Зарядний пристрій з мікропотужністю. Transcend P8 Multi-Night Battery

мікро, живлення, акумулятор, зарядний пристрій, трансцендентний

Акумулятор Canon LP-E17 2 шт комплект зарядного пристрою з двома гніздами 64 ГБ мікро Набір SD-карт, сумісний з акумулятором камери Canon EOS RP, Rebel T8i, T7i, T6i, T6s, SL2, SL3, EOS M3, M5, M6 Mark II, 77D, 200D, 750D, 760D, 800D 8000D

Предмети Kentfaith користуються [Гарантією якості]. Якщо придбаний вами товар має проблеми з якістю або проблеми, спричинені не користувачами, і має гарантію якості, Kentfaith надасть комплексне післяпродажне обслуговування.

Щоб покращити ваш досвід покупок у Kentfaith, придбані вами товари (це не стосується подарунків) можуть бути повернуті для відшкодування без будь-якої причини (наприклад, якщо вони вам не сподобалися, ви зробили неправильну покупку та інші проблеми з якістю, що не стосуються товару).

  • Сумісність】】 Країна доставки: США / Великобританія / Канада / ЄС. Інші країни не можуть бути відправлені та припинили продаж.】 Акумулятор Canon LP-E17 від KF CONCEPT сумісний з камерами Canon, які використовують акумулятор LP-E17, такими як Canon EOS RP, Rebel T8i, T7i, T6i, T6s, SL2, SL3, EOS M3, M5, M6 Mark II, 77D, 200D, 750D, 760D, 800D, 8000D тощо. 8000D тощо. Акумулятор нормально працює в камері як оригінальний, але не показує рівень заряду акумулятора. (Примітка: Вище наведено лише неповний перелік моделей)
  • 【Безпека】, використовуючи високоякісні акумулятори, суворі стандарти перевірки, безпечні та надійні, будьте впевнені, що зарядка та використання, з багаторазовим захистом ланцюга, для запобігання батарея перезарядка, захист від перевантаження по струму, захист від перевантаження по розряду, захист від перенапруги, захист від короткого замикання, захист від перенапруги, захист від високої температури, захист від відновлення Дві батареї, повністю заряджені одночасно час: близько 2.5h. Робоча температура: менше 60°C.
  • 【Тривалий термін служби великої ємності】2шт 7.Акумулятори великої ємності 4V 1250mAh. Високоякісні елементи, сертифіковані CE/RoHS/FCC; без ефекту пам’яті, тривалий термін служби.
  • 【Зручний】 Зарядний комплект включає 2 штуки по 7.Змінні акумулятори Canon LP-E6NH 4V 1250mAh та подвійний інтерфейс Micro USB/Type C зарядний пристрій, Підтримує настінний зарядний пристрій, автомобільний зарядний пристрій або зарядку мобільного телефону. Його легко носити з собою, коли ви виходите на вулицю, і записувати чудові моменти в будь-який час, не турбуючись про потужність поломка. З високошвидкісною картою пам’яті micro SD з суперзнижкою U3 C10, що дає вам інший досвід
  • 【Інтелектуальна зарядка】 РК-дисплей подвійного зарядного пристрою точно відображає стан зарядки акумулятора, а в процесі зарядки використовується інтелектуальний чіп для кращого захисту акумулятора; подвійний слотовий зарядний порт може швидко заряджати два акумулятори одночасно, що значно економить ваш час і є найкращим вибором для подорожей у дорозі.

Кілька варіантів оплати:

Предмети Kentfaith користуються [Гарантією якості]. Якщо придбаний вами товар має проблеми з якістю або проблеми, спричинені не користувачами, і користується Гарантією якості, Kentfaith надасть комплексне післяпродажне обслуговування.

Для того, щоб покращити ваш досвід покупок в Kentfaith, придбані вами товари (це не стосується подарунків) можуть бути повернуті для відшкодування без будь-якої причини (наприклад, якщо вони вам не сподобалися, ви зробили неправильну покупку та інші проблеми, пов’язані з якістю продукції).

Нещодавно я придбав вживану фотокамеру Nikon D3300 для використання з деякими ширококутними та телеоб’єктивами AF-P, оскільки моя стара дзеркальна фотокамера D7000 не працює з жодним з цих об’єктивів. У комплекті з фотокамерою D3300 постачається штатний акумулятор EN-EL14a, і він вже не новий. Тому я замовив ці додаткові батареї та зарядний пристрій. Мені насправді не потрібні дві батареї, оскільки я не часто користуюся цією камерою, як і двома іншими бездзеркальними камерами FF і APS-C. Але ці додаткові акумулятори стають у пригоді, коли я беру камеру у відпустку, і мені не доводиться турбуватися про заряджання протягом декількох днів.

Протягом багатьох років я придбав низку продуктів KF Concept, і всі вони були чудової якості. Ці батареї та зарядний пристрій також виглядають чудово. У комплекті є зарядний пристрій, два акумулятори та щедрий 3-метровий зарядний кабель з кінцевими роз’ємами USB-A та USB-C. Зверніть увагу, що настінний зарядний пристрій не входить до комплекту поставки. Зарядний пристрій має USB-C та Micro-Вхідні порти USB. Батареї були доставлені повністю зарядженими. Зарядний пристрій працює добре, але ще не визначено, скільки часу потрібно для заряджання одного або обох розряджених акумуляторів.

Так само, як і штатний акумулятор, ці акумулятори можна легко вставляти та виймати з камери. Працює як очікувалося. Ці батареї повинні прослужити деякий час. Одного дня я оновлю цей огляд щодо кількості знімків, які я отримую на кожному повному заряді. Я задоволений цим набором і, враховуючи минулу історію продуктів, якими я володів від KF Concept, я б точно рекомендував цей набір.

RED® KOMODO™ Plate Plus з акумулятором/зарядним пристроєм

Цей комплект включає два акумулятори NANO Micro, один X2 Mini зарядний пристрій, і одна пластина з V-подібним кріпленням, яка встановлюється безпосередньо на задній панелі RED® KOMODO™.

micro, живлення, акумулятор, зарядний пристрій, transcend

Nano Micro і X2 Mini – це, мабуть, найменші акумулятори батарея/ зарядний пристрій комбінований на ринку сьогодні. NANO Micro має розміри менше 4 дюймів у висоту і 2 дюйми в глибину, при цьому важить всього 1.2 фунти., що робить його ідеальним пакетом “візьми і йди” для більшості застосувань електроживлення. Здатні витримувати навантаження до 10 А, розглядайте ці батареї для живлення легких камер, бортових моніторів, реєстраторів, безвихрових приймально-передавальних пристроїв і т.д.

The 14.Ємність 8 В, 98 Вт-год дозволяє перевозити пакети в ручній поклажі без обмежень згідно з правилами IATA, ICAO та ООН. Пакети були протестовані та сертифіковані ООН, пройшовши сертифікацію UN38.3 сертифікацію.

мікро, потужність, акумулятор, зарядний пристрій, transcend

Пакети Core NANO оснащені вбудованим нерегульованим p-краном, який можна використовувати для потужність більшість пристроїв 12 В постійного струму, а також подвоюється як вхідний порт для заряду. До комплекту також входить USB-роз’єм 5 В, 3 А для живлення/зарядки мобільних пристроїв та 4-ступінчастий світлодіодний індикатор для відображення залишкового заряду.

X2 Mini пропонує одночасну зарядку 1.5A зарядки, а також відсік “Fleet Rapid Charge”. Якщо потрібно зарядити лише один акумулятор, встановіть його на канал швидкого заряду для заряду 3А та скористайтеся перевагами серії Fleet (один акумулятор ємністю 98 Вт-год заряджається менш ніж за 2 хвилини).5 годин.) Програма підтримки крапельного заряду гарантує, що батареї завжди будуть мати максимальну ємність.

CXV-KOMU – це пластина прямого кріплення з байонета на V-подібний байонет, спеціально розроблена для камери RED® KOMODO™, що дозволяє використовувати 14.4V батареї V-Mount і залишає вхід постійного струму камери доступним для живлення від мережі змінного струму та гарячої заміни батареї. У разі використання з “розумними” акумуляторами, які передають дані SMBUS, наприклад, акумуляторами Core SWX, камера зчитує відсоток заряду акумулятора та час роботи, надаючи точну інформацію про залишкову ємність акумулятора. Він оснащений 3 вихідними портами постійного струму: P-Tap, USB та 2pin Lemo. Пластина також має посилений механізм фіксації V-Mount, що робить її найміцнішою пластиною V-Mount на ринку.

Технічні характеристики

NANO Мікро Характеристики Ємність: 98Wh (14.8v, 6.6Ah) Розмір: 3.93″ x 2.82″ x 1.94 ″ Вага: 1.2 фунти. Нормальний час роботи: (25 Вт) 3.6 годин. Навантаження: 10А

Технічні характеристики X2 Mini: Вхід: 100В-240В змінного струму 50/60Гц Струм заряду: Одна батарея 3А, 2 батареї одночасно 1.5А Розмір: 4.5″ x 5.5.”x 3″ Вага: 1 фунт.

Технічні характеристики RED® KOMODO™ V-Mount Plate: Вхід: 11.9vdc-16.Вихід 8vdc для камери: DC 7.4v, подвійний зарядний пристрій Canon BP Powertap: DC 11.9-17v, нерегульований 2p Lemo: DC 11.9-17v, нерегульований USB: DC 5v, нерегульований Розмір: 4.6″ x 3.58″ 1.5″ Вага: 0.4 фунти Порт прошивки: USB Мікро СВІТЛОДІОД потужність індикація: Двоколірний (червоний / зелений)

Зарядний пристрій для сонячних батарей

Цей проект трохи застарів. Я б, мабуть, купив плату для зарядки / обслуговування літієвих акумуляторів. Я бачив хороші за ціною менше 10. Додайте сучасний літій-іонний/полімерний акумулятор і відповідну сонячну панель, і все готово; маленька друкована плата піклується про дещо вибагливий літієвий акумулятор. Звичайно, це не зовсім саморобка, і ви можете просто купити все це. Це прогрес для вас.

Нижче показана частина проекту, що стосується зарядки акумулятора. Ця схема буде підтримувати 6-вольтовий NiCAD акумулятор (b1) зарядженим за допомогою декількох годин сонця щодня. Додайте мікрорегулятор з низьким падінням напруги-потужність регулятор для генерації 5 вольт для живлення більшості телефонів та інших пристроїв, що живляться від USB (далі на сторінці).

Обов’язково потрібно додати запобіжник біля однієї з клем акумулятора! (Дивіться маленький зелений запобіжник на 5 ампер уздовж нижнього краю акумулятора).) Акумуляторні батареї можуть подавати небезпечні рівні струму! З метою безпеки тримайте провід від запобіжника до клеми акумулятора настільки коротким, наскільки це практично можливо.

Цей маленький гаджет використовує невелику сонячну батарею на 3 вольта для зарядки 6-вольтового нікель-кадмієвого акумулятора, який, в свою чергу, може бути використаний для зарядки багатьох моделей мобільних телефонів та інших портативних пристроїв з додаванням відповідного стабілізатора напруги з низьким падінням напруги. Схема відбирає енергію від сонячної батареї, тримаючи її навантаженою близько 1.5 вольт (максимальне значення передачі енергії) і просочується заряджає внутрішній акумулятор імпульсами струму. Проста схема не є найефективнішою з можливих, але вона забезпечує пристойні 70% при 100 мА від елемента і 30%, коли елемент забезпечує лише 25 мА, що насправді досить добре, не вдаючись до більших труднощів або використовуючи більш екзотичні компоненти.

Примітка: Ця схема призначена для використання низьковольтного елемента для зарядки більш високої напруги батарея. Не використовуйте його для зарядки акумулятора при тій самій або нижчій напрузі, ніж генерують елементи. Для правильної роботи схеми потрібне навантаження від акумулятора. Обов’язково використовуйте NiCAD батареї оскільки вони толерантні до перезарядки. Залиште пристрій на сонячному місці, і батарея буде працювати роками.

Коли напруга на еміттері Q1 підніметься трохи більше 1.5 вольт, обидва транзистори вмикаються швидко, клацаючи завдяки позитивному зворотному зв’язку через R5 і C2. Струм збільшується в L1 через Q2 до тих пір, поки напруга на елементі не впаде трохи нижче 1.5 вольт. Потім схема швидко вимикається і напруга на колекторі Q2 підскакує вгору, вмикаючи D1, дозволяючи струму котушки індуктивності текти в батарею. Після того, як індуктор розрядився в батарею, процес починається спочатку. Схема може заряджати батареї з більш високою напругою без будь-яких змін у схемі, оскільки напруга на колекторі підскакує досить високо, коли транзистори вимикаються. Схема не повинна працювати без підключеного акумулятора. Для більшої ефективності збільшуйте R5 пропорційно збільшенню напруги на акумуляторі. (Наприклад, подвоїти R5 для зарядки на 12 вольт) акумулятора.) Нікель-кадмієвий акумулятор був обраний тому, що вони особливо поблажливо ставляться до перезарядки, просто перетворюючи надлишковий струм в тепло.

Фотоелемент був врятований від недорогого сонячного освітлювача тротуару, і він має напругу у відкритому стані близько 3 вольт і подає близько 100 мА при яскравому сонячному світлі. Схема може витримувати більший струм, але уникайте елементів, які подають більше 250 мА. Індуктор повинен мати обмотку з низьким опором, але дивовижна кількість сердечників буде працювати досить добре. Сердечник в прототипі насправді є шматком феритового антенного стрижня, обраного просто для того, щоб вписатися в надзвичайно обмежені рамки пакета. Інший малоймовірний індуктор, який добре працював, був 10 витків на одній з тих 1 довгих, 1/2 діаметра великих феритових намистин, які часто використовуються для балунів ліній електропередач! Значення індуктивності не є критичним, можливо, від 40 до 300 мкГн, і при правильній роботі на колекторі Q2 буде спостерігатися імпульсна форма сигналу з періодом в декілька десятків мікросекунд. Цей прототип працює при напрузі близько 40 мкВ, як показано на малюнку, а індуктивність становить близько 50 мкГн.

Для експериментів з осердями або іншими параметрами схеми і для того, щоб переконатися, що все працює належним чином, замініть нікель-кадмієвий акумулятор на стабілізатор тієї ж напруги і замініть сонячний елемент на джерело живлення 3 вольта з послідовним резистором, близько 22 Ом, щоб імітувати помірне сонце. Виміряйте струм в стабілітроні і порівняйте цю потужність (струм стабілітрона помножений на напругу стабілітрона) з потужністю, що надходить від живлення живлення (3 вольти, помножені на струм джерела живлення), щоб побачити, як працює схема. Коли живлення в стабілізаторі більше половини потужності від джерела живлення, індуктивність досить хороша.

Потворна конструкція. Але це працює! Мій маленький зелений запобіжник опинився в мінусовій нозі акумулятора і йде прямо на землю (внизу зліва на фото). Це запобіжник на 2 ампера, але рекомендується трохи вище. Це для того, щоб запобігти катастрофам.

мікро, живлення, акумулятор, зарядний пристрій, трансцендентний

Автоматична цівка Зарядний пристрій

Ось схема автоматичного зарядного пристрою, який я використовую для дитячих електромобілів. The зарядний пристрій це невеликий литий блок, який, ймовірно, не подає більше підсилювача, і ця схема мала б проблеми з набагато більшим. Ця схема не передбачає обмеження струму. для цього він покладається на зарядний пристрій. Схему можна модифікувати, щоб забезпечити більший струм, зменшивши резистори 470 і 330 Ом в ланцюзі бази 5195 і 10 кОм в колекторі 4401. Реле також можна використовувати замість прохідного транзистора.

Ось як це працює: Коли напруга батареї низька, напруга на базі першого 2N4401 (праворуч) недостатня для його включення і другий 2N4401 зміщується резистором 10к. Силовий транзистор увімкнено, і світлодіод світиться. Коли батарея повністю заряджений, напруга перевищить дещо довільне значення перенапруги трохи нижче 14 вольт, і регулятор вимкнеться. Резистор зворотного зв’язку 470 кОм надає схемі деякий гістерезис, так що вона не увімкнеться, поки напруга батареї не впаде нижче приблизно 13.5 вольт. Коли батарея наближається до повного заряду, індикатор почне блимати і вимикатися, а через кілька годин індикатор буде вмикатися лише зрідка. Цей випадковий поштовх перенапруги, безсумнівно, підтримує батареї у відмінній формі.

Експериментальний контролер генератора змінного струму

Ось експериментальний (і простий!) регулятор для зарядних пристроїв генератора змінного струму. Q1 і Q2 – транзистори середньої потужності, а Q3 – потужного типу. Стабілітрон D1 вибирається для встановлення зарядженої напруги і становить близько 10 вольт для 12-вольтової батареї. Висновок 0.1 Ом резистор встановлює максимальний струм поля. Не показано підключення від виходу генератора змінного струму до акумулятора. Для генератора змінного струму потрібен діодний випрямляч, але більшість типів автомобілів мають вбудований випрямляч.

Коли батарея розряджена, струм протікає через 0.Резистор 1 Ом і Q3 до котушки збудження. Напруга через 0.1 вмикає Q1, який обмежує струм в Q3 (близько 0.7 / R або 7 ампер в цьому випадку). Коли акумулятор заряджається приблизно до 14 вольт, вмикається Q2 і вимикається Q3, зупиняючи заряджання.

Ця схема є лише концепцією і не була побудована та протестована.

Безвідсоткові щомісячні платежі

Доступні онлайн на касі та по телефону:

4 рівні безвідсоткові платежі щомісяця

10 рівних безвідсоткових платежів кожні два тижні

Телефонуйте за номером 800-954-0857 або в LIVE CHAT з Transcend Член команди (ПН-ПТ 7:30 ранку – 17:30 вечора за центральноєвропейським часом)

Безвідсоткові платежі вимагають, щоб ваш рахунок залишався активним. За кожний несвоєчасно здійснений платіж стягується пеня в розмірі 25.

Leave a Reply