтримка на цьому етапі необхідна, щоб допомогти стимулювати споживчі зміни.

Безумовно, ми дійдемо до місця, де інфраструктура буде створена, а економіка (електромобілів) матиме сенс, тому ці стимули, можливо, не знадобляться. сказав він. Але, безумовно, зараз вони мають величезне значення.

Тим не менш, Мартін сказав, що не можна заперечувати, що перехід від двигунів внутрішнього згоряння вже відбувається, з державною підтримкою або без неї.

Ми готуємося до прискореного попиту, це точно. За його словами, наша стратегія полягає в тому, щоб рухатися синхронно зі споживачем. Ми будемо рухатися так швидко, як споживачі будуть готові прийняти електромобілі, а це відбувається зараз швидкими темпами.

Інтерес до електромобілів зростає

У Канаді продажі електромобілів минулого року зросли майже на 60 відсотків.

За даними Статистичного управління Канади, у 2021 році канадці зареєстрували 86 000 нових електромобілів та гібридних транспортних засобів, що становить приблизно одну з 20 нових реєстрацій, порівняно з приблизно однією з 30 нових реєстрацій у 2020 році.

Федеральний уряд хоче, щоб до 2026 року кожен п’ятий новий автомобіль був електричним, а до 2030 року. кожен другий.

Канадська асоціація виробників транспортних засобів, група, що складається з найбільших автовиробників країни, заявила, що федеральний уряд повинен мати комплексний план розвитку інфраструктури зарядних станцій для електромобілів у Канаді, щоб мати шанс досягти цих цілей.

Наразі в Канаді налічується близько 16 000 зарядних портів у 6 800 населених пунктах, 90 відсотків з яких знаходяться у Квебеку, Онтаріо та Британській Колумбії.

Виправлення

  • У попередній версії цієї історії було помилково зазначено, що Shell планує мати понад 5 000 зарядних пристроїв до 2025 року. Насправді компанія планує мати понад 500 зарядних пристроїв до 2025 року.13 липня, 2022 2:35 за київським часом

Картка поповнення рахунку Shell

Заощаджуйте 2 пенси за кВт-год під час заряджання електромобілів.

Доступ до понад 13 000 громадських пунктів зарядки електромобілів по всій Великобританії (включаючи понад 230 пунктів зарядки Shell Recharge EV), а також доступ до понад 3800 пунктів заправки традиційним паливом.

новини, індустрії, магазин, зарядні

Заощаджуйте 2 пенси за кВт-год під час заряджання електромобілів.

Доступ до понад 13 000 громадських зарядних станцій для електромобілів по всій Великобританії (включаючи понад 230 зарядних станцій Shell Recharge EV), а також доступ до понад 3 800 станцій для заправки традиційним паливом.

новини, індустрії, магазин, зарядні

Переваги картки Shell Recharge

Сервіс

Доступ до понад 13 000 громадських зарядних станцій для електромобілів по всій Великобританії

Доступ до понад 230 пунктів зарядки електромобілів Shell Recharge, включаючи швидкі зарядні пристрої потужністю 50 кВт та ультрашвидкісні зарядні пристрої потужністю 150 кВт і 175 кВт

Використовуйте додаток Shell Recharge App для дистанційного запуску, зупинки та оплати сеансів заряджання

Заощаджуйте

Заощаджуйте 2 пенси за кВт-год під час заряджання електромобілів

Знижуйте витрати завдяки підвищенню ефективності та зменшенню споживання традиційних видів палива

Отримуйте винагороду з Shell Go щоразу, коли відвідуєте зарядну станцію. щоразу отримуйте 10% знижку на смачну їжу та гарячі напої

Безпека

Не потрібно вносити передоплату за зарядку, ви платите лише за електроенергію або паливо, яке використовують ваші водії

Паливні картки забезпечують безпечний спосіб оплати; ви контролюєте, які товари купують водії, і вони допомагають запобігти шахрайству з пальним.

Використовуйте технології, які дають вам більше розуміння та контролю, забезпечуючи ваш автопарк більш ефективною конкуренцією

Поповнення рахунку Shell

230 пунктів зарядки у Великобританії

139 Пункти швидкої зарядки. зазвичай забезпечують заряд на 0-80% приблизно за 30 хвилин, залежно від моделі електромобіля

94 надшвидкісні зарядні станції. заряджають від 0 до 80% до 3 разів швидше, ніж зарядні станції Rapid 50kW

Під час заряджання водії можуть взяти каву Costa Coffee або перекусити з асортименту Jamie Oliver deli by Shell

Додаток для підзарядки Shell

Доступ до пропозицій Shell Recharge на сайтах Shell

Починайте, зупиняйте та оплачуйте сеанси заряджання дистанційно

Легко знаходьте найближчий до вас пункт заправки та інформацію про нього в режимі реального часу

Переглядайте інформацію про доступність та потужність для конкретних пунктів заправки

Отримуйте сповіщення, коли ваші улюблені пункти зарядки стають доступними

Отримуйте винагороди з Shell Go

Програма винагород, яка винагороджує вас кожного разу, коли ви заїжджаєте на АЗС:

Отримуйте 10% знижку на смачні страви в дорозі, щоразу

Отримуйте 10% знижку на кожен гарячий напій щоразу

Комплексне рішення Shell для заправки на одній картці

новини, індустрії, магазин, зарядні

Заощаджуйте 2 пенси за кВт-год під час заряджання ваших автомобілів.

Доступ до понад 13 000 громадських зарядних станцій для електромобілів по всій Великобританії (включаючи понад 230 зарядних станцій Shell Recharge EV).

Доступ до понад 3 800 АЗС для традиційного пального.

Може стягуватися плата за обслуговування картки та комісія за транзакцію

Паливна картка Shell CRT

Фіксована щотижнева ціна на дизельне пальне з широким покриттям автомагістралей та спеціальних заправок для вантажівок. Ідеально підходить для вантажівок та легкових автомобілів.

новини, індустрії, магазин, зарядні

Паливна картка Shell CRT

Фіксована щотижнева ціна на дизельне пальне з широким покриттям автомагістралей та спеціальними сайтами для вантажівок, щоб ви могли швидше повернутися в дорогу. Ідеально підходить для вантажівок та мікроавтобусів.

Паливна картка Shell Multifleet

Паливна картка з прив’язкою до ціни на пальне для дизельних та бензинових автопарків, що потребують найширшого покриття.

новини, індустрії, магазин, зарядні

Паливна картка Shell Multifleet

Паливна картка для дизельних та бензинових автопарків, які потребують найширшого покриття.

Єдина паливна картка Shell

Фіксована щотижнева картка на дизельне та бензинове паливо з доступом до майже 50% майданчиків у Великобританії. Конкурентоспроможні ціни з економією до 10 пенсів на літрі на дизельному паливі.

новини, індустрії, магазин, зарядні

Єдина паливна картка Shell

Фіксована щотижнева картка на дизельне та бензинове паливо з доступом до майже 50% майданчиків у Великобританії. Конкурентоспроможні ціни з економією до 10 пенсів на літрі на дизельному паливі.

Поширені запитання

Що таке FAQ?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Що таке FAQ?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Чому варто придбати паливну картку Shell для електромобілів?

З карткою Shell для електромобілів водії можуть заощадити 2 пенси за кВт-год під час заряджання своїх транспортних засобів. Оскільки цією карткою можна також розраховуватися за традиційні види палива, вона ідеально підходить для автопарків, які починають переходити на електромобілі напередодні заборони 2030 року на нові бензинові та дизельні транспортні засоби.

Паливні картки також пропонують безпечний спосіб оплати; ви контролюєте, які продукти купують водії, і вони допомагають запобігти шахрайству з паливом.

Крім того, вам більше ніколи не потрібно буде носити з собою квитанції, оскільки ви отримуватимете рахунки-фактури, що відповідають вимогам HMRC, які консолідують усі транзакції з карток на вашому рахунку.

Як працює паливна картка Shell для електромобілів?

Власники карток можуть заправлятися на будь-якому майданчику або АЗС, де діє їхня картка. Картка Shell для електромобілів дає вам доступ до понад 7500 пунктів зарядки у Великобританії, 900 з яких. швидкісні. Водії, які шукають традиційні види палива, також отримають доступ до 3 800. Ви завжди будете поруч із зарядною або заправною станцією, де можна скористатися вашою карткою!

Кожна паливна картка прив’язана безпосередньо до вашого облікового запису та має унікальний ідентифікаційний номер. Щоразу, коли власник картки здійснює транзакцію, ці дані реєструються, а сума покупки додається до вашого рахунку-фактури.

Хто такі послуги паливних карток?

З 1990 року наша місія полягає в тому, щоб забезпечити підприємства паливними картками, які відповідають їхнім потребам.

Ми співпрацюємо з більш ніж вісьмома провідними постачальниками пального, щоб допомогти вашому британському бізнесу приймати розумні та практичні рішення щодо оплати пального.

Понад 50 000 компаній довірили нам допомогу в управлінні своїми витратами на пальне, і ми навіть отримали оцінку “відмінно” на Trustpilot.

Хто може отримати паливну картку?

Будь-хто, хто купує пальне для бізнес-цілей, може використовувати паливну картку! Індивідуальні підприємці або малий бізнес можуть отримати ті ж переваги від паливної картки, що й компанії з великим автопарком.

Як отримати паливну картку?

Заповніть форму швидкого запиту, і один з наших менеджерів зв’яжеться з вами найближчим часом, щоб надати безкоштовну пропозицію. Звідти вони проведуть вас через весь процес оформлення заявки аж до першої покупки пального.

Переглянути всі паливні картки або Спробуйте наш інструмент вибору паливної картки

З електромобільною карткою Shell водії можуть заощадити 2 пенси за кВт-год під час заряджання своїх транспортних засобів. Оскільки цією карткою також можна розраховуватися за традиційні види палива, вона ідеально підходить для автопарків, які починають переходити на електромобілі напередодні заборони 2030 року на нові бензинові та дизельні транспортні засоби.

Паливні картки також пропонують безпечний спосіб оплати; ви контролюєте, які продукти купують водії, і вони допомагають запобігти шахрайству з паливом.

Крім того, вам більше ніколи не потрібно буде носити з собою квитанції, оскільки ви будете отримувати рахунки-фактури, сумісні з HMRC, які консолідують всі транзакції з карток на вашому рахунку.

Власники карток можуть заправлятися на будь-якому майданчику або АЗС, де діє їхня картка. Картка Shell для електромобілів надає доступ до понад 7 500 пунктів зарядки у Великобританії, 900 з яких. зі швидкою зарядкою. Водії, які шукають традиційні види палива, також отримають доступ до 3 800. Ви завжди будете поруч із зарядною або заправною станцією, де зможете скористатися своєю карткою!

Кожна паливна картка прив’язана безпосередньо до вашого облікового запису та має унікальний ідентифікаційний номер. Кожного разу, коли власник картки здійснює транзакцію, ці дані реєструються, а сума покупки додається до вашого рахунку-фактури.

З 1990 року наша місія полягає в тому, щоб з’єднати бізнес з паливною карткою, яка відповідає їхнім потребам.

Ми співпрацюємо з понад вісьмома провідними постачальниками пального, щоб допомогти вашому британському бізнесу приймати розумні та практичні рішення щодо оплати пального.

Понад 50 000 компаній довірили нам управління своїми витратами на пальне, і ми навіть отримали оцінку “відмінно” на сайті Trustpilot.

Будь-хто, хто купує пальне для бізнес-цілей, може скористатися паливною карткою! Фізичні особи-підприємці або малі підприємства можуть отримати такі ж переваги від паливної картки, як і компанії з великим автопарком.

Заповніть форму швидкого запиту, і один з наших менеджерів зв’яжеться з вами найближчим часом, щоб надати безкоштовну пропозицію. Після цього вони проведуть вас через весь процес оформлення заявки аж до здійснення першої покупки пального.

  • Політика конфіденційності
  • Реєстраційні дані
  • Торговельні умови Умови
  • Умови користування сайтом Умови
  • Гендерний розрив в оплаті праці
  • Заява про Закон про сучасне рабство
  • Про нас
  • Місцезнаходження
  • Відгуки
  • Кар’єра
  • Інформаційний центр

Співпраця з нами допоможе вам контролювати витрати на пальне та управління автопарком. Усі заощадження розраховуються на основі витрат пального, кредитного рейтингу, типу рахунку, ринку та забезпечення повного технічного обслуговування ваших транспортних засобів. Економія не гарантується.

З вашої згоди ми будемо використовувати файли cookie на нашому веб-сайті для статистики та маркетингових цілей, а також для надання вам найбільш релевантного досвіду, запам’ятовуючи ваші уподобання та повторні відвідування.

Цей веб-сайт використовує файли cookie для покращення вашого досвіду під час навігації по веб-сайту. З них у вашому браузері зберігаються файли cookie, які класифікуються як необхідні, оскільки вони є важливими для роботи основних функцій веб-сайту. Ми також використовуємо сторонні файли cookie, які допомагають нам аналізувати та розуміти, як ви використовуєте цей веб-сайт. Ці файли cookie зберігатимуться у вашому браузері лише за вашої згоди. У вас є можливість відмовитися від цих файлів cookie. Але відмова від деяких з цих файлів cookie може вплинути на ваш досвід перегляду.

Зверніть увагу, що треті сторони (включаючи, наприклад, рекламні мережі та постачальників зовнішніх послуг) також можуть впроваджувати та використовувати файли cookie, над якими ми не маємо контролю і не можемо нести жодної відповідальності за дотримання третіми сторонами своїх юридичних зобов’язань.

Необхідні файли cookie є абсолютно необхідними для належного функціонування веб-сайту. Ці файли cookie забезпечують основні функціональні можливості та функції безпеки веб-сайту, анонімно.

Якщо ви відключите цей файл cookie, ми не зможемо зберегти ваші налаштування. Це означає, що кожного разу, коли ви відвідуєте цей сайт, вам потрібно буде знову вмикати або вимикати файли cookie.

Назва Провайдер Призначення Термін дії
apbct_cookies_test www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, який використовується для запобігання спаму в наших Коментарях та думках власників і формах, а також діє як комплексне рішення для захисту від спаму та брандмауера для цього веб-сайту. Сесія
apbct_headless www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, використовується для запобігання спаму в наших Коментарях і думках власників і формах і діє як повне антиспам і брандмауер рішення для цього веб-сайту. Сеанс
apbct_page_hits www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, використовується для запобігання спаму в наших Коментарях та думках власників і формах, а також діє як комплексне рішення для захисту від спаму та брандмауера для цього веб-сайту. Сесія
apbct_site_landing_ts www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, який використовується для запобігання спаму в наших Коментарях та думках власників і формах, а також діє як комплексне рішення для захисту від спаму та брандмауера для цього веб-сайту. Сесія
apbct_site_referer www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, використовується для запобігання спаму в наших Коментарях і думках власників і формах, а також діє як комплексне рішення для захисту від спаму і брандмауера для цього веб-сайту. 3 дні
apbct_timestamp www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, використовується для запобігання спаму в наших Коментарях і думках власників і формах, а також діє як повне антиспам і брандмауер рішення для цього веб-сайту. Сесія
apbct_urls www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, який використовується для запобігання спаму в наших Коментарях та думках власників та формах, а також діє як комплексне рішення для захисту від спаму та брандмауера для цього веб-сайту. 3 дні
ct_checked_emails www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, який використовується для запобігання спаму в наших Коментарях і думках власників і формах, а також діє як повне антиспам і брандмауерне рішення для цього веб-сайту. Сеанс
ct_checkjs www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, використовується для запобігання спаму в наших Коментарях та думках власників і формах, а також діє як комплексне рішення для захисту від спаму та брандмауера для цього веб-сайту. Сесія
ct_fkp_timestamp www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, використовується для запобігання спаму в наших Коментарях та думках власників і формах, а також діє як комплексне рішення для захисту від спаму та брандмауера для цього веб-сайту. Сесія
ct_has_scrolled www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, використовується для запобігання спаму в наших Коментарях та думках власників і формах, а також діє як комплексне рішення для захисту від спаму та брандмауера для цього веб-сайту. Сесія
ct_pointer_data www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, використовується для запобігання спаму в наших Коментарях і думках власників і формах, а також діє як комплексне рішення для захисту від спаму і брандмауера для цього веб-сайту. Сесія
ct_ps_timestamp www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, який використовується для запобігання спаму в наших Коментарях та думках власників і формах, а також діє як комплексне рішення для захисту від спаму та брандмауера для цього веб-сайту. Session
ct_screen_info www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, який використовується для запобігання спаму в наших Коментарях та думках власників і формах, а також діє як комплексне рішення для захисту від спаму та брандмауера для цього веб-сайту. Сесія
ct_sfw_ip_wl www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, встановлений CleanTalk, використовується для запобігання спаму в наших Коментарях та думках власників і формах, а також діє як комплексне рішення для захисту від спаму та брандмауера для цього веб-сайту. 1 місяць
ct_sfw_pass_key www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, використовується для запобігання спаму в наших Коментарях і думках власників і формах, а також виступає в якості комплексного антиспаму і брандмауера для цього веб-сайту. 1 місяць
ct_timezone www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, який використовується для запобігання спаму в наших Коментарях та думках власників і формах, а також діє як комплексне рішення для захисту від спаму та брандмауера для цього веб-сайту. Сесія
ct_cookies_type www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, використовується для запобігання спаму в наших Коментарях та думках власників і формах, а також діє як комплексне рішення для захисту від спаму та брандмауера для цього веб-сайту. Сесія
apbct_session_id www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, використовується для запобігання спаму в наших Коментарях і думках власників і формах, а також виступає в якості комплексного антиспаму і брандмауера для цього веб-сайту. Сесія
apbct_prev_referer www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, розміщений CleanTalk, який використовується для запобігання спаму в наших Коментарях та думках власників і формах, а також діє як комплексне рішення для захисту від спаму та брандмауера для цього веб-сайту. Session
moove_gdpr_popup www.fuelcardservices.com Функціональний файл cookie, який розміщується за допомогою спливаючого вікна згоди на використання файлів cookie, щоб записати згоду користувача на використання файлів cookie. 1 рік

Файли cookie використовуються для розуміння того, як відвідувачі взаємодіють з сайтом. Ці файли cookie допомагають надавати інформацію про такі показники, як кількість відвідувачів, відсоток відмов, джерело трафіку тощо.

Будь ласка, спочатку увімкніть строго необхідні файли cookie, щоб ми могли зберегти ваші налаштування!

Ім’я Постачальник Мета Призначення Закінчення терміну дії
1P_JAR google.com Цей файл cookie встановлюється Google Ads з метою забезпечення доставки реклами та ретаргетингу. 1 місяць
AEC google.com Цей файл cookie встановлюється Google для запобігання спаму, шахрайству та зловживанням. Цей файл cookie не дозволяє шкідливим сайтам діяти від імені користувача без його відома. 6 місяців
АналітикаСинхронізаціяІсторія linkedin.com Цей файл cookie встановлюється LinkedIn і використовується для зберігання інформації про час синхронізації з файлом cookie lms_analytics. 1 місяць
ЗГОДА google.com Цей файл cookie встановлюється компанією Google і використовується для зберігання стану користувача щодо його вибору файлів cookie. 13 місяців
DV google.com Цей файл cookie встановлюється Google Ads з метою забезпечення доставки реклами та ретаргетингу. Сеанс
JSESSIONID linkedin.com Цей файл cookie встановлюється LinkedIn і використовується для захисту від підробки міжсайтових запитів (CSRF) та перевірки підпису URL-адреси. 1 рік
MUID bing.com Цей файл cookie встановлюється корпорацією Майкрософт і використовується для ідентифікації унікальних веб-браузерів, які відвідують сайти Майкрософт. Цей файл cookie використовується для реклами, аналітики сайту та інших операційних цілей. 380 днів
NID google.com Цей файл cookie встановлюється Google Ads з метою забезпечення доставки реклами, ретаргетингу та для зберігання налаштувань користувача. 180 днів
OTZ google.com Цей файл cookie встановлюється компанією Google і використовується Google Analytics для загального аналізу відвідувачів веб-сайту. 28 днів
UULE google.com Цей файл cookie встановлюється Google Ads і використовується для надсилання точної інформації про ваше місцезнаходження з вашого браузера на сервери Google, щоб Google міг показувати результати, релевантні вашому місцезнаходженню. Сесія
UserMatchHistory linkedin.com Цей файл cookie встановлюється LinkedIn і використовується для синхронізації даних відвідувачів з ідентифікаторами LinkedIn Ad ID. 1 місяць
Secure-ENID google.com Цей файл cookie встановлюється Google Ads і використовується для запам’ятовування налаштувань користувача та іншої інформації, наприклад, бажаної мови та кількості результатів на сторінці результатів пошуку. 28 днів
_fbp www.fuelcardservices.com Цей файл cookie встановлюється для показу реклами користувачеві, коли він перебуває увімкненим. або цифровою платформою, що працює на рекламі, після відвідування цього веб-сайту. 3 місяці
_ga www.fuelcardservices.com Цей файл cookie встановлюється Google Analytics. Файл cookie використовується для обчислення даних про відвідувачів, сеанси, кампанії та відстеження використання сайту для аналітичного звіту сайту. Файли cookie зберігають інформацію анонімно і присвоюють випадково згенерований номер для ідентифікації унікальних відвідувачів. 400 днів
_ga_MW4GXMR85N www.fuelcardservices.com Цей файл cookie встановлюється Google Analytics. Файл cookie використовується для обчислення даних про відвідувачів, сеанси, кампанії та відстеження використання сайту для аналітичного звіту сайту. Файли cookie зберігають інформацію анонімно і присвоюють випадково згенерований номер для ідентифікації унікальних відвідувачів. 400 днів
_gat_UA-4205207-5 www.fuelcardservices.com Цей файл cookie встановлюється Google Analytics і використовується для обмеження запитів (дроселювання частоти запитів). Сесія
_gat_gtag_UA_168914752_1 www.fuelcardservices.com Цей файл cookie встановлюється Google Analytics і використовується для обмеження кількості запитів (обмеження кількості запитів). Сесія
_gid www.fuelcardservices.com Цей файл cookie встановлюється Google Analytics. Цей файл cookie використовується для зберігання інформації про те, як відвідувачі використовують веб-сайт, і допомагає створювати аналітичні звіти про роботу веб-сайту. Зібрані дані включають кількість відвідувачів, джерело, звідки вони прийшли, і сторінки, які були відвідані в анонімній формі. 1 день
_uetsid www.послуги паливних карток.com Цей файл cookie встановлюється корпорацією Майкрософт і використовується Bing Ads для зберігання та відстеження відвідувачів на веб-сайтах. 1 день
_uetvid www.fuelcardservices.com Цей файл cookie створений корпорацією Майкрософт і використовується Bing Ads для зберігання та відстеження відвідувачів на різних веб-сайтах. 390 днів
bcookie linkedin.com Цей файл cookie встановлюється LinkedIn і використовується для унікальної ідентифікації пристроїв, які отримують доступ до LinkedIn з метою діагностики. 1 рік
bscookie linkedin.com Цей файл cookie встановлюється LinkedIn і використовується для запам’ятовування того, що користувач, який увійшов в систему, пройшов двофакторну автентифікацію і раніше входив в систему. 1 рік
li_at linkedin.com Цей файл cookie встановлюється LinkedIn і використовується для аутентифікації користувачів та клієнтів API. 1 рік
li_mc linkedin.com Цей файл cookie встановлюється LinkedIn і використовується як тимчасовий кеш, щоб уникнути пошуку в базі даних згоди користувача на використання несуттєвих файлів cookie. 180 днів
li_sugr linkedin.com Цей файл cookie встановлюється LinkedIn і використовується для імовірнісного співставлення особи користувача за межами визначених країн. 90 днів
liap linkedin.com Цей файл cookie встановлюється LinkedIn і використовується не-web доменами для позначення статусу входу користувача в систему. 1 рік
lidc linkedin.com Цей файл cookie встановлюється LinkedIn і використовується для полегшення вибору дата-центру. 1 день
In_or www.послуги паливних карток.com Цей файл cookie встановлюється LinkedIn і використовується для реєстрації статистичних даних про поведінку користувачів на цьому веб-сайті. 1 день
ps62dfce057c00070e12757c1d provesrc.com Цей файл cookie встановлюється ProveSource і використовується для підрахунку кількості щомісячних унікальних відвідувачів на цьому вебсайті з метою розрахунку використання тарифного плану. 1 день
ps62dfce057c00070e12757c1d www.послуги паливних карток.com Цей файл cookie встановлюється ProveSource і використовується для підрахунку кількості щомісячних унікальних відвідувачів на цьому веб-сайті з метою розрахунку використання тарифного плану. 24 дні
psuid provesrc.com Цей cookie-файл встановлюється ProveSource і використовується для ідентифікації унікальних відвідувачів, щоб уникнути багаторазового підрахунку одних і тих же користувачів. Сесія
psuid www.fuelcardservices.com Цей файл cookie встановлюється ProveSource і використовується для ідентифікації унікальних відвідувачів, щоб уникнути багаторазового підрахунку одних і тих же користувачів. 400 днів

Leave a Reply