Павербанки. Потужний павербанк

Table of Contents

Павербанки

БЕСТСЕЛЕР.- Заощаджуйте 23

ХІТ ПРОДАЖУ.-

БЕСТСЕЛЕР.- Заощаджуйте до 25%

ХІТ ПРОДАЖУ.- Заощаджуйте 4

ХІТ ПРОДАЖУ.- Заощаджуйте 13

НОВИНКА.-

НОВИНКА.- Заощаджуйте 23

Як правильно вибрати павербанк?

Для більш тривалої подорожі, можливо, варто вибрати павербанк з більшою ємністю та потужністю. Павербанки з більшою ємністю мАг можуть тривати більше циклів заряджання, перш ніж потребуватимуть підзарядки. Це особливо корисно для тривалих подорожей, де у вас може не бути гарантованого доступу до розеток для живлення ваших пристроїв.

Ми рекомендуємо від 20 000 мАг до 30 000 мАг і від 65 Вт до 100 Вт для тривалих поїздок. Такий рівень зарядної ємності допоможе вам бути спокійними під час подорожі (яка вже є стресом) і гарантує, що вам не доведеться покладатися на настінні розетки для ваших пристроїв або для підзарядки вашого павербанку.

Для коротких поїздок вам може не знадобитися стільки ж мАг і потужності у вашому павербанку. Ми рекомендуємо діапазон від 6000 мАг до 10 000 мАг і від 20 Вт до 45 Вт для поїздок з коротким часом перебування в дорозі. Ці типи павербанків мають достатньо енергії, щоб гарантувати 1 або 2 повних заряди вашого смартфона без необхідності підзарядки. Цього повинно бути достатньо, щоб дістатися до місця призначення і в межах досяжності розетки.

Пристрої особливо важливі під час ділових поїздок. Вам може знадобитися телефон для зв’язку з колегами та комп’ютер для виконання завдань. З цієї причини, можливо, ви захочете вибрати павербанк з високою ємністю, щоб витримати кілька циклів заряджання, і який може живити різні пристрої.

Ми ще раз рекомендуємо павербанк від 20 000 мАг до 30 000 мАг і потужністю від 65 Вт до 100 Вт для ділових поїздок. У цих випадках також може бути корисно мати кілька павербанків, призначених для кожного з ваших пристроїв. Наш Baseus Blade Laptop Power Bank має зарядну ємність 20 000 мАг і потужність 100 Вт, що робить його чудовим джерелом енергії для вашого ноутбука, поки ваш телефон підключений до іншого портативного зарядного пристрою.

Коли справа доходить до вечірок і невеликих одноденних поїздок, вам не знадобиться портативний зарядний пристрій з величезною зарядною ємністю. Ми ще раз рекомендуємо діапазон від 6000 мАг до 10 000 мАг і від 20 Вт до 45 Вт. Наш магнітний складаний павербанк Baseus ємністю 10 000 мАг і потужністю 20 Вт особливо зручний для вечірок та інших заходів завдяки тому, що його можна скласти і використовувати як підставку. Легко зберігається у вашому. він використовує магнітне з’єднання для надійного закріплення на вашому пристрої, забезпечуючи швидку зарядку без переривання використання пристрою.

Все, що потрібно знати про павербанк

Павербанки дозволяють заряджати пристрої на ходу. З павербанком у руці ви можете зарядитися і продовжувати користуватися своїми пристроями, не турбуючись про те, чи будуть поблизу розетки, щоб продовжити роботу.

Павербанки, також відомі як портативні зарядні пристрої, працюють подібно до вашого банківського рахунку, звідси і їхня назва. Вони діють як сховище енергії. Ви можете використовувати електричну енергію, що зберігається у вашому павербанку, для заряджання ваших пристроїв у будь-який час і в будь-якому місці. Це багато в чому завдяки спеціальному типу ланцюга, що міститься в самому павербанку, який контролює потік енергії.

Процес насправді досить простий і складається з 3 частин: поглинання енергії, зберігання енергії та вивільнення енергії.

Перед тим, як вирушати на будь-яку екскурсію, будь то ділова поїздка, вихідний день з друзями або будь-який інший випадок, коли ви можете опинитися без вільного доступу до розеток, зарядіть свій павербанк через зовнішнє джерело живлення, наприклад, розетку. Енергія зберігається в портативному зарядному пристрої в хімічній формі, готова до передачі у ваш пристрій у будь-який момент, коли він підключений до зарядного пристрою через вихідний порт.

Павербанк зі швидкою зарядкою. це саме те, що випливає з його назви: портативний зарядний пристрій, який може заряджати ваші пристрої набагато швидше, ніж прості настінні зарядні пристрої. Ці павербанки використовують вищу напругу і суттєво збільшують кількість ват, що подаються у ваш пристрій, щоб зарядити його швидше, ніж у середньому.

Бездротові павербанки надзвичайно зручні для тих, хто ненавидить подорожувати з тоннами дротів. Замість того, щоб плутатися в дротах щоразу, коли вам потрібно зарядити свої пристрої, просто покладіться на бездротовий павербанк. Хоча для заряджання потрібен USB-роз’єм, ці зручні гаджети мають можливість заряджати ваші пристрої лише через контакт, без дротового з’єднання. Чохли для акумуляторів, які кріпляться на задній панелі телефону, є одним із найпоширеніших прикладів бездротових павербанків.

Щоб зрозуміти питання, нам спочатку потрібно поглянути на мАг. Одиниця mAh також відома як міліампер-година, і вона відноситься до зарядної ємності павербанка. Вказує на те, скільки енергії можна передати з павербанка на інший пристрій за певний проміжок часу. І, звичайно, чим вище ємність павербанка, тим більше енергії він може забезпечити.

Сьогоднішній середньостатистичний смартфон має акумулятор ємністю 2800 мАг. Маючи це число на увазі, давайте розберемо потужність зарядки, яку ви можете очікувати від цих поширених типів павербанків:

  • 6000 мАг: 2 повних заряди смартфона до необхідності підзарядки павербанка.
  • 10 000 мАг: близько 3.5 зарядів смартфона до того, як знадобиться підзарядка павербанка.
  • 20 000 мАг: 7 повних зарядок смартфона, перш ніж знадобиться підзарядка павербанка.
  • 30 000 мАг: майже 11 повних зарядок смартфона, перш ніж знадобиться підзарядка павербанка.

Термін служби павербанка може варіюватися в залежності від різних факторів, таких як якість, збірка, ємність акумулятора, тип акумулятора та спосіб використання павербанка. Середній діапазон тривалості життя павербанка може становити від 1.від 5 до 3 років або від 300 до 1000 циклів заряджання. Важливо пам’ятати, що цикли заряду, ймовірно, найбільш точно відображають термін служби. Це пов’язано з тим, що деякі користувачі можуть використовувати павербанк частіше, ніж інші, що робить роки неточним показником терміну служби, який не враховує використання.

Щоб продовжити термін служби павербанка, не забувайте про належний догляд за ним. Ось кілька корисних порад, які допоможуть вам отримати максимальну віддачу від портативних зарядних пристроїв:

  • Не використовуйте павербанк для зарядки пристроїв вище 80%.
  • Не залишайте павербанки при дуже високій або дуже низькій температурі.
  • Не дозволяйте заряду павербанка досягати 0%.
  • Не допускайте контакту павербанка з будь-якими рідинами.

З павербанками та іншими типами акумуляторів перше, про що вам потрібно турбуватися з точки зору потужності. це ват-години. Ват-години показують, скільки енергії ви можете отримати від акумулятора і з якою швидкістю ця енергія буде передаватися від павербанка до вашого пристрою.

Друга річ, про яку слід турбуватися, коли справа доходить до потужності вашого павербанка. це загальна енергетична ємність. Часто під потужністю павербанка мається на увазі його максимальна потужність зарядки. Цей показник може бути вищим або нижчим залежно від того, як використовується павербанк. При використанні павербанка як засобу отримання енергії від зовнішнього джерела максимальна потужність може бути вищою, ніж при використанні його як самостійного павербанка. Отже, якщо ви використовували подвійний павербанк потужністю 45 Вт, ви можете очікувати, що вихід енергії досягне до 45 Вт при використанні в якості зарядної станції від зовнішнього джерела і до 30 Вт при використанні в якості автономного павербанка.

Якщо вам цікаво, як заряджати павербанк, ми тут, щоб допомогти вам і тут. Щоб зарядити портативний зарядний пристрій, просто підключіть його до зовнішнього джерела живлення, наприклад, до розетки, так само, як ви робите це зі своїми пристроями. Це дозволить йому поглинати і згодом зберігати електричну енергію, щоб потім передати її на обраний вами пристрій пізніше, коли це буде потрібно.

Найкращі портативні зарядні пристрої та павербанки 2023 року

Ваш телефон, планшет або ноутбук зазвичай розряджається до кінця робочого дня?? Ці портативні зарядні пристрої та павербанки дають вам максимальну підтримку, коли у вас закінчується заряд.

Я обожнюю портативну техніку. якщо її можна покласти в сумку, то я, мабуть, в захваті. За свою більш ніж десятирічну кар’єру я розглянув телефони та планшети всіх форм і розмірів, від ігрових приставок до ноутбуків. До приходу в PCMag я писав статті для Android Authority, How-To Geek, MUO, New Atlas, Tom’s Hardware та багатьох інших технічних видань.

Акумуляторна батарея Apple MagSafe (Credit: Steven Winkelman)

Спостерігати, як ваш телефон або планшет постійно розряджається, коли ви знаходитесь далеко від розетки. це стрес. На щастя, портативні акумулятори сторонніх виробників доступні в різних розмірах і ємностях. Деякі павербанки пропонують швидку зарядку, бездротову зарядку, вбудовані кабелі, адаптери змінного струму та світлодіодні ліхтарики. і навіть можливість завести ваш автомобіль. Незалежно від вашого бюджету, ви можете знайти портативний зарядний пристрій, який продовжить роботу вашого пристрою, коли індикатор заряду акумулятора почне ставати червоним.

Але з такою великою кількістю варіантів на вибір, як дізнатися, який з них підійде саме вам? Читайте далі наші поради, а також найважливіші моменти, на які слід звернути увагу при покупці.

Рекомендовано нашими редакторами

Найдоступніший PD-павербанк за ціною

Anker PowerCore Slim 10000 PD

Чому ми його обрали

Незважаючи на свою розумну ціну, Anker PowerCore Slim PD 10000 пропонує висококласні функції, такі як USB Power Delivery для швидкої зарядки, а також обидва типи USB-портів.

Для кого це

Цей зарядний пристрій на 10 000 мАг не має найвищої ємності, але його більш ніж достатньо для людей, яким потрібна лише невелика додаткова енергія протягом дня і яким не вистачає терпіння на повільну швидкість заряджання.

Найкращий ультрапортативний павербанк

Anker 321 Power Bank (PowerCore 5K)

Чому ми його обрали

Величезна ємність акумулятора. це зручно, але іноді потрібен невеликий пристрій, який можна носити з собою без рюкзака. Павербанк Anker 321 ємністю 5 200 мАг ідеально підходить для цієї потреби, особливо тому, що він має порти USB-A та USB-C.

Для кого він призначений

Це ідеальний варіант для людей, яким важлива не стільки ємність, скільки портативність. Він не зарядить ваш телефон кілька разів, але може допомогти вам пережити довгий день.

Найкраще підходить для заряджання ноутбуків

Anker 737 Power Bank

Чому ми його обрали

Anker 737 має вихідну потужність 140 Вт, що означає, що він може заряджати більші, більш енергоємні пристрої, такі як ноутбук, так само легко, як і телефон або планшет.

Для кого він призначений

Якщо вам часто доводиться заряджати ноутбук, коли ви знаходитесь далеко від розетки, цей резервний акумулятор на 24 000 мАг може знизити рівень стресу. Він дорожчий за інші варіанти з цього списку, тому людям, які зазвичай заряджають менші пристрої, такі як телефони або планшети, краще вибрати більш доступні варіанти.

Акумулятор Apple MagSafe

Чому ми обрали його

Відповідно до своєї назви, Apple MagSafe Battery Pack відрізняється підтримкою MagSafe. Ви можете просто приклеїти його до задньої панелі телефону, щоб заряджати його бездротовим способом.

Для кого він призначений

Якщо вам потрібно, щоб ваш iPhone працював, перебуваючи далеко від дому, ви не знайдете більш зручного рішення. Власникам старих iPhone (до iPhone 12) потрібно звернути увагу на інші варіанти, оскільки MagSafe не підтримується.

Найкращий павербанк великої ємності

Mophie Powerstation XXL

Чому ми обрали його

Mophie Powerstation XXL робить все це. він має значну ємність 20 000 мАг, 18-ватну PD-зарядку та порти USB-A і USB-C.

Для кого він призначений

Якщо ви хочете підзарядити телефон або планшет кілька разів на ходу (і швидко), це найкращий вибір. Єдиний недолік. це те, що він не підтримує великі пристрої, такі як ноутбуки.

Найдовговічніший PD-павербанк

Otterbox Fast Charger Power Bank

Чому ми вибрали його

Багато людей знають Otterbox за його міцні чохли для телефонів, але тепер компанія приносить цей досвід у світ павербанків. На додачу до міцної збірки, павербанк Otterbox Fast Charger має всі необхідні функції, такі як швидка зарядка за допомогою PD, обидва типи USB-портів і кілька варіантів ємності акумулятора.

Для кого він призначений

Якщо ви турбуєтесь про пошкодження резервного акумулятора під час подорожей або поїздок на роботу, це один з найбезпечніших варіантів. Він також має обмежену довічну гарантію.

Найкращий портативний зарядний пристрій на сонячних батареях

Сонячний зарядний пристрій QiSa

Чому ми його обрали

Сонячний зарядний пристрій QiSa може використовувати сонце для підзарядки, підтримує як дротову, так і бездротову зарядку, і навіть має вбудований ліхтарик. Найкраще те, що він пропонує величезну ємність 38 800 мАг.

Для кого він призначений

Якщо ви проводите багато часу на природі, це один з найкращих варіантів для підтримки роботи пристроїв поза мережею. Іншими словами, це схвалено для кемпінгу.

Який розмір акумулятора вам потрібен?

Що стосується безпечності, то більшість менших акумуляторів мають ємність близько 5 000 мАг, чого зазвичай достатньо для одноразового поповнення заряду більшості телефонів.

Тим часом, акумулятора на 10 000 мАг сучасним флагманам вистачає на два повних заряди. Акумулятор на 20 000 мАг може зарядити флагман чотири рази або два телефони по два рази. Деякі павербанки мають достатньо заряду для живлення ноутбуків. Звичайно, більша ємність часто означає важчий, більший і дорожчий акумулятор.

Більшість компаній рекламують, скільки разів їхня продукція здатна зарядити популярні телефони, але якщо ви хочете розрахувати цю цифру самостійно, RAVPower пропонує корисну інструкцію (відкриється в новому вікні), яка допоможе вам зробити приблизний розрахунок.

Зрештою, найкраще оцінити свої типові потреби перед покупкою. Якщо ваш телефон розряджається до середини дня, а заряду вистачає лише до кінця робочого дня, акумулятора на 5 000 мАг буде достатньо.

У чому різниця між вхідною та вихідною потужністю?

Сучасні портативні акумулятори мають три типи портів:

Як правило, ви заряджаєте сам акумулятор через micro USB або USB-C (вхід). Деякі акумулятори заряджаються швидше, ніж інші, а USB-C заряджається набагато швидше, ніж micro USB.

Майже всі акумулятори мають стандартний порт USB-A (вихід). Призначений для підключення кабелів USB-A до micro-USB, USB-A до Lightning або USB-A до USB-C для заряджання вашого iPhone або пристрою Android.

Деякі акумулятори мають вбудовані вихідні кабелі, які зазвичай мають роз’єми micro USB, USB-C або Lightning.

Найважливіше, щоб вихід акумулятора відповідав входу вашого телефону. Наприклад, якщо у вас iPhone, переконайтеся, що батарея має власний роз’єм Lightning або підтримує кабелі USB-A до Lightning або USB-C до Lightning.

Більші акумулятори з більшою ємністю можуть мати кілька портів для підтримки входу та кількох виходів одночасно. Наприклад, ви можете побачити два порти USB-A і два порти USB-C, хоча порти micro USB стають все менш поширеними.

Якщо ви взяли до рук iPhone 13 або iPhone 14 і були здивовані відсутністю в комплекті настінного зарядного пристрою, прочитайте нашу статтю про зарядку вашого iPhone.

Що таке швидка зарядка?

Інший фактор, який слід враховувати. це швидкість заряджання вашого пристрою від павербанка. Вихідна потужність акумулятора вимірюється у напрузі та силі струму. Сила струму. це кількість електрики, яка протікає від акумулятора до підключеного пристрою, а напруга. це кількість потенційної енергії. Помноживши вольти на ампер, ви отримаєте ват, міру загальної потужності. Щоб прискорити заряджання пристроїв, більшість виробників змінюють напругу або збільшують силу струму.

Сучасні пристрої підтримують широкий спектр технологій швидкого заряджання, таких як Qualcomm QuickCharge, USB Power Delivery або власні системи швидкого заряджання.

Швидка зарядка працює, збільшуючи напругу, а не силу струму. Цей стандарт зазвичай дозволяє заряджати підтримувані телефони до 50 відсотків за 30 хвилин, що особливо корисно, коли вам терміново потрібна енергія.

Power Delivery. це новітній протокол, в якому два сумісні пристрої домовляються про найшвидший варіант заряджання, виходячи з можливостей зарядного пристрою, кабелю та схеми. Вона також дозволяє енергії текти в обох напрямках.

Найпоширеніші пристрої (Apple iPhone і Samsung Galaxy) підтримують зарядку потужністю 27 Вт і 45 Вт відповідно. Найкраще шукати акумулятори, які підтримують зарядку в цьому діапазоні.

Чи безпечна і корисна наскрізна зарядка?

Наскрізна зарядка. це ще одна функція, яку варто враховувати: з її допомогою ви можете одночасно заряджати пристрої та портативний павербанк. Це зручно, якщо і ваш телефон, і резервний акумулятор розрядилися. Якщо виробник портативного акумулятора, який ви купуєте, рекламує наскрізну зарядку як функцію, ви не повинні зіткнутися з проблемами безпеки, але вихідна потужність в цьому режимі може змінюватися.

Як працює бездротова зарядка?

Бездротова зарядка стала популярною, оскільки дозволяє заряджати сумісні пристрої без кабелю. Qi є домінуючим стандартом для сумісних телефонів Android (до 18 Вт), тоді як iPhone від Apple покладаються на зарядку MagSafe (до 15 Вт). Айфони заряджатимуться бездротово на зарядних пристроях з підтримкою Qi, але лише на 7.5W.

Деякі виробники акумуляторів вбудували бездротову зарядку, сумісну з Qi або MagSafe, в поверхню своїх портативних акумуляторів. З такими акумуляторами кабелі можна залишити вдома.

Чи варто купувати чохол замість павербанка?

Якщо ви помітили, що часто забуваєте носити з собою резервну батарею, коли вона вам найбільше потрібна, вам варто подумати про спеціальний чохол для акумулятора. Чохли поєднують в собі портативність і захист чохла з додатковою ємністю акумулятора, щоб ваш телефон завжди був заряджений.

Є кілька недоліків. По-перше, вони мають обмежену додаткову ємність на борту. По-друге, вони обмежені за кількістю телефонів, які підтримують (здебільшого лише iPhone, Galaxy та Pixel). По-третє, ви не можете заряджати ними багато іншого.

Найкращі бездротові зарядні пристрої

Навіщо шукати зарядний кабель, коли можна покласти телефон на бездротову зарядну підставку? Незалежно від того, чи є ви користувачем Android або фанатом iPhone, ознайомтеся з нашими оглядами найкращих бездротових зарядних пристроїв та найкращих зарядних пристроїв MagSafe, які допоможуть вам відрізати шнур.

Стівен Вінкельман зробив внесок у цю історію.

Найкращі портативні зарядні пристрої надвисокої ємності. до 50 000 мАг

Павербанки надвисокої ємності просто необхідні, якщо ви плануєте проводити тривалий час у дорозі. Ці монстри ємністю від 25000 мАг до 50000 мАг можуть живити великі пристрої, такі як цифрові камери та ноутбуки, або кілька разів повністю зарядити ваш телефон. Ось найкращі варіанти портативних зарядних пристроїв надвисокої ємності, якщо ви плануєте використовувати павербанк, щоб підтримувати всі свої вигадливі пристрої увімкненими.

Найкращі павербанки від 25000 мАг до 50000 мАг

Від редактора: Ми будемо регулярно оновлювати цей список найкращих варіантів павербанків на 50000 мАг. Крім того, використовуючи павербанки з портами USB-C, заздалегідь перевірте сумісність вашого пристрою. Для деяких павербанків можуть знадобитися адаптери, а інші можуть не працювати взагалі.

Anker 747 Power Bank 25600mAh

павербанки, павербанк

Ключові деталі:

  • Ємність: 25600 мАг
  • Вихід: 2 x USB, 2 x USB-C, макс. 87 Вт
  • Розміри: 183 x 82 x 24 мм, 748 г

Anker. це надійне ім’я для портативних зарядних пристроїв, і цей конкретний варіант пропонує все це. По-перше, ви отримуєте чудову ємність 25600 мАг, якої більш ніж достатньо, щоб зарядити ваш смартфон кілька разів.

Ця оновлена версія павербанка має чотири порти USB, включаючи два порти USB-C та два порти USB-A. Вихідна потужність 87 Вт дозволяє заряджати MacBook або Nintendo Switch. Як і кожен портативний зарядний пристрій з цього списку, ви отримуєте захист від короткого замикання, перезарядки та стрибків струму або напруги. Мобільний зарядний пристрій також має настінний зарядний пристрій USB-C потужністю 65 Вт, що є чудовим доповненням.

Портативний зарядний пристрій для ноутбука Sikon 31200mAh

павербанки, павербанк

Ключові деталі:

  • Ємність: 31200 мАг
  • Вихід: 1 x USB-A, 1 x USB-C, 1 x розетка змінного струму (100 Вт)
  • Розміри: 211 x 69 x 69 мм, 953 г

Цей портативний зарядний пристрій Sikon є фантастичним, якщо ви плануєте використовувати розетку змінного струму в дорозі. Він має один і може заряджати пристрої потужністю до 100 Вт. Також є порт USB-C потужністю 18 Вт і порт USB-A потужністю 17 Вт. Не кажучи вже про акумулятор на 31 200 мАг, який досить великий.

Дизайн також дуже зручний, оскільки він довший, ніж ширший, і може легше поміститися в більшості сумок. Він навіть має вбудоване світло, що означає, що ви можете використовувати акумулятор як ліхтарик.

Omni Ultimate 38400mah

павербанки, павербанк

Ключові деталі:

  • Ємність: 38400mAh
  • Вихід: 2 x USB, 2 x USB-C, 1 x DC, 1 x AC
  • Розміри: 165 x 145 x 53 мм, 1.41 кг

OmniCharge відомий своїми якісними павербанками, а Omni Ultimate 38400mah. один з найкращих портативних акумуляторів великої ємності. Тим не менш, він не є доступним за ціною. Він також не маленький і не легкий. Якщо ви зможете подолати ці недоліки, ви будете винагороджені чудовими функціями, яких ви, ймовірно, не знайдете в інших варіантах.

Він постачається з широким спектром портів, навіть включаючи порти змінного та постійного струму. Порт змінного струму насправді може обробляти швидкість 120 Вт. Навіть його порти USB-C можуть заряджатися на 60 Вт, чого достатньо для заряджання багатьох планшетів і ноутбуків. Ще одна чудова особливість. знімний акумулятор, який дозволяє здійснювати “гарячу” заміну елементів на ходу.

Omni Ultimate. це більше, ніж просто акумулятор на 38 400 мАг, він має два 22.5 портів USB-A потужністю 5 Вт, два порти USB-C потужністю 100 Вт, порт постійного струму потужністю 100 Вт і порт змінного струму потужністю 120 Вт. З цим блоком живлення ви не зможете зарядити майже нічого.

Портативний зарядний пристрій RGVOTA

павербанки, павербанк

Ключові деталі:

Портативні зарядні пристрої надвисокої ємності можуть стати дорогими, коли ви почнете збільшувати кількість мАг. Просто подивіться на варіанти вище для довідки. Однак вам не потрібно платити так багато, щоб отримати велику ємність акумулятора. Портативний зарядний пристрій RGVOTA постачається з акумулятором ємністю 38800 мАг і має 34.95 MSRP.

Однак є деякі жертви, на які доведеться піти. Для початку, всі виходи USB-A 5V/2.Порти на 1А. Він також постачається з портом USB-C та micro-USB, але вони призначені лише для заряджання акумулятора, а не для підзарядки пристроїв. Попри це, ви все ще отримуєте досить компактний акумулятор, чудовий вибір веселих кольорів та екран із відображенням рівня заряду батареї у відсотках. Не кажучи вже про низьку ціну!

Що таке Power Bank?

павербанки, павербанк

Занепокоєння щодо заряду акумулятора. це реальна річ. Скільки разів вам доводилося стикатися з нульовим живленням? Як правило, наші пристрої завжди виходять з ладу в найвідповідальніші моменти. Наше життя залежить від мобільних технологій; вони докорінно змінили наш спосіб роботи та розваг. Хоча час автономної роботи з роками покращився, використання пристроїв також стрімко зросло. Нехай кожен перевірить, скільки часу він щодня проводить на своєму смартфоні? Незважаючи на енергоефективні розробки, більшість з нас майже щодня заряджають пристрої, щоб залишатися на зв’язку.

Ми заряджаємось вдома, на роботі та в машині. молячись, щоб не з’явився жахливий символ низького заряду акумулятора. Витративши цілий статок на низькоякісні зарядні пристрої для будь-яких ситуацій, в яких ми можемо опинитися, і, як наслідок, кожен з них ламається або не дає нам 100% потужності, має бути краще рішення.

Вводимо, павербанк, іноді відомий як зарядний банк. Ці компактні цеглинки з, здавалося б, нескінченною потужністю здатні підтримувати рівень заряду наших батарей протягом декількох днів. Однак з такою великою кількістю змінних, як ємність, швидкість заряджання та підключення, може бути важко вирішити, який павербанк найкраще відповідає вашим потребам.

У цьому посібнику ми розповімо про все, що потрібно знати про павербанки, щоб ви почувалися впевнено як покупець і користувач.

Розуміння ефективності павербанків

Уявіть собі павербанк як портативний акумулятор, що перезаряджається. Вони призначені для полегшення підзарядки ваших пристроїв на ходу, коли у вас немає доступу до електромережі або звичайного зарядного пристрою з собою. Павербанки бувають різних розмірів, від витончених і компактних до великих пристроїв великої ємності. Однак навіть надпотужні павербанки є складними та портативними.

Павербанки можна використовувати для заряджання будь-якого пристрою, що працює від акумулятора. Це можуть бути смартфони, планшети, носимі технології, камери, контролери консолей, навушники і навіть ноутбуки. За допомогою MAGFAST Extreme, нашого потужного портативного павербанка, ви можете навіть завести свій автомобіль! Так, дійсно.

Ви можете дізнатися більше про те, як пришвидшити заряджання телефону, прочитавши наш посібник сьогодні.

Як працює павербанк?

Ви можете заряджати павербанк за допомогою USB-з’єднання через мережу або бездротово, якщо це можливо. Заряд зберігається в павербанку до тих пір, поки він не буде знятий, коли ви використовуєте його для зарядки пристрою. Хоча ємність кожного павербанку різна, вони усувають необхідність носити з собою звичайний зарядний пристрій від мережі, оскільки павербанки можуть зберігати достатньо енергії для декількох зарядок.

Хоча павербанки можуть здаватися невибагливими, всередині них зберігається складна схемотехніка. Окрім підзарядки ваших пристроїв, вони також мають функції безпеки для запобігання перезарядці та короткому замиканню, а також швидку зарядку та бездротову технологію.

Ємність павербанка

Всі павербанки відрізняються один від одного, хоча, на перший погляд, багато з них виглядають схожими. Зазвичай, коли мова заходить про акумулятори для павербанків, пристрої відносять до однієї з двох категорій, орієнтованих на літієву технологію. Усі павербанки використовують акумуляторні батареї, але в одних можуть бути літій-іонні, а в інших. літій-полімерні. Найважливіша відмінність між цими двома типами полягає в хімічному електроліті між їх позитивним і негативним електродами. Це пов’язано з тим, що літій-іонні акумулятори мають вищу щільність енергії та нижчу вартість порівняно з літій-полімерними. Однак літій-полімерні акумулятори є більш надійними, гнучкими та мають менше шансів постраждати від витоку електроліту.

Обидва типи акумуляторів працюють ефективно і мають свої плюси і мінуси. Однак, чи буде павербанк забезпечувати необхідний вам заряд, багато в чому залежить від конструкції та виготовлення павербанка.

Нижче MAGFAST висвітлює найважливіші моменти, на які слід звернути увагу при покупці нового павербанка.

Як розраховується ємність павербанка?

Ємність павербанка вимірюється в міліампер-годинах (мАг). Чим більша кількість мАг, тим більше заряду павербанк тримає, коли ви використовуєте його для заряджання своїх пристроїв. Після того, як ємність павербанка буде вичерпана, його потрібно буде знову зарядити. Загальне емпіричне правило диктує, що менші павербанки мають типову ємність 1000 мАг, а середні пристрої. від 3000 до 5000 мАг. Більші банки живлення можуть досягати 10 000 мАг.

Що відрізняє MAGFAST від інших виробників павербанків, так це наша здатність забезпечувати серйозну потужність. MAGFAST Life. це наш акуратний, портативний павербанк, який ідеально підходить для життя “на ходу. У той час як його аналоги мають середню ємність 1 000 мАг, Life має ємність 6 000 мАг. Цього достатньо, щоб двічі зарядити розряджений акумулятор iPhone.

На протилежному кінці шкали знаходиться MAGFAST Extreme. той, що може завести ваш автомобіль. Extreme. це суперзарядний пристрій, здатний збільшити час автономної роботи вашого акумулятора на кілька днів завдяки своїй приголомшливій ємності 18 500 мАг. Це також перший у світі портативний зарядний пристрій з трьома бездротовими зарядними станціями Qi. ідеально підходить для всіх ваших пристроїв або для спільного використання з родиною чи друзями.

І MAGFAST Life, і Extreme мають чотири способи подачі живлення. Life має п’ять способів подачі живлення, а Extreme. шість: додатковим бонусом Extreme є 12-вольтова розетка на 500 ампер. Це означає, що ви можете використовувати MAGFAST Extreme для запуску вашого автомобіля знову, знову і знову. Просто придбайте 12-вольтні кабелі-перехідники MAGFAST, які йдуть в комплекті з Extreme, і ви можете бути впевнені, що ніколи не застрягнете з розрядженим акумулятором автомобіля.

Хоча Extreme має достатню потужність, щоб забезпечити вас енергією на кілька днів, у MAGFAST є різні павербанки, які задовольнять ваші потреби у потужності.

Чи потрібен мені павербанк для телефону?

У вас часто розряджається батарея телефону протягом дня?? Вам набридло шукати розетку, коли на екрані з’являється страшне попередження?? Мати заряджений смартфон дуже важливо, особливо в дорозі. Існує величезна кількість сценаріїв, коли нам потрібно залишатися на зв’язку, наприклад, для зустрічей, вказівок, навчання або спілкування. Павербанки дозволяють заряджати пристрої в дорозі без необхідності підключення до електромережі, незалежно від того, чи перебуваєте ви в машині, поїзді, аеропорту чи навіть літаку.

Чи можна брати павербанк в політ??

Брати павербанк в політ можна. Однак існують певні умови для безпеки екіпажу та пасажирів.

  • Павербанки повинні зберігатися в ручній поклажі
  • Батарея повинна бути 100 Втч або менше
  • Батареї від 100 Втг до 160 Втг потребують спеціального дозволу
  • Вихід Wh повинен бути видимим на пристрої

Суперзарядний пристрій MAGFAST Extreme має 68.Акумулятор ємністю 45 Вт. його можна використовувати в літаку, якщо він зберігається у вашій ручній поклажі. Всі павербанки MAGFAST, включаючи Life, Extreme, зарядний пристрій для Apple Watch Time і автомобільний зарядний пристрій MAGFAST Road, можна брати з собою в літак.

Бездротовий зарядний павербанк

Qi. найпопулярніший тип бездротової зарядки, який є загальноприйнятим світовим стандартом. Ось чому всі павербанки MAGFAST підтримують бездротову зарядку Qi ваших пристроїв, що підтримують цю технологію. Ви можете дізнатися більше про найпопулярніші мобільні телефони, які підтримують бездротову зарядку, з нашого повного керівництва.

Qi може надати вам можливість заряджати ваші пристрої будь-де та будь-коли. Пристрої та зарядні пристрої з підтримкою технології Qi, безсумнівно, є найвідомішим технологічним досягненням останнього десятиліття, оскільки люди прагнули більш зручного способу заряджання акумуляторів своїх пристроїв, який не потребував би кабелів і не захаращував би навколишній простір. Бездротова зарядка Qi означає, що ви можете заряджати свій акумулятор вдома, в офісі чи автомобілі, а також підзаряджатися на ходу в кав’ярнях, готелях та аеропортах.

Що робить продукцію MAGFAST настільки унікальною, так це те, що вона пропонує все вищезазначене з точки зору бездротової зарядки Qi, а також забезпечує неперевершену потужність акумулятора і повну портативність. Просто переконайтеся, що обраний вами павербанк увімкнений, і ви зможете заряджатися бездротовим способом на ходу.

USB-павербанк

Павербанки. це не магія, але вони мають на борту технологію, яка є просто чудодійною. Вони потребують зарядки, щоб виконувати свою роботу, тому ми не можемо просто усунути потребу в дротовому джерелі живлення повністю. Крім того, ми в MAGFAST розуміємо, що не всі користуються бездротовими пристроями, і важливо, щоб кожен міг випробувати наші унікальні павербанки та інші зарядні пристрої.

Купуючи новий павербанк, переконайтеся, що він має необхідні вхідні та вихідні порти. Сьогодні ми маємо безліч способів передачі та отримання енергії.

Павербанки MAGFAST дуже просто заряджати, і для цього вам не знадобляться додаткові дроти. Є функція бездротової зарядки, а також можливість підключення кабелю USB-C або micro-USB. Нарешті, ви можете прикріпити продукт, наприклад, MAGFAST Life, до MAGFAST Road за допомогою магніту, щоб заряджати свій портативний блок живлення в дорозі від автомобільної розетки 12 В.

Мені потрібен павербанк з розеткою

За допомогою павербанків MAGFAST ви можете зарядити свій акумулятор щонайменше чотирма способами. Що стосується використання портативних павербанків MAGFAST для заряджання пристроїв, то існує щонайменше п’ять способів збільшити час роботи акумулятора. У моделях MAGFAST Extreme і Life є ще одна додаткова перевага. прихований вбудований міні-кабель, який поставляється безкоштовно з будь-яким павербанком. Поставляється у вигляді кабелю USB-C. Однак кабелі micro-USB та Lightning можна придбати додатково безпосередньо у MAGFAST.

Ви можете спочатку не помітити наш міні-кабель USB-C. Він акуратно зберігається в нашому красивому футлярі і має магнітну застібку, щоб ви могли просто повернути його в потрібне положення, коли він не потрібен. Для нас було важливо включити з’єднання USB-C, оскільки воно визнане одним з найпоширеніших з’єднань для зарядки багатьох пристроїв. Якщо акуратного міні-кабелю недостатньо, до роз’єму швидкої зарядки MAGFAST USB-C можна підключити довший вихідний кабель. У стандартній комплектації є вихід USB-A, а високоінтенсивне живлення 12 В. лише у версії Extreme.

MAGFAST не схожий на інших виробників павербанків. Ми прагнемо розробляти продукти, які не тільки відрізняються стилем, потужністю та портативністю, але й дають нашим клієнтам саме те, що їм потрібно від павербанка.

Вам потрібен павербанк, що швидко заряджається?

Пам’ятаєте часи, коли на зарядку смартфона йшла ціла ніч?? Або коли вам доводилося тримати ноутбук постійно підключеним до електромережі? Швидка зарядка змінила правила гри і дозволила нам перейти від нуля до повного заряду акумулятора в найкоротші терміни. Все зводиться до напруги та сили струму. Виробники можуть змінювати будь-який з цих елементів, збільшуючи загальну потужність, щоб пришвидшити заряджання пристрою. Чим вища потужність, тим швидше заряджається.

Можливо, ви помітили, що на деяких зарядних пристроях, які йдуть у комплекті з вашими пристроями, є напис “швидка зарядка”. Це чудово, але що станеться, якщо вам потрібно швидко зарядитися енергією, перебуваючи поза домом?? Що робити, якщо у вас немає з собою швидкого зарядного пристрою? Або розетка? Саме в цьому і полягають переваги павербанків MAGFAST. Всі продукти MAGFAST постачаються з технологією швидкої зарядки. Це означає, що ви можете не тільки заряджати свій павербанк на ходу, але якщо у вас є пристрій, сумісний з функцією швидкої зарядки, він зробить це надзвичайно швидко.

Як дізнатися, чи може мій пристрій швидко заряджатися?

Ваш пристрій може отримати від павербанка стільки енергії, на скільки розрахований зарядний ланцюг всередині нього. Якщо ваш смартфон розрахований на 5В/1А, він не витримає навантаження 5В/2А і не буде заряджатися швидше, ніж зазвичай. Ви зможете перевірити стандарт швидкої зарядки вашого пристрою, заглянувши в технічні характеристики або інструкцію користувача.

Більше ніколи не турбуйтеся про те, що у вас розрядиться батарея

Ми впевнені, що одного дня ви зможете заряджати свої пристрої власним імпульсом. або чимось не менш приголомшливим. До того часу, павербанки є ключовим рішенням для забезпечення енергії знову і знову, щоб тримати ваші пристрої зарядженими в дорозі. Пройшли ті часи, коли ви турбувалися про заряд акумулятора. Тепер, як справжній експерт з павербанків, ви можете прийняти обґрунтоване рішення щодо найкращого рішення для вас. Ми не хочемо бути упередженими, але оскільки MAGFAST змінює заряджання назавжди, ми знаємо, що наші павербанки можуть перевершити ваші потреби.

Поширені запитання про павербанки

Скільки коштує павербанк?

Ціна на павербанк не встановлена. Однак, інвестуючи в якісний павербанк, ви зможете заряджати свої пристрої на довгі роки. Ви можете придбати дешевий павербанк всього за кілька сотень гривень, але навіщо ризикувати, що павербанк зламається або пошкодить ваш пристрій, коли існують перевірені рішення, які вже давно зарекомендували себе. Вибираючи павербанк MAGFAST, ви можете бути впевнені, що купуєте технологічно і візуально досконалий пристрій.

Павербанки MAGFAST відрізняються за ціною: від 99 за MAGFAST Life до 249 за MAGFAST Extreme. Всі наші продукти розроблені для спільної роботи, тому ви можете легко створити індивідуальний досвід зарядки MAGFAST, інвестуючи в інші наші продукти. Набір MAGFAST Family Pro Kit (297) містить зарядні пристрої Life, Extreme, Road, Air, дві стінки та безліч аксесуарів. Якби ви купували всі компоненти MAGFAST Family Pro Kit окремо, їхня загальна вартість становила б 606 доларів. і це без урахування вартості додаткових аксесуарів! Інвестуючи в MAGFAST Pro Kit, ви заощадите понад 300! Якщо ви серйозно ставитеся до зарядки і хочете мати більше можливостей, ніж окремий павербанк, тоді колекція Pro Kit для вас

Чи пропонує MAGFAST павербанк Apple?

Всі павербанки MAGFAST сумісні з пристроями Apple, від iPhone до iPad і не тільки. MAGFAST Time. це геніальний пристрій, що надає рішення для портативної бездротової зарядки Apple Watch.

Чи пропонує MAGFAST павербанк для iPhone?

Павербанки MAGFAST можна використовувати з iPhone 8 і всіма пізнішими моделями, а також з новими смартфонами всіх основних брендів. Однак варто пам’ятати, що бездротова зарядка може відбуватися тільки в тому випадку, якщо ваш смартфон підтримує бездротове з’єднання. Якщо ні. не біда, адже всі павербанки MAGFAST мають кілька способів підзарядки вашого пристрою завдяки зручному вибору виходів.

Який невеликий павербанк найкраще купувати?

Без сумніву, MAGFAST Life. найкращий невеликий павербанк на ринку. У той час як більшість павербанків мають ємність лише 1 000 мАг, Life має ємність 6 000 мАг. Це означає в шість разів більшу потужність в одному пристрої, який ідеально підходить для зарядки на ходу.

Чи можу я створити своє власне рішення для зарядки MAGFAST?

Продукти MAGFAST оснащені дивовижною магнітною технологією. Це означає, що кожен зарядний пристрій сімейства MAGFAST можна з’єднати з іншим, щоб створити рішення для зарядки, яке ідеально відповідає вашим потребам. Незалежно від того, використовуєте ви павербанк MAGFAST окремо або в поєднанні з іншим компонентом MAGFAST, ви отримаєте однакову неперевершену потужність і довговічність, де б ви не знаходилися.

Leave a Reply