Зарядна станція Bolt euv. Приклади вартості зарядки електромобілів у порівнянні з гібридами та звичайними автомобілями

Скільки коштує зарядка електромобіля?

Одним з аспектів володіння електромобілем, який цікавить багатьох покупців, які вперше купують електромобіль, є вартість зарядки транспортного засобу. Однією з головних переваг володіння електромобілем є те, що він повинен коштувати менше за милю пробігу, ніж автомобіль звичайний автомобіль з бензиновим двигуном.

Відразу скажемо, що зазвичай так і є, але ситуація починає змінюватися. Якщо поточні тенденції збережуться, то незабаром електромобілі будуть вартість приблизно така ж, як звичайний автомобілі для живлення, а можливо, і більше.

Витрати на зарядку електромобіля завжди локальні

Одним з аспектів витрат на зарядку електромобіля, який відрізняється від бензинового палива, є те, що вартість для зарядки електромобіля тісно пов’язана з місцевою вартістю електроенергії. Якщо ви читаєте цю статтю в регіоні з дуже низькими тарифами на електроенергію, це великий плюс для вас. Однак, якщо ви живете там, де тарифи на електроенергію знаходяться на високому рівні, ви, швидше за все, виявите, що гібрид пропонує нижчу ціну вартість на милю і що звичайний звичайний автомобіль може бути навіть дешевшим в експлуатації.

Для того, щоб чітко обговорити витрати на зарядку електромобілів, нам потрібно розглянути кілька термінів, пов’язаних з цією галуззю. Якщо ви вже знайомі з EV зарядка, перейдіть до наступного розділу. Ось короткий огляд деяких корисних термінів:

  • Ват = Вт. Ця одиниця є основою кВт, що дорівнює 1 000 Вт. Вольт помножити на ампер дорівнює ват.
  • Кіловати = кВт. Це одиниця миттєвої потужності. Зарядні пристрої для електромобілів використовують цю одиницю.
  • Кіловат-години = кВт-год = Це одиниця, яка визначає накопичену енергію. Акумулятори для електромобілів оцінюються за допомогою цієї одиниці. 50 кВт потужності, що постачається протягом 2 годин, дорівнює 100 кВт-год. Приблизно стільки ж, як ємність великого акумулятора електромобіля.
  • Зарядний пристрій. Зазвичай це слово означає зовнішній пристрій, який ви підключаєте до свого автомобіля. Дехто також називає його EVSE, від англ. Electric Vehicle Supply Equipment – обладнання для електромобілів. У вашому автомобілі також є вбудований зарядний пристрій.
  • Вартість за годину. Це один із способів заряджання електромобілів на громадських зарядних станціях.
  • Вартість за кВт-год. Це ще один (кращий для споживача) спосіб, яким деякі громадські зарядні станції стягують плату за енергію.
  • Зарядний пристрій 1-го рівня. a.k.a. Мобільний зарядний пристрій. Мається на увазі зарядка електромобіля від мережі 115 В з номінальним струмом 20 А або менше.
  • Зарядний пристрій рівня 2. Зарядні пристрої рівня 2 – це ті, які ви бачите у громадських місцях у торгових центрах та на парковках біля бібліотек. Ця назва також застосовується до більшості домашніх зарядних пристроїв. Працюють від мережі 230 В і можуть мати силу струму від 20 ампер до 60 ампер. Більшість громадських зарядних пристроїв рівня 2 пропонують 6.5 кВт потужності.
  • Швидка зарядка постійним струмом = DCFC. Це найшвидший тип громадських зарядних пристроїв. Номінальна потужність зазвичай починається від 50 кВт і може досягати 350 кВт.
  • Вартість Енергія на милю. Найкращий спосіб визначити, скільки електромобіль витрачає енергії на пробіг, – це розрахунок на милю. Це також дозволяє проводити прості порівняння з газовими та гібридними електромобілями транспортних засобів.

Коротка історія зарядки електромобілів

Хоча Tesla не започаткувала сучасну еру електромобілів, вона відіграла велику роль, коли у 2012 році з’явилася Model S. Коли Tesla почала продавати Model S, вона представила нову ідею: високошвидкісні зарядні пристрої тільки для своїх власників Tesla. Станція під назвою Superchargers була б ексклюзивною для власників Tesla, і вона використовувала б свій власний спеціальний роз’єм, щоб утримати від участі в ній негідників. Найкраща новина полягає в тому, що Tesla пообіцяла, що суперчарджери будуть безкоштовними назавжди для власників Tesla! Саме так, безкоштовна енергія, поки ви керуєте Tesla. Це тривало кілька років, перш ніж Tesla переробила деякі математичні розрахунки і зрозуміла, що компанія збанкрутує. Як сказав Ілон Маск в одному з інтерв’ю, компанія “втрачала гроші, як божевільна.” Він також сказав, що компанія знаходиться “в однозначному числі тижнів від смерті”.” Віддача енергії була лише однією з причин, чому Тесла опинився в такому становищі.

болт, зарядка, станція, вартість, звичайні, транспортні засоби

Компанія Tesla провела дідівську зарядку автомобілів, які вона побудувала до січня 2017 року, а потім заявила, що в майбутньому власники Tesla будуть платити розумну плату за зарядку на суперчарджерах.

Майже кожна автомобільна компанія-виробник пропонує безкоштовну зарядку при купівлі нового електромобіля. Тривалість може становити від кількох місяців до кількох років, і часто це пов’язано з членством у певній компанії, що займається зарядкою електромобілів. Якщо одна з цих компаній має зарядні пристрої там, де ви проходите повз, це може бути дуже корисно.

Багато інших організацій також пропонують безкоштовну зарядку. Бібліотеки, готелі, міста, лікарні, спортзали, музеї, торгові точки і навіть приватні корпорації пропонують безкоштовну зарядку, але вона зазвичай лише 2-го рівня і зазвичай обмежена в часі. Дві години безкоштовної зарядки є звичайною практикою, після чого ціна підскакує до 5 доларів за годину. Ми бачили до 15 на годину. Ідея полягає в тому, що ви отримуєте невеликий запас ходу, а потім їдете далі. Інакше місцеві власники електромобілів просто зробили б це місце своїм вічним місцем для паркування.

Chevy EV

У Шевроле є два чудових електричних автомобілів у своєму модельному ряді. Якщо ви розглядаєте можливість переходу на електромобіль, зверніть увагу на Bolt EV або Bolt EUV від Шевроле.

Електромобіль потребує набагато менше обслуговування, ніж традиційний автомобіль на бензині автомобілі Chevy Bolt EV або Bolt EUV тому ви будете заощаджувати гроші щороку.

Чим Bolt EUV відрізняється від Bolt Ev?

Chevy Bolt EUV – це нова модель 2022 року. Цей автомобіль є повністю електричним утилітарним транспортним засобом. Вам буде приємно дізнатися, що цей автомобіль не набагато дорожчий за Bolt EV, а його повністю електричний запас ходу становить 247 миль. Bolt EUV розганяється з 0 до 60 за 7 секунд.

Цей автомобіль має ті ж функції, що й Bolt EV, з бездротовою зарядкою пристроїв та доступним суперкруїзом.

Чому варто їздити на електромобілі?

Існує багато стимулів для переходу на електромобіль Шевроле. Ви знайдете федеральні, державні та місцеві знижки, які допоможуть вам придбати. Ви зможете заощадити гроші на паливі та технічному обслуговуванні. І давайте подивимося правді в очі: електромобілі – це просто задоволення від водіння.

Заряджати електричний Шевроле так само просто, як увімкнути його в розетку. Найкраще мати вдома зарядний пристрій рівня 2 для швидшого заряджання. Домашній зарядний пристрій рівня 2 додає близько 25 миль пробігу на годину.

Ви можете використовувати звичайну розетку, але Consumer Reports пояснює, що для повної зарядки вашого автомобіля знадобиться два дні.

Коли ви перебуваєте в дорозі, заїжджаючи на зарядку станція ви можете додавати милі. буде різною, але це буде дешевше, ніж заправляти бензобак.

Подивіться це відео, щоб дізнатися, як просто заряджати електромобіль.

Зарядка рівня 2

Заряджаючи вдома за допомогою дворівневого зарядного шнура рівня 2, ви можете отримати до 26 миль пробігу за годину заряджання. Вибираючи домашній зарядний пристрій рівня 2, який використовує всі переваги 11.5-кВт бортовий зарядний пристрій (якщо ваш Bolt має один) дасть вам до 39 миль на годину на Bolt EV або 37 миль на годину на Bolt EUV. Це при використанні 48-амперного зарядного пристрою. Якщо у вас старіша модель Bolt з 7.2-кВт, ви можете просто придбати 32-амперний зарядний пристрій, оскільки ваш автомобіль не зможе скористатися перевагами більш високої швидкості заряджання Level 2. Очікуйте близько 28 миль запасу ходу на годину, якщо ваш Bolt має швидкість 7.2-кВт бортовий зарядний пристрій.

болт, зарядка, станція, вартість, звичайні, автомобілі

Час зарядки 2-го рівня залежить від типу зарядного пристрою, якщо ваш Bolt має 11.Зарядний пристрій потужністю 5 кВт. Використання домашнього зарядного пристрою на 32 ампера займе близько 8.5 годин для повної зарядки акумулятора на 65 кВт-год, тоді як зарядний пристрій на 40 ампер скорочує цей час приблизно до 7.від 5 до 8 годин. З 48-амперним зарядним пристроєм це займе близько 7 годин.

З 7.2-кВт бортового зарядного пристрою, очікуйте, що повна зарядка займе близько 9 годин. Знову ж таки, вам не знадобиться нічого більше, ніж зарядний пристрій на 32 А, якщо у вас старша модель Bolt з 7.2-кВт бортового зарядного пристрою. Якщо ви плануєте згодом придбати інший електромобіль, можливо, вам варто подбати про майбутнє, придбавши зарядний пристрій на 40 або 48 ампер.

Швидка зарядка

Швидка зарядка постійним струмом доступна для Chevy Bolt та Bolt EUV на громадських станціях. За даними Chevrolet, швидка зарядка постійним струмом додасть до 100 миль для електромобіля Bolt EV і 95 миль для Bolt EUV за 30 хвилин. Обидві моделі Bolt використовують SAE Combine Зарядка Роз’єм (CCS) для швидкої зарядки постійним струмом рівня 3 і має максимальну швидкість швидкої зарядки 55 кВт.

Швидка зарядка постійного струму на Chevrolet Bolt і Bolt EUV буде помітно повільнішим, ніж, скажімо, Hyundai Ioniq 5. Це те, про що слід пам’ятати, якщо ви все ще купуєте автомобіль, оскільки на ринку є інші електромобілі з набагато швидшими можливостями зарядки, якщо це ваша основна проблема.

Рекомендований домашній зарядний пристрій для електромобілів рівня 2

Якщо ви слідкували за цим посібником, рекомендований домашній зарядний пристрій для вашого Bolt значною мірою залежить від модельного року вашого електромобіля. Якщо ваш автомобіль має 7.2-кВт бортовим зарядним пристроєм, ми рекомендуємо JuiceBox 32 EVSE. Нові власники електромобілів Bolt та Bolt EUV, які мають бортовий зарядний пристрій потужністю 11.5-кВт бортовий зарядний пристрій потребує придбання JuiceBox 48 для найшвидшої швидкості заряджання.

Щоб встановити зарядний пристрій рівня 2 вдома, вам знадобиться розетка на 240 вольт і спеціальний контур, якщо ви обираєте штепсельний зарядний пристрій. 48-амперний зарядний пристрій JuiceBox доступний лише у вигляді дротової моделі, тому для встановлення рекомендується звернутися до електрика.

Ми рекомендуємо домашній зарядний пристрій для електромобілів Enel X JuiceBox, оскільки саме його ми використовуємо в нашому офісі – тільки комерційні версії. Зарядні пристрої оснащені Wi-Fi, що дозволяє використовувати додаток для дистанційного керування та моніторингу зарядки. Ви також можете отримувати сповіщення, коли ваш автомобіль повністю заряджений, або встановити нагадування про те, що потрібно під’єднати автомобіль до електромережі. Зарядні пристрої JuiceBox також сумісні з Amazon Echo та Alexa, що дозволяє використовувати голосові команди.

Скільки часу потрібно для зарядки Chevy Bolt EUV?

Електромобіль Chevy Bolt 2022 року може зарядитися на 95 миль пробігу всього за 30 хвилин на станції DC Fast Зарядка станція. Однак, 240-вольтова зарядка рівня 2 станція може повністю зарядити батарею приблизно за сім годин. Більшість водіїв не використовують швидку зарядку постійним струмом на громадських зарядних станціях, оскільки цей метод може виявитися дорогим. Він також може перегріти батарею, що теж не є ідеальним варіантом.

Chevy спроектував Bolt EUV так, щоб більшу частину заряду він отримував вдома. У комплекті з кожним автомобілем йде дворівневий зарядний шнур, який можна використовувати з рівнем 1 або 2 зарядка. Зарядка 1-го рівня – це насправді вигадлива назва для використання звичайної 120-вольтової триконтактної побутової розетки. Цей метод не дуже швидкий, в середньому близько чотирьох миль пробігу на годину заряду. Однак, якщо ви тримаєте ваш Bolt EUV увімкненим під час сну, ви все одно прокинетеся з запасом ходу на 30 або більше миль більше, ніж у вас було, коли ви лягали спати. Для водіїв, які щодня їздять на короткі відстані, це практичний і недорогий варіант зарядки.

Зарядку рівня 2 також можна проводити вдома, але для цього потрібна розетка на 240 вольт, наприклад, така, яку ви використовуєте для електричної сушарки для білизни. Однак Chevy співпрацює з Qmerit, щоб забезпечити додаткову установку настінного зарядного пристрою рівня 2 для тих, хто купує або орендує Bolt EUV. Цей метод набагато швидший, ніж зарядка 1-го рівня, і може повністю зарядити ваш акумулятор від розрядженого за ніч. Це, як правило, найпоширеніший метод зарядки, який використовують водії Bolt EUV. Існують також громадські зарядні станції рівня 2, зазвичай доступні в таких місцях, як готелі, ресторани та торгові центри, які можуть дозволити вам поповнити заряд вашого автомобіля, коли ви перебуваєте далеко від дому.

Як довго працюють батареї електромобілів?

Батареї електромобілів дещо відрізняються від батарейок, які ви використовуєте у своїх пультах дистанційного керування. На літій-іонну батарею, що використовується в Bolt EUV, поширюється ексклюзивна восьмирічна гарантія на 100 000 миль пробігу, і багато старих Bolt вже перевищили позначку в 100 000 миль і все ще продовжують працювати. Ця гарантія включає 24-годинну допомогу на дорозі та безкоштовне транспортування у випадку, якщо батарея вийде з ладу.

Загалом, термін служби акумулятора може залежати від багатьох факторів. Наприклад, погода може вплинути на тривалість роботи акумулятора вашого електромобіля. Літій-іонні акумулятори дещо чутливі до нагрівання, саме тому Bolt EUV розроблений таким чином, щоб зберігати вашу батарею прохолодною. Однак, якщо ви живете в місцевості з надзвичайно спекотною погодою, ваш акумулятор може розряджатися швидше, ніж очікувалося.

Крім того, використання DC Fast Зарядка станцій може скоротити термін служби акумулятора вашого електромобіля. Цей метод забезпечує значну кількість енергії акумулятора за короткий проміжок часу, що створює багато тепла в акумуляторному блоці. Враховуючи, що тепло впливає на продуктивність акумулятора, постійне використання цього типу зарядки може вплинути на тривалість роботи акумулятора, оскільки ви будете постійно перегрівати його. Не хвилюйтеся – використовуйте швидку зарядку постійного струму станція час від часу за потребою – це нормально, і зарядка в домашніх умовах не має такого ж впливу, як регулярне використання акумулятора в інтенсивних умовах.

болт, зарядка, станція, вартість, звичайна, транспортних засобів

Адаптація до адаптера

Як ваш дилер Chevy Bolt, ми будемо раді допомогти надати більш детальну інформацію та навіть практичну допомогу із зарядкою електромобіля Bolt EUV. У нас навіть є зарядка 2-го рівня станція тут, у нашому дилерському центрі, щоб ми могли показати вам, як це працює! Спочатку це може здатися трохи дивним, і вам, можливо, доведеться встановлювати собі нагадування, щоб підключити автомобіль, але після невеликої практики багато водіїв відчувають, що це стає природною частиною повсякденної рутини, як підключення мобільного телефону для зарядки, коли він не використовується.

bolt, зарядка, станція, вартість, звичайних, транспортних, засобів

Завдяки кільком доступним варіантам зарядки Chevy Bolt EUV полегшує процес навчання, оскільки водії можуть вибирати між Рівнем 1, Рівнем 2 та швидкою зарядкою постійного струму за потребою. Завдяки технології Chevy Energy Assist планувати навіть найзахопливішу дорожню подорож тепер простіше, ніж будь-коли, адже ви матимете детальну інформацію про те, як довго триватиме заряд і де можна швидко поповнити запас заряду. Хоча вони, можливо, не продають стільки нездорової їжі, як газ станція, Громадські зарядні станції дозволяють легко отримати необхідну енергію, коли ви їдете так далеко, як вам заманеться.

Leave a Reply