Baseus Blade 100W Power Bank, в руках: Універсальний і портативний зарядний пристрій для…

Baseus Blade 100W Power Bank, своїми руками: Універсальний і портативний зарядний пристрій для декількох пристроїв

Мері Бренскомб. технічний журналіст-фрілансер. Мері пише про технології вже майже два десятиліття, висвітлюючи все. від ранніх версій Windows і Office до перших смартфонів, появи Інтернету та багатьох інших речей між ними.

Мері Бренскомб. технічний журналіст-фрілансер. Мері пише про технології вже майже два десятиліття, висвітлюючи все. від ранніх версій Windows і Office до перших смартфонів, появи Інтернету та багатьох інших речей між ними.

baseus, blade, 100w, power, bank

Baseus Blade 100W Power Bank

плюси і мінуси

  • Переривчаста зарядка на 100 Вт у наших тестах
  • Дисплей показує дані лише про один пристрій
  • Дисплей блимає, коли павербанк заряджається

Baseus називає 100 Blade 100W Power Bank “тонким ноутбуком. Це залежить від вашого ноутбука.- товщиною 18 мм (0.7 дюймів.), він тонший за Surface Book або Surface Laptop Studio, але трохи товстіший за MacBook Air або Surface Laptop.

Проте він тонший за інші батареї, які ми тестували, тому що Blade більше схожий на плиту, ніж на цеглу, тому його легше покласти в сумку разом із ноутбуком, але менше шансів, що він поміститься в чохол або сумку Характерна текстурована передня панель зручна для тримання, але не заважає телефону, який ви покладете на Blade, зісковзнути з нього.

baseus, blade, 100w, power, bank

Ємність 20 000 мАг трохи менша, ніж у Chargeasap Flash Pro Plus на 25 000 мАг або Intelli ScoutPro на 24 000 мАг, але вона також трохи легша за них: 490 г (1.08 фунтів, він не надто важкий, щоб брати його з собою, але ви все одно будете знати, що несете його з собою.

Цей форм-фактор дає вам великий і розбірливий екран для відображення деталей зарядки. Наявність індикаторів у відсотках, а не “здогадайся, що означає ця пляма”, робить набагато зрозумілішим, скільки заряду залишилося у вашому павербанку.

Коли ви підключаєте пристрій для заряджання від Blade, на екрані відображається динамічний перегляд того, як це відбувається, з відсотком заряду, що залишився на павербанку, споживаною потужністю у вольтах і амперах, а також тривалістю роботи павербанку в годинах і хвилинах. Ми порівняли споживану потужність, показану на дисплеї з кабелем USB-C PD з вбудованим зчитувачем потужності: вона досить точна, але ми хотіли б бачити можливість переключитися на показ у ватах, а не у вольтах і амперах (які ви перемножуєте разом, щоб отримати ват).

Час автономної роботи може змінюватися досить швидко: якщо у вас є пристрій для швидкої зарядки (а Blade підтримує кілька стандартів швидкої зарядки), він може швидко забирати енергію з високою швидкістю, через що може здатися, що павербанк не пропрацює дуже довго. Але коли рівень заряду акумулятора пристрою, який ви заряджаєте, зростає, швидкість заряджання сповільнюється, і павербанк розряджається повільніше. А якщо ви почнете транслювати інтернет-відео або грати в гру, яка навантажує графічний процесор пристрою, що живиться, очікуйте, що час, який залишився, зменшуватиметься набагато швидше.

Це найбільш корисно, коли ви заряджаєте щось на зразок ноутбука, який повідомляє вам, скільки часу знадобиться для повного заряду: простіше зрозуміти, що коли Surface Book 3 повідомляє вам, що для повного заряду знадобиться 47 хвилин, що 38 хвилин заряду на Blade пройдуть більшу частину шляху, ніж припустити, що 68% ємності, що залишилися на павербанку, буде достатньо.

baseus, blade, 100w, power, bank

Маючи чотири зарядні порти (два USB-A і два USB-C), було б корисно переглянути деталі для всього, що ви підключаєте. На жаль, Baseus не використовує наявний простір для екрану, який пропонує широкий і тонкий форм-фактор: дисплей використовує лише центральну частину, а це означає, що там є місце лише для одного набору цифр. Набагато менший екран павербанка Chargeasap Flas Pro Plus насправді дає вам більше інформації, навіть незважаючи на те, що дисплей Blade набагато зручніший для читання. Також здається дещо випадковим, для якого пристрою ви отримаєте вихідну потужність: зазвичай він перемикався на більш потужний пристрій, який ми заряджали, але не завжди.

Blade має таку ж дратівливу особливість дисплея, як і Scout Pro: коли ви заряджаєте його, відсоток заряду безперервно блимає, що може відволікати увагу. корисно, що рівень заряду також блимає, коли він опускається нижче 10%.

Baseus стверджує, що Blade повністю заряджається приблизно за 90 хвилин за допомогою зарядного пристрою потужністю 65 Вт (або вдвічі довше за допомогою зарядного пристрою потужністю 30 Вт). Ми виявили, що він міг би бути трохи швидшим.

Для зарядки Blade ми використовували той самий блок живлення Apple USB-C, який ми використовували для інших оглядів павербанків. Використовуючи кабель USB-C, який поставляється з павербанком (повна оцінка Baseus за включення кабелю, оскільки неправильний тип кабелю USB-C робить зарядку набагато повільнішою), він заряджався з більшою швидкістю, ніж багато інших павербанків, які ми тестували.- 60 Вт, а не 44 Вт, якими заряджався павербанк Chargeasap на тому ж зарядному пристрої, наприклад.

baseus, blade, 100w, power, bank

Baseus також надіслав нам свій зарядний пристрій потужністю 65 Вт, який дуже схожий на традиційний зарядний пристрій для ноутбуків, але має два порти USB-C і два порти USB A (і дві розетки, так що ви можете використовувати його як міні-подовжувач, хоча ми бачили тільки американську версію). Це також зарядило Blade на 60 Вт (пік на 62).7 Вт), що робить зарядку акумулятора швидкою, досягаючи 83% заряду за годину. Це трохи сповільнюється, коли батарея заряджається (при цьому споживана потужність падає до 50 Вт), і повна зарядка зайняла близько 85 хвилин.

Можливо, через більш широку, плоску форму або канавки, вирізані на поверхні, ми помітили, що павербанк не нагрівається під час зарядки, як це роблять багато подібних пристроїв. Нам також подобається, що пристрої починають заряджатися, як тільки ви підключаєте їх до Blade: вам не потрібно натискати кнопку живлення, щоб почати зарядку.

Кількість пристроїв, які ви можете зарядити за допомогою Blade, очевидно, залежить від того, наскільки вони енергоємні. За 45 хвилин ми змогли зарядити Surface Duo з 45% заряду акумулятора до 88%, що зайняло лише 13% ємності Blade (хоча ми не користувалися телефоном під час заряджання).

Незважаючи на великі 100 Вт, вигравірувані на передній панелі Blade, ми не побачили обіцяних 100 Вт зарядки від одного порту USB-C.

baseus, blade, 100w, power, bank

Коли ми підключили ноутбуки, які повинні заряджатися на 100 Вт через USB PD, такі як Surface Book 3 і Surface Laptop Studio, вони фактично заряджалися на 60 Вт (для Surface Book) і 60-75 Вт (для Laptop Studio), а не на 100 Вт. Ноутбук Laptop Studio короткочасно споживав 88 Вт і 92 Вт під час заряджання, але він також знижував потужність до 50 Вт навіть з акумулятором, зарядженим лише наполовину, перш ніж зупинитися на позначці близько 60 Вт. Обидва пристрої знизилися до 48 Вт, коли вони наблизилися до повного заряду, але це очікувано і вказує на те, що ноутбук вимагає меншої потужності, а не на те, що павербанк не встигає за ним.

Не мало значення, чи був ноутбук, який ми заряджали, єдиним підключеним пристроєм, чи одним з декількох, які ми заряджали: ми все одно бачили 60 Вт, а не 100 Вт зарядки. Цілком можливо, що ви побачите 100-ватну зарядку з іншим ноутбуком, але банк живлення Chargeasap, який ми протестували, зміг забезпечити 100 Вт для Surface Book 3 з одного порту. Проте зарядка потужністю 60 Вт корисна: коли ми підключили Surface Book 3 із зарядом акумулятора 45%, знадобилося 50 хвилин і 76% потужності Blade, щоб зарядити Surface Book 3 з 45% до 90%, поки ми користувалися ноутбуком.

Все, що ви підключите до портів USB-A, отримає максимум 30 Вт на кожен.

Висновки

Baseus Blade не має найбільшої ємності, він не видав повних 100 Вт на жодному з портів у наших тестах, і хоча дисплей чіткий, він показує деталі лише для одного пристрою. Але якщо ви можете змиритися з миготінням дисплея під час заряджання, то павербанк заряджається швидко, а його тонший форм-фактор може бути зручнішим для перенесення, при цьому забезпечуючи пристойний заряд акумулятора.

Характеристики Baseus Blade 100W Power Bank

Тип акумулятора Літій-полімерний
Ємність акумулятора 20 000 мАг
Особливості цифровий дисплей
Порти 2x USB-C, 2x USB-A
Вхідний інтеейс USB-C
Технологія швидкої зарядки двостороння швидка зарядка
Максимальний вхід 100W
Вхід USB-C 5V/3A,9V/3A,12V/3A,15V/3A,20V/3.25A 65W
Вихід USB-C 5V/3A,9V/3A,12V/3A,15V/3A,20V/5A 100W
Вихід USB-A 4.5В / 5А, 5В / 4.5A,5V/3A,9V/3A,12V/2.5А 30ВТ
Розміри 162 мм x 143 мм x 18 мм
Вага 490g (1.08lb)
У коробці 100W PD кабель, сумка для зберігання
Ціна £64

Альтернативи для розгляду

Коли ви перебуваєте в дорозі, останнє, що вам потрібно. це занепокоєння про те, чи не розрядяться ваші пристрої.- ноутбуки, планшети, смартфони.- вистачить на цілий день. Портативні павербанки. це відповідь. Ось кілька моделей, які добре себе зарекомендують; докладніше див. в огляді ZDNET.

Chargeasap Flash Pro Plus

НЕЩОДАВНІЙ ТА ПОВ’ЯЗАНИЙ КОНТЕНТ

Огляд Baseus USB-C Power Bank: Хороший спосіб зарядити ваш Surface на ходу

baseus, blade, 100w, power, bank

У наш час важливо, щоб ваші пристрої завжди залишалися увімкненими, особливо коли ви проводите більше часу на зустрічах і більше часу працюєте. Зазвичай ви можете заряджати свої пристрої від звичайної розетки, але перевага USB-C полягає в тому, що ви також можете використовувати павербанки для підзарядки своїх пристроїв, коли ви не знаходитесь поруч з розеткою.

Surface Pro 8. один з таких пристроїв, який має порт USB-C, а разом з ним і можливість використовувати PD-павербанки. Компанія Baseus люб’язно надіслала мені на огляд свій новий продукт, Power Bank Baseus (60, Amazon), і я вважаю, що це хороший спосіб заряджати ваші пристрої Surface в дорозі.

Дизайн

baseus, blade, 100w, power, bank

Baseus USB-C power bank. це продукт, який буде відповідати преміальній обробці ваших пристроїв. Surface Pro 8 має алюмінієву обробку, і павербанк Baseus відповідає цьому завдяки конструкції з алюмінієвого сплаву. При високій ціні в 60, він дуже приємно лежить в руках. Baseus навіть стверджує, що конструкція може допомогти розсіювати тепло під час процесу заряджання. Це те, що я помітив, використовуючи банк живлення для зарядки мого Surface при великих навантаженнях. Він не став занадто гарячим.

Ще одна фірмова особливість цього павербанка. цифровий світлодіодний індикатор заряду. Для цього просто натисніть на бічну кнопку, щоб побачити, скільки енергії залишилося в самому павербанку. Він показує рівень заряду акумулятора в будь-який час під час заряджання, а також вихідну потужність у вольтах і амперах. Надзвичайно корисно стежити за тим, коли вам може знадобитися підзарядити сам павербанк.

baseus, blade, 100w, power, bank

Що стосується портів, то тут є один порт PD USB-C потужністю 65 Вт і два порти USB-A для швидкої зарядки потужністю 30 Вт. У вас також є можливість заряджати павербанк за допомогою входу micro USB, що, на мою думку, є марною тратою часу. Я думаю, що другий порт USB-C був би кращим. На дворі 2022 рік, і USB-C повинен бути стандартним для всіх павербанків для вхідної зарядки, тим більше, що він став більш універсальним стандартом.

Micro USB також означає, що сам банк заряджається повільно. Повна зарядка до 100% займає близько 2 годин, а фізичний зарядний блок не входить до комплекту. Використання USB-C скорочує час підзарядки до 1 години.

Baseus також надіслав мені окрему настільну зарядну станцію USB, і саме її я використовував для зарядки цього павербанку за допомогою кабелю micro USB, що входить до комплекту. Зарядна станція стоїть на моєму столі, і до неї зручно підключати спеціальний зарядний пристрій для ноутбука Surface Laptop, а також 100-ватний кабель USB-C для MacBook, Nintendo Switch та інших пристроїв.

Як довго він працює

baseus, blade, 100w, power, bank

Цей павербанк Basus має ємність 20 000 мАг і вихідну потужність 65 Вт. Цікаво, що на нижній частині павербанку вказана максимальна номінальна ємність 12 000 мАг, а також ємність 5 000 мАг. Я не впевнений, що там відбувається. Це може бути проблема перекладу, або це може бути серія з чотирьох батарей по 5000 мАг разом всередині для 20 000 мАг, згідно з більшістю відгуків на Amazon. У будь-якому випадку, 20 000 мАг означає, що ви можете подорожувати з ним в літаку, оскільки він відповідає специфікаціям TSA.

У будь-якому випадку, перерахованих 20 000 мАг більш ніж достатньо, щоб зарядити мій Surface Pro 8, але я відчуваю, що павербанк може вмістити менше 20 000 мАг в цілому. При використанні порту USB-C мій Surface Pro 8 за один раз зарядився приблизно з 25% до 100% при вимкненому живленні, залишивши близько 10% в самому павербанку.

Коли Surface Pro 8 увімкнено, тим часом банк Baseus продовжував заряджати Surface Pro 8 під час інтенсивного перегляду веб-сторінок. Повністю заряджений павербанк зарядив мій Pro 8 приблизно з 25% до 80%, перш ніж він вимкнувся. Цього більш ніж достатньо, коли ви можете опинитися в скрутному становищі, але з огляду на те, що Surface Pro має батарею ємністю майже 6 657 мАг, я відчував, що Baseus повинен бути в змозі зробити більше.

Що стосується інших моїх пристроїв, павербанк Baseus зарядив мій iPhone 12 Pro Max з 20% до 100% і використав близько 45% його ємності. Для iPad Mini знадобилося 55% заряду, щоб перейти від 20% до 80%. Ваш пробіг може дещо відрізнятися, особливо якщо ви заряджаєте кілька пристроїв одночасно.

Хороша покупка, але є багато інших

Baseus USB-C Power Bank. це хороша покупка, якщо ви шукаєте надійний доступний USB-C-павербанк для вашого Surface. Але на ринку є багато інших альтернатив, які ви можете придбати, якщо у вас є більше грошей. Вигадливий дизайн Baseus робить його вартим 60, так само як і його цифровий дисплей, але це стандартні функції, які ви знайдете і в інших продуктах. У Anker є схожий, але він коштує дорожче. 100. За ті гроші, які ви платите, Baseus чудовий.

Leave a Reply