Чи можете ви взяти Power Bank на 20000 мАг в літак. 160 Втч банк живлення

Table of Contents

Чи можна взяти павербанк на 20000 мАг в літак?

Павербанк. ідеальний партнер для ваших енергоємних пристроїв, але чи можете ви взяти його з собою в літак??

У цій статті ви знайдете все, що вам потрібно знати про те, як взяти павербанк на борт комерційного літака.

Згідно з правилами Управління транспортної безпеки США, ви можете взяти павербанк ємністю 20000 мАг в літак, але тільки як ручну поклажу або в ручній поклажі.

Правила TSA забороняють перевозити павербанки в зареєстрованому багажі, незалежно від їхньої потужності.

  • Павербанки заборонено перевозити в зареєстрованому багажі.
  • Павербанки потужністю 0-100 Втг не потребують схвалення авіакомпанії.
  • Павербанки на 100-160 Втг потребують дозволу авіакомпанії.
  • Павербанки потужністю понад 160 Вт-год заборонено брати з собою в літак.
  • Ви можете взяти з собою в літак максимум два павербанки.

Ви повинні знати, що, хоча більшість авіакомпаній дотримуються цих правил, іноді, коли ви подорожуєте з павербанком від 100 до 160 Вт-год, вони можуть відмовити вам у його проносі на борт літака.

Запит на дозвіл авіакомпанії не означає, що ви автоматично його отримаєте.

Наприклад, деякі пасажири сотні разів літали з павербанками на 100-160 Вт-год, і раптом їхні запити були відхилені.

Також бентежить те, що деякі авіакомпанії, такі як Lufthansa, чітко вказують на своєму сайті, що вам потрібен дозвіл авіакомпанії на павербанк з рівнем енергії від 100 Втгод до 160 Втгод, але “Цей дозвіл не надається в письмовій формі”. Він видається на вимогу і підтверджується в усній формі в сервісному центрі або, найпізніше, при реєстрації в аеропорту”. джерело.

Lufthansa має на увазі, що будь-хто може взяти на борт свій павербанк на 100-160 Втг, але авіакомпанія не несе відповідальності, якщо вирішить не дозволити це зробити.

Якщо ви хочете подорожувати з павербанком у діапазоні 100-160 Вт-год, вам слід зв’язатися з авіакомпанією перед бронюванням рейсу і попросити їхньої згоди.

Було б ідеально, якби авіакомпанія надала вам письмову відповідь. Майте на увазі, що ви повинні мати письмовий дозвіл авіакомпанії на телефоні під час перевірки на безпеку.

Чи можна брати в літак павербанк на 10000 мАг?

Абсолютно вірно. Павербанк ємністю 10000 мАг має номінальну потужність 36 Вт-год, що значно нижче ліміту в 100 Вт-год, встановленого TSA.

Як і будь-який пристрій, що містить літій, ви можете взяти його на борт літака лише в ручній поклажі, а не в зареєстрованому багажі.

Скільки павербанків можна брати з собою в літак?

Правила TSA щодо цього кришталево чіткі. Якщо ваші павербанки відповідають “правилу Wh”, ви можете взяти з собою в літак до 2 павербанків. Це обмеження стосується одного пасажира, а не багажу.

Будьте уважні до цього обмеження, оскільки люди забувають, що невеликі портативні зарядні пристрої, які використовуються для зарядки вейпів або смарт-годинників, вважаються TSA павербанками.

TSA вважає, що павербанк. це пристрій, який містить літієву батарею, що заряджає інші електронні пристрої. За цим визначенням, агенти TSA можуть навіть вважати зарядний чохол AirPod павербанком, оскільки він містить літієву батарею.

Чому TSA не дозволяє деяким людям брати павербанки з собою??

Є рідкісні випадки, коли агенти TSA зупиняють людей з павербанками, хоча їхні пристрої відповідають правилам TSA. У більшості випадків є просте пояснення: їхні павербанки мали ознаки зовнішніх пошкоджень.

Якщо ваш павербанк вкритий тріщинами і ви “заклеїли” їх скотчем, майте на увазі, що служба безпеки аеропорту може розцінити ваш пристрій як загрозу безпеці і не дозволить вам сісти з ним на борт літака.

Скільки ват-годин становить 20000 мАг?

Щоб знайти відповідь на це питання, спочатку потрібно знати формулу для розрахунку Wh (Ватт-годин): Wh = mAh × V / 1000

Здається заплутаним? Насправді, це досить просто.

Наприклад, Вт-год для портативного зарядного пристрою Anker (PowerCore Essential 20K) 20000 мАг, 3.6v розраховується таким чином:

20000 x 3.6/1000 = 72 Втгод. Це нижче ліміту TSA в 100Wh.

Отже, рейтинг ват-годин для павербанка на 20000 мАг становить 72 Вт-год.

Якщо внутрішній акумулятор вашого павербанка має номінал 3.7v, тоді павербанк матиме потужність 74 Вт; 20000 x 3.7/1000 = 74 Вт.

Чому павербанки не можна перевозити в зареєстрованому багажі?

Всі павербанки містять невелику кількість літію, в певних ситуаціях вони можуть загорітися і навіть вибухнути.

Це відбувається в основному через те, що акумулятор всередині павербанка був виготовлений з низькоякісних компонентів або має деякі виробничі дефекти.

Інша причина. зовнішні пошкодження. Якщо ваш павербанк був у зареєстрованому багажі, турбулентність повітря може пошкодити його і, як наслідок, спалахнути.

І TSA, і авіакомпанії не хочуть цього, і я не можу їх звинувачувати. Однак ризик для безпеки літака частково зменшується, коли павербанки знаходяться в салоні, оскільки завжди є хтось, хто може швидко загасити пожежу.

Чи можна брати в літак павербанк на 50000 мАг?

На жаль, ви не можете взяти павербанк на 50000 мАг в літак. Павербанк на 50000 мАг має номінальну ємність 180 Вт-год, а це набагато більше, ніж 100 Вт-год або 160 Вт-год (за погодженням з перевізником), встановлені TSA.

Який найбільший павербанк можна взяти в літак?

Є дві ситуації. Перший. це коли у вас немає попереднього дозволу від авіакомпанії; в цьому випадку ваш павербанк не повинен перевищувати ліміт 100 Вт-год.

Другий. коли у вас є дозвіл авіакомпанії; в цьому випадку ви можете взяти з собою павербанк з номіналом від 100 до 160 Втгод.

В обох випадках максимальна кількість павербанків, які можна взяти з собою в літак, становить два на одного пасажира.

У першому випадку павербанк, який ви можете взяти в літак, повинен мати ємність трохи менше 27000 мАг, оскільки 27000 х 3.6/1000 = 100 Вт-год.

На щастя, є банки живлення, доступні трохи нижче позначки 27000 мАг.

У другому випадку ви можете взяти з собою павербанк з номінальною ємністю до 43000 мАг.

Технічно кажучи, найбільший павербанк, який ви можете взяти з собою в літак, має номінальний рівень енергії 43000 мАг, якщо у вас є дозвіл перевізника.

Чи варто купувати павербанк на 26800 мАг, якщо у вас вже є на 20000 мАг?

Зазвичай павербанк може подавати близько 70% своєї потужності на інші пристрої.

Чому я кажу про ефективність 70%, коли павербанки рекламуються як такі, що мають ефективність понад 80% або навіть 90%?? Ефективність павербанка дійсно перевищує 80%, але люди забули згадати про енергоефективність пристрою, який заряджається.

Повністю заряджений акумулятор ємністю 20000 мАг забезпечує близько 14000 мАг енергії, тоді як акумулятор ємністю 26800. близько 18500 мАг. Різниця становить приблизно 4500 мАг.

Що означає ця цифра в реальному житті?

Відповідь проста. 500 мАг достатньо, щоб зарядити смартфон від 0 до 100%.

Якщо ця додаткова потужність має для вас важливе значення, тоді купуйте павербанк на 26800 мАг.

Чи можна перевозити павербанки на міжнародних рейсах?

Павербанки дозволені на міжнародних рейсах. Це тому, що більшість авіакомпаній дотримуються тих самих правил, яких дотримується TSA.

Однак, якщо у вас є павербанк з номінальною потужністю від 100 до 160 Втгод, які потребують схвалення авіакомпанії, ви повинні знати, що деякі авіакомпанії по всьому світу не дозволять взяти їх на борт свого літака.

Чи можуть аеропортові сканери виявити батареї та павербанки в зареєстрованому багажі?

Так і так. Сканер аеропорту виявить павербанки та акумулятори всередині зареєстрованого багажу.

Більше того, служба безпеки аеропорту спеціально навчена виявляти їх, оскільки, якщо вони пропустять павербанк, це може поставити під загрозу безпеку літака.

Це підводить нас до наступного питання.

Що станеться, якщо ви “забули” свій павербанк у зареєстрованому багажі?

Зазвичай, нічого не відбувається. Рентгенівський сканер виявляє павербанк, ваш багаж відкривають і забирають павербанк.

Вас не оштрафують. Коли ви отримаєте багаж, ви знайдете всередині повідомлення про перевірку багажу, залишене TSA.

Однак, правила відрізняються, коли ви летите міжнародними рейсами. У деяких країнах вас можуть оштрафувати за провезення павербанка в зареєстрованому багажі.

Павербанк загорівся під час польоту. Що робити?

Ймовірність того, що це станеться з вами або ви побачите, як це відбувається з іншими, крихітна, але не виходить за рамки можливого. Якщо цей найгірший сценарій трапився, ось що вам потрібно зробити:

Крок 1: Поінформуйте екіпаж літака. Ви також повинні повідомити екіпаж, якщо павербанк виділяє дим.

Крок 2: Відійдіть від них і підкоряйтеся командам екіпажу.

Що б ви не робили, не панікуйте і намагайтеся загасити пожежу самостійно. Бортпровідники навчені діяти в таких надзвичайних ситуаціях. Ви не.

ПОШИРЕНІ ЗАПИТАННЯ

Скільки мАг в 100 Вт-год?

Якщо ми хочемо бути точними:

Крок 3.6 В, номінальна потужність 100 Вт-год = 27777.7 мАг.

На 3.7v, номінальна потужність 100Wh = 27027.1 мАг

Чи містять павербанки літій?

Так, усі споживчі павербанки, що продаються сьогодні, містять літій у різних кількостях.

Чи потрібно виносити павербанк в аеропорту?

Це залежить від його розміру. Управління транспортної безпеки США (TSA) вказує, що всі електронні пристрої, більші за смартфони, повинні бути поміщені в урну на контрольному пункті безпеки.

Якщо у вас є невеликий павербанк, ви можете залишити його в ручній поклажі.

Якщо ви не впевнені, чи відноситься ваш павербанк до категорії великих або малих, це означає, що вам слід покласти його в смітник.

Чи можна брати в літак автомобільний акумулятор?

На жаль, не можна. TSA чітко визначає, що автомобільні акумулятори не можна проносити в літак.

Чи можна брати зарядний пристрій в літак?

Зарядні пристрої дозволяється перевозити в ручній поклажі та зареєстрованому багажі, якщо вони не містять джерела електричного живлення.

Рекомендації TSA передбачають, що електричний шнур зарядного пристрою повинен бути щільно обмотаний навколо зарядного пристрою перед тим, як помістити його в багаж.

Найкращий павербанк для використання в літаку

Павербанк може гарантувати, що ваші мобільні розваги не вимруть посеред подорожі. Але чи дозволені павербанки в літаку? Дізнайтеся, прочитавши цю статтю.

Коли справа доходить до перельоту з усіма необхідними речами в літаку, може бути складно визначити, що саме ви можете взяти в ручну поклажу. Але один пристрій, який ви обов’язково повинні взяти з собою в подорож літаком. це невеликий павербанк для зарядки мобільного телефону під час польоту.

Павербанки часто являють собою тонкі прямокутні зарядні пристрої, які дозволяють заряджати ваші портативні пристрої, такі як iPhone, Android-пристрої та планшети, коли ви перебуваєте в дорозі. Багато павербанків постачаються з USB-кабелем, щоб ви могли підключити його безпосередньо до свого пристрою, але якщо у вашому немає, вам потрібно буде переконатися, що ви також несете окремий кабель.

Павербанк може гарантувати, що ваші мобільні розваги не вимкнуться посеред подорожі. Він ідеально підходить для тривалих перельотів і забезпечує додатковий заряд акумулятора для вашого телефону, коли ви не знаходитесь поблизу розетки.

Чи можете ви взяти Power Bank в літак?

На відміну від ноутбука або планшета, павербанк можна взяти в ручну поклажу, хоча ви просто повинні бути обережними, щоб уникнути перевищення допустимих розмірів і переконатися, що ви берете з собою максимум два павербанки. Якщо ви сумніваєтеся, чи дозволять взяти ваш павербанк на борт літака, зв’яжіться з авіакомпанією заздалегідь.

Перш ніж упакувати павербанк, переконайтеся, що його ємність не перевищує 100 Вт-год (що становить приблизно. 27000mAh). Однак, можливо, вам доведеться проконсультуватися з персоналом авіакомпанії, якщо потужність вашого павербанка коливається в межах 100-160 Вт-год (приблизно. 27000 мАг. 43000 мАг), оскільки їм, можливо, доведеться перевіряти, чи відповідає павербанк правилам авіакомпанії.

Що стосується всього, що перевищує 160 Вт-год, то вони не допускаються на борт літака.

Інші пристрої, які можна брати з собою в літак

За винятком кількох пристроїв, заборонених до перевезення в літаках, більшість ваших улюблених гаджетів можна брати з собою в ручну поклажу. Це стосується, звичайно, ноутбуків і планшетів, а також навушників, електронних читалок і навіть телефону.

Якщо ви берете з собою ноутбук, подбайте про те, щоб у вашій сумці був легкий, тому що чим важчий ноутбук, тим більше він буде важити. Також важливо зберігати ноутбук в окремому відділенні від інших речей у вашій сумці, щоб він не пошкодився в разі турбулентності.

Однак, ви не можете заряджати свій ноутбук під час польоту. Ви можете взяти з собою в ручну поклажу літієві акумулятори для іншого обладнання, наприклад, фотоапарата, але майте на увазі, що напруга повинна бути не більше 12 В, а ємність. 100 Втгод.

Не кажучи вже про те, що вам також потрібно захистити батареї від короткого замикання. З огляду на це, павербанк здається найбільш портативним і універсальним варіантом для зарядки ваших електронних пристроїв.

Підсумок: Розуміння того, які пристрої можна брати з собою в літак

Незалежно від того, чи ви часто літаєте, чи час від часу відпочиваєте, павербанк може захистити вас від несподіваних перебоїв. Найкраще уточнити в авіакомпанії, які пристрої можна брати з собою в ручну поклажу.

Візьміть до уваги розмір вашого павербанка і не забудьте взяти з собою портативний зарядний пристрій, щоб забезпечити його достатню потужність на час перельоту.

Як ми можемо вам допомогти?

Якщо ви шукаєте потужні та довговічні павербанки. перевірте Chargeasap. Ми. стартап побутової електроніки в Сіднеї, який створює інноваційні аксесуари для мобільних телефонів, а також продає високоякісні павербанки, магнітні зарядні кабелі, зарядні пристрої та багато іншого. Ознайомтеся з нашими продуктами вже сьогодні!

Розкриваємо потенціал: Чи можна брати павербанк в літак?

Ми використовуємо партнерські посилання і отримуємо невелику комісію, якщо ви здійснюєте покупки через них. Дізнайтеся більше тут.

взяти, power, bank, 20000, літак, банк

Відкрийте повний посібник з норм перевезення багажу в літаках

Не будьте заскочені зненацька несподіваними зборами за багаж! З цією вичерпною електронною книгою ви матимете всю необхідну інформацію під рукою.

Дякуємо!

Ви успішно приєдналися до нашого списку підписників.

взяти, power, bank, 20000, літак, банк

О, страх розрядженого акумулятора під час тривалого перельоту! Незалежно від того, чи ви технічний наркоман, чи діловий мандрівник, чи любитель Netflix під час польоту, ми всі боїмося попередження про низький рівень заряду акумулятора. Ще більш незрозуміло, чи можна брати цей чудовий павербанк в літак?

  • Згідно з даними FAA, павербанки потужністю 100 Вт-год або менше дозволені до перевезення в ручній поклажі.
  • Павербанки, що перевищують 100 ват-годин, заборонені до перевезення в літаках.
  • Завжди консультуйтеся з авіакомпанією, перш ніж подорожувати з павербанком.
  • Управління транспортної безпеки перевірило понад 2 мільйони павербанків лише у 2019 році.
  • Будьте розумним мандрівником і знайте характеристики свого павербанка.

Парадокс павербанків: ваш квиток до безперебійного зв’язку

Давайте подивимось правді в очі. У сучасному світі гіперзв’язку павербанк став таким же важливим аксесуаром для подорожей, як і ваш паспорт. Але брати його з собою в літак може бути схоже на навігацію по мінному полю. Тут ми втручаємося!

Розуміння ват-годин (Wh)

Можливо, ви думаєте: “Ват, хто?” Ну, ват-години (Wh). це магічне число, коли справа доходить до того, чи може ваш павербанк застрибнути з вами в літак. Джон Кокс, досвідчений консультант з авіаційної безпеки та колишній пілот авіакомпанії, каже: “Павербанки дозволено брати з собою в літак, але важливо переконатися, що вони відповідають рекомендаціям FAA. Якщо ви не впевнені, проконсультуйтеся з авіакомпанією перед поїздкою.” Простіше кажучи, якщо ваш павербанк має ємність 100 Втг або менше, ви готові до подорожі. Щось більше, і вам доведеться залишити його позаду.

Павербанки в перспективі: Чи справді вони такі популярні??

Що ж, цифри не брешуть. У 2019 році Адміністрація транспортної безпеки (TSA) повідомила, що перевірила понад 2 мільйони павербанків на контрольно-пропускних пунктах в аеропортах США. Це дуже багато заряджених мандрівників!

Правильний спосіб упакувати свій Power Bank

Порада від інсайдера: завжди пакуйте павербанк у ручну поклажу. Зареєстровані сумки та павербанки погано поєднуються. Причина? Правила безпеки FAA, спрямовані на запобігання будь-яких можливих коротких замикань.

Подорожуйте з енергією: як орієнтуватися на мінному полі павербанків

Отже, вас все ще цікавить, чи можна брати павербанк в літак? Безумовно! Просто будьте підковані в цьому питанні. Пам’ятайте про ємність у Вт-год, пакуйте його в ручну поклажу і завжди уточнюйте у своєї авіакомпанії. Краще перестрахуватися, ніж потім шкодувати (або про розряджений акумулятор)!

Бонусні поради: Зазирніть у дорожню сумку Флори Гудвін

Хочете знати, який тип павербанка має при собі досвідчений тревел-журналіст??

Висока ємність, компактний розмір

Ідеальний павербанк для авіаподорожей повинен мати достатню потужність і при цьому легко поміщатися у вашій ручній поклажі. Виберіть той, який має ємність близько 10 000 мАг. Так, його ємності має вистачити щонайменше на два повних заряди вашого смартфона, не перевищуючи ліміт 100 Вт-год, встановлений авіакомпанією.

Багато портів: Тому що ділитися. значить піклуватися

Обирайте павербанк з декількома USB-портами. Уявіть, що ви можете одночасно заряджати телефон, електронну книгу та навушники. Він рятує життя, особливо під час далеких перельотів!

Підтримка технології Power Delivery (PD): Для фанатів “Форсажу

Якщо ви користуєтесь пристроями з підтримкою PD, то вам неодмінно сподобається павербанк з підтримкою PD. Це дозволяє пришвидшити заряджання, гарантуючи, що ваші пристрої будуть готові до роботи, коли ви будете в дорозі.

Перевезення енергії: безпечно та стильно

Те, що це технологічний пристрій, не означає, що він не може бути модним! Існує незліченна кількість шикарних чохлів для павербанків, які не тільки захистять ваш пристрій від пошкоджень, але й додадуть нотку стилю до вашого дорожнього спорядження.

Зліт: здійміться високо з вашим павербанком

Розуміння правил авіаперельотів з павербанками може здатися складним завданням. Але тепер, коли всі поради та рекомендації у вас під рукою, ви готові вирушати у подорож. Отже, пакуйте Smart, заряджайтеся, і нехай пригоди розпочнуться!

Поширені запитання

З: Як перевірити заряд павербанка??

Більшість виробників вказують ємність на самому пристрої. Якщо ні, ви можете розрахувати: (мАг)(В)/1000 = Вт-год.

З: Чи можу я взяти павербанк у зареєстрований багаж??

Ні, згідно з рекомендаціями FAA, павербанки повинні знаходитися у вашій ручній поклажі.

З: Що станеться, якщо ємність мого павербанка перевищує 100 Вт-год??

Павербанки потужністю понад 100 Вт-год, як правило, заборонено брати на борт літака. Однак, з дозволу авіакомпанії, ви можете брати з собою павербанки ємністю від 100 до 160 Втгод.

З: Скільки павербанків можна брати в літак?

Конкретного обмеження немає, але розумно брати з собою тільки те, що вам потрібно. Все повинно зручно поміститися у вашій ручній поклажі.

З: Чи всі авіакомпанії мають однакову політику щодо павербанків?

Ні, хоча більшість авіакомпаній дотримуються рекомендацій FAA, можуть бути деякі відмінності. Завжди уточнюйте у своєї авіакомпанії.

З: Чи потрібно декларувати павербанк при перевірці на безпеку??

Так, завжди корисно задекларувати свій павербанк на контролі безпеки. У деяких аеропортах можуть діяти особливі правила щодо них.

З: Чи можуть павербанки вибухнути в літаку?

Хоча це трапляється вкрай рідко, павербанки потенційно можуть загорітися через погану схему або неякісні акумулятори. Ось чому важливо купувати павербанки від відомих брендів.

З: Чи є ризик у використанні мого пристрою під час заряджання від павербанку??

Ні, використання пристрою під час заряджання не становить ризику. Однак це може сповільнити процес заряджання.

Підсумовуючи історію про живлення

Авіаперельоти з павербанком не повинні бути важким випробуванням. Маючи відповідні знання та ретельно упакувавши речі, ви можете взяти з собою свій надійний гаджет і тримати свої пристрої зарядженими протягом усієї подорожі. Більше ніякого занепокоєння через низький заряд акумулятора. просто сядьте зручніше, розслабтеся і насолоджуйтеся польотом з повністю зарядженим пристроєм у руці.

Джерела

Ця публікація також доступна на: Англійською Німецькою

Що таке павербанк?

взяти, power, bank, 20000, літак, банк

Занепокоєння щодо заряду акумулятора. це реальна річ. Скільки разів вам доводилося стикатися з нульовим зарядом?? Як правило, наші пристрої завжди розряджаються в найкритичніші моменти. Наше життя залежить від мобільних технологій; вони до невпізнання змінили спосіб, у який ми працюємо та розважаємося. З роками час автономної роботи акумулятора збільшився, але й використання пристроїв також стрімко зросло. Чи наважиться хтось перевірити час, проведений щодня на своєму смартфоні?? Незважаючи на енергоефективні розробки, більшість з нас майже щодня заряджають свої пристрої, щоб залишатися на зв’язку.

Ми заряджаємось вдома, на роботі та в машині, молячись, щоб не з’явився жахливий символ низького заряду акумулятора. Витративши цілий статок на низькоякісні зарядні пристрої для кожного сценарію, в якому ми можемо опинитися, і, як наслідок, кожен з них ламається або не дає нам 100% заряду, має бути краще рішення.

Зустрічайте, павербанк, іноді відомий як зарядний банк. Ці компактні цеглинки, що здаються нескінченно потужними, здатні тримати наші батареї зарядженими протягом декількох днів. Однак з такою великою кількістю змінних параметрів, як ємність, швидкість заряджання та підключення, може бути важко вирішити, який павербанк найкраще відповідає вашим потребам.

У цьому посібнику ми розповімо про все, що потрібно знати про павербанки, щоб ви відчували себе впевнено як покупець і користувач.

Розуміння ефективності павербанка

Уявіть собі павербанк як портативний акумулятор, що перезаряджається. Вони призначені для полегшення підзарядки ваших пристроїв на ходу, коли у вас немає доступу до електромережі або звичайного настінного зарядного пристрою з собою. Павербанки бувають різних розмірів, від витончених і компактних до великих пристроїв великої ємності. Однак навіть надпотужні павербанки є складними та портативними.

Павербанки можна використовувати для заряджання будь-якого пристрою, що працює від акумулятора. Це можуть бути смартфони, планшети, носимі технології, камери, контролери консолей, навушники і навіть ноутбуки. З MAGFAST Extreme, нашим потужним портативним зарядним пристроєм, ви можете навіть запустити автомобіль! Так, дійсно.

Ви можете дізнатися більше про те, як прискорити заряджання телефону, прочитавши наш посібник сьогодні.

Як працює павербанк?

Ви можете заряджати павербанк за допомогою USB-з’єднання через електромережу або бездротовим способом, якщо він увімкнений. Заряд зберігається в павербанку до тих пір, поки він не буде знятий, коли ви використовуєте його для зарядки пристрою. Незважаючи на те, що ємність кожного павербанка різна, вони усувають необхідність носити з собою звичайний зарядний пристрій від мережі, оскільки павербанки можуть зберігати достатньо енергії для декількох зарядок.

Хоча павербанки можуть здаватися невибагливими, всередині них зберігається складна мікросхема. Окрім підзарядки ваших пристроїв, вони також мають функції безпеки для запобігання перезарядці та короткому замиканню, а також швидку зарядку та бездротову технологію.

Ємність павербанка

Всі павербанки відрізняються один від одного, хоча на перший погляд багато з них схожі. Зазвичай, коли мова заходить про акумулятори для павербанків, пристрої відносять до однієї з двох категорій, орієнтованих на літієву технологію. Усі павербанки використовують акумулятори, але в одному з них можуть бути літій-іонні, а в іншому. літій-полімерні. Найважливіша відмінність між цими двома типами полягає в хімічному електроліті між їх позитивним і негативним електродами. Це пояснюється тим, що літій-іонний акумулятор має вищу щільність енергії та нижчу вартість порівняно з літій-полімерним. Однак літій-полімерні акумулятори більш надійні, гнучкі та мають менший шанс постраждати від витоку електроліту.

Обидва типи акумуляторів працюють ефективно і мають свої плюси і мінуси. Однак від конструкції та виготовлення павербанка значною мірою залежить, чи забезпечить він необхідний вам заряд.

Нижче MAGFAST висвітлює найважливіші моменти, на які слід звернути увагу при покупці нового павербанка.

Як розраховується ємність павербанка?

Ємність павербанка вимірюється в міліампер-годинах (мАг). Чим більша кількість мАг, тим більше заряду павербанк тримає для вас, коли ви використовуєте його для зарядки своїх пристроїв. Після того, як ємність павербанка буде вичерпана, його потрібно буде знову зарядити. Загальне емпіричне правило говорить, що менші павербанки мають типову ємність 1000 мАг, а середні. від 3000 до 5000 мАг. Більші павербанки можуть досягати 10 000 мАг.

Що відрізняє MAGFAST від інших виробників павербанків, так це наша здатність надавати серйозну потужність. MAGFAST Life. це наш акуратний, портативний павербанк, який ідеально підходить для життя “на ходу. У той час як його аналоги мають середню ємність 1 000 мАг, Life має ємність 6 000 мАг. Цього достатньо, щоб двічі зарядити розряджений акумулятор iPhone.

На протилежному кінці шкали знаходиться MAGFAST Extreme. той, що може завести ваш автомобіль. Extreme. це суперзарядний пристрій, здатний збільшити час роботи вашого акумулятора на кілька днів завдяки приголомшливій ємності 18 500 мАг. Це також перший у світі портативний зарядний пристрій з трьома бездротовими зарядними станціями Qi. ідеально підходить для всіх ваших пристроїв або для спільного використання з родиною чи друзями.

І MAGFAST Life, і MAGFAST Extreme мають чотири способи подачі живлення. Life має п’ять способів виведення енергії, а Extreme. шість: додатковим бонусом Extreme є 12-вольтова розетка на 500 ампер. Це означає, що ви можете використовувати MAGFAST Extreme для запуску вашого автомобіля знову, знову і знову. Просто придбайте 12-вольтні кабелі-перемички MAGFAST, які йдуть в комплекті з Extreme, і ви можете бути впевнені, що ніколи не застрягнете з розрядженим акумулятором автомобіля.

У той час як Extreme має витривалість, щоб забезпечити вас енергією протягом декількох днів, у MAGFAST є різні павербанки, які відповідають вашим потребам у потужності.

Чи потрібен мені павербанк для телефону?

Чи часто у вас протягом дня розряджається батарея телефону?? Вам набридло шукати розетку, коли на екрані з’являється страшне попередження?? Мати заряджений смартфон важливо, особливо в дорозі. Існує величезна кількість сценаріїв, коли нам потрібно залишатися на зв’язку, наприклад, для зустрічей, вказівок, навчання або спілкування. Павербанки дозволяють заряджати пристрої в дорозі без необхідності підключення до електромережі, будь то в машині, поїзді, аеропорту або навіть в літаку.

Чи можу я взяти павербанк в літак?

Павербанк можна брати з собою в літак. Однак, для безпеки екіпажу та пасажирів існують певні умови.

  • Павербанки повинні зберігатися в ручній поклажі
  • Батарея повинна бути не більше 100 Втгод
  • Батареї від 100 до 160 Вт-год потребують спеціального дозволу
  • Вихідна потужність у Вт-год повинна бути видна на пристрої

Суперзарядний пристрій Extreme від MAGFAST має 68.Акумулятор ємністю 45 Втг, що робить його ідеальним для використання в літаку, якщо він зберігається в ручній поклажі. Всі павербанки MAGFAST, включаючи Life, Extreme, зарядний пристрій для Apple Watch Time і автомобільний зарядний пристрій MAGFAST Road, можна брати з собою в літак.

Павербанк з бездротовою зарядкою

Qi. це найпопулярніший тип бездротової зарядки, який є загальновизнаним світовим стандартом. Ось чому всі павербанки MAGFAST забезпечують бездротову зарядку ваших пристроїв за допомогою технології Qi. Ви можете дізнатися більше про найпопулярніші мобільні телефони, які підтримують бездротову зарядку, з нашого вичерпного керівництва.

Технологія Qi дозволяє заряджати ваші пристрої будь-де та будь-коли. Пристрої Qi та зарядні пристрої Qi, безсумнівно, є найбільш відомим технологічним досягненням останнього десятиліття, оскільки люди прагнули більш зручного способу заряджання акумуляторів своїх пристроїв, який не потребував би кабелів і не захаращував би простір. Бездротова зарядка Qi означає, що ви можете заряджати свій акумулятор вдома, в офісі або в автомобілі, а також заряджати його на ходу в кав’ярнях, готелях та аеропортах.

Унікальність продуктів MAGFAST полягає в тому, що вони пропонують всі перераховані вище функції бездротової зарядки Qi, забезпечуючи при цьому неперевершену потужність акумулятора і повну портативність. Просто переконайтеся, що обраний вами павербанк увімкнений, і ви зможете заряджати його бездротовим способом на ходу.

USB-павербанк

Павербанки. це не магія, але вони мають на борту технологію, яка є просто чудодійною. Вони потребують зарядки, щоб виконувати свою роботу, тому ми не можемо просто усунути потребу в дротовому джерелі живлення повністю. Крім того, ми в MAGFAST розуміємо, що не всі користуються бездротовими пристроями, і нам важливо, щоб кожен міг випробувати наші унікальні павербанки та інші зарядні пристрої.

Купуючи новий павербанк, переконайтеся, що він має необхідні вхідні та вихідні порти. Сьогодні ми благословенні численними способами доставки та вилучення енергії.

Павербанки MAGFAST дуже просто заряджати, і для цього вам не знадобляться додаткові дроти. Існує наша функція бездротової зарядки, а також можливість підключення кабелю USB-C або micro-USB. Нарешті, ви можете прикріпити продукт, наприклад, MAGFAST Life, до MAGFAST Road за допомогою магніту, щоб заряджати свій портативний блок живлення в дорозі через 12-вольтовий автомобільний вхід.

Мені потрібен павербанк з розеткою

З павербанками MAGFAST є щонайменше чотири способи зарядки вашого акумулятора. З точки зору використання портативних павербанків MAGFAST для заряджання пристроїв, існує щонайменше п’ять способів збільшити час роботи акумулятора. У моделях MAGFAST Extreme і Life є ще одна особливість. прихований вбудований міні-кабель, який входить у комплект поставки будь-якого павербанка. Поставляється у вигляді кабелю USB-C. Однак кабелі micro-USB і Lightning можна придбати додатково безпосередньо у MAGFAST.

Ви можете спочатку не помітити наш міні-кабель USB-C. Він акуратно зберігається в нашому красивому футлярі та має магнітну застібку, щоб ви могли просто зафіксувати його в потрібному положенні, коли він не потрібен. Для нас було важливо включити роз’єм USB-C, оскільки він визнаний одним з найпоширеніших роз’ємів для зарядки багатьох пристроїв. Якщо акуратного міні-кабелю недостатньо, до роз’єму швидкої зарядки MAGFAST USB-C можна підключити довший вихідний кабель. У стандартній комплектації також є вихід USB-A, а високоінтенсивне живлення 12 В. тільки в комплектації Extreme.

MAGFAST не схожий на інших виробників павербанків. Ми присвячуємо себе розробці продуктів, які не тільки відрізняються стилем, потужністю та портативністю, але й дають нашим клієнтам саме те, що їм потрібно від павербанка.

Вам потрібен павербанк, що швидко заряджається?

Пам’ятаєте часи, коли на зарядку смартфона йшла ціла ніч?? Або коли ви змушені тримати ноутбук постійно підключеним до електромережі? Швидка зарядка змінила правила гри і дозволила нам перейти від нуля до повного заряду акумулятора в найкоротші терміни. Все зводиться до напруги та сили струму. Виробники можуть налаштувати будь-який з цих елементів. згодом збільшивши загальну потужність. щоб пристрій заряджався швидше. Чим вища потужність, тим швидше заряджається пристрій.

Можливо, ви помітили, що на деяких зарядних пристроях, які йдуть у комплекті з вашими пристроями, є напис “швидка зарядка”. Це чудово, але що станеться, якщо вам потрібен швидкий заряд енергії, коли ви перебуваєте поза домом?? Що робити, якщо у вас немає з собою швидкого зарядного пристрою? Або розетка? Це те, що відрізняє павербанки MAGFAST. Всі продукти MAGFAST постачаються з технологією швидкої зарядки. Це означає, що ви можете використовувати павербанк не тільки для зарядки на ходу, але якщо у вас є пристрій з підтримкою швидкої зарядки, він зробить це надзвичайно швидко.

Як дізнатися, чи може мій пристрій швидко заряджатися?

Ваш пристрій може отримати від павербанка стільки енергії, на скільки розрахований зарядний ланцюг всередині нього. Якщо ваш смартфон розрахований на 5В/1А, він не зможе працювати з потужністю 5В/2А і не буде заряджатися швидше, ніж зазвичай. Ви зможете перевірити стандарт швидкої зарядки вашого пристрою, переглянувши технічні характеристики або інструкцію користувача.

Більше ніколи не турбуйтеся про те, що у вас розрядиться батарея

Ми впевнені, що одного разу ви зможете заряджати свої пристрої власним пульсом. або чимось не менш приголомшливим. До тих пір павербанки є ключовим рішенням для забезпечення живлення знову і знову, щоб тримати ваші пристрої зарядженими в дорозі. Часи занепокоєння щодо заряду акумулятора минули. Тепер, як справжній експерт з павербанків, ви можете прийняти зважене рішення щодо найкращого рішення для вас. Ми не хочемо бути упередженими, але оскільки MAGFAST назавжди змінює зарядку, ми знаємо, що наші павербанки можуть перевершити ваші потреби.

Часті запитання про павербанки

Скільки коштує павербанк?

Ціна павербанка не є фіксованою. Однак, інвестуючи в якісний павербанк, ви зможете заряджати свої пристрої на довгі роки. Ви можете придбати дешевий павербанк всього за кілька доларів, але навіщо ризикувати, що він зламається або пошкодить ваш пристрій, коли є перевірені та перевірені рішення? Вибираючи павербанк MAGFAST, ви можете бути впевнені, що купуєте технологічно та візуально досконалий павербанк.

Павербанки MAGFAST відрізняються за ціною: від 99 за MAGFAST Life до 249 за MAGFAST Extreme. Всі наші продукти розроблені для спільної роботи, тому ви можете легко створити індивідуальний досвід зарядки MAGFAST, інвестуючи в інші наші продукти. Набір MAGFAST Family Pro Kit (297) містить зарядні пристрої Life, Extreme, Road, Air, дві стінки та безліч аксесуарів. Якщо ви купуєте всі компоненти MAGFAST Family Pro Kit окремо, їхня загальна вартість становитиме 606 доларів США. і це без урахування вартості додаткових аксесуарів! Інвестуючи в MAGFAST Pro Kit, ви заощадите понад 300! Якщо ви серйозно ставитеся до зарядки і хочете мати більше можливостей, ніж автономний павербанк, тоді колекція Pro Kit саме для вас

Чи пропонує MAGFAST павербанк Apple?

Всі павербанки MAGFAST сумісні з пристроями Apple, від iPhone до iPad і не тільки. MAGFAST Time. це геніальний комплект, що забезпечує рішення павербанку для портативної бездротової зарядки Apple Watch.

Чи пропонує MAGFAST павербанк для iPhone?

Павербанки MAGFAST можна використовувати з iPhone 8 і всіма більш пізніми моделями, а також з новими смартфонами всіх основних брендів. Однак варто пам’ятати, що бездротова зарядка може відбуватися тільки в тому випадку, якщо ваш смартфон підтримує бездротову технологію. Якщо ні. не біда, адже всі павербанки MAGFAST мають кілька способів зарядки вашого пристрою завдяки зручним роз’ємам.

Який маленький павербанк краще купити?

Без сумніву, MAGFAST Life. найкращий маленький павербанк на ринку. У той час як більшість павербанків мають ємність лише 1 000 мАг, Life має ємність 6 000 мАг. Це означає в шість разів більше енергії в продукті, який ідеально підходить для зарядки в дорозі.

Чи можу я створити своє власне рішення для зарядки MAGFAST?

Продукти MAGFAST оснащені дивовижною магнітною технологією. Це означає, що кожен зарядний пристрій сімейства MAGFAST можна з’єднати з іншим, щоб створити рішення для зарядки, яке ідеально відповідає вашим потребам. Незалежно від того, використовуєте ви ваш павербанк MAGFAST окремо або в поєднанні з іншим компонентом MAGFAST, ви отримаєте однакову неперевершену потужність і довговічність, де б ви не знаходилися.

Leave a Reply