Домашня акумуляторна станція Mangata Orbit з 2 бездротовими павербанками (5 000…

Table of Contents

Домашня акумуляторна станція Mangata Orbit з 2 бездротовими павербанками (5 000 мАг кожен)

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Зарядна станція Mangata Orbit з двома павербанками проста у використанні вдома або в офісі. Підключіть електростанцію до розетки за допомогою USB-кабелю, що йде в комплекті. Насолоджуйтеся вільним від кабелів простором на столі!

акумуляторна, станція, mangata, orbit

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Хапай! Магазин. Заряджайте. Перезарядка.

Проживіть свій насичений день, не боячись, що ваші персональні пристрої розрядяться! Просто заряджайте павербанки в акуратній бездротовій зарядній станції, а потім беріть один з них, коли виходите з дому чи офісу. і просто йдіть!

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Без розетки? Без проблем!

Ненавиджу шалений поспіх, щоб вчасно знайти розетку? З Mangata Orbit вам більше ніколи не доведеться мати справу з цим з запасним павербанком. Кожен павербанк має ємність 5000 мАг. цього достатньо, щоб підзарядити iPhone 2.5 разів. А завдяки вбудованому захиснику від перепадів напруги вам ніколи не доведеться турбуватися про шкоду, яку можуть завдати перепади електрики.

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Уникайте безладу в кабелях

Підзарядка декількох електронних пристроїв одночасно може спричинити настільний бедлам. Обтічна док-станція для бездротової зарядки не заважає, тому ви можете уникнути безладу, який можуть створити численні кабелі, наприклад, від вашого смартфона та зарядного пристрою для iPhone.

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Завжди майте запасний

Зарядна станція Mangata Orbit USB. це подвійна зарядна док-станція, тому ви завжди можете мати під рукою запасну. про всяк випадок! Просто вставте комплектні блоки живлення в USB-порт, щоб ви завжди були готові, коли ваш iPhone або планшет потребує підзарядки. Кожен портативний павербанк досить малий, щоб поміститися в сумці. сумочку або рюкзак, дозволяючи заряджати свої пристрої будь-де. Ідеально підходить для сучасних цифрових мандрівників!

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Ідеальний Power Bank для Apple iPhone

Кожен блок живлення має літій-іонний акумулятор ємністю 5000 мАг, якого достатньо, щоб підзарядити Apple iPhone до 2 разів:

2.9x iPhone 6S1.8xiPhone 6S2.5x iPhone 71.7x iPhone 72.7x iPhone 81.8 iPhone 8 Plus1.8x iPhone X/XS1.6x iPhone XR1.5x iPhone XS Max1.6x iPhone 111.6x iPhone 11 Pro1.2x iPhone 11 Pro Max2.7x iPhone SE (2-го покоління)2.2x iPhone 12 mini1.7x iPhone 121.7x iPhone 12 Pro1.3x iPhone 12 Pro Max2x iPhone 13 mini1.5x iPhone 131.6x iPhone 13 Pro1.1x iPhone 13 Pro Max2.4x iPhone SE (3-го покоління)1.5x iPhone 141.1x iPhone 14 Plus1.5x iPhone 14 Pro1.1x iPhone 14 Pro Max

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Зручний для перенесення акумулятор

Кожен блок живлення тонкий, легкий і зручний для перенесення. Важить лише 125 грамів, він легкий, як бейсбольний м’яч, тому ви можете носити з собою 100% портативний блок живлення, куди б ви не пішли.

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Сучасний елегантний дизайн

Зарядний пристрій Orbit має матове графітове покриття і досить вузький, щоб непомітно розміститися на будь-якій робочій поверхні. А завдяки єдиному зарядному кабелю USB. і жодного іншого зарядного кабелю. можна уникнути хаосу на столі.

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Роздрібна упаковка

Вміст коробки. 2 павербанки, 1 зарядна станція, преміум-подовжений зарядний кабель MicroUSB, інструкція з експлуатації, 1 рік гарантії.

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Вбудований захист

Завдяки вбудованому в зарядний пристрій захисту від перепадів напруги, Orbit захищає ваші персональні пристрої від пошкоджень, які можуть спричинити раптові стрибки напруги.

Технічні характеристики павербанків:Ємність: 2х 5000 мАг (кожна) / 10000 мАг всьогоТип елемента: Літій-іоннийВхід: DC 5V 1.5А вихід: DC 5V 2.1Розмір: 92 мм х 54 мм х 24 мм

Специфікація електростанції: Вхід: DC 5V 3A Max.Вихід: DC 5V 1.5А макс.Розмір: 143мм x 46мм x 20.5 мм

акумуляторна, станція, mangata, orbit

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Огляд

Помістіть зарядну станцію на стіл. Підключіть один кінець кабелю micro USB (входить до комплекту) до зарядної станції, а інший. до USB-розетки (не входить до комплекту). Підключіть бездротові павербанки до гнізд для зарядки. Дивіться світлодіодний індикатор на банку живлення, щоб побачити рівень заряду акумулятора. Після зарядки вийміть павербанки для використання

Технічні характеристики

Назва моделі Orbit
Планшет Працює з усіма Apple iPad, Samsung Galaxy Tabs, Apple iPhone, телефонами Samsung та всіма іншими пристроями Android
Стиль Аксесуар
Бренд Чохли Mangata
Функція Бізнес, Школа, Подорожі, Чоловічі, Жіночі
Ціна Бюджет 1. 39
SKU MAN008GRY500
Розміри Power Bank. 92 мм x 54 мм x 24 мм (ДхШхВ) Зарядна станція. 143мм х 46мм х 20.5 мм (ШхВ)
Вага 125 грам / 4.4 унції
Зовнішній матеріал Матовий графітовий поліуретан
Особливості 2 акумулятора ємністю 5000 мАгБездротова зарядна станціяКабель Micro USBСвітлодіодні індикатори заряду акумулятораМагнітна док-станціяІндивідуальний USB-роз’єм для зарядкиСертифікація UL 2056Швидка зарядкаАвтоматичне вимкнення після повної зарядкиУніверсальнийРоздрібна упаковка

Ціни на доставку

Через глобальні проблеми з ланцюгами поставок, міжнародні терміни доставки можуть бути повільнішими, ніж ті, до яких ми звикли до Covid. Дякуємо за ваше терпіння.

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Проста доставка

Обслуговування клієнтів не повинно зупинятися на касі. При замовленні в Tablet2Cases ви отримуєте повний пакет. Це означає, що від А до Я, від початку до кінця, або ви почуваєтесь добре, або ми зазнали невдачі. Доставка не є винятком. Якщо у вас виникли запитання щодо вашої посилки, просто зв’яжіться з нами в будь-який час дня і ночі, і ми отримаємо відповіді на всі ваші запитання.

Замовлення обробляються менш ніж за 24 робочі години. Якщо ви замовляєте 50 або більше, це безкоштовно. Саме так, безкоштовна доставка для всіх замовлень на суму понад 50! Замовлення понад 50 автоматично відправляються з найближчого до вас складу.

Авіапошта. найдешевший спосіб доставки. У США, Канаді, Західній Європі, Австралії та ОАЕ ви отримуєте місцеву доставку (тобто USPS, Canada Post тощо). Це трохи дорожче, ніж авіапоштою, але швидше, оскільки відправляється з місцевого складу. Це доступно лише за наявності запасів. Для надшвидкої доставки використовуйте доставку DHL / UPS для гарантованої доставки протягом 1-3 днів.

Наша обіцянка душевного спокою

Наш пріоритет ваш спокій. Ми підтримуємо продукти, які ми продаємо. No matter what the product warranty says, we’ll cover it and everything else.

Ніяких заборон, ніяких “якщо”, ніяких “і”, ніяких “але. Якщо у вас є проблема, ми її вирішимо. Все, що потрібно.

Ми тут для вас. Душевний спокій. Обіцяла.

Просте повернення

Іноді речі, яких ми не очікуємо, просто трапляються. Ми прагнемо завжди робити все правильно на 100%, але ми люди, а не роботи, тому помилки можливі. Принаймні, ми володіємо цим, так?

Якщо щось не ідеально, ми робимо все можливе, щоб це виправити. Тому що всяке буває! Ознайомтеся з нашими правилами повернення.

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Tablet2Cases з гордістю пропонує приголомшливі та міцні оптові чохли для планшетів державним установам та приватному бізнесу по всьому світу.

Ми не просто граємо роль посередника, який продає вам типові кейси: з Tablet2Cases ви можете розробити індивідуальні рішення для задоволення конкретних потреб вашого бізнесу та захистити ваші інвестиції.

Наші школи не вимагають нічого, крім лінійки чохлів Cooper для наших iPad. Служба підтримки завжди готова допомогти мені вибрати інвентар та встановити знижки для великих замовлень.

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Чохли для планшетів оптом від виробників найвищої якості

Ми знаємо, що у вас високі очікування та стандарти. Ви пишаєтеся кожним аспектом свого бізнесу.

Tablet2Cases розвинула професійні відносини з деякими з найкращих виробничих та виробничих центрів. Це дозволяє нам. і, відповідно, вам. контролювати та наглядати за виробничим процесом та забезпеченням якості.

Все починається з ідеї. вашої ідеї.

Наш гнучкий поетапний виробничий процес дозволяє налаштовувати кейси відповідно до конкретних цілей вашого бізнесу. З нами ваш продукт в надійних руках. Наші досвідчені фахівці втілять ваш дизайн в життя, обробляючи кожну деталь з точністю та ретельністю, на яку заслуговує ваш бізнес.

Ми пишаємося тим, що перевершуємо очікування кожного клієнта. Перегляньте наше портфоліо, щоб побачити деякі з наших робіт.

Підвищіть впізнаваність бренду за допомогою оптових чохлів для планшетів

Ви вкладаєте багато ресурсів, енергії та душі в розвиток свого бренду. Чому б не включити логотип вашого бренду та естетику в ваші оптові чохли для планшетів??

Вражає та залишає незабутнє враження. Налаштування кольорів, логотипів, шрифтів та упаковки відповідно до вашого брендингу. чудовий спосіб підвищити впізнаваність вашого бренду.

Виготовляється на замовлення з довговічних матеріалів на ваш вибір

Наші чохли повністю налаштовані, щоб відповідати вашим очікуванням і потребам у всіх відношеннях. Tablet2Cases пропонує широкий вибір міцних матеріалів на вибір.

  • Етилен-вінілацетатна піна (EVA)
  • Натуральна шкіра
  • Штучна шкіра
  • Поліуретан
  • Термопластичний поліуретан (TPU)
  • Силікон
  • І не тільки

Після вибору матеріалу ми разом із вами розробимо дизайн вирізу, який відповідатиме потребам саме вашого парку планшетів.

Чохли Tablet2Cases забезпечать вирізання отворів для доступу до камер, портів, кнопок та будь-яких аксесуарів, які ви плануєте використовувати. Ви також можете залишити отвори для штрих-кодів, ідентифікаторів або бездротових карток QI.

Ви повністю контролюєте дизайн і завжди отримаєте остаточне схвалення до того, як ми виготовимо повний парк чохлів. Наша робота полягає в тому, щоб допомогти вам втілити вашу ідею в життя, проконтролювати виробництво та доставити продукт до вашого порогу.

Звичайно, ми також доступні для післяпродажної підтримки в будь-який час, коли ми вам потрібні.

Дізнайтеся більше про те, як отримати індивідуальний чохол тут.

ВИ ГОТОВІ ВТІЛИТИ СВОЮ ІДЕЮ В ЖИТТЯ?

акумуляторна, станція, mangata, orbit

ЧОХЛИ ДЛЯ ПЛАНШЕТІВ ДЛЯ БУДЬ-ЯКИХ ПОТРЕБ

Оптові міцні чохли для планшетів

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Оптові чохли для планшетів з клавіатурою

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Оптові дитячі чохли для планшетів

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Оптові чохли-розкладачки для планшетів

акумуляторна, станція, mangata, orbit

ЧОМУ ВІДОМІ БРЕНДИ ДОВІРЯЮТЬ TABLET2CASES

Увага до деталей

Контролюйте матеріал корпусу та довговічність

Плавна робота з надійним сервісом

Терміни та вартість, що впливають на ваше рішення

Оптові ціни

Знижки на великі партії

Надійні партнери з доставки

Знижки на малі замовлення

Знижки на великі партії

Надійний партнер, який доставить ваше замовлення вчасно

Знижки на невеликі замовлення

Інші переваги

Доставка по всьому світу

1 безкоштовний зразок

Варіанти оплати

Виділений менеджер по роботі з клієнтами

Відгук: Павербанки з соком. пара вичавок не вистачає до бару соку?

Ми всі були там. Насолоджуючись нічним клубом, поїздкою на вихідні або довгим днем далеко від розетки, коли трапляється лихо. розряджена батарея телефону. Ваш порятунок? Портативний зарядний пристрій. Крок за кроком Juice.

акумуляторна, станція, mangata, orbit

На перший погляд, все, що стосується зарядних пристроїв Juice. Juice Squash Power Bank, Juice Squash XL Power Bank та Juice Power Station, які доступні на Carphone Warehouse. здається саме тим, що ви шукаєте.

Вони демонструють економічний дизайн. гладкі, елегантні і (за винятком Power Station) досить маленькі, щоб поміститися в сумочці або. що відразу привертає увагу. в руці. Вони також дивно м’які на дотик, але не в поганому сенсі.

Їх система зарядки від micro USB до USB. це сама простота, з кабелем, що входить до комплекту, який виконує як функцію зарядки телефону, так і зарядки самого павербанка, за умови, що у вас телефон на Android. Користувачі iOS повинні використовувати власні зарядні кабелі, що є наслідком унікального. читай, “часом розчаровуючого”. дизайну зарядного порту Apple.

Навіть якщо ви користувач iOS, використання одного з павербанків вимагає від вас лише одного кабелю, що є полегшенням для тих, хто хоче мати справді портативний досвід. Мінімум безладу, мінімум головного болю.

І все ж павербанки Juice не позбавлені недоліків.

Неприємні проблеми з дизайном

У той час як Juice Squash Power Bank та Squash XL Power Bank мають кришталево чисті індикатори рівня заряду акумулятора, дизайн Power Station розміщує індикатор заряду акумулятора під його поверхнею, який майже неможливо розгледіти. Маленькі світлодіодні індикатори, які можна побачити крізь шари пластику, змушують вас напружуватися, щоб зрозуміти рівень заряду акумулятора.

І вони не інтуїтивно зрозумілі. З таким продуктом, як цей. особливо з тим, який пройшов перевірку в іншому місці. ви хочете, щоб він був простим і зрозумілим прямо з коробки.

Відображати рівень заряду акумулятора, коли блок живлення не заряджається, на Squash XL дуже просто. Натиснув кнопку. і все, готово. На інших двох пристроях все трохи більш непрозоро, і потрібно багато возитися, щоб дізнатися, скільки соку (вибачте за каламбур) залишилося.

Але ця проблема не тільки з відображенням рівня заряду батареї. Потрібно трохи спроб і помилок, а також деяка метушня з USB-кабелем, щоб змусити блок живлення взагалі запрацювати. Ви ніколи не знаєте напевно, чи є причиною проблеми людська помилка, чи конструкція.

Погляд на елементарну інструкцію дозволяє припустити, що струшування блоку живлення повинно розбудити його і змусити працювати. Це, мабуть, секретний трюк масонів з рукостисканням, оскільки для того, щоб щось сталося, потрібно було дуже багато рукостискань.

Недостатньо соку

Простіше кажучи, жоден з цих блоків живлення не працював так, як було заявлено. Всі тести проводилися на пристроях iOS, тому можуть бути деякі відхилення, якщо ви використовуєте Android, але не сприймайте це як належне.

Juice Squash Power Bank стверджує, що пропонує півтора заряду на iPhone 6. Він отримав менше одного заряду (83 шт.). Павербанк Squash XL розрахований на три зарядки, але він зарядив трохи менше двох (190 пенсів за зарядку). Обидва заряджаються відносно швидко.

Електростанція Juice Power Station була найбільшим розчаруванням. Маючи намір дати вам одну повну зарядку iPad Air, він зміг витягнути лише 62 шт. хоча заряджав звичайний старий iPad, а не Air. і зайняв болісні чотири години і 15 хвилин, щоб зайти так далеко, перш ніж померти.

Тим не менш, станція була б ідеальною для кемпінгу або для фестивалю, оскільки вона дала б пару повних зарядів смартфону або двом.

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Електростанція Juice в дії.

Однак найбільш непрощенною проблемою для мене було те, що адаптери, схоже, не повністю взаємодіють з пристроєм, який вони заряджають.

Там, де традиційні зарядні пристрої припиняють заряджати на 100 шт, павербанки Juice, очевидно, відмовляються від логіки і продовжують накачувати енергію. Як людина, яка вимикає всі сповіщення на ніч, а отже, не звикла чути вібрації рано вранці, він будив мене щоразу, коли починав свій цикл заряджання.

Відключивши телефон від зарядного пристрою в пориві розчарування о 3 годині ночі, і прокинувшись від того, що батарея все ще заряджена на 100 %, я зрозумів, що цикл заряджання був зайвим. Це означає, що зарядний пристрій витрачає більше заряду акумулятора, ніж потрібно, що робить його набагато менш ефективним, ніж він повинен бути. Звичайно, цього можна уникнути, якщо ви заряджаєтесь лише в світлий час доби, і якщо ви, як яструб, стежите за тим, щоб заряд не перевищував 100.

Вердикт

Це може здатися проклятим оглядом, але насправді все, що має значення. це те, що ми поставили галочки у всіх правильних клітинках.

Так, може знадобитися інтелект Ейнштейна, щоб змусити одну з цих клятих речей працювати, і так, вони можуть давати не зовсім той заряд, про який заявляють, але, за всіма ознаками, вони роблять саме те, що повинні робити. заряджають ваш телефон (або iPad).

Навряд чи ви коли-небудь будете використовувати один з них як основне джерело живлення, але для фестивалів, довгих днів або ночей на природі вони. саме те, що вам потрібно, щоб поповнити заряд акумулятора і продовжувати писати SMS, твіти та тіндерити, поки ви не повернетесь до цивілізації.

Остаточний вердикт? Три з половиною з п’яти. Можливо, вони не ідеальні, але вони виконують свою роботу (більш-менш).

Сокові павербанки можна придбати на “Складі Автофонів.

Сонячний павербанк vs. Традиційний Power Bank: Який підійде саме вам?

Якщо вам потрібен додатковий час автономної роботи смартфона чи планшета в дорозі або екологічно чисте джерело живлення, є кілька варіантів: традиційні павербанки та сонячні павербанки. Павербанки підключаються до розетки та заряджаються за допомогою зарядних кабелів.

Сонячні павербанки є портативними, довговічними та зручними, оскільки вони використовують енергію сонячного світла для заряджання ваших пристроїв. Вибираючи між цими двома параметрами, ви повинні визначити, скільки часу автономної роботи вам потрібно, і наскільки важлива для вас портативність. Оцінивши їхні переваги, сонячний або традиційний павербанк може стати правильним вибором залежно від ваших пріоритетів та способу використання.

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Ємність і швидкість заряджання

Хоча колись сонячні павербанки вважалися нішевим продуктом, вони перетворилися на переконливе рішення для заряджання в дорозі і навіть для забезпечення електроенергією будинків під час відключень електроенергії. Сучасні сонячні павербанки більше не обмежуються лише кількома пристроями, а завдяки потужним акумуляторам та портам змінного струму вони можуть слугувати аварійними резервними генераторами, здатними живити критичні ланцюги протягом тривалого часу.

У той же час, сонячні панелі забезпечують стабільну зарядку цих павербанків, використовуючи рясне і поновлюване джерело енергії. Сонячна енергія використовується для підзарядки акумуляторів і зменшення залежності від викопного палива та електромережі. Для тих, хто шукає екологічно чисті, але потужні портативні зарядні пристрої та тимчасові домашні генератори, банки сонячної енергії пропонують привабливий і все більш життєздатний варіант.

Хоча сонячна зарядка традиційно була повільнішою, ніж зарядка від мережі змінного струму, портативні павербанки зі швидкою зарядкою тепер можуть відповідати швидкості зарядки стандартних павербанків, що використовують потужні порти змінного струму. Якщо раніше ви були прив’язані до багатогодинної зарядки під прямими сонячними променями, то тепер ці павербанки можуть забезпечити повну перезарядку за 2-8 годин або навіть менше від мережі змінного струму, якщо це необхідно. Вони забезпечують гнучкість і зручність сонячної енергії з набагато меншими обмеженнями.

акумуляторна, станція, mangata, orbit

З кожним циклом зарядки і роком відповідального використання цінність портативних павербанків стає все більш очевидною. Обираючи високоякісні, довговічні компоненти, їхні власники можуть розраховувати на тривалий термін служби надійного, екологічно чистого живлення без регулярних витрат на заміну дешевших, менш стійких альтернатив. Хоча колись бар’єром були високі початкові витрати, нижча сукупна вартість володіння, вдосконалення технологій та падіння цін роблять мобільні павербанки доступним та привабливим вибором.

Для тих, хто шукає портативне, поновлюване і потенційно домашнє резервне джерело живлення, мобільні павербанки ще ніколи не були настільки універсальними, ефективними і виправданими. Незалежно від того, чи заряджають ці павербанки необхідні пристрої під час походу, чи живлять критичні ланцюги під час відключень електроенергії, вони забезпечують екологічно чисті, але ефективні рішення для живлення, яких потребують люди. Незважаючи на те, що вони все ще вдосконалюються з кожним технологічним циклом, майбутнє сонячних акумуляторів справді світле. Загалом, вони представляють майбутнє зарядки та тимчасової генерації електроенергії, якщо робити все правильно.

Плюси традиційних павербанків

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Переваги сонячних електростанцій

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Чи варті сонячні батареї того?

Сонячні павербанки мають значні переваги для навколишнього середовища, самодостатності, довговічності, готовності до надзвичайних ситуацій та додаткових функцій. Однак вони, як правило, коштують дорожче, ніж традиційні павербанки. Чи переважують для вас плюси павербанків мінуси, залежить від ваших пріоритетів та потреб у порівнянні з бюджетом.

Для багатьох екологічно свідомих користувачів або тих, хто шукає пригод, сонячні павербанки абсолютно можуть бути варті додаткових витрат. Але для більш повсякденних або бюджетних користувачів звичайні павербанки все ще чудово працюють як більш доступний варіант. Цінність сонячних павербанків зводиться до визначення того, які фактори мають найбільше значення при прийнятті рішення про покупку.

Висновок

Якщо вам потрібні новітні інтелектуальні функції або аварійне резервне живлення, сонячний банк енергії може підійти вам краще, ніж звичайний банк енергії. Але для базової зарядки в дорозі сонячні або традиційні павербанки можуть чудово працювати, залежно від того, які фактори є найбільш важливими для вашого рішення.

Зрештою, єдиної правильної відповіді не існує. вам потрібно зважити всі “за” і “проти”, виходячи з ваших унікальних потреб і пріоритетів. Нові технології відновлюваної енергетики та падіння вартості з часом зроблять банки сонячної енергії більш життєздатними та корисними для більшої кількості людей та сценаріїв використання. Але традиційні павербанки все ще виконують важливу роль, пропонуючи прості, доступні та ефективні рішення для зарядки, коли вам не потрібні всі додаткові функції або переваги нових варіантів.

Читати

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Що таке сонячний генератор? Коли більшість людей говорять про сонячні генератори, вони часто мають на увазі портативну електростанцію, яка працює від сонячного світла. Для контексту, ви можете подумати про сонячний павербанк.

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Будьте готові! Отримайте свої аварійні джерела електроенергії для наступного відключення Ви занадто добре знаєте цю сцену. ви сидите у своєму будинку, насолоджуєтесь вечором кіно або намагаєтесь закінчити якусь роботу, коли.

акумуляторна, станція, mangata, orbit

Готувати на свіжому повітрі та насолоджуватися свіжоприготованою пікантною їжею на свіжому повітрі з родиною та друзями. це один з найкращих способів провести якісний час разом. Від смаження стейків і бургерів на грилі до запікання мар.

Склад США 500 Вт літієва батарея Портативний відкритий сонячні генератори сонячні генератори зарядні станції зарядні станції банки живлення

Знайдіть схожі товари

Опис товару

1.Чи можу я взяти кілька зразків для тестування перед розміщенням замовлення?Так, клієнти повинні сплатити плату за зразок і кур’єрські витрати.

Як довго ви можете надавати зразки?1 ~ 5 днів після підтвердження оплати депозиту.

3.Що ви можете придбати у нас?Зовнішня система зберігання енергії, літієва батарея.

4.Ви виробник або торгова компанія?Відповідь: Ми є виробником, ласкаво просимо відвідати наш завод, відео та фотографії також доступні для перевірки.

5.Чи безпечний цей продукт?

Ми надаємо великого значення безпеці продукції.Наші батареї пройшли випробування на безпеку, такі як перезарядка, перезарядка, перегрів, коротке замикання та акупунктура, і не загоряються та не вибухають за жодних обставин. Акумуляторна батарея також має захист BMS. Будь-яке коротке замикання, перезарядка, перезарядка та перегрів можуть бути ефективно захищені для забезпечення безпеки виробу під час використання.

6.Чи можу я надрукувати свій логотип на продукті або надати послуги OEM / ODM?

Так. Будь-які потреби клієнта привернуть нашу увагу. Налаштування. наша перевага. Ми щиро

надаємо послуги OEM / ODM, тому, будь ласка, повідомте мені ваші вимоги, і ми надамо вам найкраще рішення.

7.Як зробити замовлення?

Ви можете зв’язатися з нами на веб-сайті.

8.Чи можемо ми відвідати ваш завод?

Так, ми дуже раді вашому візиту, а також будь-якій формі спілкування.

Бізнес-діапазон: Оздоблення будівель, металургія, мінеральна енергетика, спортивні товари для відпочинку, транспорт

Представлення компанії: Jiangsu Snail Zhixing Technology Co., Ltd була заснована в місті Вусі, Китай. Завдяки новим легким гнучким модулям в якості носія, KWVK сприяє індустріалізації та маркетингу фотоелектричних модулів,

Найчистіша енергія. Набір фотоелектричних сонячних продуктів дослідження та розробки, виробництво, застосування, продаж в цілому, в гнучкій фотоелектричній практиці та застосуванні, фотоелектричні транскордонні, щоб йти в авангарді світових аналогів. Равлик чжисін, компанія була заснована в 2022 році 11 квітня, з фотоелектричних і Інтернету і як фундамент, присвячений фотоелектричних (PV) нових енергоефективних мудрості використання для подорожей, для регулювання енергетичної структури, і мета скорочення викидів вуглецю, компанія з моменту свого заснування подала заявку на ряд патентів на винахід і патентів на корисну модель, одним з провідних підприємств в однолітків.

Акумуляторна батарея Tether Tools ONsite 26 800 мАг USB Type-C. 100 ВТ PD

для отримання новин та спеціальних пропозицій та знижок лише для членів клубу

© 2023 Склад цифрових камер. ABN: 31 510 583 734. Всі права захищені.

Умови Умови

Ласкаво просимо на наш веб-сайт. Якщо ви продовжуєте переглядати та використовувати цей веб-сайт, ви погоджуєтесь дотримуватися наступних умов використання, які разом із нашою політикою конфіденційності регулюють відносини Digital Camera Warehouse з вами щодо цього веб-сайту. Якщо ви не згодні з будь-якою частиною цих умов, будь ласка, не використовуйте наш веб-сайт.

Термін “Digital Camera Warehouse” або “нас” або “ми” відноситься до власника веб-сайту, чий зареєстрований офіс знаходиться за адресою. Наш ABN. 31 510 583 734. Термін “ви” відноситься до користувача або глядача нашого веб-сайту.

Використання цього веб-сайту регулюється наступними умовами використання:

  • Вміст сторінок цього веб-сайту призначений лише для вашої загальної інформації та використання. Він може бути змінений без попереднього повідомлення.
  • Ні ми, ні треті особи не надаємо жодних гарантій щодо точності, своєчасності, продуктивності, повноти або придатності інформації та матеріалів, знайдених або запропонованих на цьому веб-сайті, для будь-якої конкретної мети. Ви визнаєте, що така інформація та матеріали можуть містити неточності або помилки, і ми прямо виключаємо відповідальність за будь-які такі неточності або помилки в повному обсязі, дозволеному законом.
  • Ви використовуєте будь-яку інформацію або матеріали на цьому веб-сайті виключно на власний ризик, за який ми не несемо відповідальності. Ви несете власну відповідальність за те, щоб будь-які продукти, послуги або інформація, доступні на цьому веб-сайті, відповідали вашим конкретним вимогам.
  • Цей веб-сайт містить матеріали, які належать нам або надані нам за ліцензією. Цей матеріал включає, але не обмежується дизайном, макетом, виглядом, зовнішнім виглядом та графікою. Відтворення заборонено, окрім як відповідно до повідомлення про авторські права, яке є частиною цих умов та положень.
  • Усі торгові марки, відтворені на цьому веб-сайті, які не є власністю оператора або не мають ліцензії на нього, зазначені на веб-сайті.
  • Несанкціоноване використання цього веб-сайту може призвести до позову про відшкодування збитків та/або бути кримінальним злочином.
  • Час від часу цей веб-сайт може також містити посилання на інші веб-сайти. Ці посилання надані для вашої зручності для отримання додаткової інформації. Вони не означають, що ми схвалюємо веб-сайт(и). Ми не несемо відповідальності за зміст веб-сайтів, на які є посилання.
  • Використання вами цього веб-сайту та будь-які суперечки, що виникають у зв’язку з таким використанням веб-сайту, підпадають під дію законодавства Австралії.

Політика конфіденційності

Digital Camera Warehouse зобов’язується захищати особисту конфіденційність. Якщо ви не надали згоди на інше, Digital Camera Warehouse збиратиме та використовуватиме особисту інформацію лише так, як зазначено нижче.

Під час купівлі товару може бути запитано особисту інформацію (наприклад, ім’я, адресу, електронну пошту, номери телефонів) для обробки та доставки вашого замовлення, а також для надання рекомендацій щодо інших супутніх товарів, які можуть вас зацікавити. Ми не будемо розкривати вашу особисту та транзакційну інформацію жодній зовнішній організації, окрім випадків, коли це необхідно для виконання вашого замовлення (e.g. фінансові установи, які випустили вашу кредитну картку, та кур’єрські компанії, які доставляють ваше замовлення) або під час вибору безкоштовного захисту покупок від Google.

Обираючи захист покупок від Google, ви погоджуєтеся дозволити стороннім постачальникам, включаючи Google, використовувати файли cookie для показу значка “Перевірений магазин” на веб-сайті Digital Camera Warehouse та для показу реклами на основі ваших попередніх відвідувань нашого веб-сайту. Ви можете відмовитися від використання Google файлів cookie для показу реклами на основі ваших попередніх відвідувань нашого сайту, відвідавши сторінку відмови від реклами Google. Ви можете відмовитися від використання сторонніми постачальниками файлів cookie для реклами на основі інтересів на сторінці відмови від мережевої рекламної ініціативи.

Особиста інформація буде використовуватися:

  • Увімкнути обробку вашого замовлення відповідно до процедур Digital Camera Warehouse.
  • надавати послуги, пов’язані з діяльністю Digital Camera Warehouse, такі як гарантійне та післягарантійне обслуговування.
  • Надавати вам інформацію про товари, послуги та/або спеціальні пропозиції.
  • Отримувати думки або Коментарі та думки власників про продукти та/або послуги.
  • реєструвати статистичні дані для маркетингового аналізу.

Digital Camera Warehouse визнає довіру, з якою люди надають особисту інформацію, і така інформація не буде використовуватися або розкриватися для будь-яких інших цілей, крім зазначених вище, без вашої згоди, за винятком виняткових випадків, коли розкриття може вимагатися законом або є необхідним для захисту прав або власності Digital Camera Warehouse, або будь-якого представника громадськості.

Digital Camera Warehouse може зв’язуватися з приватними особами, використовуючи надану ними інформацію:

  • Уможливити обробку вашого замовлення відповідно до процедур Digital Camera Warehouse.
  • Надає інформацію про нові продукти, спеціальні пропозиції та інші питання, пов’язані з вашою покупкою або цифровими камерами, які можуть вас зацікавити.
  • Надсилати інформаційні бюлетені про цифрові камери, поради чи інформацію про цифрову фотографію або пов’язані з нею питання

Digital Camera Warehouse намагатиметься вжити всіх розумних заходів для забезпечення безпеки будь-якої записаної особистої інформації, а також для підтримання цієї інформації точною та актуальною. Інформація зберігається на захищених серверах, якщо вона в цифровому форматі, або в закритих приміщеннях, якщо вона в паперовому форматі. Співробітники Digital Camera Warehouse зобов’язані дотримуватися конфіденційності будь-якої особистої інформації, якою володіє Digital Camera Warehouse. Однак безпека комунікацій через Інтернет не може бути гарантована, а тому абсолютної впевненості в тому, що інформація буде завжди в безпеці, дати не можна.

Digital Camera Warehouse не несе відповідальності за події, пов’язані з несанкціонованим доступом до особистої інформації.

Digital Camera Warehouse надає посилання на веб-сайти за межами сайту Digital Camera Warehouse. Ці сайти не контролюються Digital Camera Warehouse, і Digital Camera Warehouse не несе відповідальності за діяльність компаній, пов’язаних з сайтом Digital Camera Warehouse.

Запити, що стосуються нашої Політики конфіденційності, а також будь-які проблеми або скарги можна надсилати операційному менеджеру за телефоном служби підтримки клієнтів 1300 365 220.

Leave a Reply