Зарядні станції E tron. Зарядний кабель типу 2 до типу 1 (T2/T1) – під замовлення…

Audi North Park

Введіть свою зареєстровану електронну адресу, щоб отримати посилання для відновлення паролю.

Ви увійшли як і будете отримувати сповіщення про зміну ціни, появу нових пропозицій або продаж автомобіля.

  • Доступ до збережених автомобілів з будь-якого пристрою.
  • Отримуйте сповіщення про зміну цін, появу нових пропозицій або продаж автомобіля на електронну пошту.

Ви увійшли як і будете отримувати сповіщення про зміну ціни, появу нових пропозицій або продаж автомобіля.

  • Доступ до збережених автомобілів з будь-якого пристрою.
  • Отримуйте сповіщення про зміну цін, появу нових пропозицій або продаж автомобіля на електронну пошту.

Ви вже увійшли як і будете отримувати сповіщення про зміну ціни, появу нових пропозицій або продаж електромобіля.

Будь ласка, вкажіть свою електронну адресу, щоб отримувати сповіщення про ціни додому, на роботу та на телефон!

e-tron ® Інновації

Це не звичайні моделі Audi. Audi e-tron® та Plug-In Hybrid мають ту саму ДНК Audi, яка зробила нас відомими завдяки високим експлуатаційним характеристикам та інноваціям у всьому світі. Повністю електричні моделі Audi e-tron® оснащені системою повного приводу e-quattro®, інтелектуальними технологіями та розширеними можливостями заряджання. Наші гібридні автомобілі з можливістю підзарядки пропонують підвищену ефективність порівняно з бензиновими аналогами та адаптивну продуктивність для коротких і довгих поїздок. Ці інноваційні доповнення до модельного ряду Audi вирізняються чудовими характеристиками, які роблять електромобілі практичними для повсякденного життя з безмежними можливостями.

Залишайтеся на визначених дорогах і стежках. Паркуйтеся тільки там, де це дозволено, з безпечним розташуванням автомобіля на твердій поверхні. Детальніше див. у посібнику користувача.

Заряджання Audi e-tron

Модель Audi e-tron – це електромобіль у класі SUV. Повністю електричний запас ходу може досягати 436 км (270 миль), а живиться він від 95-відсоткового бензину.Акумулятор 0 кВт-год. Ваш Audi e-tron оснащений Тип 2 роз’єми, доступні через зарядний порт, розташований на лівій передній панелі вашого автомобіля. Ємність зарядки вашого Audi e-tron може досягати 22.0 кВт (трифазний). Правильне рішення для заряджання вашого Audi e-tron означає, що ви отримаєте максимальну віддачу від вашого електромобіля під час усіх ваших поїздок. Дані, наведені для цього автомобіля, відповідають стандартам WLTP. Цифри, наведені в інформації про заряджання нижче, є приблизними.

Продукти для заряджання Audi e-tron 55 Quattro. 11 кВт. трифазний (2018)

Наш експерт рекомендує цей продукт для Audi e-tron, якщо ви маєте трифазну електричну установку. En savoir plus

Type 2 to Type 2 charging cable (T2/T2) – custom-made – 2.3kW to 22kW

Notre expert recommande ce produit pour la Audi e-tron lorsque vous disposez d’une installation électrique Three-phase. En savoir plus

Type 2 to Type 2 charging cable (T2/T2) – custom-made – 2.3kW to 7.4kW

Notre expert recommande ce produit pour la Audi e-tron lorsque vous disposez d’une installation électrique Three-phase. En savoir plus

Type 2 to Type 2 charging cable (T2/T2) – 2.3kW to 22kW

Notre expert recommande ce produit pour la Audi e-tron lorsque vous disposez d’une installation électrique Three-phase. En savoir plus

Type 3C to Type 2 charging cable (T3C/T2) – custom-made – 2.3kW to 22kW. Three-phase

Notre expert recommande ce produit pour la Audi e-tron lorsque vous disposez d’une installation électrique Three-phase. En savoir plus

MINICHARGER. Charging cable для побутової розетки. Тип 2

Наш експерт рекомендує цей продукт для Audi e-tron, якщо у вас є трифазна електрична установка. En savoir plus

Зарядка від типу 2 до типу 1 кабель (T2/T1) – 2.Від 3 кВт до 7.4 кВт

Наш експерт рекомендує цей продукт для Audi e-tron, якщо ви плануєте використовувати трифазну електричну установку. En savoir plus

MAXICHARGER – мобільна зарядна станція типу 2 для електромобілів

Наш експерт рекомендує цей продукт для Audi e-tron, якщо ви маєте трифазну електричну установку. En savoir plus

Поширені запитання

Я не можу знайти версію мого автомобіля Audi e-tron. що мені робити?

Якщо ви не знайшли потрібну версію вашого Audi e-tron, будь ласка, зв’яжіться з нами. Ми допоможемо вам підібрати правильну зарядку кабель або зарядну станцію для вашого повністю електричного або гібридного автомобіля.

У чому різниця між однофазною та трифазною зарядкою?

Максимальна номінальна потужність під час заряджання в однофазній та трифазній мережі відрізняється залежно від автомобіля тип. Зарядка через 3-фазний кабель або зарядну станцію дозволяє заряджати до 22 кВт, тоді як максимальна потужність однофазної зарядки становить 7 кВт. Правильно підібраний кабель або зарядна станція для вашого автомобіля – це гарантія оптимальної безпеки під час заряджання електромобіля.

Що таке рекомендований продукт?

Рекомендовані продукти відповідають настінній коробці з ідеальною конфігурацією для зарядки вашого Audi e-трон версія. Щоб спростити вибір між різними сумісними зарядками станції, ми підібрали ідеальну відповідність між електроустановкою, автомобілем і зарядним пристроєм, що дозволить вам заряджатися в найкращих умовах.

Оплата кредитною карткою, PayPal та оплата в 3 рази без комісії

Ваша посилка відправляється протягом 48 годин і доставляється до вас додому протягом 2-7 днів

Потрібна допомога? Зв’яжіться з нами з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00

Mister EV, магазин кабелів та зарядних станцій для всіх

Mister EV, магазин кабелів та зарядних станцій для всіх

У Mister EV ми знаємо, що зарядка EV, PHEV і навіть електричний мотоцикл – це не завжди просте завдання. Ось чому ми пропонуємо вам ряд зарядних кабелів для громадських зарядних станцій станції, кабелі для періодичної зарядки, зарядні пристрої, настінні коробки та аксесуари – не кажучи вже про наше високоякісне обслуговування клієнтів. Наша команда фахівців завжди готова проконсультувати вас щодо зарядного обладнання, яке найкраще відповідає вашому електромобілю та вашим потребам в електронній мобільності.

Mister EV був заснований піонерами в області електромобілів. На нашому веб-сайті продається мультибрендове зарядне обладнання, сумісне з основними роз’ємами на ринку: домашні роз’єми, роз’єми типу 1 (T1), роз’єми типу 2 (T2), роз’єми типу 3 (T3), промислові роз’єми та ін. Тільки роз’єми Chademo та Combo CSS не входять до нашого асортименту, оскільки вони призначені для швидкої зарядки постійним струмом станції. Mister EV фокусується на маркетингу рішень для зарядки від мережі змінного струму. які сумісні з 99% приватного та професійного використання.

Як заряджати Audi e-tron

e-tron – перший в історії Audi повністю електричний позашляховик, що спирається на спадщину німецької інженерії, продуктивності та розкоші автовиробника. Сімейство e-tron стартувало в 2009 році з серії гібридних і концептуальних автомобілів. Зараз портфоліо швидко зростає, в ньому представлені автомобілі з різними стилями кузова, розмірами акумуляторів і технічними характеристиками, а також найкраща в галузі швидка зарядка на 480 вольт, яка може зайняти лише 30 хвилин для досягнення 80% ємності. Пропонуємо детальніше ознайомитися з цим преміальним електромобілем та способами заряджання Audi e-tron.

Характеристики Audi e-tron

Audi e-tron пропонує можливості для подорожей на великі відстані, які збільшуються з кожною новою моделлю. Запас ходу стандартного Audi e-tron 2021 року згідно з рейтингом EPA становить 222 милі завдяки 95-відсотковій заправці.Літій-іонний акумулятор 0 кіловат-годин (кВт-год). e-tron оснащений повним приводом Quattro, що працює від двох електродвигунів, які виробляють 355 кінських сил і 414 фунт-фунтів крутного моменту. Ви можете отримати трохи більше потужності у спортивному режимі, щоб збільшити швидкість до 402 к.с. і 490 фунт-футів, але його використання зменшує запас ходу.

2021 Технічні характеристики Audi e-tron

tron, зарядка, станції, тип, кабель

Універсальний зарядний порт Audi e-tron

Audi e-tron заряджається швидше, ніж більшість, зі швидкістю до 11 кВт від зарядного пристрою рівня 2 (240 вольт) і 155 кВт від швидкого зарядного пристрою постійного струму (480 вольт). Audi e-tron використовує комбінований стандарт заряджання (CCS), порт, який підтримує роз’єми змінного та постійного струму. Верхня частина роз’єму CCS призначена для зарядки рівня 1 або 2, яку найчастіше проводять у домашніх умовах, а нижня – для швидкої зарядки постійним струмом зарядка.

tron, зарядка, станції, тип, кабель

Зарядка Audi e-tron в домашніх умовах

Audi e-tron постачається з комплектом для домашньої зарядки, який ідеально підходить для тих, хто може встановити зарядний пристрій, наприклад, Enel X JuiceBox, у себе вдома. Але будьте обережні: Рівень 1 зарядка, який використовує стандартну розетку на 120 вольт, може зайняти від 80 до 90 годин для повної зарядки. Повільна швидкість підійде, якщо ви просто поповнюєте заряд, але не ідеально, якщо ви розрядили акумулятор.

Кращим варіантом є зарядна станція 2-го рівня, така як Enel X JuiceBox, яка може заряджати до дев’яти разів швидше, ніж зарядна станція 1-го рівня, і є ідеальним варіантом для стандартного зарядного пристрою змінного струму e-tron потужністю 11 кВт типу 2. Зарядний пристрій JuiceBox має достатню довжину кабелю і легко встановлюється у вашому гаражі, а також має підключення до Wi-Fi і функціонал додатку, який допоможе вам запланувати зарядку, коли тарифи низькі, і заряджатися найчистішою енергією в мережі.

Audi e-tron Заряджання на роботі

Заряджати Audi e-tron на роботі – чудовий варіант, якщо ваш роботодавець надає зарядні станції для електромобілів станції. Якщо ні, ви можете запропонувати їм встановити EV зарядка як пільга для працівників, заохочення для представників покоління Z або міленіалів, а також спосіб зменшити викиди від службового транспорту. Федеральний уряд, уряди штатів та місцеві комунальні служби пропонують комбінацію знижок та податкових кредитів, які можуть зробити вартість встановлення зарядної станції надзвичайно низькою.

Заряджання e-tron в дорозі

За даними Міністерства енергетики, в даний час в Сполучених Штатах налічується понад 47 000 громадських зарядних станцій зарядні станції і близько 5 000, які пропонують швидку зарядку постійним струмом. Існує безліч додатків і сервісів, які допоможуть вам знайти найближчу громадську зарядну станцію. Серед найвідоміших – PlugShare, інструмент спільноти, доступний для iOS, Apple Watch, Android та веб-браузерів.

Як заряджати, заощаджуючи заряд акумулятора

Зарядний порт Audi e-tron розташований на передньому крилі з боку водія, безпосередньо під логотипом e-tron. Після того, як ви припаркувалися, вимкнули живлення та поставили автомобіль на стоянкове гальмо, ви заряджаєтесь, натиснувши кнопку праворуч від електродвигуна-tron логотип і підключення зарядного кабелю e-tron. Зарядка почнеться негайно, якщо ви не вирішили відкласти її. Індикатор світиться білим кольором під час зв’язку із зарядною станцією та пульсує зеленим під час заряджання. Ви побачите подібний індикаторний імпульс на панелі приладів, який показує рівень заряду, скільки миль ви можете проїхати і скільки часу знадобиться для заряджання. Якщо у вас є зарядний пристрій JuiceBox з функцією інтелектуального заряджання, ви можете контролювати рівень заряду, встановлювати графіки та отримувати сповіщення про заряджання. Щоб захистити акумулятор, ви повинні заряджати його до 80% ємності для звичайних поїздок на роботу і до 100% тільки для довгих поїздок. Ви можете обмежити або змінити потужність зарядки за допомогою панелі приладів. Використовуючи інтелектуальні стратегії заряджання, ви продовжите термін служби акумулятора.

Підрахувати, скільки коштуватиме щомісячна зарядка Audi e-tron, дуже просто. Почніть з перевірки рахунку за електроенергію, щоб дізнатися вартість кіловат-години (кВт-год), яку ви сплачуєте. За даними Управління енергетичної інформації, середня вартість кВт-год електроенергії для населення становила 13.85 центів у червні 2021 року.

Згідно з Kelley Blue Book, консервативна оцінка пробігу на кВт-год становить від 3 до 4 миль. Припустимо, що ви проїжджаєте 1200 миль на місяць на своєму Audi e-tron.

1200 миль / 3 або 4 милі/кВт-год = 300 або 400 кВт-год на місяць 300 або 400 кВт-год х 13.85 центів/кВт-год = 41.55 до 55.40 на місяць

Навіть при найвищих тарифах на електроенергію в країні-32.74 центи за кВт-год на Гаваях або більш ніж удвічі більше, ніж середня вартість електроенергії – ви платите набагато менше, ніж коштувало б проїхати 1200 миль на автомобілі з бензиновим двигуном за середньою вартістю 3.157 за галон, також згідно з EIA. Середня економія пального для нових легкових автомобілів становить 25.7 миль/год – це приблизно 47 галонів або 148.38 на місяць.

Саме тоді, коли електромобіль використовує енергію для зарядки вдома, він є гнучким. Завдяки підключенню до Wi-Fi та додатку Enel X JuiceBox ви можете заряджатися в той час, коли електроенергія коштуватиме вам найменше, і коли компанія може постачати найчистішу енергію. Як для споживачів, так і для комунальних служб, а особливо для водіїв електромобілів, важливо розумно використовувати енергоресурси.

Час заряджання

Q4 e-tron поставляється в стандартній комплектації з двонапруговим зарядним шнуром першого / другого рівня. При використанні адаптера першого рівня 120 В Q4 e-tron потребує близько 55 годин для повної зарядки від 0 до 100%. Як і у випадку з усіма BEV, 120-вольтовий зарядний кабель першого рівня може працювати в крайньому випадку, але більшість власників знайдуть 240-вольтовий зарядний кабель другого рівня найзручнішим. Audi погоджується з цим і співпрацює з Qmerit, щоб спростити власникам Q4 E-Tron установку зарядних пристроїв для електромобілів.

Якщо власник має доступ до розетки 240 В NEMA 14-50, він може використовувати адаптер 240 В NEMA 14-50, що входить до комплекту портативного зарядного шнура. У цьому випадку Q4 E-Tron може заряджатися при 40-амперному струмі (9).6 кВт), а для повної зарядки знадобиться близько дев’яти годин.

Для власників, які хочуть максимально швидко заряджати вдома, найкращим варіантом буде придбання та встановлення 48-амперного зарядного пристрою другого рівня. Зарядний пристрій на 48 ампер може забезпечити максимальну потужність, 11 кВт, яку може прийняти Q4 e-tron, і повністю зарядить автомобіль за сім з половиною годин.

Час заряджання Audi Q4 e-tron

Під час заряджання на ходу Q4 E-Tron має максимальну швидкість швидкого заряджання постійним струмом 150 кВт. Audi заявляє, що час швидкої зарядки від 5% до 80% становить 36 хвилин під час заряджання від швидкого зарядного пристрою постійного струму потужністю 150 кВт, і ми мали можливість перевірити цю заяву під час першого заїзду Q4 e-tron. Нам знадобилося 37 хвилин, щоб пройти шлях від 5% до 80%, що досить близько, щоб підтвердити заяву автовиробника.

Ми так і не побачили 150 кВт максимальної швидкості зарядки під час записаного на відео сеансу швидкої зарядки постійним струмом, оскільки пікова потужність зарядки лише на мить торкнулася 141 кВт. Тож, можливо, в ідеальних умовах Q4 E-Tron може заряджатися навіть трохи швидше з 5% до 80%, ніж заявляє Audi.

tron, зарядка, станції, тип, кабель

Leave a Reply