Типи промислових акумуляторів. Стратегічний розвиток

Table of Contents

Промислові акумулятори: Види та застосування

Батареї стали надійним джерелом бездротового живлення не лише для невеликих пристроїв, таких як смартфони та комп’ютери. Вони також допомагають живити великі машини та обладнання на заводах та інших промисловий об’єктах.

Тим часом, існує безліч типів промислових акумуляторів. Серед безлічі різних типів, конструкцій і розмірів акумуляторів може бути складно визначити, які з них потрібні для вашого обладнання. По суті, ви можете знайти відповідні акумулятори для вашого промисловий обладнання, розуміючи більше про найпоширеніші промислові акумулятори типи доступні.

З іншого боку, якщо ви шукаєте надійного постачальника промислових акумуляторів, ви можете відвідати цей веб-сайт, щоб зв’язатися з Industrial-Batt. Вони можуть надати експертні рекомендації щодо правильного промислового акумулятора для ваших потреб.

У цій статті ми розповімо про деякі з найпоширеніших типи промислових акумуляторів, а також їх різноманітне промислове застосування.

Свинцево-кислотні батареї

Це найстаріший тип акумуляторів, що використовується сьогодні. Свинцево-кислотні акумулятори – це великі, важкі батареї, які часто використовуються для живлення різного промислового обладнання, такого як навантажувачі, автомобілі, зовнішнє електрообладнання, джерела безперебійного живлення (ДБЖ) та телекомунікаційні системи.

Донедавна свинцево-кислотні акумулятори були єдиною практичною технологією для зберігання сонячної енергії.

Свинцево-кислотні акумулятори перезаряджаються і мають хорошу ефективність заряду-розряду. Однак вони, як правило, заряджаються довше, ніж інші типи акумуляторів. Оскільки ця акумуляторна технологія існує вже багато років, вона є одним з найнадійніших варіантів для енергетичних проектів.

Крім того, вони також дешевші в порівнянні з новими типами промислових акумуляторів. Крім того, свинцево-кислотні акумулятори є найуспішнішим типом у переробці. З іншого боку, свинцево-кислотні батареї, як правило, мають коротший термін служби, що триває від двох до восьми років максимум.

Крім того, вони також чутливі до температури навколишнього середовища – якщо вони працюють за температури вище 20°C, їхній термін служби та продуктивність зменшуються. Свинцево-кислотні батареї також не є найбільш екологічним варіантом. До того ж, вони займають багато місця.

Літій-іонні акумулятори

Літій-іонні акумулятори стали дуже популярним типом батарей для різних застосувань. Здебільшого використовується в повсякденних електронних пристроях і гаджетах, таких як ноутбуки та смартфони.

Крім того, ця акумуляторна батарея також стала популярною в промисловому секторі. Літій-іонні використовуються для живлення електромобілів, супутників, літаків і навіть промислових навантажувачів.

З іншого боку, літій-іонні батареї ефективні, швидко заряджаються і мають невелику вагу, що робить їх одними з найбільш бажаних акумуляторів типи у багатьох галузях промисловості. Їх можна розряджати глибше і вони мають довший термін служби, ніж свинцево-кислотні акумулятори, який зазвичай становить від 13 до 18 років.

Хоча це трохи дорожче, ніж інші типи, Очікується, що літій-іонні батареї стануть більш доступними в найближчі кілька років, оскільки їх виробництво стане більш доступним. Нарешті, вони також є екологічно чистими і при правильній утилізації майже не завдають шкоди людині та навколишньому середовищу.

Єдиним недоліком літій-іонних батарей є те, що вони крихкі та мають значний ризик спричинити пожежу при неправильному використанні.

Свинцево-кислотні

Свинцево-кислотні акумулятори є настільки ж традиційними, наскільки вони приходять. Розроблені в 1850-х роках, вони стали кращим вибором для багатьох промислових застосувань, в тому числі для переміщення матеріалів. Чи робить це їх найбільш ідеальним вибором для сучасних операцій? Давайте розберемося.

По-перше, це допомагає зрозуміти, що свинцево-кислотні акумулятори бувають як з плоскими, так і з трубчастими пластинами. У плоских свинцево-кислотних акумуляторах струмопровідні позитивні пластини розташовані в сітчастій структурі, схожій на стільники, і генерують енергію за рахунок хімічних реакцій між свинцем і сірчаною кислотою. Моделі з плоскими пластинами дуже стійкі до високих швидкостей заряду. Коротше кажучи, чим швидше ви заряджаєте плоскі моделі, тим менший термін служби ви отримаєте від трубчастого акумулятора батарея. У більшості випадків плоскі пластинчасті батареї залишаються відмінним варіантом для невеликих однозмінних операцій, особливо там, де піднімаються важкі вантажі.

Трубчасті батареї відрізняються від плоских тим, як побудована структура позитивних пластин. Замість сітчастої структури, схожої на стільники, трубчасті батареї мають шипи, що вертикально простягаються до електроліту. Ці шипи оточені циліндричним або квадратним корпусом, заповненим активним матеріалом, що утворює трубки Така конструкція забезпечує більшу площу поверхні для взаємодії свинцю в позитивних пластинах з кислотним електролітом, що призводить до дещо більшої ємності батареї порівняно з аналогічною плоскою батареєю тієї ж моделі. На додаток до збільшення ємності батареї приблизно на 15%, трубчаста конструкція трохи ефективніше, ніж плоска пластина, приймає заряд.

З огляду на все, відмінності між плоскими і трубчастими свинцево-кислотними батареями є номінальними. Нижче наведено деякі спільні риси, які притаманні всім моделям свинцево-кислотних акумуляторів:

  • Вартість: На перший погляд, свинцево-кислотні акумулятори є найбільш економічно вигідним варіантом на ринку. Трубчасті батареї приблизно на 10% дорожчі, ніж їхні плоскі свинцево-кислотні аналоги. Однак слід також враховувати витрати, пов’язані з необхідними приміщеннями для зарядки акумуляторів та іншими вимогами до обслуговування (див. нижче). Як правило, закупівельна вартість свинцево-кислотного акумулятора, як плоского, так і трубчастого, становить лише близько 30% від загальної вартості володіння. Як довго служить свинцево-кислотна батарея батарея термін служби залежить від багатьох факторів, зокрема від якості акумулятора, способу і частоти використання акумулятора, процесу заряджання та якості зарядного пристрою, що використовується користувачем, правильності обслуговування акумулятора та умов експлуатації (спека і холод значно впливають на термін служби свинцево-кислотних акумуляторів). Більшість свинцево-кислотних акумуляторів забезпечують надійну роботу навантажувача протягом від 1200 до 1800 циклів заряджання та розряджання, або від трьох (3) до семи (7) років, залежно від усіх цих змінних. Деякі дуже легкі додатки можуть навіть мати добре обслуговувані батареї, які служать 10 років або більше.
  • Вимоги до зарядки: Стандартні свинцево-кислотні акумулятори повинні заряджатися повільніше, ніж альтернативні, з ефективністю зарядки в межах 75% залежно від технології зарядного пристрою та стану акумулятора. Це означає, що кількість електроенергії, за яку ви платите, не є тією кількістю, яка в кінцевому підсумку потрапляє в саму батарею. Неефективність процесу заряджання призводить до виділення тепла та необхідності тривалого періоду охолодження між заряджаннями. Останні досягнення в технології зарядних пристроїв дозволяють пришвидшити час заряджання свинцево-кислотних акумуляторів, але залишається багато обмежень, включаючи необхідність щотижневого вирівнювального заряду.
  • Складські площі: Для багатозмінної роботи свинцево-кислотні батареї, ймовірно, потребуватимуть спеціального приміщення для заміни батарей, яке займає багато місця та ресурсів.
  • Швидкість роботи: Через відносно неефективний процес заряджання та охолодження, описаний вище, свинцево-кислотні батареї можуть гальмувати високошвидкісні операції з переміщення матеріалів, які ми визначаємо як дві або три зміни. З іншого боку, невеликі склади з низьким рівнем використання навантажувачів часто є основними кандидатами на використання свинцево-кислотних акумуляторів.
  • Обслуговування: Як правило, свинцево-кислотні акумулятори потребують поливу щонайменше кожні два тижні для поповнення водню, втраченого в процесі газоутворення. крім того, їх можна поливати лише тоді, коли вони повністю заряджені. Це може бути складно для більшості операцій, і хоча технічне обслуговування може бути передане на аутсорсинг третій стороні, це додаткові витрати. Тим не менш, набагато дешевше віддати профілактичне обслуговування на аутсорсинг, ніж дозволити йому залишитися на узбіччі і скоротити термін служби вашого акумулятора.
  • Безпека: Однією з проблем безпеки свинцево-кислотних акумуляторів є потенційна можливість впливу на працівників шкідливого свинцю та потужної сірчаної кислоти. Неправильний полив може спричинити витік кислоти, що може призвести до травмування працівників або пошкодження обладнання. І хоча в багатьох роздягальнях є ліфти, завжди є елемент ризику, коли піднімають батареї вагою в тисячі фунтів у повітря, щоб завершити заміну батареї.

Літій

Літієві батареї для навантажувачів бувають двох основних типів: нікель-марганцево-кобальтові (NMC) та літій-залізо-фосфатні (LiFePO 4). Переваги та недоліки кожного типу залежать від сфери застосування, але загалом літій-іонні акумулятори мають такі характеристики:

  • Вартість: Початкова вартість літій-іонних акумуляторів вища, ніж у інших акумуляторних технологій. Тим не менш, ціна знижується в міру розвитку технології, а той факт, що вони не потребують технічного обслуговування, означає, що вони потенційно можуть бути найбільш економічно ефективним варіантом для деяких високошвидкісних операцій. Літій-іонні батареї забезпечують приблизно вдвічі більшу потужність протягом свого терміну служби порівняно зі свинцево-кислотними батареями, або близько 3000 загальних циклів.
  • Вимоги до зарядки: Повністю розряджена літієва батарея може бути заряджена на 100% і готова до роботи протягом години, якщо енергосистема спроектована оптимально. На відміну від свинцево-кислотних акумуляторів, процес заряджання літієвих батарей надзвичайно ефективний і не виробляє значного тепла. Це дозволяє постійно швидко заряджати батареї без будь-яких негативних наслідків для них. На відміну від свинцево-кислотних батарей, літієві батареї не потребують щотижневого вирівнювального заряду.
  • Робоча швидкість: Через відносно неефективний процес заряджання та охолодження, описаний вище, свинцево-кислотні батареї можуть гальмувати високошвидкісні операції з обробки матеріалів, які ми визначаємо як дві або три зміни. З іншого боку, невеликі операції з низьким рівнем використання навантажувачів часто є основними кандидатами для свинцево-кислотних акумуляторів.
  • Технічне обслуговування: Літієві батареї практично не потребують технічного обслуговування, що забезпечує фінансові та логістичні переваги. Однак, як і у випадку з будь-якими електронними компонентами, для оптимізації роботи літій-іонної системи живлення настійно рекомендується проводити певне технічне обслуговування і загальне управління парком техніки.
  • Безпека: Літієві батареї, призначені для навантажувачів, як правило, дуже безпечні у використанні, оскільки вони значно стабільніші, ніж деякі інші літієві хімікати, про які ви, можливо, чули. Однак для моніторингу кожного елемента окремо і забезпечення відсутності дисбалансу або перегріву необхідна бортова інтелектуальна система управління. За екстремальних температур тепловий витік може спричинити пожежу літію, яку важко загасити. Такі інциденти трапляються вкрай рідко завдяки складній системі внутрішнього контролю, яка входить в стандартну комплектацію майже всіх літієвих акумуляторів, представлених сьогодні на ринку навантажувально-розвантажувальної техніки.
  • Навколишнє середовище: Хоча літій-іонні акумулятори можна переробляти, вартість переробки значно вища, ніж у випадку зі свинцево-кислотними; як наслідок, може бути важко знайти підприємство, яке їх переробляє, а деякі виробники літієвих акумуляторів стягують плату за повернення старої літієвої батареї. З іншого боку, коли літієва батарея деградує до такої міри, що її використання за призначенням може втратити сенс, вона все ще може бути корисною для інших застосувань, наприклад, для резервного живлення. Оскільки іонний літій стає сучасним рішенням для електрифікації транспорту, значний прогрес у процесі переробки неминучий.

TPPL

Акумулятори з тонкими пластинами з чистого свинцю (TPPL) – це вдосконалена форма акумуляторів з абсорбованим скляним покриттям (AGM). Що стосується продуктивності та ємності, вони є вдосконаленою версією свинцево-кислотної технології, що вимагає меншого обслуговування.

  • Вартість: Акумулятори TPPL приблизно на 30% дорожчі за свинцево-кислотні, але коштують дешевше, ніж літій-іонні. Очікуваний термін служби батареї TPPL становить від двох (2) до чотирьох (4) років, що знову ж таки залежить від багатьох специфічних змінних для конкретного застосування.
  • Зарядка: Акумулятори TPPL можна заряджати набагато швидше, ніж стандартні свинцево-кислотні акумулятори, але не так швидко, як літій-іонні батареї. Важливо пам’ятати, що батареї за технологією TPPL можна розряджати лише приблизно до 40%, після чого гарантія на них втрачає чинність. Таким чином, ідеальним застосуванням технології TPPL є операції з великою кількістю можливостей підключення до зарядного пристрою. Чим глибше розряджається батарея TPPL між заряджаннями, тим менший термін служби батареї. Насправді, більшість акумуляторів TPPL мають вбудовану систему сигналізації, яка сповіщає операторів про необхідність підключення до зарядного пристрою. Хоча ефективність зарядки TPPL-акумуляторів значно вища, ніж у свинцево-кислотних, і становить близько 85%, це менш ефективний процес, ніж у літій-іонних акумуляторів.
  • Обслуговування: Акумулятори TPPL не потребують поливу або щотижневого вирівнювання, як свинцево-кислотні батареї. Однак їх потрібно заряджати до повного заряду принаймні раз на тиждень, а також періодично перевіряти на наявність дисбалансу елементів. На відміну від стандартних свинцево-кислотних батарей, батареї TPPL мають дуже низький рівень саморозряду, тому їх можна зберігати повністю зарядженими протягом тривалого часу без будь-яких негативних наслідків для батарея.
  • Швидкість роботи: Акумулятори TPPL можуть бути чудовим рішенням для легких і середніх режимів роботи в одну або дві зміни, коли графік виробництва або перерв дозволяє часто підзаряджати батареї, але вони не можуть бути “універсальним рішенням” для більш високих швидкостей роботи. Основним обмежувальним фактором для батарей TPPL у більш вимогливих умовах є неможливість розряджати ці батареї до рівня заряду нижче 40% (SOC).
  • Стійкість: Моделі TPPL набагато стійкіші до спеки та холоду, ніж традиційні свинцево-кислотні батареї, але екстремальної спеки та холоду все одно слід уникати. Багаторазове надмірне розрядження також призведе до передчасного виходу з ладу батареї.
  • Безпека: Батареї TPPL настільки ж безпечні, а в багатьох випадках і безпечніші, ніж свинцево-кислотні батареї. Це пов’язано з тим, що батареї TPPL розроблені таким чином, щоб їх можна було швидко заряджати (без заміни батареї) і вони фактично не потребували технічного обслуговування.
  • Екологія: Як і свинцево-кислотні акумулятори, TPPL-батареї майже на 100% придатні для вторинної переробки. Існує також майже нульове газоутворення з батареями TPPL.

Водневий паливний елемент

Водневі паливні елементи набирають популярність у виробництві електромобілів та екстремальних видах спорту.швидкісні операції з переміщення матеріалів, особливо у провідних компаніях, таких як Amazon. У двох словах, вони працюють, використовуючи рідке водневе паливо для запуску електрохімічного процесу, який генерує електроенергію, тепло і воду. Додаткові характеристики включають:

промисловий, акумулятор, типи, розвиток
  • Екологічність: акумулятори на водневих паливних елементах є, мабуть, найбільш екологічно чистими з усіх сучасних акумуляторних технологій, оскільки вони потребують лише водневого палива, чистого та поновлюваного ресурсу. Єдиним побічним продуктом процесу виробництва енергії є вода.
  • Швидкість роботи: Завдяки водневим паливним елементам повна заправка бака може бути завершена приблизно за три (3) хвилини. Це робить водневі паливні елементи чудовим вибором для операцій, які не потребують заміни акумуляторів, і де доступний час зарядки настільки обмежений, що іонно-літієві або TPPL батареї не підійдуть.
  • Вартість: водневе паливо необхідно зберігати на об’єкті для заправки обладнання, і так само, як природний газ доставляється на заправні станції, запаси палива на місці повинні поповнюватися. Вимоги до інфраструктури на місці для системи паливних елементів можуть бути дуже дорогими, а саме паливо – дорогим. Через високу вартість водневі паливні елементи використовуються здебільшого у високошвидкісних 24/7 операціях, де окупність інвестицій дійсно має сенс.
  • Безпека: Газ водень надзвичайно легкозаймистий. Тому існують обмеження щодо того, де можна будувати об’єкти, що використовують водневі паливні елементи. Це не означає, що водневі паливні елементи небезпечні, але вони вимагають додаткових заходів безпеки та міркувань. Інциденти, пов’язані з водневими паливними елементами, були вкрай рідкісними, і в цілому вони вважаються дуже безпечним варіантом для живлення парків навантажувальної техніки.

Розмір ринку промислових акумуляторів, частка, тенденції, за типом продукту (літій-іонні, свинцево-кислотні, інші), за типом батареї (первинна батарея, вторинна батарея), за кінцевим використанням (автомобільна промисловість, мережеве зберігання енергії, електропостачання/резервування, інші) та за регіонами, прогноз до 2030 року

Розмір світового ринку промислових акумуляторів склав 17 млрд доларів США.0 мільярдів у 2021 році, і очікується, що дохід буде зростати в середньорічному обчисленні на 9.0% протягом прогнозованого періоду. Зростання доходів ринку промислових акумуляторів стрімко збільшується завдяки зростаючому попиту на екологічно чисті та стійкі енергетичні рішення, а також розширенню телекомунікаційного сектору та використанню цих пристроїв для безперебійного живлення та систем безпеки/сигналізації, серед іншого. Крім того, зростаючі інвестиції урядів та автовиробників у дослідження та розробки Розвиток (Діяльність дослідницьких компаній (RD) з розробки нових технологій акумуляторів для виробництва електромобілів без викидів є іншими факторами, які, як очікується, сприятимуть зростанню доходів на ринку. Згідно з дослідженнями, очікується, що до 2030 року продажі електромобілів зростуть на 18%, що, ймовірно, збільшить попит на акумулятори приблизно у вісім разів більше, ніж заводи можуть виробляти зараз. Крім того, виробники транспортних засобів також розуміють потенціал цього ринку і здійснюють різні ініціативи. Наприклад, 28 січня 2021 року General Motors (GM) оголосила, що скоротить виробництво вантажних і легкових автомобілів, що працюють на нафтових двигунах, і повністю переведе виробництво на автомобілі з нульовим рівнем викидів вихлопних газів до 2035 року, а до 2040 року стане вуглецево-нейтральною компанією.

промисловість, акумулятор, типи, розвиток

Акумуляторні батареї все частіше використовуються в промислових умовах для живлення підйомно-транспортного обладнання, такого як навантажувачі та автономні мобільні роботи, а також насосів у віддалених районах і ручних інструментів. Зростаючі інвестиції в акумуляторну промисловість для розробки стійких рішень для зберігання енергії та підтримки переходу від енергетики, заснованої на викопному паливі, до безвуглецевої, сприяють зростанню доходів ринку. Наприклад, на Гаваях було впроваджено близько 130 МВт-год систем зберігання акумуляторів, які забезпечують мережу та згладжування для сонячної фотоелектричної та вітрової енергії. останнім часом виробники автомобільного оригінального обладнання (OEM) збільшують інвестиції в передові технології, включаючи ємність і технологію акумуляторних батарей, дослідження, обсяги виробництва та інші. Крім того, 6 червня 2022 року французька компанія Schneider Electric випустила нову просту систему безперебійного живлення (ДБЖ) 24 В постійного струму для промислового та комерційного середовища. Ця система була розроблена з урахуванням інтересів OEM-виробників та системних інтеграторів. Ця енергетична система дозволить мінімізувати час простою та зменшити перебої в електропостачанні, зменшити потребу в технічному обслуговуванні машин та посилити контроль над промисловою інфраструктурою.

Зростанню доходів ринку також сприяють великі компанії, які інвестують значні кошти в потенційні стартапи для розвиток більш досконалих акумуляторних технологій і поліпшення продуктивності, потужності та терміну служби акумулятора. Наприклад, Solid Power, Inc., яка є розробником твердотільних акумуляторних елементів, що базується в США.S., підтримується компаніями Ford та BMW. Ця компанія має намір виробляти кремнієві елементи EV для внутрішнього тестування перед тим, як поставляти їх своїм автомобільним партнерам BMW і Ford. Ця батарея призначена для підвищення безпеки електромобілів, і очікується, що вона забезпечить більший запас ходу. Очікується, що завод Solid Power вироблятиме 300 акумуляторних елементів щотижня або приблизно 15 000 елементів на рік. Крім того, для прискорення розвитку технологій і виробництва акумуляторних батарей компанія Ford оголосила про створення нового глобального центру акумуляторів під назвою Ford Ion Park і планує поставляти літій-іонні батареї п’ятого покоління, а також готується до переходу на твердотільні акумулятори для транспортних засобів.

Досягнення та інновації в галузі альтернативних акумуляторних технологій створюють можливості для подальшого зростання ринку. Наприклад, дослідники зі Школи хімічної інженерії та передових матеріалів Університету Аделаїди розробили нову батарею з нетоксичного цинку і марганцю, яку можна використовувати у всіх типах транспортних засобів, зокрема скутерів, автомобілів і навіть дизель-поїздів. Вартість цієї батареї становитиме менше 10 доларів США за кВт-год, що дуже мало у порівнянні з багатьма сучасними літієвими батареями, які коштують близько 300 доларів США за кВт-год. Дослідники підписали угоду на 700 000 доларів США з Zhuoyue Power New Energy, китайським виробником акумуляторів, для роботи над їх запатентованою технологією. Ці батареї також можуть використовуватися в автоматизованому обладнанні, електромережах, будівельній техніці та ін.

Однак, наявність економічно ефективних замінників і висока початкова вартість, а також труднощі в розробці передових технологій акумуляторів є факторами, які, як очікується, стримуватимуть зростання доходів на ринку. Літій-іонні акумулятори є досить дорогими через високу вартість і низьку доступність сировини. Літій-іонні акумулятори в основному доступні в Китаї та батарея виробники залежать від китайських компаній у постачанні. Пандемія COVID-19 призвела до локдаунів та обмежень на транспорт і подорожі, що спричинило перебої в ланцюжку поставок. Це також негативно вплинуло на зростання доходів ринку. Крім того, ці батареї чутливі до високих температур і можуть перегріватися, загорятися або вибухати в певних умовах, що може перешкоджати їхньому використанню в деяких сферах застосування та галузях промисловості.

КЛЮЧОВІ ПАРАМЕТРИ, ЩО БЕРУТЬ УЧАСТЬ

На початковій фазі дослідницького процесу збирається та накопичується значний обсяг даних на суттєвій основі. Накопичені дані послідовно фільтруються через перевірку з внутрішньої бази даних, платних джерел, річних звітів компаній, поданих до Комісії з цінних паперів та бірж, урядових прес-релізів, баз даних з ціноутворення та багато іншого.

Надійне дослідження вимагає розуміння загального ланцюжка створення вартості. Ретельно вивчаються річні звіти та фінансові показники гравців галузі, щоб мати повне уявлення про таксономію ринку.

ПЕРВИННА МОДЕЛЬ ДОСЛІДЖЕННЯ

Після об’єднання даних, отриманих за допомогою вторинних досліджень, розпочинається процес валідації для перевірки чисел або цифр. Цей процес зазвичай виконується шляхом детального обговорення з галузевими експертами. Для отримання кількісної та якісної інформації та підтвердження результатів наших маркетингових досліджень були проведені бесіди з профільними експертами.

Однак ми не обмежуємо наші первинні інтерв’ю лише лідерами галузі. Наша команда охоплює весь ланцюжок створення вартості при перевірці даних. Опитано значну кількість постачальників сировини, місцевих виробників, дистриб’юторів та зацікавлених сторін для забезпечення достовірності наших висновків. Поточні тенденції, які включають рушійні сили, обмеження та можливості, також визначаються в процесі первинного дослідження.

ЗНІМОК МЕТОДОЛОГІЇ

Оцінка ринку проводиться шляхом аналізу даних, зібраних як за допомогою вторинних, так і первинних досліджень. Цей процес включає розбивку ринку, висхідний та низхідний підхід. Крім того, при прогнозуванні ринку для кожного ринку розробляється комплексна статистична модель часових рядів. Макроекономічні показники були взяті до уваги для розуміння поточних тенденцій ринку. Процес тріангуляції даних для отримання остаточних ринкових оцінок перевіряє кожну точку даних

Для оцінки та валідації світового ринку було використано підхід “зверху-вниз”, а також підхід “знизу-вгору. Ці методи також широко застосовувалися для оцінки розміру ринку підсегментів. Включено ключові етапи для оцінки ринку:

Визначення ключових гравців у галузі за допомогою обширних вторинних досліджень. Визначення галузевого ланцюжка поставок і розміру ринку за допомогою первинних і вторинних досліджень.

Надійне живлення для вашої промислової продукції

  • 17 років у галузі
  • 500 партнерів по співпраці
  • 24-годинне онлайн-обслуговування
  • Рішення для одноденних акумуляторних батарей
  • 2 тижні на отримання прототипу

Використання передових технологій у виробництві промислових літієвих батарей

  • Більш ніж 15-річний досвід дозволив TLH розширити можливості досвідчених інженерів. Інженери опанували технології виробництва промислових літієвих батарей.
  • Ми в TLH намагаємося відповідати світовим промисловим вимогам і намагаємося впроваджувати нові і передові технології з часом.
  • Починаючи з процесу сортування елементів і закінчуючи останнім етапом пакування, кожен етап виконується за допомогою передових і найсучасніших машин.
  • TLH може вести облік кожного акумуляторного блоку, що вивозиться з заводу, з деталями тестування та результатами.

Суворі процедури тестування, щоб зробити вашу промисловість безвідмовною

  • TLH дотримується суворої політики тестування кожної акумуляторної батареї перед тим, як вивозити її з заводу, щоб виробляти високоякісний продукт.
  • Результати випробувань кожної протестованої акумуляторної батареї зберігаються в нашому журналі для подальшого використання та деталізації.
  • Тестується все, що прикріплено або підключено до акумуляторної батареї, включаючи прикріплені перемикачі, світлодіоди та ключі.
  • Також проводиться повна перевірка функцій промислових літієвих батарей.
  • Фінальне тестування проводиться за допомогою комплексних випробувальних машин і тестування BMS для перевірки часу зарядки і розрядки. Всі дані фінального тестування зберігаються в комп’ютерах компанії.

TLH: Ваш надійний Промисловість Постачальник літієвих акумуляторів

TLH служить у галузі виробництва акумулятор пакети протягом останніх 15 років, щоб забезпечити найсучасніші надійні Промисловість Літієві батареї для своїх галузей промисловості. Ми маємо честь бути провідним виробником літій-іонних акумуляторів номер один вже більше 15 років.

Команда RD компанії TLH має досвід у розробці BMS та можливість реалізувати функції моніторингу акумуляторів за допомогою протоколів зв’язку UART, CANbus та SMBus.

TLH відомий своїми найсучаснішими передовими технологіями та автоматичними машинами для реалізації стандартних та точних процедур.

Shenzhen Tianlihe Technology Co., ТОВ. є багатонаціональною компанією і володіє трьома сервісними центрами у Великобританії, Америці та Німеччині. Компанія сертифікована різними міжнародними організаціями зі стандартизації на відповідність вимогам світових стандартів.

Кожна одиниця промислової літієвої батареї, що вивозиться з заводу, проходить багаторазові випробування та перевірку, щоб уникнути помилок і відповідати вимогам замовника.

Після повного і всебічного тестування кожної промислової літієвої батареї, запис результатів тестування ведеться в нашому локальному журналі.

Shenzhen Tianlihe Technology Co., Ltd. має експертну команду підтримки 24/7, щоб вислухати ваші проблеми. Наші досвідчені інженери завжди готові підтримати ваші технологічні та проектні запити.

Наші клієнти можуть зв’язатися з нами після отримання продукту для надання післяпродажного обслуговування. Наші інженери забезпечують найкраще обслуговування клієнтів, незалежно від того, чи живете ви в США або Європі.

Зв’яжіться з нами сьогодні та надішліть нам свої запитання щодо ваших вимог. Наш представник зв’яжеться з вами протягом 24 годин.

Наші інженери проаналізують надані вами дані та оцінять найкраще можливе рішення з точки зору найкращого промислового літію батарея.

Остаточний посібник з поширених запитань – Промислові літієві батареї

Цей довідник поширених запитань містить майже всю інформацію, яку потрібно знати про промислові літієві батареї.

Тут ви знайдете відповіді на кілька запитань про промислові літієві батареї, які можуть у вас виникнути.

  • 1. Як відбувається процес виробництва промислових літієвих батарей?
  • 2. Чим відрізняються промислові літієві батареї від звичайних батарейок?
  • 3. Принцип роботи промислових літієвих батарей?
  • 4. Який діапазон цін на промислові літієві батареї?
  • 5. Де можна придбати високоякісні промислові літієві батареї?
  • 6. Для чого застосовуються промислові літієві батареї?
  • 7. Які існують типи промислових літієвих батарей?
  • 8. Які переваги використання літієвих батарей на промисловому рівні?
  • 9. Чи є промислові літієві батареї екологічно чистими?
  • 10. Чи можуть Промисловий Переробка літієвих батарей?
  • 11. Наскільки небезпечними можуть бути промислові літієві батареї?
  • 12. Який спосіб доставки промислових літієвих батарей?
  • 13. Де ви можете отримати найкращі ціни на промислові літієві акумулятори?
  • 14. Де можна придбати промислові літієві батареї оптом?
  • 15. Який спосіб оплати за покупку промислових літієвих батарей?
промисловий, акумулятор, типи, розробка

Який процес виробництва промислових літієвих батарей?

Процес виробництва промислових літієвих батарей можна розділити на наступні етапи:

  • Процес сортування елементів: Процес сортування елементів – це високоефективний і точний процес сортування елементів в процесі виробництва промислових літієвих батарей.
  • Процес ізоляції акумуляторної батареї: Щоб захистити акумуляторну батарею від суворих польових умов, важливо упакувати батарею в ізоляцію. Після сортування потрібних елементів, пакет ізолюється.
  • Ручне точкове зварювання: елементи зварюються вручну, щоб отримати батарею різної напруги та номіналу. Таким чином, розроблені акумуляторні батареї індивідуальної форми.
  • Автоматичний зварювальний апарат: Після точкового зварювання елементів для формування індивідуальних акумуляторних батарей, наступним кроком є використання високоефективного автоматичного зварювального апарату, щоб мати хорошу і точну форму упаковки промислової літієвої батареї.
  • Випробування на старіння: Для імітації виготовленої промислової літієвої батареї тестування на старіння проводиться зі 100% ємністю.
  • Перевірка зовнішнього вигляду: Після моделювання виготовленої промислової літієвої батареї проводиться перевірка зовнішнього вигляду. У цій перевірці перевіряються клавіші, перемикачі та електронні функції.
  • Електронна перевірка функцій світлодіодного дисплея:Як продовження перевірки зовнішнього вигляду, також перевіряються світлодіодні дисплеї.
  • Комплексне тестування:Комплексне тестування проводиться за допомогою комплексних випробувальних машин. У процесі тестування всі дані записуються на комп’ютери компанії.
  • BMS-тестування: Для перевірки струму заряду і розряду та пов’язаних з ними параметрів проводиться тестування BMS.

У чому різниця між промисловими літієвими батареями і звичайними батареями?

Промислові літієві батареї, як правило, більш потужні і здатні витримувати більш суворі умови експлуатації.

Зазвичай, промислові Літієві батареї мають наступні властивості:

  • Висока швидкість розряду
  • Стійкість до високих і низьких температур
  • Висока ємність
  • Глибокі цикли

Промисловість Літієві батареї здебільшого використовуються у віддалених і важкодоступних сферах застосування.

Там, де заміна батарей через день є складним завданням.

Тому промислові літієві батареї виготовляються з урахуванням промислових стандартів.

Оскільки вихід з ладу батареї призводить до виходу з ладу пристрою, тому можливість безперервного управління живленням є важливою для цих застосувань.

Звичайні батареї зазвичай використовуються в побутових пристроях, таких як пульт дистанційного керування, іграшки, настінні годинники та дверні дзвінки.

Такі додатки не потребують постійного моніторингу потужності, не мають вимог до використання в умовах високих та низьких температур.

Рисунок 2 Звичайні літієві батареї

Який принцип роботи промислових літієвих батарей?

A батарея складається з анода, катода, сепаратора, електроліту та струмознімачів. Призначення електроліту – переносити позитивно заряджені іони літію до катода. Те ж саме явище відбувається і в зворотному напрямку.

Leave a Reply