Otterbox 20,000 mAh Fast Charge Power Bank. 20k power bank

Table of Contents

Павербанк Otterbox 20 000 мАг зі швидкою зарядкою

Хороший акумулятор має важливе значення в наші дні. Все, від телефонів до GPS-навігаторів, фар, камер і радіоприймачів, зараз заряджається від USB.

Otterbox вже давно на ринку аксесуарів для телефонів і виготовляє одні з найміцніших кейсів на планеті. Якщо вам потрібен надміцний, водонепроникний чохол для телефону, вам підійде чохол від Otterbox.

У 2017 році вони використали свій досвід роботи з пластиком, щоб зробити одні з найкращих рюкзаків і жорстких кулерів, які ви можете купити. Жорсткі кулери конкурують з Yeti за якістю утримання льоду та виробництвом.

Вони знову розширили свою продуктову лінійку аксесуарів для електричних телефонів шнурами та акумуляторними батареями. Зараз у них є акумулятори на 10 000, 15 000 і 20 000 мАг. Бездротовий зарядний пристрій Fast Charge Qi доступний у розмірах 10 тис. і 15 тис. мАг з бездротовою зарядною панеллю Qi зверху.

У цьому огляді йдеться про павербанк Fast Charge Power Bank на 20 000 мАг без зарядної панелі Qi.

Fast Charge Power Bank має три різні розміри: 10 000, 15 000 і 20 000 мАг. В iPhone 12 встановлений акумулятор на 3 687 мАг, тому ви отримаєте більше 5 зарядок з 20 тис. мАг.

Він підходить не лише для телефонів, його можна використовувати для зарядки всього, що може заряджатися від 18 Вт USB. Не заряджає комп’ютери MacBook Pro, але добре підходить для менших пристроїв, таких як планшети, телефони, камери та дрони. Нові дрони, такі як DJI Mavic Mini 2, оснащені вбудованим USB-зарядним пристроєм або портативними зарядними станціями, тому їх легко заряджати в дорозі.

Повна зарядка займає близько 4 годин. Деякі зарядні пристрої швидші за інші. Безпосередньо підключений до стіни за допомогою швидкого зарядного пристрою заряджається найшвидше. Просто підключений до комп’ютера займе більше часу.

4 світлодіодні індикатори показують, наскільки він заряджений. Один клік. і він показує індикатори та поточний рівень заряду.

Має 2 порти, 1 USB-C та 1 USB-A. Обидва можуть заряджатися з вихідною потужністю 18 Вт.

2 порти потужністю 18 Вт. 1 USB-C, 1-USB-A

Список специфікацій

4 світлодіодні індикатори заряду

Що мені подобається

Виглядає і відчувається добре

Цей павербанк. найкрасивіший павербанк, який я бачив. Більшість з них прості пластикові або виготовлені зі слизьких матеріалів без уваги до деталей. Матеріал зі штучної шкіри на Otterbox відчувається дивовижно, його легше тримати в руці, і він не буде сильно ковзати під час руху.

Міцний

Більшість павербанків. це крихкі електричні пристрої. Одна крапля. і все готово. Otterbox робить свої продукти міцними. Я вже кілька разів випадково впускав його, а він виглядає як новий і працює чудово. Це робить його трохи важчим за інші павербанки, але він, швидше за все, прослужить довше, якщо носити його в рюкзаку.

18 Вт на виході Power Delivery

Більшість невеликих зарядних пристроїв мають потужність від 5 до 10 Вт, що не дозволяє заряджати більші пристрої, такі як деякі камери та планшети. 18 Вт добре справляється з усіма меншими пристроями, поки ви не дійдете до великих ноутбуків.

Що мені не подобається

Вихідна потужність лише 18 Вт

Зарядка потужністю 18 Вт може заряджати багато менших пристроїв, але для великих ноутбуків цього недостатньо. Я протестував Otterbox на 15-дюймовому MacBook Pro, і хоча він допоміг зарядити ноутбук, він не отримав жодних переваг. Можливо, він може збільшити заряд батареї під час сну, але під час використання він просто сповільнив зменшення заряду.

Неможливо швидко заряджати з обома портами

Швидка зарядка працює лише з одним підключеним пристроєм. Було б добре бачити обидва порти швидкої зарядки. 1. це все ще чудово, але ви просто повинні знати, що він не зможе швидко зарядити 2 телефони одночасно.

Міцний корпус без проблем витримує невеликі падіння

Для кого підійде?

Людям, які багато подорожують, потрібен більший павербанк. Якщо ви постійно користуєтеся невеликим ноутбуком, планшетом або камерою і у вас закінчується заряд, це відмінний варіант павербанка, щоб отримати. Заряд 18 Вт дозволяє заряджати планшети та великі камери, які потребують більше енергії.

Будучи більшим і важчим, ви, ймовірно, не візьмете його з собою в похід, але з урахуванням того, що в наші дні все працює від USB, версія 10k менша і легша, і може легко поміститися у вашому рюкзаку, щоб допомогти зарядити налобний ліхтар, GPS і телефон на стежці.

найкращих невеликих банків живлення

otterbox, fast, charge, power, bank
otterbox, fast, charge, power, bank

Незалежно від того, подорожуєте ви, працюєте чи граєте, найкращі маленькі павербанки можуть заряджати ваші пристрої, не займаючи дорогоцінного простору, і при цьому не займати дорогоцінного місця. Вони бувають різної ємності та компактних розмірів (деякі з них досить крихітні, щоб їх можна було сховати у вашому рюкзаку), тому ви можете знайти модель, яка найкраще відповідає вашим потребам.

Загалом, розмір павербанка пов’язаний з його електричною ємністю, яка вимірюється в міліампер-годинах (мАг). У невеликих моделях ємність павербанка може становити від 5000 мАг до понад 25000 мАг. чим більше мАг, тим більше разів павербанк зможе зарядити ваш пристрій. Майте на увазі, однак, що ви отримаєте менше зарядів для великої електроніки, наприклад, ноутбуків, і більше зарядів для простіших пристроїв, таких як смартфони. Звичайно, сам павербанк повинен бути спочатку заряджений, перш ніж він зможе живити ваші пристрої, і чим більша ємність, тим довше це може зайняти. По суті, ви будете дивитися на час зарядки 2.від 5 до 12 годин, залежно від ємності акумулятора. Як мінімум, вам потрібен павербанк, який може зарядити смартфон повністю, з додатковим акумулятором про запас.

Що стосується портативності, то павербанки великої ємності мають розмір смартфона, але якщо це більше місця на вашому столі або сумці, ніж ви готові заощадити, ви можете вибрати тонкі, легкі стилі, які досить малі, щоб вставити їх у вашу записну книжку, однак, що компактні павербанки найкраще зберігати для швидких зарядок, а не для кількох повних зарядок для різних пристроїв, оскільки мАг буде меншим.

Як правило, невеликі павербанки мають один або два вихідних USB-порти, тому подумайте, скільки пристроїв ви хочете заряджати. Хоча більшість невеликих павербанків постачаються з кабелем micro-USB, необхідним для зарядки перед поїздкою, в більшості випадків вам потрібно буде поставити настінну вилку, а також зарядний кабель вашого пристрою.

Після глибокого занурення в огляди павербанків та порівняння розмірів і специфікацій, я зібрав найкращі маленькі павербанки нижче, щоб ви могли зарядити свій пристрій у надзвичайних ситуаціях.

Найкращий в цілому

Може похвалитися надвисоким показником 4.7-зірковий загальний рейтинг після більш ніж 67 000 відгуків на Amazon, павербанк PowerCore 10000 від Anker має ємність 10000 мАг і один з найменших розмірів у цьому списку. компактніший, ніж колода карт. За словами бренду, він може забезпечити iPhone X з 2.4 заряди, iPhone 8 з 3.6 зарядок, а Galaxy S9. за 2.2 заряди. Коли павербанк потрібно зарядити самому, ви можете отримати повний заряд акумулятора приблизно за 4.7 годин. Він має один USB-порт для заряджання одного пристрою одночасно та чотири маленькі світлодіодні індикатори, які відображають відсоток енергії, що залишився. У комплекті з павербанком йдуть кабель micro-USB і дорожній чохол, але вам потрібно буде придбати власний кабель, якщо ваш пристрій вимагає іншого підключення. Важить всього 6.35 унцій, він пропонує найкраще поєднання потужності, портативності та схвалення оглядачів.

Один з рецензентів написав: “Я повинен сказати, що я дійсно вражений не тільки тим, як добре він працює, але і тим, як ШВИДКО він заряджає мій iPhone XR”! Я не очікував, що він зарядиться так швидко, у мене залишилося близько 10% або близько того, я підключив його до мережі, і протягом приблизно 30-45 хвилин. десь за годину у мене була повна зарядка! І павербанку все ще вистачило на те, що я вважаю, що ще 2 повних заряди повинні піти.”

Друге місце

Також від Anker, PowerCore 5000 має циліндричну конструкцію, яка трохи більша за рулон м’ятних цукерок, що робить його дуже портативним варіантом павербанку. Розроблений з одним портом, він може заряджати один пристрій одночасно, і, згідно з даними бренду, ємність 5000 мАг може забезпечити iPhone X з 1.3 заряди, iPhone 8 з 1.8 зарядів, а Galaxy S9 з 1.1 заряд. Рівень заряду відображається трьома маленькими світлодіодними індикаторами, а в комплекті є кабель micro-USB та чохол. Коли банк живлення розрядиться, це займе приблизно 2.5 годин, щоб зарядити його.

Рецензент написав: “Використовуйте його для компактної зарядки (гаманець або). У мене є більша модель Anker, яка також чудова, але ви не можете перевершити цю за компактні розміри. Настійно рекомендуємо для легкого перенесення.”

Найкращий для одночасної зарядки 2 пристроїв

Завдяки ємності 20000 мАг і двом вихідним портам, павербанк PowerCore Essential 20K від Anker може заряджати два пристрої одночасно. і він отримав майже ідеальну оцінку 4.8-зірковий загальний рейтинг після 48 000 відгуків, що робить його найкращим вибором для павербанка з декількома пристроями. Є вихідний порт micro-USB і вихідний порт USB-C, і при використанні в якості рішення для зарядки одного пристрою він може забезпечити п’ять зарядів iPhone XS, чотири заряди iPhone 11, майже п’ять зарядів Galaxy S10 і два заряди iPad mini 5.5 зарядів. Сам павербанк заряджається приблизно за 10 годин, а рівень заряду можна перевірити, натиснувши кнопку. Хоча він важить значно більше, ніж деякі інші павербанки, він приблизно розміром зі смартфон, і кожен пристрій тестується на міцність при падінні з висоти 1 метр.

Рецензент написав: “Це вже третій портативний зарядний пристрій Anker, який я придбав, і знову я задоволений цим. Мені подобається функція подвійного зарядного порту, я можу заряджати два телефони або телефон і планшет одночасно. Час зарядки швидкий! А з повністю зарядженим портативним пристроєм я можу використовувати його протягом декількох днів, перш ніж заряджати його знову. Я завжди беру його з собою в подорожі. завжди добре мати під рукою надійний портативний зарядний пристрій! Однозначно рекомендую це.”

Найкращий павербанк з цифровим дисплеєм

З портативним павербанком INIU перевірити рівень заряду акумулятора так само просто, як поглянути на цифровий світлодіодний індикатор. Ще один потужний варіант, павербанк ємністю 20000 мАг можна використовувати для заправки аксесуарів та пристроїв будь-якого розміру, і він може забезпечити Galaxy S20 з 3.4 зарядки, iPhone 13 з 4.3 заряди, а iPad mini 4. 2.7 зарядів. Він має два вихідних порти плюс порт введення/виведення USB-C, а це означає, що ви можете заряджати до трьох пристроїв одночасно. Звичайно, з такою потужністю павербанк трохи більший і важчий, ніж інші варіанти, представлені в цьому списку. Тим не менш, є вбудований ліхтарик для ще більшої зручності. Ця кирка заряджається за допомогою кабелю USB-C, що входить до комплекту, з часом зарядки близько 12 годин, за словами рецензента.

Один з рецензентів написав: “Ми взяли його в похід, і він тримав заряд кілька днів. Ми змогли зарядити наші телефони кілька разів. Індикатор заряду у відсотках був неймовірно корисним. Дуже портативний і сумісний з TSA.”

Найбільша ємність акумулятора

Якщо ви шукаєте найбільшу потужність зарядки, потужний павербанк Ekrist може вмістити 25800 мАг, що, як стверджує бренд, достатньо для повної зарядки будь-якого смартфона від чотирьох до восьми разів, а iPad Pro. від двох до трьох разів. Хоча ця цифра варіюється в залежності від виробника та пристрою, один власник Galaxy 8, який відгукнувся на Ekrist, стверджував, що 50% ємності акумулятора залишилося після чотириразової зарядки його пристрою. Павербанк має два вихідних порти USB та один вхідний порт micro-USB, а в комплекті з ним йде кабель micro-USB. Коли прийде час поповнити запас заряду акумулятора, павербанку знадобиться приблизно від восьми до 10 годин для підзарядки.

Рецензент написав: “Я володію ним менше місяця, і він швидко став необхідністю в моєму повсякденному житті; добре вписується в бічну частину мого рюкзака. Ціна за те, що ви отримуєте, цілком виправдовує себе, якщо порівнювати з іншими моделями, які старіші, дорожчі та мають меншу ємність акумулятора. Середній цикл заряду акумулятора дасть мені кілька повних зарядок телефону, і заряджати його потрібно лише раз на тиждень, плюс-мінус.”

Найкращий банк сонячної енергії

Якщо ви будете далеко від надійного джерела живлення або хочете мати запасний варіант на випадок, якщо вдома зникне електрика, це найкращий невеликий сонячний павербанк, який допоможе тримати ваші пристрої зарядженими. Він має ємність 12000 мАг, яку можна швидко зарядити за допомогою USB-шнура (найкраще для регулярного використання), але ви також можете покластися на функцію сонячної енергії як на резервну копію в крайньому випадку або для поповнення заряду в разі потреби. (Майте також на увазі, що менші сонячні панелі, такі як на цьому пристрої, означають, що сам павербанк буде повільніше заряджатися на сонці, тому ви торгуєте деякою потужністю за компактний розмір).) Бренд заявляє, що павербанк може заряджати п’ять пристроїв одночасно, і він має чотири вбудовані кабелі: USB-кабель, micro-USB-кабель, кабель типу C та кабель Lightning.

За словами одного з оглядачів, при повному заряді павербанк може зарядити iPhone SE три-чотири рази, але бренд не дає подробиць про те, скільки разів він може зарядити будь-які інші моделі телефонів або планшетів. Зверніть також увагу, що немає жодної згадки про те, скільки часу потрібно для повної зарядки павербанку через розетку або сонячну енергію.

На додаток до функції зарядного пристрою, банк має світлодіод, який працює як маленький ліхтарик.

Рецензент написав: “Це чудовий маленький зарядний пристрій. Він досить швидко заряджається через USB-кабель і має додаткову перевагу сонячної зарядки, коли ви застрягли в колії. Ця особливість робить його чудовим для подорожей. Він має приємний компактний розмір і поставляється з чотирма зручними кабелями, які вже прикріплені. Я можу повісити його на рюкзак під час походу, і він буде заряджатися. Я можу залишити його на приладовій панелі мого автомобіля під час руху, і він буде заряджатися. Коли я сиджу вдома і мені ліньки вмикати його в розетку, я просто ставлю його біля вікна, і він заряджається. Сонячна зарядка не дуже швидка, але це, безумовно, приємне доповнення!”

Найкращі павербанки на 20 000 мАг, які ви можете придбати

otterbox, fast, charge, power, bank

Павербанк. це чудовий спосіб тримати ваші пристрої зарядженими, перебуваючи далеко від розетки. Ви можете придбати менші портативні акумулятори ємністю 5 000 мАг і 10 000 мАг, але ті, що мають ємність 20 000 мАг, прослужать вам довше і повинні заряджати ваш пристрій кілька разів. Ось наші рекомендації щодо найкращих павербанків ємністю 20 000 мАг, які ви можете придбати на даний момент.

Найкращі павербанки на 20 000 мАг

Примітка редактора: Ми будемо постійно оновлювати цей список по мірі появи нових павербанків на 20 000 мАг.

Anker PowerCore III

otterbox, fast, charge, power, bank

Anker PowerCore III. популярний павербанк на 20 000 мАг з розумним набором портів: два USB і один USB-C. Він може заряджатися зі швидкістю до 20 Вт і підтримує технологію швидкої зарядки Qualcomm.

Anker. супервиробник зарядних пристроїв, і цей павербанк оснащений системою безпеки Anker MultiProtect. 18-місячна гарантія виробника додає додаткового спокою, і вона доступна за 60 або менше.

Anker PowerCore Essential

otterbox, fast, charge, power, bank

Anker пропонує кілька павербанків ємністю 20 000 мАг, але одним з найбільш помітних варіантів є PowerCore Essential. Акумулятор має порт USB-A для виходу, а також порт USB-C для входу та виходу. Завдяки підтримці технології Power Delivery, порт USB-C забезпечує вихідну потужність до 18 Вт.

Родовід Anker і можливості швидкої зарядки вже досить хороші, але ви можете взяти настінний зарядний пристрій потужністю 18 Вт, щоб зарядити павербанк на 100% менш ніж за сім годин. Також майте на увазі, що ви можете використовувати його для заряджання інших пристроїв USB-C, таких як планшети, смартфони і навіть деякі ноутбуки.

Павербанк Romoss на 20 000 мАг

otterbox, fast, charge, power, bank

Якщо ви шукаєте павербанк на 20 000 мАг, в якому не бракує вибору портів, зверніть увагу на пропозицію Romoss. Акумулятор має три порти USB-C (два на вихід, один на вхід) і два порти USB-A (один на вхід, один на вихід). Це ідеальний компаньйон, якщо ви сподіваєтеся заряджати пристрої всієї групи на ходу.

Акумулятор підтримує технологію Power Delivery, тому ви можете поповнити заряд на 18 Вт для порту USB-C. Ви також можете перевірити невеликий світлодіодний дисплей, щоб побачити відсоток заряду акумулятора, струм зарядки та напругу зарядки в будь-який момент.

Портативний зарядний пристрій Crave Plus Pro

otterbox, fast, charge, power, bank

Портативний зарядний пристрій Crave’s Plus Pro. це трипортовий варіант, оснащений технологією швидкої зарядки IC 3.0. Два порти. USB-A, а третій. USB-C з підтримкою Power Delivery для зарядки до 45 Вт. Сам павербанк розміром із середньостатистичний смартфон, тому ви без проблем зможете помістити його в рюкзак або навіть у сумку

Як тільки ваш Crave Plus Pro розрядиться, скористайтеся вхідним портом USB-C, щоб швидко повернутися до повної швидкості. Crave Plus Pro. не найдешевший варіант у списку, але три порти. це величезний плюс при зарядці.

Mophie Powerstation XL

otterbox, fast, charge, power, bank

На перший погляд, Mophie Powerstation XL. це звичайний портативний акумулятор. Є два звичайні USB-порти та порт USB-C для введення та виведення даних. Вибір портів не надто різноманітний, але принаймні порт USB-C може видавати 15 Вт.

Де Powerstation XL відрізняється від конкурентів, так це у виборі матеріалів. Тканинний матеріал зверху та знизу м’який на дотик, навіть якщо вам доведеться час від часу його чистити.

При ціні близько 60, Powerstation XL трохи дорожчий, ніж деякі інші варіанти. Однак це простий павербанк на 20 000 мАг, який не намагається бути чимось більшим. Для деяких людей цього достатньо.

Baseus 65W Power Bank

otterbox, fast, charge, power, bank

Baseus. титан індустрії зарядних пристроїв, і в зарядному пристрої потужністю 65 Вт у вас в руках справжня електростанція. Оснащений одним портом PD USB-C потужністю 65 Вт і двома портами QC USB-A потужністю 30 Вт, павербанк є чудовим варіантом для підзарядки ноутбуків і телефонів.

Цифровий світлодіодний індикатор заряду дає вам більш точне уявлення про те, наскільки більше енергії можна вичавити з пристрою, а потужність 65 Вт означає, що сам павербанк можна поповнити всього за дві години.

Omnicharge Omni 20 Plus

otterbox, fast, charge, power, bank

Якщо ви шукаєте дійсно універсальний портативний акумулятор, зверніть увагу на Omnicharge Omni 20 Plus. На додаток до двох звичайних портів USB, Omni 20 Plus має порт USB-C для введення та виведення даних. Завдяки технології Power Delivery порт USB-C забезпечує до 60 Вт на виході та 45 Вт на вході.

Якщо вам потрібно ще більше потужності, Omni 20 навіть має розетку змінного струму потужністю 100 Вт. Це означає, що ви можете заряджати 15-дюймовий MacBook Pro на повній швидкості. Наче цього було недостатньо, Omni 20 Plus забезпечує вихідну потужність бездротової зарядки до 10 Вт.

Нарешті, невеликий OLED-дисплей показує, скільки залишилося заряду, яку потужність видає Omni 20 Plus, а також приблизний час, що залишився до розрядки акумулятора.

Omni 20 Plus також дуже важкий, навіть для портативного акумулятора на 20 000 мАг. Однак, це один з найпотужніших варіантів.

Це все для нашого списку найкращих доступних павербанків на 20 000 мАг. Ми будемо оновлювати цю публікацію з новими варіантами, як тільки вони будуть випущені.

Найкращі павербанки 2023 року

Ми протестували павербанки від Nitecore, Goal Zero, Anker та інших виробників, щоб допомогти вам знайти найкращу модель для заряджання телефону, планшета, ноутбука чи інших гаджетів.

otterbox, fast, charge, power, bank

Павербанк BioLite PD в дії під час походу в штаті Теннессі; (фото / Honey McNaughton)

У 2023 році майже кожен гаджет і пристрій, яким ми користуємося, матиме акумулятор. Наші телефони є основним прикладом, але майже все. від налобних ліхтарів до навушників. має вбудовані акумулятори.

В результаті нашого світу, що перезаряджається, портативні павербанки стали стандартною частиною повсякденного життя. Під час подорожей павербанки пропонують зручну зарядку на ходу, що позбавляє від необхідності шукати розетку. Для любителів активного відпочинку компактні павербанки стануть незамінним помічником у кожному поході, туристичному поході та велоподорожі.

За останні роки павербанки вдосконалювалися в геометричній прогресії. Оскільки всі ми все більше залежимо від наших електронних пристроїв, павербанки стали меншими, легшими та більш потужними, ніж будь-коли раніше.

Щоб скласти цей список найкращих павербанків, ми прочесали ринок у пошуках найпопулярніших, інноваційних та визнаних моделей. а потім провели широке тестування вдома та в польових умовах, щоб визначити найкращу модель для будь-яких потреб та бюджету. Ми заряджали телефони, камери, ноутбуки та навіть інші павербанки. Ми впустили і злегка зловживали більше десятка моделей, щоб визначити міцність і довговічність. Зрештою, ми отримали чітке розуміння того, які моделі варті своєї ваги та ціни. Це найкращі павербанки на ринку сьогодні.

Щоб дізнатися більше про те, на що слід звертати увагу при покупці павербанка, а також про наш суворий процес тестування, ознайомтеся з нашим вичерпним Посібником покупця, порівняльною таблицею та розділами поширених запитань нижче.

Nitecore NB10000 Gen II

Характеристики

otterbox, fast, charge, power, bank

Плюси

  • Ударостійкий і загалом довговічний
  • Легкий з тонким профілем
  • Швидко заряджається
  • Низьке енергоспоживання для чутливих пристроїв

Мінуси

Nitecore NB100000 (60). це легкий і простий павербанк без надмірностей, який серйозно вразив під час тестування. Цей мініатюрний пристрій є одним з найменших павербанків на 10 000 мАг на ринку. Легко поміщається в будь-який. і важить трохи більше 5 унцій. відмінна статистика для павербанка, який повністю зарядив iPhone 13 до 100% два з половиною рази. саме так, як заявляє бренд.

NB10000 не є найміцнішим або найрозкішнішим павербанком на ринку, але він просто добре працює в кожній категорії без будь-яких серйозних недоліків або слабких місць. Звичайно, індикатор заряду батареї не найточніший, але це дріб’язкова критика для компактного павербанка. Зрештою, NB10000 забезпечує надійне портативне живлення для заряджання невеликих пристроїв.

Наш тест на падіння з висоти 2 футів не залишив жодної подряпини на корпусі Nitecore з вуглецевого волокна, тому ми особливо рекомендуємо цей павербанк для використання на відкритому повітрі. Він досить легкий і компактний для надлегких наскрізних походів, і він містить достатньо енергії, щоб тримати телефон зарядженим протягом досить тривалого часу. в залежності від використання телефону, звичайно.

У порівнянні з першим поколінням NB10000, друге покоління пропонує збільшений вихід USB-C для швидшого заряджання. Він також має “режим низького струму”, який корисний для чутливих пристроїв з невеликими акумуляторами, таких як розумні годинники та навушники Bluetooth.

Якщо вам потрібно зарядити два пристрої одночасно. NB10000 впорається з цим завданням. Крім того, він має функцію “наскрізної зарядки”, яка дозволяє користувачам підключатися до виходів NB10000, коли він підключений до розетки.

Power Bank Charmast 10400 mAh

Технічні характеристики

  • Ємність 10 000 мАг
  • Вага 6.6 унцій
  • Розмір 3.56 x 2.44 x 0.87
  • Виходи USB-A (2x), USB-C (1x)
  • Входи Micro USB, USB-C
  • У комплекті кабелі USB-A до USB-C, USB-A до micro USB

Плюси

  • Універсальна конфігурація зарядки
  • Хороша ціна
  • Компактний
  • Сам павербанк швидко заряджається

Мінуси

За 23 гривні павербанк Charmast такого розміру. чудовий доступний варіант для підзарядки невеликих пристроїв по дому та під час відпочинку на вихідних. Звичайно, в інтернеті є дешевші павербанки такого розміру, але цей дійсно працює і має чудову якість за таку ціну.

З двома виходами USB-A, входом/виходом USB-C та виходом micro USB, цей зарядний пристрій працює з усіма типами кабелів. Теоретично він може заряджати до трьох пристроїв одночасно, хоча при такому навантаженні він дуже швидко розряджається. Під час нашого тестування він вчасно подавав живлення на навушники, смартфон і смарт-годинник. Заряджає iPhone 13 від 0 до 100% і знову від 0 до 92% за один повний заряд. У порівнянні з павербанками аналогічного розміру, Charmast швидко перезаряджається при підключенні до розетки за допомогою кабелю, що йде в комплекті.

Хоча цей пристрій трохи об’ємніший і важчий, ніж наш найкращий загальний вибір, він все одно легко поміщається в сумку без зайвих зусиль. Пластиковий корпус не може похвалитися жодними заявленими показниками водонепроникності, але він чудово витримав наш тест на падіння, отримавши лише незначні подряпини.

Goal Zero Sherpa 100PD

Технічні характеристики

  • Ємність 25 600 мАг
  • Вага 1.5 фунтів.
  • Розмір 7.7 x 3.81 x 1
  • Виходи Бездротовий, USB-C (1x)
  • Входи USB-A (2x), USB-C (1x)
  • У комплекті 39 кабелів 39 кабелів USC-C до USB-C

otterbox, fast, charge, power, bank

Плюси

  • Достатньо потужний для заряджання ноутбуків і планшетів
  • Міцний корпус
  • Бездротова зарядка

Мінуси

Під час тестування для цього огляду ми зосередилися насамперед на компактних павербанках у діапазоні 10-20 тис. мАг. Хоча ці невеликі пристрої чудово підходять для заряджання невеликих пристроїв на ходу, вони не підходять для великих пристроїв, таких як ноутбуки.

Goal Zero Sherpa 100PD (199) більший за більшість павербанків у цьому списку. Важить 1.5 фунтів, і він не поміститься в кишеню. Проте він все ще відносно компактний, і це ідеальний вибір для авіаперельотів або автомобільного кемпінгу, особливо коли заряджений ноутбук має важливе значення.

У порівнянні з меншими банками, які ми тестували, Sherpa може похвалитися кількома значними оновленнями. По-перше, він пропонує бездротову зарядку. Просто встановіть сумісний смартфон або інший пристрій на зарядну панель, і він буде заряджатися без кабелю.

Невеликий екран інформує користувача про вихідну потужність, залишок заряду акумулятора тощо. Він набагато інформативніший, ніж стандартна серія індикаторів, які мають більшість невеликих павербанків.

Sherpa зарядив iPhone 13 з нуля до 100% сім разів за допомогою шнура USB-C до USB-C. Бренд заявляє про вісім повних зарядів, але ця цифра залежить від багатьох змінних факторів. У будь-якому випадку, Sherpa приблизно в чотири рази потужніший за більшість павербанків на 10 тис. мАг в цьому відношенні. Використовуючи бездротову зарядну поверхню, телефон повністю заряджається приблизно за 100 хвилин.

Sherpa повністю заряджав MacBook Air більше двох разів, перш ніж вичерпав свій заряд. цього більш ніж достатньо для вихідних, проведених за автономним комп’ютером.

Dark Energy Poseidon Pro 10200

Технічні характеристики

  • Ємність 10 000 мАг
  • Вага 9.6 унцій.
  • Розмір 6 х 3.25 x 0.63
  • Виходи USB-C (1x), USB-A (1x)
  • Входи USB-C (1x)
  • Кабелі в комплекті 3′ кабель USB-C до USB-C

otterbox, fast, charge, power, bank

Плюси

  • Надзвичайно міцний
  • Створений для екстремальних умов
  • Водонепроникний і повністю занурювальний

Мінуси

З точки зору довговічності, Dark Energy Poseidon Pro (120) на багато миль випереджає майже всі інші павербанки. За словами бренду, його можна повністю занурювати у воду на 45 хвилин, заморожувати протягом чотирьох тижнів і скидати з висоти 75 футів у повітря. Хоча ми не перевіряли ці сміливі заяви, ми використовували Poseidon Pro протягом декількох тижнів, впускали його в сніг, кидали в рюкзак і не робили жодних спроб захистити його від пошкоджень. Він продовжує виглядати і працювати як новий.

Куленепробивна природа цього павербанка призводить до невеликого збільшення ваги. Він приблизно на 3 унції важчий за інші павербанки з порівнянною ємністю. Проте, це невелика ціна за надійну роботу в екстремальних умовах. Якщо ви прямуєте на край світу, це правильний павербанк для пакування.

Всі входи і виходи живлення на Pro заховані під міцними міні-дверцятами. Невеликий світлодіодний ліхтарик знаходиться поруч з портами USB-A та USB-C. Чотири індикатори заряду батареї передають ключову інформацію, яка потрібна користувачам.

Нам вдалося вичавити з Pro два повних заряди за допомогою iPhone 13. конкурентна статистика в категорії 10 тис. мАг.

Goal Zero Flip 24

Характеристики

otterbox, fast, charge, power, bank

Мінуси

Цей Goal Zero Flip 24 (30) на один градус менший, ніж звичайні павербанки на 10 тис. мАг. Приблизно такого ж розміру, як 15 пачок жувальної гумки, він зарядив iPhone 13 двічі (майже на 81% на другому заряді). Це чудова ціна за 30, і вона додає цінного спокою під час тривалих походів та велосипедних прогулянок.

На відміну від більшості павербанків у цьому списку, Flip 24 має лише вхід і вихід USB-A. Це не дивно для такого маленького повербанка, але це може дратувати тих, у кого немає сумісного кабелю. Крім того, USB-C заряджається швидше, ніж USB-A. Flip 24 заряджає ваш телефон повільніше, ніж більшість інших варіантів у цьому списку.

З іншого боку, вбудований USB-A флеш-накопичувач Flip 24 досить зручний. Підключається безпосередньо до сумісних портів і заряджається без шнура. Індикатор заряду акумулятора загоряється, коли користувач натискає на USB-накопичувач, який подвоюється як кнопка. панацея в дизайні продукту.

Для телефонів, навушників і смарт-годинників Flip 24. це чудова маленька резервна батарея. Якщо вам потрібно заряджати більші пристрої, обирайте павербанк більшої ємності.

Anker PowerCore III Elite

Технічні характеристики

  • Ємність 25 600 мАг
  • Вага 1.3 фунти
  • Розмір 7.22 x 3.24 x 0.94
  • Виходи USB-A (2x), USB-C (1x)
  • Входи USB-A (1x), USB-C (1x)
  • У комплекті є кабелі USB-C до USB-C

otterbox, fast, charge, power, bank

Плюси

  • Велика потужність у невеликому корпусі
  • Простий дизайн
  • Інтуїтивно зрозумілий інтеейс з однією кнопкою

Мінуси

Anker має добру репутацію виробника простих, довговічних павербанків, що швидко заряджаються. PowerCore III Elite (160) може похвалитися вражаючою ємністю 25 600 мАг. чудовий показник для павербанка завдовжки лише близько семи дюймів.

Більшість користувачів павербанків можуть обійтися 10 тис. мАг. цілком достатня ємність для заряджання телефону та навушників на вихідні. PowerCore III Elite. це великий крок вперед. він має більш ніж удвічі більшу ємність, ніж більшість павербанків у цьому списку. Досить потужний, щоб заряджати ноутбуки та планшети, і при цьому вміщується в більшості штанів.

Звичайно, додаткову ємність потрібно звідкись брати. PowerCore III важить 1.3 фунти. Трохи важкувато для рюкзака. Проте, порівняно з павербанками аналогічної ємності, такими як Goal Zero Sherpa 100PD, PowerCore є відносно тонким.

PowerCore III повністю зарядив iPhone 13 трохи більше шести разів. Anker стверджує, що може заряджати три пристрої одночасно. Під час тестування він легко заряджав два смартфони одночасно.

Під час нашого тесту на падіння з висоти 2 футів PowerCore легко вм’явся, але продовжував працювати без проблем. Це чудовий компактний вибір для фотографів або віддалених працівників у дорозі.

Магнітний зарядний пристрій Hinovo

Характеристики

  • Ємність 5000 або 10000 мАг
  • Вага 4.5 унцій. (версія на 5 000 мАг)
  • Розмір 4.09 x 2.75 x 0.35
  • Вихід Бездротова зарядка через магнітне з’єднання
  • Вхід USB-C (1x)
  • Водонепроникність Невідомо
  • У комплекті кабелі USB-C до USB-C (1)

Мінуси

Цей компактний павербанк магнітно прикріплюється до задньої панелі сумісних смартфонів, щоб забезпечити їх енергією на ходу. Замість того, щоб чекати, поки ваш телефон залишається підключеним до кабелю, магнітний павербанк Hinovo (39) йде туди, куди ви йдете. Він повністю мобільний і дуже зручний.

Наш головний редактор живе з Hinovo вже кілька місяців, і він цінує його простоту використання та зрозумілий дизайн. Тонка версія на 5000 мАг одразу подвоює час автономної роботи смартфона без зайвого об’єму. Основним недоліком Hinovo є те, що він сумісний лише з певними телефонами, сумісними з MagSafe.

Якщо на вас чекає довгий робочий день з інтенсивним використанням телефону або переліт через всю країну з підтримкою Wi-Fi, Hinovo забезпечить надійну гарантію того, що ваш телефон переживе поїздку.

Otterbox Fast Charge

Характеристики

otterbox, fast, charge, power, bank

Мінуси

Otterbox Fast Charge (35) доступний у трьох розмірах: 10k, 15k та 20k мАг. Ми протестували версію 10k, хоча всі три моделі мають однаковий дизайн і компонування з двома портами. Маючи лише один вхідний/вихідний USB-C та один вихідний USB-A, це простий та ефективний павербанк, який найкраще працює зі смартфонами та невеликими пристроями.

“Швидка зарядка” встановлює високі очікування. Цей павербанк повністю зарядив iPhone 13 від розряду до 100% всього за 90 хвилин. Хоча цей показник є конкурентоспроможним для невеликого павербанка, він приблизно такий самий, як і у кількох інших лідерів у цьому списку. Цей Otterbox досить швидко заряджається, але він не поступається своїм аналогам у цьому списку, але не обов’язково перевершує їх.

У порівнянні з більш міцними варіантами, які ми тестували, Fast Charge має повністю пластиковий корпус, який на дотик здається трохи делікатним і дешевим. Він витримав наш тест на падіння і продовжував функціонувати, але йому просто не вистачає відчуття відмінної якості збірки. Тим не менш, це цілком придатний для використання павербанк.

Версія 15k (45). це щось середнє між звичайними розмірами павербанків. Ми очікуємо, що він може зарядити новіший iPhone три або чотири рази, що є значним поліпшенням у порівнянні з версією 10k.

Павербанк BioLite Charge 80 PD

Характеристики

otterbox, fast, charge, power, bank

Мінуси

  • Індикатор заряду акумулятора не є надто точним
  • Індикатор заряду акумулятора не вимикається під час заряджання

Цей невибагливий павербанк випадково став одним з найулюбленіших павербанків нашого тестувальника. Після того, як під час нещодавнього альпіністського походу у нього вкрали витончений і легкий зарядний пристрій Anker, BioLite Charge 80 PD (80). його резервна батарея. опинилася в його рюкзаку під час кількох надлегких походів і тривалих дорожніх пригод.

Для павербанка вагою понад кілограм потрібно чимало, щоб опинитися в туристичному наборі, але для надвіддалених екскурсій, де енергоефективність була обов’язковою умовою, ця річ стала для нашого тестера просто паличкою-виручалочкою. Незважаючи на свої 16 років.При вазі 4 унції, він може зарядити смартфон більше 5 разів (перевірено з iPhone 11), двічі (перевірено з iPad Pro) і навіть один раз (перевірено з MacBook Pro).

Хоча вам не потрібні всі ці пристрої в туристичному поході, це чудове джерело живлення для автоподорожей, фото/відео зйомок на природі або міжнародних подорожей. І для тих подорожей з рюкзаком, які змушують вас бути поза мережею протягом п’яти днів або більше, важко перевершити співвідношення потужності до ваги, яке він забезпечує.

Два порти USB-A Quick Charge і один порт USB-C PD забезпечують надзвичайно швидку зарядку. Банк також займає лише 4.5-5 годин для повного заряду, що краще, ніж у деяких інших моделей з аналогічною ємністю, які ми тестували. Міцний пластиковий корпус надає йому міцності, і ми не помітили на ньому жодної подряпини після багатьох миль жорсткого використання.

З ємністю 20 тис. мАг, він має властиві недоліки. досить важкий і порівняно великий, але знаходиться на одному рівні з іншими банками в своїй категорії. Ми вважаємо, що індикатор заряду акумулятора дещо недостатній. Важко точно визначити, скільки залишилося заряду, і нам не подобається, що індикатор залишається увімкненим під час заряджання. Деяку енергію можна заощадити, якщо вимкнути його через секунду після увімкнення, а вночі він може дратувати, якщо його не прикрити.

Якщо не брати до уваги ці незначні недоліки, ми вважаємо, що зарядний пристрій BioLite Charge 80 PD забезпечує надійне живлення в компактному, міцному корпусі. Якщо вам потрібен чистий надлегкий мінімалізм, є кращі варіанти. Але для шукачів пригод, які потребують трохи більше енергії під час екскурсій для декількох пристроїв, це буде надійним вибором.

OKZU C10002Y

Технічні характеристики

otterbox, fast, charge, power, bank

Мінуси

Цей ультратонкий павербанк на 10 тис. мАг (26) продається як джерело живлення для верхнього одягу з електропідігрівом, але він також чудово підходить для всілякої дрібної електроніки. Він тричі заряджав iPhone 13 до повного заряду, перш ніж сам потребував підзарядки. чудовий показник для павербанка, який важить всього 6.8 унцій.

Ми виявили, що C10002Y стає теплим на дотик при підключенні до стіни, але це, швидше за все, просто результат тонкого пластикового корпусу. не є серйозною проблемою. Говорячи про корпус, це, безумовно, не найміцніший павербанк у нашому списку. Таке відчуття, що одне значне падіння з висоти грудей на тверду поверхню буде кінцем для нього. Ми затамували подих під час тесту на падіння з висоти 2 футів, і хоча він витримав, але зазнав незначних видимих пошкоджень.

Чотири світлові індикатори відображають рівень заряду акумулятора, включаючи один індикатор, який світиться зеленим кольором, коли ввімкнено “швидкий режим”. Цікаво, що цей індикатор світився зеленим під час заряджання iPhone через порт USB-C, але не під час заряджання навушників через порт USB-A. Здається, в OKZU є якийсь датчик, який вмикає режим швидкої зарядки, коли приймаючий пристрій має сумісний акумулятор. Акуратний.

Загалом, це ще один милий маленький павербанк. Він дуже тонкий, і його ледве помітно, коли ви щільно сидите в Plus, за доступною ціною. всього 26 доларів США.

Портативний сонячний генератор Lion Trek

Технічні характеристики

  • Ємність 27 000 мАг
  • Вага 2.1 фунт
  • Розмір 8.54 x 5.47 x 1.57
  • Виходи USB-A (2x), USB-C (1x), 12 В змінного струму (1x)
  • Входи USB-C (1x)
  • Кабелі в комплекті Розетка до USB-C

otterbox, fast, charge, power, bank

Плюси

  • Має розетку змінного струму для заряджання великих пристроїв
  • Міцний корпус
  • Дисплей, що легко читається

Мінуси

Як за розміром, так і за ємністю, Lion Trek Power Bank (229) є найбільшим павербанком у цьому списку. У 2.1 фунт і 8.5 дюймів завдовжки, він дозволяє собі деякі вільності з його самоописаним “портативним” характером. Проте, цей павербанк виправдовує свій розмір завдяки масивній ємності 27 000 мАг і зручній розетці змінного струму. На відміну від більшості варіантів у цьому списку, Lion Trek має достатню потужність для ноутбуків, планшетів і невеликих приладів, таких як лампи, телевізори та кавомолки. Ідеальний розмір для довготривалої самостійної подорожі. особливо в парі з сумісною сонячною панеллю.

Ми тестували Lion Trek протягом декількох місяців. Хоча він трохи завеликий і незручний для авіаперельотів, він став нашим основним джерелом живлення для автокемпінгу. За один повний заряд Lion Trek заряджає iPhone 13 дев’ять разів. Забезпечує роботу MacBook Air протягом трьох днів при частому використанні. Згідно з дисплеєм, для повної зарядки пари бездротових навушників Lion Trek використав лише 5% від загального часу роботи акумулятора.

Для деяких людей, які перебувають у дорозі, розетка змінного струму просто необхідна. Lion Trek. один з найменших банків, який вміщує один. Крім того, пристрій має два виходи USB-A та один вхідний/вихідний порт USB-C. Для мобільних віддалених працівників Lion Trek може функціонувати як ультракомпактне рішення для автономного способу життя на сонячних батареях.

Порівняльна таблиця павербанків

Виходи

Power Bank Ціна Ємність Вага Розмір
Nitecore NB10000 Gen II 60 10 000 мАг 5.3 унції. 4.8″ x 2.3″ x 0.4″ 1x USB-A, 1x USB-C
Charmast 10400 23 10 000 мАг 6.6 унцій. 3.6″ x 2.4″ x 0.9″ USB-A (2x), USB-C (1x)
Goal Zero Sherpa 100PD 68 25 600 мАг 24.0 унція. 7.7″ x 3.8″ x 1.0″ Бездротова зарядна панель, USB-C (1x)
Темна енергія Poseidon Pro 10200 120 10 000 мАг 9.6 унцій. 6.0″ x 3.3″ x 0.6″ USB-C (1x), USB-A (1x)
Goal Zero Flip 24 30 6,700 мАг 4.6 унцій. 3.7″ x 1.6″ x 0.8″ USB-A
Anker PowerCore III Elite 160 25 600 мАг 20.8 унцій. 7.2″ x 3.2″ x 0.9″ USB-A (2x), USB-C (1x)
Магнітний зарядний пристрій Hinovo 40 5,000 мАг 4.5 унцій. 4.1″ x 2.8″ x 0.4″ Бездротова зарядка
Швидка зарядка Otterbox 35 10 000 мАг 8.1 унція. 5.6″ x 2.9″ x 0.6″ USB-C (1x), USB-A (1x)
BioLite Charge 80 PD 80 20 000 мАг 16.4 унції. 6.7″ x 3.2″ x 1.0″ USB-C (1x), USB-A (2x)
OKZU C10002Y 26 10 000 мАг 6.8 унцій. 5.3″ x 2.7″ x 0.6″ USB-C (1x), USB-A (2x)
Портативний блок живлення LionTrek 229 27 000 мАг 33.6 унцій. 8.5″ x 5.5″ x 1.5″ USB-A (2x), USB-C (1x), 12 В змінного струму (1x)
otterbox, fast, charge, power, bank

Чому нам варто довіряти

Кожен павербанк у цьому списку заслужив своє місце завдяки ретельному практичному тестуванню в тих самих реальних сценаріях, з якими ви, швидше за все, зіткнетеся. Взимку 2023 року письменник Остін Бек-Досс кілька місяців не вмикав свій телефон чи ноутбук у жодну розетку. Замість цього він заряджав свої пристрої виключно через павербанк. Завдяки щоденному використанню та серії стандартизованих тестів вдома та в польових умовах Остін оцінив довговічність, продуктивність та ємність незліченних брендів та моделей. Рекомендовані продукти в цьому списку. це найкраще, що можна купити за гроші.

Бренди павербанків роблять багато високих заяв про ємність, довговічність і продуктивність. Замість того, щоб просто довіряти статистиці, написаній на боковій стороні упаковки, Остін перевірив заяви виробників. Кожен павербанк був повністю заряджений, щоб точно визначити, скільки разів він зможе повністю зарядити iPhone 13 до виснаження. Остін також виміряв загальний час, який знадобився кожному розрядженому павербанку для повної підзарядки після підключення до розетки.

Наш тест на довговічність включав тривале регулярне використання в приміщенні і на вулиці, а також стандартний тест на падіння. Кожен банк був кинутий рівно на 2 фути на тверду бетонну поверхню, щоб імітувати класичне падіння електроніки, з яким ми всі стикаємося час від часу. Деякі павербанки перестали функціонувати після одного падіння. Звичайно, жодна з цих моделей не потрапила до списку.

Посібник покупця: Як вибрати павербанк

Добре це чи погано, але більшість людей сьогодні відчувають хвилю занепокоєння, коли заряд батареї їхнього смартфона падає нижче 20%. Телефони, планшети, ноутбуки та інша портативна електроніка дуже корисні. і ми стали покладатися на них у повсякденних справах.

Павербанки є фізичним запобіжником, який запобігає жахливим випадкам DPS (синдром розрядженого телефону). Незалежно від того, чи забули ви увімкнути пристрій на ніч, чи цілий день подорожували без доступу до розетки, павербанки. це рятівний круг для вас і вашої портативної електроніки.

Сьогодні павербанки бувають різних форм і розмірів. від міні-пристроїв, які можна підвісити на брелок, до 25-кілограмових бегемотів. У цьому списку ми зосередилися на найпопулярнішій категорії: портативні павербанки для особистого користування. Портативний. це суб’єктивний термін. Для цього списку ми розглядали лише продукти, які важать близько 2 фунтів або менше і легко поміщаються в будь-який рюкзак.

У цьому вичерпному посібнику для покупця ми розповімо про все, що вам потрібно знати про павербанки: ємність, час заряджання, входи, виходи, можливість роботи на сонячних батареях тощо. Ми сподіваємося, що за допомогою цього посібника ви зможете вибрати ідеальний портативний павербанк, який буде відповідати вашим повсякденним потребам.

Що таке павербанк?

Павербанк. це акумуляторна батарея, яка може передавати енергію іншим електронним пристроям. Павербанки схожі на розетки, які можна взяти з собою. Просто підключіть свій телефон або ноутбук через стандартний кабель USB-A або USB-C, і бум, у вас є миттєве портативне живлення. Люди носять павербанки з тієї ж причини, з якої водії вантажних автомобілів беруть з собою додаткові каністри бензину: Якщо основний запас закінчується, на борту є додаткове паливо.

otterbox, fast, charge, power, bank

Розмір і ємність

Павербанки доступні в багатьох розмірах. Найменші павербанки досить малі, щоб поміститися на брелоку, і, як правило, забезпечують лише швидкий заряд за одну зарядку. Найбільші з існуючих павербанків можуть заряджати електромобілі. але вони не зовсім портативні.

Зазвичай ємність павербанка вимірюється в міліамперах на годину. мАг. Ця одиниця виміру показує, скільки міліампер електричного струму може видавати даний павербанк за годину.

Усі виробники смартфонів використовують різні акумулятори та системи зарядки. Ємність будь-якого павербанка повністю залежить від пристрою, який він заряджає. Більшість повністю заряджених смартфонів містять від 3 000 до 4 000 мАг, це означає, що на папері павербанк на 10 000 мАг може зарядити смартфон приблизно тричі.

Більшість павербанків у цьому списку мають ємність близько 10 000 мАг. стандартний розмір для підзарядки невеликих пристроїв, таких як смартфони, Bluetooth-навушники та смарт-годинники. Хоча бренди часто заявляють, що їхні павербанки на 10 000 мАг можуть заряджати смартфони п’ять, шість або сім разів, вони рідко виправдовують ці твердження.

Акумулятори для смартфонів стають більшими та ефективнішими. З нашого досвіду, павербанки ємністю 10 000 мАг заряджають сучасний смартфон від двох до трьох разів. У цьому списку Nitecore NB10000 є найбільш вражаючим павербанком на 10 тис. мАг, який ми протестували. Він повністю зарядив iPhone 13 два з половиною рази.

Якщо ви шукаєте павербанк для чогось на кшталт тривалого туристичного походу, важливо знайти відповідне співвідношення ваги та ємності для вашої подорожі. Вам також потрібен такий, який зручно поміщається в рюкзаку і не додає зайвого об’єму вашому спорядженню.

otterbox, fast, charge, power, bank

Компактні павербанки на 10 тис. мАг по праву користуються популярністю. Вони легко поміщаються в більшість рюкзаків і мають достатню ємність, щоб підтримувати роботу одного-двох невеликих пристроїв протягом декількох днів.

Наступний стандартний розмір портативного павербанка. 20 000 мАг. Не всі павербанки в діапазоні 20 тис. мАг матимуть ємність рівно 20 000 мАг. це лише зручна контрольна цифра. Звісно, павербанки на 20 000 мАг більші та важчі за своїх менших братів і сестер на 10 000 мАг. Більшість павербанків на 20 тис. мАг важать щонайменше один фунт і мають розмір невеликого планшета або гігантського батончика Candy Bar.

Хоча павербанки на 20 тис. мАг трохи громіздкі для повсякденного носіння, вони пропонують набагато більше користі. Більшість павербанків такого розміру можуть повністю зарядити смартфон шість і більше разів. Крім того, багато 20k павербанків можуть заряджати кілька пристроїв одночасно. Якщо ви шукаєте павербанк для заряджання кількох персональних пристроїв під час багатоденного походу, то 20k. це найкращий вибір.

Павербанки ємністю понад 20 тис. мАг стають досить важкими і менш портативними, але вони чудово підходять для тих, хто хоче заряджати більші пристрої, такі як ноутбук, на ходу. Якщо ви шукаєте акумулятор, який може впоратися з вимогами зарядки ноутбука, близько 20 тис. мАг. це мінімальна ємність, на яку варто звернути увагу. У цьому списку Goal Zero Sherpa має вражаючу ємність 25 600 мАг. Lion Trek. ще один чудовий павербанк великої ємності. і він навіть має стандартну триконтактну розетку змінного струму.

Час заряджання та “швидка зарядка

Найкращі павербанки швидко накопичують енергію і так само швидко її віддають. У поєднанні з відповідним сучасним зарядним кабелем, всі павербанки з цього списку добре працюють в цьому аспекті.

Сьогодні багато пристроїв, включаючи телефони, павербанки, планшети та кабелі, заявляють про підтримку “швидкої зарядки”.” Насправді не існує універсального стандарту того, що насправді означає “швидка зарядка”. Кожен окремий пристрій має технічні характеристики, які визначають, з якою потужністю він може впоратися. Кожен елемент системи зарядки. телефон, павербанк і кабель. відіграє певну роль у швидкості заряджання.

Всі акумулятори працюють з певною напругою і можуть впускати і випускати максимальну кількість струму. Швидкозарядні павербанки мають здатність швидко перекачувати більше енергії в приймаючий пристрій.

Наприклад, ранні iPhone поставлялися з адаптером живлення на 5 Вт у коробці. Ці адаптери на 5 Вт заряджали стандартні смартфони понад дві години. У цьому списку швидка зарядка OtterBox Fast Charge забезпечує потужність 18 Вт. вона може повністю зарядити iPhone 13 трохи більше ніж за 90 хвилин.

Загалом, будь-яке джерело зарядки, яке може забезпечити близько 15 Вт або більше, можна вважати “швидкою зарядкою.”

Хоча швидка зарядка користується великим попитом, вона також може завдати шкоди здоров’ю вашого акумулятора в довгостроковій перспективі. Деякі невеликі пристрої, такі як навушники та фітнес-годинники, мають відносно низьку максимально допустиму потужність.

Якщо ви заряджаєте пару навушників за допомогою надпотужного настінного порту для швидкої зарядки або павербанка, це може завдати незворотної шкоди часу автономної роботи цих навушників. Багато сучасних павербанків, таких як OKZU C10002Y та OtterBox Fast Charge, можуть зменшити свою потужність, щоб задовольнити потреби невеликого пристрою або крихкого акумулятора.

Щоб вибрати ідеальний павербанк для ваших персональних пристроїв, перевірте діапазон потужності USB PD (вихідної потужності) пристрою. Наприклад, якщо діапазон потужності USB PD пристрою становить 15-27 Вт, обирайте павербанк, який видає потужність в межах цього діапазону.

Типи вхідних/вихідних портів

otterbox, fast, charge, power, bank

Майже всі невеликі електронні пристрої, включаючи смартфони, смарт-годинники, планшети, навушники і ноутбуки, заряджаються через один з трьох стандартних вхідних портів: Micro USB, USB-A та USB-C.

Порти Micro-USB застарівають, але вони все ще відносно поширені на павербанках сьогодні. Порти USB-A зазвичай використовуються як виходи, хоча деякі невеликі павербанки, такі як Goal Zero Flip 24, мають входи USB-A, що усуває необхідність у зарядному кабелі.

Найпоширенішим видом вхідного порту є USB-C. той самий порт, який є на всіх сучасних iPhone. Порти USB-C прості у використанні, ефективні та довговічні.

Павербанкам потрібен лише один вхідний порт для зарядки, але зручно мати кілька типів вихідних портів. У цьому списку Lion Trek Power Bank має вражаючу різноманітність виходів, включаючи USB-A, USB-C і розетку змінного струму. Хоча це чудово мати багато варіантів виходу, користувачі павербанків здебільшого використовують порти USB-C.

Бездротові зарядні пристрої та магнітні павербанки

Деякі більші павербанки оснащені можливістю бездротової зарядки. У цьому списку Goal Zero Sherpa 100 PD постачається з бездротовою зарядною панеллю, яка може передавати до 15 Вт енергії на сумісні пристрої. Загалом, бездротова зарядка від павербанка буде повільнішою, ніж за допомогою кабелю, але вона дуже зручна в певних ситуаціях.

Деякі павербанки підключаються безпосередньо до смартфонів за допомогою магнітного з’єднання. Ці павербанки. це компактні пристрої, які зазвичай мають достатньо енергії для одноразової підзарядки сумісного смартфона. У цьому списку магнітний зарядний пристрій Hinovo є дуже функціональним і зручним варіантом. По суті, подвоює заряд акумулятора вашого телефону. без кабелю. Звичайно, тільки деякі смартфони підтримують магнітну зарядку.

Наскрізна зарядка

Якщо павербанк має “наскрізну зарядку”, він може одночасно приймати та розподіляти енергію. Наскрізні павербанки можуть заряджати пристрої, підключені до настінного зарядного пристрою. зручна функція, коли ви поспішаєте. Багато павербанків з цього списку мають наскрізну зарядку, в тому числі наш вибір Nitecore NB10000.

Довговічність і водонепроникність

Залежно від ваших потреб, міцність і водонепроникність можуть бути головними пріоритетами. Якщо ви плануєте використовувати павербанк на природі, наприклад, на полюванні, в туристичних походах або на бездоріжжі, ми рекомендуємо вам вибрати павербанк, який витримує більш жорсткі умови експлуатації. У цьому списку Dark Energy Poseidon Pro 10200 виділяється міцністю і надійністю. Він водонепроникний, стійкий до падінь і несприйнятливий до екстремальних температур.

На відміну від Poseidon Pro, більшість павербанків не призначені для жорсткого поводження або впливу стихій. Для продовження терміну служби рекомендуємо зберігати павербанк у відносно теплому та сухому місці. Для збереження цілісності акумулятора павербанки слід підключати до мережі та заряджати раз на кілька місяців.

ЧАСТІ ЗАПИТАННЯ

otterbox, fast, charge, power, bank

При правильному поводженні павербанки з цього списку повинні надійно працювати протягом декількох років. Всі акумулятори розряджаються з часом і при регулярному використанні. Більшість сучасних павербанків можна повністю заряджати і розряджати близько 1 000 разів, перш ніж вони перестануть працювати. Для більшості користувачів це еквівалентно 3-5 рокам використання.

Всі павербанки з цього списку відносно невеликі та портативні. Більшість користувачів павербанків обирають павербанки на 10 000 мАг, що є гарним вибором для підзарядки персонального смартфона. Компактні павербанки ємністю 10 000 мАг, такі як Nitecore NB 10000, пропонують хороший баланс між корисністю та портативністю. Вони поміщаються в штанах. і вони мають достатньо енергії, щоб підтримувати роботу смартфона протягом декількох днів без розетки.

Якщо ви плануєте заряджати більші пристрої, такі як планшет або ноутбук, ми рекомендуємо вибрати акумулятор ємністю до 20 000 мАг. Ці павербанки зазвичай важать 1-2 фунти, і вони все ще досить компактні для походів, подорожей і т.д. У цьому списку Anker PowerCore III Elite має потужний акумулятор, який легко заряджає ноутбук. або кілька невеликих пристроїв одночасно.

otterbox, fast, charge, power, bank

Більшість невеликих портативних павербанків можна брати з собою в літак. Згідно з правилами TSA, павербанки не можна перевозити в зареєстрованому багажі. Деякі аеропорти не дозволяють пасажирам подорожувати із загальною ємністю акумулятора понад 27 000 мАг.

Leave a Reply