Портативна електростанція Anker 535 PowerHouse, 160k mAh, 500 Вт/512 Вт, 220 AC…

Портативна електростанція Anker 535 PowerHouse, 160k mAh, 500 Вт/512 Вт, 220 AC, 60 Вт USB-C PD

електростанція, anker, powerhouse, 160k
електростанція, anker, powerhouse, 160k
електростанція, anker, powerhouse, 160k
електростанція, anker, powerhouse, 160k
електростанція, anker, powerhouse, 160k
електростанція, anker, powerhouse, 160k

У 6 разів довший термін служби: розрахований на 3000 циклів заряджання з преміальними акумуляторами LiFePO4, термін служби акумулятора збільшено в 6 разів порівняно зі стандартним літій-іонним акумулятором. Захищений від падінь корпус підвищує довговічність у найскладніших умовах і забезпечує спокій вдома, в кемпінгу на природі або в надзвичайних ситуаціях.

Додаткове підключення USB-C: заряджається через адаптер, що входить до комплекту, та порт USB-C менш ніж за 2.5 годин до 80% заряду акумулятора. Більше ніколи не буде заплутаних кабелів і громіздких зарядних пристроїв!

7-кратне розширення: компактна зарядна станція має все необхідне: 2 розетки, 3 порти USB-A, порт USB-C та порт для автомобільних зарядних пристроїв

Потужна потужність: зарядна станція потужністю 512 Вт. год є ідеальним рішенням для інтелектуального заряджання. Живіть обігрівач, міні-холодильник, лампу та телевізор на ходу.

Що ви отримуєте: компактну електростанцію Anker 535 (PowerHouse 512Wh), блок живлення потужністю 120 Вт, автомобільний зарядний кабель, інструкцію з експлуатації (може бути не англійською мовою).

4 способи оплати

  • Банківський депозит
  • Дебетова / кредитна картка
  • (Visa / Masterpass / Mastercard / Maestro / American Express / Diners)
  • Paypal
  • Накладений платіж

2 тижні на повернення товару

Відправка протягом того ж дня

  • #Негайно
  • Більше 1.000 товарів в наявності
  • Швидкий та зручний пошук
  • Можливість самовивозу з магазину

Зв’яжіться з нами

2 роки гарантії

Безкоштовна подарункова упаковка

електростанція, anker, powerhouse, 160k

електростанція, anker, powerhouse, 160k

електростанція, anker, powerhouse, 160k

Quick 2.Час перезарядки 5 годин

Заряджайте до 80% за допомогою комплектного адаптера та порту USB-C із загальною потужністю 180 Вт за 2 секунди.5 годин.

електростанція, anker, powerhouse, 160k

Сонячна підзарядка

Сонячна панель перетворює до 23% сонячної енергії. Заряджається на 80% за 4 години під прямими сонячними променями.

електростанція, anker, powerhouse, 160k

Відразу від двох портів

Заряджайте свої пристрої протягом вихідних через 4 порти змінного струму, 3 порти USB-A, порт USB-C та автомобільну розетку.

електростанція, anker, powerhouse, 160k

Режим енергозбереження

Вимкніть енергозберігаючий режим, щоб забезпечити стабільну зарядку та довше тримати пристрої в режимі заряду.

електростанція, anker, powerhouse, 160k

Зручна світлодіодна панель

Під час поїздок або надзвичайних ситуацій вбудована світлова панель пропонує додаткову зручність у темряві.

електростанція, anker, powerhouse, 160k

Незалежно від того, де ви знаходитесь, потужна зарядна станція високої ємності без зусиль забезпечить усі ваші мобільні пристрої, невеликі пристрої та все ваше аварійне обладнання більш ніж достатньою кількістю енергії.

Використовуйте силу сонця і заряджайте портативну електростанцію до 80% під прямими сонячними променями за 3.2 години. (Зверніть увагу: працює з наскрізною потужністю зарядки та відстеженням точки максимальної потужності (MPPT) для досягнення найвищої ефективності сонячної зарядки).)

Розумна зарядка зарядної станції просто через адаптер, що входить до комплекту, та порт USB-C загальною потужністю 180 Вт від 0% до 80% всього за 2 секунди.4 години.

Насолоджуйтеся блискавичною потужністю зарядки для вашого ноутбука за допомогою 60-ватного USB-C Power Delivery.

Оснащений високоякісними матеріалами та вдосконаленою системою управління акумулятором (BMS), яка забезпечує повний захист для вас і ваших пристроїв.

Щоб зменшити енерговитрати, зарядна станція вимикається одразу після повного заряджання ваших пристроїв. Для стабільної та оптимальної зарядки просто вимкніть режим енергозбереження.

Світлодіодний дисплей, що легко читається, показує залишкову ємність акумулятора, поточний стан входу та виходу, а також приблизний час заряджання.

Має вбудований світлодіодний ліхтар, щоб захистити вас і вашу сім’ю під час відключення електроенергії в темний час доби. Для активації режиму SOS натисніть і утримуйте кнопку протягом 2 секунд.

Номінальна ємність акумуляторної батареї: 16 В / 32000 мАг 512 Втч

Температура зарядки: 0°C. 40°C

Температура розряду:.20°C до 40°C

Ефективність, вхідна та вихідна потужність:

Вхідна потужність постійного струму/DC: 11-28 В / 10 А (макс. 120 Вт)

Вхідна потужність USB-C/USB-C: 5 В / 3 А / 9 В / 3 А / 15 В / 3 А (макс. 60 Вт)

Вихідна потужність USB-C/USB-C: 5 В / 3 А / 9 В / 3 А / 15 В / 3 А (макс. 60 Вт)

Вихідна потужність змінного струму/AC: 220В-240В~, 2.27 А, 50 Гц, 500 Вт

Вихідна потужність USB-A / USB-A: 5 В / 7.2 A (2.4 А макс. на порт)

Вихідна потужність автомобільного зарядного пристрою: 12 В / 10 А

Огляд електростанції Anker PowerHouse 535

електростанція, anker, powerhouse, 160k

Протягом останніх кількох років Anker майже щомісяця виходить на все нові і нові технологічні ринки. Компанія пройшла довгий шлях від свого першого кабелю для мобільних телефонів. Однією з останніх пропозицій є електростанція PowerHouse 535.

Я тестував цей гігантський акумулятор протягом декількох тижнів, і Anker створив ще один блискучий продукт. Давайте перевіримо це чудове, але дуже специфічне обладнання в нашому повному огляді.

Дизайн

Перше, що кинеться вам в очі, це те, що PowerHouse 535. це цегла. Він великий, громіздкий і дещо важкий. Але це те, чого можна було б очікувати від носіння з собою автомобільного акумулятора, що заряджається за допомогою технологій.

Весь PowerHouse 535 укладений в пластиковий корпус, але має невеликі штрихи приємності з ергономічною ручкою та гумовими ніжками з м’яким дотиком на дні. Anker побудував цю річ як танк, але це все навмисно і добре зроблено.

Спереду, безумовно, ділова частина PowerHouse 535. Тут ви знайдете світлодіодний індикатор стану, порт для заряджання автомобіля, двоконтактні розетки змінного струму та USB-роз’єми. Під цими роз’ємами знаходиться світлодіодна індикаторна панель, призначена для використання в якості ліхтарика або аварійного сигнального маячка.

Варіанти живлення

Давайте докладніше розглянемо розетки, доступні на PowerHouse 535. З лівого боку є гніздо для автомобільного адаптера, порт PowerIQ3 USB-C, три порти PowerIQ USB-A і, нарешті, чотири стандартні двоконтактні розетки змінного струму.

Розетки змінного струму забезпечують повну потужність 110 вольт, як і ваші домашні розетки. Це дає вам чудовий варіант під час кемпінгу або при відключенні електроенергії. Ці розетки можуть працювати зі звичайними навантаженнями, такими як лампи, невеликі обігрівачі та зарядка ноутбуків. Максимальна потужність на виході змінного струму становить 500 Вт, тому варто зазначити, що він не може виводити потужність для роботи з серйозними нагрівальними елементами, такими як тостери, мікрохвильові печі або більшість кавоварок.

електростанція, anker, powerhouse, 160k

електростанція, anker, powerhouse, 160k

електростанція, anker, powerhouse, 160k

USB-C має фірмову систему швидкої зарядки PowerIQ3 від Anker. Це дозволяє PowerHouse 535 заряджати від 15 Вт до максимум 60 Вт залежно від пристрою, підключеного до акумулятора. Незалежно від того, чи це ваш смартфон, який підтримує лише 15 Вт, чи ваш ноутбук з живленням від USB-C на 60 Вт, PowerHouse взаємодіє з ним і забезпечує максимальну потужність.

Порти USB-A не такі потужні, але не менш продуктивні. Вони здатні заряджати до 36 Вт максимум. Цього більш ніж достатньо для всіх ваших периферійних пристроїв. Він також має PowerIQ на борту для зв’язку з кожним підключеним пристроєм.

Продуктивність

Я не можу поскаржитися на кінцеві результати PowerHouse 535 в найменшій мірі. Все, що я намагався зарядити за допомогою цього монстра, було успішним. Анкер стверджує, що ви можете працювати з цією настільною лампою понад 32 години, і хоча я використовував її для цієї функції, я не розтягував її так надовго. Однак я не сумніваюся в цьому ні на мить.

Я зміг імітувати підзарядку MacBook Air, яку компанія оцінює у вісім повних зарядів. У мене є ноутбук Dell Enterprise Latitude, який зміг отримати трохи більше семи зарядів від повністю мертвого. З огляду на те, що мій Dell має більший акумулятор, ніж Air, я б сказав, що вісім перезарядок більш ніж реалістичні.

Все інше, що я кинув на PowerHouse 535, було настільки ж бездоганним. Я заряджаю телефони, ноутбуки, планшети і навіть інші акумулятори, використовуючи всі чотири виходи. Будь то автомобільний адаптер, USB-C, USB-A або стандартний роз’єм змінного струму. все працювало так, як ви очікували від PowerHouse.

Світлодіодний дисплей надає детальну інформацію про кожну зарядку. На ньому великими літерами відображається відсоток заряду акумулятора, що залишився на самій PowerHouse. Трохи нижче він показує приблизний час, який залишився на поточному виході, перш ніж PowerHouse потрібно буде підзарядити.

Anker PowerHouse Stations. ідеальний пристрій для кемпінгу цієї зими в ОАЕ

електростанція, anker, powerhouse, 160k

Портативна електростанція Anker 535 стане хорошим помічником для відпочиваючих, оскільки вона допоможе живити електричний чайник, проектор, електричний повітряний насос та інші електричні пристрої. Оскільки надмірне використання автомобільного акумулятора під час кемпінгу може спричинити проблеми із запуском автомобіля через поломку акумулятора.

  • Ідеальний продукт для туристів
  • Кілька входів і виходів
  • Гніздо для зарядки автомобільного адаптера, порти USB Type-A і USB Type-C та зарядка. Має два роз’єми змінного струму G-типу

Нещодавно, під час тривалої відпустки, ми з друзями вирішили розбити наметовий табір у пустелі на озері Аль-Кудра. Місце проведення заходу красиве і дуже мальовниче, але територія досить велика і не у всіх місцях є електрика. Тому я поговорив зі своїм другом, який організував для кемпінгу портативну електростанцію Anker 535. Пристрій поставлявся в коробці вагою 8.6 кг (брутто) і мав адаптер автомобільного кабелю та штекерний кабель G-типу з адаптером для заряджання пристрою.

електростанція, anker, powerhouse, 160k

Пристрій поставляється в сіро-чорному корпусі та важить 7 г.6 кг. Портативна електростанція Anker 535 виглядає як великий старий радіоприймач, а замість прямокутної смужки радіочастоти має тепле біле світлодіодне світло. Пристрій має роз’єм для зарядки від автомобільного адаптера, порти USB Type-A та USB Type-C, а також зарядку.

електростанція, anker, powerhouse, 160k

Пристрій має два роз’єми змінного струму типу G для підключення загальних електричних пристроїв, таких як освітлення, аудіомагнітофон або будь-який інший електричний пристрій, який споживач може взяти з собою в похід. Пристрій має РК-екран для відображення рівня заряду акумулятора, безпечного режиму та сповіщення про температуру. Індикатор використання входу/виходу USB Type C A, частота зарядки та напруги змінного струму, залишковий час роботи акумулятора, час заряджання, поточна вхідна та вихідна потужність.

електростанція, anker, powerhouse, 160k

На задній панелі є вхід постійного струму для зарядки портативної електростанції Anker 535. Заряджати пристрій можна від розетки або підключити його до сонячних зарядних панелей і навіть від автомобіля.

Ми припаркувалися біля ґрунтової дороги, забрали намети та інше приладдя для барбекю. Потім ми підключили кемпінговий вуличний світлодіодний ліхтар і колонку на батарейках. Портативна електростанція Anker 535 пропрацювала весь вечір до ранку наступного дня, залишилося 33% заряду акумулятора. Навіть конденсат роси, що випадає на пристрій, не вплинув на його роботу.

Я б порадив усім постійним туристам подумати про портативну електростанцію Anker як про незамінну річ для кемпінгу та далеких подорожей. Іноді надмірне використання автомобільного акумулятора під час кемпінгу може спричинити проблеми із заведенням автомобіля через поломку акумулятора. Портативна електростанція може бути корисною для живлення електрочайника, проектора, електричного повітряного насоса, зарядки ноутбука, аудіоплеєра та інших електричних пристроїв.

Anker також представив ще дві портативні електростанції для ринку ОАЕ.

Портативна електростанція Anker 521

Портативна електростанція 521 з ємністю 256 Вт-год (698 тис. мАг) і загальною вихідною потужністю 200 Вт. це портативна станція початкового рівня від Anker. Станція досить міцна і зручна, має захищений від падінь дизайн і стандартні для галузі компоненти з очікуваним терміном служби 50 000 годин, що в п’ять разів більше, ніж в середньому на ринку. PowerHouse 521. ідеальний портативний компаньйон для будь-якого любителя активного відпочинку.

електростанція, anker, powerhouse, 160k

“З початком зимового сезону в ОАЕ ми раді представити новітню серію PowerHouse, щоб забезпечити енергією безмежні можливості для любителів активного відпочинку на природі”. Сучасний спосіб життя на свіжому повітрі вимагає живлення для практичних гаджетів і приладів, а також персональної електроніки.” сказав Фараз Мехді, генеральний менеджер Anker Innovations на Близькому Сході, в Африці та Південній Азії. “Крім простих показників потужності, серія Anker PowerHouse представляє нове покоління мобільних акумуляторних генераторів, що пропонують найбільший ступінь гнучкості між портативністю і потужністю, щоб задовольнити унікальні потреби кожного користувача для їхнього способу життя на свіжому повітрі”.”

електростанція, anker, powerhouse, 160k

Портативна електростанція Anker 757

З ємністю 1229 Вт-год (330 тис. мАг) і загальною вихідною потужністю 1500 Вт, Anker 757 PowerHouse є найсучаснішим і найдовговічнішим портативним акумуляторним генератором у світі. На відміну від інших електростанцій на ринку, які потребують декількох годин для підзарядки, Anker 757 PowerHouse можна зарядити з нуля до більш ніж 80% всього за 1 годину. Швидка перезарядка можлива завдяки технології HyperFlash, двонаправленому інвертору, який отримує енергію від стандартної штепсельної вилки змінного струму на більш високій швидкості. Anker 757 PowerHouse також пропонує безпрецедентну 5-річну повну гарантію на пристрій, що на 3 роки довше, ніж в середньому в галузі.

Ціна та наявність

Доступність та ціни на нову лінійку PowerHouse наведені нижче.

  • Портативна електростанція Anker 535 (PowerHouse 512 Вт/год). 1 999 дирхамів; доступна з першого тижня грудня 2022 року у фірмовому магазині Anker Innovations у торговому центрі Mirdif City Centre в Дубаї та на Amazon.com
  • Портативна електростанція Anker 521 (PowerHouse 256 Вт/год). 1 499 дирхамів; доступна з першого тижня грудня 2022 року у фірмовому магазині Anker Innovations у центрі міста Мірдіф у Дубаї та на Amazon.com.com
  • Портативна електростанція Anker 757 (PowerHouse 1229 Вт-год). 4 999 дирхамів; доступна з першого тижня грудня 2022 року у фірмовому магазині Anker Innovations у центрі міста Мірдіф у Дубаї та на Amazon.com

електростанція, anker, powerhouse, 160k

Модельний ряд PowerHouse

Назва продукту Загальна ємність Загальна потужність Порт
Портативна електростанція Anker 535 (PowerHouse 512Wh) 512Wh 500W 2 розетки змінного струму

Як вибрати кращу електростанцію Anker для віддаленої роботи

електростанція, anker, powerhouse, 160k

Цей посібник для покупця пропонує огляд екосистеми електростанцій Anker та поради щодо вибору правильної електростанції для ваших потреб у віддаленій роботі.

електростанція, anker, powerhouse, 160k

Ми можемо отримувати компенсацію від постачальників, які з’являються на цій сторінці, за допомогою таких методів, як партнерські посилання або спонсорські партнерства. Це може вплинути на те, як і де їхні продукти з’являються на нашому сайті, але постачальники не можуть платити за вплив на зміст наших оглядів. Для отримання додаткової інформації відвідайте нашу сторінку “Умови використання.

Переносні електростанції стають все більш цінним обладнанням. Це особливо актуально в епоху, коли гібридна робота може означати що завгодно. від роботи вдома до роботи в автофургоні або фургоні далеко від звичайних джерел живлення.

Ці електростанції зазвичай поєднують кілька корисних компонентів в одному фізичному блоці, як правило, включаючи:

  • Акумулятор, який зазвичай базується на літієвій технології: Це може бути стара технологія LiIon, яка починає втрачати ємність (зазвичай втрата 20% після приблизно 500 циклів заряджання) або новіша літій-залізо-фосфатна (зазвичай скорочено LFP або LiFePO), яка зберігає ємність протягом 3 000 циклів заряджання.
  • Інвертор змінного струму: дозволяє підключати до пристрою типові побутові пристрої, які зазвичай підключаються до розетки.
  • Набір вилок постійного струму: Як мінімум, сюди має входити кілька стандартних USB-розеток для зарядки таких речей, як смартфони. Кращі пристрої можуть мати роз’єми USB-C для нових ноутбуків і смартфонів або навіть розетки на 12 В, які можуть живити пристрої від повітряних компресорів до портативних холодильників.
  • Система управління акумулятором: Вони можуть впоратися з нюансами підзарядки пристрою від різних джерел, починаючи від звичайної розетки і закінчуючи автомобільною розеткою або сонячною панеллю.

Чому вам слід подумати про придбання електростанції?

Незалежно від того, чи працюєте ви з дому, чи досліджуєте життя у фургоні, чи плануєте міні-“робоче місце” в кемпінгу, надійне та портативне живлення для вашого ноутбука, смартфона, освітлення та інших необхідних речей. це очевидна перевага. Сумнівні джерела живлення під час подорожей або плутанина з адаптерами та ризик розрядженого акумулятора у вашому автомобілі роблять електростанцію привабливим варіантом.

Електростанції також чудово справляються з перебоями в електропостачанні. Вони можуть забезпечити живлення для телефонів і радіоприймачів, щоб бути в курсі шторму або інших надзвичайних ситуацій. Вони також можуть живити пов’язані з роботою пристрої та забезпечувати комфорт і розваги в інакше невизначеній ситуації.

Як визначити розмір електростанції

про технічну роботу

  • Отримайте Microsoft Office Pro та довічний доступ до 5 найкращих програм за 59.99
  • Як повернути перший і останній час з міток часу в Microsoft Excel
  • Контрольний список: Розгортання програм і служб Microsoft 365 на комп’ютерах Mac
  • Google Workspace vs. Microsoft 365: Порівняльний аналіз

Мабуть, найбільш заплутаним елементом вибору правильної електростанції є вибір відповідного розміру, оскільки вони значно відрізняються. Для віддалених працівників важливі два числа: потужність і вихідна потужність змінного струму.

Ємність

Уявіть собі ємність як кількість галонів пального в автомобілі. Замість вимірювання рідини, електростанції вимірюють свою потужність у ват-годинах, зазвичай скорочено WH або Whr. Подібно до того, як ваш автомобіль витрачає більше бензину, якщо ви натискаєте на педаль “до упору”, а не легше, так само і ваша електростанція швидше використає своє “паливо”, якщо до неї підключено кілька енергоємних пристроїв.

Як правило, все, що має двигун або виробляє тепло, споживає більше енергії, ніж інший пристрій. Наприклад, фен або мікрохвильова піч можуть розрядити вашу електростанцію за лічені хвилини, в той час як холодильник може працювати годинами.

Для віддалених працівників, зацікавлених у живленні ноутбука або інших електронних пристроїв, ви можете отримати приблизне уявлення про те, скільки енергії вам знадобиться, подивившись на технічні характеристики вашого пристрою.

Наприклад, мій 14-дюймовий MacBook Pro має батарею ємністю 70 Вт-год, згідно з даними iFixIt. Найменша електростанція Anker, PowerHouse 521, має ємність 256 Вт-год, тому вона може зарядити мій MacBook приблизно 3 рази.6 разів (потужність 256 Вт-год / 70 Вт-год батареї = 3.6 повних зарядів). Якщо припустити, що мені потрібно буде зарядити смартфон і, можливо, ще один-два пристрої, я можу планувати близько трьох робочих днів “поза мережею”, оскільки повного заряду мого ноутбука, як правило, вистачає на цілий робочий день.

Вихід змінного струму

Вихідна потужність змінного струму показує, скільки енергії електростанція може забезпечити за один раз. Типова мікрохвильова піч може споживати близько 800 Вт, що перевищує 200 Вт вихідної потужності Anker PowerHouse 521 і вимагає чогось подібного до Anker PowerHouse 757.

Інші міркування при покупці електростанції

Ще одним фактором є те, що ваша електростанція має відповідну кількість виходів для передбачуваного використання. Як і більшість електростанцій, серія Anker PowerHouse забезпечує більшу вихідну потужність у своїх блоках більшої потужності. Кожна електростанція має набір роз’ємів USB-A (типовий прямокутний штекер USB) та один або два роз’єми USB-C.

Підключення пристроїв до відповідного USB-роз’єму замість використання вилки та адаптера змінного струму оптимізує використання енергії, оскільки дозволяє уникнути перетворення енергії від акумулятора електростанції з постійного струму в змінний і назад в постійний для зарядки пристрою.

Вага та розмір пристрою також є важливими факторами, що залежать від вашого сценарію використання. Більша потужність означає більший розмір і вагу, які повинні бути збалансовані з вашими потребами.

Нарешті, перевірте час перезарядки для електростанції, яку ви розглядаєте. Оскільки електромережі стають перевантаженими, віялові відключення стають дедалі частішим явищем. Електростанція, яка може швидко перезаряджатися, може означати різницю між повним зарядом батареї та частковим зарядом протягом дорогоцінних хвилин, які у вас є до наступного відключення електроенергії.

Включіть електростанції Anker до свого короткого списку варіантів

Електростанції PowerHouse 521, 535 і 757 від Anker пропонують широкий спектр потужностей і функцій, особливо для віддалених працівників, які займаються зарядкою ноутбуків, смартфонів і подібних пристроїв. Різноманітність потужностей і гарантія, що варіюється від двох років на PowerHouse 521 і 535 до п’яти років на 757, доповнюють пристрої, вже вироблені компанією з багаторічною репутацією в області продуктів, пов’язаних з електроживленням, які повинні бути у вашому короткому списку.

Підпишіться на щоденну розсилку Tech Insider

Будьте в курсі останніх технологічних новинок з Daily Tech Insider. Ми пропонуємо вам новини про провідні компанії, продукти та людей у галузі, а також вибрані статті, завантаження та найкращі ресурси. Ви отримаєте базові знання з гарячих технологічних тем, які допоможуть вам залишатися на крок попереду.

Опубліковано: 7 жовтня 2022, 11:47 PDT Змінено: 13 жовтня 2022 р., 9:45 PDT Дивіться більше технічної роботи

Також дивіться

  • Налаштування домашнього відео: Що потрібно, щоб виглядати і звучати професійно (TechRepublic Premium)
  • Політика віддаленої роботи (TechRepublic Premium)
  • Гібридна політика роботи (TechRepublic Premium)
  • Останні технічні новини, інструкції та поради (TechRepublic на Flipboard)

Leave a Reply