Час автономної роботи квадратного зчитувача. Чи приймає ваш бізнес оплату карткою?

Мобільний тест: PayPal тут проти. Площа 2019

PayPal Here взяла штурмом ринок мобільних платежів, запропонувавши рішення для обробки платежів зі смартфонів, яке за кількома параметрами перевершує поточного лідера ринку, Square.

Але є й інші фактори, які роблять Square хорошим вибором, залишаючи PayPal позаду. Отже, який з них підходить саме вам бізнес? Ось як вони порівнюються.

Просто шукаємо факти про Square? Ознайомтеся з нашим оглядом Square.

ПРИМІТКА: У квітні 2023 року PayPal Here був припинений і став PayPal Zettle або Zettle by PayPal. Ми залишаємо це порівняння тут в історичних цілях, але воно більше не буде оновлюватися і PayPal Here більше не доступний.

PayPal тут проти. Square

З PayPal Here, що пропонує підтримку клієнтів в режимі реального часу, негайне фінансування без додаткової плати і підтримку декількох платіжних каналів, включаючи безкоштовне приймання чеків, здається, що Square є над чим працювати, незважаючи на швидке зростання компанії. Давайте подивимось, як ці дві компанії порівнюються в таких ключових сферах, як ціноутворення, обслуговування клієнтів, обладнання та багато іншого.

Стартова вартість

Доступність коштів

Користувачі PayPal Here, які хочуть переказати кошти на власний банківський рахунок, повинні ініціювати переказ зі свого облікового запису PayPal, і процес переказу зазвичай займає три дні.

Підтримувані пристрої та обладнання

Додаток Square працюватиме на iPhone 3G, але додаток PayPal Here сумісний лише з телефонами 3GS і вище. Перевірте підтримувані пристрої PayPal Here для отримання додаткової інформації.

Підсумок

Як ви можете бачити з таблиці, і Square, і PayPal Here мають свої плюси і мінуси. PayPal Here має (трохи) нижчу вартість, в той час як Square підтримує більше пристроїв.

Майте на увазі, що і Square, і PayPal Here пропонують фіксовану ціну, яка може бути не найнижчою для вашого бізнесу. Фіксований тариф виглядає просто, але простота не завжди є найбільш конкурентоспроможною. Фіксований тариф, як правило, добре підходить для вашого бізнесу, якщо ви:

  • Обробляєте менше 5,000/місяць кредитних карток – або
  • Маєте середній розмір транзакції 10 або менше.

Якщо це про вас, фіксований тариф – це хороший варіант, щоб заплатити найнижчу можливу ціну прийняти кредитні картки.

Обирайте Square, якщо у вас

  • Обробляєте багато відшкодувань і хочете, щоб вам повернули комісію за обробку
  • Хочете налаштування в той же день без перевірок кредитоспроможності
  • Використовуйте пристрій з Windows

Виберіть PayPal тут, якщо ви:

  • Хочете приймати дебетові платежі за допомогою PIN-коду
  • Плануєте приймати чеки
  • Хочете більше можливостей для зв’язку зі службою підтримки

Альтернативи

Якщо ви не впевнені, що Square або PayPal вам підходять (або якщо фіксована ціна не є найнижчою вартістю для ваш бізнес) є багато альтернатив. Спробуйте інструмент порівняння цін (наприклад, безкоштовне порівняння вартості від CardFellow) або ознайомтеся з нашими відгуками про зчитувачі кредитних карток для смартфонів.

Бен Дуайєр розпочав свою кар’єру в переробній промисловості в 2003 році на торговому майданчику переробного підприємства в Коннектикуті. Дізнавшись більше про внутрішню роботу галузі, поширеність неетичних практик та відсутність допомоги для бізнесу, він розірвав зв’язки зі своїм роботодавцем і почав вести блог, де він міг публікувати точну інформацію про обробку кредитних карток. Коли блог набув популярності, Бен почав безпосередньо допомагати продавцям у пошуку процесора. Бен вірить у розширення можливостей бізнесу шляхом надання доступу до справедливих, конкурентних цін, точної інформації та постійної підтримки. Його відданість прозорості та освіті зробила CardFellow стійким захисником малого бізнесу в індустрії обробки кредитних карток.

Будь ласка, приєднуйтесь до розмови Скасувати відповідь

Я просто хотів би зазначити, що перевагою кардрідера Square є те, що він підтримує версії iOS, попередні до поточної 4.3, що означає, що він все ще буде підтримувати iPhone 3g замість того, щоб підтримувати лише iPhone 3gs та попередні моделі. Я знаю, що це не може бути величезною перевагою, але це означає, що людям зі старою моделлю iPhone може бути складно оновити її.

Дякую, Вульф. Це чудова думка, і я оновив статтю, щоб відобразити переваги Square для підтримуваних пристроїв.

Це був чудовий момент, оскільки я починаю розглядати ці варіанти набагато більше. Я ненадовго замислювався над придбанням старого iPhone лише для бізнесу та платіжних операцій. Мені б хотілося, щоб PayPal підтримував iP3, оскільки вони набагато дешевші для бізнесу.

Той факт, що PayPal тут займає від 3 до 4 днів, щоб зарахувати кошти на мій рахунок, є достатньою причиною для мене, щоб повернутися до використання Square. Як зазначено, кошти Square доступні на моєму рахунку на наступний день. Я не буду мати справу з компанією, яка використовує повільні сервіси для переказу коштів. Насправді, я не розумію, чому будь-який бізнесмен погодиться на це, якщо тільки один з інших сервісів PayPal не є привабливим. Кев

PayPal не несе відповідальності за 3-4 дні, необхідні для зарахування коштів у ваш банк. Все залежить від ВАШОГО банку. Мої кошти зазвичай надходять через 2 дні, і я обслуговуюсь в “Регіонах. PayPal депонує його і ваш банк робить все інше, що стосується обробки.

Square зараховує гроші на ваш банківський рахунок вранці наступного дня, якщо тільки транзакція не була здійснена в п’ятницю або суботу. У цьому випадку гроші доступні на наступний робочий день.

Як власнику бізнесу, мені байдуже, хто винен у тому, що кошти надходять до мого банку через 3-4 дні… Це брехня, що це НЕ Paypal, вони заробляють купу грошей, утримуючи ці гроші додаткові 2-3 дні! Все, що я знаю, це те, що раніше у мене був традиційний банкомат у моєму відділенні, і це займало 3 дні. Зараз я використовую Квадрат, і це займає один день!! Це велика різниця, коли мені доводиться платити комісію. І ЧОМУ я повинен проходити ще один крок, щоб перевести гроші з PayPal на свій рахунок, який займає лише 3 дні?!! Я розглядав PayPal тут, поки не прочитав це! Якщо вони змінять цю проблему, я, можливо, передумаю.

square, зчитувач, чи, ваш, бізнес, приймає

Привіт Майк, досить багато традиційних процесорів кредитних карток надають 12-годинне фінансування. Схоже, що компанія, яку ви використовували, накладала затримку.

Ви ж знаєте, що 2-3 дні затримує саме банк, а не PayPal. PayPal приймає не нараховує відсотки на ваші гроші протягом того часу, поки ваш банк обробляє кошти, вони знаходяться в руках банку. PayPal робить не нараховує жодних відсотків на ваші кошти.

Ви не маєте жодного уявлення про те, про що говорите. ACH-перекази мають йти максимум 24 години! Це має бути миттєво. PayPal тримає гроші у себе 2-3 дні, а потім передає їх банку. Paypal заробляє БІЛЬШІСТЬ своїх грошей за рахунок відсотків, нарахованих на гроші, що знаходяться на рахунках PayPal, затримки платежів, а також незаконного заморожування та утримання коштів. Люди сьогодні такі довірливі.

квадратний, читач, робить, ваш, бізнес, приймає

На додаток до того, що Бізнес Власник сказав: якщо у вас є дебетова картка PayPal, ви можете отримати ці гроші готівкою миттєво, як тільки вони опиняться на вашому рахунку, без очікування. Не кажучи вже про те, що ви можете розвернутися і використовувати його в будь-якій іншій точці продажу онлайн або особисто.

Paypal пропонує безкоштовну дебетову картку, щоб ви могли зняти свої кошти в банкоматі, як тільки вони потраплять на ваш рахунок PayPal – що відбувається миттєво. Ви також можете зателефонувати до бізнес-підтримки PayPal, щоб увімкнути автоматичне зарахування коштів на рахунок вашого банку. Як тільки кошти надійдуть ваш PayPal рахунок система буде депонувати ваші гроші у вашому банку щодня опівночі, але банку все одно знадобиться 2-3 дні, щоб показати баланс. (яку PayPal не контролює.)

Що таке портативні зчитувачі карток?

Перші портативні зчитувачі карток працювали шляхом підключення до базового блоку і могли використовуватися для прийняти платежі в будь-якому місці, якщо зчитувач знаходився на певній відстані від базового блоку. Це було гарним рішенням для барів та ресторанів, але не для тих, хто проводить бізнес в дорозі.

Однак сьогодні багато портативних кардрідерів працюють за допомогою підключення до Wi-Fi або стільникової мережі, і їм не потрібно прив’язуватися до базового пристрою. Це означає, що ви можете користуватися цими мобільними картковими автоматами практично будь-де.

Як працюють мобільні пристрої для зчитування карток?

Асортимент мобільних кард-рідерів SumUp працює де б ви не знаходилися через мобільний зв’язок або Wi-Fi. SumUp Air з’єднується зі смартфоном, тоді як SumUp Solo та 3G і принтер можуть самостійно виходити в мобільні мережі завдяки вбудованим SIM-картам з необмеженим обсягом даних.

Якщо ви сполучаєте зчитувач зі смартфоном, вам потрібно завантажити додаток SumUp. Просто увімкніть мобільний кард-рідер, і він готовий до роботи.

Клієнт сплачує, вставляючи картку в зчитувач або доторкнувшись до безконтактного символу, і транзакція проходить. Після здійснення платежу постачальник послуг торговця зв’язується з вами для авторизації.

Якщо платіж прийнято, він вважається авторизованим, а відповідна інформація про транзакцію відображається на екрані зчитувача або в додатку.

Ви можете надати клієнту квитанцію, роздрукувавши її, якщо у вас є SumUp 3G і принтер, або надіславши через SMS чи електронну пошту. Ви також можете самостійно переглянути ці записи транзакцій у додатку SumUp.

квадрат, зчитувач, чи, ваш, бізнес, приймає

На відміну від транзакцій без присутності картки, які зазвичай здійснюються онлайн або по телефону, мобільний зчитувач карток можна використовувати для прийому платежів за допомогою чипа та PIN-коду або безконтактних карток особисто. Ці сучасні методи оплати є більш безпечними, ніж старі методи, такі як підпис для оплати.

За допомогою мобільного чіпа та зчитувача PIN-коду клієнт вводить свій 4-значний PIN-код у зчитувач після зчитування даних з чіпа. Дані з чіпа зашифровані та захищені на кожному етапі процесу. Продавець не має доступу до PIN-коду покупця, як у випадку зі стаціонарним PDQ-автоматом.

Основна перевага мобільних карткових систем полягає в тому, що платежі можуть бути оброблені на місці за лічені секунди. Це означає, що ви не втрачаєте часу між залученням клієнта та закриттям угоди.

Якщо ваш бізнес передбачає виїзди до клієнтів додому або в офісні приміщення, наявність мобільного зчитувача карток дає вам свободу приймати платежі прямо на їхньому порозі.

Для тих, хто працює за межами традиційного офісу бізнес місцезнаходження, мобільні карткові автомати дозволяють їм обробляти платежі та працювати на тому ж рівні, що й інші підприємства.

Віддалені платіжні термінали вже досить давно забезпечують мобільність в межах магазину чи ресторану для здійснення платежів. Однак повністю мобільні карткові апарати виводять цю зручність на новий рівень, надаючи торговцям можливість безпечно обробляти платежі в будь-якому місці, де є доступ до Інтернету.

Вибравши мобільний картковий термінал для свого малого бізнесу, ви потенційно можете залучити більше клієнтів. Ви також можете зменшити ризик крадіжки, оскільки будете працювати з меншою кількістю готівки.

Порівняння платформ

Примітка

Інтеграція на основі сервера зазвичай доступна в США та Канаді. Щоб отримати доступ до серверної інтеграції в інших країнах, окрім США та Каліфорнії, будь ласка, надішліть листа на адресу stripe-terminal-betas@stripe.com.

Ви можете використовувати п’ять платформ для інтеграції:

Для зчитувачів BBPOS WisePOS E у Сполучених Штатах ми рекомендуємо інтеграцію на основі сервера. В інших ситуаціях ми рекомендуємо вибирати на основі вашого улюбленого зчитувача, наявної кодової бази та функцій, які вам потрібні.

У цій таблиці перераховані функції п’яти платформ.

Глобальна доступність

Не всі зчитувачі доступні в кожній країні. У цій таблиці перелічено зчитувачі та платформи, які можна використовувати у кожній країні.

Підключення до додатку Stripe

Перед обробкою платежів ви повинні підключити зчитувач терміналу до ваш для торгових точок за допомогою Terminal SDK. Кожен зчитувач може одночасно підключатися лише до одного екземпляра SDK. Наприклад, якщо ви хочете, щоб у вашому магазині було чотири мобільні зчитувачі, а ваш додаток працює на iOS, вам також потрібно чотири пристрої з iOS. Зверніть увагу, що до SDK одночасно підключається лише один зчитувач.

Особисті платежі повинні відповідати суворим правилам, щоб відповідати вимогам стандарту PCI, сертифікатам PCI та EMV.

Термінал пропонує попередньо сертифіковані зчитувачі, які приймають платіжні дані (EMV, безконтактні та проведені пальцем), шифрують конфіденційну інформацію картки та повертають токен у ваш додаток за допомогою Stripe Terminal SDK, щоб ви могли підтвердити оплату.

Технічні характеристики та функції

Bluetooth. увімкнено (BLE)

Підтримка BLE 5.3 для стабільного з’єднання з вашим пристроєм та швидкого і простого сполучення.

Професійний, портативний дизайн

Спеціалізоване обладнання надає вашому бізнесу професійного вигляду день у день.

Якщо у вас виникнуть проблеми з вашим зчитувачем Square Reader, у вас є однорічна обмежена гарантія. Крім того, отримайте безкоштовну допомогу від нашої служби підтримки в робочий час.

Які пристрої можна підключити до Square Reader?

Square Reader сумісний з широким спектром пристроїв на базі Android та iOS. Square пропонує широкий вибір чохлів, док-станцій та інших аксесуарів, щоб перетворити ваш зчитувач Square Reader на мобільний або настільний POS-рішення.

Щоб підключитися до Square Reader, натисніть і відпустіть кнопку на вашому зчитувачі, щоб увімкнути його. Перейдіть до налаштувань вашого пристрою та переконайтеся, що Bluetooth увімкнено. Відкрийте додаток Square і торкніться трьох горизонтальних ліній у правому нижньому куті, щоб перейти до меню. Натисніть Налаштування Апаратний зчитувач Square Reader Підключити зчитувач.

Зчитувач Square Reader має не зберігає жодної інформації про обліковий запис (вона міститься в додатку Square), тому ви можете прив’язати кілька зчитувачів до одного пристрою і приймати платежі однаково без жодних ускладнень. Зчитувач можна використовувати з кількома пристроями, але він з’єднується лише з одним пристроєм за раз.

Square Reader потребує підключення до Інтернету для обробки платежів. Ви можете використовувати Wi-Fi, хот-спот або мобільну передачу даних.

Наша висококваліфікована команда підтримки доступна по телефону або електронною поштою. Телефонна підтримка в Австралії доступна з 9:00 до.m. до 5 p.m., З понеділка по п’ятницю, а електронна пошта доступна 24/7. Ви також можете відвідати наш Центр підтримки 24/7, щоб знайти корисні поради, статті та докладні відеоінструкції

Як приймати платежі за допомогою Зчитувач Square Reader?

Ви можете прийняти безконтактні платежі та платежі з чип PIN-кодом легко, як тільки ви під’єднаєте зчитувач Square Reader до свого мобільного пристрою. Після підключення все, що вам потрібно зробити, – це відкрити додаток Square, завершити продаж і натиснути “Зарядити”. Вашим клієнт торкається або вставляє картку, щоб здійснити платіж. Коли на зчитувачі загоряться чотири зелені індикатори, а в додатку з’явиться повідомлення з підтвердженням, це означає, що платіж успішно завершено.

Безпека закладена в кожному продукті Square з нуля. Square виконує шифрування даних на картці зчитувач під час оплати.

Приймання платежів за допомогою PIN-коду за допомогою Square Reader є простим та безпечним. Спочатку переконайтеся, що ваш зчитувач підключено до вашого пристрою, потім відкрийте додаток Square, завершіть продаж і натисніть “Зарядити”. Вставте картку з PIN-кодом (першою стороною догори, лицьовою стороною догори) в широкий порт у верхній частині зчитувача і поверніть екран мобільного пристрою до покупця для безпечного введення PIN-коду.

Після введення PIN-коду переконайтеся, що ваш покупець торкнувся синьої кнопки з галочкою. Коли ви побачите чотири зелених вогники на панелі зчитувач і повідомлення з підтвердженням у додатку, платіж успішно завершено, і ви можете витягти картку.

За замовчуванням кошти зараховуються на наступний день. Ви також можете налаштувати графік переказу відповідно до потреб вашого бізнесу.

Leave a Reply