Магнітний автомобільний зарядний пристрій. Де купити магнітне автомобільне кріплення Car andr

Table of Contents

Чому варто вибрати магнітний бездротовий зарядний пристрій?

Коробка iPhone 11 нарешті прийшла! Ви були дуже схвильовані, коли розпакували його. Новий телефон був добре зроблений, кабель здавався нормальним, зарядний пристрій… знову 5 Вт! Кому потрібна була ще одна цеглина на 5 Вт? Ви пробурмотіли собі під ніс.

Цього року, коли ви отримаєте iPhone 12, це не повториться. Але вгадайте, що? Немає адаптерів живлення взагалі!

Якщо ви збираєтеся придбати зарядний пристрій для свого iPhone, старого або нового, саме час переключити увагу на магнітні бездротові зарядні пристрої.

Чому варто обирати бездротову зарядку для iPhone?

У хмарі чуток, які зараз ходять навколо виходу iPhone 12, здається, що Apple наближається до бездротового майбутнього швидше, ніж ми спочатку думали.

Apple переходить на бездротовий зв’язок.

У 2016 році Apple прибрала роз’єм для навушників з iPhone, що викликало чималі суперечки.

магнітний, акумулятор, зарядний, andr, кріплення

У 2017 році бездротова зарядка була додана до серії iPhone 8 та iPhone X і тепер є стандартним доповненням до iPhone.

У 2020 році відбулася офіційна презентація серії iPhone 12. Очевидно, справдилися чутки про те, що в коробці з iPhone 12 не було адаптера живлення. Крім того, схоже, що AirPower також відродилася після її впровадження та остаточного скасування три роки тому.

схоже, ми наближаємося до випуску першого iPhone, який не має жодного порту в 2021 році. Численні чутки підтверджують цю теорію, включаючи очевидну відмову Apple від зарядних аксесуарів у ще не анонсованій серії iPhone 12 та їхні інвестиції в бездротові функції для всіх пристроїв. Ще рано говорити, але вже точно не рано хвилюватися.

Бездротова зарядка має багато переваг.

Тим, хто ще не користується бездротовою зарядкою, може бути важко зрозуміти, чому технологічні компанії прагнуть відмовитися від дротової зарядки.

Нижче ми розглянемо деякі з переваг, які ви отримаєте, перейшовши на бездротову зарядку.

По-перше, бездротові зарядні пристрої універсальні. Окрім Apple Watch (який використовує пропрієтарну зарядку), майже кожен інший пристрій, здатний заряджатися бездротово, може використовувати той самий зарядний пристрій, включно з пристроями Apple та Android. Ця універсальність означає, що ресторани, кінотеатри, аеропорти, офіси тощо., можна додавати вбудовані бездротові зарядні пристрої до столів, робочих столів та підлокітників, не виключаючи конкретних користувачів смартфонів.

По-друге, бездротова зарядка зменшує знос вашого пристрою. Якщо ви не будете постійно під’єднувати та від’єднувати роз’єм, ваш пристрій не буде так сильно пошкоджуватися. Не кажучи вже про те, що бездротова зарядка безпечніша для вашого акумулятор оскільки він не заряджає ваш телефон занадто швидко.

Нарешті, бездротова зарядка підходить для чистого, мінімалістичного способу життя. Кабелі створюють безлад, який, подібно до зарослого саду, може бути складним для управління. Вони проростають із задньої панелі наших телевізорів, як виноградна лоза, вкривають наші столи, як плющ, і захоплюють наші автомобілі, як бур’яни. Перехід на бездротову зарядку зменшує цю проблему, забезпечуючи чистіше та акуратніше майбутнє.

Чому варто вибрати магнітну бездротову гарнітуру Зарядний пристрій для вашого iPhone?

Те, що стає нормою для майбутнього побутової електроніки, – це використання функціональних магнітів.

Магнітне притягання від Apple

Apple використовує магніти для створення цікавих продуктів – від чохлів для iPhone та iPad Pro до майбутніх навушників-вкладишів під брендом Apple.

Магніти відіграють важливу роль не лише в цих продуктах, але й в екосистемі Apple. Наприклад, в iPad Pro вбудовано понад дев’яносто магнітів, що дозволяє йому безперешкодно працювати з Magic Keyboard та Apple Pencil.

Якщо у вас є iPad Pro, ви, напевно, хочете придбати аксесуари, які допоможуть вам отримати максимальну віддачу від вашого планшета. У цьому сенсі Apple, ймовірно, випустить ще більше магнітних продуктів.

Магнітні бездротові зарядні пристрої – це зручний

За останні кілька років, коли бездротовий зв’язок став нормою, ми стали свідками збільшення кількості магнітних функцій для бездротових зарядних пристроїв.

Дехто вважає, що звичайні бездротові зарядні пристрої не варто купувати, оскільки вони не дозволяють користуватися телефоном під час заряджання. Щоб відбулася бездротова зарядка, електрика повинна передаватися між бездротовим зарядний пристрій і телефон за допомогою короткого магнітного поля. Якщо ви відсуваєте телефон, ви порушуєте поле, і зарядка припиняється.

магнітний, акумулятор, зарядний, пристрій, ір, кріплення

Однак з магнітним бездротовим зарядним пристроєм вам не потрібно турбуватися про те, де ви розмістите телефон на столі зарядний пристрій і може кріплення павербанки та зарядні чохли на задній панелі вашого пристрою, забезпечуючи стабільну зарядку протягом усього дня.

Як вибрати магнітний бездротовий Charger для вашого iPhone?

Якщо ви шукаєте магнітний бездротовий зарядний пристрій для декількох пристроїв, зверніть увагу на MagEZ Slider, який поєднує в собі найкращі функції бездротової зарядки в елегантному пристрої, який підготує вас до майбутнього.

MagEZ Slider – це вертикальна магнітний підставка для телефону для дому чи офісу. Закріпіть свій телефон з підтримкою MagSafe, будь то iPhone з вбудованим MagSafe або інші телефони з чохлом MagSafe, на підставці та заряджайте. Якщо вам потрібно зарядити телефон на ходу, просто висуньте його за допомогою магнітного павербанка, і ви можете йти куди завгодно з портативним пристроєм акумулятор. Він навіть може заряджати бездротові навушники та Apple Watch.

Якщо вам потрібне просте магнітне кріплення для телефону, то MagEZ кріплення Qi Desktop – ідеальний варіант. Просто прикріпіть телефон для стабільної та швидкої бездротової зарядки. Кульовий шарнір на 360° дозволяє регулювати кут нахилу пристрою для зручного перегляду.

Якщо ви хочете заряджати свій телефон і в машині, тоді вам неодмінно сподобається MagEZ Mount Qi. Магнітний бездротовий автомобільний зарядний пристрій надійно утримує ваш мобільний на місці, поки ви за кермом. І одночасно заряджає. Отже, коли ви виходите з машини, просто візьміть і йдіть з повністю зарядженим пристроєм. Якщо ви використовуєте iPhone 12, iPhone 13 або S22 з чохлом MagEZ Case 2, то MagEZ Car Mount Pro, сумісний з MagSafe, – ваш найкращий вибір.

Car and Driver магнітний огляд автомобільного кріплення: посередині дороги

Магнітний зарядний автомобільний тримач Car and Driver добре справляється зі своїми функціями та вартістю.- але безпечний завдяки своєму дизайну, функціям та ціні.

Магнітне автомобільне кріплення Car and Driver

Деякі огляди більш складні, ніж інші, але напрямок цього огляду був очевидним, коли ми використовували фірмову продукцію Car and Driver’s магнітний автомобільне кріплення для зарядки. Це простий і надійний продукт, який не піддається жодним ризикам.

Можливо, ви вже чули про Car and Driver.- це журнал, заснований у 1955 році, який дає уявлення про останні автомобільні тенденції. Видання стало настільки великим, що випускає власні брендовані продукти, такі як Intellidash Pro з підтримкою CarPlay.

Автомобіль і водій магнітний конструкція автомобільного кріплення

У коробці є чотири елементи: кріплення на приладову панель/вікно, кріплення на вентиляційний отвір, магнітний зарядний пристрій та автомобільний зарядний пристрій на 12 В з одним портом USB-A. До комплекту також входить кабель USB-C до USB-A.

Магнітний зарядний пристрій можна легко сплутати з MagSafe акумулятор. За розміром він приблизно такий самий, як і наш MagSafe Battery Пакет, але набагато легший.

Вставте кріплення на лобове скло або приладову панель

Користувачі можуть розміщувати iPhone на зарядному пристрої в книжковій або альбомній орієнтації, але ми вважаємо, що книжкова орієнтація має більше сенсу для використання в дорозі. Також зверніть увагу, що магнітне притягання чудово працює без чохла, але чохол MagSafe покращить міцність з’єднання з кріпленням.

Магнітний зарядний пристрій Car and Driver’s може видавати до 15 Вт, але оскільки він не сертифікований MagSafe, iPhone заряджається лише на 7.5W. Ми звернулися до Car and Driver, щоб перевірити, чи це дійсно так, і вони відповіли, що сертифікація MagSafe подвоїть вартість цього продукту.

Встановлення автомобіля та водія магнітний автомобільне кріплення

Конструкція вентиляційного отвору в нашій Honda HR-V 2016 року випуску не була ідеальною для вентиляції кріплення, тому ми вирішили прикріпити його до панелі приладів. Присоска внизу легко закріпилася, як тільки ми знайшли відповідну рівну поверхню, а потім присмокталася за допомогою важеля.

Розташування вентиляційних отворів не було ідеальним для магнітного кріплення для iPhone

Кабель живлення має достатню довжину від нашого автомобільного зарядного порту до магнітного кріплення, якщо його прикріпити до вентиляційного отвору або панелі приладів, але у нас виникли проблеми з пошуком відповідного місця на лобовому склі. Це здебільшого залежатиме від місця розташування зарядного пристрою у вашому автомобілі, але в деяких випадках вам може знадобитися довший кабель. Або для тих, хто хоче, щоб кабелі були акуратними, можна вибрати коротший кабель.

Вентиляційний затискач відрізняється від тих, які ми тестували раніше. Він відчувається міцним, коли його притискають до вентиляційного отвору, а невеликий упор внизу переносить вагу пристрою на приладову панель знизу, а не на вентиляційний отвір.

Приладова панель/вікно кріплення має регулювання кута нахилу та довжини шийки. Магнітний зарядний пристрій нахил можна було встановити перед затягуванням кріпильної гайки.

Кабель, що входить до комплекту, може не відповідати вашим потребам

Ми повністю витягли шийку кріплення, щоб отримати трохи простору від вентиляційного отвору і наблизити його до рук. Є деяке коливання, що очікувано, але наш iPhone 14 Pro Max ніколи не був під загрозою падіння з зарядного пристрою.

Просте рішення для зарядки і кріплення

Car and Driver не став вибиватися із загального ряду, запропонувавши магнітним автомобільне кріплення. Ми бачили подібні кріплення для вентиляційних отворів та приладової панелі від брендів на Amazon, хоча ми не можемо ручатися за якість їх виготовлення.

Просте автомобільне кріплення та зарядний пристрій для iPhone

Всім, хто шукає просте, але міцне рішення для кріплення вентиляційних отворів або приладової панелі, слід розглянути магнітний автомобіль Car and Driver’s кріплення. Безперебійно відображатиме ваш iPhone і триматиме його зарядженим.

Магнітний бездротовий автомобіль Зарядний пристрій з вентиляційним та всмоктувальним кріпленням. Чорний

Підпишіться на нашу РОЗСИЛКУ та будьте в курсі наших останніх продуктів, знижок та ексклюзивних випусків.

ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ

НАША КОМПАНІЯ

Розпродаж закінчується 4 липня 2023 року. Без урахування розпродажу та PureBoom Orbs. Поки запаси не закінчаться. Будь-які розпродажі, акції та безкоштовна доставка на веб-сайті не поширюються на гарантійні заміни.

Будь-які розпродажі, акції та безкоштовна доставка на сайті не поширюються на гарантійні заміни.

Безкоштовна доставка НЕ поширюється на будь-які товари, що продаються, просуваються або замінюються за гарантійними вимогами.

Розпродаж закінчується 22 лютого 2023 року. За винятком аксесуарів серії Galaxy S23 та товарів, що продаються на розпродажі. Доки не закінчаться запаси. Будь-які розпродажі на сайті, акції та безкоштовна доставка не поширюються на гарантійні заміни.

Розпродаж закінчується 14 лютого 2023 року. Доки є в наявності. Безкоштовна доставка НЕ поширюється на будь-які розпродажі, акції та заміну продуктів за гарантійними вимогами.

За винятком Mystery Box, пакету “Працюй з будь-якого місця” та товарів на розпродажі. Закінчується 8 липня 2022 року. Доки вистачає запасів. Будь-які розпродажі, акції та безкоштовна доставка на сайті не поширюються на гарантійні заміни.

Пропозиція діє на всю покупку, за винятком захисту екрану iPhone 13 серії, Galaxy S22 серії, Mystery Box, розпродажу. Не сумується з іншими пропозиціями та акціями. Закінчується 21 квітня 2022 року. Будь-які розпродажі, акції та безкоштовна доставка не поширюються на гарантійні заміни.

Не сумується з іншими пропозиціями та акціями. За винятком продуктів iPhone 13, продуктів Pure Pledge, Mystery Box та товарів розпродажу. До 31 грудня 2021 р. Доки є в наявності. Будь-які розпродажі на сайті, акції та безкоштовна доставка не поширюються на гарантійні заміни.

WiTricity і бездротова зарядка в автомобілях

У липні Dell випустила ноутбук Latitude, який оснащений резонансною бездротовою зарядкою від компанії WiTricity з Уотертауна, штат Массачусетс.-Dell – компанія, яка ліцензує технологію, розроблену в Массачусетському технологічному інституті (MIT). Бездротовий зарядний пристрій Dell забезпечує потужність зарядки до 30 Вт, тому ноутбук Latitude буде заряджатися з такою ж швидкістю, як якщо б він був підключений до розетки.

Але основний фокус WiTricity – це автомобільна промисловість. За словами генерального директора WiTricity Алекса Грузена, компанія, яка входить в альянс AirFuel Alliance, очікує, що ряд виробників електромобілів анонсують бездротову зарядку для своїх транспортних засобів.

Електромагнітна резонансна технологія компанії дозволяє передавати енергію на відстані до дев’яти дюймів від зарядного пристрою. Це дозволить електромобілям заряджатися, просто припаркувавшись на великому зарядному майданчику.

Наприклад, Mercedes-Benz цього року випустить гібридні седани S550e з можливістю використання технології WiTricity; S550e можна просто припаркувати над майданчиком, і він почне заряджатися навіть ефективніше, ніж якби він був підключений до мережі.

За словами Кеслера, застосування електромобіля спеціально розроблено для електромагнітної резонансної зарядки. Це тому, що автомобілю не потрібен зарядний кабель, а бездротова зарядна панель передає електроенергію більш ефективно, ніж кабель. (Дротові системи зарядки використовують електроніку для перетворення змінного струму в постійний і регулювання потоку енергії, що знижує ефективність приблизно до 86%, сказав Кеслер).)

Наша бездротова зарядка може бути ефективною на 93% на всьому шляху – від стіни до акумулятора акумулятор, Кеслер сказав.

Бездротова зарядка на відстані

Цього місяця Apple здивувала деяких спостерігачів галузі, придбавши PowerByProxi, новозеландську компанію, що розробляє технологію слабозв’язаної резонансної зарядки, яка також базується на специфікації Qi.

PowerbyProxi була заснована у 2007 році підприємцем Фаді Мішрікі як похідна від Оклендського університету. PowerByProxi продемонструвала зарядні коробки та чаші, в які можна помістити кілька пристроїв і заряджати їх одночасно.

Компанія, що базується в Аукланді, почала свою діяльність з продажу великомасштабних систем для будівельної, телекомунікаційної, оборонної та сільськогосподарської галузей. Один з таких продуктів – бездротова система керування вітрогенераторами.

PowerByProxi, член Керівного комітету WPC, також мініатюризувала свою технологію і помістила її в акумуляторні батареї АА, усунувши необхідність вбудовувати технологію безпосередньо в пристрої. Бездротова технологія займає близько 10% від обсягу батареї AA батарея висота.

Apple може використовувати технологію PowerByProxi, щоб розширити сферу застосування бездротової зарядки за межі смартфонів, використовуючи її, наприклад, для зарядки пультів дистанційного керування телевізорами, комп’ютерних периферійних пристроїв або будь-якої кількості пристроїв, що потребують акумуляторів.

Хоча найпомітнішим застосуванням технології бездротової зарядки були зарядні пристрої для мобільних пристроїв, технологія також проникає у все, від складських роботів до крихітних пристроїв Інтернету речей, які в іншому випадку потребували б дротового з’єднання або живлення від змінних батарейок.

магнітний, акумулятор, зарядний пристрій, andr, кріплення

І Ossia, і Energous продемонстрували бездротову зарядку на відстані понад 15 футів. Зарядний пристрій Ossia може передавати близько двох ват на відстань до кількох футів, але ця потужність швидко падає зі збільшенням відстані. За словами генерального директора Ossia Маріо Обейдата (Mario Obeidat), навіть на відстані 30 футів можна передавати значну кількість енергії, натякаючи на те, що для підтримання заряду пристроїв доводиться живити їх по краплині.

Скажімо, я працюю в офісі від восьми до 10 годин на день, і я отримую піввата або ват потужності; це заряджає мій пристрій весь час, – сказав Обейдат. Тож якщо вам знадобиться п’ять годин, щоб повністю зарядити пристрій, це не страшно, адже ви весь час перебуваєте поруч.

Я використовував обидва [Ossia та Energous]; технологія працює, – сказав Роб Рюкерт, керуючий директор Sorenson Capital, приватної інвестиційної та венчурної компанії, у своєму попередньому інтерв’ю для Computerworld.

Рюккерт вважає, що зарядка на відстані є більш привабливою технологією, ніж зарядні панелі або навіть коробки, які все ще вимагають, щоб мобільні пристрої були відносно щільно підключені до джерела зарядки.

Обидві системи зарядки мобільних пристроїв WattUp від Energous та Cota від Ossia працюють подібно до бездротового маршрутизатора, надсилаючи радіочастотні сигнали, які можуть бути прийняті увімкненими пристроями та мобільними телефонами. Невелика радіочастотна антена у вигляді друкованої плати, ASIC і програмне забезпечення складають бездротові приймачі живлення.

Використовуючи багатоантенну мікросхему управління розміром близько 4х4 мм, передавач живлення Cota може бути вбудований в різні форм-фактори, від стельової плитки до столів, столів, скла, телевізорів і автомобільних панелей приладів.

Передавач автоматично виявляє пристрої з підтримкою Cota і включає в себе блок вимірювання температури для запобігання перегріву.

Ми називаємо це справжньою бездротовою енергією, сказав Обеїдат. Різниця між нашою технологією та іншими на ринку, такими як Qi, полягає в тому, що ми можемо передавати значущу енергію дистанційно. Інші вимагають, щоб ви розмістили свій пристрій на подушечці. Отже, фактично вам доведеться відмовитися від пристрою, щоб зарядити його.

Обейдат також стверджує, що зарядка Cota може працювати крізь стіни, так само як і Wi-Fi роутер.

Наша технологія агностична. Ви можете уявити собі, що передавач знаходиться в кімнаті, де він живить смартфон, планшет або розумний годинник, і все це одночасно, сказав Обейдат.

Ossia випробовує свою технологію на електронних етикетках для продуктів на полицях магазинів. Етикетки можуть інформувати покупців про деталі продукту або розпродажі, не вимагаючи від працівників розміщувати фізичні знаки або змінювати цінники.

Хоча дехто насміхається з ідеї передавати лише пару ват потужності на відстань, інвестори сприйняли цю ідею серйозно. Наприклад, у Плезантоні, штат Каліфорнія.-Компанія Energous, що входить до складу AirFuel, залучила близько 25 мільйонів доларів, коли вийшла на біржу в 2014 році.

Зарядний пристрій WattUp від Energous використовує специфікацію бездротового зв’язку Bluetooth. Як і в технології Cota від Ossia, кількість потужності, яку може передати WattUp, обмежена. Як наслідок, Energous зосереджується на живленні невеликих мобільних пристроїв, а не ноутбуків чи акумуляторів, які потребують більшої потужності.

Це лише початок

Грін вважає, що Qi і Powerat забезпечують чудовий старт, але підкреслює, що технологія не є повністю бездротовою. Qi почав розмову про бездротову енергію. Існує важлива потреба в навчанні споживачів про те, що можливо, сказав він.

магнітний, акумулятор, зарядний, пристрій, andr, кріплення

Починаючи з зарядки Qi pad, користувачі можуть почати приймати передумови бездротового живлення і незабаром зажадають набагато більш гнучкого, надійного рішення: живлення на відстані з можливістю використовувати свій пристрій під час зарядки.

Зрозуміло одне: у 2017 році ми не побачимо пристрою, що пропонує повношвидкісну бездротову зарядку через всю кімнату, сказав Грін. Натомість є два кінці шкали: зарядка з тією ж швидкістю, що і дріт, але на зарядному майданчику, або, можливо, струменева зарядка, яка заряджає дуже повільно, але на більшій відстані від нього.

Leave a Reply