Гарантія на акумулятор IPhone 13. Чи заряджання Apple Pencil за допомогою iPhone розряджає акумулятор?

Table of Contents

Скільки чи залишає скільки коштує заміна акумулятора iPhone?

Завдяки п’ятирічним оновленням програмного забезпечення, iPhone є відмінним телефоном, який варто придбати, якщо ви плануєте користуватися пристроєм протягом тривалого часу. Єдиним недоліком такого тривалого користування телефоном є те, що акумулятор має тенденцію до погіршення якості з часом. Є кілька речей, які можна зробити, щоб сповільнити розряд акумулятора iPhone, який розряджається занадто швидко, але в кінцевому підсумку у вас не буде іншого вибору, окрім як замінити батарею. Ось скільки коштує заміна акумулятора в iPhone.

ШВИДКА ВІДПОВІДЬ

Вартість заміни акумулятора iPhone залежить від моделі вашого телефону. Заміна акумулятора на будь-якому телефоні 14 серії коштує 99. Заміна акумулятора на іншому будь-якому iPhone з Face ID, починаючи з серії iPhone 13 і закінчуючи iPhone X. Apple стягує 69 за заміну акумулятора на старих моделях iPhone без Face ID, починаючи з iPhone 5S.

ПЕРЕЙТИ ДО ОСНОВНИХ РОЗДІЛІВ

Скільки коштує робить коштує заміна акумулятора iPhone?

iPhone батарея Вартість заміни залежить від того, яка у вас модель. Заміна акумулятора смартфона iPhone 14 серії обійдеться вам у 99. Різниці в ціні для стандартної та Pro ітерацій немає. Крім останньої серії iPhone 14, категорії заміни акумуляторів Apple залежать від одного фактора: чи є в телефоні Face ID чи ні.

iphone, батарея, гарантія, робить

Заміна акумулятора на будь-якому iPhone з розпізнаванням обличчя за допомогою Face ID, від iPhone 13 серія, і повертаючись до лінійок iPhone X та XS, коштуватиме 89. Починаючи з iPhone 5S, кожен телефон, крім цього, обійдеться власникам у 69 гривень для заміни акумулятора.

Apple вважає всі моделі, старші за iPhone 5S, вінтажними або застарілими і не пропонує апаратну підтримку для цих телефонів.

Чи заряджає Заміна акумулятора iPhone в AppleCare чохлі?

AppleCare – це базова гарантія компанії, яка включає в себе обмежений захист на один рік та 90 днів технічної підтримки. Стандартна обмежена гарантія з iPhone не включає безкоштовну заміну акумулятора. Підписка на розширену гарантію Apple, AppleCare Plus, – це спосіб уникнути раптових платежів і зборів.

Абонентам AppleCare Plus не потрібно платити за заміну акумулятора, незалежно від того, яка у них модель телефону, якщо рівень заряду акумулятора нижче 80 відсотків. Максимальну ємність акумулятора телефону можна дізнатися, перейшовши в “Налаштування” – “Акумулятор” – “Стан акумулятора та заряджання”. Перевірте відсоток поруч з максимальною ємністю.

AppleCare коштує дорого, але надає щонайменше 24 місяці розширеної гарантії з можливістю поновлення на довший термін за допомогою щомісячної або річної підписки після закінчення початкового дворічного періоду. У довгостроковій перспективі ви зможете заощадити на великих витратах, таких як заміна акумулятора або екрана iPhone. Перевірте стан вашої гарантії або статус AppleCare Plus на вашому iPhone, перейшовши в “Налаштування” – “Загальні відомості” і натиснувши “AppleCare Plus”. Ви побачите Обмежено гарантія або термін дії покриття закінчився, якщо у вас немає активної підписки.

iphone, батарея, гарантія, робить

Коли настав час замінити акумулятор на вашому iPhone

Погіршення стану акумулятора телефону значною мірою залежить від способу використання, зокрема від таких факторів, як швидке заряджання, вплив тепла та інтенсивне використання графіки. В середньому, очікуване зниження до 80 відсотків може відбутися через два роки після 500 циклів заряджання.

Існує багато ознак, на які слід звернути увагу, щоб зрозуміти, чи потрібно замінити акумулятор. Потреба постійно заряджати телефон і швидке розрядження акумулятора на старих телефонах вказують на те, що, можливо, настав час придбати нову батарею. Ви також можете помітити збільшення кількості випадкових перезавантажень і низьку продуктивність при розрядженому акумуляторі. Хоча це трапляється рідко, вам потрібно буде терміново замінити акумулятор телефону, якщо ви побачите ознаки фізичного пошкодження, такі як набряк або плями на задній панелі.

Apple дозволяє легко дізнатися максимальну ємність акумулятора на iPhone. Ви можете перевірити поточну ємність акумулятора телефону, перейшовши в Налаштування Акумулятор Стан акумулятора та зарядка. Ви повинні замінити акумулятор, якщо його заряд нижче 80 відсотків.

Поширені запитання

Так, Best Buy є авторизованим постачальником послуг Apple і пропонує різні послуги з ремонту, включаючи заміну акумулятора. Вартість заміни акумулятора iPhone залишається незмінною і є безкоштовною, якщо у вас є AppleCare. Best Buy все ще показує старі ціни, але після 1 березня 2023 року вартість, ймовірно, зросте.

Період очікування залежить від різних факторів. Якщо ви віднесете телефон до магазину Apple Store або авторизованого сервісного центру, заміна акумулятора може бути виконана від півгодини до двох годин, залежно від наявності деталей та завантаженості магазину. Магазин або постачальник послуг надасть вам точну оцінку, коли ви віддасте пристрій в сервіс. Якщо ви вирішите відправити телефон до ремонтного центру Apple, це займе щонайменше п’ять робочих днів.

Verizon співпрацює з Asurion, щоб запропонувати розширену гарантійну послугу Mobile Protect, яка включає заміну акумуляторів та інші види ремонту пристроїв. Однак, за ціною 17 доларів на місяць, можливо, вам краще підписатися на дешевший AppleCare.

Ми розглянули, у скільки вам обійдеться заміна акумулятора iPhone, а як щодо Macbook?? Ознайомтеся з нашою інструкцією, яка пояснює, скільки коштуватиме заміна акумулятора MacBook.

Вступ

Компанія Apple надає добровільну однорічну обмежену гарантію виробника на свої iPhone, MacBook та iPad. Гарантія надає додаткові права до тих, що передбачені законодавством про захист прав споживачів, у тому числі щодо невідповідних продуктів.

Гарантія Apple надає переваги на додаток до прав споживачів, але не замінює їх. Як споживач продукції Apple, ви маєте право вирішити, чи звертатися за обслуговуванням відповідно до прав споживача, чи за однорічною обмеженою гарантією Apple.

Як Чи робить Безкоштовна однорічна гарантійна робота від Apple?

Ви маєте право на річну гарантію Apple, якщо ви придбали будь-який продукт у роздрібному магазині Apple або у авторизованих реселерів Apple, включаючи відновлені продукти Apple Certified Refurbished. Приклади пристроїв, на які поширюється гарантія, включають iPhone, iPad, iPod, Mac, Apple TV та інші аксесуари Apple. Якщо ви придбали вживаний iPhone у незалежного продавця, на нього не поширюється гарантія Apple.

Захист від дефектів якості та матеріалів. Вона дійсна лише за умови, що користувач дотримується інструкцій виробника з моменту покупки і до закінчення одного року. Цей період відомий як гарантія період. Apple публікує рекомендації щодо посібників користувача, технічних специфікацій та сервісних повідомлень.

На додаток до безкоштовної річної гарантії, Apple надає додаткове покриття, яке називається AppleCare. Це стандартна гарантія на всі продукти Apple, що включає 90 днів безкоштовної підтримки в чаті, в магазині або по телефону.

Хоча AppleCare подовжує гарантію та обслуговування, умови не є стандартними для всіх продуктів.

Наприклад, AppleCare на комп’ютері Mac подовжує стандартне покриття на три роки, тоді як на iPad Pro – лише на два роки.

Що Чи робить Гарантійний чохол?

На відміну від гарантії AppleCare, однорічна гарантія Apple має обмежене покриття. Вона покриває продукти та аксесуари Apple в оригінальній упаковці від дефектів якості та матеріалів.

Що таке гарантія гарантія не поширюється

iphone, акумулятор, гарантія, чи діє

Гарантія не поширюється на обладнання та програмне забезпечення інших виробників, навіть якщо воно постачається в комплекті або ви купуєте його разом з обладнанням Apple. Перевірте, чи надають виробники, видавці та реселлери цих продуктів гарантії.

Зверніть увагу, що гарантія робить не включає покриття проблем з програмним забезпеченням, випадкових пошкоджень або пошкоджень через неправильне використання.

Таким чином, якщо у вас тріснув екран, можливо, ви впустили телефон, а це означає, що ви не маєте права на гарантійне обслуговування. Але, якщо ваш екран починає показувати глюки без видимої причини, ви можете отримати доступ до безкоштовних послуг з ремонту; до тих пір, поки він все ще знаходиться в межах річної гарантії.

Apple також не надає гарантію на програмне забезпечення, яке вона розповсюджує, з брендом Apple або без нього. Це включає, але не обмежується системним програмним забезпеченням. Перевірте деталі щодо ваших прав на використання у ліцензійній угоді, що постачається разом із програмним забезпеченням.

Однорічна гарантія Apple не поширюється на цей випадок:

  • Нормальний знос або пошкодження внаслідок регулярного використання або споживання продуктів Apple
  • Пошкодження рідиною (зачекайте, я думав, вони сказали, що він водонепроникний… Ні, вони кажуть, що він водостійкий, і вони не гарантують цього)
  • Пошкодження, пов’язані з будь-якими послугами, включаючи розширення та оновлення, запропоновані не представником Apple або неавторизованим постачальником послуг Apple
  • Пошкодження внаслідок неправильного поводження, нещасного випадку, неправильного використання, пожежі, землетрусу, контакту з рідинами або інших зовнішніх причин.
  • Пошкодження, спричинені сторонніми продуктами або компонентами, які не відповідають специфікаціям продукції Apple.
  • Косметичні пошкодження, включно з вм’ятинами та зламаними пластиковими портами, за винятком випадків, коли пошкодження спричинені неякісною роботою.
  • Витратні деталі, такі як акумулятори та захисні чохли, деталі, які з часом зменшуються в розмірах, за винятком випадків виходу з ладу через пошкодження матеріалу
  • Відсутній або пошкоджений серійний номер продукту Apple
  • Інформацію, яку компанія Apple отримує від державних органів про крадіжку продукту, і ви не можете вимкнути або ввімкнути заходи безпеки, такі як паролі, щоб запобігти несанкціонованому доступу до продукту Apple. Особливо це стосується випадків, коли немає доказів права власності, наприклад, доказів купівлі.

Однорічна гарантія Apple поширюється на ці випадки:

  • Будь-які дефекти матеріалу та якість
  • Вбудований екран з битими пікселями
  • Несправна камера та інші аксесуари Apple
  • Вийшли з ладу динаміки/мікрофони/порт зарядки або док-порти

Чи поширюється у більшості значущих міст Гарантія Покриття тріщин або подряпин на екрані?

Як зазначалося вище, випадкові пошкодження, такі як розбиті або подряпані екрани, не покриваються однорічною гарантією Apple. Ваш постачальник послуг огляне ваш гаджет на наявність додаткових пошкоджень і надасть вам оцінку вартості ремонту.

Єдиний випадок, коли на ваш екран поширюється дія закону про захист прав споживачів або гарантії Apple – це коли він виходить з ладу через виробничий дефект.

Що таке AppleCare?

Apple надає безкоштовну технічну підтримку, оновлення програмного та апаратного забезпечення в рамках програми AppleCare.

З AppleCare ви можете отримати наступні переваги:

  • Швидкий зв’язок з фахівцями служби підтримки Apple
  • Обслуговування в той же день у більшості значних міст
  • Швидка заміна
  • Покривається до двох інцидентів на рік
  • Замініть акумулятор безкоштовно, якщо він втратив більше 80% своєї зарядної ємності.

Примітка: Apple також пропонує програму AppleCare для інших товарів, включаючи iPhone та комп’ютери Mac, хоча для кожного пристрою потрібно укладати окрему угоду.

Чи варто замінювати акумулятор в iPhone?

Це залежить від моделі, яку ви маєте.

Починаючи з iPhone 6, жодна батарея телефону не може бути замінена користувачем. Можливо, настав час для оновлення, якщо ви все ще користуєтеся iPhone, випущеним кілька років тому.

Якщо ваш iPhone 7 або iPhone 8 все ще в хорошому робочому стані, заміна акумулятора від Apple – це те, що варто розглянути.

Але, якщо потрібне додаткове обслуговування, придбання нової батареї може бути економічно вигіднішим. Ви також можете розглянути можливість обміну, що може принести вам більше грошей, ніж продаж старої моделі з розрядженим акумулятором.

У нових моделях вибір між покупкою нової батареї та модернізацією дуже простий. Ви можете заощадити гроші, замінивши акумулятор Apple замість того, щоб купувати новий телефон. У порівнянні з 450 350 грн за новий iPhone 13 на 128 ГБ, заміна акумулятора коштує лише 109.

Коли слід замінити акумулятор iPhone?

Батареї iPhone можуть утримувати 80% своєї ємності протягом 500 повних зарядок. У більшості користувачів це займає 18-24 місяці.

Однак, час роботи акумулятора смартфона залежить від часу та використання. Очищення кешу може покращити продуктивність і продовжити термін служби пристрою.

Продуктивність iPhone сповільнюється в міру того, як розряджається батарея. У рідкісних випадках iPhone, особливо нові моделі, можуть часто вимикатися, що робить їх непридатними для використання.

Нижче наведено симптоми того, що акумулятор вашого смартфона розряджається:

  • Якщо додаток працював тихо, може знадобитися більше часу на його відкриття або навіть примусове перезавантаження.
  • Під час прокрутки можна очікувати зниження частоти кадрів.
  • ви можете вимкнути підсвічування.
  • Можна використовувати.Зменшення гучності динаміків на 3 дБ.
iphone, батарея, гарантія, робить

Основна функціональність вашого iPhone залишиться незмінною. До них відносяться можливість використання Apple Pay, сервісів GPS і визначення місцезнаходження, якісні телефонні дзвінки, фотографії, відео та інші функції.

Сучасні моделі мають більш складні програмні та апаратні функції, і бачачи ознаки погіршення акумулятора може бути складнішим завданням. Приклад: в iPhone 13s і новіших моделях за замовчуванням увімкнено функцію ефективного заряджання акумулятора.

Завжди увімкнена функція оптимального заряджання, яка запобігає перезарядці та подовжує термін служби акумулятора на 10%.

Тому Apple додала в iPhone нову функцію, яка відображає стан акумулятора та пропонує замінити його.

Щоб перевірити стан акумулятора, виберіть “Налаштування” – “Стан акумулятора”.

На екрані відобразиться загальна ємність акумулятора та максимальна продуктивність. Акумулятор справний, якщо його типова продуктивність і максимальна ємність становлять 100% (або трохи менше).

Але, якщо він опуститься нижче 80% або ви отримаєте попередження про те, що стан вашого акумулятора значно погіршився, вам слід придбати новий.

Де купити нові акумулятори для айфона?

Якщо вам потрібен новий акумулятор Apple, є два дозволених способи отримати його.

Apple Store або в ремонтний центр Apple

Через три-п’ять робочих днів Apple надішле кур’єра, який забере ваш iPhone, заміна акумулятора та повернення пристрою.

Авторизований сервісний центр

У цьому випадку ви повинні записатися на прийом і приїхати в певне місце, але батарея буде замінена негайно.

Якщо у вашого iPhone є інші проблеми, його відвезуть в сервісний центр Apple.

В Австралії чотири авторизовані сервісні центри Apple використовують оригінальні деталі Apple і наймають персонал, який пройшов навчання в Apple.

Ви також можете віднести свій телефон до когось, хто не уповноважений працювати з ним, але майте на увазі, що їхні ціни можуть бути вищими, ніж у Apple за аналогічну послугу.

Чи варто замінювати акумулятор в iPhone?

Це залежить від вашої моделі.

Починаючи з iPhone 6, жодна батарея телефону не може бути замінена користувачем. Можливо, настав час для оновлення, якщо ви все ще використовуєте iPhone кількарічної давності.

Якщо ваш iPhone 7 або iPhone 8 все ще в хорошому робочому стані, заміна акумулятора від Apple – це те, що варто розглянути.

Але, якщо потрібне додаткове обслуговування, придбання нової моделі може бути економічно вигіднішим. Ви також можете розглянути можливість обміну, що може принести вам більше грошей, ніж продаж старої моделі з розрядженим акумулятором.

У нових моделях вибір між покупкою запасного акумулятора та модернізацією дуже простий. Ви можете заощадити гроші, змінивши свій Apple акумулятор замість того, щоб купувати новий телефон. У порівнянні з 450 350 за новий iPhone 13 на 128 ГБ, заміна акумулятора коштує лише 109.

Коли слід замінити акумулятор iPhone?

Батареї iPhone можуть утримувати 80% своєї ємності для 500 загальних зарядів. У більшості користувачів – 18-24 місяці.

Однак, час автономної роботи смартфона залежить від часу та способу використання. Очищення кешу може підвищити продуктивність і продовжити термін служби пристрою.

Продуктивність iPhone сповільнюється в міру розряджання акумулятора. У рідкісних випадках iPhone, особливо нові моделі, можуть часто вимикатися, що робить їх непридатними для використання.

Нижче наведено симптоми того, що акумулятор вашого смартфона розряджається:

  • Якщо додаток працював тихо, він може відкриватися довше або навіть примусово перезавантажуватися.
  • Під час прокрутки можна очікувати зниження частоти кадрів.
  • можна вимкнути підсвічування.
  • Можна використовувати.зменшення гучності динаміків на 3 дБ.

Основна функціональність вашого iPhone залишається незмінною. Серед переваг – можливість використання Apple Pay, GPS і сервісів визначення місцезнаходження, висока якість телефонних дзвінків, фото- і відеозйомки та інші функції.

Сучасні моделі мають більш складні програмні та апаратні функції, і побачити ознаки розрядженого акумулятора може бути складніше. Приклад: в iPhone 13s і новіших моделях за замовчуванням увімкнена функція ефективного заряджання акумулятора.

Завжди увімкнена функція оптимального заряджання, яка запобігає перезарядці та подовжує термін служби акумулятора на 10%.

Тому Apple додала в iPhone нову функцію, яка відображає стан акумулятора і пропонує замінити батарею.

Щоб перевірити стан акумулятора, виберіть Налаштування Акумулятор Стан акумулятора.

На екрані відображатиметься загальна ємність акумулятора та максимальна продуктивність. Ваш акумулятор справний, якщо його типова продуктивність і максимальна ємність становлять 100% (або трохи менше).

Але якщо рівень заряду опускається нижче 80% або ви отримуєте попередження про те, що стан акумулятора значно погіршився, вам слід придбати новий.

Де можна придбати нову батарею для iPhone?

Якщо вам потрібен новий Apple акумулятор, є два затверджені канали для переслідування.

Apple Store або сервісний центр Apple

Через три-п’ять робочих днів кур’єр Apple забере ваш iPhone, замінить акумулятор і поверне вам пристрій.

Авторизований сервісний центр

У цьому випадку необхідно записатися на прийом і приїхати в певне місце, але заміна акумулятора буде проведена негайно.

Якщо у вашого iPhone виникли інші проблеми, його відвезуть в сервісний центр Apple.

В Австралії чотири авторизовані сервісні центри Apple використовують оригінальні деталі Apple і наймають кваліфікований персонал.

Ви також можете віднести свій телефон до спеціаліста, який не уповноважений працювати з ним, але майте на увазі, що ціни на подібні послуги можуть бути вищими, ніж в Apple.

Що потрібно зробити перед обслуговуванням телефону?

Перед тим, як принести або відправити телефон для заміни акумулятора, варто спробувати спочатку виконати такі дії.

  • Не забудьте створити резервну копію свого гаджета!
  • можливо, вам доведеться почистити телефон перед обслуговуванням, тому переконайтеся, що у вас під рукою є пароль до Apple ID.
  • Зарядіть батарею на 30.
  • Обов’язково додайте документ, що підтверджує покупку
  • Візьміть з собою всі додаткові аксесуари для телефону, які вам знадобляться.
  • Будь ласка, візьміть з собою посвідчення особи з фотографією.

Перевірте ємність акумулятора.

Акумулятор iPhone зберігає до 80 відсотків своєї початкової ємності після 500 повних циклів заряджання. Якщо ваш акумулятор ємність нижче 80% або інша несправність акумулятора в межах річної гарантії. Ви маєте право на гарантійне обслуговування дефектного акумулятора. Стандартний термін ремонту становить щонайменше 1 робочий день, однак для певних моделей може знадобитися більше днів через обмежений ресурс акумулятора. Дізнайтеся більше про 1-річну гарантію Apple тут.

Що робити, якщо термін гарантії закінчився? За заміну акумулятора стягується сервісний збір. Ви самі вирішуєте, чи хочете ви замінити акумулятор чи ні. Якщо акумулятор розряджається дуже швидко, і це вас засмучує. Найкраще принести телефон у будь-яку майстерню з ремонту телефонів для діагностики. У SPR ми проводимо БЕЗКОШТОВНУ діагностику та замінюємо нові акумулятори протягом 30 хвилин. Не соромтеся призначити зустріч з нами.

Як перевірити рівень заряду акумулятора?

В iOS 11.3 або пізніше перейдіть в Налаштування Акумулятор. У нижній частині екрана Apple тепер додала чудові гістограми, що показують рівень заряду акумулятора iPhone та активність екрана за останні 24 години або 10 днів.

Як подати заявку на заміну акумулятора iPhone гарантія?

Після підтвердження того, що у вас проблема з роботою акумулятора. Тут ви можете обрати найзручніший для вас варіант зв’язку зі службою підтримки Apple. Або зателефонуйте 1-800 803 638, щоб записатися на прийом.

Перш ніж віднести пристрій до магазину Apple, авторизованого сервісного центру Apple або оператора зв’язку. Будь ласка, виконайте наступні кроки. Якщо ваш пристрій не вмикається або не реагує, виконайте якомога більше кроків.

  • Створіть резервну копію вашого iOS пристрою.
  • Підготуйте пароль до Apple ID. Для деяких ремонтних робіт вам знадобиться пароль Apple ID, щоб стерти пристрій і вимкнути Find My iPhone.
  • Покажіть товарний чек (якщо це можливо), якщо ваша служба вимагає підтвердження покупки.
  • Принесіть свій пристрій і будь-які аксесуари, з якими вам потрібна допомога.
  • Візьміть з собою посвідчення особи, наприклад, водійське посвідчення, паспорт або інше посвідчення особи, видане урядом.
  • Якщо ви цього ще не зробили, зателефонуйте, щоб дізнатися, чи потрібно попередньо записуватися, перш ніж йти до сервісного центру. Наприклад, заплануйте бронювання Genius Bar перед тим, як йти до Apple Store.

Авторизований сервісний центр Apple для iPhone акумулятор гарантійна заява на заміну.

Прочитайте цю статтю https://ariffmac.com/senarai-pusat-pusat-servis-bertauliah-Apple-malaysia/ для отримання списку авторизованих сервісних центрів Apple, куди ви можете звернутися за гарантією, якщо вам не зручно їхати до сервісного центру Apple.

https://www.androidauthority.com/iPhone-battery-replacement-cost-3266847/
https://www.gophermods.com/everything-you-should-know-about-apples-one-year-warranty/
https://accumulate.com.au/how-much-to-replace-iPhone-batteries-is-it-worth-it-2023/
https://accumulate.com.au/how-much-to-replace-iPhone-batteries-is-it-worth-it-2023/
https://sprtech.com.my/2020/07/25/iPhone-акумулятор-заміна-гарантія-як-вимагати/ [/спойлер]

Leave a Reply