Dell USB-C Laptop Power Bank Plus 65 Вт PW7018LC. Павербанк потужністю 50 Вт

Table of Contents

Зарядний пристрій для ноутбуків Dell USB-C Power Bank Plus потужністю 65 Вт. PW7018LC

Перший у світі павербанк для ноутбуків, що заряджає найширший спектр ноутбуків з інтеейсом USB-C, а також мобільні пристрої.

Заряджає найширший спектр ноутбуків з інтеейсом USB-C, а також мобільні пристрої.

Коли вам потрібна енергія в дорозі, Dell Notebook Power Bank Plus. USB-C, 65 Вт-год, заряджає найрізноманітніші ноутбуки

і пристроїв з високою вихідною потужністю 65 Вт. Незалежно від того, чи потрібно вам заряджати пристрої з профілями напруги 5 В, 9 В, 15 В або 20 В, Power Bank Plus впорається з цим завданням.

Підвищення продуктивності з великою ємністю акумулятора

Великий 6-елементний акумулятор ємністю 65 Вт-год забезпечує тривалішу роботу ноутбука та мобільних пристроїв і заряджає ноутбуки, що потребують живлення до 65 Вт. Для безперервної продуктивності, поки ви в дорозі, до 1 заряджання.

Зарядка для двох пристроїв з можливістю зчитування та запису даних у тонкому корпусі

Підключіть смартфон до додаткового порту USB-A, щоб заряджати його поруч із ноутбуком USB-C. Додатковий порт USB-A дозволяє переглядати та редагувати вміст зі смартфона або флеш-накопичувача, не займаючи інший порт USB-A на вашому ноутбуці. Крім того, кабелі легко намотуються на тонкий профіль і закруглені краї павербанка, щоб акуратно поміститися в сумці для акуратного зберігання.

Dell Notebook Power Bank Plus. USB-C, 65 Вт-год потребує адаптера живлення USB-C (продається окремо) для заряджання. Деякі ноутбуки Dell (широта 5×90/7×90) можуть не постачатися з адаптером живлення USB-C.

Що входить до комплекту

Dell Notebook Power Bank Plus (18 000 мАг)2 зарядні кабелі для ноутбуків Dell

Технічні характеристики

Адаптер живлення не входить до комплекту (можна заряджати за допомогою адаптера живлення Dell, що постачається разом із сумісною системою Dell)

Сумісність

Цей виріб сумісний з наступними системами:

Chromebook 11 3000 3110 2-в-1

Inspiron 14 7000 (7420) 2-в-1

Inspiron 14 7000 (7435) 2-в-1

Inspiron 16 7000 (7620) 2-в-1

Inspiron 16 7000 (7635) 2-в-1

Inspiron Chromebook 14 7486 2-в-1

Latitude 3340 (випущений у 2023 році)

Latitude 5300 2-в-1 Chrome

Latitude Chromebook 14 7410 2-в-1

Зарядний пристрій Dell 65 Вт-год з інтеейсом USB-C: 4.Оцінка 4/5

Павербанк Dell 65 Вт-год USB-C здатний заряджати та працювати з більшістю новітніх пристроїв USB-C, які підтримують USB-C Power Delivery 2.0 або 3.0 і BC1.2 (заряд акумулятора) характеристики GadgetGuy

Підтримка Dell

Служба підтримки Dell завжди готова допомогти. від драйверів і посібників до засобів діагностики та запасних частин!

Додайте продукти, які хочете порівняти, і швидко визначте, який із них найкраще відповідає вашим потребам.

Виноски

Орієнтовна вартість. це оцінка вартості продукту компанією Dell на основі галузевих даних, зокрема ціни, за якою сторонні роздрібні продавці пропонували або оцінювали такі самі або подібні продукти в останньому опитуванні основних онлайнових і/або офлайнових роздрібних продавців. Дані сторонніх роздрібних продавців можуть не відповідати фактичним продажам.

Деталі пропозиції: Пропозиції можуть бути змінені, не поєднуються з іншими пропозиціями, доки вистачає запасів. Корпорація Dell може накласти обмеження на кількість покупок (наприклад, 5 одиниць на замовлення). Податки, доставка та інші збори стягуються. Пропозиція безкоштовної доставки дійсна лише в континентальній частині США.S. (за винятком Аляски та П.O. адреси поштової скриньки). Пропозиція не діє для реселерів. Корпорація Dell залишає за собою право скасовувати замовлення через цінові або інші помилки.

Прискорена доставка: Прискорена доставка недоступна для деяких телевізорів, моніторів, акумуляторів та адаптерів і доступна в континентальній частині США (крім Аляски).S. лише. Застосовуються інші винятки. Не діє для торгових посередників та/або онлайн-аукціонів. Пропозиції можуть бути змінені, не сумуються з іншими пропозиціями. Дивіться Dell.com/rewardsfaq.

PayPal: Продукти за підпискою не підлягають оплаті за допомогою Pay in 4

Товарні знаки: Dell Technologies, Dell та інші товарні знаки є товарними знаками корпорації Dell Inc. або його дочірніх компаній. Microsoft і Windows є зареєстрованими в США товарними знаками корпорації Microsoft. Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Intel Evo, Intel Optane, Iris, Itanium, MAX, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi та Xeon Inside є товарними знаками Intel Corporation або її дочірніх компаній в США.S. та/або інших країнах. AMD, логотип AMD Arrow та їхні комбінації є товарними знаками компанії Advanced Micro Devices, Inc. Логотип NVIDIA, GeForce, GeForce RTX, GeForce RTX Super, GeForce GTX, GeForce GTX Super, GRID, SHIELD, Battery Boost, Reflex, DLSS, CUDA, FXAA, GameStream, G-SYNC, G-SYNC Ultimate, NVLINK, ShadowPlay, SLI, TXAA, PhysX, GeForce Experience, GeForce NOW, Maxwell, Pascal і Turing є товарними знаками та/або зареєстрованими товарними знаками компанії NVIDIA в США.S. та інші країни. Інші товарні знаки можуть бути товарними знаками відповідних власників.

Винагорода 3% назад без урахування податків і доставки. Винагороди видаються на ваш обліковий запис Dell Rewards в Інтернеті (доступний через ваш Dell.com Мій акаунт), як правило, протягом 30 робочих днів після дати відправлення вашого замовлення. Термін дії винагород закінчується через 90 днів (за винятком випадків, коли це заборонено законом). Сума “Поточного балансу винагород” може не відображати останні транзакції. Перевірте свій обліковий запис Dell.com Мій обліковий запис, щоб дізнатися найсвіжішу інформацію про свій баланс винагород. Загальна сума отриманих винагород не може перевищувати 2 000 протягом 3-місячного періоду. Покупки в торгових точках не враховуються для отримання винагород. Прискорена доставка недоступна для деяких телевізорів, моніторів, акумуляторів і адаптерів і доступна в континентальній частині США (крім Аляски).S. тільки. Застосовуються інші винятки. Не діє для торгових посередників і/або онлайн-аукціонів. Пропозиції та винагороди можуть бути змінені без попереднього повідомлення, не поєднуються з іншими пропозиціями. Див. Делл.com/rewardsfaq. 50 бонусних винагород для учасників програми Dell Rewards, які відкриють новий привілейований рахунок Dell (DPA) або рахунок Dell Business Credit (DBC) не пізніше 8/10/2022 р. 50 бонусних винагород зазвичай видаються протягом 30 робочих днів після дати відкриття DPA або DBC.

ПРИВІЛЕЙОВАНИЙ РАХУНОК DELL (DPA): Пропонується вам.S. резидентам. WebBank, який визначає кваліфікаційні вимоги та умови кредитування. Податки, вартість доставки та інші збори є додатковими та можуть змінюватися. Ваш мінімальний платіж до сплати становить більшу з двох величин: 20 або 3% від нового залишку, зазначеного у вашій платіжній відомості (за винятком будь-якого залишку на Покупці з плановим платежем до закінчення терміну її дії), округленого до наступного долара, плюс будь-який щомісячний Планований платіж до сплати, плюс сума всіх прострочених сум. Мінімальна відсоткова ставка. 2.00. Ставки варіюються від 20.49%. 29.99% змінна APR, станом на 5/5/2023, залежно від кредитоспроможності. Dell і логотип Dell є товарними знаками компанії Dell Inc. Шести- та дванадцятимісячні спеціальні пропозиції фінансування мають різні вимоги до мінімальної суми покупки. Див. веб-сайт Dell.com/nointerestdisclosures для отримання важливої інформації про фінансування.

^DELL BUSINESS CREDIT (DBC): Пропонується бізнес-клієнтам через WebBank, який визначає вимоги та умови кредитування. Податки, доставка та інші збори є додатковими та можуть відрізнятися. Загальний мінімальний платіж до сплати становить більшу з двох величин: 20 або 3% від нового балансу, зазначеного у виписці, округленого до наступного долара, плюс усі прострочені суми. Dell і логотип Dell є товарними знаками корпорації Dell Inc. Тримісячне спеціальне фінансування доступне для певних покупок (може знадобитися мінімальна покупка). Див. сторінку Dell.com/DBCDisclosures, щоб дізнатися повні умови акції.

Повернення 30-денний період повернення обчислюється з дати виставлення рахунку-фактури. У стандартній політиці повернення Dell все ще діють винятки, і певні продукти не підлягають поверненню в будь-який час. Див. dell.com/returnpolicy.

Прискорена доставка: Прискорена доставка недоступна для певних телевізорів, моніторів, акумуляторів і адаптерів і доступна в континентальній частині США (крім Аляски).S. тільки. Застосовуються інші винятки. Не діє для торгових посередників і/або онлайн-аукціонів. Пропозиції можуть бути змінені, не поєднуються з іншими пропозиціями. Дивіться Dell.com/rewardsfaq.

1 Послуга з усунення випадкових пошкоджень: Обслуговування надається лише впродовж терміну дії обмеженої гарантії на обладнання Dell або контракту на розширене обслуговування та виключає крадіжку, втрату й пошкодження внаслідок пожежі, повені чи інших стихійних лих, а також навмисне пошкодження. Клієнту може знадобитися повернути пристрій до Dell. Обмеження на 1 кваліфікований інцидент на рік дії договору. Для отримання повної інформації споживачі можуть відвідати веб-сайт Dell.com/servicecontracts та комерційних клієнтів: Dell.com/servicecontracts. 2 Обмін на місці або розширений обмін після дистанційної діагностики (a) Обмін на місці після дистанційної діагностики визначається онлайн/телефонним технічним спеціалістом щодо причини проблеми, може включати доступ клієнта до системи та кілька тривалих сеансів. Якщо проблема підпадає під дію Обмеженої гарантії на обладнання та не може бути вирішена віддалено, технічний спеціаліст та/або деталь буде надіслана, як правило, протягом 1 або 2 робочих днів після завершення віддаленої діагностики. Обслуговування на місці надає відділ маркетингу Dell L.P., Доступність може змінюватися. Застосовуються інші умови. (b) Advanced Exchange замінює обладнання після віддаленої діагностики. Клієнт повинен повернути оригінальне обладнання в компанію Dell відповідно до зазначених правил. Розширений обмін за умови наявності в країні. (c) Докладні відомості про обмін на місці або розширений обмін див. на сайті Dell.com/servicecontracts. 3 Підтримка програмного забезпечення зі спільною допомогою третьої сторони. 4 Доступно для клієнтів ProSupport Plus з 500 або більше системами ProSupport Plus.

Mi HyperSonic Power Bank має трипортову конструкцію, підтримує швидку зарядку як для смартфонів, так і для ноутбуків, і коштує 3 599 рупій.

dell, usb-c, laptop, power, bank

Мінуси

Коротше кажучи

  • Mi HyperSonic Power Bank підтримує швидку зарядку через всі порти.
  • Павербанк також може заряджати ваші ноутбуки.
  • Він трохи важкий і товстий, що робить цеглу важкою для перенесення.

Від Манаса Тіварі: Xiaomi увійшла в досить багато категорій в Індії, окрім смартфонів. Одним з таких, і популярних, є павербанки. Виробник електроніки нещодавно випустив на ринок країни Mi HyperSonic Power Bank з підтримкою швидкої зарядки потужністю 50 Вт та ємністю акумулятора 20000 мАг. Хоча назва зарядної цеглини може здатися складною, вона робить життя простішим, принаймні трохи. Це тому, що цей павербанк від Xiaomi може заряджати і ваші ноутбуки.

Він має трипортовий дизайн, підтримує швидку зарядку як для смартфонів, так і для ноутбуків, і коштує 3 599 рупій. Чесно кажучи, це не такі вже й великі гроші за той комфорт, який приносить цей пристрій. Отже, яка продуктивність? І, чи є якісь червоні прапорці? Я проведу вас через цей огляд.

Огляд Mi HyperSonic Power Bank 50W: Дизайн і якість збірки

Mi HyperSonic Power Bank. це, мабуть, найгроміздкіший банк живлення, який я переглядав за останні кілька років. Він товстий і важкий, але також добре зроблений. Павербанк відчувається міцним, і якщо ви випадково впустите його, то в кінцевому підсумку зламаєте один з них. Не павербанк, а ваша нога. Mi HyperSonic Power Bank легко засунути в сумку, але він трохи важкуватий, щоб носити його в руці

dell, usb-c, laptop, power, bank

Xiaomi надала матове покриття навколо корпусу, а бокові сторони мають більш глянцевий вигляд. Сіра кнопка ввімкнення знаходиться праворуч, а всі порти розташовані зверху.

До них відносяться два порти USB-A, які можуть заряджати два окремі пристрої одночасно. Вони пропонують 22.Підтримка швидкої зарядки по 5 Вт. Третій порт USB-C призначений як для смартфонів, так і для ноутбуків. Чотири світлодіодні індикатори розташовані над портами. Вони тримають вас в курсі про рівні зарядки. Xiaomi також пакує в коробку кабель USB-C до USB-C.

dell, usb-c, laptop, power, bank

Огляд Mi HyperSonic Power Bank 50W: Ефективність заряджання

Xiaomi просуває цей павербанк завдяки підтримці швидкої зарядки на 50 Вт. Однак тут є підступ. Наразі лише власний Mi 11 Ultra від Xiaomi підтримує швидку зарядку потужністю 50 Вт через USB-порт Type-C. Інші телефони підтримують заряджання потужністю 15 Вт, 27 Вт, 36 Вт, 40 Вт і 45 Вт. Порт підтримує Power Delivery (PD) 3.0, а також.

Я використовував Mi HyperSonic Power Bank, щоб зарядити нещодавно випущений Xiaomi 11 Lite NE 5G. На повну зарядку того ж самого пішла майже година. Час зарядки виявився майже однаковим (1 година 15 хвилин) для OnePlus 9 Pro і iPhone 13 Pro (1 година 10 хвилин). iPhone 13 Pro Max зайняв ще більше часу, щоб перейти від 0 до 100 відсотків.

dell, usb-c, laptop, power, bank

Оскільки більшість смартфонів преміум-класу в наші дні поставляються із зарядним кабелем Type-C (включаючи iPhone, принаймні з одного боку), порт Type-C на зарядному пристрої, ймовірно, буде найбільш використовуваним.

Зарядний пристрій, безумовно, приносить додатковий комфорт, додаючи підтримку швидкої зарядки для ноутбуків. Однак на різних ноутбуках результати можуть відрізнятися. Я використовував його для зарядки ноутбуків Asus і MSI. Ноутбук серії Alpha від MSI заряджався дуже довго. Мені знадобилася майже година, щоб зарядити ноутбук з 20% до 63%. Але ви повинні мати на увазі, що використання павербанка для зарядки ноутбука завжди буде запасним планом.

dell, usb-c, laptop, power, bank

Ємності зарядного пристрою на 20000 мАг більш ніж достатньо для смартфонів. Ви можете отримати близько чотирьох повних зарядів від цегли. Звичайно, ноутбуки розряджають павербанк швидше. Єдиний промах. підтримка бездротової зарядки. Єдиною можливою причиною цього може бути відсутність підтримки бездротової зарядки на більшості смартфонів Xiaomi.

Xiaomi також заявляє, що забезпечує стійкість до температури, захист від перенапруги, захист від вимкнення, електростатичний захист та захист від короткого замикання.

Огляд Mi HyperSonic Power Bank 50W: Остаточний вердикт

Що мені подобається в Mi HyperSonic Power Bank, так це можливість подбати про всі ваші потреби в зарядці. Володієте смартфоном на Android? Існує підтримка швидкої зарядки. Є iPhone? Все під контролем. Забули взяти з собою зарядний пристрій для ноутбука? Не потрібно потіти. Носите з собою кілька аксесуарів? Ех, твої навушники зарядяться за лічені хвилини.

Звичайно, він має деякі обмеження. Як я вже говорив, зарядний пристрій важкий, не підтримує бездротову зарядку і, врешті-решт, є скоріше резервним варіантом для традиційних зарядних пристроїв, ніж альтернативою. Зрештою, він коштує лише 3,599 рупій і може стати чудовою інвестицією, особливо якщо у вас є кілька гаджетів і пристроїв.

Павербанки

БЕСТСЕЛЕР.- Заощаджуйте 23

ХІТ ПРОДАЖУ.-

ХІТ ПРОДАЖІВ.- Заощаджуйте 25%

ХІТ ПРОДАЖУ.- Заощаджуйте 4%

ХІТ ПРОДАЖУ.- Заощаджуйте 13

НОВИНКА.-

НОВИНКА.- Заощаджуйте 23

Як правильно вибрати павербанк?

Для тривалої подорожі ви можете вибрати павербанк з більшою ємністю та потужністю. Павербанки з більшою ємністю можуть витримати більше циклів заряджання, перш ніж потребуватимуть підзарядки. Це особливо корисно для тривалих подорожей, коли у вас може не бути гарантованого доступу до розеток для живлення ваших пристроїв.

Ми рекомендуємо від 20 000 мАг до 30 000 мАг і від 65 Вт до 100 Вт для тривалих поїздок. Такий рівень ємності допоможе вам бути спокійними під час подорожі (яка вже є стресом) і гарантує, що вам не доведеться покладатися на розетки для ваших пристроїв або на підзарядку вашого павербанка.

Для короткої подорожі вам може не знадобитися стільки ж мАг і потужності у вашому павербанку. Ми рекомендуємо діапазон від 6000 мАг до 10 000 мАг і від 20 Вт до 45 Вт для коротких поїздок. Ці типи павербанків мають достатньо енергії, щоб гарантувати 1 або 2 повних заряди вашого смартфона без необхідності підзарядки. Цього має бути достатньо, щоб дістатися до місця призначення і в межах досяжності розетки.

Пристрої особливо важливі під час ділових поїздок. Вам може знадобитися телефон для зв’язку з колегами, а комп’ютер. для виконання завдань. З цієї причини, можливо, ви захочете вибрати павербанк з великою ємністю, щоб витримати кілька циклів заряджання, і який може живити різні пристрої.

Ми ще раз рекомендуємо павербанки ємністю від 20 000 до 30 000 мАг і потужністю від 65 до 100 Вт для ділових поїздок. У цих випадках також може бути корисно мати кілька павербанків, призначених для кожного з ваших пристроїв. Наш Baseus Blade Laptop Power Bank має зарядну ємність 20 000 мАг і потужність 100 Вт, що робить його чудовим джерелом енергії для вашого ноутбука, поки ваш телефон підключений до іншого портативного зарядного пристрою.

Якщо мова йде про вечірки та невеликі одноденні поїздки, вам не знадобиться портативний зарядний пристрій з величезною зарядною ємністю. Ми ще раз рекомендуємо діапазон від 6000 мАг до 10 000 мАг і від 20 Вт до 45 Вт. Наш магнітний складаний павербанк Baseus ємністю 10 000 мАг і потужністю 20 Вт особливо зручний для вечірок та інших виїздів завдяки тому, що його можна скласти і використовувати як підставку. Легко зберігається у вашій. він використовує магнітне з’єднання, щоб надійно закріпитися на вашому пристрої, забезпечуючи швидку зарядку без переривання використання пристрою.

Все, що потрібно знати про павербанк

Павербанки дозволяють заряджати пристрої на ходу. З павербанком у руці ви можете підзарядитися і продовжувати користуватися своїми пристроями, не турбуючись про те, чи будуть поблизу розетки для підзарядки.

Павербанки, також відомі як портативні зарядні пристрої, працюють подібно до вашого банківського рахунку, звідси і їхня назва. Вони діють як сховище для зберігання енергії. Ви можете використовувати електричну енергію, що зберігається у вашому павербанку, для заряджання пристроїв у будь-який час і в будь-якому місці. Це значною мірою завдяки спеціальному типу схеми, що міститься в самому павербанку, яка контролює потік енергії.

Процес насправді досить простий і складається з 3 частин: поглинання енергії, зберігання енергії та вивільнення енергії.

Перед тим, як вирушати на будь-яку екскурсію, будь то ділова поїздка, вихідний день з друзями або будь-який інший випадок, коли ви можете опинитися без вільного доступу до розеток, зарядіть ваш павербанк через зовнішнє джерело живлення, наприклад, розетку. Енергія буде зберігатися в портативному зарядному пристрої в хімічній формі, готова до передачі у ваш пристрій в будь-який момент, коли він буде підключений до зарядного пристрою через вихідний порт.

Павербанк зі швидким заряджанням. це саме те, що випливає з його назви: портативний зарядний пристрій, який може заряджати ваші пристрої набагато швидше, ніж прості настінні зарядні пристрої. Ці павербанки використовують більш високу напругу і суттєво збільшують кількість ват, що подаються на ваш пристрій, щоб зарядити його швидше, ніж в середньому.

Бездротові павербанки надзвичайно зручні для тих, хто ненавидить подорожувати з тоннами дротів. Замість того, щоб плутатися в дротах щоразу, коли вам потрібно зарядити свої пристрої, просто покладіться на бездротовий павербанк. Хоча для заряджання їм потрібен USB, ці зручні гаджети мають можливість заряджати ваші пристрої лише через контакт, без дротового з’єднання. Чохли для акумуляторів, які кріпляться на задній панелі телефону, є одним із найпоширеніших прикладів бездротових павербанків.

Щоб зрозуміти питання, нам спочатку потрібно поглянути на мАг. Одиниця mAh також відома як міліампер-година, і вона відноситься до зарядної ємності павербанка. Він вказує, скільки енергії можна передати з вашого павербанку на інший пристрій протягом певного часу. І, звичайно ж, чим вище мАг павербанка, тим більше енергії він може надати.

Сьогодні середньостатистичний смартфон має акумулятор ємністю 2800 мАг. Маючи це число на увазі, давайте розберемо потужність зарядки, яку ви можете очікувати від цих поширених типів павербанків:

  • 6000 мАг: 2 повні зарядки смартфона перед необхідністю підзарядки павербанка.
  • 10 000 мАг: близько 3.5 зарядів смартфона до того, як знадобиться підзарядка павербанку.
  • 20 000 мАг: 7 повних зарядок смартфона до того, як знадобиться перезарядка павербанка.
  • 30 000 мАг: майже 11 повних зарядів смартфона до того, як знадобиться підзарядка павербанка.

Термін служби павербанка може змінюватися залежно від різних факторів, таких як якість, збірка, ємність акумулятора, тип акумулятора та спосіб використання павербанка. Середній діапазон тривалості життя павербанка може становити від 1.Від 5 до 3 років або від 300 до 1000 циклів заряджання. Важливо пам’ятати, що цикли заряду, ймовірно, є найбільш точним показником тривалості життя. Це пов’язано з тим, що деякі користуються павербанком частіше, ніж інші, і тому роки є неточним показником терміну служби, який не враховує використання.

Щоб збільшити термін служби вашого павербанка, не забувайте про належний догляд за ним. Ось кілька корисних порад, які допоможуть вам отримати максимальну віддачу від портативних зарядних пристроїв:

  • Не використовуйте павербанк для зарядки пристроїв вище 80%.
  • Не залишайте павербанки при дуже високій або дуже низькій температурі.
  • Не допускайте, щоб заряд вашого павербанка досягав 0%.
  • Не допускайте контакту павербанка з будь-якими рідинами.

З павербанками та іншими типами акумуляторів перше, про що вам потрібно турбуватися з точки зору потужності. це ват-години. Ват-години показують, скільки енергії ви можете отримати від акумулятора і з якою швидкістю ця енергія буде передаватися від павербанка до вашого пристрою.

Друга річ, про яку слід турбуватися, коли мова йде про потужність вашого павербанка. це загальна енергетична ємність. Часто під потужністю павербанка мається на увазі його максимальна потужність зарядки. Це може бути вище або нижче в залежності від того, як використовується павербанк. У разі використання павербанка як засобу отримання енергії від зовнішнього джерела максимальна вихідна потужність може бути вищою, ніж у разі використання його як самостійного павербанка. Отже, якщо ви використовували подвійний павербанк потужністю 45 Вт, ви можете очікувати, що вихід енергії сягатиме до 45 Вт при використанні в якості зарядної станції від зовнішнього джерела і до 30 Вт при використанні в якості автономного павербанка.

Якщо вам цікаво, як заряджати павербанк, ми тут, щоб допомогти вам і в цьому. Щоб зарядити портативний зарядний пристрій, просто підключіть його до зовнішнього джерела живлення, наприклад, до розетки, так само, як ви робите це зі своїми пристроями. Це дозволить йому поглинати і згодом зберігати електричну енергію, щоб потім передавати її на вибраний вами пристрій пізніше, коли це буде потрібно.

Найкращі павербанки 2022 року

Вибір павербанка може бути мінним полем. Є дешеві, є дорогі, а іноді ви платите просто за ім’я. але пошук ідеального портативного зарядного пристрою. це набагато більше, ніж просто погляд на ціну.

Серед інших аспектів, на які варто звернути увагу. швидкість заряджання підключеного пристрою та перезаряджання акумулятора, коли він розряджається. Ємність теж важлива: вона повинна бути достатньо великою, щоб зарядки вистачило на цілий день, і ви могли нею поділитися, не обтяжуючи при цьому сумку чи сумку.

Порти та з’єднання теж мають значення. Що ви заряджаєте? Телефон, ноутбук, годинник? Кількість і діапазон портів має важливе значення, і якщо ви хочете уникнути носіння декількох кабелів, тоді ви можете шукати версію з вбудованими кабелями або бездротовою зарядкою.

Хоча нас і хвилює дизайн, насправді він стоїть набагато нижче в нашому списку пріоритетів, ніж те, що ми згадали вище. якщо, звичайно, нам не потрібна особливо міцна модель або щось, що підтримує сонячну зарядку, тому що ми збираємося бути далеко від електромережі протягом тривалого періоду часу. Це не означає, що ми не оцінимо додаткові функції, такі як РК-екран і водонепроникність. хіба ви не хочете отримати найкрутіший і найзручніший павербанк за свої гроші??

У наш час павербанки можна навіть взяти напрокат, коли вони вам потрібні (зверніть увагу на ChargedUp). Розум підірваний. Щоб переконатися, що ви отримаєте найкращий павербанк для ваших потреб, яким би він не був, прочитайте докладніші поради щодо купівлі під нашою таблицею.

Найкращі огляди енергетичних банків

Zendure SuperMini X3. найкращий павербанк на 10000 мАг

dell, usb-c, laptop, power, bank

Zendure SuperMini X3, безумовно, не найдешевший павербанк на 10000 мАг, але він компенсує це в специфікаціях.

Заголовок. 45-ватна зарядка USB-C PD. як для входу, так і для виходу. Це означає, що ви можете перезарядити сам павербанк всього за годину або близько того, а також, що це досить швидко, щоб відповідати максимальній швидкості зарядки більшості телефонів Apple і Samsung, і навіть може підтримувати роботу багатьох ноутбуків.

Той самий порт також підтримує стандарт PPS зі швидкістю до 33 Вт.

Також є два порти USB-A, один на 18 Вт, а інший на 15 Вт, і ви можете використовувати всі три порти одночасно зі швидкістю 15 Вт з кожного.

Додайте до цього невеликий РК-дисплей для відображення рівня заряду акумулятора, легкий і компактний дизайн (щонайменше чотири кольори), і ви зрозумієте, чому варто заплатити трохи більше за SuperMini X3.

Charmast 10,400mAh Power Bank. найкращий павербанк з LCD-дисплеєм

dell, usb-c, laptop, power, bank

Був час, коли павербанки з РК-дисплеями були досить дорогими, але зараз вони подешевшали, оскільки екрани стали доступними навіть у таких моделях, як ця.

Павербанк також має три виходи, що стане в нагоді, якщо у вас є кілька пристроїв для зарядки. Є два повнорозмірних USB, а також порт USB-C PD, який може працювати як вхідний, так і вихідний, і всі три підтримують функцію швидкої зарядки потужністю 18 Вт. хоча тільки по одному за раз.

Збоку є додаткова швидка зарядка Quick Charge 2.0-сумісний Micro-USB, який також можна використовувати для зарядки павербанка. Заряджається приблизно за 3.5 годин з адаптером Quick Charge/PD, але близько 5.5 годин зі стандартним зарядним пристроєм на 10 Вт.

Недоліком дизайну є те, що він трохи більший, ніж багато супертонких моделей аналогічної ємності на ринку. Цей Charmast приблизно такої ж ширини, як і телефон, але трохи коротший і трохи товстіший. Він важить 228 г, що, можливо, ви вирішите, що більше підходить для сумки, ніж ваша

Charmast постачає м’який сітчастий чохол для перенесення та короткий кабель USB-A до USB-C у коробці, що є приємним штрихом.

Zendure SuperMini Go

dell, usb-c, laptop, power, bank

  • Цікавий дизайн, натхненний камерою
  • Підтримує бездротову зарядку потужністю 15 Вт
  • Потужна підтримка пристроїв
  • Доступно лише через IndieGoGo (поки що)
  • РК-дисплей трохи тьмяний і може бути важко читати

Zendure SuperMini Go. це дещо інше: павербанк, який дуже старається не виглядати як павербанк.

Дизайн Zendure натхненний класичними камерами, що, крім усього іншого, є цікавим способом включити велике кільце, необхідне для бездротової зарядки. яке тут розташоване прямо там, де мав би бути об’єктив камери. Замість видошукача є задній РК-дисплей, який показує відсоток заряду акумулятора. хоча зауважте, що він досить тьмяний і його важко прочитати.

Він доступний у сріблястому та чорному кольорах, а також у більш популярному градієнті “Sunset Cyan”.

SuperMini Go. це не тільки зовнішній вигляд, і він має відмінні технічні характеристики. Загальна ємність складає 10 000 мАг, і на додаток до бездротової зарядки потужністю 15 Вт (з магнітом, щоб утримувати телефон у вертикальному положенні), є зарядка USB-C потужністю 20 Вт і 22 Вт.5 Вт USB-A зарядка.

Сумісність також вражає. він не тільки працює з пристроями iOS та Android, але й у режимі “X-Charge” може заряджати пристрої з низьким енергоспоживанням, наприклад, навушники, які підтримують не всі павербанки.

SuperMini Go вже доступний для спонсорів на IndieGoGo зі зниженою стартовою ціною від 44 (порівняно з офіційною ціною 69), але з послужним списком Zendure дуже ймовірно, що незабаром він з’явиться в магазинах, включаючи Amazon.

JIGA 30 000mAh Power Bank. найбільш універсальний павербанк

dell, usb-c, laptop, power, bank

JIGA. нове для нас ім’я в світі павербанків, але його павербанк на 30 000 мАг цікавий з багатьох причин. і не в останню чергу величезною ємністю, яка буде певним комфортом в поїздках далеко від електромережі.

Хоча це щось на кшталт повернення до павербанків кількарічної давнини, завдяки вбудованому світлодіодному спалаху (безумовно, корисному для походів) і міцному, але пластичному дизайну, він також повертає нас до тих часів, коли не потрібно було жертвувати портами заради портативності.

Він напрочуд малий для такого потужного павербанка, але він більше схожий на сумку, а не на павербанк.

JIGA має входи USB-C, Micro-USB і Lightning, що дозволяє заряджати його батарею за допомогою будь-якого кабелю, який є під рукою. Шкода, що порт USB-C не працює як вихід, але є три повнорозмірні виходи USB-A, кожен з яких розрахований на 10 розрядів.5W.

Це не швидкість Power Delivery, з якою ми все частіше стикаємося сьогодні, але цього достатньо для заряджання телефону (або декількох телефонів).

Якщо все, що вам потрібно. це здоровий потік енергії для підзарядки декількох мобільних пристроїв, цей павербанк від JIGA буде дуже зручним пристроєм, який ви завжди будете мати під рукою.

Anker PowerCore Essential 20,000 PD. найкращий павербанк на 20 000 мАг

dell, usb-c, laptop, power, bank

Цей портативний зарядний пристрій на 20 000 мАг від Anker, шанованого бренду на ринку павербанків, представляє дуже хорошу ціну при такій ємності.

The 345.5G Essential. це чорна пластикова цегла, хоча і відносно компактна для тієї потужності, яку вона може вмістити. Він має текстуровану верхню поверхню, яка покращує зчеплення в руці, а також загальний вигляд.

Ми раді бачити підтримку функції Power Delivery, але зауважте, що вона має потужність лише до 18 Вт, а отже, навряд чи буде достатньою для заряджання ноутбука з інтеейсом USB-C. Тим не менш, для швидкої зарядки телефону або планшета це корисний пристрій.

Повнорозмірний вихід USB, який використовує інтелектуальний алгоритм зарядки PowerIQ від Anker, доповнений портом USB-C, який є одночасно і входом, і виходом. Зверху знаходиться кнопка ввімкнення з чотирма вбудованими світлодіодами, які показують залишок заряду, і ви можете використовувати її для переходу в режим крапельної зарядки, який підходить для смарт-годинників і навушників.

Кабель USB-C до USB-C та м’який сітчастий чохол для перенесення надаються в коробці, що є приємним штрихом.

Anker PowerCore III 10K Wireless. найкращий бездротовий павербанк

dell, usb-c, laptop, power, bank

Anker PowerCore III 10K Wireless. це бездротовий зарядний пристрій з підтримкою стандарту Qi, який має особливу функцію: ви можете використовувати його як портативний павербанк, що може бути дуже зручно.

Ви можете використовувати його вдома або на роботі, підключивши до електромережі, а також носити з собою для дротової або бездротової зарядки, коли ви знаходитесь далеко від розетки. Оскільки він бездротовий, вам не потрібно носити з собою кабель.

Як випливає з назви, PowerCore III 10K має пристойний акумулятор ємністю 10 000 мАг, який повинен забезпечити принаймні три зарядки від павербанка, перш ніж йому самому знадобиться підзарядка.

Бездротовий зарядний пристрій розрахований на 10 Вт. Помістіть пристрій в центр кола. Ми не знайшли розміщення занадто чутливим, як деякі бездротові зарядні пристрої. Однак це не автоматичний запуск. як павербанк, він вимагає, щоб ви спочатку натиснули кнопку.

Ви також можете заряджати від двох портів USB-A на одному кінці. загальною потужністю 18 Вт, тому зарядка двох або трьох (одного бездротового, двох дротових) пристроїв розділить цю вихідну потужність.

Anker PowerCore Magnetic 5K. найкращий павербанк MagSafe

dell, usb-c, laptop, power, bank

Цей портативний бездротовий зарядний пристрій. один з найкращих аксесуарів для вашого iPhone.

По суті, це павербанк розміром з долоню на 5 000 мАг, який заряджає ваш сумісний iPhone, просто закріпивши його на задній панелі за допомогою MagSafe.

Він працює в деяких чохлах, заряджається через USB-C, доступний у різних кольорах і, навіть якщо у вас немає MagSafe, може використовуватися для зарядки майже всього через кабель.

Зручний набір світлодіодів показує, скільки заряду залишилося у PowerCore.

Moshi IonGo 5K Duo. найкращий дизайн

dell, usb-c, laptop, power, bank

Це дорого, але ви заплатите за IonGo 5K Duo від Moshi, якщо стиль для вас так само важливий, як і функціональність.

Майже ідентичний за дизайном IonGo 5K, але з вбудованими кабелями USB-C і Lightning (звідси і назва Duo), Moshi. це безперечно крутий на вигляд павербанк, захований у веганський м’який шкіряний чохол з магнітною застібкою і лицьовою панеллю з анодованого алюмінію.

Додатковий кабель означає, що тепер він підходить як для користувачів Android, так і для користувачів iPhone, хоча, як і раніше, він сертифікований як Made For iPhone.

Це дійсно преміальний пристрій з колосальною 10-річною гарантією, що значно виправдовує його високу ціну. Це також, можливо, найтонший павербанк на 5000 мАг, який ми бачили, що свідчить про наявність серйозних високотехнологічних компонентів всередині.

При такій ємності очікуйте повного заряду для будь-якого телефону на Android, і потенційно двох для iPhone. Моші стверджує, що банк також зберігатиме цю потужність до 27 місяців, якщо його не використовувати.

Заряджає до 15 Вт через USB-C та 12 Вт через Lightning. Використовуйте Lightning та USB-C разом, і ви побачите трохи повільнішу швидкість заряджання, з максимальною загальною потужністю 3.4A (17 ВТ).

Ви також можете використовувати кабель USB-C для підзарядки павербанка, знову ж таки до 15 Вт. Що ще краще, Moshi підтримує наскрізну зарядку, що дозволяє заряджати і його, і підключений пристрій одночасно, але з огляду на те, що тут немає окремого входу, він буде працювати тільки з iPhone.

Duo наразі немає в наявності на Amazon, але ви все ще можете придбати модель для iPhone.

Chargeasap Flash Pro / Flash Pro Plus. найшвидший зарядний павербанк

dell, usb-c, laptop, power, bank

  • Неперевершена швидкість підзарядки
  • Велика ємність (25 000 мАг)
  • Діапазон виходів
  • 5-річний термін служби
  • Дорогий
  • Громіздкий і важкий
  • Притягує відбитки пальців
  • Зарядний пристрій та кабель не додаються

Ці графенові композитні павербанки заряджаються холодніше, ніж звичайні літій-полімерні акумулятори, і тому заряджаються значно швидше: ви зможете зарядити 80% акумуляторів ємністю 25 000 мАг всього за 45 хвилин.

На додачу до цього, є велика кількість портів: три USB-C потужністю 100 Вт, 60 Вт і 20 Вт, USB-A потужністю 50 Вт, який підтримує технологію швидкої зарядки Quick Charge 3.0 і SVOOC, а також бездротова зарядка. Ви отримуєте 15-ватну панель MagSafe і зарядний пристрій для Apple Watch потужністю 5 Вт у моделі Flash Pro Plus і 15-ватний зарядний пристрій Qi у моделі Flash Pro.

До недоліків можна віднести високу ціну та громіздкий, важкий дизайн, але за чистою продуктивністю та функціональністю павербанки Chargeasap є одними з найпродуктивніших, які ми коли-небудь тестували.

ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ

Якої ємності павербанк мені потрібен?

Не потрапляйте в пастку, думаючи, що павербанк на 3000 мАг дасть повну зарядку вашому смартфону на 3000 мАг, а павербанк на 9000 мАг зарядить його тричі. Жоден портативний зарядний пристрій не працює зі 100% ефективністю. Насправді, більшість пристроїв мають середній показник від 60 до 70%, а найефективніші моделі можуть досягати 80 або 90%. Моделі з бездротовою зарядкою можуть бути менш ефективними.

Щоб визначити, який павербанк вам потрібен, спочатку перевірте характеристики пристрою, який ви хочете зарядити, щоб дізнатися ємність його акумулятора, а потім вирішіть, скільки разів ви хочете мати змогу його заряджати. Для приблизної оцінки обчисліть ємність акумулятора підключеного пристрою х кількість перезаряджень х 1.6 = Мінімальна ємність павербанка, яку варто придбати.

Як правило, банк на 5 000 мАг. це пристрій для одного заряду, 10 000 мАг. це золотий перетин між ємністю та портативністю, а для ноутбука вам варто шукати ближче до 20 000 мАг. У нас є кілька таких павербанків великої ємності. просто не намагайтеся запхати будь-який з них у свою сумку !

Скільки часу потрібно, щоб зарядити павербанк?

Час, необхідний для заряджання павербанка, залежить від його ємності, від того, що ви використовуєте для заряджання акумулятора, і від того, розряджений він чи ні.

Для найшвидшої зарядки вам слід звернути увагу на нову породу павербанків, які підтримують графенову технологію і заряджаються через вхід постійного струму (наприклад, Chargeasap Flash Pro. банк на 25 000 мАг, який може зарядитися до 80% за 45 хвилин і до 100% за 70 хвилин), але вони, як правило, коштують дорого.

Для звичайних павербанків найшвидше, що ви знайдете. це USB-C вхід/вихід, який підтримує Power Delivery. Зараз цей стандарт сягає максимум 240 Вт, але в портативних зарядних пристроях ви можете знайти порт потужністю 18 Вт. Використовуючи такий порт, середній павербанк ємністю 10 000 мАг може зарядитися за 2-3 години з порожнього.

Найдешевші моделі все ще мають тенденцію заряджатися через Micro-USB, зазвичай на рівні 10-12 Вт. Уникайте павербанків потужністю 5 Вт, якщо тільки вони не мають дуже низької ємності або ви не поспішаєте.

Що таке наскрізна зарядка?

Наскрізна зарядка дозволяє одночасно заряджати пристрої, підключені до павербанку, і сам павербанк. Це дуже зручне рішення, якщо у вас мало розеток і вам потрібно зарядити кілька пристроїв протягом ночі, наприклад. Однак не всі павербанки підтримують цю функцію, тому перед покупкою обов’язково перевірте технічні характеристики вашого портативного зарядного пристрою.

Як дізнатися, скільки заряду залишилося в моєму павербанку?

Припускаючи, що ви знаєте, яку ємність він мав при повному заряді, ви можете дізнатися, скільки енергії залишилося або за допомогою серії світлодіодів на корпусі (зазвичай активуються при підключенні пристрою для зарядки або натисканні кнопки збоку), або за допомогою РК-дисплея, якщо ваш павербанк підтримує його. РК-дисплеї є кращими, оскільки вони дають більш точні показники, особливо коли мова йде про павербанки більшої ємності.

Що таке GaN-павербанки?

GaN. це скорочення від нітриду галію. Він вимагає менше компонентів, ніж традиційні силіконові зарядні пристрої, а це означає, що павербанки, які використовують цю технологію, можуть бути менш громіздкими і більш ефективними. Якщо портативність є вашою основною проблемою, то, крім потужності павербанка, ви також повинні шукати той, який використовує GaN.

На яку швидкість зарядки варто звернути увагу в павербанку?

Перші павербанки на ринку працювали зі швидкістю 5 Вт, що відповідає швидкості оригінальних зарядних пристроїв для iPhone (вони ж slllloooooooowwwww). Ми б не рекомендували нічого нижче 10 Вт в наші дні. Ця швидкість відома як “швидка зарядка”, і вона все ще досить поширена в дешевих моделях, але це не зовсім та швидка зарядка, до якої ми звикли сьогодні. Так багато новітніх смартфонів зараз підтримують надшвидку дротову зарядку, і здається божевіллям не купити портативний зарядний пристрій, який підтримує цю максимальну швидкість, якщо це можливо.

Тут важливий стандарт, який використовує ваш телефон для досягнення максимальної швидкості заряджання. Деякі з них мають запатентовані технології, які працюють лише з аксесуарами, виробленими та проданими цією компанією. Деякі з них пропонують швидку зарядку за допомогою функції Quick Charge або Power Delivery. Деякі з них не підтримують ні швидку зарядку, ні подачу живлення, але підтримують такі протоколи, як PPS (Programmable Power Supply) або SCP (Super Charge Protocol). Переконайтеся, що портативний зарядний пристрій, який ви купуєте, відповідає стандарту швидкої зарядки, що підтримується вашим телефоном.

Термін “вихідна потужність” сам по собі не означає рейтинг продуктивності. Він може видавати потужність від 18 Вт до 240 Вт. Це особливо важливо, якщо ви хочете зарядити ноутбук USB-C. все, що нижче 30 Вт, не підійде, багато ноутбуків відмовляться грати в м’яч нижче 45 Вт або навіть 60 Вт, а деяким великим ноутбукам може знадобитися 90 Вт. Вам потрібно буде перевірити специфікацію вашого ноутбука, щоб дізнатися, яка швидкість йому потрібна.

З іншого боку, якщо вам потрібно зарядити малопотужний пристрій, наприклад, смарт-годинник або пару бездротових навушників, зверніть увагу на павербанк, сертифікований для малопотужних пристроїв. Багато з тих, що не мають таких функцій, просто вимикаються при спробі зарядити ці пристрої, оскільки вони не здатні виявити значний розряд акумулятора.

Виробники павербанків рідко вказують швидкість своїх виходів у ватах. Замість цього ви побачите номінальну потужність в амперах, яку потрібно помножити на номінальну напругу (зазвичай п’ять), щоб отримати номінальну потужність у ватах. Отже, 2А х 5В = 10 Вт.

Що таке Power Delivery?

USB-C і USB PD часто плутають, але важливо пам’ятати, що USB-C. це реверсивний тип з’єднання, тоді як USB PD. це специфікація подачі живлення, яка контролюється Форумом реалізаторів USB (USB-IF) і часто виражається просто як “PD”. З версією 3.1 специфікації, Power Delivery здатна передавати до 240 Вт енергії плюс дані через USB-C (раніше обмежувалася 100 Вт), але пристрої, які підтримують Power Delivery, можуть варіюватися від 18 Вт до 240 Вт.

Що таке швидка зарядка?

Quick Charge. це протокол швидкої зарядки Qualcomm, який працює на процесорах Snapdragon, які ми бачимо в багатьох смартфонах, тому він став звичним на мобільному ринку.

Остання версія. Quick Charge 5, яка працює на потужності до 100 Вт і підтримує USB PD PPS. Однак, хоча їх часто бачать разом, Quick Charge і Power Delivery. це не одне і те ж.

Quick Charge 5. це значний стрибок у порівнянні з Quick Charge 4/4, більш ефективна і здатна працювати прохолодніше і безпечніше, і Qualcomm заявляє, що вона може зарядити пристрій до 50% всього за 5 хвилин. Він має зворотну сумісність з попередніми версіями протоколу, включаючи 18W Quick Charge 2/3, які все ще дуже поширені в павербанках.

На які характеристики варто звернути увагу в павербанку?

Тип і кількість виходів, які вам знадобляться на павербанку, повністю залежить від того, який пристрій або пристрої ви хочете зарядити. Майже всі павербанки мають повнорозмірний USB-вихід, який можна використовувати для підключення власного кабелю, але це не завжди буде найшвидшим способом передачі заряду на ваш пристрій. Ви також знайдете виходи USB-C і Lightning, магнітні бездротові зарядні панелі та розетки змінного струму, якщо походите по магазинах. Деякі павербанки навіть мають вбудовані кабелі, щоб вам не потрібно було носити з собою свій власний, хоча вам все одно знадобиться один зручний для підзарядки самого павербанка.

Чому максимальна потужність павербанка важлива?

Деякі павербанки мають кілька виходів для зарядки підключених пристроїв, але небагато павербанків здатні одночасно підтримувати всі з них на максимальній заявленій швидкості. Остерігайтеся тих, що мають меншу максимальну потужність, ніж сума всіх портів разом. Також будьте обережні з тими, що мають кілька виходів, але дуже низьку потужність. вони не призначені для підключення декількох пристроїв, а лише для того, щоб бути універсальними.

Що станеться, якщо мій павербанк потужніший за підключений до нього пристрій?

Не потрібно турбуватися про підключення пристроїв до портів, які здатні подавати більше енергії, ніж пристрій може прийняти, оскільки USB-пристрої будуть споживати лише необхідну їм енергію. Багато павербанків включають технологію, яка здатна розумно розподіляти цю потужність між портами, залежно від того, які пристрої ви намагаєтеся зарядити (часто відома як Power IQ або подібна).

Чи можна брати павербанк в літак?

Так, але він повинен бути у вашій ручній поклажі, і якщо його ємність перевищує 27 000 мАг (100 Вт-год), вам потрібно буде уточнити це в авіакомпанії перед польотом. Переконайтеся, що ви виймаєте його з сумки, коли проходите контроль безпеки. Якщо павербанк пошкоджений, його не дозволять взяти на борт літака, оскільки це може стати загрозою безпеці. Ви також повинні переконатися, що технічні характеристики чітко надруковані на боковій стороні його корпусу, як це є нормою.

dell, usb-c, laptop, power, bank

Ми зібрали ряд статей, які допоможуть вам вибрати найкращу технологію зарядки для мобільних пристроїв, які ви носите з собою всюди. Вам також сподобається:

  • Для зарядки поза домом:Павербанки для ноутбуків | Дорожні адаптери
  • Найкращі настінні настільні зарядні пристрої:Для телефонів, планшетів | Для ноутбуків
  • Для зручності:Найкращі бездротові зарядні пристрої
  • Найкращі зарядні кабелі: Micro-USB | USB-C | Lightning

Xiaomi Mi 50W Power Bank 20000mAh

Оригінальний USB-кабель Xiaomi з роз’ємом USB-C з обох боків.

Xiaomi Redmi Power Bank 20000mAh 18W чорний. величезна ємність, можливість заряджати до двох пристроїв одночасно, швидка зарядка до 18 Вт в обох напрямках, microUSB і USB.

Xiaomi ZMI Powerpack 25000mAh QB826G. потужним павербанком ємністю 25 000 мАг, порти 2x USB-C (вхід/вихід), 1x USB-A (вихід). Вихідні параметри: USB-C1 до 100 Вт, USB-C2.

BigBlue B406 80W. фотоелектрична панель потужністю 80 Вт. Компактний і портативний. Широка сумісність. Оснащений роз’ємом USB, USB-C та DC для зарядки. QC3.0 швидкий.

Superfire GT60. uflashlight з екстремальною потужністю 2600 лм та акумулятором ємністю 8100 мАг. Потужність забезпечує чіп P90 для професійних ліхтарів.

Superfire G19. універсальний вуличний та робочий ліхтар з можливістю використання як налобний. 2 режими для основного ліхтаря. сильні і слабкі, світність до 200 лм з післясвітінням.

Tactical Base Commander Light Black. бездротовий компактний вуличний світильник. 5 режимів освітлення, плавне регулювання яскравості, регульований кут освітлення, яскравість до 600 лм, 2 кольори світла.

Tactical Scout Solar Light Shadow Grey. компактний бездротовий вуличний ліхтар із сонячною зарядкою. Ідеально підходить для тривалого перебування на природі без електрики. Складаний механізм для легкого.

Superfire HL52. потужний налобний ліхтар за чудовою ціною. Велика лампа діаметром 84 мм у поєднанні зі світловіддачею 200 лм забезпечує екстремальне післясвітіння до 350.

BigBlue B433 20W. універсальна фотоелектрична панель потужністю 20 Вт. Компактний і портативний. Оснащений кабелем SAE та сонячним контролером з одним портом USB-A (5В/2А макс), який.

Багатофункціональна туристична лампа і ліхтарик. 3 режими освітлення, вбудований вішак, до 50 годин автономної роботи. Працює від 3х батарейок типу ААА. Чудово підходить для садівництва, піших прогулянок.

Легка, складна та міцна фотоелектрична панель, що ідеально підходить для поїздок на природу. Він використовує вільно доступну сонячну енергію потужністю до 40 Вт і ефективністю 22-25%. Широко.

Легка, складна та міцна фотоелектрична панель, що ідеально підходить для поїздок на природу. Використовує вільно доступну сонячну енергію потужністю до 40 Вт і ККД 22-25%. Широко.

Детальний опис продукту

Наступник популярного Mi Power Bank 3 Pro 20000mAh. Новий Xiaomi Mi 50W Power Bank 20000mAh пропонує практично ідентичні параметри, але додає підтримку зарядки 10В при 5А, що дає вихідну потужність до 50Вт. Повністю зарядити Mi 11 можна всього за 44 хвилини. А якщо у вас iPhone 12, ви можете зарядити його до 4 разів.

Основні переваги

  • Величезна ємність 20000 мАг
  • 50 Вт швидка зарядка через роз’єм USB-C, зарядка павербанка до 45 Вт
  • Всього 3 порти для зарядки
  • Він також підтримує зарядку слабкострумових пристроїв
  • Захисні елементи запобігають перегріванню, короткому замиканню та іншим інцидентам

dell, usb-c, laptop, power, bank

Пристойна ємність

Оскільки нові покоління смартфонів, як правило, не мають тенденції до зростання ємності, павербанк відіграє важливу роль у повсякденному житті. Оскільки потужність смарт-пристроїв продовжує зростати, потрібно все більше і більше електроенергії. Xiaomi Mi 50W Power Bank 20000mAh пропонує цю енергію відразу. Це означає до 1.9 разів заряджає Xiaomi Mi 11 або майже 4 рази iPhone 12. Павербанк може заряджати не тільки ваш телефон, але навіть ноутбук через роз’єм USB-C.

Список сумісних ноутбуків довгий, але загалом можна сказати, що будь-який ноутбук з підтримкою USB Power Delivery можна заряджати за допомогою цього павербанка. Однак пам’ятайте про обмеження в 50 Вт, тому якщо ви активно граєте або виконуєте більш вимогливі дії на своєму ноутбуці, зарядка може бути дуже повільною. Потужні ноутбуки поставляються з адаптерами живлення з подвійною або потрійною потужністю, це слід враховувати.

Швидка зарядка

Здогадуєтесь, що підзарядка такої крихітки не матиме значення протягом кількох десятків хвилин. Завдяки швидкій зарядці (працює з обох сторін) він не розрядиться навіть за цілий день. При використанні класичного зарядного пристрою потужністю 10 Вт очікуйте 100% заряджання за 11 годин, а при використанні 45 Вт. лише за 4.5 годин. Для індикації залишку енергії використовуються світлодіодні індикатори.

dell, usb-c, laptop, power, bank

Плеяда портів

Завдяки великій ємності, Xiaomi Mi 50W Power Bank 20000mAh пропонує три вихідних порти. Середній порт USB-C забезпечує швидку зарядку 50W MAX. Класичні порти USB-A забезпечують швидку зарядку 5В/3А, 9В/2.23А, 12В/1.67А, 10В/2.25А (залежно від вашого пристрою) при використанні одного з портів і 5В/3А при використанні обох портів одночасно.

Технологічний стандарт

Павербанк відповідає найвищим стандартам безпеки і може бути взятий на борт літака. Функції безпеки включають захист від перегріву, короткого замикання, перенапруги на вході та виході, а також захист від перезарядки та недозарядки.

dell, usb-c, laptop, power, bank

Упаковка

У комплект входить сам павербанк, короткий кабель та інструкція. Адаптер живлення не входить до комплекту. Для швидкої зарядки павербанка потужністю 45 Вт необхідно використовувати адаптер живлення з вихідною потужністю не менше 45 Вт.

Додаткові параметри

Категорія :

Гарантія

Інші характеристики :

Dimensiuni :

Ємність :

Маса :

Напруга напруги :

Timp de incarcare :

Павербанки
24 місяці (компанія 12)
Внутрішній: USB Type-C, зовнішній: 2x USB-A, 1x USB Type-C
153,5 x 73,5 x 27,5 мм
74 Вт, 20000 мАг (3,7 В), 12000 мАг (5 В / 4 А)
440g
1x USB-A: 5V/3A, 9V/2,23A, 12V/1,67A, 10V/2,25A (22,5W MAX), 2x USB-A: 5V/3A (15W MAX), USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 10V/5A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/2A (max 50W), Trojitý: 5V/4A, 9V/3A, 10V/5A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/2A
4,5 руди (45 Вт), 6,5 руди (18 Вт). 11 руд (5В / 2А)

Будьте першим, хто опублікує статтю до цієї позиції!

Тільки зареєстровані користувачі можуть публікувати статті. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Будьте першим, хто опублікує статтю до цього пункту!

Leave a Reply