Приклади акумуляторних батарей. КЕРІВНИЦТВО ПО АКУМУЛЯТОРАМ

Приклади акумуляторних батарей

Вдосконалені акумуляторні батареї є стратегічним імперативом для промислової та соціальної революції на шляху до більш активного та сталого суспільства. Вони мають ключове значення для декарбонізації мобільності та виробництва енергії і стали основним двигуном створення робочих місць у всьому світі.

Акумуляторна енергія в електрифікованому світі

Вдосконалені акумуляторні батареї є стратегічним імперативом для промислової та соціальної революції на шляху до суспільства з більшими можливостями та сталим розвитком. Вони мають ключове значення для декарбонізації мобільності та виробництва енергії, і стали основним двигуном робочих місць у всьому світі.

Технологія акумуляторів

Батареї виготовляються із зібраних одиничних елементів і бувають різних розмірів і форм. Наприклад, портативні батареї містять лише кілька елементів, тоді як великі промислові батареї можуть складатися з сотень елементів, зібраних у модулі. За справну роботу цих модулів, а отже, і за продуктивність батареї, відповідають складні електронні системи управління, так звані BMS. BMS відстежують і контролюють важливі дані та процеси, щоб запобігти виходу акумулятора за межі безпечного режиму роботи.

Залежно від того, який батареї використовуються, технічні характеристики – і, отже, склад матеріалу і морфологія батареї – змінюються. Деякі застосування акумуляторів вимагають легкої ваги, інші – великої потужності або дуже швидких циклів заряджання. Важливі прориви в технології акумуляторів, особливо в тих, що використовуються для електронної мобільності, і постійні вдосконалення призвели до появи величезної кількості застосувань, що працюють від акумуляторів.

Що таке акумуляторні батареї?

Всі батареї перетворюють хімічну енергію в електричну. Перезаряджається Акумулятори, які також називають вторинними батареями, можна використовувати до декількох тисяч циклів заряджання та розряджання. Завдяки своїм хімічним властивостям акумуляторні батареї можуть відновлювати свій первинний склад, забезпечуючи живленням безліч сучасних застосувань знову і знову. Ось деякі з цих застосувань:

Акумуляторні електроінструменти

Стаціонарні накопичувачі енергії

Електронний зв’язок або Інтернет речей

Електронна мобільність

У свою чергу, первинні або одноразові батареї не можна перезаряджати, оскільки їхні хімічні реакції не є незворотними. Здебільшого використовуються в портативних пристроях, які мають низький струм споживання, використовуються лише з перервами або далеко від альтернативного джерела живлення, наприклад, в ланцюгах сигналізації та зв’язку, де інше електроживлення доступне лише з перервами. Загалом, первинні батареї мають вищу щільність енергії, ніж акумуляторні батареї, але не дуже добре працюють в умовах високого розряду при навантаженні до 75 Ом.

  • Цинково-вуглецеві батарейки
  • Лужні (АА та ААА) батарейки
  • Літій-марганцеві акумулятори
  • Батареї на основі літію
  • Свинцеві акумулятори
  • Цинкові батареї
  • Нікелеві батарейки
  • Акумулятори на основі натрію

Європейська акумуляторна промисловість

Сьогодні на Європу припадає лише близько 5% світових потужностей з виробництва елементів і акумуляторів, але щорічний попит на батареї в ЄС, за оцінками, становитиме до 250 мільярдів євро з 2025 року і, як очікується, створить близько 800 000 прямих і до 3 мільйонів опосередкованих нових робочих місць. Щоб стимулювати європейське виробництво акумуляторних елементів, Європейський Союз у жовтні 2017 року заснував Європейський акумуляторний альянс (European Battery Alliance). Під гаслом “зробити Європу світовим лідером у галузі сталого виробництва та використання акумуляторів” партнери галузі, RDI, а також держави-члени ЄС об’єднали зусилля для створення стійкого, конкурентоспроможного ланцюжка створення вартості виробництва акумуляторів у Європі. У 2019 році Європейський акумуляторна батарея екосистема залучила понад 60 мільярдів євро інвестицій.

Флагманська галузь для соціального та економічного процвітання

Хоча більша частина сировини, а також виробництво елементів і батарей все ще відбувається за межами Європи, європейські компанії володіють значною частиною інтелектуальної власності та технологічних ноу-хау в акумуляторній промисловості. Європа також зуміла розвинути сильну присутність у секторі збірки акумуляторних батарей та переробки відходів, і пропонує солідні можливості для фінансування, а також кваліфіковану робочу силу. У поєднанні з високими екологічними та соціальними стандартами це робить Європу ідеальним ринком для процвітаючої акумуляторної промисловості.

Тенденції ринку

Батареї відіграють ключову роль у світі, який стає все більш електрифікованим. Завдяки поєднанню технічних характеристик, передові технології акумуляторів поступово дозволяють створювати та/або впроваджувати нові продукти. Наприклад, значне збільшення тривалості життя та автономності акумуляторів, що використовуються в електромобілях, може сприяти розгортанню іншого автономного обладнання, такого як роботи для садівництва або особистої гігієни. Більше того, тенденції до створення мініатюрних або гнучких акумуляторів незабаром знайдуть застосування в таких сферах, як носіння та інтернет речей.

приклади, акумуляторні, батареї, акумулятор

Тенденції застосування

Ринки акумуляторів знаходяться на різних стадіях зрілості. У той час як поширення акумуляторів для електромобілів зростає дуже швидко, інші ринки, такі як акумулятори для портативного електронного або електричного обладнання, вже дуже розвинені і повільно зростають.

Дослідження ринку показують, що ринок передових акумуляторних батареї значно зросте у наступних трьох сферах:

  • Зв’язок: Сучасне суспільство покладається на бездротові джерела електричної енергії, такі як акумуляторні батареї, щоб задовольнити наші потреби в безбар’єрному мобільному зв’язку.
  • Зелена мобільність: У мінливому світі індивідуального та масового транспорту нещодавній прогрес, досягнутий у сфері акумуляторних батарей, відкриває можливості для транспорту з меншим рівнем викидів та покращеними екологічними характеристиками.
  • Стаціонарні системи зберігання енергії: Акумуляторні батареї є гнучким рішенням для зберігання енергії у виробництві енергії з відновлюваних джерел. Вони забезпечують постачання електроенергії в періоди низького виробництва і допомагають оптимізувати електричну систему, балансуючи розподіл електроенергії. Більше того, акумуляторні батареї – це доступне та надійне рішення для автономної генерації енергії у віддалених районах.

Батареї на основі літію

В останні роки літієві акумулятори набули величезного поширення, щорічне зростання ринку перевищує 160%.000 МВт-год лише у 2018 році.

Хоча технології літієвих акумуляторів все ще знаходяться в середині класичної кривої розвитку і в найближчі роки очікується подальший технологічний прогрес, вони визначають темпи зростання на класичних ринках акумуляторів – електроінструментів та інтернету речей, а також на ринках, що розвиваються, таких як електромобільність і стаціонарні системи зберігання енергії.

Технології літієвих акумуляторів використовують іони літію як носій заряду. Залежно від технічних вимог застосування, літій використовується з різними хімічними речовинами, такими як графіт для анода, а також оксиди нікелю, марганцю або кобальту для катода. Всі ці матеріали мають хороші властивості введення або інтеркаляції літію, що дозволяє зберігати велику кількість енергії.

Основні літієві акумулятори акумулятор технології є:

Літій-кобальт-оксид (LCO), літій-нікель-оксид (LNO), літій-нікель-кобальт-алюміній-оксид (NCA), літій-нікель-марганець-кобальт-оксид (NMC), літій-марганець-шпінель (LMO), літій-залізо-фосфат (LFP), літій-титанат (LTO)

На горизонті з’являються нові технології на основі літію, такі як літій-сірчані (Li-S) або твердотільні літій-іонні, які використовують нові тверді електроліти.

Матеріал літію:

Літій – лужний метал, який можна знайти в Південній і Північній Америці, Європі, Австралазії, Китаї, Росії та Африці.

Це найлегший метал на землі.

приклади, акумуляторні, батареї, акумулятор

Через свою високу реакційну здатність літієві батареї можуть спричиняти екзотермічні реакції в разі пошкодження або неправильного поводження і тому класифікуються як небезпечні вантажі для транспортування. Це призводить до специфічних вимог до пакування та транспортування.

Технології акумуляторів

Існує безліч різних технологій акумуляторів, доступних. Існує багато чудових ресурсів, де можна дізнатися про найдрібніші деталі, що стоять за хімічним складом акумуляторів. Вікіпедія особливо хороша і всеохоплююча. У цьому посібнику розглядаються найпоширеніші батареї для вбудованих систем та електроніки, яку можна зробити своїми руками.

приклади, акумуляторні, батареї, акумулятор

Рекомендована література

Перед прочитанням цього посібника вам слід ознайомитися з деякими поняттями та відомостями:

Що таке електрика?

Ми бачимо електрику в дії на наших комп’ютерах, коли вона освітлює наші будинки, коли блискавки б’ють під час грози, але що це таке?? Це непросте питання, але цей посібник проллє на нього світло!

Змінний струм (AC) vs. Постійний струм (DC)

Дізнайтеся про відмінності між змінним і постійним струмом, історію, різні способи генерації змінного і постійного струму, а також приклади застосувань.

Хочемо вивчити різні батареї?

Літій-іонна батарея. 400mAh

Це дуже маленька, надзвичайно легка батарея, заснована на хімії іонів літію, з найвищою щільністю енергії на сьогоднішній день..

Батарея з монетною коміркою. 20 мм (CR2032)

CR2032 Літієва металева батарейка 3V 250mAh. Чудово підходить для живлення малопотужних процесорів або блимання світлодіода тижнями без перерви..

Літій-іонний акумулятор. 18650 Cell (2600mAh)

Ні, це не якась дивна батарейка типу АА, це насправді літій-іонний акумулятор 18650. Ці круглі елементи великої ємності мають ..

9В лужна Батарея

Це ваші стандартні лужні 9-вольтові батарейки від Rayovac. Навіть не думайте про те, щоб спробувати зарядити їх. Використовуйте їх дотепно ..

Термінологія

Ось деякі терміни, які часто використовуються, коли говорять про акумулятори.

Ємність. Батареї мають різні рейтинги за кількістю енергії, яку може зберігати дана батарея. Коли акумулятор повністю заряджений, ємність – це кількість енергії, яку він містить. Батареї одного типу часто оцінюються за кількістю струму, який вони можуть видавати протягом певного часу. Наприклад, існують акумулятори на 1000 мАг (міліампер-годин) і 2000 мАг.

Номінальна напруга елемента. Середня напруга, яку видає батарея при зарядці. Номінальна напруга батареї залежить від хімічної реакції, що лежить в її основі. Свинцево-кислотний автомобільний акумулятор видає 12 В. Літієва монетна батарея видає 3В.

Ключове слово тут – номінальна, фактична виміряна напруга на акумуляторі буде зменшуватися в міру його розряджання. Повністю заряджена батарея LiPo виробляє близько 4.23В, тоді як у розрядженому стані її напруга може бути ближче до 2.7V.

Форма. Батареї бувають різних розмірів і форм. Термін “АА” вказує на певну форму та тип елемента живлення. Існує велика різноманітність.

Первинний vs. Вторинний. Первинні батареї є синонімом одноразових. Після повного розряду первинні елементи не можна заряджати (надійно/безпечно). Вторинні батареї більш відомі як акумуляторні. Вони потребують іншого джерела живлення для повної зарядки, але можуть повністю заряджатися/розряджатися багато разів протягом свого життя. Як правило, первинні батареї мають меншу швидкість розряду, тому вони служать довше, але вони можуть бути менш економічними, ніж акумуляторні батареї перезаряджається батареї.

Щільність енергії. Поєднання ємності з формою та розміром батарея, щільність енергії батареї можна розрахувати. Різні технології дозволяють різну щільність. Наприклад, літієві батареї зазвичай вміщують більше соку в заданому об’ємі, ніж лужні або монетні батареї.

приклади, перезаряджаються, батареї, акумулятори, батарея

Швидкість внутрішнього розряду. Ви коли-небудь намагалися завести автомобіль, який простояв 6 місяців?? Батарейки розряджаються, коли стоять на полиці або не використовуються. Швидкість, з якою акумулятор розряджається з часом, називається швидкістю внутрішнього розряду.

Безпека. Оскільки акумулятори зберігають енергію, вони, по суті, є дуже маленькими вибуховими речовинами. Щоб запобігти шкоді, акумулятори розробляються максимально безпечними. Більшість технологій акумуляторів розроблені таким чином, щоб безпечно розряджатися в разі неправильного використання. Якщо ви неправильно під’єднали лужну батарею, вона може стати гарячою на дотик, але не повинна загорітися. Більшість літій-полімерних акумуляторів мають вбудовані схеми безпеки для запобігання пошкодженню акумулятора та його небезпечному використанню.

Повний список термінів і технічний огляд можна знайти у Вікіпедії (http://en), яка є [чудовим ресурсом] (http://en).вікіпедія.org/wiki/Батарейка_(електрика)).

Правильна напруга для забезпечення належної функціональності

Електрична різниця потенціалів (напруга) вимірюється у вольтах (В). Різні типи батарейок дають різну напругу.

  • Лужна батарейка видає 1,5 В
  • Акумуляторна батарея NiMH дає 1,2 В
  • A перезаряджається Літій-іонна батарея зазвичай видає від 3,2 до 3,7 В.

Напруга акумулятора – це найважливіший параметр, який необхідно знати, щоб забезпечити належну роботу виробу. Якщо ви випадково вставите батарею з вищою напругою, ніж передбачено для виробу, ви ризикуєте, що виріб вийде з ладу або навіть стане небезпечним для життя і здоров’я. Якщо замість цього вставити батарею з нижчою напругою, існує ризик, що виріб не працюватиме належним чином. У більшості випадків, однак, він чудово працює, якщо замінити 1,5V батарею на 1,2V.

На більшості батарейок вказана номінальна напруга. Номінальна напруга відноситься до повністю зарядженого акумулятора без навантаження.

Ємність

Ємність акумулятора відноситься до енергії, що зберігається в акумуляторі, і часто вимірюється в Аг (ампер-годинах) або мАг (міліампер-годинах). Ампер – це одиниця вимірювання електричного струму, тобто ємність акумулятора – це максимальна кількість енергії, яку акумулятор може забезпечити протягом 1 години.

Наприклад, акумуляторна батарея ємністю 2000 мАг теоретично може забезпечувати струм 2000 мА протягом однієї години, 200 мА протягом 10 годин або 20 мА протягом 100 годин.

Іонно-літієві Батареї

Також відомі як літій-іонні акумулятори, літій-іонні акумулятори є найновішими з трьох основних типів. Вони бувають перезаряджається акумулятори, які зазвичай використовуються в портативній електроніці. Наприклад, акумулятор у вашому мобільному телефоні – це літій-іонний.

Дослідження літій-іонних акумуляторів почалися всерйоз у 1970-х роках. Однак лише на початку 1990-х років з’явилася перша комерційно доступна літій-іонна батарея. Завдяки бурхливому розвитку персональної електроніки за останні два десятиліття, літій-іонна технологія значно просунулася вперед.

Хоча літій-іонні акумулятори є найдорожчими з трьох типів, вони, як правило, дуже швидко окупаються, що є їхньою основною перевагою. Хороший літій-іонний акумулятор можна заряджати вдвічі більше разів, ніж нікель-металогідридний. Дійсно, літій-іонні батареї Pale Blue Earth можна заряджати більше 1 000 разів.

Ще одна перевага літій-іонних акумуляторів – постійна вихідна потужність. Не втрачає продуктивності при розрядці акумулятора. Літій-іонні батареї також дуже швидко заряджаються; зазвичай за 1-3 години. Вишенькою на торті є те, що літій-іонні акумулятори на 30% легші за лужні та нікель-металогідридні батареї, що робить їх ідеальними для портативності.

Історія одного покоління

Коли ви дивитеся на історію розвитку акумуляторної науки, ви помічаєте історію поколінь, що розгортається. Як і багато інших технологій, акумулятори починалися з дуже примітивних пристроїв, які з часом удосконалювалися. З кожним наступним поколінням акумулятор ставав все кращим.

Літій-іонний акумулятор – це найсучасніша технологія сьогодення. Вони живлять майже всі наші портативні електронні пристрої. І зараз такі компанії, як Pale Blue Earth, працюють над витісненням цієї старої хімії, щоб дозволити людям і світу працювати з меншою кількістю фізичних батарейок, заощаджуючи витрати, відходи та ресурси.

Приклади акумуляторні батареї

Більшість людей, які пробують акумуляторні батареї, зрештою відмовляються від них, тому що використовують неправильний тип і розчаровуються в результатах. Озброївшись невеликими знаннями, кожен може заощадити гроші (і планету), використовуючи акумуляторні батареї замість дорогих викидних батарейок. Тепер ви можете знати “Чому”, перш ніж “Купити”

Про Девіда Шліпа

Девід Шліп має понад 15 років досвіду роботи з технологіями, що перезаряджаються. Він особисто допоміг понад 25 000 сімей, шкіл, церков, театрів і виробничих приміщень перейти на акумуляторні батареї, щоб вони могли заощадити гроші та допомогти врятувати планету від токсичних відходів батарейок. Лише минулого року Девід перевів турне Katy Perry Prismatic World Tour на акумуляторні батареї для своїх бездротових мікрофонів та внутрішньоканальних моніторів. Серед інших клієнтів – Cirque du Soleil, Blue Man Group та Nine Inch Nails.

Розуміння вашої електроніки Перш за все, ви повинні розуміти різні типи електроніки, яку ви маєте, щоб вирішити, який тип перезаряджаємих батарейок використовувати

Все залежить від того, чого ви намагаєтеся досягти за допомогою акумуляторів батареї. Як ви плануєте їх використовувати? важливо, яка специфіка ваших портативних електронних пристроїв? Розглянемо деякі з найпоширеніших способів ефективного використання акумуляторних батарей.

  • Пристрої з високим розрядом. Бездротові мікрофони, внутрішньоканальні монітори, спалахи, цифрові камери, CD- і MP3-плеєри та інші пристрої з високим енергоспоживанням чудово працюють з акумуляторними батареями. Насправді, акумуляторні батареї є кращими через їх швидший час відновлення між циклами використання (наприклад, спалах).) У багатьох випадках загальна міцність або ємність (відома як міліампер-година або мах) набагато вища, ніж у стандартної лужної батареї. Деякі інші приклади до пристроїв з високим рівнем розряду відносяться портативні вентилятори, пейнтбольні рушниці та бункери, а також портативні телевізори.
  • Пристрої з низьким розрядом. Мало хто усвідомлює, що такі пристрої, як детектори диму, бездротові миші та клавіатури, контролери відеоігор та пульти дистанційного керування також можуть використовувати акумуляторні батареї. Персональна електроніка, така як машинки для стрижки волосся та електричні зубні щітки, а також термостати, ліхтарики та світлодіодні лампи можуть використовувати акумулятори. Зазвичай ці пристрої не споживають великої кількості струму і використовуються з перервами. З досягненнями в перезаряджається Завдяки сучасним технологіям, практично будь-який побутовий прилад, що використовує батарейки типу AA, AAA, 9V, C або D, може працювати від акумуляторів.
  • Знайте вимоги до часу роботи. Щоб правильно вибрати відповідну систему перезаряджання, вам потрібно знати вимоги до часу роботи ваших бездротових пристроїв. Наприклад, вам може знадобитися використовувати бездротовий мікрофон протягом 2 годин або 12 годин за одне використання. Можна використовувати щодня або раз на тиждень. Цифрова камера може використовуватися професійно щодня протягом 4. 6 годин або пару годин двічі на місяць для особистого використання.
  • Коефіцієнт бездіяльності.- скільки часу пристрій простоює в режимі очікування? Контролер для відеоігор можна використовувати протягом 2 годин, але не частіше одного разу на тиждень. Важливо знати, як ви користуєтеся пристроєм, щоб вибрати правильний тип батареї для вашого пристрою.
  • Чи є вони портативними? Ваша електроніка стаціонарна чи пересувна? Чи важливо, щоб зарядний пристрій був портативним, якщо ви розглядаєте можливість його використання? Зрозумійте, як ви використовуєте електроніку та які вимоги до часу роботи, щоб вибрати найкращий зарядний пристрій і звести до мінімуму розчарування.
  • Нарешті, подумайте, на що ви витрачаєте гроші на рік батареї. 50 або 5000? Коли ми перевели всі гастрольні та резидентні шоу Cirque du Soleil на акумулятори, вони витрачали понад 1000 доларів на тиждень на одноразові батарейки. Поговоримо про економію грошей! На противагу цьому, церква чи школа може витрачати більше 1000 на рік. Навіть більшість сімей витрачають в середньому 150.200 на рік. Це складає понад 10 000 за все життя. Ви коли-небудь замислювалися над тим, куди ще можна було б витратити ці 10 тисяч замість викинутих батарейок??

Перше, що вам потрібно зробити, це скласти список усіх ваших бездротових пристроїв і класифікувати їх за низьким або високим рівнем розряду та за розміром батареї. Також запишіть інформацію про те, як ви використовуєте кожен пристрій. Ви будете здивовані, скільки батарейок ви використовуєте у вашому закладі або домогосподарстві. Дізнайтеся, скільки акумуляторів ви насправді використовуєте, щоб легко вибрати правильний зарядний пристрій.

Завантажте наш корисний контрольний список акумуляторів нижче, щоб ви могли швидко і легко його заповнити.

Отримайте безкоштовний персональний комплект акумуляторів

Спробуйте наші акумулятори безкоштовно. Це чудовий спосіб “протестувати” наші акумулятори, щоб дізнатися, чи будуть вони працювати з вашими електронними пристроями. Ці акумулятори чудово підходять для пультів дистанційного керування, бездротових клавіатур, сонячних ліхтарів, світлодіодних ліхтарів та безлічі інших персональних пристроїв з низьким енергоспоживанням, про які ми говорили вище. Пропозиція включає простий зарядний пристрій для нічного заряджання та 4 потужні батареї типу АА з низьким рівнем розряду.

Тепер, коли ви зрозуміли різницю між пристроями з високим і низьким розрядом, давайте дізнаємося трохи про різні типи акумуляторних батарей, щоб ви могли ідеально підібрати відповідні батареї для своїх гаджетів.

  • Батареї для пристроїв з високим розрядом. Для електронних пристроїв, таких як бездротові мікрофони, навушники, спалахи, портативні вентилятори тощо., завжди використовуйте батарейки найбільшої доступної ємності. Навіть якщо ваші вимоги до часу роботи мінімальні, для пристроїв з високим розрядом найкраще підходять елементи великої ємності. Оскільки якісні елементи не мають ефекту пам’яті, не має значення, чи використовуєте ви пристрій 2 години або 12 годин.

Наприклад, якщо вам потрібні батарейки типу АА, це означає, що ви вибираєте батарею на зразок елементів Ansmann 2850 мАг. Елементи Ansmann мають не тільки високу ємність, але і високу частоту перезарядки. Очевидно, що ви заощадите більше грошей, придбавши батарею великої ємності, яка дозволяє до 1000 перезарядок. Немає сенсу економити на низькопробному бренді, який рекламує високу ємність, але може забезпечити лише 50 перезарядок. Ви даремно викидаєте гроші.і батарейки – на вітер.

Аналогічно, для AAA використовуйте елементи Ansmann ємністю 1100 мАг. Для елементів C і D використовуйте елементи Ansmann C 4500 mah і D 10 000 mah.

Список акумуляторів великої ємності можна знайти в розділі завантажень і посилань нижче

Для пристроїв з високим розрядом, які використовують 9 В, у вас є два варіанти: Якщо ваш час роботи не перевищує 4 годин, виберіть стандартну батарею Ansmann на 300 мАг. Для більш тривалого часу роботи та пристроїв з надзвичайно високим розрядом 9 В використовуйте літій-іонну акумуляторну батарею Hi-Tech 9 В. Ці батареї мають ємність 600 мАг і можуть працювати понад 15 годин, залежно від рівня заряду пристрою. Однак кількість перезарядок менша, ніж у батареї Ansmann 300 mah.

  • Батареї для пристроїв з низьким рівнем саморозряду. Використовуйте такі батареї, як батареї Ansmann Max-E з низьким рівнем саморозряду (LSD), якщо ваша портативна електроніка не використовується більше кількох днів. Прикладом може бути бездротова миша або клавіатура. Навіть якщо ви користуєтеся комп’ютером щодня, розряд батареї мінімальний, і якщо ви не залежний від Інтернету, клавіатура та миша не працюють годинами. Іншим прикладом LSD може бути телевізор та / або кабельний пульт дистанційного керування. Звичайно, ви можете переглядати канали протягом декількох годин, але зрештою пульт просто розрядиться. Ліхтарики можна використовувати лише раз на місяць. Те ж саме стосується тримера для волосся, який використовується раз на тиждень. Детектори диму, слухові апарати, дитячі пейджери, передпідсилювачі, педалі ефектів і світлодіодні лампи для читання – все це приклади пристроїв, які б ефективно використовували LSD. Використання LSD-батарейок гарантує, що живлення буде на вимогу. до одного року! Ansmann Max-E батарейки доступні у всіх стандартних розмірах і мають трохи меншу загальну ємність, ніж акумулятори великої ємності.

Список акумуляторів з низьким рівнем розряду можна знайти в розділі завантажень та посилань нижче

  • Ось ключ. Пам’ятайте, що чим більша ємність (або мах), тим довший час роботи. Клітини з високою ємністю мають довший.час роботи.- але.- також відчувають саморозряд.-.близько 2% на день. Це означає, що якщо ви залишите батарею Ansmann 2850 mah AA в цифровій камері на один тиждень, ви втратите щонайменше 10% доступної потужності тільки через саморозряд. З цієї причини елементи великої ємності потрібно тримати в якісному зарядному пристрої в режимі крапельного заряду до наступного використання. (Я розповім про це в останньому розділі) Отже, для пристроїв, які залишаються в сплячому режимі, в режимі очікування, я рекомендую батареї Ansmann Max-E LSD.
  • Високий рівень переробки означає більше економії. Завжди обирайте акумулятори з найвищим показником переробки. Перевірте репутацію бренду. Cirque du Soleil, Кеті Перрі та Blue Man Group, а також 25 000 сімей, шкіл, церков і театрів використовують бренд Ansmann не просто так. вони працюють! Не просто 50 разів, а до 1000 разів. рік за роком. Знову ж таки, метою переходу на акумулятори є економія коштів. Чим більше переробок, тим більше вигоди за ваші гроші.

На наступному і останньому етапі ми розглянемо серце вашої системи акумуляторних батарей. зарядний пристрій та пристрій для обслуговування акумуляторів. Слідкуйте за новинами.

Leave a Reply