Зарядна станція Delta. Зарядна станція Delta

Зарядна станція Delta

Співпрацюйте з нами для розповсюдження прес-релізів та отримайте найкращий у своєму класі сервіс, гарантовану публікацію у провідних ЗМІ та максимальне охоплення

TAI:2308(TAI:2308)

Delta Electronics представляє на виставці ELECRAMA 2023 зарядну станцію для зелених електромобілів на основі мікромереж та нові електроприводи змінного струму VP3000

Вітрина підкреслює унікальну здатність Delta надавати широкий спектр інтелектуальних енергозберігаючих рішень на основі Інтернету речей для сприяння сталому розвитку індійських міст та інтелектуальних заводів

зарядна, станція, delta

Delta, постачальник рішень світового класу в галузі управління енергоспоживанням і промислової автоматизації, представила на ELECRAMA 2023 широкий портфель інтелектуальних “зелених” рішень на основі Інтернету речей, який включає в себе інтелектуальну зарядну станцію для електромобілів на основі мікромережі та новий стандартний привід зі змінним крутним моментом з розімкненим контуром VP3000 серії Open-Loop. Перший. це комплексне рішення, що об’єднує зарядні пристрої для електромобілів, системи зберігання енергії, фотоелектричні інвертори та систему управління інфраструктурою для зарядки електромобілів, що дозволяє створювати мікромережі, здатні забезпечувати електромобілі чистою електроенергією, одночасно допомагаючи стабілізувати мережу інфраструктури для зарядки електромобілів. Нова серія VP3000 з високою номінальною потужністю до 630 кВт підвищує продуктивність і знижує коефіцієнт гармонік (THDi) до 35% в промислових двигунах, що використовуються в системах опалення, вентиляції та кондиціонування повітря, насосах, компресорах, системах водопостачання. Будучи основним учасником ініціативи “Зроблено в Індії” завдяки своїм новим зростаючим виробничим потужностям у Крішнагірі, Delta все більше прихильна до зеленої промислової трансформації Індії.

На сьогоднішній прес-конференції Delta, пан. Бенджамін Лін, президент Delta Electronics India, сказав: “Відповідно до нашої корпоративної місії “Надавати інноваційні, чисті та енергоефективні рішення для кращого майбутнього”, Delta інвестує понад 8% свого річного доходу в RD і використовує свій досвід системної інтеграції для розробки передових рішень, які можуть допомогти підвищити продуктивність і скоротити викиди вуглецю. З 2010 по 2021 рік наші високоефективні продукти та рішення допомогли нашим клієнтам заощадити понад 35.9 мільярдів кВт-год електроенергії, що означає скорочення на 19.01 млн тонн CO2e. Ми маємо намір використовувати наше глобальне лідерство в галузі енергетичної інфраструктури, що знайшло відображення в більш ніж 2 мільйонах зарядних пристроїв Delta EV, поставлених нашим клієнтам по всьому світу за останнє десятиліття, щоб допомогти індійським містам зменшити свій вуглецевий слід”. “

Пан. Ніранджан Наяк (Niranjan Nayak), керуючий директор Delta Electronics India, сказав: “Протягом двох десятиліть Delta India накопичила унікальний досвід розробки індивідуальних рішень, що відповідають вимогам і цілям сталого розвитку наших індійських клієнтів. Ми сукупно поставили понад 7 000 зарядних пристроїв для електромобілів нашим клієнтам по всій країні, і зарядна станція Green EV, запущена сьогодні в ELECRAMA, допоможе ще більше сприяти переходу Індії на електромобілізацію. Нова серія VP3000 є важливим доповненням до нашої широкої пропозиції рішень для промислової автоматизації для широкого спектру застосувань. Сьогодні ми демонструємо, як рішення Delta перетворюють транспорт, фабрики, будівлі, телекомунікаційні об’єкти та центри обробки даних в інтелектуальну, підключену та стійку інфраструктуру.”

На стенді Delta площею 300 кв.м. (# H12G1H2) в павільйоні 12 Індійського виставкового центру India Expo Mart представлена “зелена” зарядна станція для електромобілів, створена за допомогою рішень Delta в галузі інтелектуальної енергетики та зарядки електромобілів, які включають в себе системи кондиціонування електроенергії з ефективністю до 97%.8% та швидкий час передачі електроенергії

станції швидкої зарядки. Широкий спектр рішень, починаючи від 6-осьових шарнірно-зчленованих робочих станцій з передовим машинним зором і закінчуючи системами якості повітря в приміщеннях (IAQ) для будівель, ще раз доводить унікальні можливості Delta у створенні “розумних” і стійких міст.

Зростання сектору електромобілів в останні роки привернуло увагу до стійкості та пропускної здатності електромереж в Індії. Зарядна станція Green EV від Delta допомагає зменшити навантаження на електромережу, оскільки додає розподілені енергетичні ресурси за допомогою сонячної енергії та зберігання енергії на зарядних станціях для електромобілів або поблизу них. Це допомагає збільшити потужність, необхідну в пікові моменти для обслуговування зарядки електромобілів в умовах існуючої електричної інфраструктури.

Другим запуском Delta став стандартний привід зі змінним моментом в розімкнутому контурі серії VP3000, спеціально розроблений для рідинної промисловості для підвищення ефективності роботи машин і зменшення розподілу гармонійних хвиль інвертора. Серія VP3000 має відмінні ходові характеристики та стабільність і підтримує різні типи високоефективних двигунів, включаючи асинхронні двигуни, двигуни з постійними магнітами та синхронні двигуни опору. Це допомагає підвищити продуктивність і ефективність двигуна, а також зменшити викиди вуглецю для забезпечення екологічної стійкості. Як важлива частина енергозбереження на основі пристроїв, він підходить для вентиляторів, насосів, систем опалення, вентиляції та кондиціонування повітря, водопостачання, компресорів та іншого обладнання зі змінним крутним моментом. Крім того, він оснащений функцією PdM (Predictive Maintenance) для моніторингу ключових компонентів, що полегшує технічне обслуговування та подовжує термін служби виробу. Її запуск ще більше зміцнює бачення економії енергії та вуглецевих податків.

Маючи понад 50 років досвіду в галузі високоефективних енергетичних технологій, Delta вже більше десяти років постачає інтелектуальні енергозберігаючі рішення по всьому світу. Delta та основні зацікавлені сторони в секторі інфраструктури зарядних станцій для електромобілів, до яких входять великі оператори зарядних станцій, такі як TATA Power, Bangalore Electricity Supply Company Ltd. (BESCOM), нафтові маркетингові компанії, такі як BPCL, а також різні OEM-виробники зробили значний внесок у розгортання зарядних пристроїв для електромобілів по всій Індії.

Проведена з 18 по 22 лютого, ELECRAMA 2023 є найвизначнішою виставкою електротехнічної промисловості та енергетики в Індії, в якій беруть участь понад 1 400 експонентів з більш ніж 100 країн світу та понад 300 000 відвідувачів. Виставка 2023 року відбулася у виставковому центрі India Expo Mart, Велика Нойда.

Про Delta Electronics India

Delta працює з 2003 року. Delta Electronics India Private Limited. провідна компанія в галузі енергетики та енергоменеджменту в країні. Delta працює в трьох бізнес-категоріях: Силова електроніка, автоматизація та інфраструктура. Компанія має багаторічний досвід роботи в Індії та є лідером ринку в галузі телекомунікаційних рішень, рішень для відновлюваної енергетики та рішень для дисплеїв. Вона також є провідним постачальником рішень для промислової автоматизації, ДБЖ для центрів обробки даних, рішень для зарядки електромобілів, рішень для залізничного транспорту, рішень для зберігання енергії, вентиляторів постійного струму та компонентів. Маючи чотирнадцять регіональних офісів, чотири виробничі потужності (Рудрапур, Гургаон і Крішнагірі) і два центри досліджень і розробок (Гургаон і Бенгалуру), Delta має сильну присутність по всій Індії з більш ніж 200 партнерами по каналах збуту.

Компанія отримала сертифікати ISO 9001:2008, ISO 14001:2007 та OHSAS 18001:2008 за управління якістю, процедурами та навколишнім середовищем.

Для отримання детальної інформації, будь ласка, відвідайте: www.deltaelectronicsindia.com

Про компанію Delta

Delta, заснована в 1971 році, є світовим лідером в області імпульсних джерел живлення і продуктів терморегулювання з процвітаючим портфелем інтелектуальних енергозберігаючих систем і рішень в області промислової автоматизації, автоматизації будівель, телекомунікаційної енергетики, інфраструктури центрів обробки даних, зарядки електромобілів, відновлюваної енергетики, зберігання і відображення енергії, що сприяють розвитку інтелектуального виробництва і сталого розвитку міст. Як корпоративний громадянин світового класу, який керується своєю місією “Надавати інноваційні, чисті та енергоефективні рішення для кращого майбутнього”, Delta використовує свою основну компетенцію в галузі високоефективної силової електроніки та свою бізнес-модель, що включає ESG, для вирішення ключових екологічних проблем, таких як зміна клімату. Дельта обслуговує клієнтів через свої офіси продажів, центри досліджень і розробок та виробничі потужності, розташовані у майже 200 місцях на 5 континентах.

Протягом своєї історії Delta отримала різноманітні міжнародні нагороди та визнання за свої бізнес-досягнення, інноваційні технології та відданість принципам сталого розвитку (ESG). Починаючи з 2011 року, Дельта входить до світового індексу DJSI індексу сталого розвитку Dow Jones Sustainability™ вже 12 років поспіль. У 2022 році компанія Delta також була визнана CDP лідером рейтингу за значний внесок у боротьбу зі зміною клімату та питаннями водної безпеки, а також названа лідером із залучення постачальників за безперервний розвиток сталого ланцюжка створення цінності.

Для отримання більш детальної інформації про Delta, будь ласка, відвідайте: www.deltaww.com

Натисніть тут для отримання контактної інформації для ЗМІ

Рахна Канго (керівник відділу стратегічного маркетингу), Delta Electronics India Pvt. Ltd., [email protected]. 91 (124) 4874900

Delta-Q досягає повномасштабного виробництва зарядного пристрою для електромобілів з DC-DC перетворювачем

Компанія з Ванкувера представила зарядний пристрій потужністю 3.3 кВт зарядний пристрій з перетворювачем, сумісним з допоміжними навантаженнями постійного струму автомобіля.

зарядна, станція, delta

Поділитися

Компанія Delta-Q оголосила про початок повномасштабного виробництва зарядного пристрою середньої потужності для електромобілів XV3300. Зарядний пристрій призначений для впровадження виробниками оригінального обладнання (OEM) електромобілів і доступний як для зовнішнього, так і для бортового застосування.

The 3.Зарядний пристрій потужністю 3 кВт оснащений 500 Вт DC-DC перетворювачем для живлення допоміжних навантажень транспортних засобів та інтеейсом зарядної станції для електромобілів. Допоміжний навантажувальний пристрій може підтримувати автомобільні аксесуари, такі як кондиціонери, контролери, фари, покажчики поворотів, навігаційні та комунікаційні пристрої. Він доступний у 58.Моделі 8 В, 65 В і 120 В постійного струму.

Продукт масштабується, що дозволяє виробникам електромобілів використовувати до трьох зарядних пристроїв потужністю до 10 кВт. Delta-Q заявляє, що зарядний пристрій, виконаний у корпусі зі ступенем захисту IP67, пропонує виробникам комплектного обладнання надійний варіант для електрифікації позашляховиків.

“Ніяких інших 3.Зарядний пристрій потужністю 3 кВт на ринку також включає в себе DC/DC перетворювач для допоміжних навантажень постійного струму і інтеейс зарядки EVSE в такому компактному розмірі”. сказав Мурад Чергі, старший менеджер по продуктам Delta-Q.

Для продовження терміну служби акумулятора і скорочення часу зарядки зарядний пристрій XV3300 запрограмований на алгоритми, які забезпечують точну зарядку акумуляторів різного хімічного складу і напруги. Має захист від короткого замикання, перенапруги та перегріву для безпечної роботи.

Зарядний пристрій протестовано на удари та вібрацію автомобільного класу. Він герметично закритий в алюмінієвому литому корпусі, що захищає пристрій від пилу, рідин і впливу занурення в воду на глибину до одного метра.

Пристрій відповідає стандартам SAE J1772 (рівні 1 і 2) і IEC 61851 (режими 2 і 3) для зарядки від стандартних зарядних станцій EVSE по всій Північній Америці і Європі.

Delta-Q є членом Zapi Group зі штаб-квартирою у Ванкувері, Канада. Компанія працює на п’яти континентах, обслуговуючи такі галузі, як електромобілі для гольфу, навантажувачі, повітряні робочі платформи, електронна мобільність, машини для догляду за підлогою, утилітарні/рекреаційні транспортні засоби, а також нові ринки, такі як будівництво та зовнішнє енергетичне обладнання.

Цей контент захищений авторським правом і не може бути використаний повторно. Якщо ви бажаєте співпрацювати з нами і хочете повторно використати частину нашого контенту, будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою: editors@pv-magazine.com.

Райан Кеннеді

зарядна, станція, delta

Райан приєднався до журналу pv у 2021 році, принісши з собою досвід провідного інсталятора сонячних панелей для житлових будинків, а також досвід роботи в компанії U. S.

Delta-Q досягла повномасштабного виробництва зарядного пристрою для електромобілів з DC-DC перетворювачем

Компанія зі штаб-квартирою у Ванкувері представила 3.Зарядний пристрій потужністю 3 кВт з перетворювачем, сумісним з додатковим навантаженням постійного струму автомобіля.

зарядна, станція, delta

Поділіться

Delta-Q оголосила про початок повномасштабного виробництва зарядного пристрою середньої потужності для електромобілів XV3300. Зарядний пристрій призначений для впровадження виробниками оригінального обладнання (OEM) електромобілів і доступний як для зовнішнього, так і для бортового застосування.

The 3.Зарядний пристрій потужністю 3 кВт постачається з перетворювачем постійного струму потужністю 500 Вт для живлення допоміжних навантажень автомобіля та інтеейсом зарядної станції для електромобілів. Пристрій для додаткового навантаження може підтримувати такі аксесуари автомобіля, як кондиціонери, контролери, фари, поворотники, навігаційні та комунікаційні пристрої. Доступний у 58 кольорах.Моделі 8 В, 65 В і 120 В постійного струму.

Продукт масштабується, що дозволяє виробникам електромобілів використовувати до трьох зарядних пристроїв потужністю до 10 кВт. Delta-Q заявила, що зарядний пристрій, виконаний у корпусі зі ступенем захисту IP67, пропонує OEM-виробникам надійний варіант для електрифікації позашляховиків.

“Жоден інший зарядний пристрій потужністю 3.3 кВт на ринку також включає в себе DC/DC перетворювач для допоміжних навантажень постійного струму і інтеейс зарядки EVSE в такому компактному розмірі”. сказав Мурад Чергі, старший менеджер по продуктам Delta-Q.

Для подовження терміну служби акумулятора та скорочення часу заряджання зарядний пристрій XV3300 запрограмовано на алгоритми, які забезпечують точне заряджання акумуляторів різного хімічного складу та напруги. Має захист від короткого замикання, перенапруги та перегріву для безпечної експлуатації.

Зарядний пристрій перевірено на стійкість до ударів і вібрації автомобільного рівня. Він герметично закритий в алюмінієвому литому корпусі, що захищає пристрій від пилу, рідин і наслідків занурення на глибину до одного метра у воду.

Пристрій відповідає стандартам SAE J1772 (рівні 1 і 2) і IEC 61851 (режими 2 і 3) для зарядки від стандартних зарядних станцій змінного струму EVSE по всій Північній Америці і Європі.

Delta-Q є членом Zapi Group зі штаб-квартирою у Ванкувері, Канада. Компанія працює на п’яти континентах, обслуговуючи такі галузі, як електромобілі для гольфу, навантажувачі, повітряні робочі платформи, електронна мобільність, машини для догляду за підлогою, утилітарні та рекреаційні транспортні засоби, а також нові ринки, такі як будівництво та зовнішнє енергетичне обладнання.

Цей контент захищений авторським правом і не може бути використаний повторно. Якщо ви хочете співпрацювати з нами і хочете повторно використовувати частину нашого контенту, будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою: editors@pv-magazine.com.

Райан Кеннеді

зарядна, станція, delta

Райан приєднався до pv magazine в 2021 році, принісши досвід провідного інсталятора сонячних панелей для житлових будинків, а також досвід роботи в компанії U. S.

Нова зарядна станція для електромобілів Yokohama від Delta як нова бізнес-модель для автозаправних станцій

зарядна, станція, delta

Delta, світовий лідер у галузі рішень для управління електроенергією та теплопостачанням, оголосила про нову зарядну станцію для електромобілів (EV) Yokohama, розроблену та експлуатовану спільно Delta та японською енергетичною компанією Idemitsu Kosan Co., Ltd. (далі. “Idemitsu”), здатна надати допомогу в якості бази реагування на надзвичайні ситуації для міста Йокогама, надаючи послуги з зарядки електромобілів місцевого самоврядування, а також з розгортання електричної енергії від акумуляторів електромобілів в електромережу під час стихійних лих. Колишня АЗС Idemitsu працює під девізом “Паркуйся і заряджай”, створюючи нову бізнес-модель для традиційних операторів АЗС шляхом створення екосистеми “розумної” роздрібної торгівлі та “розумної” енергетики, яка інтегрує системи зберігання енергії Delta, системи кондиціонування, зарядні пристрої для електромобілів, систему управління енергоспоживанням DeltaGrid® IoT, запатентований Delta додаток для оплати зарядки електромобілів EZQC App, а також рішення Delta для роздрібної торгівлі в сфері Інтернету речей і продукти споживчого бренду Innergie, які забезпечують роботу бутіка-кафе Innergie CAFÉ.

Містер. Пінг Ченг, генеральний директор Delta Electronics, Inc., сказав: “В енергоємних сферах будівель і транспорту Delta пропонує інтелектуальні енергозберігаючі рішення на основі Інтернету речей, які забезпечують розумне управління енергоспоживанням і більш безпечне, здорове і комфортне середовище проживання в містах”. Ми вважаємо за честь, що ця інноваційна станція може внести свій вклад в ініціативи Йокогами з ліквідації наслідків стихійних лих. Ідея цієї демонстраційної станції для зарядки електромобілів з’явилася на виставці Delta на COMPUTEX Taipei 2018 і відповідає нашій корпоративній місії: “Надавати інноваційні, чисті та енергоефективні рішення для кращого майбутнього”. Впроваджуючи не тільки мікромережу з нашими рішеннями для зберігання енергії та зарядки електромобілів, але й роздрібний магазин на основі Інтернету речей, ми забезпечуємо зниження операційних витрат, значну економію енергії та комфортне середовище для покупок.”

Ідеміцу Косан визнав, що розвиток зарядної інфраструктури став важливим питанням для популяризації електромобілів. Для того, щоб зробити його більш зручним для клієнтів і надавати стійкі послуги, Idemitsu запустила демонстраційні експерименти на своїй АЗС, надавши місце для паркування та зарядні пристрої Delta для електромобілів. Зарядка автомобілів та інші послуги дозволяють клієнтам, які приїжджають на зарядку, комфортно провести час у кафе, при цьому поєднуючись з навколишніми бізнес-об’єктами для створення нового клієнтського досвіду.

C.H. Ко, виконавчий директор Delta Electronics (Японія), зазначив: “Після того, як Японія зробила крок до лібералізації енергетики, енергетична галузь зіткнулася з трансформацією і проблемами децентралізації енергопостачання та скорочення викидів вуглецю. Як задовольнити вимоги енергетичного переходу та встановити баланс з цілями енергетичної політики Японії 3ES (безпека, енергетична безпека, економічна ефективність та навколишнє середовище) стало найбільшим викликом. Ця демонстраційна станція для зарядки електромобілів, створена спільно компаніями Delta та Idemitsu, інтегрує в собі систему зберігання енергії, комерційну систему кондиціонування та рішення для зарядки електромобілів за допомогою рішення для управління Інтернетом речей DeltaGrid®, що дозволяє розподіляти енергію відповідно до різних сценаріїв. Двонаправлений зарядний пристрій для електромобілів V2B (Vehicle-to-Building) від Delta також може перетворити електромобілі на віртуальні електростанції і стати одним з джерел електропостачання. Вони пов’язані з нашою власною платіжною системою для зарядки електромобілів, щоб побудувати нову бізнес-модель, де мобільність і корисність енергетичної інфраструктури є сумісними.

Зарядна станція Delta EV Yokohama поєднує в собі рішення енергетичної інфраструктури Delta та низьковуглецеві транспортні технології, щоб забезпечити гравців галузі комплексними рішеннями за принципом “єдиного вікна”. З точки зору безпеки, Delta обладнала станцію різними датчиками для моніторингу витоку води, рівня води та землетрусів в електрощитовій на першому поверсі. Станція налаштована таким чином, що в разі стихійного лиха електрична система автоматично відключить живлення, щоб уникнути нещасних випадків. Станція інтегрує зарядку для електромобілів Delta, систему зберігання енергії акумулятора та систему кондиціонування через систему управління енергією DeltaGrid®. Станція підключена до запатентованої компанією Delta платіжної системи EZQC App для здійснення зарядки та розрядки, мобільних платежів, навколишньої ділової активності, моніторингу управління та інших сервісних функцій за допомогою простих процесів реєстрації та верифікації. Висока і світла кав’ярня Innergie CAFÉ всередині станції пропонує не тільки смачну каву, але й швидку зарядку для мобільних пристроїв Innergie. Проекційне обладнання з високою роздільною здатністю також встановлюється для проектування динамічних картин в магазині; в той час як система управління навколишнім середовищем IoT в роздрібній торгівлі забезпечує аналіз даних і послуги Smart-управління через платформу управління для створення комфортного торгового середовища для магазинів Smart-роздрібної торгівлі. Центр моніторингу розташований на другому поверсі, щоб менеджери станції могли дистанційно контролювати роботу, включаючи використання електроенергії зарядними пристроями та стан роботи екологічного обладнання.

Delta пропонує повну лінійку продуктів і модульні рішення на зарядній станції Delta EV Yokohama. Якщо інші заправні станції або торгові центри планують прийняти цю модель в майбутньому, модульні коригування можуть бути зроблені відповідно до фактичних вимог і конкретних умов навколишнього середовища, так що, коли в майбутньому з’являться нові випадки, час на планування і розгортання може бути значно скорочено.

Основні рішення Delta, застосовані на зарядній станції Delta EV в Йокогамі, такі:

Рішення для мікромереж

  • Зарядка для електромобілів: Три комплекти настінних зарядних пристроїв DC Wallbox потужністю 25 кВт постійного струму і 1 комплект двонаправленого зарядного пристрою V2B для електромобілів встановлені на станції. Зарядний пристрій потужністю 25 кВт відповідає японським, європейським та американським стандартам зарядки CHAdeMO/CCS1/CCS2, і виробники електромобілів з Японії, Європи та США можуть проводити тут тести на сумісність зарядки електромобілів.S. Двонаправлений зарядний пристрій для електромобілів V2B здатний перетворити електромобілі на віртуальні електростанції, забезпечуючи двонаправлену передачу енергії між акумулятором електромобіля та будинком, будівлею або електромережею.
  • Двонаправлений зарядний пристрій V2B EV Charger: Якщо стихійне лихо перерве електропостачання, станція може надавати послуги електропостачання для “об’єктів, подібних до притулків.” Оскільки станція оснащена двонаправленим зарядним пристроєм V2B для зарядки/розрядки електромобілів, електромобілі можуть використовуватися для подачі енергії назад в мережу. Крім того, оскільки зарядна станція для електромобілів оснащена портативним акумулятором, вона може бути використана для обслуговування навколишніх жителів під час відключення електроенергії, забезпечуючи аварійне живлення для досягнення планування безперервності бізнесу для зв’язку та життєзабезпечення після стихійного лиха.
  • Рішення для зберігання енергії (ESS): Завдяки розгортанню комерційної системи кондиціонування електроенергії Delta (PCS), технології літій-іонних акумуляторів і системи управління енергоспоживанням можна досягти пікових навантажень і оптимізації контрактних потужностей. Зарядна станція розподіляє енергію від ESS під час пікових періодів зарядки, а потім заряджає батареї в непікові години, коли електроенергія дешевша, таким чином заощаджуючи на витратах на електроенергію. Крім того, на багатьох зарядних станціях для електромобілів важко повністю контролювати потреби клієнтів у зарядці. Коли кілька транспортних засобів одночасно заїжджають на станцію і користуються послугою швидкої зарядки, це створює тиск на електромережу. У таких випадках використання ESS під час раптових піків попиту дозволить станції дотримуватися оптимального плану контрактної потужності та досягти економічних результатів роботи.
  • Рішення для управління енергоспоживанням на основі Інтернету речей: Система управління енергоспоживанням DeltaGrid® надає інтегрований хмарний сервіс для створення комплексної системи управління для дистанційного керування мережею, системами відновлюваної енергетики, акумуляторними батареями та зарядними пристроями для електромобілів. Промислова система управління енергоспоживанням DIAEnergie збирає інформацію про споживання енергії під час заряджання електромобілів, стан використання, залишкову ємність акумулятора та заряджання/розряджання для аналізу та прогнозування стану використання та попиту на електроенергію станції.

Платіжна система для зарядки електромобілів

  • Система оплати через додаток EZQC: Як тільки власники електромобілів потрапляють на територію зарядної станції, вони отримують автоматичну підказку від запатентованої платіжної системи EZQC App від Delta. У порівнянні з основними японськими службами зарядки, які вимагають, щоб власник подав заявку на отримання зарядної картки, EZQC потрібно лише завантажити додаток і ввести платіжну інформацію, щоб користуватися ним, забезпечуючи більш зручну інфраструктуру зарядки і новий досвід споживання. Кожна зарядка займає приблизно півгодини, що дає власникам електромобілів можливість відпочити в кафе, щоб підзарядитися як фізично, так і морально. Під час очікування вони можуть використовувати електронні купони, надані платіжною системою EZQC App, і насолодитися чашкою високоякісної кави в кафе

Innergie CAFÉ та рішення для роздрібної торгівлі IoT

  • Innergie CAFE: поки власники автомобілів насолоджуються фірмовою кавою в магазині, вони також можуть заряджати різні мобільні пристрої в зоні зарядки Innergie в магазині. Комфортне середовище також дозволяє клієнтам заряджатися фізично і морально. Innergie PowerGear™ 60C. найменший у світі потужний та високоефективний зарядний пристрій. Забезпечує 5 виходів зі змінною напругою та підтримує різноманітні потреби у зарядці мобільних пристроїв.
  • Система управління навколишнім середовищем IoT для роздрібної торгівлі: Забезпечує управління енергоспоживанням для невеликих магазинів і крамниць, автоматично відстежує умови навколишнього середовища, такі як температура, вологість і світло в кафе, і регулює налаштування кондиціонера або освітлювального обладнання для досягнення найкращого екологічного комфорту та енергозбереження.
  • High-definition projection: Qumi portable projector and high-brightness, high-resolution laser projectors present high-quality images, which can play advertisements and movies, serve as retail digital signage, or display paintings or artworks through images to enhance consumers’ visual experience.

Leave a Reply