Power Bank не заряджається? Ось 6 способів, як це виправити. Банк живлення Diginut

Power Bank не заряджається? Ось 6 способів, як це виправити

power, bank, заряджається, способ

Зазвичай світлодіодний індикатор павербанка не вмикається, коли він стикається з проблемами під час заряджання. У деяких випадках ви побачите індикацію зарядки, але рівень заряду не збільшиться.

Що завгодно, від зламаного кабелю живлення до пошкодженого акумулятора, може зупинити роботу павербанку. Також може бути, що напруга від джерела живлення недостатня для заряджання пристрою.

Крім того, екстремальна температура також зупиняє зарядку павербанка. Його внутрішня схема розроблена таким чином, що літій-іонний акумулятор припиняє заряджатися, коли досягає екстремальних температур, запобігаючи незворотному пошкодженню пристрою. Тому ви також можете переконатися, що павербанк не перегрівається, перш ніж приступати до усунення несправностей, згаданих нижче.

Перевірте кабель живлення, порт та адаптер

power, bank, заряджається, способ

Спочатку ви можете почати з того, щоб переконатися, що кабель живлення та адаптер функціонують. Це можуть бути зламані/оголені дроти, зігнутий порт живлення або навіть роздутий акумулятор. Якщо кабель або адаптер має видимі пошкодження, спробуйте використати інший.

Однак, якщо сам павербанк пошкоджений або роздувся, є ймовірність, що акумулятор у вашому павербанку безповоротно пошкоджений. Якщо пристрій ще на гарантії, потрібно звернутися до виробника.

Якщо павербанк і зарядний пристрій не мають видимих пошкоджень, ви можете спробувати використати адаптер живлення на іншому пристрої. Зазвичай павербанк заряджається через порт micro-USB або USB Type-C. Отже, ви можете спробувати використати адаптер живлення та кабель павербанку для заряджання іншого пристрою, який має порт micro-USB або USB Type-C.

Якщо він заряджає інший пристрій, проблема, швидше за все, в самому павербанку. Крім того, для зарядки павербанка його зарядний пристрій повинен подавати правильну напругу і силу струму. На вашому павербанку буде окрема наклейка, яка показує величину напруги, необхідної для його зарядки.

power, bank, заряджається, способ

Якщо зарядний пристрій не відповідає вимогам щодо напруги/струму, можуть виникнути проблеми під час заряджання павербанку. У таких випадках можна спробувати заряджати павербанк іншим зарядним пристроєм, який відповідає вимогам до напруги/струму.

Очистіть вхідні порти

Після певного часу використання у вхідних портах будь-якого пристрою осідає пил. Частинки пилу можуть спричинити перешкоду, яка може зупинити вхідний порт від виконання свого завдання. У випадку з павербанками, частинки пилу на порту живлення можуть перешкоджати зарядці пристрою. Тому слід почистити порти, щоб переконатися, що на них немає частинок пилу (як на вході, так і на виході).

power, bank, заряджається, способ

  • Перевірте порт живлення павербанка. Зазвичай порт micro USB живить ваш павербанк, але деякі павербанки можуть навіть використовувати порт USB типу-C або USB типу-A для заряджання.
  • Використовуйте стиснене повітря, щоб видути пил з порту живлення.

Перезавантажте Power Bank

Іншою причиною, чому павербанк не заряджається, може бути залишковий заряд, що зберігається в конденсаторах всередині павербанку. У таких випадках можна спробувати примусово перезавантажити павербанк.

power, bank, заряджається, способ

Процес перезавантаження павербанка може бути різним. На деяких павербанках для перезавантаження потрібно утримувати кнопку ввімкнення протягом декількох секунд. Однак для інших процес може бути трохи складнішим, а деякі павербанки можуть взагалі не мати кнопки ввімкнення.

Щоб переконатися, що ви виконуєте правильні дії, ви можете звернутися до інструкції з експлуатації павербанка для перезавантаження. Якщо в інструкції користувача немає кроків для перезавантаження павербанка, можливо, він не підтримує перезавантаження.

Використовуйте розетку для зарядки

power, bank, заряджається, способ

Павербанк може не отримувати необхідну напругу при зарядці безпосередньо від USB-розетки. Хоча павербанку не потрібна велика напруга для зарядки, USB-порт може не забезпечити достатню кількість енергії.

Якщо це сталося, павербанк може не заряджатися через низьку напругу в електромережі. У такому випадку заряджайте павербанк за допомогою адаптера живлення, підключеного безпосередньо до розетки.

Залежно від моделі павербанка, він може використовувати порт живлення micro USB, USB Type-A або Type-C для заряджання. Крім того, пристрій також має кілька USB-портів для живлення мобільних пристроїв.

power, bank, заряджається, способ

Павербанк не буде заряджатися, якщо ви підключили джерело живлення до USB-порту. Щоб зарядити батарею в павербанку, потрібно вставити порт живлення в порт USB-in. Порт USB-in зазвичай позначається словом IN, написаним поруч з ним.

На деяких павербанках ви навіть можете помітити піктограму штекера, яка вказує на зарядний роз’єм.

Розрядити акумулятор і зарядити знову

Іноді павербанк не показує, що він заряджається, якщо ви не заряджаєте від нього пристрій. Це може статися, коли потік заряду переривається. Щоб виправити це, вам потрібно тимчасово розрядити заряд вашого павербанка.

power, bank, заряджається, способ

  • Від’єднайте павербанк від джерела живлення і зарядіть будь-який мобільний пристрій протягом декількох хвилин.
  • Тепер від’єднайте мобільний пристрій від павербанку.
  • Заряджайте павербанк безпосередньо від розетки і перевірте, чи блимає індикатор зарядки.

Також не слід одночасно заряджати пристрій під час заряджання павербанку. Коли ви заряджаєте і розряджаєте павербанк одночасно, може здаватися, що павербанк не заряджається.

Відремонтувати/замінити павербанк

Якщо гарантія на павербанк не анульована, ви можете отримати заміну. У такому випадку необхідно звернутися до виробника. Однак, якщо павербанк має фізичні пошкодження портів та кабелів, не намагайтеся самостійно полагодити його без нагляду спеціаліста, а одразу віднесіть його до найближчої майстерні.

Діп Шрестха працює оглядачем комп’ютерного обладнання в TechNewsToday, має кілька сертифікатів з апаратного забезпечення та програмування. Хоча він пише технічний контент вже більше року, його інтерес до апаратних компонентів почався ще в юному віці, коли він почув про збірку комп’ютерів. Захоплений своєю справою, він зібрав кілька настільних комп’ютерів. Окрім складання настільних ПК, Діп також має практичний досвід усунення програмних та апаратних проблем на ноутбуках і стаціонарних комп’ютерах. Використовуючи всі ці знання та навички про комп’ютерне обладнання, він прагне створювати контент, який легко читати та розуміти кожному. Ви можете зв’язатися з ним за адресою deep@technewstoday.com

Закінчується заряд? Ось 9 найкращих портативних павербанків 2019 року за ціною від 18

power, bank, заряджається, способ

Смартфони та планшети допомагають вам залишатися на зв’язку з людьми, яких ви любите, і можуть забезпечити вам години розваг. Але все це може швидко зникнути, якщо заряд акумулятора вашого смартфона становить п’ять відсотків, а ви знаходитесь далеко від розетки.

З портативним акумуляторним блоком, що зберігається в рюкзаку або сумочці, у вас завжди буде достатньо енергії, щоб залишатися на зв’язку з друзями та сім’єю і мати під рукою життєво важливу інформацію.

Ми підібрали найкращі акумуляторні батареї для мандрівників, студентів і всіх, хто знаходиться між ними, на будь-який бюджет.

Anker PowerCore 10000

power, bank, заряджається, способ

Anker PowerCore 10000. один з найдоступніших акумуляторних блоків, який не йде на компроміс з потужністю або швидкістю. Він також компактний і його легко носити в рюкзаку або сумочці. Він ідеально підходить для будь-якого пристрою iOS або Android і має один USB-порт для вихідного живлення. Він навіть постачається зі зручною дорожньою сумкою.

“Дуже, дуже маленький. Простий у використанні. Я можу легко зарядити свій iPhone два-три рази від цього акумулятора або iPad один раз, що робить його ідеальним для довгих поїздок або довгих днів у школі”. написав задоволений рецензент Amazon. “Я навіть використовував свій iPad з підключеним акумулятором і помітив, що рівень заряду на ньому підвищувався, коли я переглядав веб-сторінки та фільми”. Пристрій розміром з колоду гральних карт. Поставляється з гарною маленькою сумкою для перенесення. Мені подобається. Купив кілька штук на подарунки друзям і родичам.”

Anker PowerCore II 20000

power, bank, заряджається, способ

Anker PowerCore II 20000 коштує трохи дорожче, але забезпечує більшу потужність на більш високій швидкості і має два USB-порти. Ця модель, розроблена для досвідчених користувачів, швидко заряджається.

“Ця штука. портативна електростанція. Я використовую його для зарядки свого мобільного телефону (OnePlus 3) і планшета (Amazon Fire HD 10), і він працює чудово”. написав щасливий рецензент Amazon. “Ви отримуєте багато користі від цього пристрою як у плані портативності, так і в плані часу заряджання, і він легко поміститься або майже не займе місця в рюкзаку”. Мені ніколи не доводилося підзаряджати пристрій під час регулярного використання під час поїздок на вихідні, тому він ідеально підходить для коротких подорожей, кемпінгу тощо.”

Aukey Power Delivery Power Bank

power, bank, заряджається, способ

Якщо у вас новий смартфон, наприклад, Apple iPhone XS або Google Pixel 3, то цей акумулятор від Aukey. чудовий вибір. Витончений і стильний, він оснащений новітніми портами USB-C і має достатню потужність для заряджання ігрової консолі Nintendo Switch.

“У нього є багато переваг”. написав рецензент Amazon. “Він портативний, гарний на вигляд і міцний. Що мені справді подобається в ньому, так це те, що він швидко заряджає мій Nintendo Switch через порт Power Delivery і швидко заряджає мій Galaxy S8 за допомогою функції швидкої зарядки Quick Charge 3.0 порт. Важко знайти такий, що поєднує в собі і те, і інше з відповідними характеристиками.”

Belkin Power

power, bank, заряджається, способ

Belkin Power. це золотий стандарт акумуляторних батарей. Він забезпечує до 11 годин додаткової роботи смартфона від одного заряду акумулятора, а традиційний USB-порт робить його сумісним як зі старими, так і з новими пристроями. Акумулятор доступний у трьох кольорах: чорному, сріблястому та рожевому. Belkin також включає в себе запасний USB-кабель для зарядки.

“Це, безумовно, один з найкращих зарядних пристроїв, які я використовував”. написав рецензент на Amazon. “Він дуже тонкий і може легко поміститися у вашій руці Потрібно дуже мало часу для повної підзарядки, а після зарядки він може легко заряджати вашу портативну електроніку”.”

Зарядний пристрій Belkin Valet Charge

power, bank, заряджається, способ

Якщо у вас є Apple Watch, то цей акумулятор для вас. Це один з небагатьох акумуляторів, сумісних з Apple Watch, а також з Apple iPhone. Тож якщо у вас є обидва пристрої, цей акумулятор може швидко заряджати їх одночасно.

Зарядний пристрій Belkin Valet Charge може зарядити Apple Watch від 10% до 100% вісім разів, перш ніж розрядиться, а Apple iPhone. близько трьох разів.

“Це дуже зручний маленький аксесуар для продуктів Apple”. написав захоплений рецензент. “Приємно мати запасний зарядний пристрій для мого телефону та Apple Watch під час подорожі або в іншій кімнаті. Швидко заряджається і займає мало місця. Легко від’єднується від мережі та береться з собою, коли ви далеко від дому. Він має приємну вагу, і, як завжди, Belkin забезпечує надійну зарядку. Наполегливо рекомендуємо!”

Портативний зарядний пристрій iMuto

power, bank, заряджається, способ

Портативний зарядний пристрій iMuto. це просто хороший багатоцільовий акумулятор. Він невеликий і досить компактний, щоб поміститися у вашій. в той час як він дає такий необхідний сік вашому вмираючому смартфону або планшету, коли ви перебуваєте поза домом. Він навіть може швидко підзарядити Nintendo Switch.

Цей зарядний пристрій має два порти USB-A та один порт USB-C для підключення різноманітних пристроїв, а також зручний цифровий дисплей, щоб ви завжди знали, скільки залишилося заряду.

“Зарядний пристрій, безумовно, служить своїй меті”. написав задоволений рецензент на Amazon. “Ми з чоловіком були на конференції, і обидва наші телефони (Galaxy S7 edge, Samsung Note8) заряджалися від портативного зарядного пристрою; він заряджався швидко і підтримував наші акумулятори, коли вони почали розряджатися.”

Anker PowerCore 5000

power, bank, заряджається, способ

Якщо ви шукаєте ультрапортативний акумулятор, зверніть увагу на Anker PowerCore 5000. Всього 4.2 дюйми заввишки і 1.3 дюйми завширшки з циліндричним дизайном, що робить його більш ємним, ніж традиційні акумуляторні батареї. Це як мати тюбик бальзаму для губ у вашому

Цей акумулятор ідеально підходить для Apple iPhone, Apple iPad, Samsung Galaxy та майже всіх інших смартфонів і планшетів на базі Android. Він має один USB-порт, який може надати вашому пристрою додатковий час автономної роботи, коли він ось-ось розрядиться.

“Мені подобається PowerCore 5000, оскільки він може поміститися поруч з телефоном, але при цьому забезпечує достатню потужність. Це було особливо корисно під час моїх недавніх подорожей. написав щасливий рецензент Amazon. “Я можу легко прожити цілий день, переглядаючи години відео під час подорожі. Я розряджав і заряджав цей блок більше 25 разів, і він був бездоганним кожного разу, коли мені це було потрібно.”

Пізніше рецензент додав: “З огляду на вартість, цей пакет не викликає жодних сумнівів.”

Mophie Powerstation

power, bank, заряджається, способ

Mophie Powerstation. це зручний акумуляторний блок, який справді має багато можливостей. Вона може забезпечити вашому пристрою додаткові 48 годин роботи від одного USB-порту. Хоча більшість акумуляторів мають таку можливість, особливістю Mophie Powerstation є те, що вона також виконує функцію бездротової зарядної панелі. Тож якщо ваш смартфон має функцію бездротової зарядки, ви можете відмовитися від зарядних кабелів за допомогою цього акумулятора.

Однією з найкращих особливостей пакета є те, що ви можете вимикати та вмикати його одним натисканням кнопки, тож ви не розряджаєте його батарею, поки він зберігається в рюкзаку, сумочці або під час подорожі. Просто вмикайте бездротову зарядку, коли вона вам потрібна, і вимикайте, коли не потрібна.

“У моєму житті, подорожуючи і працюючи з бальних залів, у мене було безліч телефонних акумуляторів. Цей бере пиріг”. написав задоволений рецензент Amazon. “Я думав, що ефективність бездротової зарядки буде втрачена, але цей блок зміг надійно зарядити мій iPhone X 1 бездротовим способом.5-2 рази без підзарядки. Крім того, він подвоюється як бездротовий зарядний пристрій, що підключається, однією річчю менше, яку потрібно носити з собою. Він приблизно такого ж розміру, як і мій телефон.”

Xiaomi Mi Slim Power Bank Pro

power, bank, заряджається, способ

Xiaomi Mi Slim Power Bank Pro. це дійсно хороший компактний банк живлення, який може швидко зарядити ваш пристрій до 18 Вт електричної потужності (якщо ваш пристрій це підтримує). Він має один порт USB-A для традиційних пристроїв Android та Apple iPhone і один порт USB-C для сучасних смартфонів. Він навіть заряджає в обидва боки, якщо заряд акумулятора зменшується, а ваш мобільний пристрій має ще трохи заряду.

“Дуже портативний, досить маленький, щоб поміститися в куртці, я використовував його в аеропорту в Чикаго”. написав рецензент Amazon. “Я міг покласти зарядний пристрій у куртку разом із телефоном і заряджати його там під час 12-годинної пересадки”. Багато портів для електричної зарядки були зламані в аеропорту, і, будучи втомленим, було корисно покласти зарядний пристрій в мою сумку на випадок, якщо я задрімав або забув, що він у мене є, і мені потрібно було рухатися, щоб перевірити зміни на виході на посадку. Він швидко зарядив мій телефон, був зручний у використанні, ненав’язливий, не важкий. Дуже радий, що він у мене є.”

Купуйте його: Xiaomi Mi Slim Power Bank Pro, 30, amazon.com

Наведені вище відгуки відображають найсвіжіші версії на момент публікації.

Читати з Yahoo Lifestyle:

Слідкуйте за нами в Instagram і для безперервного натхнення, що доставляється свіжим до вашої стрічки, щодня.

Want daily pop culture news delivered to your inbox? Sign up here for Yahoo’s newsletter.

Leave a Reply